TemplateToaster áttekintés

TemplateToaster (Aktuális változat 7.0.0.18319) – letölthető platform, amely erős és mégis egyszerű sablonok létrehozására szolgál, anélkül, hogy részt vennének a kódolásban vagy a programozásban. Az asztali szoftverek praktikus eszközként szolgál mind az újszülöttek, mind az elkötelezett profik számára, akik szívesen készítenek saját témát. Új sablon létrehozása WordPress, Joomla, Magento, Drupal vagy bármilyen más tartalomkezelő rendszer séta a parkban, köszönöm. Nincs szükség internetkapcsolatra vagy programozási ismeretekre.


Ön dönti el, hogy kész reagáló sablonokat használ-e, és testreszabja-e őket a preferenciáinak megfelelően, vagy saját témát tervez-e a semmiből.. A program fő előnye, hogy megfelelő érzékeny elrendezéseket és erős vizuális szerkesztőt kínál. Más szavakkal, a TemplateToaster alkalmazható a Photoshop és a Sublime Text helyett, és technikailag helyes és vizuálisan vonzó sablonokat hozhat létre önmagában. Hogyan jelenik meg ez a modell a gyakorlatban? Most derítsük ki ezt.

1. Könnyű használat

A TemplateToaster eltér a tipikus SaaS webhely-készítőktől. Ez egy asztali alkalmazás, ami azt jelenti, hogy le kell töltenie a szerkesztőjét, amelyet telepíteni kell az eszközére. Egyesek ezt kissé elavultnak tekintik. Másrészt bármikor hozzáférhet a programhoz, miközben nincs internetkapcsolat szükséges.

Elkezdeni

A TemplateToaster használatának megkezdéséhez látogasson el a hivatalos webhelyre és a telepítse az alkalmazást. A telepítési folyamat 3-5 percet vesz igénybe. A telepítés során kiválaszthatja a kívánt interfész nyelvét, és választhat a Standard vagy a Professional kiadáshoz is.

A különbséget kicsit részletesebben ismertetjük az Árpolitikában. Csak annyit kell tudnia a kiadásokról, hogy a Standard csomag kevesebb szolgáltatással rendelkezik, míg a Pro terv kibővített funkcionalitást kínál a teljesen testreszabott webes elrendezések létrehozásához a kiválasztott CMS-hez. Az utolsó szakasz a telepítés befejezése és az alkalmazás futtatása.

A sablon beállítása

A TemplateToaster telepítése után több egyszerű lépést kell végrehajtania:

 1. Válassza ki a CMS-t, amelyet használni fog a sablonnal. Itt választhat a legnépszerűbb ajánlatok közül, mint például a WordPress, a Drupal vagy a Joomla, valamint olyan platformokat, amelyekben OpenCart vagy WooCommerce. A felhasználók választhatnak a népszerű blogplatformokról; tartalmalapú vagy kisvállalati webhelyeket hozhat létre céljaik függvényében.
 2. Válasszon egy mintasablont a kész elrendezések listájából, vagy kezdjen el egy új makett létrehozását a semmiből. A második lehetőség csak a Professional Edition számára érhető el.
 3. Ugrás az irányítópultra és használja az elérhető eszközöket az elrendezés testreszabásához.

Miután belépett a felületbe, a tartalomkezelő ökoszisztémában nagyon közel van ahhoz, amit a WordPress tartalomszerkesztőben vagy akár a Word dokumentumban láthattunk..

Van egy panelen az elrendezés tetején, más néven: doc, az összes szükséges eszközzel, amelyek elgondolkodva vannak egymás közelében. Az összes sablonszakaszt és -elemet a bal oldali oldalsávba helyezik, így könnyebben elérhetők ászban.

A szerkesztési folyamat

A szerkesztési folyamat elsősorban az irányítópulton található eszközökre támaszkodik. Itt megadhatja az Általános beállításokat az elrendezés, valamint az elemek oldalsó helyzetének megváltoztatásához. A felhasználók szabadon megváltoztathatják az oldalsáv elhelyezkedését, valamint magát a CMS-t is. Itt van az Oldal hozzáadása / szerkesztése gomb új szakaszok vagy kategóriák létrehozásához. Sőt, a szerkesztési folyamat során bármikor szabadon választhat másik sablont.

