Pinegrow vs Webflow

Pinegrow vs Webflow


Όσον αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων, οι χρήστες αντιμετωπίζουν συχνά το ίδιο πρόβλημα – την επιλογή του σωστού εργαλείου δημιουργίας ιστοσελίδων. Με τόσα πολλά από αυτά να είναι διαθέσιμα στον Ιστό, αυτό γίνεται πραγματική πρόκληση, ειδικά για τους πρώτους.

Το Pinegrow και το Webflow είναι δύο συστήματα σχεδιασμού ιστοσελίδων, τα οποία προσφέρουν την ίδια ευκαιρία – να ξεκινήσετε ιστότοπους με λειτουργίες που διαφέρουν σε επίπεδο πολυπλοκότητας και τομέα εξειδίκευσης.

Ένα γρήγορο στιγμιότυπο:

ΠεύκοΠεύκο – είναι ένας προηγμένος επεξεργαστής ιστού για υπολογιστές σχεδιασμένος για Windows, Linux και Mac. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αποκριτικούς ιστότοπους για Bootstrap, WordPress και Foundation με ζωντανή επεξεργασία πολλών σελίδων, SAAS & Στυλ CSS, πρόγραμμα επεξεργασίας πλέγματος CSS και άλλα ισχυρά εργαλεία και τεχνολογίες που καθιστούν δυνατή την επίτευξη υψηλού αποτελέσματος. Πεύκο

Ροή ΙστούWebflow – είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων cloud, το οποίο ξεχωρίζει από το πλήθος λόγω της λειτουργικότητας, της ευελιξίας και της φήμης του. Το σύστημα διαθέτει ένα περίπλοκο ταμπλό που το μοιάζει με σύγχρονο CMS και, επομένως, απαιτείται διεξοδική εξερεύνηση για να γίνει σωστή. Ροή Ιστού

Το Pinegrow και το Webflow χρησιμοποιούν διαφορετικές προσεγγίσεις στη διαδικασία ανάπτυξης ιστοσελίδων. Διαφέρουν επίσης στα σύνολα χαρακτηριστικών τους, στην αφθονία των εργαλείων προσαρμογής σχεδιασμού και στο αποτέλεσμα που εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμα. Ποια από αυτές τις υπηρεσίες, ωστόσο, είναι ο ηγέτης της σύγκρισης; Ποιο από αυτά μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και δημιουργική ελευθερία; Διαβάστε παρακάτω για να το μάθετε παρακάτω.

1. Ευκολία χρήσης

 • Πεύκο. Πρόκειται για ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για επιτραπέζιους υπολογιστές, το οποίο μπορεί να ανοίξει και να αποθηκεύσει τυπικά αρχεία CSS και HTML. Το λογισμικό απαιτεί λήψη και εγκατάσταση για να χρησιμοποιηθεί προς όφελος, αλλά δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να ξεκινήσετε με το σύστημα. Οι πρώτοι χρήστες, ωστόσο, θα βρουν το σύστημα περίπλοκο λόγω του πίνακα ελέγχου του. Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων αφθονεί σε ρυθμίσεις, εργαλεία, δυνατότητες και επιλογές που πρέπει κανείς να χρησιμοποιήσει για την εκκίνηση και τη διαχείριση ιστότοπων.

  Προσαρμογή σελίδας Pinegrow

  Όταν φτάσετε στον πίνακα ελέγχου, θα συναντήσετε πολλά εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού, ενότητες και κατηγορίες που πρέπει να περιηγηθείτε για να προσαρμόσετε τη διάταξη του ιστότοπού σας, την οπτική γοητεία και τις ρυθμίσεις λειτουργικότητας. Το Pinegrow απαιτεί τη γνώση των βασικών στοιχείων CSS και HTML και, ως εκ τούτου, στοχεύει κυρίως επαγγελματίες προγραμματιστές ιστού.

