A Bandzoogle.com áttekintése

Bandzoogle – egy speciális weboldal készítő, amely a zenészek számára készült webhelyek fejlesztésére összpontosít. A zenei szakértő által 2003-ban elindított, aki tovább gyűjtött webdizájn háttérrel rendelkező gondolkodók egy csoportját, és a rendszer mindenki számára népszerűvé vált, aki teljes funkcionalitású és egyedi weboldalt kíván létrehozni a zenei tehetségek bemutatására és bemutatására. a közönség.


A rendszer mottója így hangzik: „Zenészektől zenészeknek”, és ez minden, amit tudnod kell a rendszer alkalmazásáról és annak fülke specializációjáról..

Nézzünk szembe az igazsággal: a speciális weboldal-készítők száma zenészek webhelyeinek létrehozására használták közel nullához. Mindig kellemes látni a megfelelő niche megoldást. A Bandzoogle egy olyan szolgáltatás, amely ideálisan kielégíti a zenészek közönség igényeit. Jön a zenével kapcsolatos információkkal, a rések funkcionalitásával és a megfelelő stílusos bemutatással.

A szolgáltatás nyilvánvalóan kockázatot vállal, ha csak a rés célközönségére koncentrál. Ha a tesztelés során nem tud valami különlegeset felajánlani, amely kitűnővé teszi a tömegből a többi zenei weboldalhoz képest, akkor használatának egyáltalán nincs értelme.

Szóval, mi a Bandzoogle? Mi különbözteti meg a tömegből, és mi különbözteti meg a rendszert az üzleti weboldalak készítéséhez használt minőségi szolgáltatások többi részétől? Érdemes-e gyakorlati alkalmazást alkalmazni, vagy vannak más hasonló alternatívák a többi szabványos rendszer között? Most derítsük ki ezt!

1. Könnyű használat

A rendszer első látásra vonzónak tűnik. A légkör és a rendszer bemutatása megfelel a rést tartalmazó árnyalatoknak, és ez a speciális weboldal-készítő egyik legfontosabb eleme. A szokásos regisztráció (név, e-mail, jelszó) után a folyamat meglehetősen dinamikusvá válik – ugyanúgy, mint a meghajtó zenei ritmusa. A sablon kiválasztásakor lehetősége lesz arra, hogy több szabványos címsort és szöveget, a háttér fejlécét válasszon, beállítsa logóját és kezeljen néhány egyéb árnyalatokat. Abban a pillanatban, amikor hozzáférést kap a szerkesztőhöz, a webhely már kicsit testreszabott lesz, hogy személyre szabott benyomást keltsen. Kezdetben bemutató videót mutatnak be a rendszer lehetőségeiről. Ezután önmagában is elkezdi dolgozni a rendszerrel.

Bandzoogle témaszerkesztő

A vezérlőpult tartalmaz linkeket, amelyek átirányítják Önt a videókra az aktuális szerkesztő szakasz használatának mintáival. Általában kellemes és meglehetősen könnyű elsajátítani a Bandzoogle-t, túlzás nélkül. Az összes lehetőséget intuitív módon mutatják be a rendszerben. Ha valamilyen okból kifolyólag rosszul fordul elő, van oktatóvideó, közösségi és súgó szakasz, valamint GYIK az érdeklő témában. Az interfész itt is nagyon fontos. Úgy néz ki, mintha egy zenész elvárná. Tömör, és kényelmesen választott színsémával, betűtípusokkal és logikailag elhelyezett lehetőségekkel / beállításokkal érkezik. Különleges előkészítés nélkül is felhasználhatja.

Az egyszerű elemek, mint például a képek vagy a szövegek, a zavaró szerkesztő segítségével közvetlenül az oldalon szerkeszthetők. Ha szembesül a bonyolultabb szerkesztések szükségességével, akkor teljes képernyőre kell lépnie, amely a fő weboldal blokkjait láthatatlanná teszi, ám szükség esetén bonyolultabb szerkesztéseket is elvégezhet..

