Cel mai bun software gratuit de constructor de site-uri web

cei mai buni producători de site-uri de software gratuit


Când vine vorba de selectarea celui mai bun software gratuit pentru constructor de site-uri web, puteți găsi mai multe opțiuni. Acestea diferă în niveluri de complexitate, gradul de expertiză în design web necesar pentru finalizarea proiectului, implicații, costuri și alte aspecte importante..

Constructorii de site-uri contemporane nu sunt aceleași cu care au fost până acum câțiva ani. Acestea oferă o varietate de instrumente avansate de construcție web, funcții și abordări inovatoare.

Puteți alege între un software versatil care poate fi utilizat pentru a lansa diferite tipuri de site-uri web, precum și sisteme specializate de nișă destinate dezvoltării unui anumit tip de site, fie că este site web de afaceri, A proiect de nunta sau un magazin online. Constructorii de site-uri web nu sunt doar ușor de utilizat pentru toată lumea, dar sunt, de asemenea, convenabile, intuitive și accesibile. Mai este nevoie de altceva pentru a începe noul dvs. proiect?

Pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun software de construire a site-urilor web, am decis să revizuiți cele mai populare și pline servicii gratuite pe care le puteți utiliza pentru a rezolva sarcinile de construire de web necesare.

Am testat 9 dintre cele mai bune programe Web Builder:

 1. Wix – Cel mai bun constructor de site-uri gratuit (software ca serviciu)
 2. WordPress – Platforma gazduita gratuit pentru orice site web
 3. Ucraft – Software gratuit de web design online
 4. Flux Web – Instrument de web design responsiv (fără codificare)
 5. SITE123 – Cel mai simplu constructor de site-uri gratuit
 6. IM Creator – Software gratuit pentru site-ul Maker
 7. Mobirise – Program gratuit de construire a site-urilor pentru Mac & ferestre
 8. Weebly – Website profesional și producător de magazine de comerț electronic
 9. uCoz – Site Web gratuit, Forum și Blog Builder

Există mulți construitori de site-uri gratuite gratuite, totul în unul și specializat, dar este încă important să efectuați o căutare profundă pentru selectați cel mai bun serviciu pentru a răspunde nevoilor tale. Alegerea potrivită va economisi în cele din urmă timpul și efortul dvs., optimizând procesul de dezvoltare web. Să analizăm acum cele mai vrednice servicii.

Wix – Cel mai bun constructor de site-uri gratuit (software ca serviciu)

Wix

Wix – este cel mai bun constructor de site-uri gratuit bazat pe software ca principii de serviciu. Sistemul răspunde în egală măsură cu nevoile de newbies și pro design web și permite crearea de diferite tipuri de site-uri web pentru uz personal și de afaceri. Site-urile create cu Wix arată vizual atrăgător și optimizate pentru dispozitivele mobile. Sunt funcționale și pot fi personalizate în funcție de nevoile dvs. datorită setului bogat de caracteristici și a opțiunilor oferite de sistem. Cele mai cruciale dintre ele includ:

 • Colecția de șabloane bogate. Constructorul de site-uri web oferă în prezent peste 550 de șabloane gratuite optimizate pentru mobil, care sunt împărțite în mod intenționat în categorii pe baza temelor din care fac parte.
 • Piața aplicațiilor. Wix oferă o selecție uimitoare de widgeturi, aplicații și extensii pe care le puteți alege și integra în site-ul dvs. web. Aceste aparate sunt flexibile și versatile, ceea ce permite utilizarea lor pentru o varietate de marketing, proiectare, promovare, rețea socială, comerț electronic și alte scopuri. Depinde de dvs. să alegeți între opțiunile gratuite și cele plătite.
 • Wix ADI. Constructorul de site-uri oferă un avansat Instrument de inteligență pentru design artificial care simplifică în special procesul de creare a site-ului web creând automat un proiect pentru dvs. pe baza informațiilor pe care le trimiteți. Dacă totuși simțiți că sunteți gata să lansați un site web unic, puteți folosi Editorul Standard Wix pentru a face acest lucru. Editorul mobil este disponibil și aici.
 • Blogging și comerț electronic. Wix face posibilă lansarea de bloguri gratuite și de magazine online mici și mijlocii. Motoarele sale de blog și comerț electronic sunt suficient de puternice pentru a face asta cu ușurință.
 • Asistență multilingvă. Platforma oferă suport multilingv, care permite gratuit crearea diferitelor versiuni lingvistice ale site-ului dvs..