  Αυτό που είναι σημαντικό, μπορείτε να αποθηκεύσετε το έργο, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη για να συνεχίσετε να εργάζεστε περαιτέρω. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε το όνομα του έργου, να το ανοίξετε και μετά να το επεξεργαστείτε. Το Pinegrow μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με άλλα εργαλεία ανάπτυξης ιστού, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε έναν εντελώς μοναδικό εξατομικευμένο σχεδιασμό. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το σύστημα επιτρέπει τη σχεδίαση ιστοσελίδων εκτός σύνδεσης, πράγμα που εξαλείφει την ανάγκη να βασιστείτε στη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

 • Ροή Ιστού. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων δεν είναι η απλούστερη πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στον Ιστό. Ωστόσο, προσφέρει εύκολη και εύκολη διαδικασία εγγραφής που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Απλώς δώστε τα στοιχεία σύνδεσής σας για να ανακατευθυνθείτε στον πίνακα ελέγχου του συστήματος για να ξεκινήσετε να εργάζεστε στην ανάπτυξη του έργου σας.

  Επεξεργαστής ροής ιστού

  Μόλις φτάσετε στον πίνακα ελέγχου, θα μπορείτε να επιλέξετε το πρότυπο και να προχωρήσετε στην προσαρμογή του. Εδώ θα πρέπει να διαλέξετε από πολλά εργαλεία, δυνατότητες και επιλογές για να προσφέρετε στο έργο σας σχεδιασμό τελευταίας τεχνολογίας και προηγμένη λειτουργικότητα. Λάβετε υπόψη ότι οι αρχάριοι μπορεί να προβληματίζονται κάπως από την πολυπλοκότητα του πίνακα ελέγχου και την πληθώρα χαρακτηριστικών ή εργαλείων από τα οποία θα πρέπει να διαλέξουν.

  Από την άποψη αυτή, το σύστημα φαίνεται κάπως κορεσμένο και, επομένως, περίπλοκο. Γι ‘αυτό, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η ροή Ιστού στοχεύει κυρίως επαγγελματίες προγραμματιστές ιστού, οι οποίοι έχουν ήδη συγκεκριμένη τεχνογνωσία στον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Επιπλέον, το σύστημα θα απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού για να δώσει το έργο σας εξατομικευμένη εμφάνιση.

Pinegrow vs Webflow. Τα συστήματα είναι και τα δύο πολύ περίπλοκα για εκείνους τους χρήστες, οι οποίοι δεν είχαν προηγουμένως τεχνογνωσία στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Είναι δύσκολο να τους ονομάσουμε φιλικούς προς το χρήστη, λόγω των πολλαπλών εργαλείων και δυνατοτήτων που πρέπει να αποκτήσουν οι χρήστες. Ωστόσο, το Webflow εξακολουθεί να είναι μια πιο προτιμώμενη λύση, όταν πρόκειται για ευκολία χρήσης, καθώς το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι πιο εύκολο να το εξερευνήσετε και να διασκεδάσετε σε σύγκριση με τον ανταγωνιστή του στην επιφάνεια εργασίας.

2. Σύνολο χαρακτηριστικών και ευελιξία

 • Πεύκο. Εάν εργάζεστε συχνά με Θέματα WordPress, Σελίδες HTML, έργα Foundation και Bootstrap, τότε το Pinegrow είναι ένα από τα απαραίτητα εργαλεία στη συλλογή σας. Εδώ είναι γιατί. Ο επεξεργαστής ιστοσελίδων επιταχύνει τη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων HTML με οπτικά εργαλεία που προορίζονται για προσθήκη, επεξεργασία, αντιγραφή και διαγραφή στοιχείων HTML. Για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, το σύστημα σας επιτρέπει να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως το Repeater, το Smart Drag&Απόθεση, Βιβλιοθήκες σελίδων, Επεξεργαστής κωδικού σελίδας, Εισαγωγή στοιχείων και άλλα.

  Αναθεώρηση Pinegrow

  Το Pinegrow είναι επίσης γνωστό για το ισχυρό εργαλείο αλληλεπιδράσεων. Το σύστημα διαθέτει έναν ισχυρό οπτικό επεξεργαστή που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό αλληλεπιδράσεων ιστού και κινούμενων εικόνων μέσω της χρήσης του συνθέτη αλληλεπίδρασης και ενός πλήρως επεξεργαστή χρονοδιαγράμματος κινούμενων σχεδίων. Το εργαλείο σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε κινούμενες σκηνές κύλισης και να προσθέτετε προσαρμοσμένη αλληλεπίδραση σε οποιοδήποτε στοιχείο ιστοσελίδας. Προσφέρει επίσης ένα σύνολο έτοιμων προς χρήση προκαθορισμένων κινούμενων σχεδίων, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν για τη δημιουργία γρήγορων αλληλεπιδράσεων.

