Négyzet áttekintés

Squarespace – az egyik legismertebb weboldal-készítő. A platform állítása szerint különféle típusú webhelyek számára jó. A szoftvert jó választásnak tartja a blogok, a kis digitális üzletek és a professzionális portfóliók számára. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára szép megjelenésű webhelyek felépítését, bár ez messze nem egyszerű eszköz.


A Squarespace jó webhely-készítő, amikor csak a legjobb módra van szüksége. Valójában ez egy olyan társaság, amely tisztában van azzal, hogyan kell a legkedvezőbb fényben bemutatni terméket, és ez az egyik dolog, amelyet a felhasználók legjobban értékelnek. Az összes Squarespace-alapú webhely nagyon hűvösnek tűnik, bár még mindig vannak bizonyos kérdések a platform könnyű használatával kapcsolatban, különösen amikor a szerkesztésről van szó.

Az elmúlt években számos panasz történt, amelyek arra utaltak, hogy a Squarespace nem tartalmaz néhány alapvető jellemzőt. Úgy tűnik, hogy a legfrissebb platform 7-es verzióra történő frissítése kiküszöböli a hiányosságokat. A szoftver tartalmaz néhány új funkciót, mint például a Cover Page Builder, a frissített stílusszerkesztő stb..

1. Könnyű használat

A Squarespace meglehetősen könnyen használható az eltérő webdesign háttérrel és tapasztalatokkal rendelkező emberek számára. Kényelmes, világos és logikusan felépített felülettel rendelkezik, amelynek minimalista kialakítása minden felhasználó számára érthető. Amikor azonban először fér hozzá a rendszerhez, előfordulhat, hogy a műszerfal kissé zavaró. Nagyon jó lenne, ha ez magától értetődőbbé válna az első felhasználók számára.

A szolgáltatás frissítése után javult a használhatóság, ami már a kezdetektől érthetővé válik. Nem kell váltania a webhelykezelő és az előnézeti mód között minden alkalommal, amikor a szerkesztéseket elvégzi. A fejlett beépített szerkesztési funkció az összes változást a képernyőn láthatóvá teszi, ez lerövidíti a webfejlesztési időt, és az egész webes tervezési folyamatot egyszerűvé és vonzóvá teszi..

Squarespace Visual Editor

Mivel WYSIWYG eszköz, a Squarespace most sokkal egyszerűbbé teszi a kívánt eredmény elérését, amellyel megszokta. Egy dolog azonban változatlan maradt: bármilyen változtatást is végrehajt, automatikusan mentésre kerül, és nincs lehetősége arra, hogy előzetesen megnézze őket a weboldal közzététele előtt. Ez azt jelenti, hogy a látogatók ezeket a változásokat élő módban látják, ami felhívja a figyelmet arra, hogy a webes tervezési folyamat során nagyon figyelmesnek kell lenni a hibák elkerülése érdekében..

Sőt, a Squarespace 100% WYSIWYG műszerré vált. Bár a szerkesztési folyamat gyorsabbá és egyszerűbbé vált, van egy alapvető probléma. Az összes módosítás automatikusan elmentésre kerül, anélkül hogy lehetősége lenne azok áttekintésére. Ez azt jelenti, hogy a látogatók is azonnal látják a változásokat. A kezdetektől el kell kerülnie az esetleges hibákat.

Húzza és vidd funkció

Bár a Squarespace elhelyezi magát drag and drop weboldal készítőként, valójában ez nem egy 100% -os drag and drop eszköz. Ha megpróbálja mozgatni az egeret egy fotó fölé a sablonon, semmi sem történik. A médiafájlok és képek feltöltése csak a Stílusszerkesztő elérése után lehetséges. Ha elkészült, szabadon feltöltheti webhelye bármely tartalmát.

Stílusszerkesztő

Időbe telik, mire megszokja a Stílusszerkesztőt. Ez azonban nem túl bonyolult. Az eszköz lehetővé teszi az objektumok és szakaszok mozgatását az oldal testreszabása érdekében. Ezen felül módosíthatja a webhely egyes elemeit, és áthelyezheti azokat. Az áthelyezéssel kapcsolatos egyetlen probléma a választott sablontól függően merülhet fel. Néhányuk az egyes elemek botkormányait veszi figyelembe, anélkül hogy lehetősége lenne azokat áthelyezni vagy megváltoztatni.

