Mobirise vs Webflow

Mobirise vs Webflow


Το Mobirise και το Webflow είναι δύο κατασκευαστές ιστότοπων, κάτι που επιτρέπει τη δημιουργία επιχειρηματικών και προσωπικών ιστότοπων. Περιλαμβάνονται στη λίστα με το πιο αξιόπιστο και γεμάτο χαρακτηριστικά λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων, το οποίο λειτουργεί εξαιρετικά για αρχάριους και ειδικούς στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, αυτά τα συστήματα διαφέρουν ως προς τη λειτουργικότητά τους και την προσέγγιση σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Ένα γρήγορο στιγμιότυπο:

MobiriseMobirise – είναι δωρεάν εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων εκτός σύνδεσης, που απαιτεί λήψη και εγκατάσταση. Η πλατφόρμα στοχεύει κυρίως στην ανάπτυξη σελίδων προορισμού και ιστότοπων προώθησης, αλλά είναι επίσης δυνατό να ξεκινήσετε άλλους τύπους έργων με αυτήν. MobiriseMobirise – είναι δωρεάν εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων εκτός σύνδεσης, που απαιτεί λήψη και εγκατάσταση. Η πλατφόρμα στοχεύει κυρίως στην ανάπτυξη σελίδων προορισμού και ιστότοπων προώθησης, αλλά είναι επίσης δυνατό να ξεκινήσετε άλλους τύπους έργων με αυτήν.

Ροή ΙστούWebflow – είναι ένα δημοφιλές web-based web builder, το οποίο περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά του CMS και του δημιουργού ιστότοπων. Το σύστημα στοχεύει επαγγελματίες προγραμματιστές ιστού και πρακτορεία διαδικτύου και όχι πρώτους. Απαιτεί διεξοδική προσέγγιση σχεδιασμού ιστοσελίδων και επίγνωση των δεξιοτήτων κωδικοποίησης. Ροή Ιστού

Και οι δύο κατασκευαστές ιστότοπων είναι γεμάτοι χαρακτηριστικά και ποιότητα, αλλά ποιος από αυτούς αξίζει ακόμα την προσοχή των χρηστών; Για να το μάθετε, είναι λογικό να συγκρίνετε τα καλύτερα Mobirise και Παραδείγματα ιστοτόπων ροής ιστού για περαιτέρω έλεγχο και συζήτηση κάθε δημιουργού ιστότοπου με λεπτομέρειες. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα γεγονότα πίσω από αυτά τα συστήματα τώρα.

1. Ευκολία χρήσης

 • Mobirise. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων είναι ένα από τα απλούστερα εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων που διατίθενται στη σύγχρονη θέση σχεδιασμού ιστοσελίδων. Προσφέρει απλή, βολική και χωρίς προβλήματα διαδικασία εγγραφής, αλλά ετοιμαστείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το σύστημα πριν δουλέψετε με αυτό. Αυτό, ωστόσο, είναι πολύ απλό και χρειάζονται λίγα λεπτά μόνο για να ξεκινήσετε.

  Μετά τη διαδικασία εγγραφής, θα μεταφερθείτε στον πίνακα ελέγχου, ο οποίος είναι διαισθητικός, απλός και εύχρηστος. Η διεπαφή της υπηρεσίας είναι επίσης ελκυστική και κατανοητή, ανεξάρτητα από την εμπειρία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας.

  Πρόγραμμα επεξεργασίας Mobirise

  Το Mobirise έρχεται με πρόγραμμα επεξεργασίας drag-and-drop που επιτρέπει την προβολή της διαδικασίας ανάπτυξης ιστότοπων σε δράση. Συνολικά, μπορεί να χρειαστούν περίπου 15 λεπτά για τη δημιουργία δομής και διάταξης ιστότοπου. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε μετά είναι να γεμίσετε το έργο σας με περιεχόμενο βάσει των τρεχουσών αναγκών και προσδοκιών σας.

