Cele mai bune companii de găzduire web din lume

Revizuit cei mai buni furnizori de găzduire web


Găsirea unei gazde web fiabile este primul pas în crearea unei prezențe web puternice pentru site-ul web. Misiunea ta este să găsești o platformă care nu numai că va stoca fișierele site-ului și le va livra cât mai rapid în browserul vizitatorilor, dar va servi și în alte scopuri, cum ar fi transferul de date, stocarea și înregistrarea domeniului, pe lângă un set de alte caracteristici de care să beneficieze.

Ați putea căuta o impartit sau cloud-based soluție de găzduire sau o platformă potrivită pentru unele SMC particulare (WordPress, Joomla, etc). Alegerea va depinde, de asemenea, de așteptările bugetului dvs., de structura site-ului web, de spațiul necesar de stocare și de alte criterii vitale de luat în considerare.

Am revizuit 10 dintre cele mai bune companii de găzduire web din lume:

 1. Bluehost – Cea mai bună companie de găzduire web din 2020
 2. HostPapa – Compania de hosting web 1 din America
 3. HostGator – Furnizor global de servicii de gazduire și servicii conexe
 4. Liquid Web – Gazduire completă de găzduire pentru afaceri de orice dimensiune
 5. SiteGround – Companie de găzduire web premiată
 6. 1&1 IONOS – Furnizorul european de gazduire cu sediul în Germania
 7. Hostinger – Cele mai ieftine servicii de găzduire web
 8. iPage – Companie de gazduire web accesibilă din 1998
 9. A2Hosting – Una dintre cele mai rapide găzduire web din lume
 10. GoDaddy – Cea mai mare companie de înregistrare a domeniilor + gazduire

Am revizuit 10 furnizori de hosting de top care pot fi o alegere bună în funcție de cerințele dvs..

Bluehost – Cea mai bună companie de găzduire web din 2020

Bluehost - Cea mai bună companie de găzduire web din 2020

Bluehost – este cel mai bun furnizor de hosting care este cel mai interesat de site-urile WordPress, în comparație cu alte servicii. Este livrat cu un set de funcții orientate către WordPress, care facilitează gestionarea configurației și a altor operațiuni pentru cei care preferă una dintre cele mai populare platforme CMS. De la integrarea ManageWP la panoul de control personalizat WP superb – să aruncăm o privire mai atentă la toate funcțiile furnizate de Bluehost:

Proveni Bluehost:

 • Blue Flash – o caracteristică complet nouă pentru a ajuta începătorii să înceapă cu site-urile lor WordPress. Acesta a fost conceput ca un ghid inline pentru a arăta începătorilor cum să lucreze atât în ​​tablourile de bord WP cât și în cele Bluehost, cum să faceți primii pași, să înființați proiecte etc. cu WordPress pe calea cea bună.
 • Generator de site-uri personalizate – o soluție excelentă pentru cei care doresc să-și creeze propriile site-uri de la zero și să o găzduiască pe serverele Bluehost ca soluție all-in-one. Platforma vine cu propriile App Marketplaces care oferă tone de widget-uri și plugin-uri, funcționalitate de comerț electronic pentru magazinele digitale, soluții de creare automată SEO și soluții de marketing pentru a vă dezvolta și promova afacerea online.
 • Caracteristici specifice WP specifice – gazda web vine cu suport ManageWP nativ. Sistemul vă va permite să gestionați cu ușurință până la 5 site-uri diferite pe un singur plan de bază încă de la început. Un panou de control personalizat pentru WordPress vine ca un tablou de bord WP ușor de utilizat, care conține elemente de meniu și secțiuni personalizate.
 • Opțiuni și suplimente gratuite – Bluehost oferă o selecție de funcții gratuite. Acestea includ constructorul gratuit de site-uri drag-and-drop gratuit al platformei, pe lângă un nume de domeniu gratuit. Furnizorul de servicii aduce o selecție de scripturi gratuite din care să alegeți. Acestea includ scripturi pentru rețele sociale, liste de distribuție, secțiuni de bloguri, imagini și galerii, precum și alte opțiuni de personalizare a site-ului dvs..
 • Performanţă – în ciuda faptului că Bluehost nu împărtășește locația centrelor sale de date, oferă totuși o caracteristică pentru performanța îmbunătățită a site-ului. Acestea includ site-uri VPS pentru WordPress în plus față de NGINX care pare a fi o alternativă mai slabă la Apache. Hipervizorul KVM va împiedica alți utilizatori să afecteze performanța site-ului dvs. web, izolând unele dintre resursele hardware specifice. Rezultatul mediu al vitezei de încărcare a paginii este de 2,00 secunde.