Négyzet alakú stílus szerkesztő

Jó hír az, hogy a Stílusszerkesztő számos különféle lehetőséget kínál a dobozból. Például választhat bizonyos olyan stílusstílusok közül, amelyeket a többi oldal automatikusan elfogad. Az oldaltípusok közül választhat:

 • Borítólapok;
 • Termék oldalak;
 • Blog oldalak;
 • Galériák;
 • Index oldalak;
 • Esemény oldalak.

Miután kiválasztott egy adott típust, az azonos típusú más oldalak automatikusan elfogadják azt. Például. A termékalapot csak egyszer kell szerkesztenie. A termékoldal beállításai automatikusan vonatkoznak a termék többi oldalára.

2. Jellemzők & Rugalmasság

A Squarespace egy rugalmas platform, bár nincs saját App Store-ja, valamint harmadik féltől származó integrációs lehetőségek. Másrészt, a platformon elegendő beépített elem van, hogy működőképes weboldalt hozzon létre.

Négyzet alakú oldalszerkesztő

Modulok és kiegészítők

A felhasználók különféle kiegészítők sorozatát fogják értékelni. Úgymint:

 • Widgetek kép- és fotógalériákhoz;
 • Közösségi média gombok;
 • e-kereskedelem eszközei éttermek és kávézók számára.

A szoftver integrált eszközzel büszkélkedhet a látogatói statisztikák nyomon követésére. Lehetőség van a Google Analytics integrálására, vagy alternatívaként a Squarespace Metrics App alkalmazást.

A weboldal készítője beépített kapcsolati űrlapokkal rendelkezik, amelyeket könnyű testreszabni és szerkeszteni. Felveheti a szükséges mezőket, vagy felhasználhatja a Kapcsolattartó űrlapkészítőt a kizárólagos felhasználói vádasadási eszközök létrehozásához.

e-kereskedelem jellemzői

Ez a szolgáltatás az egyes Squarespace webhelyek része, bár a tervtől függően bizonyos korlátozásokkal rendelkezik. Ingyenes SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bevásárló kosarat integráljon bármely oldalhoz, függetlenül attól, hogy blog vagy digitális áruház.

Négyzet alakú e-kereskedelem

A platform biztosítja a termék tisztességes online megjelenítését. Minden elemhez különféle képeket adhat hozzá. Kattinthatók és nagyobb képet nyújtanak a részletes termékleírással ellátott lightboxon keresztül. A felhasználók kezelhetik a termék árat, feltüntetve a normál árat, valamint az árakat az eladási időszak alatt. Videókat is hozzáadhat a termékoldalhoz. Ezek azonban a „További információ” szakaszban lesznek elérhetők.

Olvassa el még:
Példák a négyzet alakú e-kereskedelemre – a Squarespace felhasználók által készített valódi online áruházak.

A Squarespace lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 100 különböző elemváltozatot vagy SKU-t hozzáadhassanak. A belépési eljárás meglehetősen egyszerű, bár időigényes, mivel még nem létezik automatizált algoritmus. A valós bevásárlókosár-szolgáltatás mellett azonban továbbra is képes automatikusan generálni SKU-kat.

Négyzet alakú termékváltozatok szerkesztője

A fizetési lehetőségek meglehetősen korlátozottak. A platform a Stripe használatával fogadja el a Visa és Mastercard bankkártyával történő fizetéseket. Másrészt, a szállítási költségbeállításoknak köszönhetően nem kell foglalkoznia a szállítási költségek kiszámításával. Ön szabadon állíthatja be a lakás alapú költségeket, valamint a termék tömegével meghatározott tarifákat.

A rendszer különféle lojalitási lehetőségeket kínál. Ide tartoznak a kuponkódos utalványok, rögzített és változó százalékos kedvezmények, ingyenes szállítási utalványok stb.

Négyzet alakú SEO

A SEO lehetőségei kissé korlátozottak. Valójában kínálnak alapvető beállításokat a termékoldalakhoz és a blogrészekhez. Más webhely-készítőktől eltérően, a Squarespace automatikusan a termék nevét vagy a címsorát használja az oldal SEO címének. Nem tudja kezelni. Ugyanez vonatkozik a webhely címére. Az összes oldalon megjelenik.