TemplateToster Editor

A sablon testreszabásához csak ki kell választania egy zónát, amelyet szerkeszteni szeretne. Például kattintson a fejlécre a szövegterület szerkesztéséhez, egy másik kép letöltéséhez, a háttér színének megváltoztatásához vagy a blokk magasságához és szélességéhez szükséges méretek beállításához. A felhasználók testreszabhatják a margókat, valamint a textúrát, effektusokat, árnyékokat stb.

TemplateToster menü

A TemplateToaster a tartalomszerkesztő mellett a drag and drop funkcióval is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen áthelyezheti a szekciót, vagy megváltoztathatja az egyes szekciók helyét. Az oldalsablonok előre megtervezett struktúrával, valamint H1-H6 címsorokkal, integrált bekezdésekkel, gombok típusaival, oldalral, linkekkel, megjegyzésekkel és egyéb blokkokkal érkeznek, amelyeket hagyhat vagy törölhet..

A rendszer lehetővé teszi az egyes szakaszok külön-külön történő szerkesztését. Válassza ki a sablonterületet a tetején lévő listából (oldalsáv, lábléc, fejléc, elemek, tartalom stb.), És szerkessze őket néhány kattintással. Ugyanazok a beállítások vonatkoznak minden oldalra. Egyszerűen válassza ki a testreszabni kívánt oldalt a bal oldali oldalsávból, és ugyanazokkal az eszközökkel szerkesztheti őket. Felvehet annyi új sablont is, amennyire szüksége van.

Az új oldal semmiből történő létrehozásának folyamata majdnem ugyanaz. Az egyetlen különbség az, hogy valójában saját maga tervezi meg a webhely elrendezését anélkül, hogy ragaszkodnia kellene a kész maketekhez. Ezenkívül a Professional kiadással teljes hozzáférést kap a CSS-hez, HTML-hez vagy JavaScript-hez a sablon forráskódjának szerkesztéséhez és exkluzív webdizájn, elemek, blokkok és szakaszok létrehozásához.

Élesben

Miután befejezte az elrendezés szerkesztését, csak a sablont kell exportálnia és feltöltenie a tárhelyére. Tehát győződjön meg arról, hogy már kiválasztott egy megbízható tárhely szolgáltatót és regisztrált egy domain nevet.

A TemplateToaster jó első benyomást kelt a könnyű használat szempontjából. Az újszülötteknek még szükség lehet némi időre, hogy kiderítsék, hogyan működik minden. Másrészt nincs szükség tanulási görbére. Ezen felül a weboldal rengeteg oktatóvideót és útmutatót kínál kezdőknek. A rossz hír az, hogy az alkalmazás csak a Windows operációs rendszerrel működik. A MAC-hoz még nincs verzió.

2. Jellemzők & Rugalmasság

A TemplateToaster nem csak sablonkészítő. Teljes ciklusú internetes eszközként érkezik, amely biztosítja a weboldal további zökkenőmentes működését. A felhasználók profitálnak a platform rugalmasságából, valamint a különféle webhelytípusok létrehozásának extra lehetőségeiből, az egyszerű blogoktól kezdve a növekvő e-kereskedelmi projektekig..

Kompatibilis bármilyen CMS-rel

A platform lehetővé teszi, hogy különféle sablonokat és elrendezéseket hozzon létre szó szerint minden CMS számára. Csak annyit kell választania, hogy ki akarja választani a telepítés során, vagy megváltoztathatja azt a webhely szerkesztése során az Általános beállítások kattintással. Függetlenül attól, hogy blogot vagy kisvállalkozási webhelyet indít a WordPress-en, digitális boltot szeretne létrehozni a WooCommerce, az OpenCart vagy a Magento oldalán, a TemplateToaster 100% -os mérkőzés lesz..

sablonhús szoftver splash képernyő

UI húzza és dobja le

A TemplateToaster alkalmazásban megvalósított drag and drop funkcióról már említettük. A korszerű felhasználói felület kialakításához nincs szükség speciális készségekre vagy technikákra. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a szükséges területet, ejti a blokkot a szükséges pozícióba, és a belső szerkesztési folyamatnak köszönhetően néhány kattintással szerkesztheti a tartalmat. Ez azt jelenti, hogy minden változtatás automatikusan mentésre kerül.