Furnizorul de găzduire are pachete server pentru diferite nevoi și proprietari de site-uri web de orice nivel, fie că sunteți începători sau profesioniști dedicați.

Conturi Bluehost:

 • Prețuri mari de reînnoire.
 • Oferte limitate de migrare a site-urilor.

Cost Bluehost: Bluehost are diferite planuri de a alege. Planul de bază pornește de la 3,95 USD pe lună (pentru vizitatorii SuperbWe WebsiteBuilders – $ 2,95 / lună) și este bun pentru site-urile mici și mijlocii cu cerințe moderate. La care se adauga (4,96 USD pe lună), Plus Plus (4,96 USD pe lună) și planurile Pro ($ = 12,69;) asigură vizite nelimitate de site-uri pe lângă certificatul SSL gratuit. Ambele sunt bune pentru comerțul electronic complex și alte tipuri de site-uri web cu o structură complexă și tone de fișiere de încărcat. Există, de asemenea, VPS (de la 17,28 USD la 54,59 USD pe lună), Nor și dedicat (de la 72,78 USD la 109,18 USD pe lună) soluții pentru site-uri web avansate.

Încercați acum Bluehost

HostPapa – Compania de hosting web 1 din America

HostPapa - Compania de hosting web 1 din America

HostPapa – este unul dintre cei mai de încredere și recunoscători furnizori americani de hosting. Utilizatorii pot nu numai să găzduiască site-uri, ci și să construiască diferite proiecte de la zero, să le implementeze și să le comercializeze folosind instrumente de promovare concepute pentru companii și persoane fizice. Sistemul vine cu cPanel intuitiv, un constructor personalizat de site-uri drag-and-drop pentru newbies și un pachet de email marketing. Principalele caracteristici de găzduire includ:

 • Compatibilitate 100% – HostPapa poate fi utilizat cu toate platformele CMS majore, inclusiv WordPress, Joomla, Drupal și altele. Funcția asigură mai multă flexibilitate și ușurință de utilizare în ceea ce privește integrarea perfectă a site-ului web, backup-uri automatizate ale sistemului și actualizări.
 • Domeniu gratuit – fiecare plan de găzduire include un domeniu gratuit de 1 an, în ciuda prețului. Nu contează dacă vă abonați la un plan de bază cu numai caracteristici de intrare sau primiți un pachet de comerț electronic complet oferit, primiți în continuare domeniul dvs. gratuit.
 • Mai multe site-uri web – HostPapa oferă suficiente resurse pentru a găzdui mai multe site-uri web într-un singur plan. Chiar și abonamentul de intrare permite stocarea a 2 proiecte simultan pentru prețul de bază.
 • Performanță solidă – utilizatorii pot conta pe o rată de funcționare suficientă, care este în prezent de 99,98%. Viteza de încărcare a paginii este de 795ms, care este încă mai mare decât standardele din industrie.
 • Securitate – în afară de instrumentele de bază anti-spam și de prevenire a DDoS, sistemul este integrat cu Panda Cloud. În plus, utilizatorii pot beneficia de adrese IP dedicate, de un certificat SSL integrat și multe altele.
 • Suport 24/7 – platforma oferă mai multe modalități de a intra în contact, inclusiv asistență instantanee prin Live Chat sau telefon. Centrul de ajutor conține mai multe articole, tutoriale și ghiduri video pentru a acoperi toate problemele posibile. În plus, echipa de experți HostPapa este gata să dea o mână la configurarea unui magazin digital sau la rezolvarea problemelor tehnice.
 • Caracteristici suplimentare – utilizatorii pot conta pe migrația gratuită a site-ului sau transferul de domeniu. De asemenea, sistemul oferă instrumente de marketing prin e-mail pentru a vă dezvolta afacerea. Dacă doriți să creați un site de la sol, accesați constructorul de site-uri personalizate.

Contra HostPapa:

 • Prețul de reînnoire poate fi de două ori mai mare.
 • Unele caracteristici de securitate sunt disponibile numai în planurile Pro.

Preț HostPapa: pentru a accesa site-ul, utilizatorii pot opta pentru un plan Starter, Business sau Business Pro care costă 3,95 USD, respectiv 12,95 USD pe lună. Dacă aveți nevoie de mai multe resurse, găzduirea VPS ar putea fi o opțiune bună, deși prețul poate ajunge până la 299,49 USD pentru planul Diamond. Gazduirea unui magazin digital cu HostPapa va costa de la 19,99 USD la 139,99 USD pe lună.

Vezi si: Recenzie HostPapa.

