Cei mai buni producători de portofoliu

Cei mai buni producători de portofoliu


Indiferent dacă sunteți un artist, un fotograf sau un creativ doritor să vă prezinte lucrările, nu veți merge fără un site web de portofoliu. Întrebarea este: cum poți să-l obții, dacă nu vrei să angajezi un designer web și să investești în proiecte complexe? Acesta este locul în care un constructor de site-uri vă va veni la îndemână!

Constructorii de site-uri web sunt cele mai simple și cele mai convenabile instrumente pe care le puteți utiliza pentru a crea un site de portofoliu doar în câteva ore. Acestea vin cu o varietate de funcții, funcții și instrumente încorporate care permit o personalizare rapidă și comodă a site-ului. Acesta este avantajul lor major față de celelalte servicii de construire web.

Portofoliile create cu constructorii de site-uri nu numai că arată profesional, dar se caracterizează și prin funcționalități puternice. Mai mult, aceste sisteme sunt accesibil și ușor de folosit, ceea ce le face o alegere inteligentă pentru non-techies, care nu au noțiunea de construire a site-urilor web. Deci, dacă aveți nevoie de un portofoliu frumos și atrăgător pentru a vă prezenta lucrările și atrage atenția din publicul țintă, cu greu vei găsi o soluție mai bună decât aceasta. Ce constructor de site-uri web va funcționa cel mai bine în acest scop? Să discutăm în continuare.

Am testat 10 dintre cei mai buni producători de portofoliu:

 1. Wix – Cel mai bun producător de portofoliu gratuit
 2. uKit – constructor de site-uri web simple pentru afaceri mici
 3. Branduri de croitorie – Cel mai bun serviciu pentru a comanda site-ul portofoliului
 4. WordPress – Platforma self-gazdata pentru portofoliu
 5. Ucraft – Producător de portofoliu online foarte ușor
 6. Marcaj – Producător de site-uri canadian care funcționează A.I.
 7. Squarespace – Platforma usoara pentru site-uri de portofoliu
 8. Portfoliobox – cele mai bune portofolii pentru reclame
 9. Gator – Gazduire cu Builder Portfolio Builder
 10. Allyou – Online Portfolio Web Builder

Astfel, am ajuns la punctul principal al discuției: recenzii ale celor mai buni constructori de site-uri care vă permit să începeți site-urile de portofoliu profesionist și oferă o funcționalitate integrată puternică pe care o puteți folosi pentru a face acest lucru. Să începem imediat.

Wix – Cel mai bun producător de portofoliu gratuit

Wix - Cel mai bun producător de portofoliu gratuit

Wix – este cel mai bun constructor de portofoliu gratuit, care se bucură de popularitate la nivel mondial și vine cu un set de caracteristici puternic necesar pentru a finaliza un spectru bogat de sarcini. Site-urile de portofoliu lansate cu platforma nu numai că au un aspect uimitor, dar prezintă și performanțe de înaltă performanță și contribuie la generarea traficului.

Intuitiv și puternic, serviciul funcționează cel mai bine pentru modele, artiști, fotografi și alți utilizatori, care doresc să-și prezinte lucrările și abilitățile de afaceri comunității și să încurajeze potențialii clienți să-și exploreze talentul creativ. Avantajele majore ale serviciului sunt următoarele:

 • Biblioteca impresionantă de portofoliu. Wix oferă una dintre cele mai extinse colecții de șabloane realizate de designeri, care include o secțiune de portofoliu cu zeci de teme pregătite pentru mobil pentru designeri grafici, fotografi, CV-uri, ilustratori, consultanți de afaceri, artiști, jurnaliști, muzicieni, directori de artă, designeri de interior , actori, stilisti, modele și ce nu.
 • Blogging. Constructorul de site-uri permite adăugarea unui blog pe site-ul dvs. de portofoliu, ceea ce vă permite să rămâneți în contact cu clienții, împărtășind ideile, știri, evenimente și actualizări de lucru.
 • Prezentări de diapozitive și galerii. Cu Wix, puteți încărca fotografiile și videoclipurile dvs. în galerii și puteți crea prezentări de diapozitive pentru a atrage atenția utilizatorului încă de la prima vedere.
 • Gazduire video HD. Wix vă permite să vă prezentați talentul prin încorporarea videoclipurilor dvs. Vimeo și YouTube (dacă este cazul) în portofoliul nou creat pentru a-ți spune povestea și a împărtăși știri sau evenimente viitoare într-un mod unic, distractiv și extraordinar.
 • Instrumente de interacțiune cu utilizatorii. Constructorul de site-uri web permite navigarea și utilizarea unui set de instrumente de interacțiune cu clienții care contribuie la implicarea utilizatorului, satisfacția și ratele de păstrare. Instrumentele sunt disponibile pe Wix App Market și le puteți selecta pe cele care vi se potrivesc perfect cerințelor de portofoliu și nevoile de design web. Unele dintre cele mai populare widget-uri și extensii de interacțiune cu clientul pe care le puteți folosi includ Calendar Evenimente, Programare Pro, Google Evenimente, Ultimele știri, Chat Wix, 123 Form Builder, Forme Wix, Contact Management + CRM, Callback, Rezervări online, Chat live și multe altele.
 • Marturii client. Constructorul de site-uri web face posibilă funcția de mărturii ale utilizatorului care permite clienților să-și lase recenziile cu privire la munca dvs., la impresiile lor și la rata de satisfacție. Aceasta este una dintre cele mai bune metode de a permite potențialilor clienți să afle mai multe despre nivelul de profesionalism și varietatea serviciilor pe care le puteți oferi. Unele dintre cele mai funcționale widget-uri și extensii pe care le puteți găsi în Wix App Market și integrați-vă în site-ul portofoliului dvs. cuprind Mărturii sociale, Comentarii vocale +, Recenzii pentru clienți, Testimonial Builder, MyReviews, Comentarii, Yelp, Comentarii + și Testamentele Inffuse pentru a menționa câteva.
 • Motor de comerț electronic. Wix vine cu un puternic motor de comerț electronic care vă permite să oferiți funcționalității magazinului dvs. web. Aceasta este o caracteristică utilă, dacă intenționați nu numai să vă prezentați operele de artă sau alte articole din portofoliu, ci și să le vindeți direct pe site-ul web. O varietate de opțiuni de comerț electronic vă vor ajuta să lansați și să rulați cu succes un magazin web care va răspunde nevoilor și preferințelor dvs..
 • SEO Wiz. Cu cât mai mulți utilizatori îți vizitează portofoliul și află mai multe despre performanțele tale, cu atât sunt mai mari șansele de a ajunge la publicul țintă și de a-ți finaliza obiectivele de design web. Pentru a crește șansele pentru o mai bună atracție a utilizatorilor, constructorul de site-uri oferă o oportunitate de a utiliza instrumentul său avansat SEO Wiz. Acesta contribuie la creșterea eficacității promovării portofoliului dvs. și, de asemenea, face posibilă urmărirea statisticilor site-urilor web pentru a vă asigura că proiectele dvs. se situează în topul motoarelor de căutare.

Wix este un constructor de site-uri drag-and-drop complet pe care îl puteți utiliza pentru a lansa un site de portofoliu. Cu o galerie impresionantă de șabloane de nișă, modele rafinate, abundență de aplicații și widget-uri specializate, instrumente puternice de personalizare, funcție WI ADI integrată și alte funcții, Wix are cu siguranță ceva special care vă permite să vă prezentați lucrările în avantaj..

Plan gratuit / proces: da.

Cost: de la 13 $ / lună.

Încercați Wix gratuit

uKit – constructor de site-uri web simple pentru afaceri mici

uKit - constructor de site-uri web simple pentru afaceri mici

uKit – este un constructor de site-uri pentru afaceri mici, simplu, convenabil și accesibil, care funcționează excelent pentru dezvoltarea și promovarea în continuare a proiectelor de portofoliu. Platforma este dotată cu o interfață prietenoasă, oferind setul de instrumente necesar pentru a porni și gestiona portofolii profesionale, atrăgătoare din punct de vedere vizual și extrem de funcționale, cu web hosting integrat.

uKit este o alegere drăguță pentru creativi, artiști și oameni de diferite profesii, care au dorința de a-și prezenta abilitățile și talentul sub forma unui portofoliu de calitate. Aruncați o privire la unele dintre cele mai importante elemente:

 • Alegerea modelului de portofoliu. uKit oferă o galerie frumoasă de șabloane de portofoliu pre-proiectate, care sunt responsabile implicit și 100% personalizabile pentru a face proiectul să iasă în evidență de mulțime (puteți schimba temele în timpul procesului de design web).
 • Promovarea social media. Integrarea cu conturile de social media permite publicarea postărilor și actualizărilor portofoliului pentru a le partaja cu clienții și abonații dvs. pe Facebook, Twitter, Instagram și alte conturi sociale.
 • Opțiunea de blogging. Prin adăugarea unui blog în portofoliul dvs., veți putea scrie postări, evenimente recente și actualizări, articole noi din portofoliu pentru a vă menține clienții la curent cu tot ce se întâmplă în cariera dvs..
 • Drepturi temporare de gestionare a site-urilor web. Dacă intenționați să lucrați la dezvoltarea site-ului dvs. de portofoliu, în cooperare cu un partener, de exemplu, puteți partaja drepturile de acces cu toți, care vor actualiza portofoliul împreună cu dvs..
 • Opțiuni de interacțiune cu utilizatorii. Cu uKit, aveți acces la opțiuni puternice de interacțiune cu utilizatorii care contribuie la o performanță mai bună a site-ului și la rate mai mari de generare a clienților. Printre instrumentele pe care le puteți integra în site-ul dvs. de portofoliu, este logic să menționați live chat și widget de returnare care vă permit să vă conectați cu clienții dvs. oricând este necesar.
 • Widget Choice. Constructorul de site-uri web acordă acces la colecția sa de widgeturi integrată, ceea ce poate contribui în mod deosebit la performanța site-ului portofoliului dvs. Utilizatorii pot alege astfel de widget-uri precum Timer, butoane de rețea socială, Timeline, Comentarii utilizator, Calculator de servicii etc..
 • Certificare SSL. Dacă intenționați să utilizați un site web de portofoliu pentru a vinde lucrările dvs., conexiunea Certificatului SSL va fi cu siguranță o opțiune frumoasă. Acesta asigură siguranța și confidențialitatea maximă a paginii de internet a plăților / informațiilor personale ale utilizatorului, precum și protecția anti-înșelătorie.

uKit este un constructor de site-uri fiabil și profesional, care merită să fie considerat unul dintre cele mai bune servicii pentru lansarea de la zero a unor site-uri de portofoliu de calitate. Datorită funcționalității drag-and-drop a serviciului, ușurința în utilizare, comoditatea și tabloul de bord intuitiv, sistemul este o alegere excelentă chiar și pentru persoanele care nu au abilități de codare și expertiză în web design..

Plan gratuit / proces: Proces gratuit de 14 zile.

Cost: de la 4 USD / lună.

Încercați uKit gratuit

Branduri de croitorie – Cel mai bun serviciu pentru a comanda un site Web de portofoliu

Branduri de croitorie - Cel mai bun serviciu pentru a comanda un site Web de portofoliu

Branduri de croitorie – este cel mai bun serviciu pentru a comanda un site de portofoliu profesionist. Platforma a fost inițial concentrată pe ajutarea antreprenorilor să își eficientizeze afacerile prin îmbunătățirea proceselor de branding. Astfel, sistemul acordă acces la mai multe caracteristici integrate și soluții de îmbunătățire a brandingului care pot face ca site-ul portofoliului dvs. să iasă în evidență de mulțime.

Tailor Brands este platforma AI-powered, care permite, de asemenea, proiectarea siglelor de înaltă calitate. Acest lucru oferă proiectului dvs. o notă profesională și o identitate de marcă unică. Aruncați o privire la cele mai remarcabile caracteristici ale sistemului acum:

 • Logo Maker. Aceasta este una dintre cele mai impresionante caracteristici ale platformei, care permite crearea și publicarea logo-ului site-ului web pentru a vă dezvălui identitatea mărcii în avantaj. Sistemul are un set de instrumente și elemente de design de logo care simplifică procesul de dezvoltare și vă permit să alegeți designul, tipul, fonturile și alte elemente de design preferate. După ce a ales, sistemul va folosi algoritmul său automat AI pentru a crea un design de logo unic, care va contribui la reputația și recunoașterea site-ului dvs. de portofoliu..
 • Set de instrumente de branding. Împreună cu funcțiile de creare a logo-urilor, platforma acordă acces la setul de instrumente de marcă puternic care anunță reputația dvs. de afaceri. Instrumentele pe care sistemul le oferă în mod implicit sunt adaptabile automat. Aceasta înseamnă că puteți utiliza cărțile de vizită și fișierele de idei EPS pentru a rula design-ul site-ului care se potrivește în mod ideal cu specificațiile dvs. de afaceri.
 • Anunțuri personalizate. Sistemul este livrat cu platforma Tailor Ads integrată și complet automatizată, ceea ce face posibilă proiectarea de reclame instantanee care să corespundă nevoilor dvs. de afaceri. Aceste opțiuni legate de anunțuri sunt disponibile în mai multe variante și depinde de dvs. să alegeți cele care se potrivesc perfect cu cerințele dvs. de afaceri.
 • Caracteristici de management social. Cu Tailor Brands, puteți partaja conținutul asociat site-ului dvs. și posta articole pe rețelele de socializare pentru a face utilizatorilor la curent cu noutățile recente, evenimente și alte informații conexe.