Wix acoperă spectrul larg al nevoilor de design web, indiferent de nivelul de expertiză pe care îl aveți. Chiar dacă, constructorul de site-uri web are un plan gratuit care nu expiră niciodată, are totuși sens să faceți upgrade la abonamentul plătit pentru a beneficia la maxim de caracteristicile sistemului.. Planul minim plătit vă va costa 4,50 USD / lună, în timp ce restul planurilor sunt destul de accesibile pentru toată lumea.

Încercați Wix gratuit

WordPress – Platforma gazduita gratuit pentru orice site web

WordPress

WordPress (versiunea curentă 5.3) – este un sistem gratuit de gestionare a conținutului, care este considerat pe bună dreptate cel mai popular software de acest tip din lume. Sistemul a fost construit inițial ca o platformă de blogging, dar este acum la cererea utilizatorilor, care intenționează să dezvolte diferite tipuri de site-uri web cu acesta.

WordPress nu este cea mai bună alegere pentru utilizatorii de prima dată. În mare parte funcționează bine pentru dezvoltatorii web cu experiență sau pentru acei utilizatori, care au cel puțin un pic de experiență în construirea de site-uri sau abilități de codare. Iată un scurt rezumat al celor mai remarcabile caracteristici ale platformei:

 • 100% Personalizare site web. Depinde de dvs. să selectați și să reglați setările majore pentru a crea un design web unic. Sistemul permite configurarea fonturilor, culorilor, imaginilor care sunt disponibile pe stoc sau pot fi încărcate după cum doriți. De asemenea, puteți adăuga propriile documente, fișiere de social media, crea galerii pentru a impresiona publicul.
 • Multiple pluginuri și integrări ale unor terțe părți. Pentru a îmbunătăți performanța site-ului dvs. web, puteți integra pluginuri, șabloane sau extensii care sunt dezvoltate de alți designeri, precum și cele care sunt furnizate de sistem în mod implicit. Atunci când alegeți între integrări terțe, asigurați-vă că verificați siguranța și credibilitatea dezvoltatorilor web.
 • Puternic motor de blogging. WordPress este cunoscut inițial ca o platformă de blogging și, astfel, motorul său integrat de blogging se află la nivelul de prim nivel. Sistemul face posibilă crearea și gestionarea blogurilor, precum și actualizarea acestora din mers.

Nu trebuie să plătiți bani pentru utilizarea WordPress – CMS este gratuit pentru toată lumea. Cu toate acestea, pentru a face site-ul dvs. accesibil pe web și pentru a-l promova în mod eficient, va trebui să plătiți pentru găzduire, al cărui cost depinde de furnizor și de planul pe care îl veți efectua..

Instalați WordPress gratuit

Ucraft – Software gratuit de web design online

Constructor de site-uri Ucraft

Ucraft – este un constructor de site-uri bazat pe cloud, care s-a distins ca o platformă de încredere, cu caracteristici complete, flexibile, simple și intuitive. Sistemul nu este complicat pentru începători și are un set extins de funcții pentru dezvoltatorii web pricepuți. Nu este necesar să dețineți abilități de codare, deoarece serviciul are o natură intuitivă, ceea ce îl face înțeles pentru toată lumea.

