Cel mai bun producător de site-uri imobiliare

Cel mai bun producător de site-uri imobiliare


Ca agent imobiliar, mai devreme sau mai târziu te vei confrunta cu nevoia de a „lupta” cu concurenții. De fapt, nu este de mirare, deoarece această nișă este extrem de competitivă și există o mulțime de agenți imobiliari, care vor fi, de asemenea, orientați spre construirea și creșterea bazei de clienți..

Acestea pot utiliza mai multe metode în acest scop, făcându-vă astfel să vă alcătuiți noi abordări și soluții de promovare eficientă a agenției. Oricare ar fi ideile pe care le ai, cel mai bun va rămâne să obții un site web imobiliar.

Lansarea unui site web imobiliar de calitate este un beneficiu în sine. Proiectul vă va ajuta să afișați informațiile companiei în cea mai favorabilă lumină, să adăugați și să gestionați listele de obiecte imobiliare pe care le oferiți pentru închiriere sau vânzare, termeni corespunzători, contacte, fotografii de calitate sau chiar recenzii video și alte informații utile. Acestea sunt doar câteva caracteristici care fac ca un site web imobiliar să nu fie un capriciu, ci o necesitate în nișa de afaceri contemporană.

Dându-ne seama de faptul că majoritatea agenților imobiliari sunt non-codificatori, cea mai bună opțiune pe care o pot folosi este să alegi un constructor de site-uri ca instrument principal de web design. Aceste sisteme vă permit să creați site-uri web atrăgătoare și funcționale într-un mod simplu, intuitiv și fără probleme. Este posibil să creăm un site web imobiliar cu caracteristici complete în aproape cel mai scurt timp, folosind mai multe instrumente, funcții și opțiuni pe care le oferă.

Cu o alegere atât de vastă a constructorilor de site-uri web, este deseori un provocarea de a găsi platforma, ceea ce va răspunde complet cerințelor dvs. de afaceri. Să aruncăm o privire asupra celor mai profesioniste și mai cunoscute servicii imobiliare care pot asigura un rezultat demn.

Am testat 10 dintre cei mai buni producători de site-uri imobiliare:

 1. Wix – Cel mai bun constructor de site-uri imobiliare cu IDX
 2. uKit – Easy Website Builder pentru agenții imobiliari
 3. WordPress – CMS gratuit pentru a crea un site web imobiliar
 4. Placester – site-uri web imobiliare personalizate
 5. RealGeeks – Vânzări imobiliare & Soluție de marketing
 6. Bluehost – Cel mai bun gazduire pentru site-urile imobiliare
 7. Branduri de croitorie – Furnizor de site-uri imobiliare
 8. SITE123 – platforma SaaS pentru crearea unui site imobiliar
 9. Ucraft – Producător GRATUIT de site-uri imobiliare
 10. Marcaj – AI Website Builder pentru agenții imobiliari

Constructorii de site-uri enumerate mai sus nu numai că vă vor ajuta să vă dezvoltați în mod eficient afacerea, dar vor oferi, de asemenea, o șansă de a avea un impact mare asupra clienților obișnuiți și potențiali, vor găsi noi parteneri care vor construi relații plină de satisfacții cu ei și vor populariza agenția imobiliară pe web. A sosit timpul să analizeze cele mai remarcabile servicii în detalii acum.

Wix – Cel mai bun constructor de site-uri imobiliare cu IDX

Wix - Cel mai bun constructor de site-uri imobiliare cu IDX

Wix – este cel mai bun constructor de site-uri imobiliare, care a câștigat popularitate la nivel mondial datorită setului său de caracteristici uimitoare. Sistemul oferă o mare varietate de șabloane de proprietăți gata pentru mobil, o gamă largă de instrumente puternice de personalizare a proiectării, galerie de imagini și o mulțime de alte funcții legate de industrie. Principalele dintre ele sunt enumerate mai jos:

