Hogyan lehet ingyenesen létrehozni egy kisvállalati webhelyet

Hogyan lehet ingyenesen létrehozni egy kisvállalati webhelyet


Ha Ön a. Szakaszában vagy weboldalépítő platform kiválasztása, Ön már ismeri az összes előnyt, amelyet egy kis üzleti vállalkozás weboldala kínál. Nem csak az online reprezentációról és a növekvő eladásokról szól. A megbízható webhely nem csak üzleti vállalkozásának arca. Hatékony promóciós és marketing eszközként jön tovább.

A kis üzleti vállalkozás webhelyének nyilvánvaló előnyein túl, mint például a világméretű közönség elérése vagy az ügyfelek tudatos vállalkozóinak teljes hozzáférése egy teljesen testreszabható platformhoz, rugalmassággal a legújabb mobil technológiákkal szemben..

Köszönet innovatív weboldalépítők és CMS platformok, nem kell webdizájn szakértőnek vagy kódolónak lennie. Könnyen kezelhetők, így néhány órán belül megbízható online ábrázolást hozhat létre.

A legjobb mérkőzés kiválasztása a legnehezebb kihívás. Mivel ma nagyon sok szoftver érhető el, a legfontosabb paraméterekre és a specifikációkra kell összpontosítania, hogy az igényeinek megfelelő változatot válasszon.

Áttekintettük a legnépszerűbb CMS platformokat és weboldalépítő szoftvereket, hogy kiemeljük a találatokat és hiányosságokat. Vegyen részt a részletes útmutatóban, amely leírja a kisvállalkozások webhelyének a semmiből történő felépítését a CMS vagy a weboldalkészítők segítségével.

Hol hozhatok létre egy üzleti weboldalt?

Rendszerint, a weboldalkészítők intuitív felületet kínálnak ez könnyen érthető. A platformokat részletes útmutatók és kiterjesztett ügyfélszolgálat követi. Bebizonyosodtak, hogy a költséghatékony megoldás valamint egyszerű, lépésről lépésre történő webes felépítési folyamatot kínál kódolás nélkül.

Weboldal-készítők profik:
Weboldal-készítő hátrányok:
&# X2714; Egyszerű szerkesztés – ők nagyon könnyen használható. A szoftvert úgy tervezték, hogy segítsék a nem szakemberek egyáltalán egy nagyszerű webhelyet felépíteni. Egyes platformok követik az AI-alapú eszközöket bevezető legújabb webes technológiákat.
&# X2714; Kiváló dizájn – a weboldalépítők általában különféle sablonválasztékkal érkeznek bármely területre vagy résre. Függetlenül attól, hogy lenyűgöző portfólióra, professzionális névjegykártyára vagy korszerű digitális áruházra van szüksége, itt megtalálja.
&# X2714; Rugalmasság – A kiegészítők, kütyü és a harmadik féltől származó integrációk választéka megkönnyíti a testreszabási folyamatot és kövér. A felhasználók egyedi stílust hozhatnak létre a magasabb vásárlói elkötelezettség érdekében.
&# X2714; Olcsó tervek – Választhat olyan terv közül, amely megfelel az Ön igényeinek. Ha feliratkozott, akkor már nem aggódik a tárhely, a domain, a biztonság és egyéb kérdések miatt. Ön egyszer és mindenkorra fizet.
Korlátozott testreszabási lehetőségek – a platform bizonyos kódszerkesztési korlátozásokkal jár, bár egyes építők hozzáférést biztosítanak a CSS-hez.
Nincs importálási lehetőség – Miután kiválasztott egy platformot, akkor ragaszkodnia kell ahhoz, anélkül, hogy webhelyét át kellene helyeznie egy másik platformra, vagy a CMS-re..

CMS platformok olyan programok, amelyek különféle típusú funkcionális webhelyek létrehozására szolgálnak. Ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a webes építési folyamatot különböző igényeknek megfelelően kezeljék, ideértve a kisvállalkozásokat vagy az e-kereskedelmet is. A szoftver elég működőképes, és számos végrehajtható funkciót tartalmaz. A legtöbb platformon egy egyszerű szerkesztési folyamat bár a beépülő modulok integrálása és testreszabása még mindig bizonyos technikai ismereteket igényel.