A weboldal készítő lehetővé teszi webhelyének elrejtését a keresőmotoroktól, ha valamilyen okból nem akarja, hogy indexelje. Azt kell tennie, hogy felveszi a „noindex” címkét arra a weboldalra, amelyet el szeretne rejteni a keresőrobotoktól. Ez azonban nem jelenti azt, hogy webhelye nem lesz elérhető azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék böngészni. Két lehetőség teszi lehetővé a „noindex” címke hozzáadását – ezt megteheti az Oldalbeállításokban vagy a kézi kódbeadással. Ezek a lehetőségek lehetővé teszik, hogy az egész weboldalt vagy annak egyes oldalait elrejtse az indexálás ellen.

Blog szolgáltatás

A weboldal készítője jó lehetőség a blog elindítására. A szolgáltatás lehetővé teszi a saját podcastjaikat tároló bloggereket, és néhány kiegészítő funkcióval bővíti a felhasználók maximális elkötelezettségét:

 • Kommentárok és visszakeresések engedélyezése;
 • Adjon hozzá geolokációs címkéket;
 • Engedélyezze az RSS-hírcsatornát;
 • Használja az iTunes címkézést;
 • Újrabeszélés és így tovább.

A platformon van egy blogimportálási funkció, amely megkönnyíti a WordPress, a Tumblr vagy bármely más blog eljuttatását a Squarespace platformra..

Társadalmi integráció

A Squarespace lehetővé teszi a tartalom frissítését, amikor bármilyen szükség van rá, hogy azt tovább megosszák a közösségi hálózatokban, például a Facebook, a Twitter, a Google+, a Dropbox, a Tumblr, az Instagram, a Dribbble, a Linkedin, a Pinterest, a SoundCloud, a Behance, a Twitch, a Yelp-n. és több. Hasonlóképpen, a webhely látogatói megoszthatják az érdeklődésüket a weboldalba integrált Megosztás és Pin gombokkal.

Squarespace Analytics

A webhely-készítő segítségével közvetlenül a rendszer irányítópultjáról betekintést nyerhet a látogatók viselkedésébe és a webhely teljesítményébe. Ez az a hely, ahol jelentéseket tud áttekinteni, amelyek fontos adatokat szolgáltatnak az oldalmegtekintésekről és látogatásokról, az átváltási arányokról, a forgalom számáról és a forrásokról, a népszerű tartalomról és más kritikus paraméterekről..

Squarespace Analytics

A Google Maps beágyazása

A Squarespace segítségével beágyazhatja a Google Maps webhelyére, hogy pontos üzleti helyét jelezze. Ez az a hely, ahol megadhatja elérhetőségi adatait, visszajelzési űrlapját, vállalati előzményeit és egyéb információkat, amelyeket fontosnak és érdekesnek tart a potenciális látogatók számára. A mobil információs sáv segítségével a felhasználóknak akár útközben is gyorsan elérhetik ezt az információt.

A Google Maps négyzetnézete

Online naptár

Annak érdekében, hogy a célközönség tisztában legyen a közelgő eseményekkel és különleges ajánlatokkal, integrálhat egy online naptárt a webhelyére. Itt küldheti el az események ütemtervét, a híreket, a különleges dátumokat, és hagyhatja, hogy a felhasználók válaszoljanak az Ön webhelyéről (ha engedélyezi ezt a funkciót). Az Ön által hozzáadott eseményeket meg lehet osztani a közösségi média profiljain is, hogy több felhasználót érjen el és népszerűsítse vállalkozási adatait.

SSL tanúsítás

Az összes Squarespace webhelyet biztonságosan védik ingyenes 2048 bites SSL tanúsítványok. Megakadályozzák a harmadik féltől származó felhasználók jogosulatlan hozzáférését az Ön tartalmához, bizalmas információkhoz, fizetési adatokhoz és egyéb személyes információkhoz. Ez nagyon fontos a webáruház-tulajdonosok számára, akik különös figyelmet fordítanak ügyfeleik online biztonságára.

