Wix vs Webflow

wix vs webflow


Είτε χρειάζεστε έναν ιστότοπο για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, δεν θα χρειαστείτε ένα εργαλείο δημιουργίας ιστού που παρέχει πολλές δυνατότητες και επιλογές δημιουργίας ιστού.

Το Wix και το Webflow είναι δύο δημιουργοί ιστότοπων, οι οποίοι μπορούν να συμπεριληφθούν στην κορυφαία λίστα των πιο δημοφιλών σύγχρονων κατασκευαστών ιστότοπων. Λειτουργούν καλά για τους πρώτους και τους επαγγελματίες του σχεδιασμού ιστοσελίδων, προσφέροντας εκτεταμένα σύνολα χαρακτηριστικών και συλλογές προτύπων.

Ένα γρήγορο στιγμιότυπο:

WixWix – είναι ο παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής ιστότοπων all-in-one, ο οποίος δεν απαιτεί παρουσίαση. Η υπηρεσία έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση λόγω της εντυπωσιακής ευκολίας χρήσης, της ευκολίας, της μικρής καμπύλης μάθησης, της αφθονίας προτύπων υψηλής ποιότητας και της λογικής τιμολογιακής πολιτικής. Wix.com

Ροή ΙστούWebflow – είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία που περιλαμβάνει τις δυνατότητες ενός δημιουργού ιστότοπων και CMS. Συνεπώς, λειτουργεί καλύτερα για επαγγελματική ανάπτυξη ιστοτόπων, εξουσιοδοτώντας τους ανεξάρτητους σχεδιαστές ιστοσελίδων και εταιρείες να δημιουργούν σύνθετους ιστότοπους με πλήρεις δυνατότητες για πελάτες. Webflow.com

Το γεγονός ότι και οι δύο κατασκευαστές ιστότοπων απολαμβάνουν μια τόσο τεράστια δημοτικότητα καθιστά την επιλογή του καλύτερου εργαλείου πολύ πιο περίπλοκη. Λοιπόν, ποια υπηρεσία μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας μακροπρόθεσμα; Ποιο από αυτά λειτουργεί καλύτερα για όλες τις κατηγορίες χρηστών; Ποια είναι τα δυνατά και αδύνατα σημεία και των δύο δημιουργών ιστότοπων που κάνουν κάθε ένα να ξεχωρίζει από το πλήθος?

Για να απαντήσετε σε αυτές και σε άλλες ερωτήσεις που μπορεί να σας δώσουν μια υπόδειξη για την πλατφόρμα που θα επιλέξετε για τα επόμενα έργα σας, αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε αυτήν την κριτική. Εδώ συλλέξαμε τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τους δημιουργούς ιστότοπων για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή. Ας εξερευνήσουμε τη σύγκριση Webflow vs Wix αμέσως!

1. Ευκολία χρήσης

 • Wix. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι εκπληκτικά απλό και διαισθητικό για κάθε χρήστη, ανεξάρτητα από τις διαθέσιμες δεξιότητες, την προηγούμενη εμπειρία και τους στόχους του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Η εγγραφή στο σύστημα διαρκεί περίπου ένα λεπτό και δεν απαιτεί υπερβολική προσπάθεια. Αμέσως μετά την εγγραφή, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου, ο οποίος είναι αρκετά κατανοητός και λογικά οργανωμένος.

  Πρόγραμμα επεξεργασίας Wix

  Ο πίνακας ελέγχου Wix αποτελείται από δύο περιοχές, δηλαδή τον Πίνακα ελέγχου και τον ίδιο τον Επεξεργαστή. Αυτό επιτρέπει τον έλεγχο κάθε βήματος που κάνετε, ενώ εργάζεστε στην ανάπτυξη του έργου σας, διορθώνοντας τα λάθη εγκαίρως. Παρέχοντας την εμπειρία κατασκευής ιστοσελίδων WYSIWYG, το Wix σας επιτρέπει να επιλέξετε το προτιμώμενο πρότυπο και να το προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες και τα πρότυπα σας.

  Ο επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης επιτρέπει γρήγορη και εύκολη επιλογή των απαιτούμενων στοιχείων, widget και πρόσθετων. Το σύστημα ακολουθεί το μοντέλο «απόλυτης τοποθέτησης», το οποίο συμβάλλει στην καλύτερη εμφάνιση όλων των στοιχείων του ιστότοπου. Ωστόσο, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν θα μπορείτε να αλλάξετε πρότυπα κατά τη διαδικασία δημιουργίας ιστού.

