Hogyan lehet ingyenesen létrehozni egy személyes weboldalt

Hogyan lehet létrehozni egy személyes weboldalt


A személyes weboldal megléte önmagában előnye. Segít elérni több személyes célt egyidejűleg, és mindenki számára a legfontosabb célpont, és többet szeretne megtudni foglalkozásáról, hobbijáról, szakmai, személyes adatairól, élet tényeiről és egyéb információkról, amelyeket feltölt az Internetre..

Akár üzleti célok elérése érdekében indít egy projektet, akár csak megbízható webes jelenlétre van szüksége a kreativitás, a hobbi vagy bármilyen más információ bemutatásához, a webhely az első, amivel el kell kezdenie. Ez elősegíti az ügyfélkör növekedését, a forgalom növelését és az internetes hírnevét.

A személyes weboldal mérete és paraméterei eltérhetnek az Ön által kitűzött tervektől és a kitűzött céloktól. Ugyanez vonatkozik a webes tervezési eszközre, amelyet személyes webhely létrehozására használ.

Ha webfejlesztési készségei sokat kívánnak, akkor vannak néhány módszer, amellyel webhelyet építhet a semmiből. Megrendelheti egy internetes stúdióból vagy bérel szabadúszót, de készülj fel, hogy sokat fektessen be a projektbe. Ne feledje, hogy majdnem lehetetlen egy webhelyet saját kezűleg kezelni, ha nem tudod, hogyan kell ezt csinálni. Ha azt akarja, hogy felelős legyen a webfejlesztési folyamatért, hogy utána kezelje és frissítse a projektet, akkor választhat a következők közül: Tartalomkezelő rendszerek (CMS) és weboldal-készítők.

Ha egy funkcionális weboldal-készítőt választ, akkor a lehető legrövidebb idő alatt teljes funkcionalitással rendelkező webhelyet hozhat létre, még akkor is, ha Ön nem webdesign-profi. Itt az ideje, hogy elemezzük mindkét rendszertípus paramétereit, előnyeit és hátrányait, hogy eldönthesse a legjobb megoldást.

Legjobb szolgáltatások személyes webhely létrehozásához:

 1. Wix – A legjobb webhely-készítő személyes webhely létrehozásához
 2. WordPress – 100% ingyenes platform a személyes weboldalhoz
 3. uKit – Könnyen használható kisvállalkozói webhelykészítő
 4. SITE123 – Minden egyben eszköz személyes webhely létrehozásához a Scratchból
 5. Squarespace – Egyszerű webhelykészítő kezdőknek
 6. Mobirise – Ingyenes webes fejlesztő szoftver
 7. IM-készítő – Személyes webhelykészítő, non-profit szervezetek számára ingyenes

Wix – A legjobb webhely-készítő személyes webhely létrehozásához

Wix - A legjobb webhely-készítő személyes webhely létrehozásához

Termék név:WIX
Hivatalos honlapján:wix.com
Bonyolultság:Nagyon könnyű
Ingyenes terv:Korlátlan
Prémium csomag:havi 13 dollárért
Alapított:2006
Központ:Izrael
Próbálja ki ingyen

Wix – a legjobb weboldal készítő személyes webhely létrehozására. Jogos módon megérdemli a legnépszerűbb és leggazdagabb sokoldalú webépítő eszköz címet, amely ugyanolyan jól működik mind a kezdők, mind a webdizájn szakemberei számára. A rendszer nem igényel kódolási ismereteket, míg a szolgáltatáskészlet lehetővé teszi különféle projektek elindítását személyes és üzleti használatra. Ha szándékozik elindít egy teljes funkcionalitású weboldalt, A Wix-nek kell az elsőnek lennie a listán.

Wix szolgáltatások

A Wix kényelmes, nagy teljesítményű és egyszerű. A weboldal készítő két webszerkesztő lehetőséget kínál – van egy szokásos webszerkesztő és az ADI opció. Ez utóbbi az eszköz, amely automatikusan megtervez egy webhelyet az Ön által feltöltött információk alapján. Van még egy kényelmes mobil szerkesztő, amely lehetővé teszi módosíthatja és frissítheti mobil webhelyének verzióját. Az asztali és a mobil verziók külön-külön frissülnek, de a mobil módban végrehajtott módosítások nem jelennek meg az asztali verzióban.

Wix Editor

A weboldal készítő nagy teljesítményű blog- és e-kereskedelmi motorokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy maximális kényelemmel és egyszerűséggel hozzon létre blogokat és online áruházat. A jártas webfejlesztők számára a Wix professzionális Wix Corvid eszközt kínál, amely különféle típusú webalkalmazások létrehozását teszi lehetővé.

Wix ADI interfész

Az alkalmazásokról és a kütyükről beszélve a weboldal készítője tucatnyi lehetőséget választhat az integrált App Marketben. Az összes elérhető widget csoportra van osztva az általuk hivatkozott rések alapján. Ezenkívül a Wix fejlett Ascend eszközzel érkezik – a professzionális CRM rendszer amely a felhasználók számára maximális hatékonysággal és csúcsminőségű marketing eszközök alkalmazásával segíti vállalkozása elindítását, irányítását és előmozdítását.

Wix Designs

A weboldal készítője egyik legfontosabb eleme a lenyűgöző sablongyűjtemény, amely több mint 550 kiváló minőségű témát foglal magában. Bármi legyen is a specializáció, itt megtalálható egy megfelelő sablon. A sablonok tucat réstípusban kaphatók, specializációjuk alapján.

Wix sablonok

Azoknak a felhasználóknak, akiknek nem sikerül megtalálniuk a legmegfelelőbb témákat, a szolgáltatás lehetőséget kínál egy üres sablon kiválasztására és módosítására. Ne feledje, hogy a webes tervezési folyamat közepén nem fogja tudni váltani a kiválasztott sablont.

Wix költség

Az árképzés szempontjából a weboldal készítője bármilyen igényét kielégíti. Létezik egy ingyenes, soha nem járó terv, amely lehetővé teszi a szolgáltatás összes szolgáltatásának tesztelését, amíg erre szüksége van. A prémium témák sokoldalúak, és határozottan ott van az árképzési megoldás, amely megfelel webhelyének fejlesztési és promóciós igényeinek.

Szabványos Wix tervek

 • Combo ($ 13 / mo) – ingyenes tárhely és domain kapcsolat, a rendszer hirdetési szalagcímének hiánya;
 • Korlátlan ($ 17 / mo) – korlátlan sávszélesség, 10 GB tárhely;
 • Pro ($ 22 / mo) – 2 óra video tárolóhely, integrált statisztikai adatgyűjtő eszközök és a Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / mo) – elsődleges támogatás, szakmai embléma stb.