  Μεταξύ των προϊόντων Pinegrow, είναι λογικό να αναφέρουμε έναν αυτόνομο Web Editor, έναν Web Editor με WordPress Theme Builder, Theme Converter για WordPress, Pinegrow Snapshots και άλλα. Το λογισμικό έρχεται επίσης με τον γενικό σκοπό CSS Grid Editor.

  Το Pinegrow PRO είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων να ξεχωρίζει από το πλήθος, το οποίο σας επιτρέπει να επιταχύνετε τη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων μέσω της χρήσης έξυπνων λειτουργιών όπως οι κύριες σελίδες, οι οποίες σας επιτρέπουν να ορίσετε πρότυπα έργων. Το Pinegrow PRO σας επιτρέπει επίσης δημιουργήστε ποιοτικά πρότυπα WordPress γρήγορα και με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Το σύστημα σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε ιστοσελίδες και να δημιουργείτε αποκριτικούς ιστότοπους από το μηδέν. Θα μπορείτε να επεξεργαστείτε περιεχόμενο σε μια σελίδα, να σχεδιάσετε αποσπάσματα κώδικα, να συνεργαστείτε με άλλους προγραμματιστές κ.λπ..

 • Ροή Ιστού. Κατά τη σύγκριση του συστήματος με επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων όπως Adobe Muse, Dreamweaver ή Mobirise, δεν μπορούμε παρά να υπογραμμίσουμε ότι το σύστημα είναι γνωστό για το εκτεταμένο σύνολο χαρακτηριστικών του, την αφθονία των εργαλείων προσαρμογής σχεδιασμού και τα πολλαπλά στοιχεία. Κάνουν την υπηρεσία να υπερισχύει των πολυάριθμων ανταγωνιστών της. Όταν εξερευνήσετε για πρώτη φορά το σύστημα, θα παρατηρήσετε ότι είναι γεμάτο με δυνατότητες και εργαλεία που μπορείτε να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε ένα έργο υψηλού επιπέδου. Από αυτή την άποψη, το Webflow είναι παρόμοιο με αυτό Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (δεν λαμβάνετε υπόψη τις εξειδικευμένες οπτικές προσθήκες ως Elementor).

  Η ροή Ιστού αφθονεί σε δυνατότητες που καθιστούν δυνατή τη δημιουργία επαγγελματικών έργων. Το σύστημα προσφέρει την ευκαιρία να επεξεργαστείτε ιστοσελίδες μέσω της χρήσης του ενσωματωμένου προγράμματος επεξεργασίας HTML / CSS. Προσφέρει επίσης ευέλικτα εργαλεία blogging, προώθησης ιστού και μάρκετινγκ. Η ενσωμάτωση ροής ιστού με παγκοσμίου φήμης προγράμματα λογισμικού όπως τα Adobe Effects, Zapier, Lottie κ.λπ., συμβάλλει στην εύκολη, βολική και βαθιά προσαρμογή του ιστότοπου και στην περαιτέρω απόδοσή του.

  Μία από τις δυνατότητες που κάνουν το Webflow μια αξιόλογη επιλογή για εκατομμύρια προγραμματιστές ιστοσελίδων είναι η ενσωματωμένη μηχανή ηλεκτρονικού εμπορίου. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων επιτρέπει τη δημιουργία λειτουργικών καταστημάτων διαδικτύου μικρού και μεσαίου μεγέθους που διαφέρουν σε θέματα πολυπλοκότητας, μεγέθους και σχεδιασμού. Η λειτουργικότητά τους, ωστόσο, περιορίζεται από το σύνολο χαρακτηριστικών της πλατφόρμας, το οποίο δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στην πτυχή του ηλεκτρονικού εμπορίου. Εάν θέλετε να σχεδιάσετε ένα πιο ευέλικτο και φορτωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε είναι λογικό να επιλέξετε μία από τις εναλλακτικές λύσεις Webflow όπως Squarespace, για παράδειγμα, ή άλλα εξειδικευμένα συστήματα όπως Αγοράστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σύνολο δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου. Σε περίπτωση που δεν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα λειτουργικό έργο ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε το Webflow μπορεί να είναι ένα αρκετά καλό σύστημα για να ξεκινήσετε.