CMS profik:
CMS Hátrányok:
&# X2714; Speciális rugalmasság – bármilyen ízléshez több száz plugin, modul és widget közül választhat;
&# X2714; Fejlett SEO szolgáltatások – A CMS platformok sok helyet foglalnak el webhelyének SEO finomhangolására. Nem korlátozódik csak a meta címekre és leírásokra, hanem a tartalomon is dolgozhat, így relevánsabbá és megfelelőbbé téve a keresőmotorokat.
&# X2714; Bővített szerkesztés – a webhely PHP-jéhez és CSS-hez való teljes hozzáférés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyakorlatilag minden elemet szerkesztsenek, és minden egyes elemet lenyűgöző formatervvel készítsenek, hogy kiemelkedjen.
&# X2714; megfizethetőség – a CMS választása a költséghatékonyabb döntés figyelembe véve az alacsonyabb tárhely- és domain költségeket. A hendikep akkor szűnik meg, ha professzionális fejlesztőt bérel fel, vagy függővé válik a fizetett prémium témák és pluginok számára.
Nehéz használni – Sokkal nehezebben használhatóak, mint a weboldal készítői. A műszaki és kódolási ismeretek hiánya komoly akadályokat eredményezhet.
Nem minden egyben – egyszerre több dolgot is vigyáznia kell, kivéve az építési folyamatot. Regisztrálnia kell és meg kell hosszabbítania a domain nevet, valamint ügyelnie kell a webhely tárolására.

A legjobb platformok a kisvállalkozások webhelyének létrehozásához

Hogyan lehet ingyenesen létrehozni egy kisvállalati webhelyet 5.0

 • A legjobb online weboldal készítő
 • AI-alapú épülettechnika
 • Bővítmények és kiegészítők
 • SEO és marketing eszközök

Látogasson el a weboldalra wix.com Hogyan lehet ingyenesen létrehozni egy kisvállalati webhelyet 5.0

 • A legjobb e-kereskedelmi szoftver
 • Átfogó termékmenedzsment
 • Különleges ajánlatok és promóciók
 • Online üzletre optimalizált sablonok

Látogasson el a shopify.com webhelyre Hogyan lehet ingyenesen létrehozni egy kisvállalati webhelyet 4.0

 • A legjobb nyílt forráskódú CMS
 • Több ezer ingyenes téma
 • A pluginek végtelen kiválasztása
 • Ingyenesen használható

Látogasson el a weboldalra wordpress.org Hogyan lehet ingyenesen létrehozni egy kisvállalati webhelyet 4.0

 • A legegyszerűbb weboldal készítő
 • A mindent egyben havi 5 dollárra tervezi
 • Integráció és rugalmasság
 • Érzékeny és stílusos témák

Látogasson el az ukit.com webhelyre

Kiválasztottuk a legjobb lehetőségeket az egyszerűség, az ár, a rugalmasság és a szolgáltatáskészlet szempontjából. Nézzük meg részletesen az egyes lehetőségeket, hogy eldöntsük, melyik határozottan megfelel az üzleti igényeinek.

Wix – a legjobb kisvállalkozói webhely-készítő

Termék név:WIX
Hivatalos honlapján:wix.com
Bonyolultság:Nagyon könnyű
Ingyenes terv:Korlátlan
Prémium csomag:havi 13 dollárért
Alapított:2006
Központ:Izrael
Próbálja ki ingyen

Wix – egy többcélú weboldal készítő, amely tökéletes újoncok számára, technikai ismeretek nélkül. Egy sor stílusos és rugalmas sablont kínál a kisvállalkozások és az e-kereskedelem számára. Beépített szolgáltatásokkal és integrációkkal egyszerűen szerkeszthetők vagy testreszabhatók. A platform extra SEO és marketing eszközökkel érkezik vállalkozásának népszerűsítéséhez, integrációk az oldal testreszabásához, és AI-meghajtó technológiával készen áll a projektek létrehozására percek alatt.

Wix szolgáltatások

 • Wix Ascend CRM – egy eszköz a üzleti marketing és ügyfélmenedzsment. Eszközöket kínál az ügyfelek rögzítéséhez és fizető ügyfelekké alakításához. A felhasználók javíthatják az ügyfelek lojalitását és kezelhetik az üzleti kommunikációt a LIve Chat, a hatékony SEO stratégia és más, a célközönséggel való kapcsolatba épített szolgáltatások révén..
 • AI-alapú webhelykészítő – a platform követi a legújabb technológiákat, és felajánlja az AI-vezérelt megoldást. Képes kevesebb, mint 10 perc alatt hozzon létre egy kész webhelyet. Az üzleti rést és preferenciákat követve minden szükséges integrált opcióval rendelkezik.
 • e-kereskedelem jellemzői – azok, akik termékeket szeretnének online értékesíteni, értékelik egy sor Wix kereskedő eszközt. Ezek tartalmazzák az e-kereskedelem-orientált sablonokat, a zökkenőmentes fizetési integrációt, az intuitív termékkezelő rendszert, a speciális ajánlatok és promóciók létrehozására szolgáló eszközöket.
 • Wix App Store – végső piac azoknak a felhasználóknak, akiknek harmadik fél szolgáltatásait kell összekötniük, beleértve e-mail marketing eszközöket, elemzéseket és mutatókat, biztonsági funkciókat, képgalériákat, felhasználói beszerzési űrlapokat és még sok másat.