  Επιπλέον, οι προγραμματιστές Wix συνεχίζουν να εργάζονται σταθερά για την απλοποίηση της προσέγγισης δημιουργίας ιστού χωρίς να επηρεάζουν το αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου. Από σήμερα, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν ενημερωμένο επανασχεδιασμένο επεξεργαστή που επιτρέπει τη δημιουργία σύγχρονων ιστότοπων με προηγμένα εφέ κύλισης παράλλαξης, εύκολη πλοήγηση, επιλογές ενσωμάτωσης φόντου βίντεο και άλλα ισχυρά εφέ.

  Πρότυπος επεξεργαστής Wix

 • Ροή Ιστού. Καθώς δημιουργήθηκε με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών του σχεδιασμού ιστοσελίδων, ο δημιουργός ιστοσελίδων έρχεται με μια πιο περίπλοκη προσέγγιση σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το σύστημα περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες και εργαλεία, η υποεκτίμηση των οποίων μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλή ποιότητα έργου.

  Η διαδικασία εγγραφής είναι επίσης γρήγορη και εύκολη εδώ, αλλά σίγουρα θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χρόνο για να συνηθίσετε τον πίνακα ελέγχου της υπηρεσίας και να εξερευνήσετε όλα τα εργαλεία, τις κατηγορίες, τα στοιχεία και τις ενότητες που περιλαμβάνει. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει πολλές σύνθετες γραμμές εργαλείων, πρόγραμμα επεξεργασίας ιστοτόπων HTML / CSS και προηγμένες επιλογές προσαρμογής σχεδιασμού που απαιτούν βαθιά κατανόηση και ακόμη και συγκεκριμένο φόντο σχεδίασης ιστοσελίδων.

  Επεξεργαστής ροής ιστού

  Η διεπαφή ροής ιστού δεν είναι καθόλου απλή και διαισθητική – υπάρχουν πολλά για περιήγηση, διερεύνηση και μάθηση εδώ. Οι πρώτοι χρήστες σίγουρα θα μπερδευτούν από μια τέτοια ποικιλία εργαλείων και ρυθμίσεων που θα συναντήσουν στον πίνακα ελέγχου της υπηρεσίας. Πρέπει να αναφερθεί, ωστόσο, ότι η διασύνδεση του συστήματος είναι λογικά δομημένη, κάτι που απλοποιεί κάπως την εξερεύνησή του.

Wix vs Webflow. Η ευκολία στη χρήση είναι σίγουρα ότι υπερέχει πολύ ο παράγοντας Wix, ειδικά σε σύγκριση με το Webflow. Το σύστημα είναι διαισθητικό, βολικό και εύκολο στη χρήση για όλες τις κατηγορίες χρηστών. Έρχεται με πολλά μαθήματα, ισχυρές επιλογές υποστήριξης πελατών και κατανοητό πίνακα ελέγχου, ο οποίος παρέχει πολλά εργαλεία και επιλογές προσαρμογής.

2. Σύνολο χαρακτηριστικών και ευελιξία

 • Wix. Ο δημιουργός ιστότοπων διαθέτει πολλές δυνατότητες, εργαλεία και επιλογές που διασφαλίζουν γρήγορη, εύκολη και χωρίς προβλήματα διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Δεν υπάρχει ανάγκη κατοχής ή εκμάθησης βασικών κωδικοποιήσεων για την εκκίνηση ιστότοπων με αυτήν – όλες οι απαιτούμενες δυνατότητες και εργαλεία παρέχονται από προεπιλογή εδώ. Απλώς μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου για να μάθετε τι προσφέρει η υπηρεσία. Εδώ θα συναντήσετε πολλά λειτουργικά στοιχεία για να ξεκινήσετε και να προσαρμόσετε προσωπικά και επιχειρηματικά έργα, συμπεριλαμβανομένων εταιρικών ιστότοπων, ιστολογίων, σελίδων προορισμού, χαρτοφυλακίων, εμπορικών ιστότοπων, μη κερδοσκοπικών έργων και ακόμη και μικρομεσαίων καταστημάτων ιστού.

