BoldGrid granskning och betyg 2020

Är BoldGrid en bra webbplatsbyggare? Läs vår fullständiga BoldGrid-recension med proffs & nackdelar, klagomål, rekommenderad användning, vanliga frågor, & mer med denna WordPress-webbplatsbyggare.


BoldGrid Website Builder Review

BoldGrid

www.boldgrid.com

e-handel kompatibel:Nej
Mobil vänliga:Ja
Gratis prov:Ja
Drag & släppa:Ja
antal mallar:200+
SEO-vänlig:Ja
Pengar tillbaka garanti:90 dagar

Prova det riskfritt

En snabb översikt:

BoldGrid är en webbplatsbyggare för WordPress som väsentligen gör webbdesignprocessen enklare och samtidigt utnyttjar kraften och funktionaliteten som WordPress erbjuder. De använder en kombination av teman, plugins, widgets, sidor, sidlayout, menyer, foton, ikoner och skriftligt dummyinnehåll för att skapa en gör-det-själv-upplevelse för sina användare. Det är idealiskt för de som är nya för webbdesign på grund av hur lätt det är att redigera, men det är också lämpligt för professionella webbutvecklare eftersom det gör att du kan redigera mallkoden och det snabbar bara processen att skapa en webbplats från grunden. Alla plugins och funktionalitet för WordPress är fortfarande tillgängliga för BoldGrid-användare, men det är inte riktigt den enda stop shop-webbplatsbyggaren som vi har vant oss vid. WordPress är den mest använda programvaran för skapande av webbplatser i världen, så att ha BoldGrid skiktat på toppen ger definitivt användarna några stora fördelar men denna webbplatsbyggare är långt ifrån perfekt och saknar fortfarande några viktiga funktioner.

Varför välja BoldGrid:

 • Användare har kraften och funktionaliteten hos WordPress till sitt förfogande
 • Webbplatsen kan enkelt exporteras och överföras
 • Du har 100% ägande av din webbplats
 • Responsiva / mobilvänliga mönster
 • Möjlighet att inrätta en scenplats
 • 90-dagars och 30-dagars återbetalningsgarantier tillgängliga
 • Webbplatsen kan anpassas på kodnivå
 • Kundtjänst dygnet runt är tillgängligt via e-post, telefon eller livechatt

Vilka är nackdelarna:

 • Inte en allt-i-ett, nyckellösning som Wix och andra webbplatsbyggare
 • Det är gratis, men kräver betald webbhotell
 • Inga drag-and-drop-e-handelsverktyg tillgängliga
 • BoldGrid fungerar inte på egen hand

Poängen:

BoldGrid tillåter användare att skapa lyhörda och kraftfulla WordPress-baserade webbplatser enkelt med dra och släpp anpassning, men det är redigeraren är svårare att använda än för andra webbplatsbyggare som Wix. Objekt har vissa begränsningar när det gäller var de kan flyttas till på sidan och det finns inget gratis alternativ för användare att testa det innan de ekonomiskt förbinder sig. Webbplatsbyggaren inkluderar inte e-handelsverktyg. Du måste lägga till externa WordPress-plugins för att skapa en onlinebutik för din webbplats. Det är möjligt med plugins som Woocommerce, men det kan visa sig vara för komplicerat för den nybörjade webbdesignern och letar efter en intuitiv, användarvänlig webbdesignupplevelse. På den ljusa sidan, eftersom BoldGrid är byggd ovanpå WordPress, vilket utan tvekan är det bästa innehållshanteringssystemet som finns, skulle denna webbplatsbyggare vara ett utmärkt val för dem som vill bygga en kraftfull blogg och du skulle ha fullständigt ägande av din webbplats. Malldesignerna är automatiskt mobilvänliga och du kan ställa in en scenplats för att testa mönster innan du gör dem live på din verkliga webbplats. För BoldGrid överväger proffsen nackdelarna och det skulle vara ett lämpligt alternativ för dem som letar efter ett enklare sätt att bygga en WordPress-webbplats.

BoldGrid specialerbjudande-kupong

Låt oss börja bygga!

Prova BoldGrid riskfritt i 90 dagar för att börja bygga din webbplats.

BoldGrid webbplatsutvecklare expertrecension

Expertuttalande – Vår djupgående granskning av BoldGrid

BoldGrid skapades av InMotion Hosting, en premium webbhotell. Det lanserades 2015 när drag-and-drop-webbplatsbyggnaden lägger till WordPress. Det var utformat för att göra processen att bygga en WordPress-webbplats mer intuitiv och användarvänlig. BoldGrid-teamet leds av president Todd Robinson och detta team består av 3 utvecklare under ledning av Brad Markle och 3 designers ledda av Jimi Radabaugh bland en mängd andra begåvade medlemmar i affärsutvecklingsteamet. BoldGrids uppdrag är att göra WordPress konkurrenskraftig med de bästa webbbyggande företagen för DIY webbansvarig. Denna webbplatsbyggare kombinerar en anpassningsnivå och kraftfull funktionalitet som är ojämförlig eftersom den drivs av WordPress som är det ledande innehållshanteringssystemet (CMS) i världen.

