Novi Builder áttekintés

Novi Builder – egy nagy teljesítményű HTML-webhely-készítő, amely praktikus funkciókkal rendelkezik, hogy egy pillanat alatt lehetővé tegyék a felhasználók számára az internetet. A rendszer egyszerű szerkesztési eszközöket kínál, amelyek a drag-and-drop funkciókon alapulnak, a sablonok listájával, a bővítmények széles választékával és a jövőbeni webhely egyéb fontos elemeivel együtt..


A platform minden bizonnyal jó HTML hátterű, tapasztalt web-tervezők számára fog működni, akik ügyfelek webes projektjeivel foglalkoznak, vagy webhelyeket hoznak létre az ügyfelek számára. A Novi valójában az egyetlen webhely-készítő, amellyel a felhasználók a forráskóddal dolgozhatnak. Ez teszi a szoftvert egyedivé és innovatívvá. Ugyanakkor a rendszer jó lesz a nem szakemberek számára is. Ez továbbra is nagyon egyszerűen használható az összeszerelt kész blokkoknak köszönhetően, valamint a bővítmények, a vizuális elemek és az egyéb, az új, innovatív weboldalkészítő által nagyra becsült nagyszerű szolgáltatások mellett.

Nézzük meg közelebbről, mit kínálhat a Novi a weboldalak kiépítésének perspektíváiról.

1. Könnyű használat

A HTML-sel való munka egyszerűbb, ha összehasonlítjuk a bonyolultabb weboldal-készítővel és a rendszerekkel, különösen, ha műszaki háttérrel és némi tapasztalattal rendelkezik. A HTML-alapú webhelyeket könnyű feltölteni a hagyományos fájlkezelők vagy az FTP segítségével. Egyszerűen helyezze el a weboldalt a kívánt mappába, és azonnal közzétegye.

Ugyanakkor a HTML-alapú webhelyek kevésbé igényelnek hostolási lehetőségeket, ami gyorsabb oldalbetöltési sebességet eredményez. Ami a könnyű használatot illeti, a Novi a megfelelő választás dedikált webfejlesztők és újoncok számára.

Novi Builder szerkesztő

 • Szerkesztő tervezési mód – Ön dönti el, hogy kiválaszt-e egy használatra kész sablont, vagy foglalkozik-e a forráskód-szerkesztéssel. Bármit is választ, az építési folyamat kezelése meglehetősen egyszerű az intuitív műszerfalnak köszönhetően, ahol az összes szükséges eszköz egy helyen található. A kattintással válthat a tervezési és a szerkesztési mód között.
 • Egyszerű szerkesztési mód – ez jó megoldás nem szakemberek számára. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a sablont és elkezdi a szerkesztést. A rendszernek egy drag and drop funkciója, valamint egy egyszerű vezérlőpultja minden szükséges gombbal, amelyekkel új képeket tölthet fel a csúszkához, rétegeket másolhat, elemeket, blokkokat és szakaszokat hozzáadhat vagy törölhet egy kattintással. A felhasználók linkeket adhatnak a menükhöz, szerkeszthetnek fotógalériákat és így tovább.
 • Előnézet mód – zökkenőmentesen megnézheti munkája eredményeit, mielőtt online lépne fel. Tekintse meg a webhelyet, és döntsön olyan fontos változásokról, amelyek javítják a felhasználók benyomását.
 • Speciális oldalkezelő – létrehozhat egy új oldalt, és egyetlen kattintással elérheti azt. A beállításokkal dolgozhat, ha új műveleteket hoz a kívánt oldalra, és helyettesítheti vagy törölheti azokat egy felhasználóbarát helyi menü segítségével..

Miután elkészítette a jövőbeli weboldal tervezését, online léphet a gomb megnyomásával. A Novi a webhelyadatait a saját szerveren tárolja, így nem kell külső gyártó szervermegoldásait keresnie. Annak ellenére, hogy a rendszert eredetileg olyan felhasználók számára fejlesztették ki, akik rendelkeznek bizonyos alapvető webes tervezési ismeretekkel, aligha kell sok időbe kerülnie a kezdőknek a rendszer működésének kitalálására..

2. Jellemzők & Rugalmasság

A Novi Builder gazdag funkcionalitással büszkélkedhet a szükséges bővítményekkel és szolgáltatásokkal kiegészítve. A rendszer elegendő képességgel rendelkezik, hogy tökéletes web-tervező munkaterületet hozzon létre, és különféle webhelytípusokkal álljon elő. Pár órán belül létrehozhat funkcionális HTML-alapú weboldalt, gyors betöltési sebességgel és SEO-barát tartalommal.

