Zyro Review

Zyro – egy DIY weboldal készítő, amely egy ideje a piacon volt, kezdetben a Profis Group termékeként mutatta be & Hostinger együttműködés. Az idő múlásával azonban a Zyro teljesen független weboldal-készítővé vált. Most egy különálló és hasznos (bár kissé korlátozott) szolgáltatáskészlettel érkezik, ami érdemes használni.


Új platformként a Zyro jelenleg elérhető a Beta verzióban, ami azt jelenti, hogy a rendszer fejlesztésének korai szakaszában van.. A weboldal-készítő csapata keményen dolgozik annak javítása érdekében, amely végül befolyásolja a teljes rendszer teljesítményét. A szolgáltatás azonban továbbra is elérhető tesztelésre és további felhasználásra, több előnyt kínálva a felhasználók számára. Nincs szükség kódolóra annak feltárásához és elsajátításához – a weboldal készítője elég intuitív ahhoz, hogy az első alkalmazók és a webdizájnok is használhassák.

Tehát hogyan javult a rendszer a frissítés után? Megszerzett új funkciókat és eszközöket, amelyek kiemelik a tömegből, vagy semmi sem változott sokat az utóbbi áttekintésünk óta? Nézzük meg, hogy pontosan mit kínál Zyro a kortárs felhasználók számára.

1. Könnyű használat

A weboldal készítője mindenki számára nagyon egyszerűen használható, mivel a felületén, szerkesztőjében és elrendezésében nincs semmi bonyolult. A regisztráció folyamata gyors és egyszerű – csak adja meg nevét, e-mail címét és jelszavát, hogy tovább átirányítsa a sablon galériába. Ez nagyon egyszerű, gyors és gondtalan.

A weboldal készítője elrendezése intuitív és könnyen navigálható, ami már első pillantástól meglehetősen pozitív benyomást kelt. A műszerfal talán kissé túl egyszerűnek tűnik, de ez nem jelent problémát a legtöbb első alkalommal működő felhasználó számára.

Zyro szerkesztő

Nem fog felesleges információkat itt találni – itt vannak minden eszköz és szolgáltatás, és a feladat az, hogy kiválasztja azokat, amelyekre ténylegesen szüksége van egy weboldal testreszabásához, kezeléséhez és közzétételéhez. Ez érdeme minden egyes iparági kezdőnek, aki éppen megteszi a weboldal létrehozásának első lépéseit.

A Zyro weboldal készítője támogatja a vizuális szerkesztőt drag and drop funkció és ez a rendszer egyik legfontosabb eleme. Valójában ugyanúgy működik, mint bármely más DIY weboldal készítő: van egy eszköztár, amely különféle tervezési elemeket és kütyüket tartalmaz, amelyeket kiválaszthat, és az oldal bármely helyére húzhat. A felhasználók láthatják a folyamatban lévő munkájuk eredményét is, amely hozzájárul a jó eredményhez, és egyáltalán nem igényel programozási ismereteket. Ezek a fő paraméterek, amelyek alapján a Zyro könnyen használható és kényelmes weboldal-készítővé válik, amelyet minden típusú projekt fejlesztéséhez használnak..

2. Jellemzők & Rugalmasság

A weboldal készítője továbbra is elérhető a Beta verzióban, ezért határozottan hiányzik a funkcionalitása. Reméljük, hogy a rendszer hosszú távon sokkal gazdagabb lesz. Jelenleg nincs sok tennivaló a weboldal testreszabásához és fejlett teljesítményének biztosításához.

A Zyor funkciói

A Zyro jól működik a portfólió webhelyek, kis üzleti és promóciós webhelyek, étterem / kávézó honlapjai és egyszerű egyoldalas webhelyek. A mai napig a rendszernek nem sok feladata van a bloggerek és az internetes áruházak tulajdonosai számára, mivel még nem rendelkezik integrált blog- vagy e-kereskedelmi motorokkal. Remélhetőleg a fejlesztők felismerik ezen szolgáltatások integrálásának fontosságát, és a következő rendszerfrissítés során felveszik azokat a weboldal készítőjének szolgáltatáslistájába..