Ez azonban nem jelent problémát a Bandzoogle felhasználók számára, még azoknak sem, akik először böngészik a rendszert. A webhely-készítő kezdetben tapasztalatlan zenészek számára készült, feltétlenül megérdemli, hogy egy könnyen használható és intuitív szolgáltatásnak tekintsék..

2. Funkciókészlet és rugalmasság

A Bandzoogle lehetővé teszi zenészek webhelyeinek létrehozását, amelyek egyesítik egy üzleti weboldal, blog, poszter, online áruház funkcióit zeneszámok eladására stb. Az összes funkcionális funkció megfelelő módon megvalósul, és könnyű hozzáigazítani őket saját igényeihez. A szinkronizációs eszközökhöz hozzáférést biztosít a gazdag közösségi médiaszolgáltatásokkal, lehetősége van zárt hozzáférésű oldalak és tartalmak közzétételére. Érdemes megemlíteni, hogy a rendszerrel létrehozott összes webhely vonzónak tűnik a mobil eszközökön.

A Bandzoogle Vezérlőpultja

A Bandzoogle Vezérlőpult két fő részből áll, amelyek beállítják webhelyének szerkezetét, funkcionalitását és kialakítását, nevezetesen a „Tartalom szerkesztése” és „Téma szerkesztése”. A leválasztások, a felhasználói fiókok és az áttekintések paraméterei, amelyeket a rendszer árnyalata (forgalmi mennyiség, oldalmegtekintések, eladások, rajongók stb.), Valamint a Google Analytics (ennek az opciónak a használatához manuálisan kell beállítania a Google Fiókot) állnak rendelkezésre a a vezérlőpanelt is. Van még egy közösségi fórumrendszer és a “Súgó” szakasz, amely a szolgáltatás összes lehetőségének részletes szöveges leírását tartalmazza.

Az “Tartalom szerkesztése”Szakasz lehetővé teszi új oldalak és szolgáltatások (kütyü) hozzáadását a webhelyéhez. A webhely menüpontjait bármikor összekapcsolhatja, és létrehozhat 2. szintű almenüt bármikor. Amikor új oldalt ad hozzá a webhelyéhez, megváltoztathatja annak típusát: Üres, Otthon, Zene, Elektronikus sajtókészlet, Megmutatások, Áruház, Blog, Kapcsolattartó, Külső link, Bevezetés, Fotók, Az oldalról. A weboldalak világosan tükrözik a rendelkezésre álló tartalom és funkcionalitás lényegét. Itt a láthatóság beállításait is módosíthatja.

Bandzoogle tartalomszerkesztő

Az ilyen vagy ilyen típusú weblap létrehozásakor az Ön egyedi igényeinek megfelelő elrendezést kínál. A weboldalon megtalálhatók a szükséges kütyü blokkjai, amelyeket további képekkel, szövegekkel, zeneszámokkal, albumokkal, eseményekkel stb. Kell kitölteni. Ez egy ésszerű megközelítés, amely mindenki számára vonzó. Kap egy sablont, amely mintát fog adni az újszülötteknek, ahelyett, hogy szembe kellene állnia a kütyü manuális hozzáadásával az új oldalhoz. Ez bármilyen szempontból kényelmes és praktikus.

Magától értetődik, hogy a blokkokat szükség szerint kezelheti úgy, hogy megváltoztatja a pozícióikat, eltávolítja vagy hozzáadja őket. Ezen blokkok bármelyikére kattintva hozzáférhet a beállítások listájához, a választott típustól függően. Például az „Események” blokk lehetővé teszi a műsorok megjelenítésének, a rajongókkal folytatott találkozók stb. Formátumának a kiválasztását. Itt a jegyeladási folyamatot itt is beállíthatja. Ehhez meg kell adnia a PayPal-információt és a show-jeink költségeit.