Ucraft vine cu un set de instrumente de design de înaltă calitate, Logo Maker, o mulțime de teme responsive și alte opțiuni care îl fac unul dintre liderii nișei moderne de design web. Aruncați o privire asupra principalelor sale caracteristici imediat:

 • Șabloane responsive. Constructorul de site-uri web vine cu o selecție extinsă de modele responsive, care sunt gratuite și 100% personalizabile. Șabloanele sunt împărțite în mod convenabil în secțiuni tematice în funcție de nișele din care fac parte. În afară de multiple modele gata, există și posibilitatea de a alege o temă goală și de a o personaliza în continuare de la zero. Toate șabloanele sunt absolut gratuite și sunt, de asemenea, comutabile, ceea ce permite modificarea desenelor în caz de necesitate.
 • Instrumente de proiectare. Constructorul de site-uri web permite utilizarea instrumentelor sale de design de înaltă calitate, fără niciun cost, pentru a oferi o temă aleasă profesională. Instrumentele de design din care puteți alege include UIKit, Tipografie și Aspect.
 • Logo Maker gratuit. Dacă compania dvs. nu are încă un logo al mărcii sau doriți să obțineți altul, Ucraft Logo Maker gratuit vă stă la dispoziție. Atunci când proiectați logo-ul site-ului dvs. puteți alege o pictogramă unică, încărcați propriile elemente, personaliza designul experimentând texte, forme, stil și culori pentru a exporta în sfârșit designul logo-ului gata făcut în formatul dorit.
 • Creator gratuit de pagini de destinație. Funcția vă permite să lansați o pagină de destinație pentru a oferi informațiilor companiei dvs. toate într-un singur loc. Ceea ce trebuie să faceți este să alegeți șablonul de pagină de destinație necesar și apoi să-l personalizați pentru a vă afișa informațiile despre marcă, pentru a conduce trafic organic, pentru a genera noi oportunități și pentru a vă populariza serviciile pe web.
 • Blogging. Constructorul de site-uri web are un motor de blog-uri integrat demn, care vă permite să împărtășiți conținutul dvs., să conduceți traficul, să creați o autoritate de nișă, să creați loialitatea clienților și să creșteți publicul prin încărcarea / administrarea postului. Există peste 80 de teme gata de ales pentru blogul tău. Principalele caracteristici de blogging ale sistemului includ RSS feed, etichete și categorii, instrumente SEO avansate, sistem de comentarii etc.
 • Integrări externe. Ucrafts acordă acces la o mulțime de widget-uri și suplimente dezvoltate de experți în proiectare terți. Acest lucru este necesar pentru a crește implicarea clienților și ratele de conversie, precum și pentru a stimula performanța proiectului. Aplicațiile sunt gratuite și plătite, ceea ce depinde de nevoile dvs. și de preferințele individuale. Printre widget-urile pe care le puteți utiliza, are sens să menționați Intercom, LiveAgent, Jivosite, Uservoice, Disqus, Zendesk Chat, Facebook Messenger, precum și o mulțime de alte extensii care pot contribui la necesitățile de marketing, promovare și dezvoltare a site-urilor web..
 • Asistență în mai multe limbi. Obținerea unui site web multilingv este ușor cu Ucraft. Acest lucru se datorează faptului că sistemul oferă asistență multilingvă gratuită care vă permite să construiți mai multe versiuni lingvistice ale proiectului dvs..

Când vine vorba de aspectul prețurilor, Ucraft se dovedește a fi un sistem destul de accesibil. Există un plan gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a testa serviciul, precum și trei abonamente plătite, care vin cu încercări de 14 zile. Costul celui mai ieftin plan Ucraft constituie 10 USD / lună, în timp ce cel mai scump abonament costă 39 USD / lună. Logo Maker și Landing Page Creator sunt disponibile pentru acces gratuit.

Încercați gratuit Ucraft

Flux Web – Instrument de web design responsabil (fără codificare)

Webflow

Webflow – este un constructor de site-uri responsive, care vizează în principal profesioniști, dar poate fi folosit și de acei utilizatori, care au o mică conștientizare în ceea ce privește designul web. Cu toate acestea, va dura timp și efort pentru a stăpâni serviciul și pentru a vă obișnui cu tabloul de bord și panoul de control, a cărui structură este similară cu cea oferită de CMS-ul contemporan. Creatorul de site-uri web necesită cunoștințe de programare și este, de asemenea, de dorit să dețină anumite fundaluri de design web pentru a lucra cu acesta.

