Alternative Adobe Muse

alternative de muze adobe


Adobe Muse este un software de construire a site-urilor web, care este inițial concentrat pe nevoile utilizatorilor, care au anumite fonduri de proiectare web, grad de conștientizare a codificării și experiență în dezvoltarea de proiecte complicate. Dar despre acei utilizatori, care sunt noii din această nișă?

Dar cei care s-au gândit să creeze un site web cu caracteristici complete și să caute o alternativă decentă Adobe Muse pentru a începe cu succes și cu ușurință? În acest sens, nu veți găsi o soluție mai bună decât constructorii de site-uri web. Avantajul cel mai convingător și semnificativ al acestor sisteme este faptul că sunt create special având în vedere nevoile, abilitățile și eforturile începătorilor..

Cele mai bune alternative Adobe Muse

Constructorii de site-uri web oferă o ușurință excepțională de utilizare, comoditate, funcționalitate, natură intuitivă și accesibilitate. Acestea sunt acei factori care influențează inițial decizia utilizatorilor, care caută un înlocuitor demn de Adobe Muse. Indiferent dacă sunteți un pro web design sau un nou venit interesat de nișă și dispus să vă testeze și să vă îmbunătățească abilitățile de design web, constructorii de site-uri vor funcționa cel mai bine pentru finalizarea sarcinilor dvs..

Dacă v-ați gândit, revizuirea celor mai bune servicii care funcționează bine pentru cantitatea existentă de utilizatori va avea o importanță deosebită. În acest articol, vom vorbi despre Wix, uKit și WordPress – sistemele care sunt considerate în prezent cele mai bune alternative Adobe Muse. Iată de ce.

1. Wix

Constructor de site-uri Wix

Wix – este un constructor de site-uri care merită pe bună dreptate titlul de „cea mai bună Adobe Muse” alternativă. Sistemul este uimitor de simplu, de înțeles și convenabil, în special pentru acei utilizatori care nu au mai fost implicați în dezvoltarea site-urilor web. Nu este necesar să aveți cunoștințe de programare pentru a crea un proiect complet cu Wix – pop-up simplu și ușor și sfaturi sau prompturi integrate vă vor permite să lansați de la zero un site unic, fără abilități de codare. Să vedem ce ne oferă exact Wix chiar acum:

 • Șabloane profesionale. Galeria de design a constructorului de site-uri web cuprinde în prezent peste 550 de șabloane profesionale de înaltă calitate, care sunt subdivizate în grupuri tematice pentru confortul utilizatorului. Șabloanele site-ului web furnizate în mod implicit sunt gata pentru mobil, adaptându-se oricăror dispozitive desktop și dispozitive mobile, fără a fi necesară nicio modificare în avans.
 • Instrumente de personalizare. Indiferent de șablonul pe care îl veți face, acesta va fi 100% personalizabil, cu o mulțime de funcții gratuite și plătite (cum ar fi elemente grafice, setări de design, integrare de prezentări de diapozitive, cinemagrafe, fișiere media și integrare butoane pentru rețeaua socială etc.) pentru a fi utilizate în acest scop.
 • Opțiuni de editare a proiectării. Pentru utilizatorii, cărora le lipsește experiența de design web, Wix oferă două modalități majore de a începe proiectele lor – Wix ADI și Standard Wix Editor. În timp ce instrumentul inovativ Wix Artificial Design Intelligence vă va ajuta să proiectați automat un site web folosind conținutul transmis anterior, Editorul Standard vă va face posibil să vă creați propriul proiect de la zero, editându-l manual. Astfel, nu numai că puteți face site-ul dvs. mai unic, ci și să vă îmbunătățiți propriile abilități de codare.
 • Editorul mobil. Șabloanele Wix nu răspund, dar editorul mobil al serviciului permite crearea versiunilor lor mobile pe cont propriu. Acest lucru înseamnă că dvs. puteți modifica complet vizualizarea mobilă a site-ului dvs. chiar și din mers, fără a face aceste modificări vizibile în versiunea site-ului desktop. Cu toate acestea, toate modificările pe care le faceți în modul desktop sunt inevitabil afișate în versiunea mobilă pentru a ține utilizatorii la curent cu cele mai recente știri și actualizări.
 • Motor Blogging. Wix face posibilă lansarea și gestionarea blogurilor 24/7. Datorită motorului integrat de blogging, veți putea adăuga și edita postări, atribui funcții și funcții noi postărilor existente, planificați publicațiile programate, modificați setările generale ale bogăților, selectați o secțiune Mesaje recomandate, adăugați etichete, selectați și personalizați șabloane de blog sau fluxuri etc.
 • Opțiuni de comerț electronic. Cu Wix, poți creați și gestionați un magazin online de dimensiuni mici sau mijlocii. Sistemul permite proiectarea vitrinelor atrăgătoare și funcționale pentru a afișa în mod eficient produsele pe care le oferiți spre vânzare, pentru a gestiona și a actualiza magazinul web în orice moment al zilei, pentru a ajusta detaliile de plată și expediere, setări fiscale, alege și personaliza șabloane de comerț electronic, asigură siguranță și ușor procesul de cumpărături, importul / exportul produselor din fișierele CSV, asigură asistența clienților 24/7 și alte beneficii multiple pe care clienții le vor aprecia.
 • Cod Wix. Constructorul de site-uri nu este axat pe dezvoltarea profesională a site-urilor web, dar are un instrument excelent de oferit utilizatorilor săi. Acesta este Instrument Wix Code, care permite lansarea și configurarea aplicațiilor web complexe care arată și funcționează profesional. Nu este nevoie să luptați cu coduri și instrumente complexe de design web aici – ceea ce aveți nevoie în schimb este să urmați sfaturile furnizate în interfață pentru a crea propriile aplicații și efecte pentru performanța avansată a site-ului web..