Bandzoogle Műsorszám hozzáadása

A zeneszámokkal ellátott blokk lehetővé teszi a tartalom típusának (album, zeneszámok listája, zenelejátszó) kiválasztását, az általános kiadási adatok kitöltését (év, leírás, borító, cím), a letöltési szolgáltatás elérésének megadását vagy korlátozását (fizetett, előzetes vásárlás vagy ingyenes) ), és bónusz fájlokat adhat hozzá az ügyfelekhez. Ez az, ami az album megjelenítési beállításait érinti. A műsorszámlista beállításainak száma még lenyűgözőbb, és tartalmazza a kedvezménykódokat, a demonstrációs minták minőségét és hosszát, a megjelenítési listát, a felhasználói mailoutokat stb..

A beállítások hasonló részletezése alkalmazható az összes bemutatott weblaptípusra és blokkra. Mindent minőségi és kényelmes módon végeznek. Az „Oldalak” részben megtalálhatók az általános SEO beállítások (kulcsszavak, metacímkék) és a saját kód beillesztésének lehetőségét (CSS, javascript stb.). A fájltárolás a lista alatt található, amely zenéket és fényképeket tartalmaz, amelyek rendelkezésre álló összege a választott fizetett csomag típusától függ.

Bandzoogle SEO oldalbeállítások

Amikor tartalmat ad az oldalhoz, a szolgáltatás (amelyet más rendszerekben „widgetnek” is neveznek) beállítható blokkot hoz létre, amelynek mintáit a fentiekben ismertettük. Vegyük fel az összes elérhető Bandzoogle szolgáltatást. Mindegyik a következő kategóriákba tartozik:

 • Alapvető funkciók – cím, szöveg, kép szöveggel vagy anélkül, idézet, videó, események, fotógaléria, blog, webhelyeim (az ikonok listája a linkekre a többi webhelyére), cselekvésre ösztönző fejléc, HTML kód;
 • Webhely széles – webhelyeim és a webhely széles szereplője (globális site player);
 • Közösség – vendégkönyv és fórum;
 • E-Commerce – áruház, zene, adomány;
 • Visszajelzési eszközök – egyéni űrlap, közvélemény-kutatás, levelezőlista feliratkozási űrlap;
 • Külső – Instagram galéria, Twitter, Bandcamp Player, Topspin Store, Bandsintown, GigSalad Quote Form, GigSalad Review és Airbit;
 • Egyéb – fájllista, flash (flash videók beillesztésére a webhelyére) és a hit counter.

Ezek a kütyük (szolgáltatások) több mint elegendőek a zenészek webes tervezési igényeinek teljes spektrumának fedezésére. A kütyü felsorolása egyértelműen rámutat a szolgáltatás lehetőségeire. Alapvetően ez a rendszerfunkciós szolgáltatások listája. Vannak általános webhely-beállítások, valamint SEO, weboldal- és dizájnbeállítások is. A tartalom tartalmazza az összes fent említett funkciót. A felsorolt ​​weblaptípusok különböznek a kütyükészlet és a webhelyen elfoglalt helyük tekintetében.

Bandzoogle tartalmi szolgáltatások

Érdemes megemlíteni azt is, hogy lehetőség van a szabad szakaszok létrehozására és felosztására a szükséges számú oszlopba, amely lehetővé teszi több elem elhelyezését egy vízszintes felületen. Megváltoztathatja az elemek (játékos, forma, lap stb.) Pozícióját a szakaszon belül a saját ízlése szerint, így egyedi sablonszerkezetet hozhat létre.

Leírjuk az összes elérhető anyagot A Bandzoogle tervezési testreszabási lehetőségei Most. Ezek a „Téma szerkesztése” szakaszban található beállításoktól függenek. A weboldal jobb felső sarkában láthatja webhelyének különböző mobil képernyőjén megjelenő változatok jeleit. Mindig megnézheti, hogyan jelenik meg a webhely jelenlegi verziója az okostelefonon, táblagépen vagy asztali számítógépen. A sablon szükség esetén bármikor megváltoztatható.