Webflow oferă o abordare sofisticată de design web și o mulțime de funcții care fac posibilă oferirea proiectului dvs. de aspect profesional și performanțe rafinate. Iată principalele caracteristici care fac ca serviciul să fie o alegere demnă pentru toată lumea:

 • Editare HTML / CSS. Webflow permite editarea proiectelor HTML / CSS și este posibil să integrați coduri HTML personalizate în antetul sau subsolul site-ului dvs. Nu sunt necesare cheltuieli financiare suplimentare pentru a face acest lucru, dar pregătiți-vă să folosiți unele abilități de codare pentru a reuși cu sarcina.
 • eCommerce. Cu Webflow, puteți porni și gestiona magazinele online încărcate cu funcții. Ceea ce este important, nu sunt necesare abilități speciale de codare pentru a finaliza misiunea. Când lucrați la dezvoltarea magazinului dvs. web, puteți integra și personaliza coșul de cumpărături, crea liste de produse, încărcați articole și descrieri, adăugați prețuri și urmăriți instrumentele de inventar, urmăriți statistici și stările actuale ale produselor, introduceți reduceri și coduri de cupoane etc..
 • Proiecte responsive. Colecția de șabloane Webflow cuprinde în prezent peste 200 de modele responsive. Există o oportunitate de a alege dintre teme gratuite și plătite, care sunt sortate după industrie pentru acces rapid și convenabil.
 • Galeria Lightbox. Dezvoltatorii Webflow au făcut recent crearea de galerii profesioniste Lightbox din CMS și din videoclipuri și fotografii de comerț electronic. Această opțiune este gratuită și permite crearea unei experiențe imersive pe ecran complet pentru o mai bună prezentare a conținutului vizual.
 • After Effects and Lottie Integration. Constructorul de site-uri web se integrează cu Lottie și After Effects pentru a permite utilizatorilor să controleze în mod independent redarea de animații vectoriale, folosind o mulțime de interacțiuni Webflow. Aceasta contribuie la crearea de site-uri web impresionante cu afișare profesională de conținut.

Webflow poate fi utilizat gratuit în perioada nelimitată de timp, dar un utilizator va întâlni în continuare anumite limitări ale sistemului dezvăluite în restricțiile de funcționalitate. În ceea ce privește planurile plătite, Webflow oferă două grupuri mari de abonamente – Planuri de site și cont. Fiecare grup este în continuare divizat în grupuri mai mici, și anume site-ul web (Basic, CMS, Business) și comerț electronic (Standard, Plus, Advanced) abonamente oferite în termenii Planului site-ului și individual (Gratuit, Lite, Pro) și echipa (Echipa, Enterprise) abonamente oferite de Planuri de conturi. În plus, există o soluție avansată de facturare a clienților pe care sistemul a dezvoltat-o ​​special pentru freelanceri, care nu vor trebui să plătească pentru utilizarea sistemului, dar vor trebui să discute costul final direct cu un client.

Încercați Webflow acum

SITE123 – Cel mai simplu constructor de site-uri gratuit

Constructor de site-uri SITE123

Site123 – este de departe unul dintre cei mai ușori construitori de site-uri și cel mai convenabil pentru începători. Sistemul este folosit pentru a lansa bloguri, pagini de destinație, site-uri promoționale și magazine web mici, dar îl puteți utiliza și pentru a dezvolta alte tipuri de proiecte. Site-urile construite cu SITE123 sunt receptive și le puteți accesa de pe orice desktop sau dispozitiv mobil. Sistemul are un editor drag-and-drop, care vă permite să personalizați cu ușurință proiectul în funcție de nevoile dvs..