Încercați HostPapa acum

HostGator – Furnizor global de servicii de gazduire și servicii conexe

HostGator - Furnizor global de servicii de gazduire și servicii conexe

HostGator – este o găzduire bazată pe cloud, care este avantajul său principal în comparație cu furnizorii de găzduire partajată. Gazduirea în cloud înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru serverele supraîncărcate sau viteza de performanță. HostGator vine cu un timp de funcționare excelent, pe lângă asistență extinsă pentru clienți, scalabilitate, planuri accesibile și resurse suplimentare pentru accesul 24/7.

Pro HostGator:

 • Viteza mare – în timp ce este o soluție de găzduire în cloud, HostGator se mândrește cu un test de viteză A + realizat de Bitcatcha. De asemenea, a avut rezultate foarte bune în regiunile americane.
 • Uptime mare – HostGator introduce un serviciu de găzduire de încredere, cu un timp de funcționare de 99,9%. Este unul dintre cele mai mari ratinguri de urmărire a uptime-ului dintre toate companiile de găzduire web.
 • Securitate și actualizări – gazda va avea grijă automat de toate actualizările necesare ale sistemului. Are un sistem avansat de detectare de malware care va defini și elimina rapid cea mai mică problemă.
 • Flexibilitate – scalabilitatea este o caracteristică excelentă a HostGator. Odată ce site-ul dvs. web a început să simtă o suprasolicitare cu traficul, puteți trece cu ușurință între planuri și puteți obține instantaneu resurse suplimentare fără pierderi de trafic.
 • Ușurință în utilizare – Spre deosebire de multe alte gazde care își oferă cPanelurile demodate, HostGator introduce tabloul de bord superb, ușor de gestionat. Utilizatorii pot selecta din diverse modificări și beneficii pentru a urmări unele măsurători ale site-urilor de bază și alte date din spatele scenei.
 • Gator Website Builder – un instrument simplu de construire a site-urilor web pentru începători cu piața sa personalizată de aplicații, integrare perfectă cu servicii terțe și opțiuni de plată (de exemplu, PayPal sau SoundCloud), funcții de comerț electronic, SEO și Blogging pentru a lansa o afacere online în creștere.
 • Rambursare de 30 de zile – compania oferă o garanție de rambursare de 30 de zile în cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciile furnizate.

O soluție destul de accesibilă de găzduire web, cu performanțe suficient de bune, în plus față de constructorul personalizat de site-uri, meniurile de securitate și flexibilitatea generală de găzduire.

Contra HostGator:

 • Vârfuri nesfârșite.
 • Depozitare limitată.
 • Fără domeniu gratuit.

Costul HostGator: serviciul de găzduire este relativ mai ieftin în comparație cu alți furnizori de hosting de tip cloud. Planul de bază (Cloud Hatching) începe de la 2,75 USD. Dacă aveți nevoie de o soluție mai plină de resurse, puteți trece la planurile Baby sau Business Cloud care costă 3,95 USD, respectiv 5,95 USD.

Încercați HostGator acum

Liquid Web – Gazduire completă de găzduire pentru afaceri de orice dimensiune

Liquid Web - Gazduire completă de găzduire pentru afaceri de orice dimensiune

Liquid Web – este un furnizor de hosting de încredere cu peste 20 de ani de istorie. Lansată în 1997, compania și-a făcut un nume singur datorită vitezei solide a serverului și a performanțelor generale. Acesta promite 100% din timpul de funcționare, pe lângă soluțiile de server complet gestionabile. Utilizatorii pot conta pe suport puternic, pe diverse pachete concepute pentru persoane fizice și companii și pe alte funcții.

Uitați-vă la unele dintre ele:

 • Sync Pro pentru mai multe site-uri de gestionare – Sync Pro este un panou de control personalizat care asigură ușurința în utilizare. Funcția este vitală, deoarece fiecare plan Web Liquid este conceput pentru a gestiona mai multe site-uri în același timp. De exemplu, cel mai ieftin plan acceptă până la 10 site-uri în timp ce pachetele avansate permit utilizatorilor să găzduiască până la 50 de site-uri simultan (Planul agenției).
 • Pachetele de server high-end – platforma oferă mai multe tipuri de active de găzduire la un nivel înalt. Acestea includ soluții dedicate server VPS cloud și optimizate WP. Utilizatorii pot opta, de asemenea, pentru un plan separat WooCommere, cluster de server.
 • Tehnologii de viteză îmbunătățite – Liquid Web folosește diferite tehnologii pentru a crește viteza site-ului. Acestea includ compresia automată a imaginii, fără a fi necesară gestionarea manuală a procesului utilizând serviciile partide sau plătite. În plus, platforma folosește SSD în loc de hard disk-uri HDD. Ar trebui să menționăm, de asemenea, integrarea și suportul Ngnix pentru versiunea PHP 7.
 • Servere optimizate WP – sistemul oferă găzduire puternică pentru site-urile construite pe WordPress. Acesta asigură o viteză mai rapidă, actualizări automate ale sistemului, backup-uri de fișiere, integrare simplă cu CMS, un plan separat pentru WooCommerce, etc..

