Cel mai bun producător de site-uri de hotel

Cel mai bun producător de site-uri de hotel


Afacerea hotelieră s-a extins foarte mult de-a lungul ultimilor ani, ceea ce se explică mai ales prin concurența tot mai mare în această nișă. Numărul proprietarilor de hoteluri începe să se gândească la necesitatea de a să stabilească prezența web pentru afacerile lor pentru a câștiga atenția publicului țintă.

Fie că gestionați un lanț de hoteluri de lux cu servicii complete, conduceți un mic B&B pensiune sau pur și simplu gândiți-vă să începeți afacerea hotelieră, lansarea unui site web impresionant, plin de caracteristici și ușor de utilizat este o necesitate.

Ca proprietar de hotel, s-ar putea să fii personal interesat de construirea unui site web. Oricum, cine știe că punctele sale mai bune sunt mai bune decât tine? În același timp, este posibil să fiți prea ocupat să vă gestionați afacerea 24/7 pentru a învăța limbaje de programare pentru a dezvolta acest proiect pe cont propriu. Angajarea unei agenții de web design sau a unui freelancer s-ar putea să nu fie cea mai bună soluție așa cum este nevoie investiții financiare notabile. Din fericire, un constructor de site-uri web decent poate deveni singura soluție rezonabilă în acest caz.

Am testat 6 dintre cei mai buni producători de site-uri de hotel:

 1. Wix – Cel mai bun constructor de site-uri de hotel cu sistem de rezervare
 2. uKit – Generator de site-uri ușor de utilizat pentru închirieri de vacanță
 3. WordPress – CMS # 1 pentru Dezvoltarea site-urilor hotelului
 4. Spațiu – B&B Web Builder cu sistem de rezervare
 5. SITE123 – Builder de site-uri GRATUIT pentru a crea un site web al hotelului
 6. Marcaj – Producător de site-uri bazat pe AI pentru închirieri de vacanță

Dacă aveți dreptate să începeți să lucrați singuri la dezvoltarea site-urilor dvs. hoteliere, utilizarea unuia dintre constructorii de site-uri enumerate mai sus va fi o soluție rezonabilă. Care dintre ele, însă, este cea mai preferată opțiune care va răspunde cel mai bine la cerințele de proiectare web? Pentru a simplifica alegerea, are sens să revizuiți și să analizați fiecare dintre sistemele incluse în listă pentru a vă ajuta să luați decizia imparțială. Aruncați o privire la comparația dintre cei mai populari construitori de site-uri de hotel și funcțiile lor imediat!

Wix – Cel mai bun constructor de site-uri de hotel cu sistem de rezervare

Wix - Cel mai bun constructor de site-uri de hotel cu sistem de rezervare

Wix – este cel mai bun constructor de site-uri hoteliere care oferă o gamă largă de caracteristici și are sistemul integrat de rezervare pentru a asigura experiența de neegalat a construirii site-ului hotelului. În afară de instrumentele standard de web design, platforma găzduiește un pachet de elemente legate de ospitalitate, care îți vor aduce afacerea la nivelul următor. Spre deosebire de valoarea existentă a constructorilor de site-uri drag-and-drop, Wix vă permite să dezvăluiți 100% din potențialul camerelor dvs. publicului țintă, pe lângă sistemul său intern de rezervare cu ciclu complet. Ceea ce este important, nu necesită abilități de codare pentru a face față eficient procesului de creare a site-urilor web. Aruncați o privire la principalele caracteristici ale constructorului de site-uri:

 • Șabloane de hotel. Wix permite alegerea dintre zeci de șabloane de înaltă calitate, pregătite pentru mobil și personalizate complet. Sunt concepute special pentru nișa de afaceri hoteliere și sunt împărțite în două categorii pentru a simplifica alegerea utilizatorilor: șabloane pentru hoteluri și B&Pensiuni și cele pentru apartamente și pensiuni. Există, de asemenea, oportunitatea de a alege o temă goală pentru a proiecta un site web unic bazat pe preferințele dvs. individuale.
 • Widgets la hotel. Sistemul acordă acces la colecția de widgeturi gratuite și plătite, integrarea cărora poate stimula în mod deosebit performanța site-ului hotelului și apelul vizual (Hoteluri și Airbnbs Harta pentru a oferi cele mai bune locuri pentru a vă caza în locația dvs., Hoteluri Wix pentru a vă permite oaspeților să rezerve camere direct pe site-ul web, Rezervări de închirieri pentru a găsi închirieri și hoteluri online etc..).
 • Rezervări Wix. Acesta este sistemul integrat de rezervare, care facilitează programarea online, permite preluarea rezervărilor 24/7, acceptarea plăților sigure și personalizarea mărcii dvs. pentru promovarea cu succes. Folosind funcția, puteți simplifica procesul de gestionare a afacerii urmărind programul dvs., adăugând membri ai personalului, gestionați clienții etc..
 • Aplicația mobilă Wix. Conform statisticilor Wix, utilizarea aplicației mobile permite creșterea procentului de rezervări online cu 30%. Prin instalarea aplicației, veți putea să vă gestionați afacerea (ține evidența rezervărilor, blochează timpul în calendar, programează întâlniri de afaceri și chiar creează planuri de membru), precum și să fiți actualizați 24/7aflați statistici despre rezervări, acceptați și trimiteți mesaje în timp real, primiți memento-uri la timp, discutați cu clienții etc..).
 • Instrumente de interacțiune cu clienții. Există o gamă bogată de instrumente de interacțiune cu clienții disponibile pe Wix App Market. Acestea sunt widget-uri și suplimente integrabile gratuite și premium, care au un impact pozitiv asupra comunicării dvs. cu clienții (Callback, Rezervări online, Formulare Wix, 123 Former Builder, Mărturii de infuzie, Chat live, Calendar de evenimente Google, Calendar evenimente, Ultimele știri, Programare Pro, Wix Chat, Contact Management + CRM, etc..).
 • Bar de căutare cameră. Sistemul este dotat cu o funcție actualizată automat, care oferă cele mai precise informații despre disponibilitatea camerei, inclusiv data, facilitățile, numărul de adulți, copii, etc..
 • Recenzii pentru clienți. Cu Wix, puteți integra extensii și widgeturi pentru a permite clienților să își lase comentariile și să împărtășească experiența lor de a sta în hotelul dvs. (Recenzii ale clienților, comentarii +, Mărturii sociale, MyReviews, Comentarii, Yelp, Creator de mărturii, Comentarii vocale + etc.)
 • Integrare cu Tripadvisor. Wix permite utilizatorilor săi să rezerve o cameră într-un hotel chiar de pe site-ul web sau de pe aplicația mobilă a consilierului de călătorie, ceea ce în cele din urmă îți economisește timp și efort.

Cost: Pentru începătorii, care nu sunt familiarizați cu sistemul și doresc să testeze caracteristicile acestuia, Wix oferă un plan gratuit nelimitat. Cu toate acestea, are anumite restricții, care declanșează necesitatea de a face upgrade la abonamentele plătite, atunci când vine vorba de procesul de dezvoltare a site-ului. Mai mult decât atât, doar planurile premium permit conectarea numelui de domeniu la site-ul hotelului. În prezent, Wix are două tipuri de abonamente plătite, și anume Standard și comerț electronic / afaceri. La rândul său, fiecare dintre aceste grupuri de planuri vine cu mai multe tipuri de plan care se potrivesc cerințelor specifice și abilităților de proiectare web. Cel mai ieftin plan standard vă va costa 13 dolari / lună, în timp ce cel mai accesibil abonament de afaceri începe cu 23 USD / lună.

