Volusion vs Shopify

Volusion vs Shopify


Η έναρξη ενός διαδικτυακού καταστήματος είναι συχνά πονοκέφαλος για άπειρους χρήστες, οι οποίοι δεν γνώριζαν ποτέ τις αποχρώσεις του σχεδιασμού ιστοσελίδων, αλλά αντιμετωπίζουν την ανάγκη να αποκτήσουν έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, έχουν δύο τρόπους διέλευσης μίσθωση ενός σχεδιαστή Ιστού (το οποίο είναι αρκετά ακριβό για έναν αρχάριο) ή χρησιμοποιήστε έναν αξιόπιστο κατασκευαστή ιστοτόπων DIY για να δημιουργήσετε ανεξάρτητα ένα έργο. Η Volusion και η Shopify κυριαρχούν στον τομέα της δημιουργίας ιστοσελίδων DIY eCommerce.

Ένα γρήγορο στιγμιότυπο:

ΟλίσθησηΟλίσθηση – είναι ο δημιουργός ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου all-in-one, το οποίο λειτουργεί εξαιρετικά για επιχειρηματίες που στοχεύουν στην επιτυχή ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Η υπηρεσία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου που συμβάλλουν στην αποτελεσματική ανάπτυξη και προώθηση των επιχειρήσεων, αύξηση της πελατειακής βάσης και δημιουργία κερδών. Volusion.com

ΑγοράστεΑγοράστε – είναι σήμερα το πιο διάσημο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο έχει διακριθεί λόγω του ισχυρού σετ χαρακτηριστικών, αποκλειστικών προτύπων υψηλής ποιότητας, πολλαπλών εργαλείων προσαρμογής σχεδιασμού και εκτεταμένων επιλογών μάρκετινγκ για πολυκάναλες πωλήσεις. Shopify.com

Και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν μια πλατφόρμα αγορών εκτός κουτιού γεμάτη από προηγμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, εκατοντάδες όμορφα θέματα προσανατολισμένα στο ηλεκτρονικό λιανικό εμπόριο, καθώς και λύσεις για το κινητό εμπόριο. Με την πρώτη ματιά, οι προσφορές τους έχουν πολλά κοινά, αλλά υπάρχουν επίσης πολλές πιθανές κρίσιμες διαφορές. Ελάτε μαζί μας εξερευνώντας τους στην ενημερωμένη σύγκριση Shopify vs Volusion.

1. Ευκολία χρήσης

 • Ολίσθηση. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι αρκετά βολικό και εύχρηστο τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το σύστημα εξασφαλίζει διαισθητική διαδικασία ανάπτυξης ιστοσελίδων. Αμέσως μετά την εγγραφή σας στην υπηρεσία, αποκτάτε πρόσβαση στον ενημερωτικό πίνακα ελέγχου που μπορεί να ελέγξει ο καθένας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπων Volusion

  Ταυτόχρονα, ο πίνακας εργαλείων είναι λίγο υπερβολικός με δεδομένα, εργαλεία και ενότητες που πρέπει να εξερευνήσετε πριν συνεργαστείτε με την υπηρεσία. Αυτό μπορεί να είναι ένα μπόνους για τους έμπειρους προγραμματιστές ιστού, ενώ οι άπειροι χρήστες ενδέχεται να δυσκολεύονται να αποκτήσουν το σύστημα.

  Όσον αφορά τον επεξεργαστή συστήματος, είναι επίσης πολύ απλό. Όποια εργαλεία και επιλογές επεξεργασίας χρειάζεστε, θα τα βρείτε εδώ από την αρχή. Με τη χρήση τους, μπορείτε να προσθέσετε και να διαχειριστείτε σελίδες ιστότοπων, να επεξεργαστείτε και να ενημερώσετε το έργο σας, να εργαστείτε με τον κατάλογο προϊόντων κ.λπ. Αυτό που είναι σημαντικό, το σύστημα διαθέτει ένα βολικό δημιουργό διαδικτυακών καταστημάτων, το οποίο καθιστά δυνατή την προσθήκη και διαχείριση κατηγοριών προϊόντων, υποκατηγοριών, εικόνες κ.λπ..

