Bästa ColdFusion webbhotelltjänster från 2020

En översyn av de bästa ColdFusion webbhotellföretagen. Hitta en hanterad värdplan som passar din ColdFusion-baserade webbapplikation.


Bästa ColdFusion webbhotell

Den första frågan som korsar dig kan vara “ColdFusion, använder folk fortfarande det? Jag visste inte att det fortfarande fanns! ” Chansen är att om du sökte efter detta ämne är du ett av de företag som såg dess värde, och av vilken anledning som helst, fortfarande vill fortsätta använda det.

Vad är ColdFusion?

ColdFusion är ett applikationsspråk på serversidan för att leverera dynamiskt innehåll till webbplatser. Trots att dess popularitet har minskat till förmån för nyare språk kvarstår den i stor utsträckning för att det tillåter snabb utveckling på ett användarvänligt (lätt att förstå) skriptspråk. Den har sin egen CFML (ColdFusion Markup Language) -syntax som liknar HTML och XML, vilket gör det enkelt att läsa, samtidigt som det använder kraften i en virtuell Java-maskin, som gör det möjligt att köra både i Linux och Windows-operativsystem.

Det integreras också bra med Adobes andra produktpaket, vilket till exempel gör PDF-skapandet ganska enkelt och sömlöst utan behov av andra tillägg eller plugins som är vanliga på andra språk.

Är ColdFusion Dead?

I motsats till vad folk tror, ​​lever ColdFusion fortfarande. Liksom nästan alla programmeringsspråk kan det förmodligen aldrig helt dö.

ColdFusion var en gång ett populärt webbprogrammeringsspråk, vilket gjorde det möjligt för användare att skapa dynamiskt innehåll utan att behöva lita på dagens befintliga CGI-ramverk. Det gjorde det möjligt för en att generera sidor på baksidan och servera dynamiskt innehåll till användare på begäran. Det finns nu många andra tekniker som också gör detta, och många av dem har tagit över i popularitet. Dessa är nämligen PHP, ASP, .NET, Ruby och andra.

Många företag som antog ColdFusion har fortsatt att använda det på grund av flera faktorer, allt från komplex inbäddning i befintliga system, eller helt enkelt på grund av att en “om det inte är trasigt, varför fixa det” -metoden. Utöver detta fortsätter utvecklingen, med nya versioner som har släppts under de senaste två åren. Av dessa skäl, även om dess popularitet kan avta, kommer den sannolikt att fortsätta att leva vidare i någon form.

Vilka webbhotell som fortfarande stöder ColdFusion?

På grund av sin minskade popularitet kan det vara lite svårt att hitta pålitliga värdtjänster som fortsätter att ge åtkomst. De allra flesta webbhotell tillhandahåller inte längre denna tjänst. Det finns dock fortfarande ett fåtal som är specifikt inriktade på att tillhandahålla den här tjänsten, varav några är specialister, och några är samarbetade direkt med Adobe. Nedan listas 4 av de bästa ColdFusion webbhotelltjänsterna som fortfarande finns på marknaden idag:

DailyRazer recension - topp ColdFusion webbhotell

DailyRazer – Prisvärda ColdFusion-värdplaner

www.dailyrazor.com har tillhandahållit ColdFusion värd sedan 2004. De har 99,9% drifttid och dygnet runt professionell teknisk support. De ger stöd för Coldfusion 10, 9 och 8, och integration med många fler funktioner, inklusive CF Image, och mer. De tillhandahåller tre värdnivåer från $ 8 / månad, alla kommer med Plesk-kontrollpanelen och gratis SSL-säkerhet.

Besök DailyRazors webbplats för att lära dig mer om deras ColdFusion-värdplaner.

Besök hemsida

CFdynamics recension - topp ColdFusion webbhotell

CFdynamics – Kraftfull ColdFusion Hosting

www.cfdynamics.com har en central del av sitt uppdrag att fokusera på ColdFusion. De tillhandahåller en svit med verktyg, inklusive kontorintegration, och AJAX-verktyg som gör att du kan få ut så mycket som möjligt av din ColdFusion-värd. Alla paket inkluderar gratis installation och / eller överföring och den senaste versionen av ColdFusion. De tillhandahåller anslutningar till både MySQL- och MS Access-databaser, liksom .NET-integration och automatiserade säkerhetskopior av webbplatser. De låter dig köra tidigare versioner av ColdFusion om det är nödvändigt för dina applikationer.