Wix Design

A felhasználók több mint 550 különféle sablon közül választhatnak. Minden elrendezés mobil reagáló. Nagyon stílusosnak tűnnek a weboldal tervezési eszközei mellett, hogy megváltoztassák a háttér színeit, betűkészleteit, elemméreteit stb. A szerkesztőnek van egy mobil előnézeti opciója, amely lehetővé teszi, hogy ne csak ellenőrizze, hogy a webhely hogyan fog kinézni különböző eszközökön, hanem szerkesztje az elrendezést is.

A felhasználók különféle elrendezéseket hozhatnak létre, és bármikor használhatják őket, köszönhetően Wix dinamikus oldalak. Például létrehozhat egy sablont a termékoldalhoz, és felhasználhatja, ha újra és újra különféle elemeket, kézi szerkesztés nélkül.

Wix árképzés

A Wix korlátlan ingyenes csomaggal rendelkezik, ami nagyszerű. Lehetősége van kipróbálni a szerkesztőt és néhány más alapfunkciót. De soha nem fog működni egy élő és hosszú ideje működő projektnél, mivel korlátozott eszköz opcióval rendelkezik, anélkül hogy lehetősége lenne a saját domain csatlakoztatására. Tehát egy szilárd weboldal elindításához, a Wix-hez különféle terveket kínál igényeitől függően.

A portfólió kisvállalkozásának webhelyén a következő tervek állnak rendelkezésre:

 • Combo – $ 13 havonta.
 • Korlátlan – $ 17 havonta.
 • VIP – $ 22 havonta.
 • Prémium tervek – $ 39 havonta.

Minden terv hozzáférést biztosít a Wix sablonok gyűjteményéhez, és magában foglalja a tárolást és a domaint. Ha digitális üzletet kíván létrehozni a Wix használatával, akkor a Business of 4 közül kell választania & e-kereskedelem tervek. Az ár havonta 23 USD-tól kezdődik, és az üzlet méretétől és a szükséges funkcióktól függően 500 USD-ig is felmehet.

Összegezve: A Wix-et bármilyen típusú webhely létrehozására tervezték. Ez egy jó megoldás kis üzleti vállalkozások számára, valamint egy teljes csomag szolgáltatást és szerkesztési eszközöket kínál a nem szakemberek számára.

Próbálja ki a Wix-et ingyen

Shopify – 1. számú platform e-kereskedelmi webhely létrehozásához

Termék név:Shopify
Hivatalos honlapján:shopify.com
Bonyolultság:Átlagos
Ingyenes terv:14 napos próba
Prémium csomag:havi 29 USD-tól
Alapított:2004
Központ:Kanada
Próbálja ki ingyen

Shopify – egy e-kereskedelem-orientált weboldal készítő a kereskedőkre összpontosítva. A rendszer megkönnyíti a kis online üzletek vagy hatalmas digitális üzletek létrehozását, amelyek hozzáférhetnek az olyan globális piacokhoz, mint az Amazon. A webhelytulajdonosok számos marketing és promóciós funkcióhoz, e-kereskedelem-orientált sablonhoz, fejlett termékmenedzsment rendszerhez és egyebekhez férhetnek hozzá..

Shopify szolgáltatások

 • Termékmenedzsment – A Shopify teljes mértékben irányítja a termékoldalt a fejlett felügyeleti eszközökkel. Az elemleírásokon és a képeken kívül a felhasználók termékkategóriákat és kiemelt listákat hozhatnak létre, ellenőrizhetik az ügyfelek számláit, ellenőrizhetik a megrendeléseket, a teljesítéseket és a készletben lévő termékeket..
 • Integrált szolgáltatások – a weboldal készítője beépített e-kereskedelem funkcióval rendelkezik, amely integrált bevásárlókosár-funkciókat, zökkenőmentes kapcsolatot biztosít több mint 100 különféle átjáróval, többnyelvű webhely-támogatást, adó- és szállítási számításokat, ingyenes SSL-t és még sok minden mást.
 • SEO és promóció – minden oldal optimalizálható a SEO követelményeknek megfelelően. Az üzlettulajdonosok szerkeszthetik a termékoldalak és weboldalrészek metacímeit és leírásait, hozzáadhatnak blogolási funkciókat, termékmarketing és promóciós eszközöket használhatnak speciális ajánlatok, promóciós kódok, kedvezmények stb..