  Ηλεκτρονικό εμπόριο ροής Ιστού

  Η πλατφόρμα επιτρέπει την ενοποίηση ενός καλαθιού αγορών, τη δημιουργία και την ενημέρωση γκαλερί προϊόντων, την εισαγωγή ειδικών προσφορών και εκπτώσεων, την προσαρμογή των στοιχείων αποστολής, φόρου και πληρωμής κ.λπ. Είναι επίσης δυνατό να αποθηκεύσετε τα δεδομένα των πελατών εδώ για να τα χρησιμοποιήσετε περαιτέρω για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης ιστότοπων. Επιπλέον, οι κάτοχοι ιστότοπων μπορούν να κάνουν χρήση των επιλογών ενοποίησης Lightbox, ενώ δημιουργούν γκαλερί βίντεο και φωτογραφιών για να αυξήσουν τα ποσοστά αφοσίωσης και διατήρησης των πελατών.

Pinegrow vs Webflow. Μιλώντας για το ζήτημα της λειτουργικότητας, το Webflow υπερισχύει σίγουρα από τον ανταγωνιστή του. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων περιλαμβάνει πολλά εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού και δυνατότητες που συμβάλλουν στη γρήγορη και αποτελεσματική διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το σύστημα επιτρέπει τη δημιουργία όλων των ειδών έργων, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα, το μέγεθος και την εξειδίκευσή τους. Το Pinegrow έχει ένα πιο περιορισμένο σύνολο χαρακτηριστικών και επικεντρώνεται κυρίως στην προσαρμογή ιστοσελίδων για δημοφιλείς πλατφόρμες.

3. Σχέδια

Διάγραμμα σύγκρισης σχεδιασμού

ΠεύκοΡοή Ιστού
Αριθμός θεμάτων:0200
Εισαγωγή θεμάτων:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Οπτικός επεξεργαστής:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Επεξεργασία κώδικα CSS:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
 • Πεύκο. Το σύστημα δεν προσφέρει ενσωματωμένα θέματα, αλλά επιτρέπει την επιλογή μεταξύ πολλών επιλογών δημιουργίας ιστότοπων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ιστότοπους απευθείας από το μηδέν ή να επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα έργα. Το σύστημα διαθέτει όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ένας χρήστης για να ξεκινήσει και να προσαρμόσει έργα, όπως πολλαπλά προηγμένα εργαλεία πλαισίου και CMS, δυνατότητες επεξεργασίας HTML, βιβλιοθήκες στοιχείων ιστότοπου και πολλά άλλα.

  Οι χρήστες μπορούν να κοροϊδεύουν γρήγορα τις σελίδες του ιστότοπου για να μπορούν να αντιγράφουν περαιτέρω και να πειραματίζονται με ευέλικτες διατάξεις. Η εφαρμογή μεταβλητών CSS και προηγμένων λειτουργιών σχεδιασμού ιστοσελίδων συμβάλλει στην ανάπτυξη εξατομικευμένων και εξατομικευμένων έργων υψηλού επιπέδου. Οι ιστότοποι που δημιουργήθηκαν με το Pinegrow ανταποκρίνονται με πολλά στυλ να αντικατοπτρίζονται στη λειτουργία πραγματικού χρόνου σε όλες τις σελίδες κατά τη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων.

  Πρότυπα & Σχεδιασμός Pinegrow

  Το Pinegrow επιτρέπει την επιλογή και το άνοιγμα εξωτερικών προτύπων που ένας χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί και να προσαρμόσει περαιτέρω με το δικό του περιεχόμενο και αρχεία πολυμέσων. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε, αν το επιλεγμένο θέμα λειτουργεί καλά για εσάς ή όχι από την αρχή. Αυτό που χρειάζεστε για να δοκιμάσετε ένα θέμα, είναι να ανοίξετε μια ιστοσελίδα που βρίσκετε στον Ιστό (δεν χρειάζεται καν να αγοράσετε ή να το κατεβάσετε), χρησιμοποιήστε το κουμπί προεπισκόπησης / επίδειξης για να το ανοίξετε στο πρόγραμμα περιήγησης, να λάβετε τη διεύθυνση URL και να αρχίσετε να το προσαρμόζετε, παίζοντας με πολλές δυνατότητες και εργαλεία. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές κατά τη διαδικασία ανάπτυξης ιστού για να μην χάσετε το αποτέλεσμα.