  Πίνακας ελέγχου Volusion

 • Αγοράστε. Το λογισμικό διαθέτει εξαιρετική ευκολία χρήσης και ευκολία, ανεξάρτητα από το ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών που παρέχει. Ο πίνακας εργαλείων του συστήματος είναι διαισθητικός και κατανοητός σε όλους, ανεξάρτητα από την εμπειρία και τις δεξιότητες σχεδιασμού ιστοσελίδων που έχετε. Είναι απλώς αδύνατο να κάνουμε κάτι λάθος εδώ – τόσο λεπτομερές και σαφές είναι το σύστημα.

  Αφού εγγραφείτε στην πλατφόρμα, θα σας δοθεί ένας αναλυτικός οδηγός σχετικά με τον τρόπο χρήσης του συστήματος προς όφελος. Χρησιμοποιώντας το σεμινάριο, θα αντιμετωπίσετε εύκολα όλα τα στάδια και τις προκλήσεις της διαδικασίας ανάπτυξης του καταστήματος ιστού. Όταν εργάζεστε στον πίνακα ελέγχου, θα μπορείτε να ρυθμίσετε όλες τις ρυθμίσεις του καταστήματος ιστού, τις παραμέτρους SEO και τις επιλογές σχεδίασης ιστού.

  Σελίδα προϊόντος Shopify

  Εδώ μπορείτε να φτάσετε στο Shopify Storefront Editor για να έχετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα την επιθυμητή εμφάνιση και απόδοση. Για την απλοποίηση της διαδικασίας σχεδιασμού ιστοσελίδων, η οθόνη θα χωριστεί σε δύο μέρη: το ένα, όπου θα κάνετε τις αλλαγές και ένα, όπου εμφανίζονται οι αλλαγές. Αυτή είναι μια έξυπνη προσέγγιση που σας επιτρέπει να ελέγχετε τη διαδικασία ανάπτυξης ιστού.

  Τέλος, το Shopify προσφέρει την ευκαιρία να ανεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές Android και iOS χωρίς κανένα κόστος. Αυτό έχει μεγάλη σημασία για τους επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι πάντα απασχολημένοι και θα βρουν βολικό να διαχειρίζονται και να ενημερώνουν τα διαδικτυακά τους καταστήματα ακόμη και εν κινήσει. Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω κινητών συσκευών συγχρονίζονται αυτόματα με το Shopify POS και το ηλεκτρονικό κατάστημα κάθε φορά.

Volusion vs Shopify. Το Volusion υστερεί κάπως πίσω από το Shopify όσον αφορά τη χρηστικότητα. Παρόλο που και τα δύο συστήματα προσφέρουν βολική πλοήγηση συστήματος, φιλικούς προς το χρήστη πίνακες εργαλείων και διαισθητικές διεπαφές, το Shopify εξακολουθεί να είναι πολύ πιο εύκολο να το εξερευνήσετε και να το χρησιμοποιήσετε για άτομα χωρίς φόντο σχεδίασης ιστού.

2. Σύνολο χαρακτηριστικών και ευελιξία

 • Ολίσθηση. Το σύστημα παρέχει πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου που συμβάλλουν στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της δημιουργίας διαδικτυακών καταστημάτων. Σε αυτά περιλαμβάνονται η επιλογή εισαγωγής / εξαγωγής αρχείων CSV, η δημιουργία γραμμωτού κώδικα, το εξειδικευμένο σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων κ.λπ..

  Η πλατφόρμα επιτρέπει επίσης τη χρήση ειδικών χαρακτηριστικών για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε ένα κατάστημα διαδικτύου προς όφελος. Τα πιο χρήσιμα από αυτά είναι τα εργαλεία που απαιτούνται για τον υπολογισμό των τιμών αποστολής και των φόρων, για την ενσωμάτωση της δυνατότητας αποστολής, τη ρύθμιση παραμέτρων αποστολής κ.λπ..

  Χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικού εμπορίου Volusion

  Η Volusion προσφέρει επίσης ένα σύνολο ενισχυτών μετατροπής που βελτιώνουν την αγοραστική εμπειρία των πελατών και επηρεάζουν το ποσό των πωλήσεων. Μερικοί από τους ενισχυτές που μπορεί να υπερηφανεύεται το σύστημα είναι: κριτικές πελατών διαθέσιμες σε σελίδες ιστότοπου, επιλογή φίλτρου σύνθετης αναζήτησης, ενσωμάτωση διαφανειών αρχικής σελίδας, σελίδες προϊόντων με δυνατότητα μετατροπής, προσαρμογή εμφάνισης προϊόντων, σχετικές προσφορές προϊόντων κ.λπ..