Besök CFdynamics webbplats för att lära dig mer om deras ColdFusion-värdplaner

Besök hemsida

Media3-recension - bästa webbhotell för ColdFusion

Media3 – Populärt val för ColdFusion Hosting

www.media3.net är en specialist på plattformen som har arbetat med ColdFusion sedan den först skapades 1996. De använder faktiskt ColdFusion själva för sin egen webbplats, och alla deras backoffice-verksamheter, inklusive fakturering, support och kontrollpanelfunktioner. De inkluderar Fusion Reactor-aktivering och automatiserad installation av säkerhet i sandlådan. Om du vill flytta till deras tjänster tillhandahåller de gratis migrering under 30 dagar om du använder en Virtual Private Server (VPS) och 90 om du använder delad hosting. Om du är bekymrad över att ColdFusion avvecklas är Media 3 ett utmärkt val eftersom de tänker behålla det som en central del av deras verksamhet. De samarbetar med Adobe och sponsrar regelbundet ColdFusion-toppmötet i Las Vegas.

Besök Media3s webbplats för att lära dig mer om deras ColdFusion-värdplaner.

Besök hemsida

Coalesce-recension - bästa ColdFusion-webbhotell

Coalesce – Lämplig för stora organisationer

www.coalesceservices.com använder kraften från Amazons AWS för att vara värd för din ColdFusion-applikation. Fördelarna med webbhotell på AWS är extremt bra för stora organisationer som behöver kunna ha flexibel och kraftfull molnbaserad webbhotell. Coalesce tillhandahåller anpassade värdtjänster som hjälper dig att konfigurera AWS molnbaserad webbhotell för att kunna köra Cold Fusion. De arbetar med Adobe för att bygga ColdFusion AMI: er. De tillhandahåller fullständiga hanterade tjänster för att göra hela processen så smärtfri som möjligt medan de ger dig hela utbudet av tjänster som AWS tillhandahåller.

Besök Coalesces webbplats för att lära dig mer om deras ColdFusion-värdplaner.

Besök Webite

Hur du väljer den bästa ColdFusion-värdplanen för dig

När du väljer ett värdföretag för din ColdFusion-webbplats finns det några faktorer som du troligtvis bör tänka på, eftersom dessa kan vara avgörande för att säkerställa din framgång.

Stöd

Den första frågan du förmodligen skulle ställa bör omge stöd. Eftersom ColdFusion är en mindre använt teknik i dag, kan det vara svårt att se till att du kommer att kunna få den tekniska hjälp du behöver om ett problem skulle uppstå. Bestäm i vilken grad de har åtagit sig att arbeta med ColdFusion-utvecklare. Viktigt är också om de stöder äldre versioner av ColdFusion, eftersom det finns vissa skillnader mellan versionerna. Extremt viktigt är ett långsiktigt åtagande. Vissa företag kan tänka fasa stöd för ColdFusion out, vilket kan orsaka problem för dig på lång sikt. Att överföra värdar kan vara en tidskrävande process, så det är i ditt intresse att avgöra om stöd för ColdFusion är en del av deras långsiktiga planer.

Fart

Är applikationsservern uppdaterade? Är de korrekt konfigurerade för att leverera webbplatsens innehåll snabbt? Har de några objektiva testresultat för att säkerhetskopiera sina påståenden om webbplatshastighet? Be dem om vilka riktmärken de använder för prestanda så att du kan jämföra dem mot deras konkurrens.

Clustering

Tillhandahåller de kluster av applikations-, databas- och webbkomponenter? Om din webbplats förväntar sig transaktioner med hög volym under vissa perioder kan det öka tillgängligheten för din webbplats under högtider.

Kostar

Om du överför din webbplats från en annan leverantör, ta reda på om det finns en avgift för någon hjälp vid migreringen och / eller installationstiden. Vissa värdar begränsar serveråtkomst, särskilt på delade värdplaner. Hur mycket åtkomst har du för att hantera problem på egen hand? Om tillgången är begränsad kommer det att finnas ett extra för mer support?

Slutsats

Om du är en utvecklare som har använt ColdFusion länge (faktiskt 70% av CF-utvecklare har använt det i över 10 år), det finns en god chans att du fortfarande ser värdet i det och inte har någon önskan att slänga ut din väl utformade befintliga kodbas. Eftersom stödet för det inte är så starkt som det brukade vara, kan det vara svårt att hitta bra värdföretag som har åtagit sig att se till att dina webbplatser lever vidare. Om du, som många, inte har resurser eller önskan att bygga upp hela dina system från början, bör den här artikeln hjälpa dig att hitta företag som fortfarande är engagerade i den vision du fortfarande har.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map