Conturi web lichide:

 • Website-ul pare destul de complex de la început. Ar putea fi greu să găsești oferta pe care o cauți.
 • Nici o găzduire partajată.
 • Bază de cunoștințe ar putea fi mai bine organizată.
 • Planurile de intrare sunt prea scumpe.

Prețul web lichid: prețul depinde de recursul pe care îl căutați și de complexitatea proiectului. De exemplu, cele patru planuri VPS de bază costă 15, 25 dolari, 45 dolari și 95 dolari pe lună. Diferența cheie este în volumul GB și numărul de procesoare. Unele oferte mai pline de resurse includ un server cloud dedicat, care costă 99 USD pe lună, WooCommerce gestionat de la 19 USD / lună și alte planuri pentru cele mai solicitante proiecte care costă până la 1127 USD pentru performanțe îmbunătățite.

Încercați acum Web Liquid

SiteGround – Companie de găzduire web premiată

SiteGround - Companie de găzduire web premiată

SiteGround – este un furnizor popular de găzduire web cu o experiență de peste 14 ani. Compania are peste 2.000.000 de nume de domeniu și oferă un set extins de caracteristici, pe lângă uptime, mijloace de securitate digitală, o selecție largă de planuri și multe altele. Va fi bine pentru diferite tipuri de site-uri web, de la un blog mic până la proiect imens de comerț electronic cu o structură complexă. Utilizatorii pot alege dintre soluția de server partajat bazată pe Linux sau găzduirea bazată pe cloud.

Pro SiteGround:

 • Performanță și securitate – SiteGround folosește soluțiile sale de server realizate de sine stătător pentru a asigura funcționarea stabilă a site-ului web în ciuda vârfurilor de trafic. Compania are centre de date situate în diferite părți ale lumii. Înseamnă o viteză mai mare a paginii și livrarea fișierelor către utilizatori din diferite țări. Timpul de încărcare a paginii este de 714ms, în timp ce procentul mediu de funcționare este de 99.99%.
 • Mare set de caracteristici – SiteGround vine cu o listă extinsă de formular de transfer gratuit de site-uri și securitate SSL la e-mailuri nelimitate și la propriul său constructor de site-uri gratuit. Furnizează soluții de server cu accent pe unele platforme CMS majore, cum ar fi WordPress și Joomla. Sistemul va avea grijă de actualizările pluginului, de viteza de încărcare a site-ului și de performanțele generale.
 • Capabilități de integrare – SiteGround s-a dovedit a fi un serviciu de găzduire flexibil. Integrarea cu CDN CloudFare va duce la o performanță mai bună și securitate a site-ului web.
 • Caracteristici de comerț electronic – Platformele își rezervă ceva spațiu pentru cei care caută posibilități mai largi de comerț electronic datorită opțiunilor serverului Reseller. În plus, platforma oferă 18 aplicații de bază de comerț electronic de la care să alegeți fără a fi nevoie să vă supraîncărcați site-ul cu mai multe aplicații terțe..
 • Migrarea site-ului WordPress gratuit – sistemul oferă o simplă migrare a site-ului WP. Nu trebuie decât să cântăți și să instalați pluginul WordPress Migrate. Sistemul va genera un jeton care va lansa procesul de migrare pentru a transfera site-ul dvs. într-un nou cont SiteGround.
 • Instrumente gratuite de construire a site-ului – o opțiune excelentă pentru cei care doresc să construiască de la zero un nou site. Utilizatorii vor avea acces complet la toate funcțiile de constructor de site-uri Weebly, precum și posibilitatea de a integra WordPress CMS fără probleme.
 • Lucrare în echipă îmbunătățită – SiteGround are o mulțime de instrumente de colaborare în pachet. Utilizatorii pot atribui roluri, pot oferi drepturi de acces utilizatorilor terți, pot livra un site gata clienților dvs., pot crea liste de conturi de utilizatori, clienți etc. O opțiune excelentă pentru revânzători.

Platforma vine ca un furnizor de găzduire solid, cu toate caracteristicile necesare în pachet pentru a începe. Cu toate acestea, ar trebui să luați în considerare unele dintre dezavantajele sale.