Shopify Design

A szoftver számos sablonnal rendelkezik, amelyek különféle stílusokat tartalmaznak. Mobilbarát és profi. Másrészt nagyon alapvetőek. A tapasztalt felhasználók szerencséjéhez hozzáférhetnek a sablon PHP-jéhez vagy CSS-jéhez, hogy bármilyen stílust megvalósítsanak, és kitűnjenek a versenytársaktól.

Shopify árképzés

A platform három fő tervet kínál, amelyek 29 és 299 dollárba kerülnek, a keresett eszközöktől függően. Az ár a webhely összetettségétől és a keresett funkcióktól függ:

 • Alapvető Shopify terv költségek $ 29 havonta.
 • Shopify terv költségei $ 79 havonta, további jelentési eszközökkel.
 • Speciális Shopify költségek $ 299 havonta fejlett jelentéskészítő.

Még a belépési terv tartalmazza az összes e-kereskedelem funkciót, amelyre szüksége lehet. A tervek között bármikor válthat.

Összegezve: A Shopify egy rugalmas e-kereskedelmi platform, amelyre korlátozódik digitális áruház webes épület. Az újszülöttek egy kicsit nehéznek találhatják a platformot a kezdetektől való felvételhez. A szerkesztési folyamat azonban még mindig elég egyszerű.

Ugyanakkor kínál néhány kibővített funkciót, valamint lehetőséget arra, hogy a digitális piacra belépjen anélkül, hogy ténylegesen létrehozna egy weboldalt. Egyszerű megy Shopify Exchange Marketplace ahol felhasználásra kész üzletet vásárolhat, hogy megfeleljen az Ön preferenciáinak és kompetenciáinak. A termékek online értékesítésének egyszerű módja.

Próbálja ki ingyen a Shopify-t

WordPress – Ingyenes CMS a kisvállalkozások számára

Termék név:WordPress
Hivatalos honlapján:wordpress.org
Bonyolultság:Átlagon felüli
Ingyenes terv:Korlátlan
Prémium csomag:havi 2,95 dollártól
Alapított:2003
Központ:Világszerte
Próbálja ki ingyen

WordPress – az évek során az egyik legnépszerűbb platform. Büszkélkedhet webhelyek millióival szerte a világon. Ide tartoznak blogok, kisvállalkozási webhelyek, digitális üzletek stb. A rendszer nagyon egyszerűen használható, bár a testreszabáshoz legalább az alapvető HTML ismeretek szükségesek. Ez rugalmas megoldásként érkezik, figyelembe véve a bővítmények választékát és az integrációs képességeket.

A WordPress szolgáltatásai

 • Témák ezrei – A szoftver büszkélkedhet a témák legszélesebb választékával, több ezer sablon közül lehet választani. Lehet, hogy egy kisvállalkozás vagy az e-kereskedelem makettje, olyan lehetőségekkel, amelyek bármely iparágra vagy résre vonatkoznak. E témák többsége szabadon használható és testreszabható.
 • Testreszabás és dizájn – nyílt forráskódú platformként a WordPress végtelen webes tervezést és testreszabási képességeket biztosít, bármilyen sablon módosítására. A felhasználók szabadon fejleszthetnek és hozzáadhatnak saját szkripteket, beágyazhatnak egy kódot webhelyükre, extra funkciókat, webelemeket és összetevőket adhatnak hozzá a kiemelkedéshez. Feltételezhető azonban, hogy legalább alapvető kódolási tapasztalattal rendelkezik.
 • Bővítmények és integrációk – az e-kereskedelem beépülő moduljaitól kezdve az analitikai eszközökig, az űrlapokon, a hirdetési szalagcímeken, a biztonsági modulokon és a több ezer egyéb kiegészítőn keresztül elérhetőek a WordPress felhasználók számára. Zökkenőmentesen integrálhatja a harmadik fél szolgáltatásait az e-mail marketing, SEO optimalizálás, jelentések és egyebek számára.

WordPress Design

A CMS platformok széles választékot kínálnak különböző, mobilbarát sablonok számára. Néhány sablon ingyenes, míg mások fizetnek. A szabad témák általában ugyanolyannak néznek ki, kisebb eltérésekkel. Aligha nehéz lesz testreszabni őket, ha mély HTML vagy PHP ismerete van. A prémium sablonok sokoldalúbbak és egyediek, bár enyhe testreszabást igényelnek.

