Könyvjelző áttekintés

Könyvjelző – egy felhőalapú AI-alapú webhely-készítő. Úgy néz ki, innovatív és modern, összehasonlítva az első típusú elsődleges ilyen típusú rendszerekkel. A rúdverseny ellenére lenyűgözött a weboldal készítőjének kiegyensúlyozott funkcióival.


2014-ben alapította Torontóban David Kosmayer, A Bookmark az internetes fejlesztési folyamat innovatív megközelítésének köszönhetően gyorsan népszerűvé vált az egész világon. Az fejlett AIDA asszisztens a népszerű drag-and-drop technológiával kombinálva, amelyet a rendszer egyedi weboldalak készítéséhez használ, lerövidíti a webhelyek létrehozásának idejét mind a nem műszaki, mind a webdesign szakemberek számára.

A szolgáltatás célja üzleti webhelyeket hozhat létre, céloldalak és online áruházak érzékeny kialakítással. Már a kezdetektől nehéz megvitatni a rendszer tulajdonságait és alkalmazhatóságát. Pontosan mit kínál a potenciális közönség számára? A szolgáltatás valóban az automatizált webhely-készítési élményt hozza a köszörű tömegekhez? Nézzük meg a választ erre a kérdésre.

1. Könnyű használat

A Bookmark támogatja a Google és a Facebook fiókok regisztrációját. Miután regisztrált a fiókjába, a fejlett AIDA asszisztens használatával megkezdheti webhelyének fejlesztését.

A webes létrehozási folyamat minden egyes lépése hasznos tippeket tartalmaz. Ezen kívül bármikor böngészhet a rendszeren, hogy megtaláljon GYIK-információkat és sok értékes cikket / útmutatást a weboldal létrehozásáról. Ez az információ a „Súgó” szakaszban található.

Könyvjelző-szerkesztő

A műszerfal elegáns és egyszerű. Az újszülöttek címeikkel könnyen megérthetik a beállítások többségének célját. 10–15 perc alatt megismerheti az irányítópultot.

Bookmark A.I. Tervezési asszisztens

A weboldal létrehozása a „mesterséges intelligencia” segítségével az egyik legfontosabb trende. Könyvjelző tetszik Wix és néhány más weboldal-készítőnek is van saját virtuális asszisztense. Az AIDA elérhető a weboldal készítőjének jobb alsó sarkában, hogy biztosítsa a szolgáltatás 10 legfontosabb aspektusát.

Könyvjelző AIDA webhely elrendezése

Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen csak megkérdezi az AIDA-t, HOGY MEG MUTASD, és ő azonnal megteszi. Csak válassza ki a rést (750 vállalkozás érhető el), írja be vállalkozásának nevét, majd az AIDA keresni fogja az interneten az üzleti vállalkozást. A legtöbb esetben, amelyet teszteltem, az AI valóban megtalálja azt a vállalkozást, amelyre mutattam. Ezt követően az AIDA elkezdi a webhely létrehozását, és csak üljön és figyelje a folyamatot. Az AI tölti ki webhelyét olyan blokkokkal (a könyvjelző fókusznak hívja őket), amely a legmegfelelőbb, felteszi a minta tartalmát és testreszabja a tervezési színeket. Voálá! Most egyszerűen meg kell változtatnia a szöveget és a képeket a sajátjaké, és a webhely készen áll. Nagyon könnyű.

A weboldal teljes szerkesztési folyamata meglehetősen egyszerű és intuitív is. A felhasználók első alkalommal értékelik a tippeket és a rendszer által a webfejlesztési folyamat során generált kérdéseket. Amint rákattint a „Weboldal szerkesztése” gombra, a felbukkanó mezőben elérhető kérdéseket kínál fel, amelyek elősegítik a legtöbbet a weboldal fejlesztési folyamatában..

Így meg kell határoznia a elindítani kívánt webhely típusát, stílusát, betűkészletét stb. Sőt, hozzá kell adnia és testre kell állítania a weboldalakat és szakaszokat, hozzá kell adnia / törölnie kell a modulokat, vagy módosítania kell azok pozícióját a oldal, megváltoztathatja a médiát és a képeket, beállíthatja a SEO paramétereket stb. Amint ezt megteszi, szívesen közzéteszi webhelyét.