 • Wix ADI. Wix Artificial Design Intelligence este un vrăjitor de sistem intuitiv, care face posibilă crearea de site-uri web nemaipomenite în modul automat, prin trimiterea propriului dvs. conținut legat de nișă.
 • Integrare IDX / MLS. Wix permite încorporarea listărilor IDX pe site-ul dvs. imobiliar și închiderea ofertelor imobiliare prin intermediul MLS prin utilizarea opțiunii de adăugare a codului HTML.
 • Aplicație simplă imobiliară. Disponibil in Wix App Market, această aplicație gratuită face posibilă vizitatorilor vizualizarea listelor de proprietăți imobiliare disponibile reflectate pe o pagină web bine structurată și organizată.
 • Șabloane tematice. Pentru a vă răspunde nevoilor de design web, Wix oferă o varietate de dispozitive mobile șabloane imobiliare (pentru agenții, teme de nișă generală, pagini de destinație, companii de arhitectură, agenți imobiliari, portofolii, design de peisaj, design interior etc..) care pot fi personalizate după cum trebuie.
 • SEO Wiz. Wix vine cu o funcție funcțională SEO Wiz, care contribuie la eficacitatea optimizării căutării site-urilor.
 • Instrumente de interacțiune cu clienții. Constructorul de site-uri web face posibilă răsfoirea unui set extins de instrumente de interacțiune cu clienții disponibile în aplicația sa integrată. Aplicarea acestor widget-uri contribuie la comoditatea de navigare pe site-ul clienților dvs. și vă permite să rămâneți în legătură cu aceștia atunci când este necesar. Unele dintre cele mai populare instrumente de interacțiune cu clienții includ Calendar Google Calendar, Calendar Evenimente, Programare Pro, Marturii Inffuse, Ultimele știri, Wix Chat, 123 Form Former, Callback, Rezervări de carte online, Live Chat, Wix Forms, Management SContact + CRM și altele.
 • Marturii client. Platforma permite clienților dvs. să își adauge mărturiile legate de agenția dvs. imobiliară și performanțele acesteia. În acest scop, puteți integra widget-uri / extensii speciale disponibile în App Market. Printre acestea se numără Testimonial Builder, Mărturii sociale, Comentarii vocale +, Recenzii clienți, MyReviews, Comentarii, Yelp, Comentarii + și altele.
 • forum. Dacă intenționați să rămâneți conectat cu clienții dvs. actuali și potențiali, este posibil să adăugați un forum pe site-ul dvs. imobiliar cu Wix. Aici puteți crea un număr nelimitat de sucursale și subiecte, puteți iniția discuții cu utilizatorii, puteți activa comentarii etc. pentru a permite utilizatorilor să comunice între ei în mod regulat.
 • Blogging. Conectarea la blog este o soluție opțională, dar poate fi un instrument util de implicare a clientului. Un blog de calitate și actualizat regulat poate conține o mulțime de postări legate de imobiliare pe care le puteți gestiona după bunul plac. În plus, puteți susține oportunități de comentarii ale utilizatorilor pentru a afla ideile și opiniile clienților dvs. cu privire la subiectele cele mai arzătoare. Disponibilitatea blogului poate contribui, de asemenea, la generarea traficului și la ratele de satisfacție / retenție ale utilizatorilor.

Wix este un constructor de site-uri cu prețuri moderate, care oferă un plan gratuit și două tipuri de abonamente plătite. Sistemul vă permite să alegeți dintre abonamentele Standard și Business / eCommerce, care diferă în termeni, caracteristici și servicii incluse. Costul planurilor standard începe de la 13 dolari / lună, în timp ce cel al planurilor de afaceri începe cu 23 dolari / lună. Unul dintre abonamentele plătite vă va fi cu siguranță la îndemână, dacă aveți intenția de a rula un site web profesional imobiliar.

Indiferent de opțiunea pe care o veți face, veți obține un domeniu bonus (sau o oportunitate de conectare a celui propriu), opțiuni extinse de interacțiune cu clienții, e-mail corporativ aferent domeniului propriu, cum ar fi [email protected] și alte avantaje incontestabile care va contribui la dezvoltarea și promovarea afacerii dvs..

Încercați Wix gratuit

uKit – Easy Website Builder pentru agenții imobiliari

uKit - Easy Website Builder pentru agenții imobiliari

uKit – este unul dintre cei mai ușori construitori de site-uri pentru agenții imobiliari sau agenții imobiliari dispuși să stabilească prezența online fiabilă. Platforma este inițial orientată către dezvoltarea de proiecte profesionale de afaceri mici. Acesta este un serviciu complet fără cod, care vine cu un editor intuitiv de drag-and-drop și asigură o experiență excelentă WYSIWYG. uKit face posibilă proiectarea și publicarea unui site cu aspect profesional în aproximativ 30 de minute. Mai jos sunt prezentate cele mai remarcabile beneficii ale constructorului de site-uri:

 • Interfață intuitivă. Interfața uKit este de înțeles chiar și pentru persoanele fără experiență de web design, ajutându-i să proiecteze un site decent încă de la prima încercare.
 • Opțiuni convenabile de interacțiune cu utilizatorii. Cu uKit, puteți folosi funcțiile de chat și apeluri live, care permit conectarea cu clienții dvs. în orice moment al zilei pentru a-i ajuta să găsească răspunsuri la toate întrebările pe care le-ar putea avea.
 • Șabloane tematice responsive. uKit s-a distins datorită colecției bogate de șabloane imobiliare responsive și 100% personalizabile.
 • Integrare CRM. Datorită funcției convenționale de integrare CRM, fiecare utilizator, care va lansa un site web imobiliar cu sistemul, are șansa de a simplifica procesul de gestionare a comenzii / clientului.
 • Widget Choice. Cu uKit, puteți accesa și răsfoi un set de widget-uri, a căror integrare oferă site-ului dvs. imobiliar performanță înaltă și contribuie la rata de implicare a utilizatorilor. Unele dintre widget-urile pe care le puteți folosi includ Comentarii utilizatorului, Calculator de servicii, Cronometru, Butoane de rețea socială, Cronologie și multe altele.
 • Conexiune SSL. Pentru a asigura securitatea maximă a site-ului și pentru a proteja informațiile confidențiale ale utilizatorului, constructorul de site-uri vă permite să conectați un certificat SSL gratuit la site-ul dvs. imobiliar. Acesta este un mod sigur de a asigura credibilitatea site-ului și ratingul de încredere ridicat.
 • Integrare IDX. Integrarea IDX cu ajutorul unui widget de adăugare de cod este furnizată în termenii Pro Plan și este destinată profesioniștilor de design web, care pot integra baza de date imobiliare necesară în site-urile lor web.

Puteți testa toate funcționalitățile uKit timp de 14 zile fără costuri pentru a vedea ce are de oferit. Costul uKit este unul dintre cele mai ieftine din nișă. Cel mai ieftin Plan Premium vă va costa doar 4 dolari pe lună, în timp ce cel mai scump Pro Plan costă 12 dolari pe lună. Explorați în detaliu caracteristicile și termenii planurilor înainte de a vă alege.

Vezi si: recenzie uKit.

Încercați uKit gratuit

WordPress – CMS gratuit pentru a crea un site web imobiliar

WordPress - CMS gratuit pentru a crea un site web imobiliar

WordPress – este cel mai cunoscut sistem de gestionare a conținutului din lume, care poate fi utilizat eficient pentru a crea site-uri web cu proprietăți imobiliare complete. Sistemul vine cu opțiuni puternice de integrare, oferă un set de caracteristici și opțiuni de personalizare a proiectării pentru a oferi unui proiect un aspect excelent și performanțe avansate. Cu toate acestea, sistemul necesită cunoștințe de programare, ceea ce este un bonus pentru profesioniștii de web design, care doresc să lanseze site-uri web cu caracteristici complete. Cele mai remarcabile beneficii ale constructorului de site-uri sunt enumerate mai jos:

 • Șabloane imobiliare. Utilizatorii pot alege între o mulțime de șabloane imobiliare gratuite și plătite imobiliare, care sunt proiectate de utilizatori terți și sunt disponibile pe web.
 • Pluginuri imobiliare. Colecția de pluginuri imobiliare WordPress este cu adevărat impresionantă și puteți alege oricare dintre ele pentru a lansa un site web cu performanțe excelente (Estatik, Pro Real Estate, Listări IMPress, WP Amortization Calculator, WPL Real Estate, Easy Listări de proprietăți, Imobiliare esențiale, WP-Property, Calendar de rezervare a rezervărilor etc..)
 • Teme imobiliare. Există, de asemenea, mai multe teme WordPress cu proprietăți imobiliare pentru agenții, agenții imobiliari și clienții lor pe care le puteți integra în site-ul dvs. web pentru a îmbunătăți designul acestuia.

WordPress este un CMS gratuit, care implică conștientizarea abilităților de codificare și asigură un rezultat decent. Pentru a beneficia la maxim de funcțiile sistemului, nu veți merge fără a integra pluginuri și teme plătite. Pentru a obține online site-ul dvs. imobiliar, va trebui, de asemenea, să conectați un nume de domeniu și să selectați găzduire fiabilă. Acest lucru va necesita, de asemenea, anumite investiții financiare. Pentru a găzdui site-ul dvs. web Bluehost, de exemplu, va trebui să investiți 2,95 USD pe lună în cel mai ieftin plan. Acesta este un cost rezonabil pentru o funcționalitate atât de distinctivă.

Încercați WordPress acum

Placester – site-uri web imobiliare personalizate

Placester - site-uri web imobiliare personalizate

Placester – este un constructor specializat de site-uri imobiliare specializate, care este ușor de utilizat și convenabil pentru utilizatorii de nișă. Sistemul oferă acces CRM complet integrat, un set de instrumente de marketing, șabloane responsabile pentru mobil și alte funcții specifice de nișă, care vă permit să vă accentuați abilitățile de construire web și să proiectați site-uri web imobiliare de calitate la costuri rezonabile. Cele mai importante elemente ale sistemului sunt următoarele:

 • CRM integrat. Constructorul de site-uri web oferă un modul complet pentru urmărirea și monitorizarea numărului de oportunități, a activității clienților, a interacțiunii și a altor parametri importanți.
 • Interacțiuni Ready IDX / MLS. Puteți integra cu ușurință IDX / MLS în site-ul dvs. imobiliar pentru a putea oferi fotografii de proprietate, înregistrări și actualizări chiar și din mers.
 • Șabloane responsabile cu nișă. Placester oferă o colecție de șabloane imobiliare responsive care se potrivesc diferitelor categorii, nevoilor utilizatorilor și asigură experiența de navigare mobilă de top.
 • Instrumente intuitive de marketing prin e-mail. Creatorul de site-uri web face posibilă crearea și gestionarea campaniilor de picurare prin e-mail necesare pentru a genera noi oportunități și pentru a spori implicarea și ratele de păstrare a clienților.