A Zyro által jelenleg kínált funkciók között érdemes kiemelni a következőket:

 • Videointegráció. A weboldal készítője lehetővé teszi egy videofájl feltöltését és integrálását a YouTube-csatornáról, hogy tovább módosítsa a főbb beállításait. Adja meg a megfelelő szakaszban a YouTube-videó linkjét, hogy hozzáadhassa weboldalához további testreszabás céljából. Ez növeli a projekt interakcióját és vonzerejét a célközönség számára;
 • Domain név beállításai. A Zyro két domain név-kapcsolódási lehetőséget kínál. Ha már van egy egyedi domain, és szeretné csatlakoztatni azt a weboldalhoz, akkor néhány egyszerű lépés lesz a lehetősége arra, hogy azt Zyro-fiókjára átvigye. Ha még nem rendelkezik ilyennel, akkor a rendszer megengedi, hogy bármilyen domain nevet kiválaszthasson és integráljon elfogadható költségek mellett. Az ingyenes aldomain helyett, amelyet alapértelmezés szerint kap, a webhely-készítőre történő feliratkozáskor felajánlja egy domain megvásárlását a rendelkezésre álló zónák egyikében (.com, .online stb.). A domainek költsége 0,99 dollárral kezdődik, és évi 8,99 dollárra növekszik.
 • Google Maps Integration. A rendszer lehetővé teszi a Google Maps integrálását egy weboldalra. Ezt csak néhány kattintással lehet megtenni – csak módosítsa a Térképbeállítások menüt, és adja meg vállalkozásának fizikai helyét, amelyet tovább mutat az integrált térképen az ügyfelek jobb megismerése érdekében.
 • SEO és marketing szolgáltatások. Ez a weboldal-készítő egyik leglátványosabb tulajdonsága. Ez lehetővé teszi a szükséges címkék automatikus kitöltését az adott oldal megfelelő keresőmotor-optimalizálásához. Ezenkívül a rendszer egyszerű közösségi médiaintegrációs lehetőségeket kínál.
 • Kép feltöltése. A Zyro segítségével képeket választhat ki és tölthet fel webhelyének bármely szakaszára. Lehetséges képek kiválasztása a rendszer készletgyűjteményéből, és a saját képeit is feltölteni.
 • CTA gomb integráció. Ha fel szeretné venni a cselekvésre ösztönző gombot a webhelyére, ezt probléma nélkül megteheti. Csak szerkessze a gomb szövegét, és adja meg az erőforrás hivatkozását, amelybe a felhasználókat átirányítani kívánja.

3. Designs

Témák száma:25
Ingyenes témák&# X2714; IGEN
Rendezés ipar szerint:✘ NEM
Reszponzív dizájn&# X2714; IGEN
CSS kód szerkesztés:✘ NEM

Jelenleg a Zyro sablongyűjtemény csak 25 sablont foglal magában, ám ezek közül csak egyet lehet megtekinteni és testreszabni. Más témák még fejlesztés alatt állnak, és hamarosan elérhetők lesznek.

A Zyro sablonok jól működnek különféle típusú projektek kidolgozásában, miközben azok implikációja és résfókusza a nevükből érthető. Így itt található egy olyan téma, amely nagyszerűen alkalmazható portfóliók, divatüzletek, éttermek és kávézók webhelyein, nyitóoldalain, rendezvény- és utazási weboldalakon, sport- és esküvői oldalakon, valamint más személyes és üzleti projekteknél.

Bármelyik fülkere is összpontosít, minden bizonnyal megtalál egy témát, amely megfelel az Ön igényeinek. Alapértelmezés szerint az összes Zyro sablon friss, tiszta és érzékeny. Mindazonáltal ne számítson tőlük nagy fokú testreszabásra, legalábbis a jelenlegi fejlesztési szakaszban. Amikor elkezdi testreszabni a kiválasztott mintát, lehetőségei csak az alapbeállításokra korlátozódnak. Ide tartoznak a képek és a videók feltöltése, a háttér kiválasztása, betűtípusok és színpaletta, a szövegszerkesztési lehetőségek, a Google Maps integrációja és néhány egyéb szolgáltatás. Ez az.

Zyro sablon

A tervezési testreszabási eszközök és lehetőségek halmaza határozottan kívánnivalót hagy. Ráadásul a Zyro nem nyitja meg a forráskódokat, és nincs mód arra, hogy kihasználják a CSS / HTML szerkesztési képességeidet. Minden túl egyszerű, ha nem is primitív itt.

4. Ügyfélszolgálat

A Zyro ügyfélszolgálata nem a rendszer legfontosabb eleme. Annak ellenére, hogy a prémium csomag felhasználói 24 órás ügyfélszolgálatot, e-mailt és élő csevegési segítséget kapnak, a rendszer továbbra sem nyújt széles körű tudástámogatást. Hasonlóképpen, nincs közvetlen telefonos támogatás, video- és szöveges oktatóanyagok és más népszerű támogatási lehetőségek. A GYIK szakasz elég korlátozott, és most már csak néhány kérdés felmerül.