A Wix megkülönbözteti magát a gyakori kedvezmények, bónuszok és különleges ajánlatok rendelkezésre állása miatt. Segítik az újszülötteknek a megtakarítást, amikor feliratkoznak a rendszerre, miközben a meglévő ügyfelek extra webhelykezelési előnyöket kaphatnak. Ezenkívül a weboldal készítője a 14 napos pénz-visszatérítési garanciát nyújt minden kiválasztott fizetett tervhez.

összefoglalás

A Wix egy olyan weboldal készítő, amely határozottan kiemelkedik a tömegből a kényelmes és intuitív WYSIWYG webszerkesztő, sok fejlett szolgáltatás, adaptív sablon és fejlett tervezési testreszabási eszköz miatt. Ön képes lesz arra, hogy elsajátítsa és felhasználhassa azt még akkor is, ha Ön nem webdesign profi, és ez az első próbálkozás egy személyes webhely elindítására. A platform felhasználóbarát és teljes funkcionalitású – pontosan mire van szüksége egy megfelelő személyes webhelyhez.

Próbálja ki a Wix-et ingyen

WordPress – 100% ingyenes platform a személyes weboldalhoz

Termék név:WordPress
Hivatalos honlapján:wordpress.org
Bonyolultság:Átlagon felüli
Ingyenes terv:Korlátlan
Prémium csomag:havi 2,95 dollártól
Alapított:2003
Központ:Világszerte
Próbálja ki ingyen

WordPress – 100% -ban ingyenes platform a személyes weboldalak készítéséhez. Ráadásul ez a világ legnépszerűbb, legrugalmasabb és legteljesebb tartalomkezelő rendszere. Még akkor is, ha korábban nem vettél részt a weboldal fejlesztésében, akkor legalábbis hallottál valamit erről a nyílt forráskódú platformról. A WordPress bőséges eszközöket és funkciókat kínál bármely weboldal elindításához és kezeléséhez, legyen az üzleti webhely, webáruház, portfólió, blog vagy céloldal..

WordPress szolgáltatások

WordPress Irányítópult

A WordPress-t eredetileg blogplatformként építették, de a funkcionalitás azóta nagyon sokat nőtt. A szolgáltatást most különféle típusú webhelyek elindítására használják, mivel rengeteg plugin van, amelyeket a rendszerbe integrálhat, hogy megkapja a szükséges weboldalt. A platform kényelmes, és lehetővé teszi a weboldal tartalmának testreszabását a téma és a plugin-integráció segítségével. Lehet, hogy ingyenesek és fizettek. Ellenőrizze, hogy ellenőrizze-e a megbízott webfejlesztők megbízhatóságát és szakértelmét, amikor plugint keres az interneten. A helyzet az, hogy néhány plugin rosszindulatú kódokkal jár, amelyek végül veszélyt jelentenek az Ön webhelyének funkcionalitására és biztonságára.

A WordPress biztosítja a gyors és intuitív tartalom közzétételét és kezelését. A rendszer alapértelmezett vizuális szerkesztője meglehetősen primitív, de nagyon sok kiegészítő és bővítmény létezik, amelyek jelentősen meghosszabbítják a kezdetben elérhető funkciókat. Ha bármilyen problémája van, vagy szakmai tanácsra van szüksége, várjuk, hogy csatlakozzon a kiterjedt WordPress közösséghez, hogy ott válaszokat találjon.

WordPress Designs
WordPress 5.0 témák

A WordPress tervezési gyűjteménye nem elég kiterjedt, de ez csak az integrált témákra vonatkozik. A felhasználóknak, akik webhelyük egyedi és személyre szabott megjelenését szeretnék adni, lehetősége nyílik tucatnyi sablon kiválasztására, amelyeket harmadik féltől származó felhasználók, valamint a közösség tagjai fejlesztettek ki. A sablonok fizetek és ingyenesek, ami befolyásolja azok minőségi biztonsági szintjét. Ha professzionális WordPress témát keres, akkor érdemes alapos online kutatást végezni, és kiválasztani a legjobb változatot.

WordPress költség

A WordPress kezdetben egy ingyenes CMS. Nem kell fizetnie a szolgáltatáshoz történő regisztrációért és a szolgáltatás használatáért. Be kell fektetnie a domain névbe és a tárhelybe. Pluginok és sablonok felár ellenében biztosíthatók. Az árak az érdeklődő cikktől függően különböznek. A kész projekt közzétételéhez azonban meg kell választania egy megbízható tárhelyet és egy domain nevet, amely megfelel az összes követelménynek.

A tárhelyszolgáltatók és az általuk kínált feltételek / tervek sokfélesége meglehetősen lenyűgöző, de van egy, amely kétségtelenül kiemelkedik a tömegből, ha a WordPress webhelyeket tároljuk. Ez a Bluehost – a CMS által ajánlott rendszer, a legmegbízhatóbb és leggazdagabb szolgáltatás. A tárhely szolgáltatója számos válogatási tervet kínál, nevezetesen:

 • Alap ($ 2.95 / mo) – korlátlan forgalom és sávszélesség, ingyenes SSL kapcsolat, egy webhely tárhely, ingyenes WordPress frissítések, 50 GB tárhely;
 • Plusz ($ 5.95 / mo) – korlátlan e-mail fiókok és domainok, nem mérhető tárhely és sávszélesség, korlátlan számú tárolt webhely, 200 USD a fejlett marketing lehetőségekért;
 • Választás ($ 5.45 / mo) – fokozott domain adatvédelem, webhelyről készített biztonsági mentés, spam elleni védelem stb.

Az összes Bluehost prémium terv garantálja a domain név ingyenes csatlakozását és használatát a regisztrációt követő első évben. A ciklus végén a domain név költsége évente körülbelül 12–14 USD lesz, ami a legtöbb felhasználó számára is megfizethető.

összefoglalás

Több mint 180 millió aktív felhasználóval a WordPress továbbra is a legszélesebb körben használt nyílt forrású CMS a világon. Eredetileg blogplatformként hozták létre. A rendszer most rengeteg funkciót és eszközt kínál, amelyek segítségével különféle webhelyeket hozhat létre. A beépülő modul integrációs szolgáltatása még erősebbé tette a szolgáltatást, ami végül befolyásolja annak népszerűségét és keresletét.