 • Ροή Ιστού. Το σύστημα δημιουργήθηκε έχοντας κατά νου τις απαιτήσεις των επαγγελματιών του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ρίξε μια ματιά Σύγκριση Webydo έναντι Webflow, για να δείτε ότι αυτό είναι ένα από τα κοινά χαρακτηριστικά και στις δύο πλατφόρμες. Το λογισμικό βασίζεται στον ιστό, αλλά είναι πιο περίπλοκο και προσφέρει εξελιγμένη προσέγγιση σχεδιασμού ιστοσελίδων που συνεπάγεται τη γνώση των δεξιοτήτων κωδικοποίησης. Ωστόσο, το σύστημα προσφέρει γρήγορη και απλή διαδικασία εγγραφής που μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα μόνο βήματα.

  Πρόγραμμα επεξεργασίας ροής ιστού

  Ωστόσο, όταν φτάσετε στον πίνακα ελέγχου, θα ανακαλύψετε ότι είναι αρκετά ασυνήθιστο και όχι τόσο εύκολο να το καταλάβετε από την αρχή. Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας του web design, θα χρειαστείτε ακόμα χρόνο για να συνηθίσετε στον πίνακα ελέγχου του συστήματος. Αφθορά σε εργαλεία, ενότητες, κατηγορίες και στοιχεία που απαιτούνται για την εκκίνηση ενός ιστότοπου. Υπάρχει επίσης ένας προχωρημένος επεξεργαστής HTML εδώ, ο οποίος σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε σύνθετες επιλογές προσαρμογής σχεδιασμού για να δημιουργήσετε διάταξη ιστότοπου.

  Το ίδιο ισχύει για τη διεπαφή του συστήματος. Δεν είναι καθόλου διαισθητικό και εύκολο – υπάρχουν πολλά να μάθετε και να εξερευνήσετε εδώ προτού προχωρήσετε στη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων. Ωστόσο, η διεπαφή είναι λογικά δομημένη, κάτι που απλοποιεί κάπως την εργασία.

Mobirise vs Webflow. Όσον αφορά την ευκολία χρήσης, το Mobirise είναι σίγουρα πρώτο. Το σύστημα προορίζεται για αρχάριους και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να το συνηθίσετε. Είναι διαισθητικό, απλό και βολικό. Η ροή ιστού, με τη σειρά της, μπορεί να φαίνεται λίγο υπερβολική με εργαλεία, κατηγορίες και στοιχεία σχεδιασμού ιστοσελίδων, αλλά όταν συνηθίσετε στον πίνακα ελέγχου, θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία δράσης, ενώ εργάζεστε στην περαιτέρω ανάπτυξη του έργου σας.

2. Σύνολο χαρακτηριστικών και ευελιξία

 • Mobirise. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσανατολίζεται κυρίως στην ανάπτυξη επιχειρηματικών ιστότοπων, σελίδων προορισμού, ιστότοπων και χαρτοφυλακίων προσφορών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε άλλους τύπους έργων μαζί του. Ο πίνακας εργαλείων του συστήματος είναι εύκολος και συνοδεύεται από έναν επεξεργαστή WYSIWYG που καθιστά τη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων χωρίς προβλήματα και βολική.

  Μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις του συστήματος είναι ότι η λήψη του λογισμικού είναι δυνατή. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται λήψη και εγκατάσταση καθώς και φιλοξενία και επιλογή τομέα. Το τελευταίο γεγονός μπορεί να είναι κάπως περίπλοκο για τους αρχάριους, αλλά υπάρχουν πολλοί πάροχοι φιλοξενίας που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με λογικό κόστος εκεί έξω.