A weboldal elrendezésén és a tervezés testreszabásánál hozzáférést kaphat a Visszajelzés felbukkanó laphoz, ahol felkérést kap arra, hogy értékelje a webdizájn tapasztalatait. Így állapítják meg a szolgáltatás fejlesztői az Ön elégedettségi arányát és a webhely egyes funkcióinak vagy elemeinek fejlesztésének szükségességét.

5. Árképzési politika

A Zyro árpolitikája több, mint megfizethető. A rendszer teljesen ingyenes csomaggal rendelkezik, amely soha nem jár le, és alapvető funkciókkal rendelkezik. Azok a felhasználók, akik hozzáférést szeretnének elérni a fejlett szolgáltatásokhoz, dönthetnek úgy, hogy frissítik a fizetős előfizetést. Költsége 2,99 dollár / hónap (35,88 dollár / év), ha éves számlázással, vagy 3,99 dollár / hónap (47,88 dollár / év), ha havonta számlázják.

Zyro árképzés

A legfontosabb prémium csomag jellemzői az egyedi domain kapcsolatot, 100 GB sávszélességet, Zyro hirdetések eltávolítását, heti biztonsági mentéseket, korlátlan számú webhelyet, SSL tanúsítvány kapcsolatot, egyedi favicont, megnövelt tárhelyet és 24 órás ügyfélszolgálatot tartalmaznak. Az ingyenes és a fizetett tervek egyaránt tartalmaznak integrált ingyenes tárhelyet, amely biztosítja a webhely készítőjével elindított webhelyek éjjel-napos rendelkezésre állását.

A weboldal készítője 30 napos kockázatmentes próbaverziót és pénz-visszatérítési garanciát kínál azoknak a felhasználók számára, akik ebben az időben az előfizetés megszüntetéséről határoznak. Bármikor megtagadhatja a prémium terv használatát.

A platform minden nagyobb hitel- és betéti kártyát elfogad. Ide tartoznak a Visa, a Mastercard, az American Express, az Discover. A rendszeren belüli összes fizetést biztonságosan védik a 256 bites SSL tanúsítványok, amelyek garantálják a teljes titoktartást.

6. Előnyök és hátrányok

Csakúgy, mint minden más weboldal-készítő, a Zyro-nak előnyei és hátrányai vannak a teljesítményével, a kialakításával és az egyéb nyomós paraméterekkel kapcsolatban. A rendszer használata előtt feltétlenül érdemes többet megtudni róluk, hogy tudják, mit várhatnak el a platformtól. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy összeállítja a weboldal készítőjének előnyeinek és hátrányainak a listáját. Itt vannak.

Előnyök:
Hátrányok:
&# X2714; Könnyen használható és intuitív;
&# X2714; Rugalmas tervek;
&# X2714; Drag-and-drop szerkesztő;
&# X2714; Video-, kép- és Google Maps-integrációk;
&# X2714; SSL titkosítás.
✘ Korlátozott sablongyűjtemény;
Or Rossz tervezési testreszabási lehetőségek;
Of A blog és az e-kereskedelem motorjainak hiánya;
✘ Nincs ingyenes ügyfélszolgálat az ingyenes csomag felhasználók számára;
✘ Nincs hozzáférés a kód szerkesztéséhez.

Alsó sor

A Zyro meglehetősen ellentmondásos weboldal-készítő, amely jelenleg elérhető a Beta verziójában. Valószínűleg ez a legfontosabb tény, amelyet figyelembe kell venni a rendszernek a fejlesztés jelenlegi szakaszában történő felülvizsgálatakor.

Maga a weboldal készítője könnyen használható, és jól használható a különféle feladatok elvégzéséhez. A rendszernek elég nagy a lehetősége arra, hogy versenyképes weboldal-készítővé váljon, mégis jelentős fejlesztéseket igényel, különösen a funkcionalitás és a formatervezés szempontjából. Jelenleg a Zyro nem büszkélkedhet széles körű integrációs lehetőségekkel vagy a tervezés testreszabási funkcióival – teljes szolgáltatáskészlete csak az alapvető paraméterek rendelkezésre állására korlátozódik.

A blog és az e-kereskedelem motorjainak hiánya szintén jelentős károkat jelent. Ugyanez vonatkozik a sablonok korlátozott választására és minőségére. Ugyanakkor még sok a fejlesztés lehetősége, és úgy tűnik, hogy a rendszer fejlesztői a lehető legjobban kiaknázzák annak teljes potenciálját. Őszintén szólva, élveztük a Zyro használatát, és reméljük, hogy csapata folytatja a rendszer fejlesztését. Jelenleg csak egyszerű webhelyek tesztelésére és létrehozására alkalmas.

Próbálja ki a Zyro alkalmazást most

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map