  Η επικρατούσα ποσότητα επιλογών είναι διαθέσιμη στον πίνακα ελέγχου και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όποτε χρειαστεί να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο. Ταυτόχρονα, το Wix διαθέτει ένα εκτεταμένο App Market που αφθονούν σε widget, πρόσθετα και επεκτάσεις. Είναι πληρωμένοι και δωρεάν, επομένως, εναπόκειται μόνο σε εσάς να επιλέξετε τα στοιχεία που θέλετε να ενσωματώσετε στο έργο σας.

  Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δημιουργού ιστοσελίδων είναι το προηγμένο Wix ADI Εργαλείο (Artificial Design Intelligence), το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε και να δημοσιεύσετε έναν ποιοτικό ιστότοπο χωρίς καμία προσπάθεια και χρόνο επένδυση. Το σύστημα θα δημιουργήσει μερικές ερωτήσεις για να δημιουργήσει περαιτέρω έναν ιστότοπο για εσάς σε αυτοματοποιημένη λειτουργία βάσει των απαντήσεων που θα παράσχετε. Εάν πιστεύετε, ωστόσο, ότι οι δεξιότητές σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων βρίσκονται στο ανώτερο επίπεδο, μπορείτε να επιλέξετε μια ωραία εναλλακτική λύση, σχεδιάζοντας έναν ιστότοπο στον τυπικό επεξεργαστή. Αυτή η επιλογή δεν απαιτεί βαθιά γνώση προγραμματισμού.

  Wix ADI Editor

  Η Wix είναι επίσης υπερήφανη για τις μηχανές blogging και ηλεκτρονικού εμπορίου. Το σύστημα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε, να διαχειρίζεστε και να ενημερώνετε τακτικά ιστολόγια με πλήρεις δυνατότητες, καθώς και μικρά ή μεσαία διαδικτυακά καταστήματα. Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε ένα blog με την υπηρεσία, θα μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο για αυτό, να γράψετε και να προσθέσετε αναρτήσεις, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ορατότητας, να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε την επιλογή σχολιασμού κ.λπ. Σε περίπτωση που σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα web, Ο ενσωματωμένος κινητήρας ηλεκτρονικού εμπορίου θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με ευκολία. Θα μπορείτε να διαχειριστείτε το κατάστημα ιστού σας σε μια οπτική διεπαφή, προσθέτοντας και οργανώνοντας μια λίστα προϊόντων, δημιουργώντας συλλογές ψηφιακών / φυσικών αντικειμένων που σκοπεύετε να πουλήσετε, προσαρμόζοντας παραμέτρους αποστολής, φόρου και παράδοσης, ορίζοντας τις κύριες παραμέτρους του προϊόντος, προσθέτοντας εικόνες και προδιαγραφές κ.λπ..

  Η Wix πρόσθεσε πρόσφατα ένα σύνολο νέων προηγμένων λειτουργιών που έχουν θετικό αντίκτυπο στην απόδοση του ιστότοπου, στο σχεδιασμό και στην ευκολία διαχείρισης έργων. Έτσι, το Wix Turbo περιλαμβάνει ένα σύνολο εργαλείων, τα οποία επιτρέπουν τη βελτιστοποίηση του χρόνου απόδοσης του ιστότοπου χωρίς να επηρεάζονται οι δείκτες απόδοσης. Ως αποτέλεσμα, η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας θα αυξηθεί μαζί με το ποσοστό αφοσίωσης των πελατών.

  Wix Blog Editor

  Ένα άλλο χαρακτηριστικό που προσθέτει στο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών είναι το εργαλείο Wix Ascend. Πρόκειται για ένα προηγμένο σύγχρονο σύνολο επιχειρήσεων σε ένα που παρέχει πάνω από 20 προϊόντα και εργαλεία, τα οποία είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική διαχείριση και προώθηση του έργου σας. Αυτά τα εργαλεία οργανώνονται με βολικό τρόπο σε ενότητες με βάση την ένδειξή τους.