Încercați Wix gratuit

uKit – Generator de site-uri ușor de utilizat pentru închirieri de vacanță

uKit - Generator de site-uri ușor de utilizat pentru închirieri de vacanță

uKit – este cel mai ieftin constructor de site-uri pentru proprietarii de hoteluri de afaceri mici și pentru închirieri de vacanțe. Sistemul impresionează pe toată lumea prin ușurința sa excepțională de utilizare și accesibilitatea, care nu compromite performanțele excelente. Poate să funcționeze bine pentru dezvoltarea unui site web pentru pat & hotel de mic dejun sau o casă mică de oaspeți. Iată principalele caracteristici ale constructorului de site-uri:

 • Șabloane responsabile cu nișă. uKit oferă zeci de șabloane gratuite și plătite. Deși aici nu există o categorie „Hotel”, puteți alege dintr-o selecție de șabloane imobiliare pentru a personaliza în continuare designul selectat. Toate șabloanele au secțiuni Contact, prețuri și servicii. Trebuie doar să completați informațiile necesare și asta este! Gândiți-vă că toate temele premium vin cu efect de încărcare pentru a face paginile dvs. web mai interactive și mai atrăgătoare.
 • Colecția de widget-uri. Cu uKit, puteți integra mai multe widget-uri în site-ul hotelului. Acestea conțin conținut specific care se ridică la cerințele dvs. de afaceri. Acestea includ butoanele de rețea socială, chat-ul online, cronologia, cronometrul, calculatorul de servicii, comentariile utilizatorilor și ce nu.
 • Conversie pe pagina Facebook. Dacă aveți deja o pagină de Facebook legată de B-ul dvs.&B business, îl puteți converti cu ușurință într-un site web folosind platforma uKit.
 • Chat viu. Funcția de chat live vă va permite să rămâneți conectat cu clienții dvs. în modul în timp real. Astfel veți putea răspunde la întrebările lor și le puteți oferi asistență și asistență online la timp.
 • Certificat SSL gratuit. În măsura în care utilizatorii site-ului dvs. de hotel vor face rezervări și rezervări online, este obligatoriu să îi asigurați și să fie protejați de accesul neautorizat. Cu funcția de conectare a certificatului SSL, veți putea face asta doar cu câteva clicuri și absolut gratuit.
 • Funcția CallBack. Widget-ul va fi de mare ajutor clienților, care vor avea dorința de a afla detaliile lăsând cererea de apel înapoi, astfel încât să vă puteți conecta cu ei ori de câte ori este convenabil pentru dvs..

Cost: uKit iese în evidență din mulțime datorită politicii sale de prețuri accesibile, indiferent de faptul că nu oferă un plan complet gratuit. Pentru a testa sistemul, vă puteți înscrie pentru perioada de încercare gratuită de 14 zile. La sfârșitul acesteia, va trebui să alegeți unul dintre planurile plătite pentru a continua să lucrați la dezvoltarea și promovarea site-ului. Cel mai ieftin plan uKit vă va costa 4 USD / lună, în timp ce cea mai scumpă soluție valorează doar 12 dolari / lună.

Încercați uKit gratuit

WordPress – CMS # 1 pentru Dezvoltarea site-urilor hotelului

WordPress - CMS # 1 pentru Dezvoltarea site-urilor hotelului

WordPress – este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului printre utilizatorii dispuși să înceapă afaceri la scară largă. Datorită abundenței instrumentelor de personalizare a proiectării, a opțiunilor de editare a codurilor și a integrării extinse, serviciul merită să fie numit una dintre cele mai bune soluții de construire web vreodată. Înscriem acum principalele sale aspecte:

 • Șabloane de hotel. WordPress are o colecție uimitoare de șabloane (inclusiv cele pentru afacerile dvs. hoteliere). Acestea sunt integrate și disponibile pe web atât gratuit, cât și pentru anumite costuri.
 • Pluginuri de interacțiune cu clienții. Afacerile hoteliere implică necesitatea cooperării și interacțiunii cu clienții. WordPress simplifică această sarcină, oferind o varietate de plugin-uri. Unele dintre ele includ pluginul portalului clienților, butoanele de partajare socială ușoară, zona clientului WP, bara de notificare WP Pro, pluginul pentru apeluri de apelare și multe altele.
 • Pluginuri hoteliere. În afară de plugin-urile de interacțiune cu clienții, CMS vine, de asemenea, cu o selecție bogată de plugin-uri special concepute pentru a fi integrate în continuare pe site-urile web ale hotelului. Puteți alege AweBooking, Booki, pluginul pentru sistemul de rezervare online a hotelului, sistemul de rezervare WP, EasyReservations, Orioly Book Now și alte pluginuri de nișă aferente în funcție de designul web și nevoile industriei..