SITE123 se adresează în special antreprenorilor, care au nevoie de site-uri web de calitate, dar nu au abilități sau nu doresc să stăpânească proiecte complexe. Este absolut fără cod, ceea ce face o alegere excelentă în egală măsură pentru dezvoltatorii web începători și începători. Este timpul să înscrieți câteva dintre cele mai importante momente acum:

 • eCommerce. Lansarea unui magazin web cu constructorul de site-uri este super-ușor și captivant. Sistemul permite crearea de proiecte eCommerce de dimensiuni mici și mijlocii, unde puteți încărca și gestiona comenzi / produse, crea ferestre spectaculoase atrăgătoare, adăugați / actualizați opțiuni versatile de plată și expediere, introduceți cupoane de reducere, setați parametri de produs, creați grupuri de articole, evaluați mărturii ale utilizatorului, ajustați opțiunile de afișare a coșului de cumpărături etc.
 • Blogging. Cu SITE123, puteți porni un blog demn pentru a obține proiectul dvs. de expunere online frumos și de a impulsiona atenția utilizatorilor. Acesta este locul unde puteți posta articole, activa comentarii, generați fluxul RSS, adăugați fișiere media, imagini și alt conținut necesar. Sistemul oferă un set de modele de bloguri care vă permit să alegeți cele care se potrivesc cu cea mai mare nevoie de design web.
 • Instrumente gratuite de interacțiune cu clienții. Sistemul acordă acces la setul de instrumente de interacțiune cu clienții, inclusiv funcția de rezervare a programării, rezervări la restaurante etc. Acest lucru oferă site-urilor o funcționalitate avansată și performanță extremă..
 • Acces comun pentru site-uri web. SITE123 face posibilă setarea drepturilor de acces la site-uri web în funcție de cerințele și nevoile dvs. Astfel, puteți seta proiectul dvs. la statutul numai pentru a-l face accesibil doar de către un anumit grup de utilizatori, care vor avea acces la proiect. Acest lucru este ușor și convenabil, în special pe etapa procesului de dezvoltare a site-urilor web.
 • Instrumente logo gratuite. Sistemul vă permite să proiectați un logo de afaceri pentru a-l integra în continuare în proiectul dvs. Acesta oferă acces la setul de instrumente (decuparea, glisorul de mărime, selectarea stilului logo-ului, ajustarea dimensiunii antetului etc..), care vă ajută să vă faceți logo-ul atrăgător și memorabil.
 • Asistență multilingvă. Cu SITE123, puteți crea cu ușurință un site web multilingv, care va fi accesibil în mai multe limbi. Nu este necesar să creați un site web separat într-o altă limbă – ceea ce trebuie să faceți este doar să adăugați o nouă limbă la proiectul dvs..
 • Piața aplicațiilor. Sistemul are o piață extinsă de aplicații cu multiple suplimente gratuite și plătite și extensii pe care le puteți alege și integra în proiectul dvs. Alegerea aplicației este cu adevărat spectaculoasă și puteți alege din mai multe aplicații, cum ar fi chat-ul de asistență în direct, instrumente de marketing, prețuri, magazin online, instrumente de analiză, instrumente pentru webmaster, formulare, galerii, social, gateway de plată și multe altele.

SITE123 are o politică moderată de stabilire a prețurilor. Există un plan gratuit care nu expiră niciodată și patru abonamente plătite, al căror cost variază între 10,80 USD / lună și 28,80 USD / lună. Toate abonamentele vin cu mai multe caracteristici ale căror utilizatori pot alege în funcție de nevoile lor reale.

Încercați Site123 gratuit

IM Creator – Software gratuit pentru site-ul Maker

Creator IM

Creator IM – este un constructor gratuit de site-uri web, care este dotat cu un editor WYSIWYG la îndemână și cu multiple funcții de personalizare a designului high-end. Sistemul este utilizat pentru a porni site-uri web de afaceri, site-uri promoționale, pagini de destinație, bloguri și magazine web. Funcționează bine pentru începători și profesioniști de design web, deoarece are multe de oferit ambelor categorii de utilizatori. IM Creator este o alegere excelentă pentru majoritatea proiectelor comerciale și non-comerciale.