  Εκτός από τις εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής του σχεδιασμού, το Pinegrows επιτρέπει επίσης ομαδική εργασία. Επιτρέπει τη χρήση τυπικών εργαλείων ελέγχου πηγής όπως το Git, για παράδειγμα, για προηγμένη διαχείριση κώδικα και ομαδική συνεργασία.

 • Ροή Ιστού. Μόλις όπως ο Wix, Ο δημιουργός ιστότοπων διαθέτει μία από τις πιο εκτεταμένες και εντυπωσιακές συλλογές προτύπων. Όλα τα θέματα Webflow ανταποκρίνονται από προεπιλογή και όλα διαθέτουν υψηλής ποιότητας και επαγγελματικό σχεδιασμό. Απλώς ρίξτε μια ματιά στην ευέλικτη και πλούσια συλλογή του παραδείγματα ιστότοπου για να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα αξίζει πραγματικά την προσοχή.

  Πρότυπα ροής ιστού

  Επί του παρόντος, το σύστημα προσφέρει περισσότερα από 200 επαγγελματικά θέματα και οι προγραμματιστές ιστότοπων δεν σκοπεύουν να σταματήσουν σε αυτό το επίτευγμα. Συνεχίζουν να εργάζονται για τη δημιουργία προτύπων Webflow υψηλών προδιαγραφών που μπορούν να προσαρμοστούν για τη λήψη μοναδικών ιστότοπων μακροπρόθεσμα. Ο δημιουργός ιστότοπων διαθέτει δωρεάν και πληρωμένα πρότυπα. Ωστόσο, οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές μεταξύ τους. Για να είμαστε ακριβείς, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 30 δωρεάν θέματα και πολλά επί πληρωμή θέματα. Το κόστος των σχεδίων premium κυμαίνεται μεταξύ 24 και 79 $.

  Εάν δεν είστε σίγουροι για το σχέδιο που θα επιλέξετε, υπάρχει η ευκαιρία να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προεπισκόπησης για να ρίξετε μια ματιά στις λεπτομέρειες της. Τέλος, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε ένα έτοιμο θέμα απολύτως από το μηδέν για να του δώσετε εξατομικευμένη εμφάνιση.

Pinegrow vs Webflow. Παρόλο που το Pinegrow δεν προσφέρει μια ολοκληρωμένη συλλογή προτύπων και επιτρέπει την επιλογή εξωτερικών θεμάτων για προσαρμογή, το Webflow προσφέρει ένα εκτεταμένο και εντυπωσιακό σύνολο ανταποκρινόμενων δωρεάν και επί πληρωμή θεμάτων. Αυτό είναι πιο βολικό, ασφαλές και εξοικονομεί χρόνο για τους περισσότερους χρήστες του συστήματος.

4. Υποστήριξη πελατών

 • Πεύκο. Ως λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή, το Pinegrow δεν προσφέρει καμία βοήθεια ζωντανής υποστήριξης μέσω συνομιλιών, Skype ή δημοφιλών αγγελιοφόρων. Αντ ‘αυτού, το σύστημα διαθέτει ένα αρκετά όμορφο και ενημερωτικό Κέντρο Βοήθειας, όπου μπορεί κανείς να διαβάσει την τεκμηρίωση που σχετίζεται με το σύστημα και τους οδηγούς οδηγιών και να παρακολουθήσει εκπαιδευτικά βίντεο. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να επισκεφθείτε το Φόρουμ της Κοινότητας ή να περιηγηθείτε στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις για να βρείτε απαντήσεις στις πιο διαδεδομένες ερωτήσεις. Οι αρχάριοι μπορούν να λάβουν επιπλέον υποστήριξη από την ομάδα της Pinegrow – μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πρόσβαση στον Οδηγό για αρχάριους, όπου θα βρουν γρήγορη εισαγωγή στο σύστημα και τα βασικά του.

  Υποστήριξη πελατών Pinegrow

  Το λογισμικό καθιστά επίσης δυνατή την ένταξη στην υπερ-φιλική κοινότητά τους στο Slack και ακολουθεί το πιο πρόσφατο προϊόν που ενημερώθηκε στο Twitter και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτήσεις ή αντιμετωπίζετε προβλήματα που δεν μπορείτε να επιλύσετε μόνοι σας, το Pinegrow σάς επιτρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής τους μέσω ταχυδρομείου. Οι επαγγελματίες βοηθοί θα παρέχουν όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες του Pinegrow, τις αποχρώσεις αδειοδότησης / χρέωσης ή όλες τις άλλες πτυχές που θα θέλατε να καταλάβετε.