Próbálja ki a WordPress alkalmazást ingyen

uKit – Könnyen használható kisvállalkozói webhelykészítő

Termék név:uKit
Hivatalos honlapján:ukit.com
Bonyolultság:Szuper könnyű
Ingyenes terv:14 napos próba
Prémium csomag:havi 4 dollárért
Alapított:2015
Központ:Orosz Föderáció
Próbálja ki ingyen

uKit – népszerű, egyszerűen használható kisvállalkozási webhely-készítő. A rendszer alkalmazási körét azonban nem korlátozza az üzleti projektek fejlesztése. A rendszer funkcionalitása elegendő portfóliók, blogok, céloldalak és akár kis / közepes méretű online áruházak tervezéséhez. A platform kiemelkedik a tömegből kivételes egyszerűsége, intuitív jellege és kényelme szempontjából minden felhasználói kategóriához.

uKit szolgáltatások

Az uKit használatának megkezdésekor nem szabad észrevenni annak intuitív felületét, amely egyszerű navigációt és kényelmet kínál. Ez az egyik olyan szolgáltatás, amely a weboldal készítőjét teszi a legmegfelelőbb választás kezdőknek, akiknek időre van szükségük a rendszer elsajátításához. Az üzlet-specifikus funkciókon kívül a weboldal készítő több widgetet kínál a személyes webhelyek számára (A SlideShare, a LiveChat, a Visszahívás, a MailChimp, az Instagram Feed és a Google Maps közül néhányat említhetünk).

uKit kütyü

Az uKit megfelelő e-kereskedelemmel rendelkezik, amely lehetővé teszi kis és közepes méretű internetes áruházak felépítését, akár az e-kereskedelem widget csatlakoztatásával, akár az Ecwid plugin integrálásával. A weboldal készítője lehetővé teszi továbbá ideiglenes webhelykezelési jogok megadását a webdizájn csapata többi tagjának. A jogtulajdonos szerkesztheti és testreszabhatja a projektet, míg a tulajdonos ellenőrzi a folyamatot. Ez biztosítja a weboldal-fejlesztési eljárás eredményesebb együttműködését és nagyobb hatékonyságát.

uKit Ecwid Widget

A weboldal-készítő másik kiemelése az AmoCRM integrációja. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse üzleti fejlődését, az értékesítés növekedését, az ügyfelek / üzletek elszámolását stb. Ez különösen az online áruháztulajdonosok számára hasznos. Végül a weboldal készítője biztosítja a vele elindított projektek legnagyobb biztonságát. Ez lehetővé teszi az SSL-tanúsítvány és a domain összekapcsolását teljesen ingyenesen. Ez kötelező minden olyan weboldalon, amely online fizetéseket fogad el, és ügyfeleik bizalmas információival foglalkozik.

uKit Designs
uKit ingyenes sablonok

Az uKit sablongyűjtemény szintén figyelmet érdemel. 380+ téma található itt, amelyek ingyenesek és érzékenyek. A sablon testreszabása nem sok időt vesz igénybe a rendszer által kínált széles szolgáltatáskészlet és intuitív eszköztár miatt. A sablonok sok niche-specifikus kategóriában elérhetők a választás egyszerűsítése érdekében. Itt kiválaszthat egy üres sablont, hogy személyre szabott webhelyet hozzon létre a semmiből. Az uKit lehetővé teszi a sablonok megváltoztatását a webfejlesztési folyamat bármely szakaszában, hogy elérje a kívánt eredményt.

uKit költség

Az uKit árazási politika mindenki számára meglepően megfizethető. Ez lenyűgöző, figyelembe véve a szolgáltatás kezdeti irányítását a vállalkozókra. A 14 napos ingyenes próbaverzió lehetővé teszi a szolgáltatás összes funkciójának ellenőrzését. A fizetett terveket illetően az uKit lehetővé teszi a következő előfizetési típusok közötti választást:

 • Minimális (4 $ / hó) – egyéni domain név kapcsolat, korlátlan tárhely és oldalszám, webhely biztonsági mentésének létrehozása, több mint 200 professzionális sablon, SMS értesítés, 24 órás támogatás;
 • Alap ($ 8 / mo) – hatékony statisztikai nyomkövető eszközök, nincs szerzői jogi jel, prémium tervek, Google Analytics, élő chat támogatás;
 • e-kereskedelem ($ 9.60 / mo) – integrált e-kereskedelmi eszközök, bevásárlókosár-beállítások, online fizetések elfogadása, fizetési / szállítási lehetőségek, pénznemválasztás;
 • Pro ($ 12 / mo) – e – kereskedelem funkcionalitás, egyedi színséma alkalmazás, egyedi kód integráció stb.

Az uKit lehetővé teszi a nagy megtakarítást, ha frissíti a fizetős terveit. Minél hosszabb az előfizetés időtartama – annál több költségvetést takaríthat meg. Általában egy, 3, 6, 12 vagy 24 hónapra lehet fizetni.

összefoglalás

Ha elképzelése van egy személyes webhely elindításáról, de felismeri, hogy ehhez nincs tervezési képessége, akkor az uKit-t mindenképpen érdemes kipróbálni. A weboldal készítője könnyen használható és mindenki számára megfizethető. Az érzékeny sablonok gazdag választéka, a fejlett tervezési testreszabási eszközök és a rendszeresen frissített szolgáltatáskészletek teszik a rendszert a webépítési rés tisztességes képviselőjévé.

Próbálja ki ingyen az uKit alkalmazást

SITE123 – Többfunkciós eszköz személyes webhely létrehozásához a Scratchból

SITE123 - Többfunkciós eszköz személyes webhely létrehozásához a Scratchból

Termék név:SITE123
Hivatalos honlapján:site123.com
Bonyolultság:Könnyen
Ingyenes terv:Korlátlan
Prémium csomag:havonta 10,80 USD-tól
Alapított:2015
Központ:Izrael
Próbálja ki ingyen

SITE123 – a többfunkciós eszköz személyes webhely létrehozásához a semmiből. A weboldal készítő, amelyhez tartozik egy praktikus WYSIWYG szerkesztő, minden felhasználó számára ingyenes. Integrált szolgáltatáskészlete és opciói lehetővé teszik a különféle projektek egyszerű és kényelmes indítását. A rendszer biztosítja az intuitív és könnyű webes építési folyamatot, az egyszerű navigációt és az eszközök rengeteg eszközt, hogy az újszülöttek és a webdizájnok a különféle bonyolultságú projekteket készítsék el. A SITE123 jól működik portfóliók, blogok, céloldalak, valamint más típusú személyes és üzleti webhelyek fejlesztésében..