Conturi SiteGround:

 • Nu există planuri cu stocare nelimitată de date.
 • Costul de reînnoire este de 3 ori uneori chiar de 4 ori mai mare decât prețul de pornire.
 • Set limitat de funcții.

Costul site-ului: planul de pornire vă va costa de la 3,95 USD la 6,85 USD pentru tavanele GrowBig și GoGeek pe lună pentru găzduire partajată. De asemenea, compania oferă soluție de hosting optimizată WP cu aceleași prețuri, în timp ce Cloud Hosting variază între 64 $ și 192 $ pe lună.

Vezi si: Recenzie siteGround.

Încercați SiteGround Now

1&1 IONOS – Furnizorul european de gazduire cu sediul în Germania

1 & 1 IONOS - Furnizorul de gazduire european, cu sediul în Germania

1&1 IONOS – este cel mai mare furnizor de gazduire din Europa, care are o experiență de peste 30 de ani și are sediul în Germania. Serviciul se ocupă cu peste 8 milioane de utilizatori de pe tot globul și dă peste 12 milioane de domenii. Serverele locale se găsesc în întreaga lume, oferind securitate și performanță excepționale. Gazda vine cu mai multe caracteristici avansate, orientate către furnizarea de găzduire profesională proprietarilor de site-uri web. Printre caracteristicile care fac ca sistemul să iasă în evidență de mulțime, următoarele ar trebui să fie primele care menționează:

1&1 IONOS Pro:

 • Tehnologie cu platformă dublă – Furnizorul de hosting oferă tehnologie duală fiabilă, ceea ce face posibilă păstrarea serverelor de stocare și web pe aceeași platformă. Această abordare contribuie la îmbunătățirea timpului de încărcare a site-urilor web și la performanțe excepționale.
 • Protecție DDoS – Protecția DDoS avansată protejează site-ul dvs. de probleme malware, atacuri de hacking și acțiuni frauduloase.
 • Măsură avansată de securitate – Sistemul este prevăzut cu protecție îmbunătățită împotriva site-urilor SiteLock și certificare SSL Wildcart.
 • Consultant personal – Platforma oferă opțiuni extinse de asistență pentru clienți, inclusiv ajutorul unui consultant personal. Depinde de dvs. să decideți când să contactați asistentul pentru a vă rezolva problemele legate de sistem.
 • Site Web Builder – Funcțiile de la 1&1 IONOS nu se limitează doar la găzduire, deoarece sistemul permite, de asemenea, lansarea și gestionarea de site-uri web decente. Este livrat cu editorul WYSIWYG, șabloane pre-proiectate profesionale, conexiune de domeniu gratuită și opțiuni de personalizare a proiectării necesare pentru a crea un site web demn.

O alegere bună pentru cei care caută performanțe bune și viteza site-ului. Platforma vine cu planuri accesibile pentru a începe, în timp ce proiectele în creștere ar putea căuta o opțiune mai bună.

1&1 IONOS contra:

 • Proces de configurare complicat.
 • Nivel scăzut de experiență utilizator.
 • Performanța generală ar putea fi mai bună.

1&1 cost IONOS: 1&1 IONOS oferă trei planuri pentru a alege. Costul planului începe de la 1 USD pe lună în decurs de 12 luni, până la 14 dolari pe lună la sfârșitul mandatului.

Vezi si: 1&1 recenzie IONOS.

Încercați 1&1 IONOS Acum

Hostinger – Cele mai ieftine servicii de găzduire web

Hostinger - Cele mai ieftine servicii de găzduire web

Hostinger – este o gazdă web care oferă soluții de server de valoare bună la pachet cu diferite caracteristici, în ciuda prețului scăzut al planului. Deși cele mai multe dintre aceste funcții sunt disponibile doar cu planuri premium, proprietarii de site-uri vor aprecia în continuare tabloul de bord genial de tip cPanel, constructor de site-uri gratuit, în plus față de alte suplimente grozave, caracteristici la mai mult decât un preț rezonabil.