Csakúgy, mint a a minőségi weboldalkészítők többsége a vizuális szerkesztési lehetőségekkel együtt, a Bookmark intuitív és könnyen érthető. Ugyanakkor nem tűnik primitívnek. A rendszer mindent (vagy szinte mindent) tartalmaz, amelyre szükség van egy szép weboldal felépítéséhez. Ez biztosan vonzó lesz a kezdőknek.

2. Jellemzők & Rugalmasság

A könyvjelző munkaterülete két részből áll, nevezetesen az irányítópultból és a webhely szerkesztőjéből. Okosan szervezett, amely hozzájárul a kényelmesebb használathoz.

Az irányítópult hozzáférést biztosít minden webhelyéhez, statisztikáikhoz, lehetőséget biztosít a kapcsolatfelvételre a technikai támogatással és a szakértőkkel, rendszerhírekkel, oktatóanyagokkal és értesítésekkel. Készíthet korlátlan számú ingyenes webhelyet, és bármikor válthat közöttük.

Könyvjelző irányítópult

A szerkesztő tartalmazza az oldalsávot a beállításkategóriákkal és a munkaterületet a weboldalakkal (WYSIWYG-szerkesztő). A beállítások listája a kiválasztott sablon típusától függően (egy- vagy többoldalas) különbözik az „Oldalak” pont elérhetőségétől és a „Fókusz” opciókkal való munka lehetőségeitől. Az oldalak különböznek az egyoldalas weboldalakon, mivel egyesítik őket a „Fókuszba”. A menü linkeket (oldalakat) most szakaszoknak hívják. Egyoldalas sablon használata esetén hozzáadhat egy szakaszt, szerkesztheti a szakasznevet és elhelyezheti a Fókusz belső részét. Tehát fedezzük fel a webhelyszerkesztő menüjét:

 1. Előnézet lehetőséget kínál arra, hogy a képernyő aktuális változatát különböző képernyőfelbontásokkal (asztali, táblagép, okostelefon) nézzék meg;
 2. Tervezés tartalmazza egy weboldal tervezési beállításait, amelyeket részletesebben ismertetünk a felülvizsgálat következő szakaszában;
 3. Fókusz biztosítja a kész blokkok sorozatát, amelyeket fel lehet venni a webhelyére. A blokkokat a modulok segítségével testreszabhatja;
 4. Bookmark Focus

 5. modulok a kütyü analógjai a hasonló rendszerekben. Két típusba sorolhatók, nevezetesen a szokásos és az e-kereskedelem. Ez utóbbiak lehetőséget kínálnak az online áruház kirakatok, bevásárlókocsik, keresési lehetőségek és termékkategóriák hozzáadására. A szabványos modulok jellemzőek az összes ilyen típusú rendszerre. Ezek szövegeket, címeket, képeket, galériákat, diavetítéseket, videókat / audiókat, linkeket, gombokat, térképeket, idézeteket, elválasztókat, HTML kódbeillesztéseket, szociális hálózati gombokat, visszajelzéseket és kapcsolatfelvételi űrlapokat, valamint letölthető fájlokat tartalmaznak;
 6. Könyvjelző modulok

 7. Saját meghajtóm a számítógépről letöltött fájlok tárolása vagy a linkek követése. Összességében körülbelül 1,5 millió ingyenes kép van raktáron itt, valamint ingyenes videók;
 8. Bookmark My Drive

 9. Beállítások egy opció szakasz, amely a következő pontokat tartalmazza:
  • Általános – a weboldal címének, e-mailének, faviconjának és a rendelkezésre álló tárolóhely mennyiségére vonatkozó adatok megválasztása;
  • Blog – a blogbejegyzések gyors hozzáadása, szerkesztése és kezelése;
  • E-kereskedelem – pénznem, fizetés és szállítási áruház lehetőségek;
  • Analytics – hozzáférés a weboldal forgalmával kapcsolatos részletes statisztikákhoz, beleértve forrásait, az egyes oldalak népszerűségét, a webhelyen töltött idő adatait stb .;
  • SEO – a weboldalnév mező, a metacímkék (cím, leírás és kulcsszavak) kitöltése, a kód beillesztése a fejlécbe és a láblécbe, a webhelytérkép hozzáadása és az oldalak megnyitása / bezárása a keresőmotor indexálásához;
  • Domain – a rendelkezésre álló domain beállítása vagy a rendszerből történő megvásárlás;
  • Közösségi média – linkek hozzáadása a közösségi hálózati fiókokhoz;
  • E-mail – az e-mail csatlakoztatása a weboldalhoz;
  • Események – események hozzáadása a weboldal látogatói számára. Adja meg az esemény nevét, leírását, helyét és idejét, hogy minden felhasználó regisztrálhasson rá.
 10. Segítség – egy szakasz, amely hozzáférést biztosít a technikai támogatáshoz és az oktatóanyagokhoz.