  Πρόγραμμα επεξεργασίας θεμάτων Mobirise

  Το Mobirise επιτρέπει τη δημιουργία ιστοτόπων από μπλοκ περιεχομένου ή ενότητες που συνθέτουν τη δομή του ιστότοπου. Αυτά τα μπλοκ είναι διαθέσιμα απευθείας στον πίνακα ελέγχου της υπηρεσίας και μπορείτε να επιλέξετε αυτά από τα οποία λειτουργούν τέλεια για το έργο σας και μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την απόδοσή του. Τα μπλοκ εμπίπτουν σε κατηγορίες με βάση τη λειτουργικότητα που παρέχουν. Αυτά περιλαμβάνουν ρυθμιστικά και γκαλερί, υποσέλιδα και κεφαλίδες, άρθρα, μαρτυρίες, πίνακες τιμολόγησης, φόρμες, χάρτες, μέσα και άλλα. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά τα μπλοκ και μετά να τα σύρετε στη σελίδα για να διαμορφώσετε τη δομή και τη διάταξή του. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι θα πρέπει να αντικαταστήσετε το περιεχόμενο επίδειξης με το δικό σας για να λάβετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Ένα άλλο σημαντικό σημείο του δημιουργού ιστότοπων είναι η δυνατότητα AMP. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Accelerated Mobile Pages είναι το εργαλείο ανοιχτού κώδικα, το οποίο επιτρέπει την ενίσχυση της απόδοσης των ιστότοπων για κινητές συσκευές που εμφανίζονται και λειτουργούν εξαιρετικά σε όλες τις συσκευές και τις πλατφόρμες. Το AMP Website Builder εξασφαλίζει ομαλή και γρήγορη φόρτωση έργου σε κινητές και επιτραπέζιες συσκευές, αποτελεσματική προώθηση SEO, διαθεσιμότητα προτύπων κ.λπ. Αυτό που είναι σημαντικό, δεν απαιτεί δεξιότητες κωδικοποίησης, πράγμα που σημαίνει ότι η διαδικασία χρήσης του είναι γρήγορη και εξαιρετικά εύκολη για όλους.

  Επεκτάσεις Mobirise

  Τέλος, το Mobirise διαθέτει πολλές δωρεάν επεκτάσεις που μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο και στην απόδοση του ιστότοπού σας. Αυτά περιλαμβάνουν σχόλια Facebook, αναπτυσσόμενο μενού, Soundcloud, ειδοποίηση cookie, ροή Twitter, Google Analytics κ.λπ. Η αποτελεσματική εφαρμογή τους επιτρέπει την ενεργοποίηση σχολίων ιστότοπου, την προσαρμογή των ρυθμίσεων στατιστικών στοιχείων, την προσθήκη αναδυόμενων μενού κ.λπ. δημιουργία ιστοτόπων για κινητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές.

 • Ροή Ιστού. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι παρόμοιο με το CMS όσον αφορά τη λειτουργικότητα, αν και είναι ακόμα κάπως απλούστερο από την πλειονότητα άλλων γνωστών Εναλλακτικές ροές Ιστού. Πρόκειται για μια πλατφόρμα επικεντρωμένη στον προγραμματιστή, της οποίας το σύνολο χαρακτηριστικών είναι αρκετό για τη δημιουργία ακόμη και περίπλοκων έργων. Το σύστημα διαθέτει δυνατότητα επεξεργασίας HTML / CSS, προηγμένα εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού, ισχυρές επιλογές ενσωμάτωσης και blogging.

  Όταν εργάζεστε με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, μπορείτε να ενσωματώσετε προσαρμοσμένους κώδικες HTML στο υποσέλιδο και την κεφαλίδα του έργου και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ομαδικής συνεργασίας κατά την εγκατάσταση του εργαλείου Zapier. Είτε ολοκληρώνετε Webflow εναντίον Squarespace σύγκριση ή απλώς επιθυμείτε να αναλύσετε ξεχωριστά την πτυχή του ηλεκτρονικού εμπορίου του συστήματος, θα καταλήξετε τελικά στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων διαθέτει επίσης ισχυρή λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου που καθιστά δυνατή την εκκίνηση καταστημάτων ιστού με υψηλές επιδόσεις. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση για την έναρξη έργων ηλεκτρονικού εμπορίου με το σύστημα, αλλά εάν έχετε δεξιότητες προγραμματισμού, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να επεξεργαστείτε κωδικούς ιστότοπου.

  Ηλεκτρονικό εμπόριο ροής Ιστού

  Με τη ροή Web, μπορείτε να προσαρμόσετε και να διαχειριστείτε το ενσωματωμένο καλάθι αγορών, να δημιουργήσετε και να ενημερώσετε λίστες προϊόντων, κατηγορίες και συλλογές. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε και να πουλήσετε φυσικά και ψηφιακά προϊόντα, καθώς και να προσφέρετε κωδικούς κουπονιών και προσφορές. Αυτό που είναι ενδιαφέρον το σύστημα επέτρεψε πρόσφατα στους ιδιοκτήτες καταστημάτων ιστού να καταγράφουν τις πληροφορίες των πελατών τους που υποβλήθηκαν κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Το σύστημα προσφέρει επίσης βολικές επιλογές αποστολής και πληρωμής για να παρέχει ελευθερία επιλογής.