Tailor Brands este o platformă contemporană cu caracteristici complete, care ajută la crearea de design unic de logo și de business pentru a face portofoliul tău să iasă în evidență de mulțime. Sistemul cuprinde setul de caracteristici all-in-one necesare pentru a atinge obiectivele pe care le-ați setat. Oferă un Logo Maker avansat, instrumente de branding, soluții de marketing și dezvoltare de site-uri web, dotate cu funcționalitate de comerț electronic integrat.

Plan gratuit / proces: Nu.

Cost: de la 9,99 USD / lună.

Încercați brandurile de croitorie acum

WordPress – Platforma self-hosting pentru portofoliu

WordPress - Platforma self-hosting pentru portofoliu

WordPress – este o platformă găzduită de sine și profesionistă la nivel mondial pentru crearea portofoliului. Sistemul de gestionare a conținutului iese în evidență din mulțime datorită opțiunilor sale puternice de integrare, disponibilității de modele de înaltă calitate și complet personalizabile, plugin-uri de nișă și instrumente avansate de personalizare.

Faptul că WordPress este CMS implică conștientizarea principalelor elemente de bază ale codificării. Totuși, acest lucru nu înseamnă că platforma este prea complicată pentru utilizatorii obișnuiți. În schimb, chiar și newbies-urile o pot explora și stăpâni pentru a putea dezvolta proiecte high-end. Mai jos sunt prezentate principalele avantaje ale serviciului:

 • Integrare plugin-uri și widget-uri. Există sute de plugin-uri și widget-uri externe pe care le puteți alege și integra în portofoliul dvs. pentru a-i oferi un aspect uimitor și o funcționalitate extremă. Unele dintre cele mai bune plugin-uri de portofoliu din care puteți alege include Envira Gallery, Nimble Portfolio, WP Portfolio Plugin, Portfolio Gallery, Projects by WooThemes, NextGen Gallery, Custom Content Portfolio etc. care sunt gratuite și plătite.
 • Șabloane de portofoliu – CMS are o colecție de teme încorporate, dar există, de asemenea, mai multe șabloane de portofoliu, special concepute pentru WordPress de către dezvoltatorii terți. Aceste șabloane sunt gratuite și plătite – acestea din urmă sunt mai sigure și mai fiabile.
 • Editor Gutenberg – Cea mai recentă versiune WordPress 5.0 vine cu editorul Gutenberg care simplifică în mod semnificativ procesul de creare a site-urilor web, ceea ce îl face oarecum similar cu constructorul de site-uri standard. Alegeți și personalizați blocurile de conținut necesare pentru a obține rezultatul dorit.
 • eCommerce – WordPress face posibilă vânzarea lucrărilor dvs. direct pe site-ul web, prin integrarea unor pluginuri specializate de nișă precum WooCommerce. Puteți urmări comportamentul, interesele clienților dvs. și puteți chiar comunica cu aceștia pe site-ul web pentru a le putea oferi cele mai bune lucrări.

WordPress este un CMS popular, a cărui gamă de funcții este mai mult decât suficientă pentru a porni și a gestiona un site web de portofoliu atrăgător. Sistemul merită atenția utilizatorilor, care se așteaptă să lanseze proiecte care arată profesional și sunt ușor de actualizat în același timp. WordPress are posibilități de integrare a pluginurilor, alegerea șablonului bogată și o politică de prețuri rezonabilă pentru a se potrivi cu orice buget.

Când vine vorba de alegerea găzduirii, WordPress recomandă Bluehost care vine cu multiple avantaje (suplimente, aplicații și scripturi, rate de funcționare puternice, piață bogată cu sute de plugin-uri, viteză rapidă de încărcare a paginilor, siguranță, marketing extins de conținut și opțiuni SEO, aplicații multiple, focus de comerț electronic etc..). Cel mai ieftin plan Bluehost vă va costa doar 2,95 USD / lună – aceasta este cu siguranță o soluție demnă.

Plan gratuit / proces: da.

Cost: 2,95 / lună pentru găzduire (în cazul Bluehost) plus costul integrării pluginului / șablonului.

Încercați WordPress acum

Ucraft – Producător de portofoliu online super-ușor

Ucraft - Producător de portofoliu online super-ușor

Ucraft – este constructorul de portofoliu online foarte ușor, care merită atenția newbies-urilor și profesioniștilor de design web. Constructorul de site-uri cloud are o gamă largă de caracteristici, instrumente de personalizare de proiectare și soluții necesare pentru a porni și gestiona portofolii profesionale..