SITE123 szolgáltatások

Itt található egy intuitív webszerkesztő, amely kiküszöböli a kódolás alapjainak megtanulásának szükségességét. A weboldal készítő egy megfelelő e-kereskedelmi motorral is rendelkezik, amely lehetővé teszi egy kiváló funkcionalitással rendelkező, szép online áruház elindítását. Ehhez létre kell hoznia és kezelnie kell a terméklistákat, meg kell terveznie és módosítania kell a bemutató ablakot, hogy vonzó megjelenést kapjon, módosítsa a fizetési és szállítási paramétereket stb..

SITE123 szerkesztő

A SITE123 többnyelvű támogatást kínál azoknak a felhasználók számára, akik több nyelven szeretnék elérhetővé tenni webhelyüket. Az eszköz használatával megteheti hozzon létre több nyelvi változatot a webhelyén a kitűzött céloktól függően. A SITE123 ismert a fejlett SEO eszközökről, ingyenes tárhelyről és domain regisztrációról, minőségi blogszerzőről, integrált logóeszközökről, egyedi űrlapkészítőről, e-mail fiókokról és egyéb hasznos szolgáltatásokról.

Site123 áruház

A SITE123 lehetővé teszi a weboldali hozzáférési jogok beállítását az Ön igényei és webdesign-igényei függvényében. Ez különösen fontos a csapatokban dolgozó felhasználók számára. A weboldal készítője ezen felül lehetővé teszi egy ingyenes SSL tanúsítvány összekapcsolását a webhely domain nevével, hogy fokozza a felhasználói adatok biztonságát és bizalmas jellegét. Amikor a platformon dolgozik, hozzáférhet annak gazdag App Marketjéhez, amelyhez több kiterjesztés, widget és kiegészítő tartozik (Analytics eszközök, Közösségi, Fizetési átjáró, Élő támogatási csevegés, Marketing eszközök, Űrlapok, Foglalás, Galériák, Webmester eszközök, Árképzés, Online áruház és Népszerű). Ezeknek a kütyüknek az integrálása jelentősen javíthatja webhelye teljesítményét és kialakítását.

SITE123 Designs
Webhely123 sablonok

A weboldal készítője az érzékeny sablonok egyik legjobb gyűjteménye. Különböző kategóriákban érhetők el, és minden mobil és asztali eszközön jól megjelennek. A sablonok ingyenesek, és a kívánt témát testreszabhatja. Így beállíthatja az általános tervezési beállításokat, integrálhatja a kütyüket, a médiafájlokat és a közösségi fiók gombjait, kiválaszthat és feltölthet sokoldalú weboldal elemeket stb..

SITE123 költség

A weboldal-készítő árazási politikája mérsékelt és rugalmas. Ingyenes terv segítségével megnézheti, mit kínál a rendszer. A teljes funkcionalitású webhelyek felépítéséhez azonban négy fizetett előfizetés közül kell választania. Ezek tartalmazzák:

 • Alap ($ 10.80 / hó) – 10 GB tárhely, ingyenes domain név kapcsolat, 5 GB sávszélesség;
 • Haladó ($ 16.80 / hó) – 30 GB lemezterület, 15 GB sávszélesség, lehetőség akár 50 termék eladására havonta;
 • Profi ($ 22.80 / hó) – 90 GB lemeztároló, 45 GB sávszélesség, 500 termék eladó havonta;
 • Arany ($ 28.80 / hó) – 270 GB lemeztároló, 135 GB sávszélesség, korlátlan mennyiségben eladó termékek.

Bármelyik tervet is végül megteszi, lehetővé teszi korlátlan számú webhely létrehozását egy fiókban.

összefoglalás

A SITE123 egy tisztességes weboldal készítő személyes használatra. Ez lehetővé teszi szép webhelyek létrehozását megfizethető áron. A rendszer többnyelvű támogatással és e-kereskedelem motorral rendelkezik, amely kibővíti webdizájn-lehetőségeit és lehetővé teszi a kreatív szabadságot. A weboldal készítője valóban megérdemli a felhasználók figyelmét, akiknek megfizethető személyes weboldalra van szükségük, megfizethető áron.

Próbálja ki a Site123 alkalmazást ingyen

Squarespace – Egyszerű webhelykészítő kezdőknek

Squarespace - Egyszerű webhelykészítő kezdőknek

Termék név:Squarespace
Hivatalos honlapján:squarespace.com
Bonyolultság:Átlagos
Ingyenes terv:14 napos próba
Prémium csomag:Kezdőár 29 USD / hónap
Alapított:2012
Központ:USA
Próbálja ki ingyen

Squarespace – egy egyszerű weboldal készítő kezdőknek, amelynek még sok mindent kínál a webdesign előnyei számára. A platform jellemzői a könnyű használat, a kényelem, a rugalmasság és az összehasonlítható megfizethetőség. Ez lehetővé teszi jó megjelenésű és teljes funkcionalitású webhelyek tervezését elfogadható költségek mellett, kódszerkesztés nélkül. Azon felhasználók, akik rendelkeznek programozási ismeretekkel, felhasználhatják azokat nagy teljesítményű webhelyek elindítására, a végső teljesítmény elérésével.

Négyzet alakú szolgáltatások

A Squarespace a sokoldalú DIY weboldal készítő, amely szó szerint minden típusú projektet elindíthat. Ide tartoznak az üzleti weboldalak, portfóliók, céloldalak, blogok és egyéb kereskedelmi / nem kereskedelmi webprojektek. Az integrált WYSIWYG szerkesztővel érkezik, amely egyszerű és gyors weboldal-fejlesztést tesz lehetővé, de lehetőség van arra is, hogy a rendszer fejlett stílusú szerkesztőjében dolgozzon a minőség és a szolgáltatásokkal terhelt projektek megtervezésében..

Négyzet alakú oldalszerkesztő

A platform lehetővé teszi több olyan kütyü, bővítmény és kiegészítő bővítmény kiválasztását és integrálását, amelyek hozzáadhatják a webhely funkcióit. Erőteljes blog- és e-kereskedelmi motorjai lehetővé teszik az online áruházak és blogok elindítását és hatékony kezelését, míg a széles körű társadalmi integrációs lehetőségek és a fejlett e-mail marketing eszköz lehetővé teszik az újonnan létrehozott projekt hatékony hirdetését az interneten. Ezenkívül a Google Maps beágyazható a webhely Kapcsolattartók szakaszába, és nyomon követheti webhelyének statisztikáit a Google Analytics integrációja révén. A Squarespace szintén kiemelkedik a tömegből jellegzetes kiemelései miatt, mint például az Acuity Scheduling tool, a Logo Maker, a Unfold Storytelling funkció és a fejlett képszerkesztő lehetőségek..