  Χαρακτηριστικά μετατροπής Volusion

  Επιπλέον, το σύστημα παρέχει ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων μάρκετινγκ που συμβάλλουν στην αποτελεσματική προώθηση προϊόντων και την παραγωγή πωλήσεων. Μερικά από αυτά είναι: μια ευκαιρία σύνδεσης τομέα, ισχυρής λειτουργικότητας SEO, μεταφόρτωσης λογότυπου ιστότοπου και favicon, προηγμένων επιλογών διαχείρισης κοινωνικών μέσων, πιστοποιητικών δώρων, μάρκετινγκ μέσω email και τι όχι.

 • Αγοράστε. Η πλατφόρμα προσφέρει ένα προηγμένο σύνολο χαρακτηριστικών που καθιστά δυνατή την εκκίνηση μικρών, μεσαίων και μεγάλων έργων ηλεκτρονικού εμπορίου οποιασδήποτε εξειδίκευσης και επιπλοκής.

  Η προηγμένη δυνατότητα Point-of-Sale (POS) καθιστά δυνατή την πώληση προϊόντων όχι μόνο στο διαδίκτυο, αλλά και σε τοπικά καταστήματα λιανικής. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε προστατευμένους πολλαπλούς λογαριασμούς προσωπικού για να μοιραστείτε δικαιώματα διαχείρισης καταστήματος ιστού, να χρησιμοποιήσετε εξωτερικά τερματικά καρτών, να αποδεχτείτε παραγγελίες τόσο σε διαδικτυακή όσο και σε κατάσταση εκτός σύνδεσης.

  Το Shopify καθιστά δυνατή τη δημιουργία απεριόριστων λιστών προϊόντων με λεπτομερείς κριτικές και εικόνες υψηλής ποιότητας. Το εργαλείο επαυξημένης πραγματικότητας συμβάλλει στη λεπτομερή απεικόνιση των προϊόντων που προσφέρονται προς πώληση, καθιστώντας δυνατή την προβολή των λεπτομερών χαρακτηριστικών και παραμέτρων τους από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

  Πίνακας ελέγχου Shopify

  Με την ενσωμάτωση του λογαριασμού σας στο Shopify με εκείνους άλλων εξωτερικών υπηρεσιών, μπορείτε ιδίως να αυξήσετε την απόδοση του ιστότοπού σας και να αυξήσετε την πελατειακή βάση καθώς και τον όγκο των πωλήσεων. Για παράδειγμα, ο συγχρονισμός με τον λογαριασμό Amazon Marketplace θα συμβάλει στην αύξηση του ποσοστού στοχευμένου κοινού. Το ίδιο αφορά την ενοποίηση με Quickbooks, Xero και άλλες γνωστές πλατφόρμες.

  Για να προστατεύσετε τα ηλεκτρονικά καταστήματα Shopify από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση χρηστών τρίτων, είναι δυνατό να εφαρμόσετε το νέο εργαλείο προστασίας από απάτη που παρουσίασε πρόσφατα το Shopify, το Tag και το Chip Reader που μπορούν να συγχρονιστούν με το Shopify POS, την επιλογή σύνδεσης SSL κ.λπ..

Volusion vs Shopify. Το Shopify είναι ένας ξεχωριστός ηγέτης όσον αφορά ένα σύνολο χαρακτηριστικών. Το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου είναι γεμάτο με ισχυρές επιλογές επιχειρήσεων και μάρκετινγκ, εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού και λύσεις αφοσίωσης πελατών. Το σύστημα δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα ασφαλείας και προσφέρει ολοκληρωμένες εφαρμογές για κινητές συσκευές για αποτελεσματική διαχείριση διαδικτυακών καταστημάτων 24/7.