A „Oldalak” menü többoldalas webhelyeihez új oldalakat adhat hozzá, megadhatja azok URL-jét, SEO-adatait (cím, leírás, kulcsszavak), láblécét és fejléc-kódját. A jelszóval hozzáférést is biztosíthat hozzájuk.

Leírtuk a könyvjelzőben elérhető összes szerkesztési lehetőséget. Ez nagyon egyszerű. Könnyen hozzászokhat, bár a hibák is nyilvánvalóak.

Tetszett a weboldal fejlett statisztikai adatgyűjtő rendszere. Ha részletes információkat szeretne kapni a webhely teljesítményéről és elemezni a rá hatást okozó tényezőket, lépjen be a rendszer műszerfalába. Ez az a hely, ahol láthatja az összes webhelyére vonatkozó adatot, beleértve az oldalmegtekintések számát és az egyedi látogatók számát, a forgalom mennyiségét, a látogatók származási országait, az általuk használt böngészőket, a nyelveket stb. Kiválaszthatja az érdekli az időszakot legyen az egy hét, egy hónap, egy év stb.

Bookmark Analytics

A Bookmark mindenki számára vonzó e-tanfolyamokat kínál, akik további tudást és készségeket szeretnének szerezni a sikeres üzleti promócióhoz. Több tucat niche tanfolyamhoz férhet hozzá, amelyek mindegyike ingyenes. A tanfolyamokat az iparági szakemberek dolgozták ki, és igazán informatív jellegűek.

A szolgáltatás kiemelkedik a tömegből az eredeti megközelítés mellett a szokásos funkcionalitás megvalósításához. Ez az egyszerű és még jobb a rést igénybe vevő versenytársak esetében, akik hasonló költségekkel járnak.

e-kereskedelem motor

A weboldal készítője tisztességes e-kereskedelemmel rendelkezik, amely lehetővé teszi online, áruházban vagy közösségi médiában történő értékesítést. A könyvjelző lehetővé teszi egy nagy online áruház létrehozását, lehetővé téve a korlátlan számú termék hozzáadását. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy teljes ellenőrzést szerezzen mind az internetes áruházban, mind az eladásra tervezett termékekben.

Könyvjelző e-kereskedelem

Ez a hely, ahol testreszabhatja weboldalát, kiadhat kuponkódokat, választhat a 40 fizetési lehetőség és a valós idejű szállítási integrációk között. A Bookmark eCommerce jelenleg 50 nyelvet támogat, miközben az összes befizetést és hitelkártya-tranzakciót megbízhatóan védi a HTTPS protokoll..

Blogolás

A Bookmark segítségével elindíthatja és kezelheti saját blogját. Ez egy biztos módszer, amellyel felhívja a felhasználó figyelmét, növeli tekintélyét, információt szolgáltat vállalkozásáról és a szakterületéről, amelyre szakosodott. Az ön feladata, hogy a nap bármely napján frissítse a blogot, hogy az olvasóit érdekli az, amit közzétesz..

Keresőoptimalizáció

A Bookmark segítségével létrehozott webhelyek már a kezdetektől SEO-barátságosak. A rendszer lehetővé teszi a műszerfal menü Beállítások szakaszában elérhető legfontosabb SEO mezők kitöltését. Ez biztosítja a folyamatos forgalomnövelést és a projekt magasabb rangsorolását a keresőmotorokban.

Könyvjelző SEO

A SEO paraméterek kategóriájának elérésekor módosíthatja a webhelynév szerkezetét, hogy rámutasson arra, hogyan jelennek meg webhelyének nevei mind a keresőmotor eredménylistájában, mind a böngésző lapjain. Kiválaszthatja a webhely nevét is, és hozzáadhatja a webhely leírását, amely megjelenik a keresőmotor eredményeiben, hogy a felhasználókat általában tájékoztassa a weboldal vagy a projekt fő céljáról..