Négyzet alakú logó készítő
Négyzet alakú minták

A Squarespace elsősorban a sablonok minőségére összpontosít, nem pedig a mennyiségükre. A mai napig a weboldal készítője mintegy 40 témával rendelkezik, amelyek teljesen érzékenyek, testreszabhatók és professzionálisak. Ezek a tervek azonban illeszkednek a különféle résekhez és iparágakhoz, ideértve a blogokat, fényképeket, digitális üzleteket, portfóliókat, kávézókat és éttermeket, helyi vállalkozásokat, rendezvényeket, zenészeket és együtteseket, közösségi és nonprofit szervezeteket, személyes, ingatlanokat, esküvőket és egyebeket. A Cover Page Builder miatt a weboldal vonzó és személyre szabott borítólapját megtervezheti tartalomblokkokkal kitöltve, a tervezési elemek szerkesztésével, szövegek hozzáadásával, a médiafájlok integrálásával stb. Itt engedélyezve a HTML / CSS szerkesztési lehetőségeket is..

Négyzet alakú sablonok
Négyzetterület költsége

A weboldal készítője mérsékelt árakat alkalmaz a prémium terveiért. A rendszer nem kínál teljesen ingyenes tervet, de lehetősége van kipróbálni annak funkcionalitását a 14 napos ingyenes próbaverzió alatt. A fizetős előfizetésekhez való frissítésről fontolja meg a következő tervek egyikét:

 • Személyes ($ 12 / mo) – 3% tranzakciós díj, 20 weboldal, ingyenes egyedi domain kapcsolat;
 • Üzleti ($ 18 / mo) – 2% értékesítési tranzakciós díj, korlátlan számú weboldal, AdWords jóváírás;
 • Alap ($ 26 / mo) – korlátlan termékszám, sávszélesség és lemeztároló, integrált számviteli szolgáltatás;
 • Haladó ($ 40 / mo) – címkenyomtatás, elhagyott pénztár automatikus visszanyerés, valós idejű szállítmányozás stb.

Minden Squarespace prémium terv ingyenes domain nevet és tárhelyet tartalmaz. Ugyanígy lehetőség van a webhely domainjének kinevezésére is a rendszerhez, ha van ilyen, és továbbra is használni szeretné.

Próbálja ki a Squarespace alkalmazást ingyen

Mobirise – Ingyenes webes fejlesztő szoftver

Mobirise - Ingyenes webes fejlesztő szoftver

Termék név:Mobirise
Hivatalos honlapján:mobirise.com
Bonyolultság:Átlagos
Ingyenes terv:Korlátlan
Prémium csomag:149 dollártól
Alapított:2015
Központ:Európai Únió
Próbálja ki ingyen

Mobirise – egy egyszerű ingyenes weboldal-fejlesztő szoftver, amely letöltését és telepítését megköveteli a webdizájnba lépés előtt. A platformot eredetileg az újszülöttek igényeit szem előtt tartva hozták létre, így praktikus eszközök és szolgáltatások széles választékával érkezik, amelyeket könnyen elsajátíthatnak és használhatnak. A Mobirise segítségével szinte bármilyen projektet elindíthat, legyen az üzleti webhely, promóciós oldal, nyitóoldal, blog vagy portfólió. Ez messze az egyik legegyszerűbb és leginkább intuitív offline webhely-készítő, amellyel megismerheti a webhelyet.

Mobirise szolgáltatások

A weboldal készítője széles körű integrációs lehetőségeket kínál. A webhely fejlesztésénél választhat és csatlakoztathat több kiterjesztést – azokat, amelyeket a rendszer nyújt, és azokat, amelyeket harmadik fél szolgáltatásain talál. Néhány közülük a Twitter hírcsatorna, a Soundcloud, a Lazy Load, az ikonok, a PayPal kompatibilis bevásárlókocsik, a csúszkák, a Google Analytics stb. Részét képezi. Ezenkívül a weboldal készítőjéhez fejlett AMP – gyorsított mobil oldal funkció tartozik. Ez hozzájárul a rendszerrel elindított mobil webhelyek jobb teljesítményéhez és SEO optimalizálásához, valamint a mobil eszközök megjelenéséhez.

Mobirise WYSIWYG szerkesztő

A Mobirise-val készített webhelyek megfelelnek a GDPR-nek, ami azt jelenti, hogy jó hírű és biztonságosnak tűnik minden felhasználó számára, böngészve. A funkció engedélyezéséhez a projekt létrehozása és a megfelelő GDPR megfelelőségi blokk testreszabása a szükséges mezők kitöltésével szükséges..

Mobirise Designs
Mobirise témák

A weboldal készítője kifejezheti kreatív szabadságát több tartalomblokk felhasználásával a tervezés fejlesztéséhez. Számos ilyen blokkot választhat ki és integrálhat a rendszerben található blokkok közül. Ezeket a blokkokat tovább lehet módosítani és elrendezni egy weboldalon, hogy kialakítsák annak struktúráját és elrendezését, amely a legjobban megfelel az Ön projektjének. A nagy teljesítményű Kódszerkesztőnek köszönhetően a jártas kódolók és webes tervezők testreszabhatják a témákat, új funkciókat és elemeket integrálva. Ne feledje azonban, hogy a Kódszerkesztő alapértelmezés szerint nem biztosított, ezért ezt ki kell választani, majd integrálni kell fizetett kiterjesztésként.

Mobirise költség

A weboldal készítője minden felhasználó számára teljesen ingyenes. Töltse le és telepítheti anélkül, hogy bármi fizetést kellene fizetnie, hogy elindítson egy kereskedelmi / nem kereskedelmi weboldalt. A rendszer azonban lehetővé teszi harmadik féltől származó bővítmények, bővítmények és sablonok integrálását, hogy hozzájáruljon webhelyének funkcionalitásához és az exkluzív kialakításhoz. Itt található néhány Mobirise fizetett plugin / bővítmény költségmintája: Kódszerkesztő ($ 69), Sokoldalú készlet ($ 129), WOW csúszka ($ 29), PayPal kosár ($ 29), Ikonok ($ 19) stb. Ne felejtsük el a webhelyen történő vásárláshoz szükséges tárhelyet és domainnevet.

