Cum să construiți o listă de e-mail de marketing

17 moduri în care puteți construi și achiziționa în mod eficient contacte pentru lista dvs. de email marketing. Aflați cum să vă creșteți organic baza de date cu lista de e-mailuri.


Ghid de marketing prin e-mail - cum să construiți o listă de e-mailuri

Ultimul nostru articol a vorbit despre cel mai bun software de marketing prin e-mail cu care să lansați prima campanie de e-mail. Dar înainte de a apasa „Trimite”, există un aspect mai critic care trebuie acoperit: crearea & crearea unei liste de e-mail marketing, astfel încât să aveți contacte reale la care să vă trimiteți e-mailurile!

17 modalități prin care puteți achiziționa oameni reali pentru lista dvs. de e-mail de marketing

Campania dvs. de marketing prin e-mail este eficientă numai dacă aveți lista potrivită de persoane la care să o trimiteți. Trebuie să găsiți și să contactați persoanele care vă interesează și produsele dvs. Aceasta se numește direcționare. La fel ca în orice canal de marketing, persoanele vizate sunt cele care se vor converti cel mai bine în clienți. Mai jos sunt prezentate 17 moduri prin care puteți utiliza pentru a construi o listă de marketing de e-mail de înaltă calitate cu persoanele potrivite. Lista cu care ai sfârșit poate fi mai mică decât cea pe care o folosești în prezent, dar va fi una de calitate superioară, mai valoroasă. Și nu pierdeți lista cu bonusuri de „fapte” din partea de jos.

Cum se construiește o listă de marketing prin e-mail

1. Call-To-Action

Nu veți obține ceea ce nu cereți și nicăieri nu este mai adevărat decât pe site-ul dvs. web. Acest lucru este atât de important, pagina dvs. de destinație ar trebui să fie proiectată în jurul apelului la acțiune (CTA). Oamenii vor să poată evalua rapid ce acțiuni ar trebui să întreprindă, așa că CTA ar trebui să fie primul lucru pe care îl vede vizitatorul tău. Gândiți-vă la acest lucru ca oferind vizitatorilor dvs. posibilitatea de a avea acces la conținutul dvs. valoros.

2. Faceți-l convingător

CTA dvs. ar trebui să fie la fel de convingător ca ofertele dvs. Nu vă bazați pe textul generat automat pentru a surprinde potențialii dvs. fani, le vorbiți despre ceea ce le pasă. În loc de „înregistrați-vă pentru a primi newsletter-ul nostru”, faceți-o o ofertă irezistibilă. Spune-le la ce să se aștepte. „Atrage mai multă dragoste în viața ta începând cu această duminică. Săptămânal.”

3. Instalați un pop-up

Pop-up-uri, slide-uri, meniuri și pop-up au devenit omniprezente și există un motiv pentru asta. Numere. Popup-urile s-au dublat și s-au cvadruplat opt-ins în numeroase încercări. Ele funcționează bine cu conținut încântător, deoarece puteți permite un pop-up să răspundă la clicurile de pe site-ul dvs. Spuneți că un vizitator face clic pe „citiți mai multe” înainte de a ajunge la restul articolului respectiv, o fereastră pop-up le poate oferi șansa de a le livra pe toate în căsuța de e-mail. Doar asigurați-vă că nu forțați un opt-in. Includeți o casetă pentru a închide fereastra, dar asigurați-vă că oferiți o altă oportunitate de a vă alătura comunității dvs. la sfârșitul articolului.

4. Instalați mai multe ferestre pop-up

Atunci când un vizitator nu aterizează pe pagina dvs. de pornire, nu doriți să ratați oportunitatea de a-i primi un e-mail doar pentru că nu există un CTA evident. Cei mai buni producători de liste fac din e-mail o parte inconfundabilă a designului blogului lor, în care vizitatorii nu pot să nu vadă apelurile pentru a se înscrie.