A Tervező Szerkesztő globális beállításokat kínál az egész weboldalra, amelyek szintén több részre vannak osztva:

 • Fejléc lehetővé teszi a kezdőlap és a belső weboldal fejlécének méretezését, a képszűrőt, a parallaxis hatást és a kép megjelenítését a betöltési folyamat során;
 • Cím / Logo lehetővé teszi a logó típusának (szöveg, logó, nincs), valamint a weboldal címének betűkészletének és színének kiválasztását;
 • Menü beállíthatja az általános menü betűkészleteket (almenü), színét és menübetűit az asztali oldalakhoz és a mobil eszközökhöz;
 • Cselekvés-fejléc lehetővé teszi a fejlécek színének, méretének, hátterének és gombjainak megváltoztatását. Az igazítás, a pozíciók és a betűelemek beállításai itt is elérhetők.
 • Tartalom megadja a választás szabadságát a tartalom betűtípusok és a H1 / H2 címek kiválasztásakor;
 • Szekcióstílus ½ lehetővé teszi az elemek (fejlécek, gombok, linkek, háttér, tartalom) színeinek beállítását a weblapok szakaszaiban;
 • gombok lehetővé teszi az összes gomb kialakítását a weboldalon (forma és stílus).
 • Helyszíni zenelejátszó lehetővé teszi az egyéni színek alkalmazását, a háttér és a szöveg színének kiválasztását;
 • Saját webhelyek lehetővé teszi a gombok méretének, színének, lebegő színének és igazításának beállítását.

Felveheti saját CSS-kódját a webhelyre. A tervezési beállításokat általában meglehetősen könnyű megérteni, és egyszerűen alkalmazható. Ezek szabványosak az ilyen típusú szolgáltatások számára, bár kényelmes formátumban, vonzó felülettel vannak ellátva. Ez egy általános funkció, amely a webhely felállításához szükséges.

Bandzoogle CSS szerkesztő

Végül, fontos megemlíteni az egyes oldalak engedélyezésének / letiltásának lehetőségét, a hozzáférési beállításokat (jelszóval, a regisztráció után vagy mindenki számára elérhető), a SEO-t (cím, leírás) és a 301-es átirányítási útvonalat..

Levelező listák

Az irányítópulton elérhető egy másik szakasz a Levelezőlista szakasz. Ezen a helyen állíthat be és kezelhet e-mail kampányokat, több e-mail sablon közül választhat. A hírlevelek előzetes ütemezése és hatékonysága a következő „Jelentések” szakaszban is nyomon követhető. Így hatékonyan léphet kapcsolatba a célközönséggel, tudatában lehet velük az összes eseménynek és hírnek az életében és karrierjében..

Analytics és jelentések

A Jelentések szakaszról beszélve lehetővé teszi a webhely teljesítményének nyomon követését, és elemezheti a legfontosabb árnyalatokat, például a forgalmi forrásokat, a látogatók számát és a legtöbb helyet, ahonnan jönnek, a rendszeres és egyedi látogatók számát, az oldalmegtekintéseket és más hasonló statisztikai paramétereket. A „Lejátszás” alkategóriában új zeneszámokat adhat hozzá és kezelhet, míg az „Értékesítés” mezőben beállíthatja a fizetési részleteket..

Készítheti saját rajongói listáját új tagok és / vagy kampányok felvételével és kezelésével. Az eredmények összehasonlításához nyomon követheti a weboldal statisztikáit a megadott időtartamra. Ez szintén meglehetősen kényelmes és egyszerűen elvégezhető. A speciális webhely-statisztikák megszerzéséhez csatlakoztathatja a Google Analytics-et webhely-fiókjához.

eCommerce

Az egyik tagadhatatlan Bandzoogle kiemelt lehetőség egy teljes funkcionalitású, és ami a legtöbb zenész számára fontos, az ingyenes üzlethelyiségek felállítása és kezelése.. Ezt csak néhány kattintással lehet megtenni. Mára a platform felelős olyan pénzügyi ügyletek lebonyolításáért, amelyek eladása meghaladja a 32 millió dollárt, tranzakciós vagy jutalékfizetési kötelezettség nélkül. A terv feltételeitől függően különféle termékeket lehet eladni, nevezetesen dalokat, albumokat, jegyeket, letöltési kódokat, videókat, fizikai árukat és más fájlokat, amelyeket készen állsz a rajongóknak saját áron kínálni.