Sistemul funcționează excelent pentru artiști și creativi, care au intenția de a proiecta proiecte uimitoare pentru a-și expune talentul și capodoperele. Site-urile de portofoliu create cu ajutorul sistemului vă reflectă personalitatea și exprimă libertatea creativă, indiferent de abilitățile și cunoștințele dvs. de dezvoltare a site-ului. Iată o prezentare rapidă a principalelor aspecte ale sistemului:

 • Șabloane de portofoliu – Colecția de șabloane Ucraft este alcătuită din modele de calitate care pot acoperi o gamă largă de nevoi ale utilizatorilor și sunt complet personalizabile, astfel încât să puteți alege și utiliza oricare dintre ele pentru site-ul portofoliului artsy. Cele mai bune șabloane de portofoliu sunt disponibile în categoria Artă a catalogului, dar puteți alege oricare dintre temele disponibile pentru a vă crea un design unic de la zero de la zero..
 • Motor de comerț electronic – Sistemul este livrat cu motorul de comerț electronic integrat care face posibilă vânzarea lucrărilor dvs. creative, dacă aveți o astfel de intenție.
 • Aplicații integrabile – Ucraft are o selecție bogată de aplicații care pot contribui la proiectarea și performanța portofoliului. Unele dintre cele mai bune aplicații care funcționează excelent pentru orice portofoliu includ Disqus, Google Analytics, LiveAgent, Zendesk Chat, Jivosite, Live Agent și multe altele.
 • Dispozitivele mobile – Șabloanele Ucraft prezintă un design UX excepțional, care le face prietenoase pentru mobil, astfel încât utilizatorii să poată vizualiza în continuare portofoliul dvs. atât pe desktop cât și pe dispozitive mobile.
 • Asistență Live Chat – Dacă întâmpinați din greșeală probleme în timp ce lucrați la proiectul dvs., echipa de asistență pentru clienți Ucraft vă va oferi 24/7 asistență pentru chat live.
 • Logo Maker – Instrumentul vă permite să creați sau să încărcați și apoi să vă personalizați propriul logo care va ajuta la popularizarea mărcii dvs. pe web, făcându-l să iasă în evidență de mulțime.
 • Instrumente de proiectare – Constructorul de site-uri web este cunoscut pentru instrumentele sale avansate de proiectare care vă pot ajuta să beneficiați la maxim de designul portofoliului. Acestea includ tipografia, kitul UI și creatorul de forme, precum și aspectul.
 • Creator gratuit de pagini de destinație. Ucraft dezvăluie o oportunitate de a utiliza gratuit Creatorul de pagini de destinație care vă permite să proiectați și să gestionați pagini de destinație profesionale fără să plătiți pentru asta. Instrumentul vă permite să vă prezentați eficient operele de artă – cele pe care doriți să le afișați, precum și cele pe care intenționați să le oferiți spre vânzare. Sistemul vă permite să alegeți și să personalizați mai multe șabloane de pagini de destinație în funcție de nevoile dvs. de dezvoltare a portofoliului.

Ucraft este un constructor de site-uri de nouă generație, care își vede misiunea în simplificarea procesului de design web. Cu toate acestea, ușurința de utilizare și comoditatea sistemului nu compromit cu rezultatul calității pe care utilizatorii îl utilizează pe termen lung. Creatorul de site-uri web este creat cu un accent puternic pe experiența și designul utilizatorului. Pur și simplu trageți și fixați elementele și blocurile de conținut pentru a crea un portofoliu uimitor de care vă veți mândri!

Plan gratuit / proces: da.

Cost: de la 10 USD / lună.

Încercați gratuit Ucraft

Marcaj – canadian A.I. – Generator de site web

Marcaj - canadian A.I. - Generator de site web

Bookmark – este constructorul de site-uri bazat pe AI, bazat pe canada canadiană, care dezvăluie multiple beneficii și instrumente utilizatorilor dispuși să ruleze site-uri de portofoliu profesionale. Sistemul deține una dintre pozițiile de frunte în lista constructorilor de site-uri web moderne de bricolaj. Este bogat în caracteristici, oferind libertate creativă și instrumente multiple de personalizare a design-ului pentru utilizatorii implicați în dezvoltarea portofoliului de site-uri.