5. Oferiți conținut valoros

Fanii tăi sunt la fel de ocupați ca tine. Faceți-vă în valoare de proprietățile imobiliare prețioase din căsuțele de e-mail pentru a include newsletter-ul dvs. Află ce tip de informații caută și creează conținut care oferă soluții pentru preocupările și problemele lor. Dacă vizați mămicile ocupate, dați-le sfaturi de economisire a timpului. Mai bine, stabiliți ce tip de informații transmit.

6. Pârghiați Social Media

Pagina ta Facebook, feedul Twitter, canalul YouTube și postările Google+ oferă feedback valabil despre publicul tău. Deci, de exemplu, determinați care sunt cele mai populare postări. Fanii tăi răspund mai bine la glume sau videoclipuri DIY? Dacă vindeți servicii de design, dar găsiți că glumele dvs. obțin un răspuns mai bun, ar fi bine să căutați modalități de a încorpora umorul în conținut. De asemenea, puteți obține răspunsuri diferite pe diferite platforme. Urmăriți conținutul dvs. popular și recompuneți-l pentru buletinele informative, CTA-urile și alte oferte.

7. Webinarii

Da, un webinar lucrează mult. Dar valoarea depășește munca, dacă doriți să vă creșteți lista. Webinariile au un termen integrat care îi face pe oameni să răspundă. Trebuie să interacționezi cu publicul tău și să creezi imediat credibilitatea cu noii tăi abonați. De asemenea, aveți șansa de a capta feedback în timp real de la fani. Puteți crea hashtag-uri pentru a stârni interesul, apoi oferi acces post-joc pentru persoanele care solicită acest lucru. S-a demonstrat în mod constant că site-urile web promovează listele cu membrii extrem de responsabili.

8. Oferiți Freebies

Oamenii s-au obișnuit cu conținutul online gratuit, așa că cel mai bun mod de a profita de oportunitatea de a împărtăși conținut gratuit este de a-l face valoros. Cu alte cuvinte, dăruiește lucrurile bune. Dacă un abonat renunță la e-mailul său în schimbul conținutului subpar, mai rău decât simpla dezabonare, aceasta este viziunea pe care o vor avea despre marca dvs. Deci, asigurați-vă că freebies-urile dvs. sunt în valoare de preț.

9. Înregistrarea site-ului

Înregistrarea pe site este cel mai comun și eficient mijloc de achiziție pentru marketeri. Ori de câte ori un vizitator trebuie să completeze un formular pe site-ul dvs., oferiți-le posibilitatea de a avea informațiile salvate automat. Cea mai bună practică este să includeți un buton de înscriere, astfel încât să știți că sunt jocuri pentru a primi e-mailurile dvs. reale. Chiar dacă nu, știți că aveți un vizitator care intenționează să se întoarcă. Depinde de dvs. să faceți o ofertă plăcută pentru opțiunea lor.

10. Mențineți linkul abonament la îndemână

Fanii dvs. pot și se vor înscrie pentru lista dvs. din alte locuri decât formularele de captare de pe site-ul dvs. Includeți linkuri în semnăturile de e-mail ale dvs. și ale angajaților dvs., pe profilurile de social media și bios-urile blogului.

11. Găzduiește un concurs

Acest lucru este diferit de o ofertă gratuit. Încurajați-vă fanii cu un concurs. Cereți-le să numească un produs nou sau trimiteți cea mai bună rețetă. Și, desigur, cereți participanților să se înscrie folosind adresa de e-mail. Și nu uitați să o promovați folosind media socială. Acest lucru poate fi foarte distractiv și oferă informații valoroase pentru clienți.

12. Tinta

Acest lucru este atât de elementar încât adesea îl trecem cu vederea. Însă, dacă oferiți reduceri în magazin doar pentru produsele pentru animale de companie, doriți să faceți tot posibilul să trimiteți informațiile clienților care au animale de companie. În funcție de promoție, poate doriți să vă limitați și trimiterea la o audiență locală. Asigurați-vă că configurați liste separate, astfel încât să vă puteți concentra eforturile asupra grupurilor potrivite. Clienții dvs. se pot auto-selecta atunci când aleg să utilizeze fie un meniu derulant, fie o casetă. Sfat Pro: permiteți mai multe selecții.