Pro Hostinger:

 • Încărcarea rapidă a paginii și timpul de funcționare – Hostinger funcționează bine în majoritatea cazurilor când vine vorba de timpul de funcționare. Rata medie este de 99,98%, ceea ce arată destul de bine, deși poate coborî până la 99,88%, în special în timpul vârfurilor de trafic sezoniere. În ceea ce privește timpul de încărcare a paginii, viteza medie a fost de 385ms în 2018.
 • Banii inapoi garantat – de regulă, serverele cloud nu oferă un proces gratuit, spre deosebire de furnizorii de găzduire partajată. Cu toate acestea, Hostinger are o garanție de returnare de 30 de zile, care este de fapt aceeași cu o opțiune de încercare gratuită. Compania vă permite să alegeți dintre diverse opțiuni de plată din carduri de debit / credit tradiționale de către emitenți importanți la PayPal, Bitcoin, etc.
 • Creator de domenii și site-uri gratuit – deși Hostinger este mai mult în serviciul de găzduire, acesta are încă un constructor de site-uri solid, care este liber de utilizat. Nu se poate lăuda cu aceeași funcționalitate ca platformele profesionale SaaS. Cu toate acestea, oferă o selecție de șabloane fine pentru diferite tipuri de site-uri care sunt ușor de gestionat și personalizat. Planurile premium și de afaceri vă permit să beneficiați și de un domeniu gratuit.
 • HPanel exclusiv – platforma vine cu tabloul de bord personalizat unic, proiectat având în vedere peste un deceniu de feedback-ul utilizatorilor și experiența clienților. Utilizatorii vor avea toate elementele într-un singur loc, cu o structură clară a setului de instrumente și toate elementele în fața ochilor. HPanel a făcut mai ușoară gestionarea site-ului web.
 • Gazduire optimizata WP – o caracteristică bună pentru proprietarii de site-uri WP care necesită o retenție maximă și solicitări mai rapide. Opțiunea vine cu setări SEO îmbunătățite pentru promovarea conținutului și o conversie mai bună.

O găzduire bună pentru cei care sunt gata să achiziționeze planuri premium. În caz contrar, yu nu va putea profita din plin de toate caracteristicile sale.

Contra Hostinger:

 • Plan de intrare limitat.
 • Set bogat de funcții disponibil doar în pachete premium.
 • Nu există SSL și copii de rezervă gratuite.

Costul Hostinger: acum am ajuns la cea mai gustoasă piesă a recenziei. Planul de bază cu un singur server partajat începe de la 0,99 USD! Include lățimea de bandă de 100 GB pentru un singur site web cu un singur cont de e-mail. Planul de găzduire partajat premium pornește de la 2,59 USD pe lună, oferind site-uri web nelimitate, conturi de e-mail și lățime de bandă, pe lângă copii de rezervă săptămânale. Găzduirea partajată de afaceri oferă funcții și oportunități nelimitate ca pachet all-in-one pentru doar 4,49 USD pe lună. Platforma oferă, de asemenea, soluția sa de găzduire în cloud începând de la 9,99 USD în plus față de VPS de la 3,29 USD pe lună.

Vezi si: Recenzie Hostinger.

Încercați Hostinger acum

iPage – Companie de gazduire web accesibilă din 1998

iPage - Companie de gazduire web accesibilă din 1998

iPage – este o platformă de găzduire lansată în 1998. Se bucură de zeci de ani de experiență în serviciul de găzduire. Acesta susține că este una dintre cele mai rapide soluții de găzduire a serverului partajat, pe lângă prețuri accesibile și funcții nelimitate într-un singur plan disponibil. Compania are două centre de partajare a datelor și puteri de peste un milion de nume de domeniu de pe glob.

Pro iPage:

 • Performanță și fiabilitate – rata de funcționare este de 99,94. S-ar putea să vă așteptați un pic mai mult de la un furnizor de hosting cu ani de experiență. Pe de altă parte, 5 ore de oprire într-un an nu par să fie o problemă uriașă.
 • Funcții multiple – spre deosebire de mulți alți furnizori de hosting, iPage oferă un singur plan tuturor proprietarilor de site-uri web. Planul este dotat cu un set de caracteristici, inclusiv spațiu de stocare nelimitat, panou de control ușor de utilizat, tablou de bord vDeck, securitate îmbunătățită a site-ului, monitorizare malware împotriva programelor, etc..
 • Domenii gratuite nelimitate – iPage oferă un domeniu gratuit. Mai mult, puteți să conectați domenii nelimitate la un singur cont. Se poate rezolva în cazul a 2-3 domenii. Dar ce se întâmplă dacă utilizatorul va înnebuni și va folosi 10-15 nume de domeniu, de exemplu? Gazda se va ocupa de sarcină?
 • Builder gratuit de site-uri web – în ceea ce privește constructorul de site-uri gratuit, acesta vă va permite să creați un site simplu optimizat pentru mobil, cu cel mult 6 pagini.
 • Piața de aplicații personalizate – obțineți acces la o varietate de aplicații și widgeturi pentru a vă personaliza site-ul. Aici aveți instrumente pentru a lansa un magazin online, un portofoliu profesional sau un blog prin adăugarea de opțiuni de plată, formulare de contact, galerii foto etc.
 • Funcționalitatea comerțului electronic – furnizorul de hosting vine cu o selecție de instrumente pentru lansarea unui magazin digital. Veți obține un sistem intuitiv de gestionare a produselor, precum și instrumente pentru urmărirea vânzărilor sau promovarea articolelor.
 • Analytics integrat – un cont de găzduire include deja instrumente pentru a analiza și monitoriza performanța site-ului.