Lucrul cu marcaj este ușor, rapid, comod și plăcut pentru toată lumea, deoarece sistemul nu necesită deloc cunoștințe de codare sau abilități de proiectare web. Mai jos sunt prezentate cele mai importante funcții de marcaj:

 • Asistent AIDA. Artificial Intelligence Design Assistant (AIDA) este un element real al constructorului de site-uri web, care poate crea un site de portofoliu uimitor în modul automat pentru dumneavoastră. Răspundeți la întrebările pe care AIDA le generează pentru a afla mai multe despre proiectul dvs. și urmăriți modul în care site-ul dvs. este creat!
 • Șabloane gratuite. Colecția de șabloane pentru marcaje este destul de bogată și veți găsi cu siguranță o temă potrivită pentru site-ul portofoliului dvs. Modelele sunt receptive și gratuite și le puteți da recursul dorit.
 • Asistență în mai multe limbi. Sistemul acceptă mai mult de 50 de limbi, ceea ce vă permite să creați diferite versiuni ale site-ului dvs. de portofoliu, pentru a-l înțelege pentru clienții străini.
 • Aplicații pentru mobil. Creatorul de site-uri web cuprinde o mulțime de aplicații mobile, care vă permit să vă actualizați eficient și rapid portofoliul chiar și din mers.
 • eCommerce. Dacă doriți să vă vindeți operele creative online, Bookmark vă permite să faceți asta folosind soluția sa de comerț electronic. Vă permite să obțineți un control complet asupra proiectului dvs., precum și asupra produselor pe care doriți să le oferiți potențialilor clienți.
 • Editarea imaginii. Sistemul include un pachet de imagini și videoclipuri gratuite pe care le puteți alege și integra în site-ul portofoliului. Bookmark Photo Editor vă permite să decupați, recize, editați fotografiile selectate, precum și modificați și aplicați efecte vizuale asupra lor.
 • Fundaluri video. Sistemul permite integrarea fundalurilor video pentru a îmbunătăți designul portofoliului și pentru a menține utilizatorii angajați în navigarea ulterioară a site-ului web chiar din primele momente.

Bookmark este un constructor avansat de site-uri de cloud, care este alimentat prin tehnica Inteligenței artificiale. Instrumentul AIDA face procesul de creare a site-ului web simplu, ușor și distractiv, oferind rezultatul de neegalat.

Plan gratuit / proces: da.

Cost: de la 11,99 USD / lună.

Încercați marcaj gratuit

Squarespace – Platforma usoara pentru site-uri de portofoliu

Squarespace - Platforma usoara pentru site-uri de portofoliu

Squarespace – este o platformă ușor de utilizat pentru a porni și gestiona site-urile de portofoliu. Sistemul permite prezentarea unei game largi de servicii creative și opere de artă în lumina cea mai favorabilă, folosind o selecție largă de instrumente și funcții integrate. Unele dintre cele mai remarcabile și utile metode ale constructorului de site-uri sunt următoarele:

 • Selectarea paginilor de portofoliu. Squarespace Style Editor permite alegerea dintre mai multe tipuri de pagini pentru a fi incluse în portofoliul dvs., și anume copertele, paginile de produs, galeriile, paginile de blog, paginile de evenimente etc..
 • Widgeturi și suplimente de nișă. Puteți selecta și integra suplimente și widgeturi specifice pentru a îmbunătăți performanța portofoliului dvs., inclusiv cele pentru galerii foto și imagini, butoane de social media, instrumente de colectare a statisticilor integrate, Form Former de contact etc..
 • Teme de portofoliu profesional. Constructorul de site-uri web are o secțiune separată de șabloane de portofoliu profesionale, 100% personalizabile și responsive.
 • Cover Page Builder. Sistemul vă permite să creați o pagină de întâmpinare atrăgătoare, selectând blocuri, culori, fișiere media, imagini, postări și alt conținut (în total, există 29 de machete de site-uri aici).
 • Platforma de comerț electronic. Squarespace se mândrește cu una dintre cele mai puternice și pline platforme de comerț electronic care oferă funcții, care permite lansarea și gestionarea portofoliilor de calitate cu un accent puternic de comerț electronic. Aceasta este o idee grozavă, dacă intenționați să vă vindeți capodoperele sau să oferiți servicii profesionale direct pe site-ul web.
 • Proiectare profesională pentru ferestre. Constructorul de site-uri nu vine doar cu funcționalitate avansată de comerț electronic, ci permite, de asemenea, crearea unor ferestre de spectacol atrăgătoare pentru a vă prezenta creativitatea în avantaj și pentru a genera atenția utilizatorului, generând astfel profit. Aici puteți adăuga și actualiza produse, aloca parametrii, variațiile produselor (SKUs), creați galerii de imagini, încărcați videoclipuri, configurați opțiuni de transport și de plată, integrați programe de loialitate și oferte speciale etc.
 • Integrări sociale. Squarespace permite adăugarea și actualizarea informațiilor referitoare la portofoliu în rețelele sociale (Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp) pentru a permite abonaților să-și dea seama de știri recente, actualizări, planuri creative și evenimente viitoare.

Squarespace este o alternativă plăcută de construire de web pentru Wix și uKit, dar este și mai dificil de explorat. Constructorul de site-uri web acoperă un spectru bogat de nevoi de construire de portofoliu și oferă o selecție plăcută de funcții pentru a oferi proiectului dvs. un design atrăgător și o funcționalitate decentă.