  Η ροή Ιστού επιτρέπει επίσης τη δημιουργία ελκυστικών και απολύτως συναρπαστικών γκαλερί Lightbox από φωτογραφίες και βίντεο CMS και ηλεκτρονικού εμπορίου. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να ενσωματωθούν τα συστήματα Lottie και After Effects, τα οποία καθιστούν δυνατό τον έλεγχο της αναπαραγωγής των διανυσματικών κινούμενων σχεδίων μέσω της εφαρμογής αλληλεπιδράσεων συστήματος. Αυτή είναι μια από τις δυνατότητες που βοηθά τον ιστότοπό σας να είναι ελκυστικό, διαδραστικό, οπτικά ελκυστικό, επαγγελματικό και λειτουργικό ταυτόχρονα.

Mobirise vs Webflow. Όταν αντιμετωπίζει τη λειτουργικότητα, Ροή ιστού έναντι WordPress η σύγκριση μπορεί να είναι βολική για εσάς, καθώς τα συστήματα έχουν κάτι κοινό. Παρόλο που το Webflow μοιάζει με το CMS στη δομή του και στην προσέγγιση σχεδιασμού ιστοσελίδων, είναι σίγουρα πέρα ​​από τον ανταγωνισμό, σε σύγκριση με το Mobirise. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων διαθέτει πολύπλοκες δυνατότητες και εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού, ισχυρό κινητήρα ηλεκτρονικού εμπορίου, Lightbox, Zapier και After Effects ολοκλήρωση, καθώς και άλλες λειτουργίες υψηλού επιπέδου. Το σύνολο δυνατοτήτων Mobirise είναι κάπως περιορισμένο, αλλά αξίζει επίσης την προσοχή.

3. Σχέδια

Διάγραμμα σύγκρισης σχεδιασμού

MobiriseΡοή Ιστού
Αριθμός θεμάτων:32200
Εισαγωγή θεμάτων:✘ ΟΧΙ&# x2714; ΝΑΙ
Οπτικός επεξεργαστής:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Επεξεργασία κώδικα CSS:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
 • Mobirise. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων δεν προσφέρει τυποποιημένα πρότυπα σε αντίθεση με πολλά τυπικά συστήματα. Δεν υπάρχουν προ-σχεδιασμένα θέματα εδώ, αλλά το σύστημα προσφέρει μια συλλογή έτοιμων προσαρμόσιμων μπλοκ περιεχομένου που μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες ανάλογα με τις ανάγκες τους. Αυτά τα μπλοκ είναι επίσης γνωστά ως θέματα και είναι διαθέσιμα σε δωρεάν και επί πληρωμή εκδόσεις. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη δημιουργίας πιο περίπλοκων προτύπων από το μηδέν.

  Επί του παρόντος, η συλλογή προτύπων του Mobirise υπερβαίνει τα 1500 μπλοκ / στοιχεία. Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει πάνω από 150 σελίδες επίδειξης και 50 θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε την επιθυμητή διάταξη ιστότοπου. Μερικά από αυτά έχουν ως εξής: εικόνες και βίντεο, CTA, χάρτες Google, ρυθμιστικά, μετρητές, κεφαλίδες, υποσέλιδα, φόρμες δεδομένων, εισαγωγές πλήρους οθόνης, πίνακες τιμών, γκαλερί lightbox, χρονοδιαγράμματα, μαρτυρίες, άρθρα, κοινωνικά μπλοκ και πολλά άλλα. Ό, τι μπλοκ θα διαλέξετε, θα είναι ευέλικτο και εύκολο στην προσαρμογή. Τα πρότυπα Mobirise δεν είναι μόνο ποιότητα, αλλά βασίζονται επίσης στην τεχνολογία Bootstrap 4. Αυτό επιτρέπει στους αρχάριους να παρουσιάζουν μοναδικά σχέδια από το μηδέν.

 • Ροή Ιστού. Η συλλογή προτύπων του συστήματος είναι πλούσια και εντυπωσιακή. Επί του παρόντος, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων περιλαμβάνει πάνω από 200 σχέδια υψηλής ποιότητας και αυτός ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς με το πέρασμα του χρόνου. Δεν πληρώνονται όλα τα πρότυπα – μπορείτε να επιλέξετε από περίπου 30 θέματα που προσφέρονται δωρεάν. Το κόστος των σχεδίων επί πληρωμή κυμαίνεται μεταξύ 24 $ και 79 $ ανάλογα με τον τύπο του προτύπου, το τμήμα στο οποίο ανήκει και την πολυπλοκότητα. Λάβετε υπόψη ότι η διαφορά μεταξύ τυπικών και premium σχεδίων δεν είναι τόσο προφανής – όλα τα πρότυπα αξίζουν την προσοχή.