Plans & Funktioner – Vilken som är rätt för mig?

BoldGrid är en helt gratis programvara som använder ovanpå WordPress som också är gratis att installera. Där användare måste betala är för värd eftersom BoldGrid endast är tillgängligt för WordPress-webbplatser som är värd av InMotion Hosting eller Web Hosting Hub. InMotion Hosting: s plan sträcker sig från $ 3,49 till $ 7,99 till de inledande priserna. De tre planerna som är tillgängliga för delad värd är Launch, Power och Pro

Premiumplaner:
Inledande prissättning:
Priser för förnyelse:
Jämföra:
Lansera$ 3.49 / mo$ 7.99 / mo
Kraft$ 4,49 / mo$ 9.99 / mo
Proffs$ 7.99 / mo$ 15.99 / mo

Lansera: Detta är den billigaste planen som InMotion Hosting erbjuder. Användare kan skapa 6 domäner, 2 unika webbplatser och 2 MySQL-databaser och dra nytta av kraften i denna webbhotell på sin mest kostnadseffektiva plan. En annan fördel är att användare kan överföra sina webbplatser från tidigare värdföretag gratis. Eftersom denna plan endast möjliggör två webbplatser rekommenderas denna plan för individer och företag som har huvudmålet att bygga en webbplats. Den andra webbplatsen kan användas för testning eller för utkast till webbplatser.

Kraft: Denna plan är utmärkt för att expandera företagare eller företag eftersom den erbjuder betydligt mer än lanseringsplanen. Power-planen låter användare ställa in 26 domäner, e-postkonton för varje domän, 6 unika webbplatser och 50 MySQL-databaser. Denna plan är lämplig för dig som behöver hantera och driva flera webbplatser separat.

Proffs: Detta är InMotion Hosting mest allomfattande plan som kommer med obegränsade domäner, obegränsade e-postkonton, obegränsade webbplatser och obegränsade MySQL-databaser. Verktygen och funktionerna som följer med denna plan omfattar allt som någon skulle behöva för att köra flera webbplatser samtidigt. Denna plan är bäst lämpad för människor som webbutvecklare som ofta startar och hanterar ett stort antal webbplatser.

Kontohantering – Verktyg, funktioner, & Redaktör

Installationsprocessen för en BoldGrid-webbplats är ganska enkel. Eftersom detta webbplatsbyggnadsverktyg är ett komplement till WordPress kräver det en webbhotell. Just nu är BoldGrid endast tillgängligt via två värdplatser; InMotion Hosting och webbhotellhub. Den mest populära av de två är InMotion Hosting så låt oss använda den för att illustrera registreringsprocessen och kontohanteringsfunktionerna.

När du väljer en av de tre värdplanerna som InMotion Hosting har tillgängliga måste du välja ett domännamn. I nästa steg måste du välja om du vill att din webbplats ska byggas från grunden, byggd av en professionell, byggd med BoldGrid, ect. När du har valt BoldGrid och din domän har lyckats registreras, kommer du att få din inloggningsadress som är WordPress-backend. Det kommer att se ut som “www.yourwebsite.com/wp-admin/” och det är här du kan logga in på din webbplats Dashboard.

Skärmdump av BoldGrid

BoldGrid arbetar i två steg för att göra processen så enkel och intuitiv som möjligt. De två stegen är inspiration och anpassning. Inspirationsstadiet är där du väljer ditt tema. BoldGrid har en mängd olika teman för olika ändamål. Varje tema har till och med väl genomtänkt innehåll som skapas specifikt för den nisch.

Att välja ett tema inom Boldgrid

När du har valt ditt tema är nästa steg Anpassa scenen där du kan redigera webbplatsens titel, färger, teckensnitt, sektioner, menyer och mer. Du har möjligheten mellan färdigställda färgscheman och designa dina egna. Du kan också lägga till din egen logotyp, stänga av bakgrundsbilder eller mönster och mer allt från BoldGrid Customizer. Dessa ändringar kan göras live på din webbplats i realtid.

Anpassa ditt tema inom Boldgrid

BoldGrid Page Builder tillåter ännu mer anpassning med dra och släpp redigeringsstil. Det fungerar med GridBlocks för att tillhandahålla förbyggda layouter som är enkla att ordna om. Du kan också ändra storlek på och byta ut bilder snabbt. Med BoldGrid kan du enkelt skapa imponerande kolumn- och radbaserade layouter utan kodning.

Redigera en webbsida med BoldGrid

Hjälpsamma vanliga frågor om BoldGrid

Här är några vanliga frågor du har om BoldGrid:

Kommer jag att äga min webbplats om jag använder BoldGrid för att designa den?

Ja. BoldGrid drivs av WordPress och fungerar som ett komplement till det, så precis som med alla WordPress-webbplatser kommer du att ha 100% ägande av det. Till skillnad från andra webbplatsbyggare gör BoldGrid inte krav på äganderätt till webbplatserna som byggs med sin programvara. Du kan exportera och överföra din webbplats om du väljer.