Plan gratuit / proces: Proces gratuit de 14 zile.

Cost: de la 12 USD / lună.

Încercați Squarespace gratuit

Portfoliobox – cele mai bune portofolii pentru reclame

Portfoliobox - cele mai bune portofolii pentru reclame

Portfoliobox – este una dintre cele mai bune și mai pline platforme, care a fost creat având în vedere scopuri de dezvoltare a portofoliului. Acesta este creatorul de site-uri de portofoliu online pentru reclame, care au o idee de a începe un proiect funcțional cu un set bogat de funcții integrate. Portfoliobox este o alegere excelentă pentru artiști, fotografi, designeri, arhitecți, modele, muzicieni, coafuri și stilisti etc.

Sistemul permite gestionarea eficientă a galeriilor de imagini, adăugarea de bloguri, aplicarea instrumentelor de comerț electronic și marketing pentru a asigura cea mai bună experiență a utilizatorului. Cele mai importante caracteristici ale constructorului de site-uri web sunt următoarele:

 • Control ușor – Sunteți voi, care sunteți responsabil cu procesul de design web, fiind capabil să creați / editați orice tip de conținut fără a utiliza abilități de codare.
 • Gazduire și domeniu inclus – Constructorul de site-uri vine cu hosting integrat și nume de domeniu pentru a vă economisi timp și efort, atunci când vă faceți portofoliul disponibil pe web.
 • Diferite tipuri de pagini – Cu Portfoliobox, puteți crea și gestiona orice tip de pagini, inclusiv Bloguri, Pagini Instagram, Galerii, Videoclipuri, Multipage, Parallax Pages etc..
 • Opțiunea comerț electronic – Platforma vă permite să vă vindeți operele de artă prin integrarea și gestionarea magazinelor online.
 • Optimizare mobilă – Site-urile Portfoliobox au suport integrat pentru toate tipurile de dispozitive desktop și mobile.
 • Instrumente puternice de marketing – Serviciul oferă opțiuni decente de optimizare SEO, instrumente de integrare socială, funcții de colectare a statisticilor etc..
 • Integrarea „Găsiți reclame” – Puteți conecta contul dvs. Portfoliobox cu „Găsiți reclame” – o platformă care vă permite să vă comercializați lucrările și talentul, conectându-vă cu clienții din orice locație..
 • Galerii. Creatorul de site-uri vă permite să creați pagini web și postări uimitoare și impresionante din punct de vedere vizual, care vin cu galerii uimitoare, care au un design receptiv și sunt afișate clar pe toate dispozitivele mobile / desktop.
 • Blogging. Portfoliobox face posibil pentru vizitatorii portofoliului să-ți urmărească activitatea de blogging și să-și lase comentariile, dacă este nevoie. Motorul integrat de blogging vă permite să adăugați imagini atractive de înaltă rezoluție în fiecare postare pentru a crește rata de implicare a utilizatorilor și pentru a le încuraja pentru o participare ulterioară.

Portfoliobox este o soluție plăcută pentru cei care au nevoie de un site web de portofoliu demn. Oferind o mulțime de opțiuni de design web, funcții de portofoliu, instrumente de personalizare, servicii de marketing și promovare, constructorul site-ului web merită cu siguranță atenția..

Plan gratuit / proces: da.

Cost: de la 1,9 USD / lună.

Încercați Portfoliobox gratuit

Gator – Gazduire cu Builder Portfolio Builder

Gator - Gazduire cu Builder Portfolio Builder

Gator – este un hosting popular care vine împreună cu constructorul de portofoliu încorporat. Sistemul a fost creat având în vedere nevoile și abilitățile de design web ale utilizatorilor neexperimentați. Acesta este oferit ca parte a pachetului de furnizori de hosting HostGator, care elimină nevoia de a căuta o gazdă terță parte în altă parte.

Constructorul de site-uri web are un editor drag-and-drop, care este intuitiv și complet înțeles chiar și pentru începători. Setul de caracteristici al platformei este următorul:

 • Integrare puternică în social media – Gator permite încorporarea conținutului de pe cunoscute platforme de social media (Twitter, Facebook, Instagram etc.) pe site-ul dvs. web, oferind acces la butoanele de social media, fluxuri live și biblioteci extinse de imagini.
 • Șabloane personalizabile – Gator oferă un set de modele personalizabile responsive pe care le puteți alege și modifica pentru site-ul dvs. de portofoliu.
 • Piața aplicațiilor – Creatorul de site-uri are o gamă uimitoare de widget-uri, aplicații și suplimente gratuite pentru personalizarea site-ului web de înaltă calitate..
 • eCommerce – Gator se mândrește cu un motor complet de comerț electronic, care vă permite să configurați și să gestionați un magazin web, vândând cele mai bune lucrări „aici și acum”. Acesta este un mod sigur de a stimula interesul clienților pentru abilitățile dvs. creative și de a-i încuraja să cumpere de la dvs..