TemplateToaster tartalomszerkesztő

Rugalmasság és SEO

A rendszer fejlett webes technológiákat használ, hogy a felhasználók sablonokat készítsenek, amelyek ugyanolyan jól működnek minden webtárhelyen. Ugyanakkor a TemplateToaster a Bootstrap keretrendszerrel érkezik azoknak a fejlesztőknek, akik exkluzív funkciókat akarnak tervezni HTML / CSS segítségével két platformon közötti váltás nélkül. Az oldalsablonok H1-H6 címsorokkal és egyértelmű felépítésű bekezdésekkel vannak ellátva, amelyek a SEO-barát szempontból is jól működhetnek.

Biztonság

A platform biztosítja a szerkesztő zökkenőmentes működését és az automatikus frissítéseket, amelyeket a felhasználók egy évig ingyenesen kapnak. Ezen felül az előfizetőknek lehetősége van arra, hogy igényeljenek egy funkciót, amelyet látni szeretnének az alkalmazásban. A szolgáltatás elérhető a súgóban. Írja le azt a funkciót, amelyhez hozzászólást szeretne fűzni, a megfelelő szakaszban.

3. Tervezés

A TemplateToaster hatalmas témaválasztékkal büszkélkedhet. A platform jelenleg 10 ingyenes sabloncsomagot kínál, amelyek különféle résekre utalnak. Itt van egy blogrendezés, egy téma a kisvállalkozások webhelyeire, e-kereskedelem sablonok, stb. Mindegyikük rendelkezik előnézeti móddal. Sőt, az összes elrendezés érzékeny és kompatibilis a különféle mobil eszközökkel, képernyőméretük ellenére.

TemplateToaster Designs

Ha nem akarja választani a kész makettokat, akkor lehetősége van arra, hogy az oldal tervezete nulláról megtervezzen. Ez az opció csak a Professional Edition esetén érhető el. Sőt, ez alig fog működni a nem szakemberekkel, mivel bizonyos kódolási ismeretekre lesz szükség. A legfontosabb előnye itt a sablon CSS / HTML / JavaScript elérése. Ön bármilyen elemet megtervezhet, és az oldalon elhelyezheti. Válassza ki a kívánt programozási nyelvet az oldal tetején található műszerfal általános beállításaiban, és lépjen tovább.

Az újszülötteknek van néhány extra lehetősége is a weboldal kialakításának testreszabására. Például hozzáférhetnek egy egyedi képgyűjteményhez favicon hozzáadásához, valamint egy egyedi logót felvehetnek a hiperhivatkozással. A képszerkesztő funkció megkönnyíti a fejléc képek vagy ikonok testreszabását.

Hozzáadhat textúrákat, különféle effektusokat valósíthat meg, szerkesztheti a kép méretét stb. A logóbeállítások megkönnyítik az egyik kiválasztását az egyedi logógyűjteményből, valamint a saját logójának böngészését és letöltését. Ezen kívül van egy gomb a videók feltöltéséhez, valamint az egyéni videószerkesztő.

Annak ellenőrzéséhez, hogy hogyan néz ki webhelye, mielőtt elindulna, használhatja az RTL előnézete lehetőséget, amely a „Fájl” részben található. Ez a funkció automatikusan előállítja a weboldal előnézetét a böngészőben, az összes módosítással.

4. Ügyfélszolgálat

A „Fájl” szakaszban található egy „Súgó” fül, ahol hozzáférést kaphat egy program technikai támogatásához és linkeket egy ingyenes CMS oktatóprogramjaihoz. Az alkalmazás felületének jobb felső sarkában egy kérdőjel található egy kék körben. Ha rákattint, hozzáférhet a kimerítő és a minőségbiztosítási rendszer kézikönyvéhez. Az egyes menüpontok és megnevezésük, valamint a szoftverrel történő telepítés útmutatója a telepítés pillanatától kezdve itt található.

Emellett közvetlenül a TemplateToaster „Súgó” szakaszából is elérheti a közösségi fórumot, a dokumentumokat és a technikai támogatást. Van egy blog, amely híreket, ajánlásokat, útmutatásokat és egyéb hasznos dolgokat tartalmaz. Videó oktatóanyagok, a csoportokra mutató linkek a népszerű közösségi hálózatokban szintén elérhetők. Az alkalmazás általában minőségi információs és technikai támogatást nyújt a felhasználók számára.