Ezenkívül a Bookmark lehetővé teszi meta kulcsszavak kitöltését, lábléc és fejléc kódok hozzáadását, hogy nyomon tudja követni a webhely elemzését. Sőt, a sysem automatikusan elkészíti és rendszeresen frissíti webhelytérképét, miután elküldte azt. Még a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy feltölthessen egy választott webhelytérképet.

Hasonlóképpen, a Bookmark létrehozza és frissíti az Ön weboldalán található robots.txt fájlt, hogy felhívja a keresőmotorokat arra, hogy mit jelentenek a webhelyen a közzététel után. Ha a projekt még fejlesztés alatt áll vagy karbantartás alatt áll, engedélyezheti a funkció elrejtését a keresőmotoroktól.

Tartomány

A könyvjelző lehetővé teszi, hogy lenyűgözze a célközönséget azáltal, hogy kiválasztja a projektre egyéni domain nevet, amelynek professzionális megjelenést kell adnia. Csak regisztráljon egy új nevet a webhelyére, vagy frissítsen a fizetős előfizetések egyikére, hogy saját domainnevét használni tudja. Az éves könyvjelző-tervre való frissítéskor megkapod ingyenes bónusz egyedi domain egy év alatt használhatod. Lehetőség van a rendszer aldomainjének költségmentes használatára is, és ebben az esetben ingyenesen közzéteheti webhelyét..

Könyvjelzős domain

A tartománybeállítások módosításához először az irányítópult menü Domain részét kell elérnie. Ha már használja az egyéni tartományt, akkor a rendszer automatikusan létrehozza az aldomaint. Hasonlóképpen, saját maga is megváltoztathatja. Ne feledje azonban, hogy ha úgy dönt, hogy megváltoztatja webhelyének domainjét, akkor aktiválnia kell a webhelyet. Mellesleg, a rendszer segítségével megtalálhatja azt a domain nevet, amely leginkább a projekt specializációjának felel meg. Csak nyissa meg a Keresés mezőt, és írja le a kívánt webhelynevet, hogy ellenőrizze annak elérhetőségét. Ez nagyon kényelmes, gyors és időmegtakarító.

Események

A webhely specializációjától függően előfordulhat, hogy bizonyos eseményeket felvesz a projekt promóciójának fellendítése és a forgalom növelése érdekében. Ebből a célból a Bookmark lehetővé teszi bármilyen mennyiségű esemény hozzáadását a weboldal műszerfal menüjének megfelelő „Események” szakaszhoz..

Könyvjelző események

Csak aktiválja az „Esemény hozzáadása” gombot, és kezdje el létrehozni. Ön rajtad múlik, hogy adja hozzá az esemény nevét, leírását, helyét (a Google Maps widget itt hasznos lesz), az esemény dátumát és időtartamát, valamint a legmegfelelőbb képet. Közvetlenül azután mentse el a beállításokat, hogy az esemény hozzáadódjon a webhelyhez. Ez az!

Speciális e-mail

A Bookmark segítségével a Haladó e-mail funkcióval megvásárolhatja vagy megváltoztathatja webhelyének e-mailjét. A weboldal készítője lehetővé teszi e-mailek összekapcsolását a webhely domain nevével, hogy professzionális megjelenést kapjon. A Bookmark Pro e-mail megegyezik a webhely / cég domain nevével. Így a felhasználók könnyebben megjegyezhetik és társíthatják a márkájához. Ezenkívül kiválaszthatja az Ön által választott e-mail platformot – még azt is, amelyet korábban használtál. Szinkronizálhatja vagy továbbíthatja a már meglévő ingyenes e-mail fiókokat a létrehozott fiókkal a szolgáltatással. A postafiók használatának költsége havi 2 dollár.

Könyvjelző e-mail

Amit a Bookmark Pro e-mailekről is tudnia kell, az az, hogy könnyen szinkronizálódik az összes használt mobil eszközön, legyen az okostelefon, táblagép vagy laptop. A rendszer biztosítja a kimenő és bejövő levelek vírusok és spam védelmét. A könyvjelző 5 GB helyet biztosít, valamint lehetőséget nagy mellékletek küldésére. Mérete elérheti a 35 MB-ot is, ami nagyon lenyűgöző és hasznos a legtöbb üzleti tulajdonos számára.