O alegere bună pentru începătorii care nu doresc să sorteze fiecare plan în funcție de lățimea de bandă sau de alte probleme tehnice sau funcții necunoscute. Aici avem o soluție de server egală pentru toate la un preț rezonabil.

Contra iPage:

 • Opțiune de plan limitat.
 • Reduceri doar pentru abonați pe termen lung.
 • Performanță medie.
 • upsells.

Cost iPage: după cum am menționat deja, iPage vine cu un singur plan unic, care costă 2,99 USD pe lună. Include funcții de bază, pe lângă instrumente de construire web, asistență pentru clienți și oportunități de comerț electronic.

Vezi si: Revizuirea iPage.

Încercați iPage acum

A2Hosting – Una dintre cele mai rapide găzduire web din lume

A2Hosting - Una dintre cele mai rapide găzduire web din lume

A2Hosting – este un furnizor de găzduire web care este pe piață din 2001. Nu este la fel de popular ca numele cele mai mari industrii. Cu toate acestea, are cu siguranță câteva caracteristici excelente de oferit în ceea ce privește performanța, flexibilitatea și securitatea. Soluția de găzduire poate fi folosită cu platforme majore CMS, precum și cu producători de site-uri web. Utilizatorul poate conta pe suport profesional 24/7, în plus, la rambursări în orice moment, transferuri gratuite ale site-ului și multe altele.

A2Prezentări pro:

 • Flexibilitate – A2Hosting oferă mai multe soluții de găzduire pentru diferite nevoi. Acestea includ hostingul comun pentru bloggeri și proprietarii de site-uri mici, soluție pentru revânzătorii care doresc să găzduiască proiectele clienților lor, VPS și pachete de găzduire dedicate pentru creșterea site-urilor web și proiecte cu nevoi mai intense.
 • Compatibilitate – sistemul asigură o integrare perfectă cu oricare dintre platformele CMS disponibile fără abilități tehnice. Fie că intenționați să construiți un site web pe Joomla, Magento, OpenCart, WordPress sau altă aplicație, A2Hosting funcționează perfect cu fiecare dintre ele. De exemplu, găzduirea optimizată WP vine cu planuri turbo speciale pentru a vă face site-ul cât mai rapid posibil.
 • Migrarea contului gratuit – utilizatorii pot opta pentru o asistență gratuită de migrare a site-ului web pentru a muta proiectul existent de la un server la cel găzduit de A2Hosting. Utilizatorii au de la 1 la 25 de migrații gratuite, în funcție de pachetul ales.
 • Viteză și performanță – sistemul pretinde că furnizează servicii mai rapide 20X, datorită soluțiilor Turbo Server. Viteza medie a paginii este destul de bună. Sistemul a înregistrat 337ms în ultimele luni, deși timpul de utilizare de 99.92% ar putea fi ceva mai bun. Are servere localizate pe tot globul pentru a vă găzdui proiectul mai aproape de publicul țintă.
 • Caracteristici gratuite – fiecare plan include SSL gratuit pentru a asigura securitatea datelor vizitatorilor, pe lângă SSH gratuit. Accesul este activat automat odată ce ați plătit pentru plan.

Furnizorul de găzduire are tot ceea ce ar putea avea nevoie pentru a permite multi-tasking și lansarea unui proiect web solid. Pe de altă parte, trebuie să țineți cont și de unele dintre contrariile sale.

A2Posturi contra:

 • Politica de confuzie a prețurilor.
 • Configurare complicată și la bord.
 • publicitate și supărare.

A2Costul de stocare: înainte de a ne plimba în profunzime în prețuri, ar trebui să menționăm despre caracteristica A2Hosting înapoi. Platforma garantează oricând politica de rambursare. Cu alte cuvinte, utilizatorii sunt liberi să solicite rambursarea fără perioade de timp limitate. În ceea ce privește costurile Planului, utilizatorii pot opta pentru găzduire partajată (începând de la 2,69 USD / lună), Ofertă de revânzători (începând de la 9,80 USD / lună), Gazduire VPS (începând de la 5,0 USD / lună) și soluție server dedicată (de la 99,95 USD). Reînnoirea ulterioară va costa utilizatorii cu 17% până la 61% mai mare, cu excepția unui pachet VPS care vine cu un preț fix.