Próbálja ki ingyen a Mobirise-t

IM-készítő – Személyes webhelykészítő, non-profit szervezetek számára ingyenes

IM-készítő - Személyes webhelykészítő, non-profit szervezetek számára ingyenes

Termék név:IM-készítő (XPRS)
Hivatalos honlapján:imcreator.com
Bonyolultság:Nagyon könnyű
Ingyenes terv:Korlátlan
Prémium csomag:havi 8 dollárért
Alapított:2011
Központ:USA
Próbálja ki ingyen

IM Creator – egy személyes weboldal készítő, azaz non-profit számára teljesen ingyenes. Alkalmazásának kezdeti területe a személyes és üzleti weboldalak létrehozását foglalja magában. A rendszer azonban felhasználható webhelyek elindítására kreatívok, diákok és nonprofit szervezetek számára. Számos ajánlatot és előnyt kínál e felhasználói kategóriák számára.

Az IM készítő szolgáltatásai

Az IM Creator méltó megoldásává teszi a blogolás és az e-kereskedelem motorjait. A rendszer lehetővé teszi online áruházak és blogok felépítését a webhely típusától függően. A webhelyek kezeléséhez hozzáfűzhet és szerkeszthet hozzászólásokat, ütemezheti azokat, ha szükséges, és engedélyezheti a kommentáló funkciót, hogy kapcsolatba lépjen a webhely látogatóival.

Az IM készítő szolgáltatásai

Az IM Creator webdesign folyamata magában foglalja a Polydoms technológia használatát. Ez a tartalomblokkok – Stripes – kiválasztása és elrendezése segít a weboldal szerkezetének megtervezésében. Ez megkönnyíti a webfejlesztési folyamatot.

IM alkotói tervek
IM-készítő sablonok

Az IM Creator tervezési gyűjteménye szintén elég széles. Több niche-specifikus sablon létezik, amelyek ingyenesek és érzékenyek. Kiválaszthatja és módosíthatja a sablont a szolgáltatás rendelkezésére álló eszközkészlet használatával. Az IM Creator sablonok modern megjelenéssel rendelkeznek. A rendszer lehetővé teszi azok áttekintését a választás megkezdése előtt, ami még kényelmesebbé teszi a tapasztalatlan felhasználók számára az eljárást.

IM készítő költsége

Az ár szempontjából az IM Creator kezdetben ingyenes web-készítőnek tekinti magát. És valóban így van, mivel a rendszer teljesen ingyenes kreatívok, nem kereskedelmi szervezetek, hallgatók és felhasználók számára, akiknek minőségi személyes webhelyekre van szükségük. A fizetett előfizetések a következők:

 • Éves engedély ($ 8 / mo) – egy domain név, e-kereskedelem motor, prémium technológiai támogatás, egy weboldal, korlátlan lemeztárhely és sávszélesség, évente egyszeri kifizetést jelent, amely havi 96 dollár;
 • Kétéves licenc ($ 11 / mo) – egy domain név, egy weboldal, e-kereskedelem motor, prémium technológiai támogatás, korlátlan lemezterület és sávszélesség egy féléves egyszeri fizetést jelent, amely 6 hónap alatt 66 dollár;
 • SSL védett ($ 21 / mo) – a fent felsorolt ​​szolgáltatások, valamint az SSL tanúsítvány-kapcsolat a kiválasztott domain névvel.

Azoknak a felhasználóknak, akik a rendszer funkcionalitását saját webhely-fejlesztési célokra kívánják használni, az IM Creator lehetőséget kínál három White Label terv közül választhat. Költségük évente 350, 2500 és 25000 dollár, az integrált funkcionalitás, szolgáltatások, eszközök, opciók és feltételek alapján.

összefoglalás

Az IM Creator egy weboldal-készítő, amelynek használata lehetővé teszi egy minőségi és vizuálisan vonzó webhely elindítását, ingyenesen. A rendszer fejlett eszközökkel, reagáló sablonokkal érkezik, és sok felhasználó számára ingyenes, és nem tervezi, hogy webhelyeikkel profitot szerezzenek. Ez egy megfelelő választás, amellyel elégedett lesz.

Próbálja ki az IM Creator alkalmazást ingyen

Hogyan hozhat létre személyes weboldalt egy webhely-készítővel?

Tegyük fel, hogy meghatározta, hogy mely weboldal-készítőt használja. Mi a következő lépés? A webes építési folyamat hatékonyságának biztosításához meg kell találnia a weboldal elindításához szükséges műveletek algoritmusát. Bár a weboldal készítői különböznek szolgáltatáskészletükben és paramétereikben, a weboldal készítésének folyamata szinte azonos az Ön által választott bármely szolgáltatásnál:

 1. Regisztrálj. Csakúgy, mint bármely más programhoz, először is regisztrálnia kell. Ez a legtöbb szolgáltatásban gyors és egyszerű. Szüksége van az e-mail cím, a felhasználónév és a jelszó megadására a szolgáltatás feliratkozásához.

 2. Válassza ki a sablont. Általános szabály, hogy a témák niche kategóriákba sorolódnak, a niche alapján. Csak nyissa meg a kívánt kategóriát, és válassza ki azt az sablont, amely megfelel az Ön igényeinek és leginkább megfelel a rés-specializációnak. Vegye figyelembe, hogy egyes sablonok ingyenesen elérhetők, míg mások fizetnek.

 3. Testreszabhatja a sablont. Ez a webfejlesztési folyamat legfontosabb és időigényesebb része. A legtöbb weboldalépítő széles körű eszközgyűjteményt kínál, amelyek felhasználhatók a tervezés testreszabásához. A háttér és az elrendezés beállításainak módosítása, a megfelelő színpaletta, betűkészletek, stílusok, ikonok és a weboldalon elérhető egyéb elemek kiválasztása.

 4. Töltse fel a tartalmat. Magától értetődik, hogy „a tartalom a király”. A weboldalra feltöltött információk minősége és mennyisége súlyosan befolyásolja a felhasználók vonzerejét. Győződjön meg arról, hogy a feltöltött tartalom érdekes és sokoldalú. Adjon hozzá informatív és rést érintő cikkeket, integrálja a médiafájlokat, hozzon létre képgalériákat, diavetítéseket vagy közvélemény-kutatásokat.

  A feltöltendő tartalomtípusok a létrehozott projekttől függnek. Ha ez például portfólió, akkor adja hozzá saját munkáit, hogy bemutassa őket. Ha ez egy hobbival kapcsolatos webhely, adjon elegendő információt ahhoz, hogy a felhasználók bekapcsolódjanak a témába. Feltétlenül adjon hozzá közösségi médiafiók-linkeket, ügyfél-ajánlásokat, elérhetőségeket, véleményeket stb.