3. Σχέδια

ΑγοράστεΟλίσθηση
Αριθμός θεμάτων:6140
Δωρεάν θέματα&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Κόστος θεμάτων επί πληρωμή:140 $ – 180 $50 $ – 180 $
Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Ταξινόμηση ανά κλάδο:&# x2714; ΝΑΙ✘ ΟΧΙ
Επεξεργασία κώδικα CSS:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
 • Ολίσθηση. Το πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρει επί του παρόντος 40 πρότυπα, τα οποία είναι δωρεάν και επί πληρωμή. Ο αριθμός των δωρεάν θεμάτων αποτελεί 13 πρότυπα, ενώ εκείνος των σχεδίων επί πληρωμή είναι 27. Το κόστος των θεμάτων επί πληρωμή κυμαίνεται μεταξύ 50 και 180 $ με βάση την πολυπλοκότητα του προτύπου, το βάθος προσαρμογής που απαιτείται και άλλες αξιοσημείωτες παραμέτρους. Τα πρότυπα ανταποκρίνονται από προεπιλογή, αλλά δεν έχουν υψηλή εμφάνιση.

  Αναπτύχθηκαν από τους σχεδιαστές της Volusion, τα πρότυπα δεν είναι αρκετά εύκολο να προσαρμοστούν για έναν απλό χρήστη. Θα έχετε πρόσβαση σε πολλά εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού, αλλά χρειάζεται χρόνος για να κάνετε όλες τις απαιτούμενες τροποποιήσεις.

  Παρεμπιπτόντως, κάθε πρότυπο Volusion έχει πολλές διατάξεις μενού, Content Builder και πάνω από 150 παραλλαγές του προγράμματος επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία εκατοντάδων μορφών διάταξης, κάτι που συνεπάγεται επίσης επενδύσεις χρόνου και προσπάθειας. Για να δώσετε στα πρότυπα μοναδική εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προηγμένες δεξιότητες HTML / CSS, παρακολουθώντας την πρόοδο της δράσης στο πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπων WYSIWYG. Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με το επιλεγμένο θέμα, μπορείτε να μεταβείτε σε άλλο σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ευτυχώς, το Volusion επιτρέπει να το κάνετε χωρίς απώλεια περιεχομένου.

 • Αγοράστε. Σε σύγκριση με το Volusion, το Shopify διαθέτει μια πιο εκτενή συλλογή προτύπων. Υπάρχουν επί του παρόντος 10 δωρεάν και 51 σχέδια επί πληρωμή, η ποιότητα των οποίων βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο.

  Όλα τα πρότυπα αναπτύσσονται επαγγελματικά με γνώμονα την ευκολία προσαρμογής του σχεδιασμού. Το κόστος των θεμάτων επί πληρωμή κυμαίνεται μεταξύ 140 $ και 180 $, το οποίο εξαρτάται επίσης από τις πολλαπλές παραμέτρους τους. Για να απλοποιηθεί η αναζήτηση των χρηστών και να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος που απαιτείται για την επιλογή ενός θέματος, ομαδοποιούνται σε κατηγορίες με βάση το θέμα στο οποίο ανήκουν.

  Εκτός από τις τυπικές επιλογές προσαρμογής σχεδιασμού, το Shopify καθιστά δυνατή την επεξεργασία προτύπων χρησιμοποιώντας ένα Γλώσσα σήμανσης υγρού. Εξασφαλίζει τέλεια και ελκυστική εμπειρία σχεδιασμού ιστοσελίδων και παρέχει πρόσβαση σε πολλές τεχνικές συμβουλές, πόρους υγρών γλωσσών, οδηγούς οδηγιών κ.λπ. Εκτός από αυτό, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε γνώσεις προγραμματισμού HTML / CSS για να κάνετε το επιλεγμένο πρότυπο μοναδικό και οπτικά ελκυστικό.

Volusion vs Shopify. Όσον αφορά την σχεδίαση, το Shopify είναι επίσης νικητής εδώ. Τα θέματα του φαίνονται μοντέρνα και ο συνολικός αριθμός τους είναι σχεδόν 3 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του Volusion. Εκτός αυτού, το Shopify διαθέτει μεγάλο αριθμό δωρεάν προτύπων που επιτρέπουν στους χρήστες με μικρό προϋπολογισμό να δημιουργούν επαγγελματικά διαδικτυακά καταστήματα. Προσφέρει επίσης ενσωματωμένο εργαλείο Liquid και εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής σχεδιασμού για τη δημιουργία μοναδικών εντυπωσιακών σχεδίων.