  Παρόλο που το Wix διαθέτει ευκολία στη χρήση, μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή λειτουργιών και εργαλείων που απαιτούνται για την ανάπτυξη της εφαρμογής. Η δυνατότητα Wix Code καθιστά δυνατή την εκκίνηση διαφορετικών τύπων εφαρμογών χωρίς να μάθετε πτυχές κωδικοποίησης. Δεν χρειάζεται να εργαστείτε στο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου ή να επιλέξετε ειδικά εργαλεία για να ξεκινήσετε – απλώς μεταβείτε στη διεπαφή της υπηρεσίας για να δημιουργήσετε τις εφαρμογές σας εκεί. Αυτό που μπορείτε να κάνετε εδώ είναι να προσθέσετε νέο περιεχόμενο και ειδικά εφέ, να ξεκινήσετε βάσεις δεδομένων και να ενσωματώσετε πολλά στοιχεία που προσφέρει το σύστημα.

 • Ροή Ιστού. Ως υπηρεσία προσανατολισμένη στον προγραμματιστή, το Webflow δεν μπορεί παρά να προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο λειτουργιών που προσανατολίζεται στη δημιουργία σύνθετων έργων. Η διαθεσιμότητα εργαλείων προσαρμογής σχεδιασμού υψηλού επιπέδου, η δυνατότητα επεξεργασίας HTML / CSS, οι επιλογές blogging και ενοποίησης δίνουν στο συγκεκριμένο εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων CMS εστίαση. Η εξερεύνηση αυτών των δυνατοτήτων καθιστά δυνατή την επίτευξη εντυπωσιακού αποτελέσματος, δεδομένου ότι οι δεξιότητές σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων είναι στο απαιτούμενο επίπεδο.

  Webflow CMS

  Το Webflow σάς επιτρέπει να ενσωματώνετε προσαρμοσμένους κώδικες HTML στην κεφαλίδα και το υποσέλιδο του ιστότοπου, ενώ η ενσωμάτωση με το σύστημα Zapier επιτρέπει αποτελεσματική και εποικοδομητική ομαδική συνεργασία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκχωρήσετε δικαιώματα διαχείρισης ιστότοπου σε όλα τα μέλη της ομάδας, τα οποία εργάζονται για την ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου έργου μαζί σας.

  Όταν εργάζεστε με Webflow, θα μπορείτε να προσαρμόσετε τα επιλεγμένα πρότυπα σε μία από τις δύο λειτουργίες – Σχεδιαστής ή Επεξεργαστής. Η λειτουργία Designer σάς επιτρέπει να ενσωματώνετε εξωτερικά πρόσθετα και widget στις σελίδες του ιστότοπού σας για να ενισχύσετε τη λειτουργικότητά τους. Αυτά μπορεί να είναι κοινωνικά δίκτυα, κείμενο, φόρμα, πεδίο εισαγωγής, div-block, captcha, ενότητα, κοντέινερ, περίληψη, τίτλος, σύνδεσμος, widgets πλαισίου ελέγχου καθώς και βίντεο φόντου, στήλες, λίστα, κουμπιά, ενσωμάτωση κώδικα, τυπικά και αναδυόμενα παράθυρα πάνω παράθυρα κ.λπ. Όσον αφορά τη λειτουργία επεξεργασίας, σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε αποτελεσματικά το διαθέσιμο περιεχόμενο ιστοσελίδας, όπως κείμενα, συνδέσμους, αρχεία πολυμέσων, στοιχεία σχεδίασης γραφικών και κινήσεων και άλλα.

  Ηλεκτρονικό εμπόριο ροής Ιστού

  Αυτό που είναι σημαντικό, οι ιστότοποι Webflow είναι έτοιμοι για κινητά και μπορείτε να τους ενημερώσετε ακόμη και εν κινήσει. Εάν υπάρχει ανάγκη εξαγωγής του κώδικα ιστότοπου ως αρχείου CSV για περαιτέρω εισαγωγή του σε άλλη πλατφόρμα, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων παραχωρεί αυτήν την επιλογή χωρίς κόστος. Απλώς μεταβείτε στην ενότητα Συλλογές του συστήματος και εξαγάγετε τα αρχεία εκεί. Αυτό είναι πολύ βολικό και βολικό.

Wix vs Webflow. Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, το Wix κατέχει επίσης κορυφαίες θέσεις εδώ, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα του Webflow. Το σύστημα διαθέτει ισχυρά εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού, blogging και μηχανές ηλεκτρονικού εμπορίου, Wix ADI, Turbo Mode, ενσωματωμένη αγορά εφαρμογών και πολλές άλλες δυνατότητες που το καθιστούν το ασυναγώνιστο εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων. Το σύνολο δυνατοτήτων ροής ιστού είναι λιγότερο εκτεταμένο και είναι επίσης πολύ πιο περίπλοκο για τους απλούς χρήστες.