Placester nu oferă un plan gratuit, dar oferă două tipuri de abonamente plătite, fiecare oferind funcții avansate și avantaje imobiliare. Costul abonamentelor diferă pentru agenții imobiliari (99 $ și 199 $ pe lună) și membri non-ANR (125 $ și 250 $ pe lună) și există, de asemenea, o taxă de configurare pentru fiecare tip de plan ales. Astfel, Placester nu este un constructor de site-uri imobiliare ieftine, dar merită atenția utilizatorilor dispuși să publice un site web la scară largă pentru generarea de profit.

Încercați Placester acum

RealGeeks – Vânzări imobiliare & Soluție de marketing

RealGeeks - Soluție de vânzări și marketing imobiliare

RealGeeks – este soluția integrală de vânzări și marketing imobiliare, care permite crearea de site-uri web personalizabile și cu caracteristici complete, care conduc efectiv. Sistemul este folosit pentru a construi site-uri web puternice, dar simple și ușor de utilizat, pentru a ajuta profesioniștii imobiliari să își promoveze în mod eficient afacerile și să se distingă de mulțime. Compania își vede misiunea în combinația de soluții inovatoare și tehnologii performante pentru a spori performanța și a simplifica activitatea agenților imobiliari. Aruncați o privire la principalele funcții RealGeeks acum:

 • CRM Manager integrat. Sistemul urmărește bazele de date principale ale REALTORS® folosind funcții de marketing pentru a genera automat raportări / analize în timp real.
 • Site-uri IDX imobiliare. Platforma vă permite să construiți site-uri web imobiliare responsive care sunt extrem de optimizate pentru motoarele de căutare și ajută la captarea oportunităților prin crearea de pagini de destinație și căutări de proprietăți.
 • Instrument de evaluare a proprietății. Serviciul vă permite să folosiți instrumentul său avansat de evaluare a proprietății „Care este casa voastră” pentru a evalua costul obiectelor de proprietate pe care intenționați să le oferiți pentru închiriere sau vânzare.
 • Marketing Facebook. Constructorul de site-uri vă permite să utilizați instrumentul de marketing Facebook, care face parte din strategia de marketing social media a serviciului adaptat special pentru nevoile întreprinderilor imobiliare..
 • Sistem automat de picurare prin e-mail. RealGeeks permite îmbunătățirea sistemului de marketing prin e-mail care vă permite să organizați și să trimiteți campanii de e-mail care includ cărți poștale și mesaje SMS către potențialii clienți în numele clienților.
 • Aplicație mobilă personalizată. Sistemul oferă o oportunitate de a utiliza o aplicație mobilă la îndemână Real Geeks, care se integrează cu serviciul MLS® al consiliului dvs. local pentru a permite noilor clienți să caute obiecte de proprietate pe site-ul dvs. web și să primiți notificări instantanee despre actualizări recente, folosind dispozitivele lor mobile.
 • Integrări terțe. RealGeeks face posibilă integrarea site-ului dvs. web cu aplicații și servicii utile de nișă. Printre acestea se numără Trulia, Zillow, BombBomb, Infusionsoft, producător de top, agent înțelept, Zapier, Realtor.com, Gmail, Mojo, LionDesk, Get Riley, MailChimp, BoldLeads, Email Sync w / Multiple Furnizor și multe altele.

RealGeeks nu este un sistem gratuit de utilizat. Costul planurilor de prețuri începe de la 300 USD / lună pentru numărul fix de servicii incluse. În plus, va trebui să investiți un buget de marketing predefinit care vă poate aduce noi oportunități. După cum afirmă sistemul, un buget care constituie 400 USD / lună vă poate aduce aproximativ 50 de oportunități noi, ceea ce este un indicator destul de bun.

Mai mult, aveți ocazia să utilizați instrumentul de evaluare a proprietății pentru 50 USD / lună și creatorul de anunțuri Facebook, care vă va costa la fel. RealGeeks încasează suplimentar aproximativ 550 USD / lună pentru campaniile publicitare Google și Google PPC. Cu toate acestea, există și o veste bună: puteți aplica pentru versiunea demonstrativă a constructorului de site-uri web, dacă aveți intenția de a o testa și de a o utiliza în continuare.