WordPress árképzés

Kezdetben nem kell fizetnie a CMSért. A felhasználók hozzáférhetnek ehhez és kezdjen el ingyenes weboldal létrehozását. Feltételezhető azonban, hogy rendelkezik domainjével és tárhelyével a webhely fájljainak tárolására. Ezenkívül a felhasználóknak fizetniük kell a prémium sablonokért abban az esetben, ha exkluzív témát akarnak használni, miközben néhány plugin és bővítmény is fizetésre kerül. A legjobb megoldás egy WP-re optimalizált szervermegoldás választása, amelynek minden beállítását és integrációját a terv már tartalmazza a domain névvel együtt. Bluehost mégis a legjobb megoldás, amely zökkenőmentes WP-integrációt, hozzáférést a WP-bővítményekhez és témákhoz, nagy teljesítményt és fejlett biztonságot kínál, havonta 2,95 dollárra. Speciális tervek és kibővített funkciók a következők:

 • WP Pro feat kezdve 19,95 és 49,95 USD között
 • A WooCommerce tervei költségszámítás 6,95, 8,95 és 12,95 dollár az üzlet méretétől függően

Összegezve: Noha a WordPress talán nem a legjobb megoldás az újszülöttek számára a weboldal-készítõkhöz képest, végtelen testreszabási és tervezési képességeket kínál, a végtelen beépülõ modulok mellett. A platform minden bizonnyal jól szolgál, ha a kisvállalkozások webhelyein van.

Próbálja ki a WordPress alkalmazást ingyen

uKit – Egyszerű kisvállalati webhelykészítő

Termék név:uKit
Hivatalos honlapján:ukit.com
Bonyolultság:Szuper könnyű
Ingyenes terv:14 napos próba
Prémium csomag:havi 4 dollárért
Alapított:2015
Központ:Orosz Föderáció
Próbálja ki ingyen

uKit – az egyik legolcsóbb és legegyszerűbb weboldal készítő. Úgy fejlesztették ki, hogy segítsen az újszülötteknek reagáló, kis üzleti vállalkozásokat felépítő webhelyeket, professzionális portfóliókat és vonzókat építeni céloldalak. A szoftver alapvető e-kereskedelmi funkcióval is rendelkezik. Noha ez alig működik hatalmas digitális piacokon, kielégíti a kis online boltok igényeit.

uKit szolgáltatások

 • Intuitív interfész – Az uKit weboldal szerkesztése nagyon egyszerű. Alapján fejlett drag and drop technológia, A platform lehetővé teszi az egyes oldalak testreszabását, blokkok megváltoztatását és eltávolítását, tartalom és médiafájlok hozzáadását.
 • Rugalmasság – A beépített szolgáltatások mellett az uKit nagyszerű integrációs lehetőségeket kínál. A felhasználók integrálhatják webhelyüket analitikai és marketing eszközökkel az e-mail kampányok növelése érdekében. A CRM integrációs funkció tökéletes a kis digitális üzletek számára, amikor nyomon kell követnie az eladási statisztikákat. A felhasználók olyan népszerű szolgáltatásokat hajthatnak végre, mint a Google Maps, Analytics, Vimeo, SoundCloud és így tovább, hogy a webhely a lehető legmeghatározóbb legyen..
 • uKit Alt – van már létező Facebook oldalod? Az uKit segít átalakítani egy teljes funkcionalitású weboldalmá. Az API használatával generálja a szükséges információkat az oldalról a tartalommal és a képekkel együtt, és az adatokat közvetlenül a weboldalra importálja.

uKit Design

Az uKit megfelelő sablongyűjteményt szállít különböző üzleti kategóriákhoz. Az összes sablon a mobil használatra van optimalizálva. Választhat a használatra kész céloldal sablonjai közül is.

Az uKit mobil testreszabási funkció megkönnyíti a mobil weboldal megfelelő működésének biztosítását. A Mobil és a Tábla nézet mód egyszerű funkció, amellyel finomhangolhatja webhelyének megjelenését különböző mobil eszközökön, különböző képernyőméretekkel és specifikációkkal. Nyugodtan rejtsen el néhány olyan blokkot, amelyek okostelefonról vagy táblagépről való megjelenést okozhatnak, anélkül, hogy az asztali változatot károsítaná.

uKit árképzés

Ha először meg akarja tesztelni a szoftvert, van egy 14 napos ingyenes próbaverzió. Azok, akik elégedettek a szolgáltatással, 4 különféle terv közül választhatnak, amelyek magukban foglalják:

 • Minimális (A legjobb, ha egy kicsi portfólióval indul, havonta csak 5 dollárért).
 • Alapvető (a terv havonta 10 dollárba kerül, további szolgáltatásokkal egy üzleti webhely létrehozásához).
 • eCommerce (Havonta 13 dollár egy kis digitális üzletért).
 • Pro költségek $ 15 havonta outsourcing funkcióval.