Örülni fog az e-mailek kezelésének interaktív, vonzó és egyszerű felületéről is, mivel elég könnyű hozzászokni. A szolgáltatás többnyelvű webmail-támogatással érkezik, és teljesen lokalizált, hogy megfeleljen a világ különböző helyszíneinek. Ezenkívül garantálja a kapott és küldött levelek végső biztonságát, három fő kritérium – skálázhatóság, megbízhatóság és kiváló teljesítmény – alapján. Ez csak pozitív hatással lehet webhelyének hírnevére és promóciójára.

Video háttér-integráció

A Bookmark segítségével a video hátterét integrálhatja webhelyére, hogy lenyűgözze a látogatókat az első látástól kezdve. Választhat és feltölthet egy egyedi videó hátteret, hogy elmondja a márka történetét. Ha még nem rendelkezik, nyugodtan válasszon több száz videó közül, amelyek a webhely készítője raktáron vannak. Az összes videó ingyenes.

Közösségi médiaintegrációk

A weboldal készítője könnyebben összekapcsolhatja webhelyét a választott szükséges közösségi média csatornákkal. A rendszer egy „közösségi” modult kínál, amely lehetővé teszi a közösségi média gombjainak gyors hozzáadását, amelyek összekapcsolódnak a közösségi média fiókjaival. Összességében körülbelül 22 csatorna integrálható. Ezenkívül szükség esetén engedélyezheti a Facebook megjegyzéseit és áttekintéseit.

Könyvjelző ügynökségi program

Az innovatív Könyvjelző ügynökségi program segít abban, hogy saját weboldal-tervező iroda webhelyét megszerezze vállalkozása növekedéséhez. A nagyteljesítményű AIDA asszisztens felhasználásával kiváló alkalmat kínál a projekt elindítására minimális idő- és erőfeszítéssel. Az AIDA automatikusan elvégzi a munkát az Ön számára, és ezenkívül segít webhelyek létrehozásában az ügyfelek számára. Ez egy nagyszerű ötlet, amely érdemel a felhasználók figyelmét, akik valaha is álmodtak egy webdesign-ügynökség létrehozásáról, de nem tudták, hová kezdjék.

Miért válassza a Bookmark Agency-t?? Ennek okai sokrétűek. Kezdetben egy teljes funkcionalitású, rugalmas és mobilbarát ügynökségi webhelyet kaphat néhány perc alatt, ha 750 sokoldalú üzleti típust választ be. Sőt, lehetősége lesz több webhely bemutatására egy helyen, hogy ügyfelei kiválaszthassák a legmegfelelőbb változatokat. A weboldal készítője szintén kezeli a projekt menedzsment és a számlázási árnyalatokat, de ez nem azt jelenti, hogy ön nem fogja tudni kezdeni a fizetési problémákat.

Könyvjelző ügynökség

Próbálja ki a Bookmark Agency alkalmazást

Nem kell hozzáértő tervezőnek lennie ahhoz, hogy a Bookmark segítségével webdizájn-ügynökséget indítson és irányítson. Csakúgy, mint a rendszer lehetővé teszi más típusú projektek létrehozását kódolás nélkül, ez lehetővé teszi egy webdizájn-ügynökség indítását egy kényelmes drag-and-drop szerkesztő segítségével. Ugyanakkor azok a felhasználók, akik tisztességes programozási ismeretekkel rendelkeznek, felhasználhatják ezeket az egyedi kódok integrálására webhelyükre. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a projekt kitűnjön a tömegből.

A szolgáltatásnak nagyon sok lehetősége van, beleértve a „Saját meghajtó” -ban elérhető díjmentes képek és videók gyűjteményét. Az SSL biztonsági tanúsítványnak köszönhetően webhelyét védjük mindenféle fenyegetéstől, online csalástól és csalástól. Ha vannak olyan kérdések, amelyekben nem biztos vagy benne, vagy professzionális tanácsot szeretne kapni a tervezőiroda webhelyével kapcsolatban, megbízható ügyfélszolgálati csapat áll a rendelkezésére a nap bármely szakában..

A Bookmark Design Agency programjától élvező további előnyök között érdemes megemlíteni korlátlan számú ügyfelet, kereső potenciált és licenceket, korlátlan lemeztárhelyet és sávszélességet, lehetőséget a saját domain csatlakoztatására, a könyvjelző márkajelzése nem jelenik meg a webhelyén , fejlett elemzés, video háttérintegrációs lehetőség, 14 napos pénz-visszafizetési garancia, okától függetlenül stb.