E-mail marketing

A Squarespace széles körű, átfogó marketing eszközöket kínál Önnek, amelyek hatékonyan segítik a közönség elérését és növelését. Így a rendszer lehetővé teszi e-mail kampányok szervezését és tartását. A Squarespace lehetővé teszi tartalom (termékek, blogbejegyzések, közösségi ikonok, logó és levelezőlisták) importálását a webhelyről, e-mailek készítéséhez néhány perc alatt, így sikeresen elmentheti azokat további felhasználás céljából..

Négyzet alakú e-mail marketing

E-mailek írásakor képeket integrálhat a felhasználói figyelem felkeltése érdekében, linkeket adhat hozzá a releváns tartalomhoz, használhatja a gombokat stb. Kísérletezhet különféle stílus- és színkombinációkkal is, amelyek mindenekelőtt megfelelnek a vállalati e-mail márkáknak. Válasszon több mint 30 teljesen testreszabható kezdő elrendezés közül, hogy termékeit a legkedvezőbb fényben jelenítse meg, frissítéseket ossza meg az ügyfelekkel, meghívókat küldjön az ügyfeleknek.

A kényelmes drag and drop szakasz segít megszervezni a tartalmat, hogy hatékonyan bemutathassa azt a célközönség számára. Ráadásul kezelheti e-mail marketing kampányait, mentheti és közzéteheti a tervezeteket, áttekintheti a teljesítménymutatókat és frissítheti az elrendezéseket az Ön által használt asztali és mobil eszközök központi irányítópultján..

Mostantól kezdve a Squarespace e-mail kampányok bármilyen tervben elérhetők. Ez lehetővé teszi a rendszer által kínált nagy teljesítményű online marketing funkciók kihasználását, hogy növelje márkájának népszerűségét, és lenyűgöző és lenyűgöző levélküldeményekkel érje el a célközönséget..

Logo Maker

A weboldal készítője bemutatja fejlett logókészítőjét, amely lehetővé teszi saját vállalati logójának elkészítését a weboldalba történő további integrálása érdekében. Mostantól kezdve csak néhány kattintással hozhat létre egyedi logót.

Négyzet alakú logó készítő

Csak adja meg a cég nevét a megfelelő mezőben, válassza ki a megfelelő elemeket, válassza ki a logóstílust és tegye közzé az induláshoz. A cég emblémája minden bizonnyal növeli hírnevét, hogy kitűnjön a versenytársakkal szemben.

Képkezelő

A kényelmes drag-and-drop funkció lehetővé teszi a képek hozzáfűzését és rendezését külön erőfeszítés és időigény nélkül. Az érzékeny képbetöltő lehetővé teszi a képek közvetlenül az asztalról történő húzását a böngészőablakba, felismerve és kiválasztva a megfelelő méretet az összes típusú képernyőhöz és eszközhöz..

Négyzet alakú képkezelő

A Getty Images integrációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 40 millió kiváló minőségű kép közül válasszanak a gyűjteményben. A Image Focal Point Control funkciónak köszönhetően meghatározhatja minden hozzáfűzendő kép fókuszpontját, így biztosítva a legjobb vágást átméretezett képek és miniatűrök számára.

Az összes kép, amelyet a Squarespace kínál, az Adobe Image Editor segítségével közvetlenül a böngészőben szerkeszthető – csak válassza ki a képet, méretezze át, vágja be, forgassa el és állítsa be paramétereit az Ön igényei szerint. Sőt, a Squarespace egy integrált Lightbox eszközzel érkezik, amely lehetővé teszi a teljes böngésző méretű kép bemutatását.

Több közreműködő

Ha webhelyének fejlesztésén dolgozik együtt munkatársakkal, a szolgáltatás lehetővé teszi több közreműködő felvételét a fiókba. A kiválasztott felhasználók számára hozzáférési adatokat biztosíthat a Webhelykezelőhöz, állapotuktól függően. A fő hozzáférési szintek közé tartozik az adminisztrátor, a Tartalomszerkesztő, a számlázás, a Jelentéskészítés, a Megjegyzés moderátor, a Megbízható kommentátor és az Üzletvezető.