3. Σχέδια

Διάγραμμα σύγκρισης σχεδιασμού

WixΡοή Ιστού
Αριθμός θεμάτων:550200
Επεξεργαστής κινητής τηλεφωνίας:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Σχεδιασμός Ιστοσελίδας AI:&# x2714; ΝΑΙ✘ ΟΧΙ
Σέρνω&Πτώση:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Βελτιστοποιημένο για κινητά:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
 • Wix. Το Wix προσφέρει μία από τις πιο εντυπωσιακές, ευέλικτες και εκτεταμένες συλλογές ποιοτικών προτύπων. Προς το παρόν, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από πάνω από 550 εκπληκτικά και πλήρως προσαρμόσιμα θέματα. Εμπίπτουν σε εξειδικευμένες κατηγορίες με βάση τα θέματα στα οποία ανήκουν. Η συλλογή προτύπων του συστήματος ενημερώνεται τακτικά με εκπληκτικά θέματα που αναπτύχθηκαν από τους σχεδιαστές διαδικτυακών υπηρεσιών. Τα πρότυπα ανταποκρίνονται από προεπιλογή, πράγμα που σημαίνει ότι προσαρμόζονται τέλεια σε όλους τους τύπους οθόνης, αναλύσεις και μεγέθη.

  Μια βολική επιλογή προεπισκόπησης επιτρέπει την παρακολούθηση του τρόπου με τον οποίο θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας σε εκδόσεις για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Υπάρχει επίσης μια ευκαιρία να επεξεργαστείτε το δικό σας έκδοση ιστότοπου για κινητά εν κινήσει, το οποίο είναι πολύ βολικό και εξοικονομεί χρόνο. Λάβετε υπόψη ότι οι τροποποιήσεις που κάνετε στη λειτουργία κινητής τηλεφωνίας δεν εμφανίζονται στην έκδοση του ιστότοπου για υπολογιστές, ενώ αυτές που κάνετε στη λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή θα εμφανιστούν αμέσως καλά στο καθεστώς για κινητά.

  Ανεξάρτητα από την πλούσια συλλογή προτύπων του δημιουργού ιστότοπων, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ένα κενό θέμα και να το προσαρμόσουν από το μηδέν. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αποκτήσετε έναν μοναδικό σχεδιασμό έργου. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Wix δεν επιτρέπει την αλλαγή των προτύπων στη μέση της διαδικασίας προσαρμογής του ιστότοπου, η οποία εξηγείται από τη λειτουργία επεξεργασίας “απόλυτης θέσης” που ακολουθεί. Αυτό ενεργοποιεί την ανάγκη προσεκτικής επιλογής ενός προτύπου από την αρχή.

 • Ροή Ιστού. Η συλλογή προτύπων του συστήματος είναι επίσης αρκετά πλούσια, παρόλο που, κάπως υστερεί σε σχέση με το Wix όσον αφορά τον αριθμό των θεμάτων και την ποιότητά τους. Ωστόσο, οι προγραμματιστές της υπηρεσίας συνεχίζουν να σχεδιάζουν νέα θέματα για να αναπτύξουν τη συλλογή.

  Από σήμερα, το σύνολο σχεδίασης Webflow περιλαμβάνει πάνω από 200 θέματα, 30 από τα οποία είναι δωρεάν και τα υπόλοιπα πληρώνονται. Το κόστος των θεμάτων που μπορείτε να λάβετε με επιπλέον χρεώσεις κυμαίνεται μεταξύ $ 24 και 79 $. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από διάφορες εκδόσεις προτύπων για κάθε ιστοσελίδα. Αυτές περιλαμβάνουν αρχική σελίδα, υπηρεσίες, για εμάς, κριτικές, επαφές και άλλα. Η επιλογή των σχεδίων δεν αφορά μόνο τα έτοιμα πρότυπα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν έναν κενό καμβά για να τον προσαρμόσουν περαιτέρω από το μηδέν με βάση τις προτιμήσεις και τις εξειδικευμένες απαιτήσεις τους.