Gator este un constructor de site-uri simplu, dar eficient, care poate fi o alegere bună pentru utilizatorii dispuși să creeze și să prezinte portofoliilor lor în fața publicului. Oferită de platforma HostGator – furnizor de hosting integrat – acest constructor de site-uri drag-and-drop oferă o experiență plăcută de design web și face posibilă crearea, personalizarea și actualizarea suplimentară a tuturor tipurilor de portofolii..

Plan gratuit / proces: Nu.

Cost: de la 3,46 USD / lună.

Încercați Gator gratuit

Allyou – Online Portfolio Web Builder

Allyou - Online Portfolio Web Builder

Allyou – este un constructor specializat de portofoliu online pentru reclame, care se concentrează puternic pe dezvoltarea unui site de portofoliu încărcat de funcții, însă nu doresc să se lupte cu nuanțe complexe de design web sau doar nu au abilități de codificare necesare pentru a face asta proprie. Sistemul este ușor de utilizat și nu necesită nicio cunoștință de programare sau fond de proiectare web preliminar pentru a rula și gestiona un portofoliu cu acesta. Înscriem acum avantajele sale cruciale:

 • Șabloane de portofoliu – Fie că aveți nevoie de o galerie foto simplă sau de un portofoliu elegant, cu caracteristici complete, veți găsi cu siguranță un șablon demn care să răspundă nevoilor dvs..
 • Suport pentru retină – Sistemul identifică automat ecrane de înaltă rezoluție, ceea ce asigură că toate galeriile și fotografiile dvs. vor avea un aspect excelent atunci când sunt urmărite pe dispozitivele Retina.
 • Vizualizare mobilă – La crearea portofoliului, puteți selecta fonturi optimizate și puteți configura setările necesare pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare mobilă pentru vizitatorii site-ului.
 • Alegerea bogată a fonturilor gratuite – Allyou partenerează cu Typekit pentru a oferi utilizatorilor o selecție extinsă de fonturi gratuite (există mai mult de 1000 aici).
 • Integrări terțe – Pentru a vă prezenta lucrările în avantaj, puteți încorpora conținut din servicii terțe precum YouTube, Vimeo, Issuu, SoundCloud etc..

Dacă aveți nevoie de un site web de portofoliu frumos, atunci puteți lua în considerare utilizarea Allyou. Acesta este un serviciu de nișă specializat, care vine cu caracteristici specifice portofoliului, care acoperă nevoile de construcție web și asigură un rezultat demn.

Plan gratuit / proces: Proces gratuit de 14 zile.

Cost: de la 8 USD / lună.

Încercați gratuit Allyou

Linia de jos

Un constructor de site-uri web este o soluție excelentă atunci când vine vorba de crearea portofoliului. Aceste servicii sunt simple și puternice simultan. Acest lucru le face o alegere decentă pentru utilizatorii cu un fundal și intenții diverse de design web. Folosind un constructor de site-uri de calitate, puteți atinge mai multe obiective – obțineți un portofoliu de lucrări sau servicii, să le prezentați publicului țintă, să comercializați și să vindeți produsele etc..

Cu siguranță este nevoie de timp și efort pentru a proiecta un site de portofoliu, dar dacă sunteți norocos selectați instrumentul potrivit pentru construirea web, acest proces nu va fi o provocare pentru dvs..

Recenziate mai sus sunt cei mai buni construitori de site-uri de portofoliu, care merită atenția oricărui creator, care intenționează să publice un portofoliu al lucrărilor sale. Faceți-vă timp pentru a testa fiecare dintre aceste servicii pentru a-l selecta în cele din urmă, care se potrivește cel mai mult nevoilor dvs..

Creați un site de portofoliu gratuit

Howard Profilul meu de Twitter Profilul meu de Facebook e-mail Profilul meu Linkedin

Despre autor

Sunt Howard Steele, fondatorul și redactorul șef al acestui site web. Cu peste 10 ani de web building știu cât de complicată și de obositoare poate fi această sarcină pentru o persoană care nu este IT. Nu puteți decide ce serviciu să alegeți? Simte-te liber să-mi ceri sfaturi. Descrieți nevoile site-ului dvs. web și vă voi ajuta cu plăcere.

Acasă »Evaluări» Cele mai bune companii de portofoliu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map