Dupla – Eszköztár mesemondók számára

A Squarespace a közelmúltban kezdett együttműködni a Unfold programmal – egy olyan alkalmazáskal, amely segít a felhasználóknak érdekes és vonzó történetek létrehozásában a közösségi hálózatokon (Facebook, Instagram) és a Snapchat. A 2018-ban alapított Unfold egyetlen küldetése – csúcskategóriás közösségi médiasablonokat kínál a mesemondásban részt vevő felhasználók számára. A mai napig az eszközkészlet az App Store rangsorban elérte a legmagasabb helyet, és világszerte sok országban a fotó / videó kategória vezetője..

A négyzet feloldása

A Négyzet alakú tér és az Összecsukhatatlan együttműködés lehetővé teszi a rendszerhasználók számára, hogy funkcióval terjesztett és vizuálisan lenyűgöző történeteket és üzeneteket hozzanak létre és osszanak meg a közösségi hálózatokon. Az alkalmazás letöltése és integrálása az Apple App Store-ból és a Google Play Store-ból egyszerű és ingyenes. A történetmesélési lehetőségeken kívül az Unfold prémium témákkal és funkciókkal is rendelkezik, amelyeket azok a felhasználók választhatnak és használhatnak, akik úgy döntenek, hogy frissítik a prémium tagságukat, azaz a Unfold + előfizetéseket. Jelenleg költségük 2,99 USD / hónap (vagy 19,99 USD / év). A terv külön is megvásárolható.

Squarespace App

A weboldal készítője most már hozzáférést biztosít a mobilalkalmazáshoz, amely lehetővé teszi egy webhely menedzselését útközben a táblagépéről, okostelefonjáról vagy bármilyen más, a kéznél lévő mobil eszközről. A Squarespace App lehetővé teszi a webhely frissítését a többfunkciós platformon bárhol és bármikor.

Függetlenül attól, hogy szándékában áll frissíteni üzleti kapcsolatait, új blogbejegyzést közzétenni, hozzáadni a Bejelentési sávot, beépíteni az új alkalmazásokat és kütyüket, szerkeszteni weboldalakat stb., Örömmel teheti ezt útközben az alkalmazáson keresztül. Még akkor is, ha az internet kapcsolat hirtelen kikapcsol, a projekt pontosan megmarad, ahol hagyja. Így bármikor újrakapcsolódhat, és folytathatja a projekten végzett munkát, amikor ez az Ön számára kényelmes.

Ezenkívül bármilyen Squarespace alkalmazást integrálhat a weboldal készítőjének kiterjedt gyűjteményébe. Mára a Squarespace App elérhető Android és iOS rendszerekre. Csak töltse le és használja, hogy a legtöbbet hozza ki webes fejlesztési folyamatából.

Acuity ütemezés

A Squarespace nemrégiben jelentette be az Acuity Scheduling platformon történő egyesülést. Ez az online találkozó ütemezési rendszer, amely nagyszerű eszköz az üzleti webhelyek tulajdonosai számára. A fejlett szolgáltatás lehetővé teszi a vállalkozóknak, hogy befejezzék értékesítésüket, és különböző módon lépjenek kapcsolatba ügyfeleikkel a weboldal készítőjének integrált kereskedelmi platformja segítségével. A 2006-ban alapított Acuity segít a kisvállalkozásoknak találkozók megszervezésében és online kezelésében. Ez a piacvezető, amelyet most már több millió logisztika és találkozók ütemezésére használnak világszerte. Az Acuity Scheduling használatával a négyzetbe történő integráció több szempontot fed fel a rendszerhasználók számára, és ügyfeleinek zökkenőmentes élményt nyújt. A platform teljes körű integrált eszközöket biztosít, amelyeket a kisvállalkozások használhatnak, miközben ütemezik munkájukat.

Kommentáló rendszer

A Squarespace egy teljesen integrált kommentáló rendszerrel érkezik, amely támogatja a menetes megjegyzéseket, amelyek egyedi, mint számlálással rendelkeznek. Az összes beküldött megjegyzés moderálható, mielőtt a weboldalon megjelenik. Az összes megjegyzés spamként megjelölhető a weboldal felhasználói által.