 • Ροή Ιστού. Η υποστήριξη πελατών είναι ένας άλλος λόγος για να δοθεί προτίμηση στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Είτε θέλετε βρίσκω πώς να κάνετε εναλλαγή από το Webflow, να προσαρμόσετε το επιλεγμένο πρότυπο ή να κάνετε τις απαιτούμενες ρυθμίσεις έργου, το σύστημα θα σας παρέχει κάθε είδους επαγγελματική και έγκαιρη βοήθεια. Υπάρχει μια ισχυρή Γνωσιακή Βάση με πολλά σεμινάρια κειμένου και οδηγούς βίντεο, καθώς και μεμονωμένη υποστήριξη χρηστών. Το τελευταίο παρέχεται από τους καλύτερους ειδικούς του συστήματος, οι οποίοι θα βοηθήσουν ανυπόμονα τους πελάτες τους να βρουν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν τη λειτουργικότητα του συστήματος. Η ατομική υποστήριξη πραγματοποιείται μέσω ζωντανής συνομιλίας και βοήθειας μέσω email. Αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες 24/7.

  Ομοίως με Webydo και πολλοί άλλοι δημοφιλείς κατασκευαστές ιστοσελίδων, το Webflow εστιάζεται κυρίως στις ανάγκες των επαγγελματιών προγραμματιστών ιστού αντί για αρχάριους. Αυτό εξηγείται από την πολυπλοκότητα του δημιουργού ιστοσελίδων και τη μοναδική προσέγγιση σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ταυτόχρονα, το σύστημα δίνει προσοχή στην εκπαιδευτική πτυχή, προσφέροντας την ευκαιρία να αποκτήσει βαθιά γνώση στην ενότητα Πανεπιστήμιο Webflow.

Pinegrow vs Webflow. Όταν πρόκειται για την υποστήριξη πελατών, και τα δύο συστήματα προσφέρουν εξειδικευμένη βοήθεια χρήστη. Ωστόσο, η ροή Ιστού υπερισχύει του Pinegrow λόγω της ευκαιρίας για λήψη ζωντανής υποστήριξης συνομιλίας, η οποία έχει μεγάλη σημασία για όλους τους χρήστες του συστήματος, οι οποίοι αναμένουν να έχουν αποτέλεσμα ποιότητας στο συντομότερο δυνατό χρόνο χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν την απόκριση του συστήματος.

5. Πολιτική τιμολόγησης

Ροή ΙστούΠεύκο
Επιλογές τιμολόγησης:&# x2714; Σχέδια ιστότοπου:
Δικτυακός τόπος
(Βασικά 12 $ / μήνα, CMS 16 $ / μήνα,
Επιχείρηση 36 $ / μήνα
) και
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (Τυπικό 29 $ / μήνα, Συν 74 $ / μήνα, Σύνθετα 212 $ / μήνα)
&# x2714; Σχέδια λογαριασμού:
Ατομο
(Δωρεάν 0 / μήνα, Lite $ 16 / μήνα,
Pro 35 $ / μήνα
) και
Ομάδα (Ομάδα 29 $ / μήνα, Επιχείρηση 74 $ / μήνα).
&# x2714; Προσωπικές άδειες: Pinegrow Pro με αλληλεπιδράσεις (99 $ / έτος)
και Pinegrow Pro με αλληλεπιδράσεις και WordPress (149 $ / έτος)
ή $ 99 / άδεια για το πρόγραμμα Pinegrow Pro και $ 149 / άδεια
για το πρόγραμμα Pinegrow Pro με WordPress με την ετήσια πληρωμή.
&# x2714; Εταιρικές άδειες: Pinegrow Pro με αλληλεπιδράσεις (179 $ / έτος)
και Pinegrow Pro με αλληλεπιδράσεις και WordPress (259 $ / έτος)
ή 179 $ / άδεια για το Πρόγραμμα Pinegrow Pro και 259 $ / άδεια
για το πρόγραμμα Pinegrow Pro με WordPress με την ετήσια πληρωμή.
&# x2714; Φοιτητικές και μη κερδοσκοπικές άδειες:
Τυπική συνδρομή (25 $ / άδεια),
Πρόγραμμα Pinegrow Pro (49 $ / άδεια)
και Pinegrow Pro με WordPress (63 $ / άδεια).
Χαρακτηριστικά:&# x2714; Δωρεάν πρόγραμμα
&# x2714; CMS;
&# x2714; Απεριόριστη φιλοξενία
&# x2714; Λύση χρέωσης πελάτη.
&# x2714; Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
&# x2714; Υποστήριξη και φιλική κοινότητα
&# x2714; Δωρεάν ενημερώσεις
&# x2714; Σετ εργαλείων που πρέπει να έχετε.
 • Πεύκο. Το λογισμικό προσφέρει πολλές εκδόσεις και σχέδια πληρωμής για να ανταποκριθεί στις ευέλικτες ανάγκες των χρηστών. Οι χρήστες μπορούν επί του παρόντος να επιλέξουν μεταξύ προσωπικών, εταιρικών και μαθητικών αδειών.