4. Υποστήριξη πελατών

 • Ολίσθηση. Η Volusion προσφέρει αξιοπρεπή υποστήριξη πελατών. Το σύστημα παρέχει μια ενημερωτική βάση γνώσεων, η οποία περιλαμβάνει εκπαιδευτικά βίντεο, υλικό για συχνές ερωτήσεις, οδηγίες για οδηγίες, ιστολόγιο ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ. Υπάρχουν επίσης διαδικτυακά σεμινάρια, παρέχοντας αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις ερωτήσεις που σχετίζονται με το σύστημα. Ζωντανή επικοινωνία είναι επίσης διαθέσιμη εδώ.

  Εάν χρειάζεστε προσωπική βοήθεια ή έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του συστήματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό της Volusion μέσω ζωντανής συνομιλίας, email ή τηλεφώνου. Η τεχνική υποστήριξη είναι προσβάσιμη όλο το εικοσιτετράωρο για να εξασφαλίσει εκπληκτική απόδοση χωρίς διακοπή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

 • Αγοράστε. Η ποιοτική υποστήριξη πελατών είναι για την οποία το Shopify είναι γνωστό. Το σύστημα διαθέτει ένα εντυπωσιακό φόρουμ που συνοδεύεται από πολλά ενημερωτικά άρθρα, σεμινάρια, συμβουλές, προτάσεις, οδηγούς οδηγιών και άλλο σχετικό υλικό. Επιτρέπει επίσης την προβολή βίντεο εκμάθησης στο ανεξάρτητο κανάλι Shopify YouTube. Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Shopify Guru στη Ζωντανή συνομιλία ή μέσω αλληλογραφίας μέσω email για να επιλύσουν τα προβλήματά τους.

Shopify εναντίον Volusion. Η κατάταξη Shopify είναι υψηλότερη από την Volusion όσον αφορά την υποστήριξη πελατών. Το σύστημα προσφέρει μια εκτεταμένη βάση γνώσεων που περιλαμβάνει λεπτομερή μαθήματα, οδηγούς οδηγιών, συχνές ερωτήσεις, συμβουλές και προτάσεις. Υπάρχει ένα φόρουμ για διαδικτυακή και offline επικοινωνία, κανάλι YouTube και βοήθεια ζωντανής συνομιλίας που παρέχεται από το Shopify Guru.

5. Πολιτική τιμολόγησης

 • Ολίσθηση. Ο δημιουργός ιστότοπων προσφέρει τέσσερα σχέδια που μπορούν να καλύψουν οποιεσδήποτε ανάγκες προϋπολογισμού. Αυτές περιλαμβάνουν συνδρομές Mini, Plus, Pro και Premium. Το φθηνότερο πακέτο κοστίζει $ 29 / μήνα, ενώ η τιμή του πιο ακριβού πακέτου είναι 299 $ / μήνα. Οι συνδρομές ενδέχεται να χρεώνονται ετησίως και μηνιαίως. Όταν αγοράζουν ετήσια προγράμματα, οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν πολλά. Η Volusion δεν χρεώνει επιπλέον χρεώσεις για συναλλαγές χρημάτων που πραγματοποιούνται στο σύστημα.