Összességében a Bookmark Agency program célja, hogy kiaknázza az AI erejét, hogy maximalizálja a felhasználói elkötelezettséget és az átváltási arányokat. Mostantól könyvjelző-ügynökévé válhat, évi 99,95 dollárért, rendszeresen megszerezve saját bevételeit, a program feltételeitől és a számlázási lehetőségektől függően. Ez egy igazán nagyszerű ajánlat!

3. Designs

A könyvjelzőnek nincs szabványos sablongyűjteménye. Ehelyett az AIDA nyújt széles választékot a webhelyek számára. Az összes integrált téma sokoldalú: nem fog találni két szerkezetileg hasonló webhelyet. Reagálnak is, ami elengedhetetlen funkció a mai weboldalak számára.

Könyvjelző AIDA Design Select

Az AIDA lehetővé teszi az üzleti típus kiválasztását az Ön igényei alapján webhely létrehozásához. Ha valamilyen okból nem tetszik a projekt, szívesen kérjük az AIDA-t, hogy hozzon létre egy új projektet az Ön számára. Megismételheti a műveletet újra és újra, amíg teljes mértékben elégedett vagy az eredménnyel. Az AIDA-val való munka egyszerű, gyors és magával ragadó. Az asszisztens lehetővé teszi egy személyre szabott, mobil használatra kész webhely felépítését körülbelül két perc alatt, hogy elősegítse a megbízható webes jelenlét létrehozását. Annyi aloldalt hozhat létre, amennyire szüksége van a projekthez – a rendszer itt nem határoz meg korlátozásokat vagy korlátozásokat. Ezen kívül beágyazhatja saját HTML kódját, ha rendelkezik a szükséges ismeretekkel és készségekkel.

A könyvjelző-tervezés testreszabási beállításai is sokoldalúak. Annak ellenére, hogy az AIDA gondoskodik a teljes webes fejlesztési folyamatról, és biztosítja a lenyűgöző eredményt, weboldalának szerkesztését a megfelelő szerkesztő szakaszban is szerkesztheti. Itt szerkesztheti webhelyének stílusát és hátterét, valamint módosíthatja az általános beállításokat. Ez nagyon kényelmes azoknak a felhasználók számára, akik a projektük személyre szabott megjelenését szeretnék adni.

4. Ügyfélszolgálat

A Bookmark maximális támogatást kíván nyújtani a felhasználóknak annak érdekében, hogy további képességeik legyenek magas színvonalú webhelyek kínálására ügyfeleik számára. A Bookmark ügyfélszolgálatával a nap bármely szakában kapcsolatba léphet írásbeli űrlap kitöltésével vagy a szolgáltatás összes oldalán elérhető élő csevegőablakokkal. Arra is lehetőség van, hogy kapcsolatba lépjen a fejlesztőkkel a „Súgó” menü visszacsatoló űrlapján keresztül.

Ha továbbra is marad kérdése, vegye fel a kapcsolatot a rendszerfejlesztőkkel a „Kérdezzen szakértőt” szakaszban. Így férhet hozzá a weboldal-készítő erőteljes társadalmi közösségéhez, ahol feltehet bármilyen rendszerrel kapcsolatos kérdést, és válaszokat kaphat rájuk. A platform emellett számos útmutatást is megnézhet a rendszer használatának egyértelmű megértése érdekében.

A Bookmark emellett lehetőséget kínál ingyenes online tanfolyam kipróbálására. Ez megtanulja a rendszerrel való együttműködés stratégiáit és trükköit. Ezeket a készségeket tovább használhatja online üzleti webhely elindításakor. A rendszer lehetővé teszi az élő bemutató bemutató közvetlen a weboldalon való megtekintését. Ha azonban hozzáférni kíván a teljes oktatóanyaghoz és online tanfolyamokhoz, akkor a szolgáltatás felajánlja, hogy frissítse az egyik fizetett előfizetésre – akár üzleti, akár profi. Mindkettő megadja ezt a lehetőséget.