Bandzoogle eCommerce

Ami a legfontosabb: 25 pénznemtípus közül választhat, és üzletkötéséhez csatlakoztassa webáruházát a rendelkezésre álló PayPal-fiókhoz. Ha szándékában áll integrálni a népszerű külső disztribúciós platformokkal, beágyazhat harmadik fél által készített kütyüket. A Rugalmas Bandzoogle e-kereskedelem opciók számos árképzési lehetőséget kínálnak. Így dönthet úgy, hogy ingyenesen kínálja a zenét, hagyhatja, hogy a rajongók áremeljék áraikat, vagy számítsanak fel egy bizonyos összeget. Ez szintén kényelmes szolgáltatás.

Összegezve: a Bandzoogle olyan funkcionalitással rendelkezik, amely a WYSIWYG rendszerek többségében alapvető, de számos rést is tartalmaz (zeneszámok online áruház, lejátszó, szinkronizálás a zenei szolgáltatásokkal stb.). A felület megtervezése jelenti a rendszer fő különbségét versenytársaitól. Mindazonáltal ezeket a funkciókat kényelmesen össze lehet gyűjteni egy helyen, és könnyen kezelhetők. A fórum és egy blog létrehozásának lehetősége minden bizonnyal vonzó lesz az ügyfelek többsége számára. Ennek eredményeként egy zenész megkapja az összes szükséges eszközt egy hatékony weboldal létrehozásához.

3. Designs

Témák száma:116
Professzionális sablonok:&# X2714; IGEN
Ingyenes témák:&# X2714; IGEN
Rendezés ipar szerint:&# X2714; IGEN
CSS kód szerkesztés:&# X2714; IGEN

A Bandzoogle másik megkülönböztetése a lenyűgöző zenei sablonok könyvtára. Összességében itt több mint 100 téma található. Mindegyik érzékeny és lenyűgözőnek tűnik (választásától függően). Nehéz elképzelni egy zenészt, aki nem talál megfelelő képet a választás sokoldalúságában. Éppen ezért a szolgáltatás valóban elismerést érdemel e szempont szempontjából.

A szerkezetek, minták, színek és témák lenyűgöző választéka nagyon szép benyomást kelt. Figyelembe véve a weboldal-készítő szakterületét, az itt elérhető sablonok mennyisége és minősége meglepő. A témák a következők: rock, folk / country, jazz / blues, énekes / dalszerző, klasszikus, városi / hip-hop, világ, EDM / DJ / producer, üzleti / egyéb, ütem.

Bandzoogle sablonok

Van egy előnézeti lehetőség, amely lehetővé teszi az érdeklődő téma összes részletének felfedezését. Még akkor is, ha van valami, amivel nem elégedett, a rendszer azonban lehetőséget kínál a sablonok váltására a webes tervezési folyamat során anélkül, hogy elveszíti a benyújtott tartalmat. A kész sablonokon kívül lehetőség van arra is, hogy az üres témát önállóan testreszabhassa. Ez hosszú távon egyedi megjelenést kölcsönöz webhelyének.

Külön figyelmet érdemel az a lehetőség, hogy saját terveit a könyvtárban tárolja. Így több tervezési változatot is létrehozhat a webhelyén a rendelkezésre álló sablonok vagy CSS-kódok szerkesztésével, hogy ezeket csak a kattintással változtassa meg a helyzettől függően. Ez a nyilvánvaló aspektus nagyon lenyűgözővé teszi a Bandzoogle használatát. Ez furcsának tűnhet, de ez a lehetőség nagyon ritka (itt nem említjük az alapanyag-változat standard megváltoztatását)..

Általában elégedettek vagyunk a Bandzoogle tervezési aspektusával. Igen, az összes sablont elvek és felépítésük alapján kategóriákra osztják. Ez a többi rendszer általános gyakorlata. Nagyon lenyűgözött minket, hogy milyen gondosan történik ez. Egyrészt az összes elkészített sablont itt szépnek lehet nevezni, bennük nincs semmi technikailag fejlett. Ezeket azonban kiváló minőségben hozzák létre (ez az általános légkört, a demo tartalmat, a sokoldalúságot érinti), és a választás valóban lenyűgöző.