Cost: Wix este mai mult decât un constructor de site-uri accesibile. Pentru a testa sistemul, puteți utiliza planul gratuit care nu expiră niciodată atâta timp cât aveți nevoie. Pentru utilizatori, care decid să treacă la planuri superioare, sistemul oferă o oportunitate de a alege între cinci abonamente plătite, care diferă în serviciile, instrumentele și condițiile oferite, precum și în ceea ce privește aspectul prețului.. Costul planurilor plătite începe cu 4,50 USD pentru soluția cea mai rentabilă de a ajunge la 24,50 USD pentru cea mai scumpă ofertă. De asemenea, Wix oferă reduceri și oferte speciale pentru utilizatorii fideli pentru prima dată.

Încercați Wix gratuit

2. uKit

constructor de site-uri uKit

uKit – este un constructor de site-uri web, care este cea mai bună alternativă Adobe Muse pentru cei care au nevoie de site web pentru afaceri mici. În ciuda concentrării în afaceri a serviciului, este posibil să creăm alte tipuri de proiecte complete cu acesta – atât de intuitiv, ușor și funcțional este constructorul de site-uri. Chiar și maeștrii web fără experiență vor putea stăpâni uKit și vor lansa un site web cu acesta doar în câteva ore – din momentul în care vă înregistrați la serviciu și până la momentul publicării proiectului gata pregătit. Sună fantastic? Aruncați o privire la setul de caracteristici al sistemului pentru a vă asigura că nu este o glumă:

 • WYSIWYG Editor de site-uri web. Constructorul de site-uri merită inițial atenția datorită simplității și comodității sale uimitoare. Este livrat cu un editor web WYSIWYG la îndemână, care afișează toate modificările pe care le faceți pe o pagină și vă permite să le remediați la timp. Funcția drag-and-drop contribuie la ușurința de utilizare și comoditate.
 • Colecția de șabloane responsive. Alegerea șablonului uKit este puțin mai extinsă decât cea oferită de Wix, dar acest lucru nu privește aspectul calității. Începând de astăzi, constructorul de site-uri oferă peste 400 de șabloane profesionale specifice categoriei, toate răspunzând implicit. Indiferent de șablonul pe care îl veți utiliza, veți putea previzualiza versiunile sale mobile și desktop pentru a înțelege cum va arăta pe orice dispozitiv. Șabloanele pot fi schimbate în orice etapă a procesului de proiectare web fără pierderi de conținut.
 • Widgets integrabile. Constructorul de site-uri web are o colecție de widget-uri integrabile care vă pot ajuta să beneficiați la maxim de performanțele proiectului. Colecția de widget-uri este destul de bogată și include mai multe elemente care pot fi o potrivire excelentă pentru proiectul dvs. (Butoane de rețea socială, Comentarii utilizator, Chat online, Cronologie, Cronometru, Calculator de servicii online – uCalc, Widget Call Back sunt doar unele dintre cele mai bune probe).
 • Motor de comerț electronic. uKit merită atenția datorită opțiunilor sale puternice de comerț electronic. Când utilizați sistemul, puteți alege între două moduri care vă permit să conectați un magazin web la site-ul dvs. Web. Puteți conecta fie un widget eCommerce existent disponibil în stoc sau integra un Plugin Ecwid pentru a obține un site web de comerț electronic complet.
 • Opțiuni de integrare extinse. Cu uKit, este posibil să vă integrați cu alte servicii terțe (precum Video și Audio Players, Analytics, aplicații de streaming etc.) pentru creșterea nivelului de generare a clienților, creșterea bazei de clienți, colectarea statisticilor și analiza. Astfel, integrarea CRM, de exemplu, vă permite să creșteți cantitatea de vânzări, să controlați fluxul de plumb, statisticile despre rata de conversie și aspecte care le afectează.
 • Drepturi comune de administrare web. uKit este o alegere drăguță pentru munca în echipă. Un manager de proiect poate împărtăși drepturile de acces pe site-uri cu colaboratorii, care proiectează reciproc un proiect. Aceștia vor fi responsabili exclusiv pentru dezvoltarea și promovarea site-ului, în timp ce proprietarul site-ului va avea acces la informațiile de plată și facturare.

Cost: uKit este cel mai ieftin constructor de site-uri pe care îl puteți găsi acum în nișa de design web modernă. Constructorul de site-uri oferă patru planuri plătite. Costurile lor variază între 4 USD / lună și până la 12 USD / lună, în funcție de termenii și caracteristicile incluse. Astfel, chiar și cel mai avansat și scump plan este mai mult decât accesibil pentru toată lumea, oferind un spectru larg de caracteristici. Indiferent de planul plătit pe care îl veți urma, veți fi cu siguranță mulțumit de aspectul costurilor.

Încercați uKit gratuit

3. WordPress

Constructor de site-uri WordPress

WordPress – este cea mai bună alternativă gratuită Adobe Muse, dacă decideți să lansați un site web cu CMS. Sistemul merită în mare parte atenția proiectanților web experimentați, ale căror abilități și cunoștințe de programare îi ajută să utilizeze întregul set de funcții al platformei. De asemenea, WordPress se bucură de popularitate cu acei utilizatori, care abia încep explorarea nișei de design web și nu doresc să folosească constructorul de site-uri din anumite motive. Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor care fac ca sistemul să fie atât de popular pe piața contemporană de design web:

 • Motor Blogging. CMS a câștigat inițial recunoașterea la nivel mondial ca platformă de blogging, dar s-a dezvoltat rapid într-o soluție all-in-one. Totuși, atunci când vine vorba de dezvoltarea blogului, sistemul este unul dintre liderii nișei de web design.
 • Integrare plugin-uri. Acesta este, probabil, cel mai distinctiv, avantajul WordPress – de care este cu adevărat mândru. Este aproape imposibil să calculăm numărul exact de pluginuri gratuite și plătite disponibile în sistem și pe web. Cantitatea de plugin-uri și suplimente integrabile depășește în mod deosebit cel disponibil în stoc. Există o singură nuanță pe care ar trebui să o iei în considerare aici: asigurați-vă că aveți de-a face cu un dezvoltator web de încredere, atunci când selectați un plugin. În caz contrar, întregul dvs. site de securitate și informații confidențiale pot fi periculoase.
 • Alegerea modelului. Selecția de șabloane disponibile pe stoc nu este destul de extinsă în WordPress. Cu toate acestea, puteți căuta mult mai multe dintre ele pe web pentru a le personaliza în continuare așa cum doriți. Șabloanele WordPress pot fi, de asemenea, gratuite și plătite. Termenii de selecție și recomandările de utilizare sunt aproape aceleași, deoarece temele WordPress externe sunt, de asemenea, dezvoltate de designeri web pe care nu le cunoașteți deloc.
 • Editarea codului. Sistemul implică conștientizarea abilităților de bază și a elementelor de bază. Dacă nu aveți nicio comandă a limbajului de programare, poate fi o provocare pentru dvs. să creați un site web unic. Cu toate acestea, dacă abilitățile de proiectare web sunt la un nivel decent, veți beneficia de utilizarea acestora.
 • Comunitate extinsă de utilizatori. Chiar dacă, CMS nu se poate lăuda cu o asistență puternică pentru clienți, nevoile utilizatorilor de asistență de calitate sunt compensate pe deplin de informațiile furnizate de comunitatea largă de utilizatori, care a crescut foarte mult de la data fondării sistemului..
 • Alegere gratuită de găzduire. WordPress nu are propriul său hosting integrat, dar fiecare utilizator are posibilitatea de a selecta orice găzduire la alegere.

Cost: WordPress este un sistem gratuit de gestionare a conținutului open-source. Utilizatorii pot crea și gestiona site-uri web fără costuri deloc aici. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie să creați proiecte complete, cu o mulțime de funcții, plugin-uri, widget-uri și șabloane de înaltă calitate, nu veți merge fără să le cumpărați pe web. În plus, va trebui să aveți grijă de găzduire, deoarece WordPress nu are o soluție de găzduire integrată. De fapt, cel mai bun furnizor de hosting, care este și recomandarea oficială a sistemului propriu-zis, este Bluehost. În afară de o gamă largă de servicii, oferă trei planuri, al căror cost începe cu 2,95 USD / lună și ajunge până la 5,45 USD / lună.

Încercați WordPress gratuit

Linia de jos

Adobe Muse este o aplicație desktop de calitate, care are un editor vizual care simplifică procesul de construcție web. Cu toate acestea, sistemul nu este destul de ușor de utilizat pentru persoanele lipsite de abilități de proiectare web și implică, de asemenea, necesitatea de a efectua acțiuni suplimentare pentru a face un site web accesibil pe web. Alegerea celei mai bune alternative Adobe Muse este adesea o provocare, cu excepția cazului în care știi ce servește să fii atentă la procesul de dezvoltare a site-ului web.

TOP alternative Adobe Muse:

WixWix este cel mai bun constructor de site-uri all-in-one, care permite lansarea diferitelor tipuri de site-uri web. Setul său de caracteristici uimitor, design-ul web extins și opțiunile de personalizare, simplitatea și accesibilitatea au făcut ca sistemul să fie înlocuirea incontestabilă cu Adobe Muse.
Wix.com

uKituKit este un constructor de site-uri de înaltă calitate, care funcționează excelent pentru lansarea de site-uri web pentru afaceri mici, deși, puteți utiliza și sistemul pentru a crea alte site-uri web. Nu este necesar să înțelegeți aspectele legate de designul web sau de codare, alegeți găzduirea și încărcați site-ul dvs. web pe acesta Totul este realizat direct în sistem, care asigură un rezultat decent și o experiență de construire web fără probleme. uKit.com

WordPressWordPress este un CMS open-source gratuit, care se bucură de popularitate la nivel mondial datorită simplității, setului de caracteristici, fără cerințe speciale pentru cunoașterea codificării și rezultatul excelent pe care îl veți folosi în cele din urmă. Sistemul este cunoscut și pentru opțiunile sale de integrare puternice, care contribuie, de asemenea, la rezultate foarte bune. WordPress.org

Aceste sisteme sunt create special pentru nevoile utilizatorilor. Sunt o alegere plăcută pentru tehnologii non-tehnologice, dar funcționează foarte bine și pentru dezvoltatorii web pricepuți. Toate platformele sunt ușor de utilizat, convenabile și super eficiente. Acestea asigură o experiență de design web lină și de succes, declanșând un rezultat decent.

Creați un site gratuit

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map