Wix vs Webflow. Το Wix υπερισχύει της ροής Web όσον αφορά τη μεταβλητότητα του σχεδιασμού και τις επιλογές προσαρμογής προτύπων. Η συλλογή προτύπων της υπηρεσίας είναι πιο εκτεταμένη – όπως και ο αριθμός των δωρεάν θεμάτων. Το Wix έρχεται επίσης με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή κινητής τηλεφωνίας που καθιστά δυνατή τη δημιουργία και την τροποποίηση της έκδοσης για κινητά του έργου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

4. Υποστήριξη πελατών

 • Wix. Η ομάδα υποστήριξης πελατών του δημιουργού ιστότοπων είναι φιλική προς τον χρήστη και είναι πάντα έτοιμη να παρέχει στους πελάτες κάθε είδους βοήθεια. Η υπηρεσία ξεχωρίζει από το πλήθος χάρη στη διαισθητική διεπαφή, την εύκολη πλοήγηση και χρήσιμες οδηγίες, συμβουλές, καθώς και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αποτελεσματικής χρήσης αυτού ή αυτού του στοιχείου ή εργαλείου ιστότοπου. Όποιο και αν είναι το επεξεργάσιμο στοιχείο που θα κάνετε κλικ, θα συνοδεύεται από ένα ερωτηματικό για να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές σχετικά με αυτό.

  Εάν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε ή δεν μπορείτε να βρείτε, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων σάς επιτρέπει να μεταβείτε στο Φόρουμ ή στο Κέντρο υποστήριξης για να βρείτε απαντήσεις εκεί. Επιπλέον, η βάση γνώσεων Wix παρέχει πολλαπλά βήματα προς βήμα οδηγούς, οδηγίες και βίντεο οδηγιών για την απλοποίηση της διαδικασίας συνεργασίας με την πλατφόρμα. Τέλος, υπάρχει η ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες του Wix μέσω υποστήριξης μέσω email.

 • Ροή Ιστού. Οι επιλογές υποστήριξης πελατών Webflow είναι επίσης ευέλικτες και χρήσιμες. Όντας αρχικά προσανατολισμένος στις ανάγκες των επαγγελματιών, ο δημιουργός ιστοσελίδων εξακολουθεί να θεωρεί σημαντικό να δώσει μεγάλη προσοχή στην εκπαιδευτική πτυχή. Μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα Πανεπιστήμιο εδώ, όπου θα συναντήσετε πολλά εκπαιδευτικά βίντεο, πλούσια βάση γνώσεων και άλλο ποιοτικό υλικό διαθέσιμο στη λειτουργία επεξεργασίας.

  Οι χρήστες μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα φόρουμ και ένα ιστολόγιο στο σύστημα, όπου θα μπορούν να ανακαλύψουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα βασικά στοιχεία της χρήσης της υπηρεσίας – απλώς εγγραφείτε και περιηγηθείτε σε ομάδες κοινωνικών δικτύων, φτάστε σε βιβλία και οδηγίες, συμμετέχετε σε συζητήσεις για να βρείτε απαντήσεις σε τις ερωτήσεις σας σχετικά με το σύστημα. Μιλώντας για την τεχνική υποστήριξη, είναι διαθέσιμο 24/7 εδώ. Η ζωντανή συνομιλία και η βοήθεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και η εκτεταμένη κοινότητα του συστήματος θα καλύψουν την πλειονότητα των ερωτημάτων σας με βάση τη ροή Web.

Webflow εναντίον Wix. Τόσο το Wix όσο και το Webflow είναι καλά στις επιλογές υποστήριξης πελατών. Τα συστήματα διαθέτουν εκτεταμένες βάσεις γνώσεων, φόρουμ, ιστολόγια, οδηγίες βίντεο, εγχειρίδια και χρήσιμες οδηγίες. Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε κατά την εξερεύνηση των συνόλων χαρακτηριστικών τους, οι χρήσιμες ομάδες εξυπηρέτησης πελατών θα σας προσφέρουν τις σωστές λύσεις. Και τα δύο συστήματα είναι προσανατολισμένα στον πελάτη, αν και, το Wix μπορεί ακόμα να διαθέτει υψηλότερη πληροφοριακή αξία.