4. Ügyfélszolgálat

A Bandzoogle szabványos ügyfél-támogatási lehetőségeket kínál, beleértve az élő csevegést, az e-mail támogatást, a GYIK-ot, a közösségi fórumot. Amint regisztrál a rendszerben, vagy kiválaszt egy sablont, videohívást kap Önnek webhelyének testreszabásáról és a platformmal való együttműködésről. A technikai támogatás minősége itt is megfelelő. Minden jól működik, a fórum élő, a GYIK rész minőségi. Itt nincsenek nyilvánvaló hátrányok. Ehhez a ponthoz semmi nem adható hozzá.

5. Árképzési politika

A Bandzoogle kiemelkedik a tömegből a próbaidőtartam időtartama miatt, amely 30 napig tart. Ez idő alatt a rendszer összes funkcióját szívből meg lehet tanulni, nem is beszélve a szolgáltatás szokásos feltárásáról. A rendszer 3 fizetett tervet kínál, amelyek közül az egyiket a próba vége után kell választani, különben csak el kell utasítani a szolgáltatás igénybevételét. Ingyenes verzió itt nem érhető el. Vessen egy pillantást a fizetett tervek havi költségére, ha egyszeri évenkénti fizetést hajt végre (a havi fizetési lehetőség körülbelül 12% -kal drágább lesz). Tehát a fizetett tervek a következők:

TervKöltségJellemzők
Lite:$ 8.29 / mo✓ 10 oldal, műsorszám és fénykép,
✓ 100 levelezőlista tag;
✓ jutalék nélküli zenebolt;
✓ Elektronikus sajtókészlet.
Standart:$ 12.46 / hó✓ 20 oldal, 50 szám, 500 fénykép;
✓ 1000 levelezőlista tag;
✓ Eladja a fizikai üdülést.
PRO:$ 16.63 / hó✓ Korlátlan oldal, műsorszám, fénykép és levelezőlista;
✓ Videók és más médiafájlok eladása, automatikus készletkövetés, album-előrendelések, kedvezménykódok;
✓ SoundScan jelentések, egyedi betűkészletek, video fejlécek.

Érdemes megemlíteni, hogy a drágább tervek tartalmazzák az olcsóbb és az új csomagok minden tulajdonságát. Nyilvánvalóan észrevette a rendelkezésre álló funkcionalitási lista előnyeit a PRO terv szempontjából. Ez az egyetlen terv, amely segít kihozni a legtöbbet a Bandzoogle funkcióiból. Az általad kínált szolgáltatások listájának elolvasásával rájön, hogy mi hiányzik tőle, ha az egyik olcsóbb terv mellett dönt. Ez nagyon rossz, mivel a különbség itt is figyelemre méltó.

A szolgáltatás fejlesztői egyértelműen arra ösztönzik a potenciális ügyfeleket, hogy válasszanak egy PRO-tervet, amelynek költsége évi 204 dollár. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a weboldal készítője egyesíti a blog, az e-kereskedelem platform, a fórum és a szokásos üzleti weboldal jellemzőit, ez a költség megéri a rendszer funkcionalitását..

A rendszer pénz-visszatérítési garanciát biztosít azoknak a felhasználók számára, akik valamilyen okból nem elégedettek a funkcionalitással. Ezenkívül ingyenes, soha nem járó domain nevet, korlátlan lemezterületet és integrált tárhelyi lehetőségeket kínál.

6. Előnyök és hátrányok

A Bandzoogle egy szolgáltatásban gazdag, speciális weboldal-készítő, amely minden bizonnyal megfelel azoknak a zenészeknek, akik hajlandóak minőségi webhelyeket felállítani tehetségük bemutatására. Csakúgy, mint bármely más szolgáltatás, hozzá tartozik azoknak az előnyöknek és hátrányoknak a listája, amelyek jelentős hatással lehetnek a felhasználók választására. Ideje megismerni a rendszer előnyeit és hátrányait.