  Σχέδια και τιμές Pinegrow

  Οι προσωπικές άδειες λειτουργούν καλά για ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες. Περιλαμβάνουν δύο είδη σχεδίων: Pinegrow Pro με αλληλεπιδράσεις (99 $ / έτος) και Pinegrow Pro με αλληλεπιδράσεις και WordPress (149 $ / έτος). Εάν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε μια εφάπαξ πληρωμή, θα λάβετε αντίστοιχα σχέδια χωρίς αλληλεπιδράσεις. Το κόστος τους θα είναι 99 $ / άδεια για το Pinegrow Pro Plan και 149 $ / άδεια για το Pinegrow Pro με το WordPress Plan.

  Οι άδειες της εταιρείας είναι ιδανικές για οργανισμούς και επιχειρήσεις. Περιλαμβάνουν επίσης δύο είδη σχεδίων: Pinegrow Pro με αλληλεπιδράσεις (179 $ / έτος) και Pinegrow Pro με αλληλεπιδράσεις και WordPress (259 $ / έτος). Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια εφάπαξ πληρωμή, θα λάβετε αντίστοιχα σχέδια χωρίς αλληλεπιδράσεις. Το κόστος τους θα είναι 179 $ / άδεια για το Πρόγραμμα Pinegrow Pro και 259 $ / άδεια για το Πρόγραμμα Pinegrow Pro με WordPress.

  Μαθητης σχολειου & Οι μη κερδοσκοπικές άδειες είναι μια άξια λύση για μαθητές, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εκπαιδευτικούς. Για αυτές τις κατηγορίες χρηστών, το σύστημα επιτρέπει τη χρήση των δυνατοτήτων του μόνο στη μισή τιμή. Είναι δυνατόν να επιλέξετε ένα από τα τρία πακέτα: Τυπική συνδρομή (25 $ / άδεια), Πρόγραμμα Pinegrow Pro (49 $ / άδεια) και Pinegrow Pro με WordPress (63 $ / άδεια).

  Όποιο σχέδιο και αν θέλετε, το σύστημα προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε τη συνδρομή για κάποιο λόγο.

 • Ροή Ιστού. Ομοίως με δημοφιλή Εναλλακτικές ροές Ιστού, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ακολουθεί ένα εύχρηστο και βολικό μοντέλο freemium. Αυτό σημαίνει ότι έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που δεν έχει λήξει ποτέ και συνοδεύεται από λειτουργικούς περιορισμούς και πολλές συνδρομές επί πληρωμή που καλύπτουν μια ποικιλία ευέλικτων αναγκών χρήστη.

  Όσον αφορά τα προγράμματα επί πληρωμή, το Webflow έχει δύο μεγάλες ομάδες συνδρομών. Αυτά περιλαμβάνουν προγράμματα SIte και λογαριασμού. Κάθε ένα από αυτά τα σχέδια, με τη σειρά του, εμπίπτει σε δύο ακόμη ομάδες συνδρομών. Αυτές είναι συνδρομές ιστότοπου και ηλεκτρονικού εμπορίου για τα σχέδια ιστότοπου, καθώς και ατομικές και ομαδικές συνδρομές για σχέδια λογαριασμού. Αλλά δεν είναι αυτό. Αυτά τα σχέδια αντιπροσωπεύονται επίσης από πολλές άλλες λύσεις τιμολόγησης. Επιπλέον, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων έχει μια ατομική προσφορά για ελεύθερους επαγγελματίες. Παίρνουν την ευκαιρία να κάνουν χρήση της λύσης χρέωσης του πελάτη, η οποία δεν συνεπάγεται πληρωμές για τη χρήση του συστήματος, αλλά παρέχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν πελάτη σε ένα άτομο, συζητώντας το κόστος για κάθε έργο ξεχωριστά.