5. Πολιτική τιμολόγησης

 • Wix. Η τιμολογιακή πολιτική του δημιουργού ιστότοπων είναι περισσότερο από προσιτό για όλους, λαμβάνοντας υπόψη τη μεταβλητότητα των δυνατοτήτων που προσφέρει το σύστημα. Υπάρχει μια εντελώς δωρεάν έκδοση της πλατφόρμας, η οποία σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τη λειτουργικότητα της υπηρεσίας και να εξερευνήσετε τα βασικά της πριν προχωρήσετε στη διαδικασία ανάπτυξης ιστού. Μόλις αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα πλήρες έργο, δεν θα πάτε χωρίς να κάνετε αναβάθμιση σε μία από τις συνδρομές επί πληρωμή. Αυτά περιλαμβάνουν το Connect Domain (4,50 $ / μήνα), το Combo (8,50 $ / μήνα), το Unlimited (12,50 $ / μήνα), το ηλεκτρονικό εμπόριο (16,50 $ / μήνα) και το VIP (24,50 / μήνα), υπό την προϋπόθεση ότι ξεκινάτε με ένα ετήσιο πρόγραμμα.

  Όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή, ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η φθηνότερη συνδρομή Connect Domain συνοδεύεται από ένα διαφημιστικό banner που εμφανίζεται στον ιστότοπο.

  Η Wix έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών για όλους, οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι με τους όρους των σχεδίων για κάποιο λόγο. Αυτό που είναι σημαντικό, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων παρέχει συχνά ειδικές προσφορές, εκπτώσεις, προγράμματα αφοσίωσης και μπόνους σε υπάρχοντες και νεοεγγεγραμμένους χρήστες. Χρησιμοποιώντας αυτές τις προσφορές, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος των σχεδίων, συνεπώς, να λάβετε την απαιτούμενη συνδρομή με μειωμένο κόστος.

 • WixΡοή Ιστού
  Επιλογές τιμολόγησης: &# x2714; Σύνδεση τομέα (4,50 $ / μήνα)
  &# x2714; Συνδυασμός (8,50 $ / μήνα)
  &# x2714; Απεριόριστα (12,50 $ / μήνα)
  &# x2714; Ηλεκτρονικό εμπόριο (Basic Busines) (17 $ / μήνα)
  &# x2714; VIP (24,50 $ / μήνα).
  &# x2714; Lite (16 $ / μήνα)
  &# x2714; Pro (35 $ ​​/ μήνα)
  &# x2714; Ομάδα (35 $ ​​/ μήνα ανά χρήστη).
  Χαρακτηριστικά:&# x2714; Πολλές δωρεάν επιλογές.
  &# x2714; Πρότυπα εξειδικευμένων;
  &# x2714; ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ;
  &# x2714; Δωρεάν blog και foum.
  &# x2714; Δωρεάν πρόγραμμα
  &# x2714; CMS;
  &# x2714; Απεριόριστη φιλοξενία
  &# x2714; Λύση αντιπροσωπείας.
 • Ροή Ιστού. Το σύστημα προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα “Starter” που δεν λήγει ποτέ και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε το σύνολο δυνατοτήτων του δημιουργού ιστότοπων για όσο διάστημα χρειάζεστε, αλλά με ορισμένους περιορισμούς. Οι ιστότοποι που δημιουργούνται με το δωρεάν σχέδιο συνοδεύονται από τον υποτομέα και το διαφημιστικό banner που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα της υπηρεσίας. Η δυνατότητα εξαγωγής κώδικα δεν είναι επίσης διαθέσιμη εδώ. Για να χρησιμοποιήσετε τις προηγμένες δυνατότητες του δημιουργού ιστότοπων, θα σας προσφερθεί να επιλέξετε ανάμεσα σε τυπικά και ομαδικά σχέδια. Και οι δύο τύποι συνδρομών μπορούν να χρεώνονται σε μηνιαία και ετήσια βάση. Η διαφορά τιμής μεταξύ των συνδρομών κυμαίνεται έως και 50%, με βάση τους όρους που υπονοούν τα σχέδια.