Constructorul de site-uri este considerat pe bună dreptate un lider al nișei WYSIWYG. În prezent, crește peste 17 milioane de site-uri web și acest număr continuă să crească odată cu fiecare an care trece. Dacă aveți dreptate să alegeți un constructor de site web de încredere, accesibil și funcțional, aruncați o privire asupra principalelor funcții IM Creator acum:

 • eCommerce. Sistemul are un motor eCommerce puternic, care vă permite să lansați și apoi să gestionați magazine web profesionale cu un set standard de funcții. În ceea ce privește sistemul bazat pe Stripe, trebuie să adăugați un site de eCommerce Stripe corespunzător site-ului web pentru a începe gestionarea setărilor sale.
 • Blogging. Constructorul de site-uri are și o platformă de blogging de calitate, care vă permite să configurați și să gestionați un blog destul de frumos. Puteți alege dintre mai multe șabloane de blog, tipuri, stiluri, 5 variante de structură a fluxurilor de știri și alte opțiuni. De asemenea, este posibil să integrați fișierele media în câmpul de conținut pentru a oferi blogului dvs. un aspect funcțional și atrăgător.
 • integrările. Serviciul face posibilă integrarea Google Analytics, link-urile populare de socializare, widget-ul Google Maps și alte suplimente în proiect pentru a partaja conținutul dorit cu cititorii de bloguri.
 • Șabloane gratuite. IM Creator vine cu o colecție bogată de șabloane gratuite, care răspund, versatil și personalizabil. Acestea se încadrează în categorii de nișă pentru a simplifica alegerea utilizatorilor și a reduce procesul de selecție a proiectării.
 • Asistență multilingvă. Constructorul de site-uri web oferă asistență multilingvă, permițând dezvoltatorilor de site-uri web începe și gestionează proiectele în diferite limbi. Aceasta este o caracteristică utilă pentru antreprenorii care doresc să vizeze parteneri peste hotare.

IM Creator este absolut gratuit pentru artiști, studenți și utilizatori, care intenționează să lanseze site-uri web non-comerciale. Cu toate acestea, sistemul are și trei planuri plătite pentru alte categorii de utilizatori. Costul planurilor începe cu 8 USD / lună și se ridică la 21 $ / lună. Există, de asemenea, un avansat Instrument pentru eticheta albă care funcționează excelent pentru designerii web care doresc să utilizeze sistemul dezvolta afacerile de design web. Soluțiile White Label sunt mai scumpe, iar costurile lor sunt cuprinse între 350 $ / an și 25000 $ / an.

Încercați IM Creator gratuit

Mobirise – Program gratuit de construire a site-urilor pentru Mac & ferestre

Mobirise

Mobirise (versiunea actuală 4.11.5) – este un software descărcabil complet gratuit, care nu se bazează deloc pe conexiunea la Internet. Pentru a utiliza spectrul larg de funcții Mobirise, trebuie să o instalați inițial pe desktop.

Platforma este extrem de ușoară, flexibilă și simplă pentru toată lumea. Se concentrează mai ales pe crearea de pagini de destinație și site-uri web de afaceri, dar este posibil să lansăm portofolii, site-uri promo și alte proiecte cu acesta. Mai jos sunt prezentate principalele caracteristici ale sistemului:

 • Structura pe bază de bloc. Constructorul de site-uri permite construirea de site-uri web din blocuri de conținut, numărul acestora depășind 800 de bucăți și continuă să crească în mod regulat. Puteți să le selectați și să le aranjați după cum este necesar pentru a forma structura dorită a site-ului. Acest lucru este foarte convenabil și permite controlul procesului de design web. Site-urile Mobirise răspund în mod implicit.
 • AMP Website Builder. Software-ul face posibilă crearea de site-uri web, care sunt optimizate ideal pentru experiența de navigare mobilă neegalată și asigură o încărcare rapidă a paginilor site-ului web.
 • Instrumente de personalizare „Out-of-the-Box”. Serviciul oferă un set extins de caracteristici „fără caracter”, care cuprinde instrumente de editare a proiectării, ajustarea setărilor de stil și font, opțiuni de integrare media și multe altele.
 • Găzduire gratuită de pagini GitHub. Site-urile create cu Mobirise pot fi găzduite în mod liber cu GitHub Pages, ceea ce contribuie la performanța lor.