5. Árképzési politika

A TemplateToaster letölthető a hivatalos honlapján ingyen. A programnak korlátlan próbaverziója van, amely lehetővé teszi annak részletesebb megismerését a vásárlás előtt. Létrehozhat annyi sablont, amire szüksége van, de nem fogja tudni telepíteni azokat a CMS-re, amelyet a program támogat. Két fizetett licenc verzió van itt:

 • Standard Edition ($ 49) támogatja az összes elérhető CMS-t, ingyenes frissítéseket egy évre, technikai támogatást, a Bootstrap Framework-t, kész sablonokat.
 • Professional Edition ($ 149) lehetőséget kínál webhely létrehozására a semmiből, eltávolíthatja a _ttr CSS előtagot, az FTP opciót, használhat egyedi képeket a sablonban, elemszintű könyvjelölést, egyedi modul-Pozíciók / Widget-területek / Régiók kialakítását és egyéb lehetőségeket.
 • TemplateToaster árazása

A két fizetett terv összes szolgáltatásának engedélyezéséhez meg kell vásárolnia az aktiváló kulcsot, és be kell helyeznie a TemplateToaster irányítópultjába. A standard terv jellemzői szempontjából nagyon korlátozottnak tűnik. Valójában megkapja az alapvető platform funkcionalitását, amely valószínűleg csak egy apró egyszerű webhely számára működik, szűk finanszírozással, amely nem igényel sok funkciót.

Sőt, 49 dollárért valójában csak egy sablon létrehozására szolgáló eszközt kap, míg az előző weboldal-készítők tárhelyet, domain-t, ingyenes hegyeket és szélesebb választékot kínálnak alacsonyabb áron. A Professional kiadás lehetővé teszi a legtöbbet a platformon, beleértve a teljes testreszabási, optimalizálási és tervezési eszközöket. Másrészről vannak valamivel jobb professzionális eszközök a webes tervezők és kódolók számára, amelyek több testreszabási szolgáltatást nyújtanak.

6. Előnyök és hátrányok

A TemplateToaster kissé haszontalannak tűnik, figyelembe véve a rendelkezésre álló all-in-one SaaS megoldásokat, valamint a WP-re optimalizált hosting platformokat, amelyek a terv összes funkciójával rendelkeznek, és nincs szükség külön sablon létrehozására. Másrészt, ez jó alternatíva lehet a bonyolultabb webes tervezési eszközök számára, mivel ennek még mindig vannak remek tulajdonságai a csomagban.

Előnyök:
Hátrányok:
&# X2714; Könnyen kezelhető. Drag-and-drop felhasználói felület.
&# X2714; Korlátlan ingyenes próbaverzió.
&# X2714; Internet kapcsolat nélkül elérhető.
&# X2714; Jó kezdőknek és dedikált profiknak.
&# X2714; A szerkesztési eszközök széles választéka.
&# X2714; Kompatibilis az összes főbb CMS-sel és bármilyen webtárhelyen.
Only Csak Windows esetén érhető el.
✘ Túl drága tervek.
✘ A felhasználók kezdettől fogva bonyolultak.
✘ Töltse le és telepítse.

Alsó vonal

Lehet, hogy a TemplateToaster nem a legjobb ötlet oly sok kész megoldással alacsonyabb áron. Szüksége van 149 dollárt fizetni egy olyan platformon, amely nem is tartalmaz tárhelyet és domain-et? Valószínűleg nem. Másrészt az alkalmazás jó alternatíva lehet a bonyolultabb webdesign és programozási eszközök számára. Használható kódolási készségeinek ingyenes próbaverzión keresztüli tesztelésére vagy a weboldalépítési technikák kipróbálására.

Újszülöttek számára SaaS weboldal készítők vagy WP-re optimalizált tárhelymegoldások a csomagban található összes funkcióval jobb és költséghatékonyabb ötlet lehet. Legalább szélesebb lehetőségei lesznek a sablonválasztás, valamint a weboldal kezelése és támogatása szempontjából.

Töltse le most a TemplateToaster alkalmazást

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map