Încercați A2Hosting Now

GoDaddy – Cea mai mare companie de înregistrare a domeniilor + gazduire

GoDaddy - Cea mai mare companie de înregistrare a domeniilor + gazduire

GoDaddy – este unul dintre cele mai populare servicii de înregistrare a domeniilor din întreaga lume. Platforma este, de asemenea, un furnizor de găzduire web care oferă soluții de server de lux pentru a satisface diferite nevoi. Compania oferă prețuri de intrare destul de scăzute, pe lângă un timp de funcționare excelent (99,97%), o viteză suficient de mare (517ms), un serviciu de asistență non-stop și o mulțime de alte funcții..

Platforma s-a dovedit a fi un furnizor de găzduire de încredere, deși este dotată cu îmbunătățiri nesfârșite, costuri mari de reînnoire și lipsa funcțiilor cruciale disponibile în pachetele de pornire. Din acest motiv, GoDaddy ar putea să nu fie cea mai ieftină soluție. Cu toate acestea, utilizatorii încă apreciază gama de funcții pe care le oferă.

Pro GoDaddy:

 • Uptime mare și viteză de pagină – în ciuda faptului că GoDaddy a fost lansat inițial ca un serviciu de înregistrare a domeniului, platforma a găsit posibilă livrarea unei găzduire partajată de încredere, cu un timp de funcționare bun, care este în prezent 99,97% conform ultimelor teste. În ceea ce privește timpul de oprire, GoDaddy a arătat aproximativ 13 minute pe lună, ceea ce plasează platforma peste media concurenților. Timpul de încărcare a fost de aproximativ 517ms în ultimele 12 luni.
 • Găzduire făcută pentru WP – Sistemul are un plan separat de găzduire WordPress care include un simplu editor de pagini drag-and-drop, pe lângă backup-uri și actualizări automate, restaurarea site-ului funcțional cu un singur clic, etc..
 • Generator de site-uri personalizate – sistemul ar putea fi o opțiune bună pentru cei care caută o soluție integrală de construire a site-urilor. Puteți înregistra un nume de domeniu, precum și creați și găzduiți un nou site într-un singur loc. Software-ul este bun pentru începători fără abilități tehnice. Tot ce ai nevoie este să alegi și să particularizezi șablonul gata pregătit pentru a putea fi live.
 • Aplicații și securitate – în afară de actualizări automate și copii de rezervă zilnice, GoDaddy folosește tehnologii avansate pentru a monitoriza, detecta și preveni eforturile de atac DDoS. Mai mult, utilizatorii au acces complet la peste 125 de aplicații diferite disponibile la un singur clic. Acestea includ CMS-uri populare, inclusiv Drupal sau Joomla, precum și alte programe software esențiale.

Platforma are recunoaștere cu clienții din întreaga lume. A demonstrat rate bune de performanță, deși unele aspecte dezavantaj sunt încă de luat în considerare.

Contra GoDaddy:

 • Planuri de intrare limitate.
 • Costuri mari de reînnoire.
 • Ursitoare enervante.

Costul GoDaddy: platforma oferă inițial trei dintre planurile sale majore care includ pachete Economy, Deluxe și Ultimate, care costă 2,49 USD, 4,99 USD și respectiv 7,99 USD. Prețul pare foarte accesibil până când este necesară reînnoirea. Aici va trebui să plătiți prețuri cu aproximativ 60% mai mari pentru a continua să folosiți serviciul de găzduire. Toate planurile sunt disponibile atât pentru Linux, cât și pentru utilizatorii Windows, cu o mică diferență. Planurile Linux vin, de asemenea, cu pachetul Business conceput pentru proiecte avansate de comerț electronic. Costă 20,99 dolari pentru prima lună, în timp ce prețul lunar de reînnoire este de 29,99 dolari.

Încercați GoDaddy Now

Linia de jos

Un site de găzduire este problema principală a prezenței web. Trebuie să decideți care dintre ele este cel mai potrivit pentru a lua în considerare tipul, structura, obiectivele site-ului dvs. etc. Aveți nevoie de caracteristici speciale, cum ar fi domenii gratuite sau instrumente de construire a site-urilor web? Acestea sunt întrebările de luat în considerare înainte de a opta pentru o companie de găzduire.

Un lucru este același pentru toate gazdele web: trebuie să asigure o funcționare rapidă și rapidă a site-ului web, în ​​ciuda încărcării serverului sau a vârfurilor de trafic. Ar trebui să se mândrească cu încărcări strălucite de pagină și rate de funcționare, pe lângă fiabilitate 100% și set de funcții specifice.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map