 5. Válassza a Domain Name lehetőséget. A domain név nem lehet túl hosszú vagy bonyolult. Ellenkező esetben a felhasználók számára nehéz lesz memorizálni. Legyen tömör, emlékezetes és informatív – a domaint társítani kell az Ön webhelyének témájához. Ne feledje, hogy sok weboldalépítő ingyenes hostolást és domain nevet kínál. Ez gyakran a választott tervtől függ.

 6. Állítsa be a SEO paramétereket. Nyissa meg a műszerfal speciális weboldalát, ahol beállíthatja vagy módosíthatja a fő SEO paramétereket, ideértve a metacímkéket, címeket, kulcsszavakat, leírásokat, a képeket tartalmazó címkéket stb. Ellenőrizze, hogy az összes URL emberbarát-e. Ez az egyik a legfontosabb tényezők amelyek befolyásolják a SEO-t.

 7. Tegye közzé a weboldalt. Végül teheti webhelyét elérhetővé a célközönség számára. A közzétételi folyamat néhány másodpercig tart. Élvezze az eredményt!

Hogyan lehet személyes weboldalt létrehozni a CMS segítségével?

A személyes weboldal megtervezése a CMS segítségével kissé bonyolultabb és időigényesebb, mint a weboldal készítőivel készített. Ez azzal magyarázható, hogy a CMS több kódolási ismeretet igényel, és több időbe telik a webhelyek testreszabása velük. Kicsit más megközelítést alkalmaznak a teljes web-építési folyamatban. Ha úgy dönt, hogy webhelyet indít a CMS segítségével, akkor vegye figyelembe a következő lépéseket:

 1. Válassza a Tárhely lehetőséget. A CMS nem kínál integrált tárhelyet. Neked kell találjon egy megbízható tárhely-szolgáltatót mielőtt elkezdené dolgozni a webhelyén. Nézze meg a szolgáltatás hitelességét, az árazási terveket és az általuk igénybe vett funkciókat.
 2. Válassza a Domain Name lehetőséget. Csakúgy, mint nincs lehetősége a tárhely választására, nem fogja tudni beszerezni egy domain nevet a CMS-től, amelyben dolgozik. Töltse ki előre, hogy utána ne pazarolja az idejét. Ügyeljen arra, hogy kövesse szabványos domain választási szabályok hogy emlékezetes és minőségi domain nevet szerezzen.
 3. Telepítse a CMS-t. Ha a használni kívánt CMS nem web alapú, akkor időre lesz szüksége a letöltéshez és a telepítéshez. Ez nem igényel sok erőfeszítést és időt, de ezt az árnyalatokat még figyelembe kell venni.
 4. Válassza ki és telepítse a bővítményeket. A CMS többsége nem a teljes plugin-készlettel érkezik. Alapszintű beépülő modulokkal rendelkeznek az alapvető funkcionalitás biztosítása érdekében. Ki kell választania és telepítenie kell a kívánt bővítményeket. Lehet, hogy ingyenesek és fizettek. Keresse meg azokat, amelyeket fontosnak tart a webhely témája szempontjából, és ellenőrizze, hogy azok biztonságosak és minőségesek.
 5. Tervezze meg a weboldalt. A szükséges pluginek telepítése után folytathatja a személyes weboldal fejlesztését. Válassza ki a sablont (lehetnek ingyenesek és fizetők is), és válassza ki azokat az eszközöket, amelyek szükségesek a kívánt kivitelhez. A CMS sablonokat itt is megkísérelheti keresni, de ügyeljen arra, hogy professzionális és megbízható webes tervezők fejlesszék azokat. Nagyon érdemes fizetni egy olyan minőségi témaért, amely nem veszélyezteti webhelyét.
 6. Töltse fel a tartalmat. Miután kiválasztotta a sablont, ideje feltölteni a tartalmat. Ez a kitűzött céloktól és a szükséges webhely típusától függ. Válasszon és adjon hozzá hozzászólásokat, videókat, közösségi hálózati fiókokat, médiafájlokat és egyéb elemeket, amelyek növelik a webhely minősítését.
 7. Állítsa be a SEO paramétereit. Amint befejezte a weboldal szerkesztését, állítsa be a SEO paramétereit. Nyissa meg a CMS irányítópultjának egy speciális webhelyrészét, vagy telepítsen egy SEO-bővítményt, és keresse meg a rendelkezésre álló lehetőségeket.
 8. Tegyen közzé egy weboldalt. A weboldal készítésének utolsó lépése nyilvánvalóan a megjelenése. Ez könnyű és gyors. Csak engedélyezze a „Közzététel” gombot, és figyelje meg az eredményt!

Hogyan válasszuk ki a szolgáltatást egy személyes webhely létrehozásához a Scratchból?

Vannak több tényezőt kell figyelembe vennie, amikor kiválasztja a legjobb szolgáltatást egy személyes webhely felépítéséhez. Ez a tapasztalat szintjétől, a rendelkezésre álló költségvetéstől, a céloktól és törekvésektől függ. Ugyanakkor vannak olyan általános jellemzők, amelyek nélkülözhetetlenek minden szolgáltatáshoz, amelyre megy. A webes építési folyamat maximális biztonságának és hatékonyságának biztosítása érdekében a platformnak a következőkkel kell rendelkeznie:

 • Egyszerű használat;
 • Biztonság;
 • Felhasználóbarátság;
 • Gyors webfejlesztési idő;
 • Minőség;
 • funkcionalitás;
 • Széles sablonválaszték;
 • Kényelem;
 • Hatékony tervezési testreszabási szolgáltatások;
 • Megfizethető árpolitika.

Megfelel-e ezeknek a követelményeknek az a szolgáltatás, amelyet használni kíván, és professzionálisnak tűnik-e? Akkor elkezdheti tesztelni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban megfelel-e az Ön igényeinek.