Hur inaktiverar jag BoldGrid om jag inte gillar det?

Om du någon gång bestämmer dig för att du inte gillar BoldGrid kan du helt enkelt inaktivera det medan du fortfarande håller din WordPress-webbplats intakt. För att inaktivera BoldGrid skulle du logga in på din Dashboard och klicka på “Inställningar” och sedan klicka på “BoldGrid”. Längst ner på sidan finns det ett avsnitt som heter “Börja om”. Markera varje kryssruta där och klicka på “Spara”. BoldGrid kommer sedan att tas bort från din webbplats. Ett annat sätt att ta bort det från din webbplats är att radera alla plugins som är associerade med BoldGrid.

Hur mycket kostar BoldGrid?

BoldGrid är faktiskt en gratis programvara men du måste ha ett webbhotellkonto med antingen InMotion Hosting eller Webbhotellhub för att köra programvaran, så de största kostnaderna som du kommer att möta om du verkligen vill använda BoldGrid skulle vara kostnaden för webbhotellet paketet och kostnaden för domänregistrering. Det är också viktigt att notera att InMotion Hosting erbjuder 90-dagars och 30-dagars återbetalningsgarantier så att du kan prova BoldGrid riskfritt.

Nackdelar förklarade – saker BoldGrid kan förbättra

Boldgrid är ett mycket imponerande verktyg för att bygga webbplatser i WordPress men som med alla webbplatsbyggare har det sina nackdelar. Här är de två huvudsakliga nackdelarna som är värda att överväga innan du får BoldGrid.

Inget e-handelsalternativ – BoldGrid erbjuder inte e-handelslösningar. Det enda alternativet för att skapa en onlinebutik är att installera ett tredjeparts plugin som Woocommerce. Detta kan bli riktigt komplicerat speciellt för de som är nya i webbdesign och letar efter den enklaste lösningen. Att lägga till Woocommerce kan också bromsa laddningstiden för din webbplats.

Fristående version är inte tillgänglig ännu – När vi tänker på webbplatsbyggare idag tenderar vi att tänka på allt-i-ett-plattformar för skapande av webbplatser. BoldGrid är inte så. Den kan inte stå på egen hand och den är endast tillgänglig via sina partnerhotellföretag, InMotion Hosting och Webbhotellhub. I grund och botten, om du inte gillar någon av dessa två värdleverantörer eller föredrar att hålla dig till din nuvarande webbhotell, kommer BoldGrid inte att vara tillgänglig för dig.

Ytterligare funktioner värd att nämna

BoldGrid erbjuder en hel rad funktioner för det populära CMS, WordPress som gör det enkelt och lämpligt för användare på alla nivåer. Här är några ytterligare funktioner som gör BoldGrid till ett bra val.

Alternativ för kodredigering – Original WordPress webbutvecklare och designers är vana att ha möjlighet att redigera temat på kodnivå för att helt anpassa det efter deras smak. BoldGrid fungerar som en webbplatsbyggare lagrad ovanpå WordPress men tillåter användare att redigera källkoden som de normalt skulle göra. Användare är inte begränsade till att bara använda dra och släpp-redigeraren. Detta är något som avancerade användare definitivt kommer att uppskatta.

Kundsupport – När du sätter upp din BoldGrid-webbplats via InMotion Hosting får du tillgång till kundtjänst dygnet runt. De är verkligen kunniga om alla områden i användarupplevelsen. De hjälper dig med dina värdfrågor och de kan hjälpa dig med alla BoldGrid-problem som du kanske också har. Du kan komma åt support via telefon, e-post eller livechatt. De svarar särskilt snabbt på Live Chat.

Pengar tillbaka garanti – InMotion-värd ger en 90-dagars och 30-dagars pengarna tillbaka-garanti så att du kan prova deras webbhotell och prova BoldGrid riskfritt. Alla värdplaner för sex månader och längre tid för deras paket för affär, VPS och återförsäljare är täckta av deras 90-dagars pengarna tillbaka-garanti. Alla dedikerade Severs och alla månatligen fakturerade VPS- och Reseller Hosting-paket är berättigade till 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Sceningsajter – En av funktionerna som skiljer BoldGrid från andra webbplatsbyggare är förmågan att skapa en iscenesättningssida som låter dig testa förändringar på din webbplats på din iscenesättningssida innan du får dem att leva på din faktiska webbplats.

Slutsats – Att bygga eller inte bygga?

När vi når slutet av vår BoldGrid-granskning är det viktigt att komma ihåg att varje webbplatsbyggare har olika styrkor och svagheter. Om du funderar på BoldGrid måste du avgöra om denna webbplatsbyggare erbjuder rätt funktioner, priser och tjänster som bäst passar dina behov. För mer information om BoldGrid, besök deras webbplats på www.boldgrid.com. Om du tyckte att den här recensionen var hjälpsam, gilla och dela den!

Låt oss veta dina tankar

Har du använt BoldGrid tidigare? Har du någon positiv eller negativ upplevelse du vill dela med oss? Skicka din feedback via e-post till. Tack!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map