Încercați RealGeeks gratuit

Bluehost – Cel mai bun gazduire pentru site-urile imobiliare

Bluehost - Cel mai bun gazduire pentru site-urile imobiliare

Bluehost – este un furnizor credibil de servicii de hosting pentru site-urile imobiliare. Platforma abundă de instrumente și funcții necesare pentru a asigura stocarea și securitatea site-ului web fiabile. Este suficient de flexibil, accesibil și intuitiv pentru a putea fi stăpânit și utilizat de toate tipurile de utilizatori, inclusiv de cei care fac conturi. Furnizorul de găzduire se bucură de popularitate cu utilizatorii WordPress și este recomandat oficial de CMS ca un serviciu de încredere și de încredere. Este timpul să înscrieți setul de caracteristici al platformei acum:

 • Măsuri de siguranță. Platforma este preocupată de siguranța site-urilor web găzduite cu aceasta. Astfel, întreprinde măsuri speciale pentru a asigura cel mai înalt nivel de securitate, astfel încât utilizatorii săi să fie siguri cu privire la confidențialitatea clienților lor și la păstrarea datelor cu caracter personal / de afaceri..
 • Piața bogată a extensiilor. Bluehost vine cu piața integrată de widgeturi, extensii și suplimente, utilizatorii pot naviga pentru a alege cele care se potrivesc în mod ideal site-urilor lor imobiliare. Mai mult, este posibil să selectați șabloane WordPress aici, dacă intenționați să lansați un site web cu CMS.
 • Opțiuni de flexibilitate și integrare. Furnizorul de găzduire se integrează în mod fiabil cu mai multe pluginuri și servicii externe care pot face performanța site-ului dvs. mai performantă și funcțională.
 • Timp mare de încărcare a site-ului web. Dezvoltatorii platformei acordă o atenție deosebită timpului de încărcare a site-urilor web găzduite cu aceasta. Acest lucru contează foarte mult când vine vorba de generarea traficului și rata de retenție a clienților. În acest scop, sistemul folosește caracteristici și instrumente specifice care pot avea un impact pozitiv asupra parametrilor timpului de încărcare a site-ului.

Bluehost este un furnizor de găzduire la prețuri accesibile, care funcționează excelent pentru stocarea site-urilor web imobiliare. Platforma nu oferă abonamente gratuite, dar acest lucru nu este necesar din cauza accesibilității planurilor sale plătite. Cea mai ieftină soluție de preț costă 2,95 USD / lună, acoperind un spectru bogat de nevoi de găzduire a site-ului dvs. web. Sistemul oferă caracteristică gratuită de conectare a certificatului SSL, lățime de bandă nelimitată, opțiuni puternice de integrare, împreună cu conexiune la domeniu gratuită și alte avantaje incontestabile..

Încercați acum Bluehost

Branduri de croitorie – Furnizor de site-uri imobiliare

Branduri de croitorie - Furnizor de site-uri imobiliare

Tailor Brands – este un furnizor credibil de servicii de hosting pentru site-uri web imobiliare. Platforma abundă de instrumente și funcții necesare pentru a asigura stocarea și securitatea site-ului web fiabile. Este suficient de flexibil, accesibil și intuitiv pentru a putea fi stăpânit și utilizat de toate tipurile de utilizatori, inclusiv de cei care fac conturi. Furnizorul de găzduire se bucură de popularitate cu utilizatorii WordPress și este recomandat oficial de CMS ca un serviciu de încredere și de încredere. Este timpul să înscrieți setul de caracteristici al platformei acum:

 • Măsuri de siguranță. Platforma este preocupată de siguranța site-urilor web găzduite cu aceasta. Astfel, întreprinde măsuri speciale pentru a asigura cel mai înalt nivel de securitate, astfel încât utilizatorii săi să fie siguri cu privire la confidențialitatea clienților lor și la păstrarea datelor cu caracter personal / de afaceri..
 • Piața bogată a extensiilor. Bluehost vine cu piața integrată de widgeturi, extensii și suplimente, utilizatorii pot naviga pentru a alege cele care se potrivesc în mod ideal site-urilor lor imobiliare. Mai mult, este posibil să selectați șabloane WordPress aici, dacă intenționați să lansați un site web cu CMS.
 • Opțiuni de flexibilitate și integrare. Furnizorul de găzduire se integrează în mod fiabil cu mai multe pluginuri și servicii externe care pot face performanța site-ului dvs. mai performantă și funcțională.
 • Timp mare de încărcare a site-ului web. Dezvoltatorii platformei acordă o atenție deosebită timpului de încărcare a site-urilor web găzduite cu aceasta. Acest lucru contează foarte mult când vine vorba de generarea traficului și rata de retenție a clienților. În acest scop, sistemul folosește caracteristici și instrumente specifice care pot avea un impact pozitiv asupra parametrilor timpului de încărcare a site-ului.