Mobirise este absolut gratuit pentru toată lumea, dar nu uitați că va trebui să plătiți pentru găzduire și numele de domeniu pentru a face site-ul dvs. accesibil pe web. În ceea ce privește sistemul în sine, îl puteți utiliza pentru un interval de timp nelimitat și fără restricții grave.

De asemenea, puteți achiziționa kitul all-in-one la un cost moderat, care include toate extensiile dintr-un singur pachet. După ce le-ați cumpărat o dată, veți putea utiliza aceste extensii atât timp cât aveți nevoie pentru a crea site-uri web atrăgătoare și funcționale pentru utilizare comercială și non-comercială.

Descărcați Mobirise gratuit

Weebly – Website profesional și producător de magazine de comerț electronic

Weebly

Weebly – este un popular constructor gratuit de site-uri de bricolaj, care este utilizat pentru o varietate de scopuri de construcție web. Sistemul nu implică nicio conștientizare a codificării, în timp ce editorul drag-and-drop contribuie la un proces de design web simplu și convenabil. Weebly folosește un model „box” care vă permite să modificați designul și structura proiectului dvs. pe baza obiectivului pe care îl urmăriți.

Sistemul este ușor de utilizat și vine cu un accent puternic de comerț electronic, care vă permite să proiectați magazine web profesionale. Cu toate acestea, este posibil să porniți și să gestionați site-uri web de afaceri, portofolii, pagini de destinație, bloguri și alte tipuri de proiecte cu sistemul. Vom enumera imediat avantajele majore ale constructorului de site-uri:

 • eCommerce. Weebly a fost inițial creat ca un sistem de blogging, dar a câștigat recent o concentrare puternică a comerțului electronic, fiind achiziționat de Square. Constructorul site-ului web este plin de funcții de comerț electronic, care îmbunătățesc eficient performanța magazinului web. Oferă un coș de cumpărături integrat, încărcare și gestionare a produselor în vrac, mai multe opțiuni de plată și expediere, filtru de căutare, aplicație mobilă și o mulțime de alte funcții care fac posibilă pornirea de la zero a unui magazin online de calitate..
 • Blogging. Constructorul de site-uri vă permite să conectați un blog gratuit de caracteristici la site-ul dvs. web pentru a vă permite să îl modificați în funcție de nevoile dvs. Puteți adăuga și programa postări aici, alegeți șabloane de blog, integrați fișiere media, puteți activa funcția de comentare, completați etichete meta pentru fiecare postare, adăugați anteturi / subsoluri etc..
 • Instrumente de marketing. Instrumentele de marketing Weebly merită, de asemenea, atenție. Constructorul de site-uri a introdus instrumentul Promovează pentru dezvoltarea campaniilor de marketing prin e-mail. Aceasta este o caracteristică benefică pentru cei care doresc să lanseze site-uri web de afaceri și comerț electronic.
 • Gazduire video și editor de imagini. Weebly face posibilă publicarea și actualizarea videoclipurilor pe site-ul web. De asemenea, este posibil să folosești editorul de imagine avansat cu care vine sistemul. Aceste caracteristici sunt gratuite și vor îmbunătăți în mod deosebit performanța site-ului dvs., precum și designul general.
 • Centru de aplicații. Weebly App Center oferă o colecție de servicii și aplicații pe care le puteți integra în proiectul dvs. cu un singur clic. Widgeturile disponibile sunt gratuite și plătite – alegeți cele care se potrivesc cel mai mult site-ului dvs. web și integrați-le în proiectul dvs..
 • Constructor de forme. Un alt punct culminant al constructorului de site-uri web este Free Drag and Drop Form Former online. Vă permite să creați formulare de contact personalizate, liste RSVP, sondaje și alte formulare care vă pot asigura o mai bună experiență de navigare web pentru vizitatorii site-urilor..