 • Ingyenes HTML sablonok – Nincs semmi baj a HTML-alapú sablonok választásakor. Kompatibilisek az összes létező böngészővel. Van egyértelmű kódjuk, amely lehetővé teszi számukra a gyorsabb betöltést. A felhasználók zökkenőmentesen integrálhatják azokat harmadik fél szolgáltatásaihoz és kódjaihoz. A sablonok listája különféle lehetőségeket tartalmaz a kisvállalkozások, nonprofit szervezetek, egészségügyi szolgáltatók stb. Számára. A platform jelenleg több mint 40 különféle sablont kínál, amelyek szintén mobilbarát.
 • Novi Builder sablonok

 • Ingyenes alapvető bővítmények – A választott terv ellenére hozzáférhet az elérhető bővítmények teljes listájához. Függetlenül attól, hogy prémium tag, vagy csak a belépési terv rendelkezik, a rendszer biztosítja az összes szükséges eszközt a zökkenőmentes MailChimp-integráció létrehozásához a Camera Sliders, Countdowns, Google Maps, Social Media Buttons és egyebek között. A nagy hír az, hogy a sablonokhoz már beépített bővítmények vannak. Nem kell pazarolnia az idejét a szükséges kiegészítő keresésére.
 • SEO-barát webhelyek – Egyszerűen lépjen az irányítópult beállításaiba, hogy dolgozzon a metacímkékkel és fókuszáljon kulcsszavakat a jövőbeli weboldal SEO fejlesztése érdekében. Nem szabad megemlíteni egy nagyon jó oldalbetöltési sebességet, amely szintén befolyásolja az Ön webhelyét. Ez csökkenti a visszafordulási arányt, és javítja a felhasználók benyomását.
 • Novi Builder SEO

 • Havi frissítések – A Novi Builder jó példája a fejlesztők és az ügyfelek közötti együttműködésnek. A Novi csapata minden hónapban felülvizsgálja a felhasználók összes ajánlatát és igényét, hogy a legjobban várt és kívánt rendszerfrissítéseket készítse.
 • Fejlesztői eszközök – mostantól kihasználhatja a forráskód-szerkesztési lehetőségeket. A felhasználók hozzáférhetnek a CSS, HTML vagy JS szerkesztőhöz az oldal vagy az egyes blokkok testreszabásához. A rendszer lehetővé teszi, hogy kivonatot mentsen, és szó szerint bármilyen elemmel dolgozzon az oldalon.
 • Novi Builder Kódszerkesztő

A kiegészítő funkciók elsősorban azoknak a webes tervezőknek szólnak, akik az ügyfelek webhelyeivel foglalkoznak. Például letöltheti a projekt sablonját, hogy megjelenítse az ügyfeleknek közzététel nélkül, vagy egyszerűen elmentheti a projekt prototípusát további felhasználás céljából..

3. Designs

Témák száma:26
Ingyenes témák&# X2714; IGEN
Rendezés ipar szerint:&# X2714; IGEN
Reszponzív dizájn&# X2714; IGEN
CSS kód szerkesztés:&# X2714; IGEN

A webdizájn szempontjából minden egyszerűbbnek tűnik, ha lehetősége van a rendszer forráskódjának szerkesztésére. Ugyanez vonatkozik a Novi Builderre. A felhasználók szabadon használhatják a különféle webdesign-trendeket, valamint az UI / UX funkciókat, hogy projektjeik felhasználóbarátabbá és vonzóbbá váljanak. A tervezés alapvető jellemzői a következők:

 • Stílusos, előre elkészített sablonok – A Novi sablonjai nagyon hűvösek. Ezenkívül szem előtt kell tartania mindegyiket nyílt forráskóddal, ami végtelen szerkesztési képességeket jelent. Az előre elkészített webhely elrendezések beépített szakaszokkal és blokkokkal, valamint minden szükséges bővítménnyel érkeznek.
 • Bővített tervezési lehetőségek – A tapasztalt web-tervezők hozzáférhetnek a Design Mode-hoz, hogy a forráskóddal dolgozzanak. A felhasználók választhatnak HTML, SCC vagy JS szerkesztés közül. Nemcsak a kódot szerkesztheti, hanem a bővítményekkel és az előre beállított elemekkel is dolgozik. A folyamat nagyon egyszerű és intuitív.
 • Speciális vizuális szerkesztés – A felhasználók egyidejűleg két különböző sablonverziót is elérhetnek. Az első valójában a Novi szerkesztő, az összes alapelemmel együtt. A WYSIWYG szerkesztési funkcionalitással rendelkezik, amely megkönnyíti az újszülöttek számára a kívánt tervezés kidolgozását. A második verzió egy szabványos HTML kódot és az összes kapcsolódó fájlt tartalmazza egy helyen.
 • A felbontási funkció módosítása – különféle mobil eszközökön keresztül megnézheti jövőbeli webhelyét anélkül, hogy ténylegesen váltana közöttük. A Felbontás módosítása üzemmód különféle lehetőségeket kínál az okostelefonok és a táblagépek álló / fekvő képernyő méretére a laptop és az asztali FULL HD verziók mellett.