Összegezve: Az uKit jó szoftver elfogadható áron. Az összes szükséges eszközt biztosítja a professzionális kisvállalkozási webhely felépítéséhez. Másrészt jó az egyszerű webhelyek számára, amelyek nem igényelnek kibővített szolgáltatásokat vagy testreszabási képességeket.

Próbálja ki ingyen az uKit alkalmazást

Mi a legjobb domain név a vállalkozásom számára?

Megfelelő domain név kiválasztása létfontosságú vállalkozása számára. Ez a webhely “arca”. Ezenkívül ez az első dolog, amelyet a potenciális ügyfelek látnak. Össze kell kapcsolnia a márkájával és a résével. Rövidnek, rögzítőnek és könnyen megjegyezhetőnek kell lennie. A választott platforptípustól függően a domain regisztráció folyamata kissé eltérő lesz.

Domainek, amelyeket webhely-készítők biztosítanak

Gyakran mondunk „minden egyben megoldást” a weboldal-építőkről. Ez azt jelenti, hogy az összes főbb funkciót a domain névvel együtt a terv tartalmazza. Ennek típusa azonban a választott csomagotól függ.

Például, ha a felhasználó egy ingyenes tervet választ, akkor soha nem lesz esélye csatlakozni egy SLD-hez (második szintű domainek) vagy 2SD domain. Általános szabály, hogy a weboldalkészítők alapértelmezett egyéni aldomaint biztosítanak, amely tartalmazza az Ön által használt termék nevét és a márkanévet, ami hátrányosan érinti a SEO optimalizálást és a vállalati elismerést a potenciális felhasználók körében.

Ezenkívül a felhasználóknak meg kell értenie, hogy az ingyenes tervek alig tartalmazzák a hosszú ideje működő kisvállalati vagy e-kereskedelmi projektekhez szükséges funkciókat. Mindegy, akkor prémium tervet kell választania, amely lehetővé teszi a már regisztrált domain vagy a saját (például SLD), vagy regisztrálja közvetlenül itt egy weboldal-készítő segítségével (általában 2SD tartományt kapsz ingyen).

Jegyzet: javasoljuk, hogy regisztráljon külön domain nevet. Ha rendelkezik a weboldal készítőjével, valójában elakad vele, mivel ha egyszer úgy döntött, hogy másik platformon költözik, ez nehéz kihívás lehet. Egy külön domain név biztosít elegendő migrációs szabadságot és rugalmasságot a platform megváltoztatása szempontjából, ha valami nem megfelelő.

Domain regisztrációs szolgáltatások

A felhasználóknak komolyan kell venniük a domain megválasztásának folyamatát, mivel ez végül a projekt hivatalos üzleti nevévé válik. Itt jó választás a hagyományos domain regisztrációs szolgáltatások. Mindenekelőtt a regisztrált domain neked tartozik, de nem a weboldalépítő platformhoz. Ha ez valamilyen okból lemerül, akkor továbbra is megvan a márkanév, és lehetősége van arra, hogy másik platformon váltson.

Másodszor, hivatalos engedélyt szerez minden állami szabályozás szerint. Más szavakkal, te vagy az egyetlen engedélyezett tulajdonos, hacsak nem osztja meg a jogokat kolléga vagy üzleti partnerével. Ezenkívül Önnek joga van dönteni arról, hogy mit kezd a domainkel megőrizni, átadni egy másik tulajdonosnak, vagy akár eladni.

A domain regisztrálása nagyon egyszerű. Eljut a szolgáltatáshoz, írja be a kívánt nevet, és több változatot kap, különféle kiterjesztésekkel. A fizetés 1 éves (vagy több) tulajdonjog megújításának esélyével.

Jegyzet: próbáljon ragaszkodni az SLD-hez (.com, .org, .net) domain kiterjesztések, míg a névnek utalnia kell (egybeesik) az üzleti rést vagy a márkanevet.

Mennyibe kerül egy weboldal létrehozása egy kisvállalkozás számára?

Most nézzük meg egy kisvállalati vagy e-kereskedelmi webhely felépítéséhez szükséges költségeket akár CMS, akár egy weboldalépítő platformon keresztül. Mindenekelőtt el kell döntenünk, hogy milyen projekt lesz. Ha ez egy üzlet, akkor milyen funkciókkal kell rendelkeznie, és hány projektet fog eladni.