13. Abonează-te

Acest lucru nu poate părea logic la prima vedere, dar se vorbește despre elaborarea unei liste de calitate pe o listă de cantități. Majoritatea serviciilor de marketing prin e-mail sunt taxate de abonat, precum și de numărul de e-mailuri, astfel încât, în esență, plătiți pentru privilegiul de a păstra adresele de e-mail ale persoanelor care nu vă deschid e-mailurile. Nu sunt fani. Cel mai bine este să scapi de ele și să te concentrezi pe membrii tăi. Trimiteți un e-mail către membrii listei, solicitându-i să se înscrie și să ștergeți cei care nu răspund.

14. Experimentare cu tipuri de conținut

Puteți genera oportunități noi oferind ceva diferit sau nou pe site-ul dvs. Deci, de exemplu, dacă aveți un podcast obișnuit, poate doriți să oferiți o carte albă despre cele mai bune practici de podcast. Acesta este un tip de conținut diferit de ceea ce oferiți de obicei și ar putea fi ceea ce aveți nevoie pentru a atrage noi vizitatori să vă înscrieți. Din nou, veți primi informații valoroase. Dacă postările de pe blogul dvs. nu generează mult trafic, dar videoclipurile dvs. pe YouTube, este posibil să luați în considerare trecerea către locul dvs..

15. Scrieți bloguri pentru invitați

Când scrii o postare pe blog, incluzi întotdeauna un byline cu numele tău și un link către site-ul sau blogul tău. Prin urmare, atunci când scrieți o postare pe blog pentru site-ul unei alte persoane, veți avea acces la o audiență cu totul nouă. Aceasta înseamnă să-ți pui numele și conținutul în fața ochilor proaspeți. Doar asigurați-vă că pagina de destinație inclusă în byline dvs. are un formular proeminent de captare a e-mailului.

16. Împerechează

Acest lucru este foarte asemănător cu al unui concurs și, de fapt, poate fi un concurs. Dar în acest caz, veți uni forțele cu un partener pentru a organiza promoția sau concursul. Din nou, veți avea acces la noi audiențe prin intermediul partenerului dvs. și puteți descoperi chiar noi modalități de promovare a ofertelor. Doar asigurați-vă că lucrați cu un partener care are sens. Dacă publicul dvs. este copii, s-ar putea să nu aibă sens să vă asociați cu o companie de vinuri. Apoi, din nou, o promoție inteligentă destinată părinților publicului tău ar putea funcționa. Fiecare caz va fi unic.

17. Reclamă

Este ultima pe listă, dar în niciun caz. În economia de partajare, mai există loc pentru publicitate plătită. Vestea bună este că nu trebuie să rupă banca. Anunțurile cu motoare de căutare direcționate și fluxurile de pe Facebook oferă modalități de a micro-ține potențialele audiențe și puteți alege un grup cu care sunteți confortabil pentru a efectua teste.

Și acum pentru bonusul tău!

Aceste trei greșeli sunt atât de ușor de făcut, dar rețineți:

 • Doar pentru că cineva vă trimite un e-mail, aceasta nu înseamnă că vor să fie pe lista dvs..
 • A avea cartea de vizită a cuiva nu înseamnă că vrea să fie lista ta.
 • Chiar dacă cineva cumpără ceva de la tine, totuși nu înseamnă că vrea să fie pe lista ta.

Urmând aceste sugestii, puteți construi o listă de marketing e-mail robustă, care să se transforme bine, deoarece se bazează pe calitate și nu pe cantitate. De asemenea, nu uitați să mențineți lista actuală și să eliminați în permanență contactele depășite sau învechite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map