A Novi meglehetősen rugalmas és sokoldalú a design szempontjából. Legalábbis biztosan rendelkezik minden szükséges eszközzel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára naprakész és felhasználóbarát webhelyek létrehozását.

4. Ügyfélszolgálat

Ami az ügyfélszolgálatot illeti, nehéz megmondani valamit annak megbízhatóságáról és hatékonyságáról, tekintettel arra, hogy a rendszert nemrégiben indították el. Másrészt, a platformon hatalmas tudásbázis található, amely leírja az összes alapvető funkciót, a rendszer megkezdésétől a szerverigényekig, a telepítési folyamatig, a pluginekig stb. A kapcsolatfelvétel fő lehetőségei:

 • Jegyrendszer – az ügyfélszolgálattal történő tradicionális kapcsolatfelvétel e-mailben. A jegy beküldéséhez be kell helyeznie az adatait.
 • Novi közösség – a közösséget csak egyetlen Facebook-csoport korlátozza. Az előfizetők azonban nagyon aktívak.
 • Oktatóanyagok és útmutatók – A platform részletes útmutatót és lépésről lépésre kínál útmutatót a felhasználók számára a tapasztalati szint ellenére. Nagyon könnyen érthetők és követhetők.

A Live Chat funkció hiánya furcsa lehet, bár a Novi fejlesztői azt állítják, hogy havi frissítéseket kezelnek az ügyfelek igényei alapján. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók a közeljövőben láthatják.

5. Árképzés

A Novi Builder nagyon megfizethetőnek tűnik, ha tagságát ajánlja egy hagyományos HTML-alapú sablon áráért. Az egyetlen különbség az, hogy mindent egybenben megoldást kap ügyfélkiszolgálóval, ingyenes sablonokkal és pluginekkel egészen ésszerű áron. A professzionális webes tervezők alacsony költséggel élvezhetik az egész életre szóló tagságot. A tervek a következők:

 • üzembe helyezés évente 29 dollárba kerül, ingyenes frissítésekkel és csatlakozókkal, korlátlan projektekkel és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.
 • Fejlett évente 49 dollárba kerül, ugyanazokkal a szolgáltatásokkal, mint a Startup + több mint 20 ingyenes HTML sablon.
 • Fejlesztő Egyszerûen 140 dollárba kerül, hogy életképes Novi-partnerré válhasson, és ingyen elérhesse az összes Novi-funkciót.

Összefoglalva: a rendszer nagyon megfizethető, figyelembe véve a funkcionalitását és rugalmasságát.

6. Előnyök és hátrányok

A Novi Builder minden bizonnyal méltó platform, bár viszonylag új. Természetesen van néhány alapvető előnye a hagyományos weboldal-készítőkhöz képest. Vessen egy pillantást annak alapvető előnyeire és hátrányaira:

Előnyök:
Hátrányok:
&# X2714; Megfizethető áron.
&# X2714; Bővített tervezési funkcionalitás.
&# X2714; Ingyenes bővítmények és sablonok.
✘ Lehet, hogy egy kicsit nehéz használni az újszülöttek számára.
✘ Reméljük, hogy rendelkezik egy élő csevegési funkcióval is, amellyel kapcsolatba léphet.

Következtetés

A Novi Builder egy innovatív platform, amely elsősorban a professzionális web-tervezők számára működik, akik webhelyeket hoznak létre ügyfeleik számára. Világos nyílt forráskódú sablonokat kínál a forráskóddal való együttműködéshez szükséges eszközök tervezése mellett. A rendszer megfizethető, nagy élettartamú képességekkel, ésszerű áron.

Az újszülöttek számára is hasznot húzhat ez a könnyen használható weboldal-készítő kész sablonokkal és beépített bővítményekkel, egyszerű műszerfal minden szerkesztő eszközzel egy helyen. Bár a funkciók megtanulása eltarthat egy ideig, a részletes video útmutatók és oktatóanyagok mindenképpen hasznosak lesznek.

Próbálja ki a Novi Builder alkalmazást most

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map