  Πρότυπα ροής ιστού

  Είναι δυνατόν να επιλέξετε πολλές εκδόσεις προτύπων για κάθε σελίδα ιστότοπου, όπως Σχετικά με εμάς, Επαφές, Κριτικές, Υπηρεσίες και πολλά άλλα. Η επιλογή προεπισκόπησης επιτρέπει την προβολή του προτύπου λεπτομερώς πριν κάνετε την επιλογή. Τέλος, υπάρχει ένας κενός καμβάς που μπορείτε να επιλέξετε και να προσαρμόσετε από το μηδέν για να αποκτήσετε έναν απολύτως μοναδικό και εξατομικευμένο σχεδιασμό που ταιριάζει με την εξειδίκευση του ιστότοπού σας.

Mobirise vs Webflow. Όσον αφορά το σχεδιασμό, το Webflow έχει επίσης πολλά περισσότερα να προσφέρει. Παρόλο που το Mobirise δεν διαθέτει τυπική συλλογή προτύπων και συνεπάγεται τη χρήση έτοιμων μπλοκ περιεχομένου, το Webflow διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύνολο σχεδίων που είναι εντελώς προσαρμόσιμα, ανταποκρίνονται και επαγγελματικά.

4. Υποστήριξη πελατών

 • Mobirise. Το λογισμικό προσφέρει πολλές επιλογές υποστήριξης πελατών. Σε αυτά περιλαμβάνονται εκπαιδευτικά βίντεο, email, Ενότητα βοήθειας και φόρουμ χρηστών, τα οποία είναι αρκετά κατατοπιστικά και χρήσιμα, ειδικά για αρχάριους. Υπάρχουν πολλοί θεματικοί κλάδοι και ενότητες εκεί, όπου οι χρήστες ενδέχεται να συναντήσουν πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν, να συμμετάσχουν στις συζητήσεις και να ζητήσουν βοήθεια από τρίτους για την επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με το σύστημα. Επιπλέον, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει μια βολική επιλογή φίλτρου αναζήτησης, η οποία βοηθά στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται ένας χρήστης για να βρει τις απαιτούμενες πληροφορίες.

 • Ροή Ιστού. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει επίσης εκτεταμένες επιλογές υποστήριξης πελατών. Ακόμα κι αν, το σύστημα είναι περισσότερο προσανατολισμένο στις ανάγκες και τις δεξιότητες των εμπειρογνωμόνων στο Διαδίκτυο κατά νου, εξακολουθεί να δίνει μεγάλη προσοχή στην εκπαιδευτική πτυχή. Αυτό κάνει το τμήμα υποστήριξης πελατών ενημερωτικό και χρήσιμο για όλους. Το πανεπιστήμιο Webflow είναι ο καλύτερος προορισμός για χρήστες που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με το σύστημα.

  Είτε θέλετε να ανακαλύψετε πώς να μεταβείτε από το Webflow στο WordPress ή χρειάζεστε άλλα δεδομένα, σίγουρα θα βρείτε τις απαντήσεις εδώ. Παρέχονται σε εκπαιδευτικά βίντεο, πολλαπλά εγχειρίδια και άλλο ποιοτικό υλικό που διατίθεται στη βάση γνώσεων του συστήματος. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ιστολόγιο και το φόρουμ για να αναζητήσουν τις απαιτούμενες πληροφορίες εκεί. Η βοήθεια μέσω email και ζωντανής συνομιλίας είναι διαθέσιμη 24/7, έτσι ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να λάβει άμεση ηλεκτρονική βοήθεια εγκαίρως.

Mobirise vs Webflow. Και οι δύο κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν επαρκείς επιλογές υποστήριξης πελατών. Η ροή Ιστού, ωστόσο, ξεχωρίζει κάπως το Mobirise όσον αφορά τις λύσεις βοήθειας χρηστών. Εκτός από την ισχυρή βάση γνώσεων και το κέντρο βοήθειας, το σύστημα διαθέτει 24ωρη ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι οποίες βοηθούν τον χρήστη να λάβει επείγουσα βοήθεια με την ανάπτυξη του ιστότοπού του.