  Τα τυπικά προγράμματα ροής Web περιλαμβάνουν συνδρομές Lite και Pro. Το κόστος τους ανέρχεται σε 16 $ και 35 $ / μήνα. Όσον αφορά το ομαδικό σχέδιο, περιλαμβάνουν συνδρομές μικρών, μεσαίων και μεγάλων. Το κόστος των σχεδίων αντιστοιχεί σε 70 $, 140 $ και 280 $ ανά μήνα αντίστοιχα. Επιπλέον, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων επιτρέπει στους ελεύθερους επαγγελματίες να χρησιμοποιούν τη λύση Client Billing, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία ιστότοπων χωρίς κανένα κόστος. Θα είναι οι πελάτες σας, οι οποίοι θα πληρώσουν για τη χρήση του συστήματος, ενώ θα είστε υπεύθυνοι αποκλειστικά για τη διαδικασία ανάπτυξης ιστού όπως είναι.

Wix vs Webflow. Μιλώντας για το κόστος, η Wix εξακολουθεί να κατέχει τις κορυφαίες θέσεις. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα και πέντε συνδρομές επί πληρωμή για όλες τις κατηγορίες χρηστών. Τα προγράμματα επί πληρωμή περιλαμβάνουν εκτεταμένα σύνολα δυνατοτήτων που ταιριάζουν στις ευέλικτες ανάγκες σχεδιασμού ιστοσελίδων. Η τιμολογιακή πολιτική του δημιουργού ιστότοπων είναι λογική, αλλά δεν συμβιβάζεται με το αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου.

Συμπέρασμα

Η επιλογή μεταξύ Wix και Webflow μπορεί να είναι μια πρόκληση, ειδικά για τους μη τεχνολόγους, οι οποίοι δεν μπορούν να υπερηφανεύονται για πλούσια τεχνογνωσία στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, αλλά πρέπει να επιλέξουν μια υπηρεσία που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους. Και οι δύο κατασκευαστές ιστοτόπων είναι άξιοι ανταγωνιστές, αν και καθένας από αυτούς στοχεύει σε διαφορετικές κατηγορίες χρηστών και, επομένως, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών δημιουργίας ιστοσελίδων.

WixWix είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα, το οποίο περιλαμβάνει τα κορυφαία κριτήρια σχεδιασμού ιστοσελίδων. Σε αυτά περιλαμβάνονται πρότυπα υψηλής απόκρισης, προηγμένα εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού, εργαλείο Wix ADI, μηχανές ηλεκτρονικού εμπορίου και blogging, εκτεταμένες επιλογές ενοποίησης καθώς και χαρακτηριστικά Turbo και Ascend. Wix.com

Ροή ΙστούΤο Webflow είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων, το οποίο προσανατολίζεται κυρίως στις ανάγκες των επαγγελματιών προγραμματιστών ιστού και, ως εκ τούτου, προσφέρει μια ευρεία επιλογή θεμάτων, ενσωματώσεων, λειτουργιών διάταξης επεξεργαστή, εξαγωγής κώδικα προτύπου, αποκλειστικών εργαλείων επεξεργασίας ιστότοπων και άλλων λειτουργιών που το κάνουν καλό διαλέξτε ανεξάρτητους σχεδιαστές ιστοσελίδων και πρακτορεία. Webflow.com

Λοιπόν, ποια υπηρεσία είναι ο ηγέτης της σύγκρισης? Αυτό εξαρτάται από τους στόχους που έχετε ορίσει και το αποτέλεσμα που θέλετε να επωφεληθείτε μακροπρόθεσμα. Ενώ το Webflow είναι μια άξια λύση για επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων, το Wix μπορεί να καλύψει εξίσου τις ανάγκες των αρχάριων και των ειδικών. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων περιλαμβάνει πολλές προηγμένες δυνατότητες, προσφέροντας επαγγελματικά πρότυπα και εργαλεία που απαιτούνται για την εύκολη προσαρμογή τους. Σκεφτείτε τις προτεραιότητες και τους στόχους σας πριν κάνετε την τελική επιλογή.

Διάγραμμα σύγκρισης επισκόπησης

WixΡοή Ιστού
Ευκολία στη χρήση:Wix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs Webflow
Χαρακτηριστικά:Wix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs Webflow
Σχέδια:Wix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs Webflow
Υποστήριξη πελατών:Wix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs Webflow
Τιμολόγηση:Wix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs Webflow
Συνολική βαθμολογία:Wix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs WebflowWix vs Webflow

Δοκιμάστε το Wix Now

 Είναι δωρεάν

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map