Tailor Brands nu are un plan gratuit, dar oferă un abonament plătit care cuprinde întregul set de funcții pe care platforma le are în stoc. Costul planurilor începe de la 9,99 USD / lună. Cu toate acestea, dacă efectuați plata anuală, costul celui mai ieftin abonament plătit va fi redus până la 2,99 USD / lună – aceasta este o reducere impresionantă! Dacă vă așteptați să folosiți întregul set de instrumente integrat la acest cost, sistemul vă va oferi posibilitatea de a utiliza Logo Maker, constructor de site-uri web cu funcționalitate de comerț electronic, precum și alte funcții avansate oferite în mod implicit..

Încercați brandurile de croitorie acum

SITE123 – SaaS-Platformă pentru crearea unui site imobiliar

SITE123 - SaaS-Platformă pentru crearea unui site imobiliar

SITE123 – este una dintre cele mai simple și mai intuitive platforme SaaS utilizate pentru crearea de site-uri web imobiliare. Constructorul de site-uri web nu oferă doar o mulțime de instrumente și caracteristici de personalizare ușor de utilizat, dar oferă, de asemenea, ghiduri informative despre modul de utilizare a funcționalității sale în avantaj. SITE123 vine cu un simplu editor drag-and-drop care face procesul de dezvoltare a site-ului DIY ușor, rapid și ușor de înțeles chiar și pentru începători. Dacă v-ați gândit să lansați un site web cu SITE123, aruncați o privire la punctele sale marcante acum:

 • Asistență multilingvă. Constructorul de site-uri web oferă asistență multilingvă, permițându-vă astfel să creați mai multe versiuni lingvistice ale site-ului dvs. imobiliar. Acesta este un mod plăcut de a genera trafic de site-uri și de a atrage atenția utilizatorilor / partenerilor din străinătate.
 • Logo Maker. SITE123 oferă o oportunitate de a utiliza instrumentul Logo Maker integrat, care permite proiectarea și integrarea logo-ului personalizat în site-ul dvs. imobiliar. Acest lucru va conferi identitate de marcă proiectului tău, făcându-l ușor de reținut pentru potențialii clienți.
 • Piața de aplicații integrată. Platforma este dotată cu o bogată aplicație App Market care oferă acces la o mulțime de widget-uri, extensii, suplimente și aplicații care vă pot aduce performanțele imobiliare la un nivel nou. Unele dintre widget-urile disponibile în colecția App Market includ Instrumente de analiză, social, rezervare, asistență pentru chat-uri în direct, galerii, formulare și nore.
 • Online Former Builder. Indiferent de forma pe care doriți să o integrați în paginile site-ului dvs. Web pentru a îmbunătăți performanța proiectului, avansatul Former Online Builder vă va ajuta să faceți asta cu ușurință. Instrumentul vine cu o varietate de machete de forme personalizate și elemente de design pe care le puteți alege și personaliza în ceea ce privește nevoile dvs. de construcție web imobiliară.
 • Opțiuni de social media. După lansarea site-ului dvs. imobiliar, veți avea cu siguranță dorința de a vă face clienții conștienți de tot ceea ce se întâmplă în afacerea dvs. SITE123 permite opțiuni de integrare a rețelelor de socializare care vă permit să actualizați conturile de rețea socială cu informații urgente legate de afaceri.
 • Instrumente de interacțiune cu clienții. Integrarea instrumentelor de interacțiune cu clienții este importantă atunci când vine vorba de creșterea implicării utilizatorilor și a ratelor de satisfacție. Constructorul de site-uri web oferă acces la setul puternic de instrumente pe care îl puteți naviga pentru a alege caracteristicile care vor fi potrivite perfect pentru proiectul dvs. imobiliar.
 • Motor Blogging. Datorită motorului integrat de blogging, SITE123 face posibilă conectarea unui blog funcțional la site-ul dvs. imobiliar. Aici puteți adăuga, programa și actualiza postările de blog legate de nișa imobiliară, puteți activa și gestiona comentariile utilizatorilor, iniția și susține discuțiile membrilor blogului dvs. etc. Aceste măsuri ajută în cele din urmă să atragă atenția utilizatorilor pe site-ul dvs. web și să rămâneți interesat de recent. actualizări pe blogul industriei.

SITE123 nu este doar unul dintre cei mai simpli constructori de site-uri, ci este și una dintre cele mai accesibile platforme. Sistemul are un plan gratuit pentru utilizatori, care nu sunt siguri de utilizarea sistemului, însă au intenția de a testa funcțiile sale în schimb. Pentru abonații care s-au gândit să utilizeze întregul set de funcții al serviciului, SITE123 oferă o oportunitate de a face upgrade la unul dintre planurile sale plătite. În prezent, cel mai ieftin dintre ei costă 10,80 USD / lună.