5. Πολιτική τιμολόγησης

MobiriseΡοή Ιστού
Επιλογές τιμολόγησης:&# x2714; Δωρεάν λήψη και εγκατάσταση.
&# x2714; Ρυθμιστικό WOW (29 $)
&# x2714; Καλάθι αγορών PayPal (29 $)
&# x2714; Εικονίδια (19 $)
&# x2714; Πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα (69 $)
&# x2714; Κιτ All-in-One (129 $).
&# x2714; Σχέδια ιστότοπου:
Δικτυακός τόπος

(Βασικά 12 $ / μήνα, CMS 16 $ / μήνα,
Επιχείρηση 36 $ / μήνα
) και
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
(Τυπικό $ 29 / μήνα, συν 74 $ / μήνα,
Προηγμένο 212 $ / μήνα
)
&# x2714; Σχέδια λογαριασμού: Ατομικά
(Δωρεάν 0 / μήνα, Lite $ 16 / μήνα,
Pro 35 $ / μήνα
) και Ομάδα
(Ομάδα $ 29 / μήνα,
Επιχείρηση 74 $ / μήνα
).
Χαρακτηριστικά:&# x2714; Επεκτάσεις επί πληρωμή;
&# x2714; Απαιτείται φιλοξενία και όνομα τομέα.
&# x2714; Δωρεάν πρόγραμμα
&# x2714; CMS;
&# x2714; Απεριόριστη φιλοξενία
&# x2714; Λύση χρέωσης πελάτη.
 • Mobirise. Ως λογισμικό που βασίζεται εκτός σύνδεσης, το Mobirise είναι απολύτως δωρεάν για λήψη και εγκατάσταση. Απλώς πρέπει να εγγραφείτε στο σύστημα για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργικότητά του. Ωστόσο, ετοιμαστείτε να επενδύσετε σε όνομα τομέα και φιλοξενία. Επιπλέον, μπορεί να θεωρήσετε απαραίτητο να λάβετε μερικές από τις επεκτάσεις που προσφέρει το σύστημα για να αυξήσετε την απόδοση του ιστότοπού σας. Μερικά από τα παρακάτω είναι τα εξής: WOW Slider (29 $), Καλάθι αγορών PayPal (29 $), Εικονίδια (19 $), Επεξεργαστής κώδικα (69 $Κιτ All-in-One (129 $) και πολλά άλλα.

 • Ροή Ιστού. Η τιμολογιακή πολιτική είναι ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του δημιουργού ιστότοπων. Wix vs Webflow Η σύγκριση, για παράδειγμα, αποκαλύπτει το γεγονός ότι είναι δυνατή η χρήση του συστήματος εντελώς δωρεάν. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι σε αυτήν την περίπτωση, οι ενέργειες σχεδιασμού ιστοσελίδων θα εξακολουθούν να περιορίζονται από τον υποτομέα της υπηρεσίας, τη διαθεσιμότητα του διαφημιστικού banner, χωρίς δυνατότητα εξαγωγής κώδικα κ.λπ. Το δωρεάν πρόγραμμα δεν λήγει ποτέ και λειτουργεί καλά για τη βελτίωση του ιστού σας δεξιότητες σχεδιασμού καθώς και για την εξερεύνηση του συστήματος.

  Όσον αφορά τις συνδρομές επί πληρωμή, το Webflow έχει ένα αρκετά μεγάλο εύρος επιλογών. Το σύστημα προσφέρει σχέδια «Ιστότοπος» και «Λογαριασμός», τα οποία, με τη σειρά τους, υποδιαιρούνται επίσης σε πολλές άλλες ομάδες. Έτσι, τα σχέδια ιστότοπου περιλαμβάνουν τον ιστότοπο (Βασικά, CMS, Επιχειρήσεις) και το ηλεκτρονικό εμπόριο (Standard, Plus, Advanced) συνδρομές. Τα σχέδια λογαριασμού περιλαμβάνουν ατομικά (Δωρεάν, Lite, Pro) και ομάδα (Ομάδα, Επιχειρήσεις) συνδρομές. Επιπλέον, το σύστημα προσφέρει λύση χρέωσης πελατών σε ελεύθερους επαγγελματίες που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων χωρίς κανένα κόστος. Αυτή η υπηρεσία σημαίνει ότι ένας χρήστης δεν θα χρειαστεί να πληρώσει για εργασία με τον δημιουργό ιστότοπων, αλλά θα πρέπει να συζητήσει το κόστος χρήσης του εργαλείου απευθείας με έναν πελάτη.