Rendezés is lehetséges a megjelenés dátuma, népszerűsége és egyéb kritériumok szerint. Ha van ilyen igény, engedélyezheti / letilthatja a névtelen kommentárokat. Fontos szempont, hogy a rendszer beépített szűrőket tartalmaz, amelyek automatikusan blokkolják a visszaélésszerű megjegyzéseket valós idejű módban.

3. Designs

A Squarespace inkább a sablonok minőségére, nem pedig a mennyiségre koncentrál. Nem szállít több száz témát, mint néhány népszerű weboldal-készítő. A weboldal készítője jelenleg 40+ sablont kínál nagyon profi és mobilbarát is.

Négyzet alakú sablonok

A rendelkezésre álló sablonok kevés száma ellenére számos területre és iparra kiterjednek. Különböző típusú webhelyekre alkalmasak, beleértve:

 • Professzionális portfóliók;
 • Digitális üzletek;
 • Blogok;
 • Kávézó vagy Étterem;
 • Blogok & Podcastok;
 • Fényképezés;
 • Helyi vállalkozás;
 • Professzionális szolgáltatások;
 • Közösség & Nonprofit;
 • Események;
 • zenészek & sávban;
 • Személyes & ÖNÉLETRAJZ;
 • Ingatlan & Tulajdonságok;
 • Esküvői és menyasszonyi weboldalak stb.

A Squarespace 7.1 frissített verziója új opciókat vezetett be, amelyek a rugalmasságra és a könnyű felhasználásra összpontosítanak a weboldalak létrehozásakor és stílusában. A frissített weboldal verziójában elérhetővé váló funkciók között érdemes megemlíteni egy lehetőséget, hogy bármely új weboldalhoz új előre elkészített oldalrészeket adjunk hozzá, színes témákkal és betűtípusokkal használjunk nagyszabású stílusváltoztatásokat a webhelyen, válasszuk több testreszabható fejléc és lábléc elrendezésből. Lehetségesvé vált a szalaghirdetések hozzáadása a weblapokhoz azáltal, hogy háttér videókat vagy képeket tartalmazó szakaszokat hoz létre, és stilizált, kapcsolható nyitóoldalakat hoz létre, amelyek arra ösztönzik a felhasználókat, hogy továbbra is vizsgálják meg a weboldal tartalmát.

A frissített Squarespace verzióról azt is tudnia kell, hogy az összes lábléc és weboldal függőlegesen rakott szakaszokból készül. Minden szakasz előre elkészített opciókkal rendelkezik, amelyeket a felhasználó testreszabhat. Pontosabban: szerkesztheti a szakaszokat, újakat adhat hozzá, törölheti és átrendezheti a meglévő szakaszokat, hogy a webhely tartalmát tetszés szerint rendezze.

Láthatóság beállítások

A Squarespace lehetővé teszi a webhely láthatóságának beállítását, hogy ellenőrizzék azokat a felhasználókat, akik látják az Ön által közzétett tartalmat. Így dönthet úgy, hogy webhelyét magántulajdonba helyezi, hogy elrejtse nemcsak a keresőmotoroktól (fent említett), de a látogatók részéről is. Ehhez hasonlóan hozzáadhat egy jelszót, hogy a projekt elérhető legyen az adott felhasználói csoport számára. És lehetséges az is, hogy egy webhelyet nyilvánosságra hozzanak, amint úgy dönt, hogy minden látogató számára kész, kivétel nélkül. Végül lehetősége van egy weboldal közzétételének visszavonására, ha már nincs rá szüksége, vagy csak valamilyen okból el akarja rejteni egy bizonyos ideig. Ehhez vagy törölheti az előfizetést (ha van fizetős webhelye) törölje a projektet (próbaidőszakon) vagy állítsa be az „Építés alatt” oldalt, ha el akarja rejteni a projektet, miközben a fejlesztésén dolgozik.

Cover Page Builder

A platform nagyon egyszerűvé teszi egy jó megjelenésű fedőlap létrehozását. Csak annyit kell tennie, hogy kitölti az oldalt a szükséges blokkokkal, szerkeszti a színeket, és hozzáad szöveget, képeket vagy más médiafájlokat. Ez a szolgáltatás tökéletesen működik az egyoldalas site-építési folyamatban. Más célokra is jó, például a „hibaoldal” vagy a „hamarosan megjelenő” oldal. A platform tucatnyi felhasználásra kész borítólapot készít (jelenleg 29 elrendezést), amelyek gyorsan és egyszerűen testreszabhatók.