Cost: WordPress este un sistem absolut gratuit. Aceasta înseamnă că puteți descărca, instala și utiliza funcțiile majore și integrate, fără costuri deloc. Rețineți că pluginurile și șabloanele de calitate furnizate de dezvoltatorii terți sunt plătite, precum și hostingul și numele de domeniu. Costul de găzduire depinde, în general, de planul și de furnizorul la care veți beneficia. Prin urmare, Bluehost, care este hostingul oficial WordPress recomandat de sistem, oferă mai multe planuri, dintre care cel mai accesibil va costa doar 2,95 USD / lună.

Încercați WordPress gratuit

Spațiu – B&B Web Builder cu sistem de rezervare

Spațiu - Constructor de site-uri B&B cu sistem de rezervare

Squarespace – este un popular constructor de site-uri de bricolaj, care poate fi utilizat eficient pentru dezvoltarea B&Site-uri de hotel B cu funcționalitate integrată de rezervare. Sistemul acoperă o gamă largă de caracteristici și instrumente care funcționează excelent pentru crearea de proiecte hoteliere. De menționat, de asemenea, că Squarespace nu este cea mai ușoară platformă pentru începători, dar este foarte posibil să o stăpânești, indiferent de cunoștințele și abilitățile de design web. Aruncați o privire la setul de funcții majore al constructorului de site-uri web acum:

 • Proiecte hoteliere responsive. Constructorul de site-uri web vine cu un set de modele responsabile personalizabile pe care le puteți utiliza pentru a porni și gestiona site-urile web ale hotelului. Un editor drag-and-drop convenabil vă permite să alegeți și să aranjați elementele site-ului web necesare pentru a se potrivi cel mai mult cu proiectul dvs. de hotel. Toate șabloanele Squarespace sunt profesionale, ceea ce face posibilă pornirea de la zero a unui site web de calitate.
 • Platforma de comerț electronic. Squarespace dispune de un puternic motor de comerț electronic integrat, care permite crearea de site-uri web hoteliere funcționale, cu sisteme de rezervare și checkout. Constructorul de site-uri asigură opțiunea sigură de conectare a certificatului SSL, funcționalitatea integrată a coșului de cumpărături, afișarea produsului și funcțiile de creare a vitrinelor, opțiunea de încorporare video, descrieri detaliate ale produsului, soluții de preț / expediere, precum și programe de fidelizare versatile pentru utilizatorii obișnuiți. Aceste caracteristici fac posibilă focalizarea site-ului web al hotelului dvs. de comerț electronic.
 • Marketing puternic. Pentru a permite vizitatorilor hotelului să afle știri, actualizări și evenimente recente legate de afaceri, Squarespace face posibilă partajarea informațiilor necesare în rețelele de socializare, respectiv Facebook, Instagram, Twitter etc. SEO integrat, la rândul său, contribuie la site-ul web eficient al hotelului. promovarea în motoarele de căutare, permițându-vă astfel să suportați concurența de nișă. În plus, puteți verifica analizele site-ului în timp real actualizate periodic (cum ar fi aplicația Squarespace Metrics, Google Analytics etc.) pentru a afla mai multe despre hotel, rezervări și clienți. Mai mult, puteți utiliza campanii de marketing prin e-mail, import / export de conținut și alte funcții utile.
 • Caracteristici de integrare. Cu Squarespace, puteți alege dintre mai multe suplimente și widget-uri care pot aduce un plus de performanță site-ului dvs. web. Acestea includ instrumente specifice de comerț electronic pentru proiecte hoteliere, butoane de social media, widget-uri pentru galerii de imagini / video, formulare de contact și multe altele.
 • Sistem de rezervare. Constructorul de site-uri vine cu sistemul integrat de rezervări, care permite efectuarea în avans a rezervărilor de camere online și a rezervărilor de hoteluri. Acest lucru se face cu câteva clicuri direct de pe tabloul de bord al site-ului hotelului – toate în aceeași interfață pentru confortul dvs. special.
 • Logo Maker. Squarespace este mândru de Logo Maker integrat, care vă permite să creați sau să personalizați logo-ul site-ului dvs. hotelului, dacă nu îl aveți încă sau dacă doriți să modificați un pic logo-ul site-ului. De asemenea, este posibil să adăugați mai mulți participanți la echipa de dezvoltare a site-ului dvs. web, dacă vă gândiți la proiectarea comună a proiectului și la gestionarea ulterioară a acestuia.