Încercați SITE123 gratuit

Ucraft – Producător GRATUIT de site-uri imobiliare

Ucraft - Producător GRATUIT de site-uri imobiliare

Ucraft – este un constructor gratuit de site-uri web DIY pentru a gestiona site-uri web imobiliare de calitate. Sistemul s-a distins datorită colecției sale abundente de instrumente Designer, teme personalizabile responsabile, Logo Maker, Landing Page Creator și alte caracteristici care contribuie la un proces eficient de dezvoltare a site-urilor web. Dacă vă gândiți să folosiți Ucraft ca constructor de site-uri imobiliare, veți fi interesat să aflați avantajele sale majore:

 • Proiecte industriale sensibile. Constructorul de site-uri web se mândrește cu una dintre cele mai impresionante colecții de modele responsive. Doar parcurgeți-l pentru a găsi cele mai bune șabloane pentru site-ul dvs. imobiliar. De îndată ce faceți alegerea, treceți la setul de instrumente de personalizare a proiectării pentru a oferi proiectului dvs. o notă de personalizare.
 • Logo Maker. Ucraft oferă o oportunitate de a utiliza logo-ul gratuit Maker pentru a proiecta, personaliza și integra sigla exclusivă a afacerii în site-ul dvs. imobiliar. Acesta este un mod destul de frumos de a face site-ul dvs. de încredere și memorabil pentru potențiali clienți.
 • Integrări externe. Ucraft vine cu un set bogat de widget-uri și aplicații integrate, dar este posibil să răsfoiți și integrări externe. Lista de extensii terțe este destul de bogată și puteți alege acele integrări care funcționează cel mai bine pentru nevoile dvs. de dezvoltare imobiliară și marketing. Unele dintre cele mai bune mostre de astfel de extensii includ Facebook Messenger, Uservoice, Zendesk Chat, Intercom, Disqus, LiveAgent și Jivosite pentru a menționa câteva.
 • Caracteristică multilingvă. Ucraft oferă asistență multilingvă, ceea ce elimină nevoia de a crea mai multe site-uri web în acele limbi de care aveți nevoie pentru o promovare eficientă a afacerilor. În schimb, aveți șansa de a crea mai multe versiuni lingvistice ale aceluiași site web pentru a simplifica navigarea acestuia pentru clienți internaționali sau chiar parteneri de afaceri.
 • Creator de pagini de destinație. Construirea unei pagini de destinație pentru agenția dvs. imobiliară poate fi o idee inteligentă, iar Ucraft vă permite să faceți acest lucru împreună cu Creatorul de pagini de destinație high-end. Instrumentul este absolut gratuit pentru toată lumea în mod implicit, permițându-vă să beneficiați de toate avantajele pe care le include platforma.

Ucraft oferă o oportunitate de a încerca caracteristicile sale cu un plan gratuit, care durează o perioadă nelimitată de timp. Există, de asemenea, șansa de a crea o pagină de destinație gratuită cu sistemul sau de a face upgrade la abonamentul plătit care vine în funcție de nevoile de dezvoltare a site-ului dvs. Costul celui mai ieftin abonament Ucraft este de 10 USD / lună și există proba de 14 zile care vă permite să testați caracteristicile planului fără să plătiți nicio taxă.

Încercați gratuit Ucraft

Marcaj – AI Website Builder pentru agenții imobiliari

Marcaj - AI Website Builder pentru agenții imobiliari

Marcaj – este un puternic constructor de site-uri web performant pentru agenții imobiliari. Nu este nevoie să dețineți abilități de codare pentru a lansa site-uri web cu sistemul – atât de intuitiv și de înțeles. Marcajul ocupă una dintre pozițiile de top din lista constructorilor de site-uri ușor de utilizat și convenabil. Ceea ce aveți nevoie pentru a începe un site web imobiliar este doar să trimiteți conținutul necesar și să urmăriți rezultatul. Iată lista celor mai remarcabile caracteristici de marcaj:

 • Asistent AIDA. Când lansați un imobil cu Bookmark, veți beneficia cu siguranță de utilizarea asistentului său integrat AIDA. Acesta este instrumentul complet automatizat, care utilizează informațiile pe care le trimiteți la solicitarea sa pentru a crea un design de site unic.
 • Motor de comerț electronic. Dacă intenționați să oferiți proprietăți imobiliare de vânzare sau de închiriat direct pe site-ul web, utilizarea platformelor de comerț electronic oferte de marcare va veni cu siguranță la îndemână. Sistemul acordă acces la mai multe instrumente de comerț electronic, caracteristici, elemente și proiecte necesare pentru a oferi proiectului performanță finală.
 • Soluție Focus. Cu marcaj, puteți accesa setul de blocuri de conținut gata, a căror personalizare are ca rezultat dezvoltarea structurii și structurii site-ului web imobiliar. Printre module, puteți alege și integra în site-ul dvs., inițial are sens să menționați butoanele rețelei sociale, hărți, formulare de contact, texte, linkuri, citate, formular de feedback și multe altele.
 • Secțiunea evenimente. Când vine vorba de gestionarea site-urilor imobiliare, oportunitatea de a adăuga și actualiza evenimente legate de afaceri devine utilă și importantă. Cu ajutorul marcajului, acest lucru devine posibil cu secțiunea Evenimente, unde puteți posta actualizări și știri despre afacerile imobiliare.

Bookmark oferă un plan gratuit, a cărui funcționalitate este suficientă pentru a descoperi toate serviciile și caracteristicile constructorului de site-uri. În cazul în care intenționați să începeți un proiect imobiliar încărcat cu caracteristici cu această platformă bazată pe AI, acesta oferă posibilitatea de a vă abona la planurile sale plătite. Cel mai ieftin dintre ei vă va costa 11,99 USD / lună (abonare anuala).

Încercați marcaj gratuit

Ce caracteristici ar trebui să aibă un site Web de bunuri imobiliare?

Ca agent imobiliar, îți dorești cu siguranță ca site-ul tău să iasă în evidență de mulțime. Acest lucru este important atunci când vine vorba de a rezista la concurența de nișă și acest lucru contează foarte mult și când vine vorba de generația de plumb. Pentru a beneficia la maxim de site-ul dvs. imobiliar, ar trebui să fiți conștienți de caracteristicile obligatorii pe care ar trebui să le includă obligatoriu pentru a vă permite să atingeți obiectivul principal. Înscriem caracteristicile de bază pe care un site web imobiliar perfect ar trebui să aibă:

 • Listări IDX și acces MLS. De îndată ce decideți să vă implicați într-un joc imobiliar, ar trebui să vă dați seama de importanța accesării schimbului de date pe Internet (iDX) listări și utilizarea serviciului de listare multiplă (MLS) să închidă oferte de succes atunci când este nevoie. Aceasta este modalitatea sigură de a urmări și de a afișa date de listare a proprietăților actualizate pe site-ul dvs. web pentru a menține publicul țintă informat 24/7.
 • Instrumente de generare și marketing de plumb. Este de dorit ca un constructor de site-uri cu care să lucrați să vină cu un set încorporat de instrumente de generare și marketing de plumb. Prin adăugarea de date de contact, formulare online și căsuțe de text, crearea și actualizarea campaniilor de e-mail, trimiterea de SMS-uri și email-uri automatizate, folosind instrumente analitice ale site-ului etc., aveți șanse mult mai mari de a conduce noi clienți și de a construi o bază de clienți fiabile interesate de serviciile dvs..
 • Imagini High Res. Un constructor de site-uri imobiliare de calitate ar trebui să vă ofere oportunitatea de a adăuga și actualiza imagini de înaltă calitate pentru obiectele dvs. imobiliare enumerate pe site-ul dvs. web. De fapt, cu atât mai mult – cu atât mai bine. Este necesar să creăm imaginile (precum și toată pagina site-ului) optimizat pentru motoarele de căutare pentru a obține mai mult flux de clienți.
 • Integrare hărți. Majoritatea constructorilor de site-uri imobiliare populare permit integrarea Hărților pentru fiecare obiect de proprietate pe care îl încărcați pe site. Hărțile simplifică identificarea locației pentru utilizatorii care caută anumite înregistrări. Ele pot ajuta, de asemenea, cu o navigare eficientă și alegerea direcțiilor.

Linia de jos

Un site web profesional imobiliar este o necesitate pentru orice expert din industrie, care intenționează să răspândească cuvântul despre afacere și să genereze trafic pentru a crește baza de clienți. Cel mai bun mod de a atinge rezultatul de top este să folosești un constructor de site-uri web. Aceste servicii sunt ușor de folosit, convenabil și structurat logic pentru a asigura cea mai bună experiență a utilizatorului. Acestea vin cu un set extins de instrumente, șabloane și funcții care au ca rezultat dezvoltarea unui proiect decent.

Selecția de instrumente de construcție web pe care le puteți utiliza pentru a obține un site web imobiliar este extinsă și nu este ușor să faceți alegerea chiar de la început. Căutați recenziile celor mai buni producători de site-uri pe care le oferă articolul, explorați caracteristicile pe care le oferă și testați-le pentru a selecta serviciul care vine la nevoile dvs. de construcții web imobiliare..

Creați gratuit un site web pentru agenții imobiliari

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map