HTML / CSS szerkesztés

Ez a lehetőség csak az „Üzleti terv” felhasználók számára érhető el. Hozzá kell férniük a Fejlesztői Platformhoz a HTML / CSS-sel való együttműködéshez és a sablonok megváltoztatásához. A CSS szerkesztő elegendő eszközzel rendelkezik a webhelyek menüinek szerkesztéséhez. Ne aggódjon, ha nem sikerül létrehoznia a kívánt megjelenést. A platformon van egy visszaállítási opció, amely visszahozza a webhelyet az eredeti témához.

Checkout oldalszerkesztő a digitális üzletekhez

Nagyszerű eszköz a logóval & Csempeszerkesztő szolgáltatás a link vissza opció mellett, arra az esetre, ha a webhely tartalmát új sablonba szeretné átvinni.

A Squarespace lehetővé teszi a sablonok váltását a webdesign folyamat során, és egyszerre több mintán is dolgozhat. Minden sablon testreszabható tartalomterületeket tartalmaz, amelyek a Squarespace Layout Engine és a Content Block rendszert használják. A lábléc, az oldal, az oldalsáv és a blogbejegyzés felhasználhatja az összes elérhető tartalomblokk-típust, beleértve az audio, a videót, a jelölést, a szöveget és egyebeket.

A weboldal készítője együttműködik a Typekit-szel, és szabadon választhat kiváló minőségű betűkészleteket a projekt tervezésének javítása érdekében. Hozzáférés van az ingyenes Google betűtípus-könyvtárhoz is, amely egyáltalán nem használható kód beágyazása nélkül. Ezen kívül a Squarespace lehetővé teszi lenyűgöző vizuális élmény megteremtését azáltal, hogy a videó hátterét bármilyen sablonba beépíti..

4. Ügyfélszolgálat

A weboldal készítője elegendő módszert kínál a támogatási csapattal való kapcsolatfelvételhez. A felhasználók választhatnak egy 24 órán keresztül elérhető élő csevegést, valamint kérést küldhetnek e-mailben.

További források: Oktatóanyagok rengeteg praktikus videóval és cikkel bármilyen probléma megoldásához. A közösségi fórum szintén hasznos lehet, mivel itt valódi felhasználók számára kérdéseket tehet fel, vagy egyszerűen csak hasznos információkat találhat egy adott szálakban.

A Squarespace ezen kívül 24 órás jegykiadó rendszert, kiterjedt GYIK részt is kínál, lehetőséget arra, hogy csatlakozzon a rendszer webinarjaihoz, és hozzáférjen az informatív Súgóhoz. Ez utóbbi értékes tudásbázist, hasznos útmutatásokat és akár műhelyeket kínál.

5. Árképzési politika

A platformon valójában nincs ingyenes terv. A 14 napos ingyenes próbaverziónak köszönhetően azonban a felhasználók minden előfizetés előtt kipróbálhatják a feliratkozást. Nem igényel semmiféle személyes információt, ha úgy dönt, hogy énekel és elindítja a tárgyalást.

Ha úgy dönt, hogy a Squarespace a szükséges platform, akkor választhat a szokásos webhelyek és az online boltok tervei között. A rendes webhelyek fizetős előfizetései a következőket tartalmazzák:

Árazási lehetőségKöltségJellemzők
Személyes:$ 12 / mo✓ 20 oldal;
✓ Ingyenes egyedi domain;
✓ 3% értékesítési tranzakciós díj.
Üzleti:$ 18 / mo✓ Korlátlan oldal;
✓ AdWords jóváírás;
✓ 2% értékesítési tranzakciós díj.
Alapvető:$ 26 / mo✓ Korlátlan eladható termékek;
✓ Integrált könyvelés;
✓ Korlátlan tárhely és sávszélesség.
Fejlett:$ 40 / mo✓ Címkenyomtatás;
✓ Elhagyott Checkout automatikus helyreállítás;
✓ Valós idejű fuvarozás.

Minden terv tartalmaz egy ingyenes domain nevet és tárhelyet. Ha már van meglévő domainje, ki kell jelölnie a Squarespace-re.