 • ΑγοράστεΟλίσθηση
  Σχέδια Τιμολόγησης:&# 10004; Lite ($ 9 / μήνα)
  &# 10004; Βασικό Shopify (29 $ / μήνα)
  &# 10004; Shopify (79 $ / μήνα)
  &# 10004; Προηγμένο Shopify (299 $ / μήνα).
  &# 10004; Προσωπικός (29 $ / μήνα)
  &# 10004; Επαγγελματίας (79 $ / μήνα)
  &# 10004; Επιχείρηση (299 $ / μήνα)
  Χαρακτηριστικά:&# 10004; Έκπτωση ετικέτας αποστολής
  &# 10004; Δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
  &# 10004; Ανάλυση απάτης
  &# 10004; Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού.
  &# 10004; Κωδικοί Έκπτωσης & Δωροκάρτες;
  &# 10004; Αποστολή αερομεταφορέα σε πραγματικό χρόνο.
  &# 10004; Αυτόματοι φορολογικοί συντελεστές;
  &# 10004; Εγκαταλειμμένες αναφορές καλαθιού
  &# 10004; Έμπα & Ενσωμάτωση του Αμαζονίου;
  &# 10004; Παραγγελίες τηλεφώνου & CRM;
  &# 10004; Πρόσβαση API & Επεξεργασία παρτίδας
  &# 10004; Προσφορά της ημέρας & Σχέδιο αφοσίωσης πελατών.
 • Αγοράστε. Το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε τις λειτουργίες του συστήματος για 14 ημέρες χωρίς καθόλου χρεώσεις. Έχοντας ελέγξει τις διαθέσιμες επιλογές και εργαλεία, μπορείτε να αποφασίσετε να κάνετε αναβάθμιση σε μία από τις συνδρομές επί πληρωμή. Υπάρχουν τέσσερα από αυτά εδώ – Light, Basic Shopify, Shopify και Advanced Shopify. Το εύρος τιμών είναι αρκετά εντυπωσιακό και αποτελεί 9 $ / μήνα – 299 $ / μήνα.

  Το σύνολο χαρακτηριστικών που υπονοείται από κάθε σχέδιο επηρεάζει μακροπρόθεσμα το κόστος των σχεδίων. Το Shopify προσφέρει την πολιτική επιστροφής χρημάτων για 14 ημέρες μετά την αγορά της συνδρομής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα έχει προμήθειες για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε αυτό. Το ποσοστό προμηθειών αποτελεί 0,5% -2%, μειωμένο σε πιο ακριβά σχέδια.

Volusion vs Shopify. Η τιμολογιακή πολιτική και των δύο υπηρεσιών είναι σχεδόν ίδια. Τα σχέδια δεν είναι αρκετά φθηνά, αλλά αξίζουν την επένδυση. Το Shopify, ωστόσο, προσφέρει πιο εκτεταμένες επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίες δεν μπορούν καν να συγκριθούν με αυτές που παρέχει η Volusion. Όποιο έργο και αν πρόκειται να αναπτύξετε, σίγουρα θα βρείτε ένα σχέδιο για να καλύψετε τις ανάγκες σας εδώ.

Συμπέρασμα

Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν ισχυρό και ποιοτικό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, τόσο το Shopify όσο και το Volusion θα λειτουργήσουν καλά για αυτόν τον σκοπό. Τα συστήματα είναι εύχρηστα, βολικά και κατανοητά.

ΟλίσθησηΟλίσθηση είναι το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο προσφέρει εκτεταμένες υπηρεσίες και εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού. Εφαρμόζει λογική προσέγγιση στη διαδικασία ανάπτυξης διαδικτυακών καταστημάτων, αλλά απαιτεί κάποιο βαθμό γνώσης σχεδιασμού ιστοσελίδων. Volusion.com

ΑγοράστεΑγοράστε είναι το προηγμένο και ισχυρό λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου, η κύρια εξειδίκευση του οποίου εξαρτάται από την ανάπτυξη διαδικτυακών καταστημάτων. Το σύστημα προσφέρει βαθιές επιλογές προσαρμογής ιστότοπου, πρότυπα υψηλής ποιότητας και πληθώρα δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου. Shopify.com

Ετυμηγορία: εάν έχετε μακροπρόθεσμους στόχους, χρειάζεστε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου για να δημιουργήσετε αξιόπιστη παρουσία στο διαδίκτυο για την επιχείρησή σας και σκοπεύετε να επιλέξετε το σύστημα με συσχέτιση τιμής / ποιότητας, τότε το Shopify είναι αναμφίβολα μια προτιμότερη λύση που δεν θα μετανιώσετε.

Διάγραμμα σύγκρισης επισκόπησης

ΟλίσθησηΑγοράστε
Ευκολία στη χρήση:Volusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs Shopify
Χαρακτηριστικά:Volusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs Shopify
Σχέδια:Volusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs Shopify
Υποστήριξη πελατών:Volusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs Shopify
Τιμολόγηση:Volusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs Shopify
Συνολική βαθμολογία:Volusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs ShopifyVolusion vs Shopify

Δοκιμάστε το Shopify Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map