A weboldal-készítők előnyei és hátrányai

A weboldal-készítõket kifejezetten a különféle készségekkel és szakértelemmel bíró felhasználók számára tervezték. Legtöbbjük általában rugalmas és kényelmes, de minden szolgáltatásnak megvannak a sajátosságai, amelyeket tudnia kell. Íme a weboldal-készítők alapvető előnyei:

 • Egyszerűség és kényelem. A weboldal készítők rendkívül egyszerű használatot kínálnak. Ez teszi őket okos választássá azok számára, akik kevés vagy semmilyen webdizájn-készséggel nem rendelkeznek. Leginkább a WYSIWYG szerkesztőkkel és a drag-and-drop funkciókkal érkeznek, amelyek egyszerűsítik a weboldal készítésének teljes folyamatát, intuitívvá és vonzóvá téve. Ez lehetővé teszi a tisztességes és teljes funkcionalitású weboldal létrehozását csak néhány órán belül.
 • Sablon kiválasztása. Ezek a rendszerek gazdag előre megtervezett sablongyűjteményeket kínálnak, amelyek gyakran kategóriákba sorolhatók a rés specializációja alapján. A sablonok mobilra vannak optimalizálva, hogy a webhelyek jól jelenjenek meg az összes típusú asztali és mobil eszközön.
 • Vizuális dizájn testreszabása. A több sablon mellett a weboldal készítői hatékony vizuális tervezési testreszabási eszközöket kínálnak, amelyek biztosítják számukra a szükséges fellebbezést és a teljesítményt.
 • Megfizethető árazási politika. A weboldal-készítők valóban megfizethetőek más webdesign-megoldásokhoz képest. Gyakran ingyenes próbaverziókkal vagy akár ingyenes tervekkel is megkönnyítik a felhasználók számára a funkciók tesztelését. A fizetett tervek szempontjából sokoldalúak, és különböző paraméterekkel és jellemzőkkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a felhasználói igényeknek és költségvetéseknek.

Az előnyök mellett a weboldal-készítőknek is vannak hátrányai. Néhány közülük a következő:

 • Nem megfelelő a funkcionalitás. Számos weboldal-készítőnek hiányzik olyan funkció, amely elengedhetetlen a nagyszabású projektek elindításához. Szánjon rá időt a rendszer teljes szolgáltatáskészletének felfedezésére, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e az Ön igényeinek;
 • Kódszerkesztési korlátozások. Az a tény, hogy a weboldal-építőket elsősorban kezdők számára hozták létre, lehetővé teszi annak feltételezését, hogy gyakran hiányoznak a kódszerkesztési lehetőségek. Ez nem jelent problémát a kezdők számára, míg a webmesterek ezt a funkciót hátránynak tekinthetik, kiterjedt kódszerkesztési lehetőségeket keresve;
 • Nem érhető el a webhelyek áttelepítési lehetőségei. Ha egy weboldal-készítővel kíván projektet létrehozni, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy nem tudja átvinni azt egy másik szolgáltatásra. Annak ellenére, hogy egyes rendszerek lehetővé teszik az egyik platformról a másikra történő áttérést, a folyamat komoly kihívást jelenthet.

A CMS előnyei és hátrányai

A tartalomkezelő rendszereknek megvannak az előnyei és hátrányai is, amelyeket a felhasználóknak tudniuk kell a választás során. Mindegyik rendszernek megvannak a saját hátrányai és előnyei, de vannak minden CMS-re jellemző tulajdonságok. Néhány előnye a következő:

 • Kiterjedt funkcionalitás. A CMS általában nagy teljesítményű rendszerek, amelyek széles skáláját kínálja a megfelelő webhely elindításához és kezeléséhez szükséges funkciókkal.
 • Lenyűgöző testreszabási lehetőségek. A CMS lenyűgöző tervezési testreszabási lehetőségeket kínál. Ez további beépülő modulok és sablonok integrációját, valamint többféle testreszabási eszközt igényel, amelyek szükségesek a webhely megfelelő funkcionalitásának biztosításához.
 • Gyors és hatékony webdesign folyamat. Személyes webhely elindítása a CMS segítségével nem vesz sok időt, főleg ha tudod, hogyan kell használni a szolgáltatás nagy teljesítményű szolgáltatásait. Még azok a felhasználók is, akiknek nincs tapasztalata a webdizájnban, néhány nap alatt elvégzik a feladatot ingyenes és fizetett eszközök, bővítmények, modulok és sablonok integrálásával.
 • Rugalmas árak. A legtöbb nyílt forráskódú CMS teljesen ingyenes. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen letöltheti és telepítheti őket. A fejlett funkciók eléréséhez azonban készen kell állnia a fizetett kiegészítőkbe, a bővítményekbe, a sablonokba és a kiterjesztésekbe történő befektetésekre. A tárhelyet és a domainneveket szintén fizetik, mivel a legtöbb rendszer nem kínál integrált lehetőségeket.

Csakúgy, mint a weboldal készítői, a CMS-nek is vannak számos hátránya. Néhányat érdemes először megemlíteni:

 • Programozási készségek szükségessége. Ha nagy teljesítményű projektet kíván elindítani és kezelni a CMS segítségével, akkor nem kell megtennie legalább a programozási ismeretek minimális készletét. Szükségük van weboldalak kódjainak szerkesztésére, a projekt kialakításának testreszabására, extra eszközök és bővítmények integrálására, a tartalom frissítésére és a weboldal kialakításának kezelésére..
 • Biztonsági kérdések. A CMS-sel elindított webhelyek biztonsága veszélyben lehet, mivel szükség van további pluginek és sablonok telepítésére. Mivel gyakran fejlesztik harmadik fél felhasználóit, rosszindulatú kódokkal is érkezhetnek, amelyek végül veszélyt jelentenek az egész webhelyre.

Alsó sor

Személyes weboldal létrehozásakor a felhasználók több problémával is szembesülhetnek. Ezek elsősorban a rendelkezésre álló webes építési lehetőségeket és eszközöket érintik, amelyek garantálják a tisztességes eredményt. Ekkor válik bonyolultvá a választás a weboldal készítői és a CMS között. Mindkét típusú rendszer sokat kínál a felhasználók számára, és mindkettő garantálja a tisztességes eredményt, ha tudja, hogyan kell használni a platformok által kínált funkciókat és eszközöket.

Tehát, mely típusú szolgáltatás működik a legjobban az Ön webhelyén? Ha valaha is dolgozott a CMS-sel, vagy rendelkezik az alapvető webdizájn ismeretekkel, akkor ezeknek a rendszereknek a használata jó megoldás. A szolgáltatások nagy teljesítményűek és teljes körűek. Ez csak garantálja a tisztességes eredményt. Készüljön fel arra, hogy szembeszálljon és legyőzze azokat a problémákat, amelyekkel a web-tervezési folyamat bármely szakaszában felmerülhet.

Ez az első próbálkozás webhely elindítására? Vagy talán nem akarja aggódni az összes ilyen web-tervezési kihívás miatt? Ezután egy nagyszerű megoldás egy weboldal-készítő használata. Ezek a szolgáltatások elősegítik a megbízható internetes jelenlét létrehozását. Könnyen használható, kényelmes és intuitív mindenki számára. Megfizethetőek és felhasználóbarátak is. Csak töltse fel a tartalmat, állítsa be a szükséges beállításokat, és élvezze az eredményt! Sok szerencsét!

Hozzon létre egy ingyenes személyes weboldalt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map