Ha ez egy kisvállalkozói webhely, akkor döntse el a promóciós és marketing eszközökről, a tartalom típusáról és mennyiségéről, a weboldal felépítéséről, blogszakáról, stb.. Az ár a weboldal összetettségétől és az ötlet életbe léptetéséhez szükséges eszközöktől függ. Ha figyelembe vesszük a felülvizsgált platformok bármelyikét, akkor az átlagos költségek a következők:

Weboldal-készítés a Wix segítségével

A szoftver nagyszerűen működik, akár professzionális névjegykártyára, portfólióra vagy online boltra van szüksége.

 1. Terv – míg az ingyenes terv nem fog működni egy hosszú ideje működő projektnél, legalább egy Pro-ra ($ 22) teljes körű üzleti webhelyre vagy a Business Basic ($ 23), hogy elindítson termékeket és elfogadja az online fizetéseket.
 2. sablonok – Az egyéni Wix témák ingyenesek. Ide tartoznak a kész névjegykártyák és üzletek.
 3. Tartomány & Tárhely – prémium tervek már tartalmaz egy 1 éves domain-t és tárhely. Tehát nem kell külön megvennie őket.

Ítélet: egy kis üzleti webhely felépítése vagy a Wix-szel történő digitális rendezés átlagos indulási ára kevesebb, mint 25 USD és 180 USD, ha úgy dönt, hogy prémium témát használ.

Weboldal-készítés a Shopify segítségével

A Shopify e-kereskedelmi projektek felépítésének platformja. Ez nem fog működni a kisvállalkozások webhelyein. Célja termékek online értékesítése.

 1. Terv – az a havi 29 dollárba eső indulási terv elegendő vállalkozásának megkezdéséhez és növekedéséhez. Az egyetlen különbség a Basic Shopify és a drágább tervek között a fejlett Report Builder hiánya. A többi szolgáltatás ugyanaz.
 2. sablonok – A Shopify ingyenes és prémium sablonok közül választhat. Noha a témagyűjtemény nem olyan gazdag, a felhasználók választhatnak olyan fizetős elrendezéseket, amelyek ára 140–180 dollár.
 3. Tartomány & Tárhely – minden platformon egy ingyenes domain és tárhely jön létre.

Ítélet: ha a Shopify-t használja, akkor havonta 29 USD -tól + mintegy 160 USD összegű egyszeri fizetést kell küldenie egy prémium sablonért.

Webhely-készítési költségek a WordPres segítségével

A WordPress ingyenesen használható. De nincs értelme tárhely és domain név nélkül, külön meg kell vásárolnia, vagy inkább a WP-re optimalizált szervermegoldásokat kell választania.

 1. Tartomány – az átlagos domain ár körülbelül 10 dollár évente. Az ár a regisztrációtól és a kiterjesztéstől függően változhat.
 2. Tárhely – egy saját üzemeltetésű platformon elegendő szerverkapacitásra van szükség a digitális üzlet vagy kisvállalati webhely működtetéséhez. Készüljön fel arra, hogy évente kb. 5–10 dollárt fizetjen.
 3. sablonok – az ingyenes témák széles választéka mellett érdemes lehet még valami más. A WordPress prémium sablonok ár- és stílussorozatokban találhatók. Kizárólag egyedi témákkal való kiemeléshez készüljön fel arra, hogy kb. 30 USD-t fizessen kisvállalkozási témánként, és kb. 50–60 USD-t egy digitális üzletért..
 4. Dugó – míg az üzleti projektek nem igényelnek sok testreszabást, a digitális áruház létrehozásához külön WooCommerce beépülő modulra van szüksége. Kezdetben ingyenes, és csak alapvető lehetőségeket biztosít az egyszerű üzlet működtetéséhez. Ha nagyra akarsz nőni, kiterjesztésekre és extra szolgáltatásokra lesz szükséged, amelyeket fizetnek. Az egyszerű szolgáltatásoktól, például a termék-kiegészítőktől 48 dollárig terjednek, és az összetettebb megoldásokig, például a WooCommerce Bookings 249 dollárba kerülnek..

A legjobb fogadás az, ha felhasználjuk WordPress-re optimalizált szervermegoldások mint a Bluehost. A kiindulási terv havi 2,95 dollárba kerül. Jó kis üzleti vállalkozások számára, és már tartalmazza az összes fő WordPress funkciót (WP integráció, beépülő modulok, témák, biztonság, domain tárolás, stb.). Tehát nem kell manuálisan kezelnie őket. Egy külön WooCommerce A tárhely 6,95 USD-tól indul el egy előre telepített Storefront témával, ingyenes SSL-lel és 100 GB tárhellyel. A Pro terv tökéletes olyan áruházak termesztésére, amelyek havonta csak 12,95 dollárba kerülnek, korlátlan funkciókkal.