Webflow εναντίον Pinegrow. Όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική, το Pinegrow προσφέρει βολικά σχέδια για διαφορετικές κατηγορίες χρηστών. Υπάρχει η ευκαιρία να επιλέξετε πακέτα με / χωρίς αλληλεπιδράσεις καθώς και την πιο προτιμώμενη επιλογή τιμολόγησης (είτε ανά έτος είτε ανά άδεια). Ωστόσο, οι τιμές του Pinegrow εξακολουθούν να είναι πάνω από τον μέσο όρο. Το Webflow, με τη σειρά του, προσφέρει μια πιο ευέλικτη και ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική με πολλές ομάδες σχεδίων που μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες με βάση τις ανάγκες τους. Το κόστος των σχεδίων είναι μέτριο, κάτι που προσελκύει περισσότερους χρήστες.

Συμπέρασμα

Το Pinegrow και το Webflow είναι δύο εντελώς διαφορετικές υπηρεσίες δημιουργίας ιστοσελίδων, οι οποίες εξυπηρετούν διαφορετικούς στόχους και στοχεύουν διαφορετικές κατηγορίες χρηστών. Η επιλογή μεταξύ των συστημάτων, αντίστοιχα, θα πρέπει να εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, δηλαδή τον τύπο του ιστότοπου που σκοπεύετε να ξεκινήσετε, την ευαισθητοποίηση σχετικά με το σχεδιασμό ιστοσελίδων, τον χρόνο / την προσπάθεια / τον προϋπολογισμό που είστε έτοιμοι να επενδύσετε στο έργο.

ΠεύκοΠεύκο – είναι μια εφαρμογή για υπολογιστές, η οποία χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ιστότοπων για Bootstrap, WordPress και Foundation. Έρχεται με ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών που απαιτείται για τη δημιουργία και επεξεργασία επαγγελματικών ιστοσελίδων. Αυτές περιλαμβάνουν ζωντανές επιλογές στυλ CSS, ένα ευρύ φάσμα συστατικών Foundation and Bootstrap, δημιουργό θεμάτων WordPress, προηγμένο εργαλείο ενσωματώσεων και πολλά άλλα. Πεύκο

Ροή ΙστούWebflow – είναι ένα προηγμένο σύγχρονο εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων, το οποίο λειτουργεί εξαιρετικά για την ανάπτυξη και διαχείριση πολύπλοκων έργων. Το σύστημα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων και, επομένως, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών. Αυτές περιλαμβάνουν επιλογές blogging, ενσωμάτωσης, ηλεκτρονικού εμπορίου και προώθησης. Ροή Ιστού

Η σύγκριση Pinegrow και Webflow αποκάλυψε ότι και τα δύο συστήματα είναι πλήρως εξοπλισμένα και αρκετά λειτουργικά για να ξεκινήσουν ακόμη και τα πιο περίπλοκα έργα. Η ροή Ιστού, ωστόσο, αποδεικνύεται ότι είναι μια προτιμότερη λύση από όλες τις απόψεις. Αυτό αφορά την ευκολία χρήσης, τη λειτουργικότητα, την πολιτική τιμολόγησης, τις επιλογές σχεδιασμού και την υποστήριξη πελατών. Το Pinegrow φαίνεται πολύ περίπλοκο ακόμη και για επαγγελματίες προγραμματιστές ιστοσελίδων, για να μην αναφέρουμε τους απλούς χρήστες.

Pinegrow vs Webflow: Διάγραμμα σύγκρισης

ΠεύκοΡοή Ιστού
1. Ευκολία8 από 109 από 10
2. Χαρακτηριστικά7 από 109 από 10
3. Σχεδιασμός8 από 109 από 10
4. Υποστήριξη10 από 109 από 10
5. Τιμολόγηση9 από 109 από 10
Συνολικά:8.2 από 109.2 από 10
Δοκίμασέ το τώρα Δοκίμασέ το τώρα
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map