6. Előnyök és hátrányok

A platform általában új frissítéseket vezet be, amelyek célja a felhasználói élmény javítása. Ugyanakkor a Squarespace fejlesztőinek még kell tennie néhány munkát, figyelembe véve néhány rendszer találatát és hiányosságát.

Előnyök:
Hátrányok:
&# X2714; Még weboldal készítését is elindíthatja, anélkül, hogy regisztrált volna a rendszerrel.
&# X2714; Nagyon jól megtervezett, reagáló sablonok.
&# X2714; Erőteljes ügyfélszolgálat.
&# X2714; Fejlett marketing eszközök.
&# X2714; Kiterjedt képszerkesztő lehetőségek.
&# X2714; e-kereskedelem és blogok támogatása.
&# X2714; Dupla – Eszköztár mesemondók számára.
&# X2714; Acuity ütemezés integráció.
&# X2714; Squarespace mobilalkalmazás.
&# X2714; Kódbeágyzás engedélyezve.
✘ A Stílusszerkesztőt nem túl könnyű használni.
✘ Az előnézeti mód hiánya.
✘ Túl drága e-kereskedelmi tervek.

7. Versenytársak

Megvizsgáltuk a különböző népszerű weboldalépítő platformokat, és összehasonlítottuk őket a Squarespace-rel. Az áttekintés egyértelmű képet nyújt a platform előtti találatokról és hiányosságokról fő versenytársak.

Shopify vs SquarespaceNégyzet és JimdoNégyzet vagy WixSquarespace vs WebflowNégyzet vagy WeeblyNégyzet vagy sztrájkolóNégyzet vagy WordPressNégyzet vagy UcraftNégyzet vagy kék szellemNégyzet vagy Adobe MuseNégyzet vagy VolusionFormátum vs négyzetSquarespace vs WooCommerceAdobe Portfolio vs SquarespaceNégyzet és GodaddyDuda vs Squarespace

A Squarespace webhelyek szerkesztése egyszerre unalmas és ijesztő is lehet. A platform alig koncentrálódik az újszülöttekre, annak ellenére, hogy drag and drop építőként van elhelyezve. Találhat néhány egyszerűbb alternatívát, például a Wix-et felhasználóbarátabb intuitív felülettel.

Ráadásul, Wix rugalmasabb SEO szolgáltatásokat és beállításokat kínál, míg a Squarespace ettől a szempontból kissé korlátozottnak tűnik. Az e-kereskedelemről a Squarespace valószínűleg nagyon jól működik. Az online áruház tervei azonban túlságosan drágák ahhoz képest dedikáltabb e-kereskedelmi platformok. Még mindig csalódott a Squarespace-en? Akkor könnyen helyezze át webhelyét a WordPress CMS-be vagy vigye át a Squarespace online áruházat a Shopify-ra

Következtetés

Összefoglalva: a Squarespace minden bizonnyal megérdemli ezt a népszerűséget és elismerést a weboldaltulajdonosok körében. A platform rugalmas és funkcionális ahhoz, hogy más típusú webhelyeket építhessen. A csomagban megtalálható minden szükséges webhely-készítő eszköz egy kreatív iparágakra utaló ragyogó weboldal létrehozásához.

Jó tudni, hogy a Squarespace fejlesztői csapat arra törekszik, hogy rendszeresen javítsa rendszeresen új frissítéseket. Még mindig sok tennivaló van. A platformon természetesen hiányzik a rugalmasság a SEO beállításainak és funkcionalitásának szempontjából. Még mindig tennie kell valamit a Stílusszerkesztővel, hogy felhasználóbarátabb módon tudja bemutatni.

Minden hátrány ellenére egyértelmű, hogy miért használ ezer felhasználó ez a webhely-készítő eszköz a rendelkezésre álló alternatívák ellenére. A legjobb módszer annak megértésére, hogy a Squarespace megfelel-e az elvárásainak, az, hogy kipróbálja a rendszert egyedül, és eldönti, megfelel-e az Ön céljainak vagy sem.

Próbálja ki a Squarespace most lehetőséget

A SUPERB promóciós kód használatával 10% kedvezményt kaphat

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map