Mobirise vs Webflow. Όσον αφορά το κόστος, το Webflow προσφέρει πολύ πιο εκτεταμένες ευκαιρίες σε σύγκριση με το Mobirise. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων έχει ένα δωρεάν σχέδιο που δεν έχει λήξει ποτέ, αλλά παρέχει επίσης μια εντυπωσιακή ελευθερία επιλογής, όταν πρόκειται για αναβάθμιση σε συνδρομές επί πληρωμή. Το τελευταίο περιλαμβάνει δύο ομάδες σχεδίων, τα οποία αντίστοιχα υποδιαιρούνται σε μικρότερες ομάδες με βάση τους όρους και τις επιλογές που παρέχονται.

Συμπέρασμα

Είτε πρόκειται για επιλογή μεταξύ Adobe Muse και Webflow ή Mobirise και Webflow, οι χρήστες μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένοι. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πλατφόρμες είναι γεμάτες με χαρακτηριστικά και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ωστόσο, το Mobirise και το Webflow χρησιμοποιούν διαφορετικές προσεγγίσεις στη διαδικασία ανάπτυξης ιστοσελίδων. Εδώ είναι γιατί.

MobiriseMobirise – είναι ένα δωρεάν λογισμικό που βασίζεται εκτός σύνδεσης, το οποίο πρέπει να ληφθεί και να εγκατασταθεί πριν προχωρήσετε στη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων ξεκίνησε με γνώμονα τις ανάγκες και τις δεξιότητες των πρώτων χρονομετρητών και δεν απαιτεί δεξιότητες κωδικοποίησης για να ξεκινήσετε. MobiriseMobirise – είναι ένα δωρεάν λογισμικό που βασίζεται εκτός σύνδεσης, το οποίο πρέπει να ληφθεί και να εγκατασταθεί πριν προχωρήσετε στη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων ξεκίνησε με γνώμονα τις ανάγκες και τις δεξιότητες των πρώτων χρονομετρητών και δεν απαιτεί δεξιότητες κωδικοποίησης για να ξεκινήσετε.

Ροή ΙστούWebflow – είναι ένας δημιουργός ιστοσελίδων με πλήρεις δυνατότητες, ο τομέας εξειδίκευσης και πολυπλοκότητας του οποίου επικεντρώνεται στις απαιτήσεις των ειδικών στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων διαθέτει μια πλούσια συλλογή προτύπων, ισχυρές επιλογές ενσωμάτωσης και επεξεργασίας κώδικα, πολλαπλά εργαλεία επεξεργασίας ιστού και άλλες λειτουργίες προηγμένης τεχνολογίας που είναι ιδανικές για επαγγελματίες και γραφεία σχεδιασμού. Ροή Ιστού

Ποια υπηρεσία εξακολουθεί να είναι καλύτερη επιλογή και για ποιον; Έχοντας αναλύσει όλα τα χαρακτηριστικά και τις πτυχές και των δύο κατασκευαστών ιστότοπων, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η ροή Web είναι σίγουρα στην κορυφή της λίστας. Το σύστημα έχει πολλά να προσφέρει στους επαγγελματίες, αλλά μπορεί επίσης να το ελέγξει κανείς από αυτούς τους χρήστες, οι οποίοι δεν έχουν πλούσια εμπειρία σχεδιασμού ιστοσελίδων, αλλά επιθυμούν να ξεκινήσουν ένα αξιόλογο έργο.

Mobirise vs Webflow: Διάγραμμα σύγκρισης

MobiriseΡοή Ιστού
1. Ευκολία8 από 108 από 10
2. Χαρακτηριστικά8 από 109 από 10
3. Σχεδιασμός9 από 109 από 10
4. Υποστήριξη9 από 1010 από 10
5. Τιμολόγηση10 από 1010 από 10
Συνολικά:8.8 από 109.2 από 10
Δοκίμασέ το τώρα Δοκίμασέ το τώρα
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map