Ítélet: egy kisvállalat működtetése a WordPress-szel 2,95 dollárt fog fizetni, ha a Bluehost + kb. 30 dollárt prémium témához használja. A teljesen felszerelt digitális áruház ára havonta 6,95 USD-tól kezdődik, ismét a Bluehost WooCommerce szervermegoldásokkal együtt történő használat esetén..

Weboldal-készítés az uKit segítségével

Az uKit valószínűleg a legolcsóbb módja az online üzleti vállalkozás elindításának. Mindössze 10 dollárért az összes szolgáltatást a csomagban kapja, hogy felismerhető márkát hozzon létre, míg egy apró digitális üzlet csak a felhasználóknak havi 13 dollárt fog fizetni..

Ítélet: Az uKit csak kis projektek esetén működik elég jól. Ez nem jó a növekvő vállalkozások és piacok számára. Tehát, ha ezt a webhely-készítőt választja, akkor jobb, ha regisztrál egy külön domaint (körülbelül 5 dollár évente) neve annak esélyével, hogy váltson sokoldalúbb platformra.

Üzleti webhely építési költségei, ($ az első évre)

WixShopifyWordPressuKit
Fizetett terv$ 264$ 348$ 249120 $
Sablon$ 0$ 140$ 30$ 0
Tartomány$ 0$ 0$ 0$ 10
Tárhely$ 0$ 0$ 36$ 0
Teljes$ 264$ 488$ 315$ 130

Lehet-e ingyenes kisvállalkozói webhelyet létrehozni??

Elméletileg az. De amikor a valós piaci körülmények között kiderül, a felhasználók egyértelműen meg fogják érteni, hogy az ingyenes szolgáltatások – különösen hosszú távon – akár a projekt fejlesztésének is hátrányosan hathatnak. Az üzleti szolgáltatások létrehozásához az ingyenes szolgáltatások felhasználásának fő hátrányai:

 • Az ingyenes szolgáltatások nem elegendőek – Az ingyenes tervek alapvető lehetőségekkel járnak. Például néhány weboldal-készítő korlátozza a hozzáférést a témagyűjteményhez, kiegészítőkhöz vagy akár az oldal összetevőihez is. Lehet, hogy nem is helyezhet el egy kapcsolatfelvételi űrlapot vagy a Szolgáltatások részt, hogy kiemelje a vállalat legfontosabb előnyeit.
 • Egyéni domain – egy díjtartomány nem engedi üzleti növekedését. Ezenkívül negatív hatással lehet a weboldal SEO-jára és a keresőmotorok rangjára, nem említve a felhasználók elismerését.
 • Nulla e-kereskedelmi beállítások – Soha nem fogsz találni olyan ingyenes tervet, amely legalább minimális e-kereskedelmi funkciókat kínál. Az értékesítési szolgáltatások általában a prémium csomagokban érhetők el. Tehát nem lesz képes online boltot létrehozni ingyenes tervvel.
 • Rejtett költségek – Amikor végre rájössz, hogy egy ingyenes csomag soha nem fog megvalósulni, fizetnie kell egy prémium csomagért, vagy akár másik platformra kell váltania. Néhány szolgáltatás migrációs szolgáltatásokat vagy weboldal export / import szolgáltatásokat kínál. Más szavakkal, mindent meg kell tennie a kezdetektől.

Mi a legjobb platform a kisvállalkozások számára??

A weboldal felállításához a megfelelő platform kiválasztása megegyezik a megélhetési ház kiválasztásával. Arra számít, hogy kényelmes és tartós időjárási körülmények ellenére is. Ugyanez vonatkozik a projektedre. Valószínűleg el szeretne indítani egy tartós üzleti vagy online üzletet, amely éjjel-nappal kiszolgálja az Ön és az ügyfelek igényeit.

A felhasználóknak egyértelműen meg kell érteniük, mire számítanak, és mire számíthatnak egy választott platformon. Ha szüksége van egy apró üzletre vagy digitális polcra, hogy kiemelje néhány termékét, uKit jó lehetőség lehet minimális költséggel. Ha egy növekvő digitális áruház indítását tervezi, valamint árucikkeit reklámozza és forgalmazza, akkor szüksége lesz egy kereskedőközpontú platform, mint például Shopify.

WordPress rugalmasabb megoldásként érkezik a testreszabás szempontjából. Ez megfelel az igényes felhasználók igényeinek a testreszabás és azok számára, akik tudják, hogyan kell kódolni. Wix a végső megoldásnak tűnik amelyek az indítandó projekt típusának ellenére megfelelnek minden követelménynek.

Hozzon létre egy weboldalt ingyen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map