5. Árképzési politika

A Bookmark ingyenesen használható, általános korlátozásokkal. A rendszer nem engedélyezi a saját domain összekapcsolását, több mint 10 oldal létrehozását, üzlet hozzáadását és hirdetésének eltávolítását. Ez a terv választható a szolgáltatás feltárására és tesztelésére.

Mindazok számára, akiknek teljes értékű üzleti weboldalra van szükségük, a rendszer fizetős terveket kínál. Valójában csak két terv közül választhat:

 • Profi (11,99 USD / hó), amely ingyenes domain-t kínál évente, korlátlan tárolást, oldalakat és sávszélességet, hirdetési eltávolítást, fejlett SEO-t, prémium támogatást, jelszóvédelmet, e-mail csatlakozást egy weboldalhoz, testreszabható lábléceket;
 • Üzleti (24,99 USD / hó), amely magában foglalja a fent említett funkciókat, valamint lehetőséget egy online áruház létrehozására, több mint 1000 termékkártyával, online PayPal fizetések elfogadásával, SSL-kapcsolattal, eladási lehetőséggel az Ebay, az Android és az iOS áruházkezelő alkalmazásban.

Könyvjelző árképzés

A Bookmark költsége mérsékelt, és teljes mértékben megfelel a kínált szolgáltatások minőségének és kínálatának. Szép választás professzionális megjelenésű és funkcionális webhelyek létrehozására. Csakúgy, mint a weboldal-készítők többségénél, az ingyenes csomagnak nincs funkcionalitása az olyan korlátozások miatt, amelyek nem egyeztethetők össze egy szép webhely elindításával.

A Bookmark használatának költséghatékonysága a saját preferenciáitól és alkalmazhatóságától függ. Nagyon sok niche-versenytárs található, akik ugyanazokat az árakat számítják fel szolgáltatásaikért. A termék kiemelkedik a tömegből a WYSIWYG rendszerek szokásos tulajdonságainak szokatlan bemutatása, a fejlett AIDA asszisztens és az interfész egyedisége miatt. Általában ez egy tisztességes rendszer, ésszerű árképzéssel. Ön dönti el, hogy mi a választás.

6. Előnyök és hátrányok

A vonzó felülettől függetlenül, a Könyvjelzőnek számos hátránya van. Érdemes kitalálni, hogy mi az érdeme és a hátrányai pontosan a weboldal készítője előtt, mielőtt rájön, mit számíthat tőle hosszú távon. Vessen egy pillantást az alábbiakban található előnyök és hátrányok listájára.

Előnyök:
Hátrányok:
&# X2714; Fejlett AIDA asszisztens, amely több webhelykombinációt hoz létre minden vállalkozás számára;
&# X2714; Nincs szükség kódolási ismeretekre és ismeretekre egy weboldal elindításához;
&# X2714; Minőségi oktatási anyagok a rendszerrel való együttműködésről;
&# X2714; Szép integrált statisztikai adatgyűjtő eszközök;
&# X2714; Bookmark Design Agency program.
✘ Az egyoldalas webhelyek számára személyes blokkok készítésének kellemetlen folyamata;
✘ Kis aláírás betűkészletek a vizuális szerkesztőben.

Következtetés

A Bookmark vonzó, teljes értékű weboldal-készítő. Nem kínál webhelysablonokat, mégis büszkélkedhet egy erős AIDA-asszisztenssel. A megadott információk felhasználásával több vállalkozás számára is reagáló weboldalak indíthatók. A weboldal elindítása nem tart pár percet, de az eredmény mindig lenyűgöző.

Érdekes felület, kreatív webdesign-folyamat és egyedülálló statisztikai adatgyűjtési rendszer – nyilvánvaló, hogy a fejlesztők megpróbálták a rendszert kitűntetni a tömegből. Sikeresek voltak erre? Igen. A könyvjelző funkcionalitása meghaladja az átlagot, ami jó választást jelent mind kezdőknek, mind webdesign-szakértőknek.

A könyvjelző a legjobban különféle típusú üzleti webhelyek létrehozásához. A hozzá épített online áruházak vizuálisan vonzóak, és az e-kereskedelem széles skáláját kínálják. Megéri a könyvjelző a költségeit? Ez. Ha megfelel webdizájnjának, csak vásároljon egy tervet, és kezdje el dolgozni. Nem fogja megbánni az eredményt.

Próbálja ki a Bookmark Now lehetőséget

 Ez ingyenes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map