Cost: În ceea ce privește aspectul prețurilor, Squarespace nu oferă abonamente gratuite, însă permite testarea funcționalității sistemului în timpul probei de 14 zile, ceea ce este absolut gratuit pentru toată lumea. Cel mai ieftin abonament plătit începe cu 12 USD / lună, oferind setul de caracteristici extins necesar pentru a începe și actualiza cu succes site-ul web al hotelului.

Încercați Squarespace gratuit

SITE123 – Builder de site-uri GRATUIT pentru a crea un site web pentru hotel

SITE123 - Builder de site-uri GRATUIT pentru a crea un site web al hotelului

SITE123 – este un constructor gratuit de site-uri web pentru a crea un site web al hotelului și acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai simple sisteme utilizate în acest scop. Serviciul face posibilă crearea de proiecte încărcate de caracteristici, care sunt ușor de navigat și cu navigare intuitivă, ușor de înțeles pentru fiecare vizitator. Editorul integrat de drag-and-drop permite personalizarea rapidă și ușoară a site-ului web, ceea ce duce la finalizarea dezvoltării unor site-uri web hoteliere atractive și funcționale. Lista de evidențieri SITE123 este disponibilă mai jos:

 • Logo Maker. Constructorul de site-uri web oferă acces la instrumentul Logo Maker integrat, ceea ce face posibilă stimularea popularității site-ului hotelului și recunoașterii mărcii. Platforma oferă un set de elemente de design integrate pe care le puteți utiliza pentru a crea logo-ul site-ului hotelului dvs. Există, de asemenea, oportunitatea de a încărca și personaliza logo-ul existent pentru a-l face unic și personalizat.
 • Asistență multilingvă. Platforma oferă asistență multilingvă, datorită căreia puteți crea numărul necesar de versiuni de limbă a site-ului, în funcție de nevoile afacerii dvs. Acest lucru va face site-ul dvs. hotelier accesibil pentru publicul țintă, care provin atât din străinătate, cât și pentru partenerii / vizitatorii internaționali.
 • Piața aplicațiilor. Sistemul acordă acces la o varietate de aplicații funcționale, suplimente și widget-uri, ceea ce va îmbunătăți în mod deosebit performanța site-ului web al hotelului. Unele dintre cele mai populare aplicații de acest tip includ widgeturi de rezervare care funcționează excelent pentru proiecte hoteliere, formulare, galerii, asistență pentru chat-uri live, instrumente analitice, widget-uri sociale și multe altele.
 • Online Former Builder. Există oportunitatea de a crea și de a integra diferite tipuri de formulare online în site-ul hotelului dvs., fie de comunicare, fie în scopuri funcționale. Acestea includ formulare de apelare, formulare de înregistrare, formulare de anchetă online, chestionare, sondaje și alte tipuri de formulare. SITE123 Form Builder este absolut gratuit, oferind acces la o mare varietate de machete de formulare personalizate pe care le puteți utiliza și personaliza în ceea ce privește nevoile de dezvoltare a site-urilor dvs. hoteliere..
 • Opțiuni de social media. SITE123 permite abonaților săi să integreze fișierele de socializare pe site-urile web ale hotelului lor. Sistemul face posibilă îmbunătățirea popularității și performanței proiectului dvs. prin împărtășirea de știri, actualizări, planuri, evenimente programate și alte informații legate de hotel în rețelele de socializare.

Cost: SITE123 este un constructor de site-uri web simplu și accesibil. Există un plan gratuit pe care îl puteți utiliza pentru o perioadă nelimitată de timp, dar există și șansa de a face upgrade la unul dintre abonamentele plătite pe care sistemul trebuie să le ofere. Costul celui mai ieftin plan SITE123 constituie 10,80 USD / lună, acoperind o gamă largă de nevoi de dezvoltare a site-urilor web.