Előnyök:
Hátrányok:
&# X2714; Erős zenei fókusz;
&# X2714; Széles körű szolgáltatás, eszköz és szolgáltatás
amelyek kötelezőek a zenészek webhelyein;
&# X2714; Könnyű használat és WYSIWYG szerkesztés;
&# X2714; Minőségi, érzékeny sablonok választéka;
&# X2714; Tisztességes ügyfélszolgálat;
&# X2714; Kód szerkesztése megengedett;
&# X2714; Integrált e-kereskedelem funkció.
Other Nem lehet más típusú webhelyeket létrehozni;
✘ Drága tervek.

7. Összehasonlítás a versenytársakkal

Nagyon nehéz összehasonlítani a Bandzoogle-t a neves niche-versenytársakkal, erős zenefókuszuk miatt. A helyzet az, hogy nincs sok olyan rendszer, amely ugyanazt a funkciót és szolgáltatást kínálná. Ebben a tekintetben az egyetlen méltó versenyző Wix. Ez a minden az egyben weboldal készítője világszerte népszerű és nagy teljesítményű szolgáltatást kínál a zenészek számára megfelelő weboldal létrehozásához.

Bandzoogle vs Wix

Mindkét rendszerhez WYSIWYG weboldal szerkesztõk, több mobil használatra kész sablon, integrált blog és e-kereskedelem tartozik. Gazdag választékot kínálnak a tervezés testreszabási eszközeinek, amelyek segítségével kiemelkedő mintákat készíthet a felhasználó figyelme felkeltése érdekében. A Wix tervei valamivel olcsóbbak, mint a Bandzoogle által kínált. Ez azonban nem jelent problémát a zenészek számára minőségi webhelyek fejlesztésekor. Tehát ebben az összehasonlításban nincs határozott vezető – a Wix és a Bandzoogle is érdemes tesztelni!

Alsó sor

Egyszerű használat:7/10
Jellemzők:8/10
Tervezés:8/10
Technikai támogatás:10/10
Árazás:8/10
Összes pont:8.2 / 10

A Bandzoogle egy szép szolgáltatás zenészek webhelyeinek létrehozásához. Ha elemezi az alkotóelemeket, észreveszi, hogy minden opció megfelelő módon megvalósítható, de egyáltalán nem egyedi. A szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy a rendszer fő feladatának megvalósításához szükséges összes szolgáltatás egy helyen található. Nagy tematikus sablonok és minták gyűjteménye található, amelyek hatékonyan hozzájárulnak a megfelelő légkör megteremtéséhez. Ha zenész vagy, akkor a felület és a kényelem miatt nyilvánvalóan tetszik a rendszer.

Magától értetődik, hogy sikeresen létrehozhat is zenészek weboldalai sok más WYSIWYG webhely-készítőben, anélkül, hogy egyáltalán használni kellene a Bandzoogle alkalmazást. A legfontosabb itt az e-kereskedelem összetevő és egy blog elérhetősége. A többi nem ritka. De… Más rendszerekben nincs a sajátos légkör, a zenei sablonok, és a szükséges szolgáltatásokat valahol odakint kell keresnie külső szolgáltatások és beépülő modulok használatával..

Az összes alapvető elem összegyűjtése egy helyen történik a Bandzoogle-ban, és nem kell külön elemeket keresnie. A weboldal készítője nem forradalmi, de határozottan megérdemli a figyelmet, egyedi funkcionalitásának bemutatása és kényelme miatt. A költség mérsékelt. Nagyon szép alternatívák vannak a rendszer számára odakint.

Javasoljuk használni? Igen. Miért nem – a szolgáltatás méltányos niche-vel rendelkezik, bár ennek nincs egyedi műszaki jellemzője. Mindenképpen érdemes tesztelni. Ha tetszik, akkor folytassa a kifizetést. Nincsenek buktatók, és a te döntésed van.

Próbálja ki a Bandzoogle Now alkalmazást

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map