Weebly are un plan gratuit de neverending, în timp ce costul planurilor pentru site-urile web standard variază între 4 $ / lună și 25 $ / lună. În plus, constructorul de site-uri oferă Planul avansat de performanță pentru comercianții cu amănuntul, care doresc să-și promoveze site-urile web. Costul acestui plan constituie 38 dolari / lună, care este, de asemenea, o afacere demnă.

Încercați Weebly gratuit

uCoz – Site Web gratuit, Forum și Blog Builder

uCoz

uCoz – este unul dintre cei mai cunoscuți constructori de site-uri de bricolaj, care a fost și rămâne în prezent un lider cu adevărat de nedescris al nișei de design web. Platforma este utilizată în scopuri versatile de construire a web, deoarece puteți porni și gestiona site-uri web de afaceri și personale cu aceasta. Urmează structura bazată pe modul, permițându-vă să creați design-ul unei pagini web din blocuri de conținut gata.

Constructorul de site-uri web nu necesită abilități preliminare de codare, dar permite editarea codurilor HTML / CSS, dacă dețineți aceste cunoștințe și doriți să lansați proiecte de ultimă generație. Sistemul se remarcă din mulțime datorită listei de avantaje, dintre care principalele sunt următoarele:

 • Integrarea modulului. Așa cum am menționat mai sus, constructorul de site-uri permite crearea designului exclusiv al site-urilor web prin intermediul integrării modulului. Vine cu o selecție extinsă de module de conținut, fiecare funcționând bine pentru finalizarea anumitor sarcini. Unele dintre ele includ Cartea de oaspeți, Blog, Consiliul publicitar, Forum, Teste, întrebări frecvente, Catalogul site-urilor, Catalogul foto și SEO pentru a menționa câteva. Toate modulele sunt personalizabile și gratuite. Puteți introduce oricare dintre ele în site-ul dvs. web pentru a-i oferi performanța dorită și atractivitatea vizuală.
 • eCommerce. Constructorul de site-uri web are un motor avansat de comerț electronic, care poate fi activat prin integrarea modulului uShop. Funcția vă permite să începeți și să gestionați eficient magazinele online, unde vă puteți ocupa de sistemul de gestionare a produselor, ajustarea parametrilor SEO, detaliile de expediere și plată etc. Magazinele web construite cu uCoz sunt încărcate cu funcții.
 • Proiecte gratuite. Sistemul oferă o colecție distinctivă de șabloane integrate specifice nișei, dar utilizatorii au acces și pe piața temelor disponibile la costuri suplimentare. Cu toate acestea, prețurile sunt destul de accesibile (acestea variază între 5 $ și 30 $ pe temă), în timp ce calitatea este peste medie și, prin urmare, merită investiția.

Există un abonament complet uCoz gratuit, care nu expiră niciodată și cinci planuri plătite, al căror cost începe cu 2,99 USD / lună pentru a ajunge la 15,99 USD / lună pentru cea mai scumpă soluție. Ce este important, uCoz nu își plasează bannerele publicitare pe site-urile non-comerciale.

Încercați uCoz gratuit

Linia de jos

Lansarea unui site web nu trebuie să fie un proces complicat, chiar dacă inițial poate părea astfel. Utilizarea software-ului web builder va simplifica în mod deosebit sarcina pentru noii și profesioniștii. Aceste sisteme sunt ușor de utilizat, convenabile, intuitive, încărcate cu caracteristici și flexibile. Acestea vin cu șabloane gata făcute de instrumente de personalizare pentru a le oferi aspectul necesar. Constructorii de site-uri web sunt de asemenea mult mai accesibil în comparație cu alte opțiuni de construcție web.

Fiecare dintre programele analizate în post prezintă calitatea, funcționalitatea și merită atenția utilizatorilor, care intenționează să creeze site-uri web atrăgătoare. Acesta este cel mai bun software gratuit de construire a site-urilor web, care poate răspunde la diverse nevoi și aspirații de design web. Dacă nu sunteți sigur cu privire la constructorul de site-uri care va funcționa cel mai bine pentru dvs., acordați-vă timp pentru a testa și explora fiecare dintre ele pentru a face alegerea corectă.

Creați un site gratuit

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map