Încercați SITE123 gratuit

Marcaj – Producător de site-uri bazat pe AI pentru închirieri de vacanță

Marcaj - Producător de site-uri bazat pe AI pentru închirieri de vacanță

Marcaj – este constructorul site-ului de nouă generație pentru închirieri, care este alimentat de către tehnologie avansată AI. Sistemul nu necesită abilități de codare sau experiență de proiectare web pentru a dezvolta site-uri web de cea mai bună calitate. Procesul este mult simplificat datorită instrumentului AI care folosește informațiile transmise pentru a genera automat un site web gata, completat de conținut. Iată lista caracteristicilor marcajelor care contribuie la eficacitatea și popularitatea acesteia:

 • Asistent AIDA. Acesta este cel mai puternic punct de vedere al constructorului de site-uri web, care vă poate crea un site web de hotel pentru dvs. pe baza informațiilor pe care le furnizați despre acesta. Funcția este ușor de utilizat pentru toată lumea, inclusiv pentru persoanele care nu au mai fost implicate în dezvoltarea site-urilor web.
 • Caracteristica evenimentelor. Aceasta este secțiunea, care oferă clienților informațiile, actualizările, evenimentele, planurile și alte informații importante legate de hotel, care ar trebui să fie conștienți pentru a rămâne la curent cu modificările observate în compania dvs..
 • Instrument de focalizare. Constructorul de site-uri web furnizează o colecție de module pre-proiectate, a căror integrare permite o personalizare simplă și eficientă a site-ului. Printre modulele pe care le puteți alege și adăuga pe site-ul dvs. web, are sens să menționați texte, formulare de feedback și de contact, citate, hărți, link-uri, butoane pentru rețeaua socială și multe altele.

Cost: Bookmark oferă un plan gratuit pentru utilizatorii care doresc să afle funcția sa principală înainte de actualizarea la unul dintre planurile plătite. De îndată ce decideți să utilizați sistemul pentru nevoile suplimentare de proiectare web, vi se va oferi o actualizare la abonamentul plătit. În ziua de azi, sistemul are două planuri plătite, al căror cost constituie 11,99 USD și 24,99 USD pe lună, acordate că primiți un abonament anual. În cazul în care aveți îndoieli sau alte motive pentru a efectua plăți lunare, costurile planurilor vor fi mai mari – 15 USD și 30 USD pe lună corespunzător..

Linia de jos

Un site web este un element indispensabil pentru orice hotel axat pe client. Nu este ușor să rezistați la concurența de nișă în lumea modernă, unde noi hoteluri, hanuri și pensiuni sunt fondate în întreaga lume în mod regulat. Cu toate acestea, proprietarii de hoteluri fără experiență se confruntă frecvent cu aceeași problemă: lipsa de competențe și cunoștințe pentru a dezvolta un site web de bricolaj. Acesta este locul în care constructorii de site-uri sunt de mare ajutor.

Aceste platforme vin în mod ideal la nevoile, abilitățile, așteptările, experiența și bugetele proprietarilor de hoteluri. Ele oferă o combinație excelentă de funcționalitate, orientare de nișă, abordare specializată a procesului de construire web și rezultat eficient. Constructorii de site-uri web vin în general cu șabloane responsive sau gata pentru mobil, abundență de instrumente de personalizare a designului, funcții și caracteristici de optimizare SEO.

Acestea fiind spuse, putem concluziona că alegerea constructorului de site-uri potrivit care va fi meciul ideal pentru crearea site-ului dvs. de hotel este o provocare. Sistemele revizuite în post diferă de abordarea design-ului web, aspectele privind prețurile și seturile de funcții oferite. Cu toate acestea, există o caracteristică tipică pentru toate – ușurința de utilizare și comoditatea tuturor utilizatorilor. De aceea, este logic să le testăm pe toți pentru a decide care constructor de site-uri funcționează cel mai bine pentru site-ul hotelului tău.

Creați gratuit un site web al hotelului

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map