Etsy alternative

Etsy alternative


Kolikor prevladujoči količini oblikovalcev nima veščin spletnega oblikovanja in nikoli niso slišali za nianse procesa razvoja spletne trgovine, začnejo iskati platformo, ki bo zajemala enostavnost uporabe, priročnost in intuitivno naravo. Tudi cenovni vidik je zelo pomemben. Etsy je ena od platform, na katere mnogi uporabniki naletijo pri iskanju po spletu.

Ne glede na izdelke DIY, ki jih naredite, so pri Etsy možnosti, da jih prodate po ugodni ceni in pridobite zvestobo strank, precej visoke. To še posebej velja, če je to vaše najprej poskusite začeti poslovanje z e-trgovino in nameravate izvedeti, ali bo vaš izdelek pri kupcih povpraševan. Če pa nameravate začeti polnopravno spletno poslovanje, tržnica Etsy ni najboljša rešitev.

Stvar je v tem, da je konkurenca tukaj zelo huda in se je zlahka izgubiti na milijonih pozicij izdelkov, ki so podobne vašim. Edina smiselna alternativa Etsy je zaženite svojo spletno trgovino, ki se bo osredotočil samo na vaše izdelke naredi sam, ne da bi uporabnikom odvračal pozornost na predmete, ki jih ponujajo tekmovalci.

Najboljše alternative Etsyju:

 1. Shopify – najboljša rešitev za e-trgovino vse v enem
 2. Wix – spletno mesto, pripravljeno za e-trgovino
 3. Ecwid – platforma e-trgovine podobna Etsy
 4. Squarespace – Builder spletnih strani z nakupovalno košarico
 5. Weebly – najlažja alternativa Etsyju

Shopify – najboljša rešitev za e-trgovino vse v enem

Shopify - najboljša rešitev za e-trgovino vse v enem

Shopify – je najboljša rešitev e-trgovine, ki je vse v enem izkaže, da je Etsy vredna alternativa zaradi močne integrirane funkcionalnosti. Gre za priznano programsko opremo, ki je pridobila svetovno priljubljenost zaradi številnih lastnosti in orodij, specifičnih za niše.

Shopify najbolje deluje za ljudi, ki nameravajo svoje izdelke prodajati prek spleta, ne glede na nišo, na katero se osredotočajo, njihove poslovne cilje in izkušnje z gradnjo spletnih strani. Glavne prednosti programske opreme so naslednje:

 • Programska oprema na prodajnem mestu. Platforma ima svoj POS (Prodajno mesto) programska oprema, katere glavni namen je, da obrtniki prodajo svoje izdelke “naredi sam” na drobno (način brez povezave), upravljajte več računov osebja in se sinhronizirajte z računovodsko programsko opremo, če to obstaja.
 • Odzivne predloge za e-trgovino. Programska oprema je osredotočena na razvoj spletnih trgovin in tako ponuja obsežen izbor brezplačnih in plačljivih predlog, specifičnih za nišo, ki so odzivne in jih je enostavno prilagoditi (glejte Poiščite primere iz trgovine).
 • Obsežne možnosti integracije. Ena od značilnih prednosti Shopify je njegova integracija s svetovno znanimi tržnicami in zunanjimi storitvami, kot so Xero, Quickbooks in druga računovodska programska oprema.
 • Amazonska sinhronizacija. Če že imate račun za Amazon ali ga nameravate le dobiti, ga lahko sinhronizirate s svojim računom Shopify, da povečate prodajni znesek in ustvarite kupčevo bazo.
 • Pogled v živo. Ta funkcija omogoča sledenje uspešnosti spletne trgovine (menjalne stopnje, informacije o obiskovalcih, obseg prodaje, informacije o naročilih, število strani, ki so si jih ogledali stranke itd.) v realnem času.
 • Funkcija zaščite pred goljufijami. Ta funkcija je trenutno na voljo za ameriške trgovce, ki želijo zaščititi Shopify plačila kupcev pred vsemi goljufivimi dejanji.
 • Trgovinske kode. Brezplačno na voljo na spletni trgovini Shopify App, funkcija Shopcode poenostavlja postopek nakupovanja mobilnih naprav, saj ponuja QR kode izdelka, ki vsebujejo vse informacije o izdelku, ki je na voljo za prodajo.
 • Povečana resničnost. The napredna funkcija AR postopek spletnega nakupovanja postane bolj interaktiven in informativen, saj zagotavlja 3D slike izdelkov, ki jih lahko kupci podrobno raziščejo iz različnih zornih kotov.

Potrdi stroške: Shopify ima zmerno cenovno politiko, ki popolnoma ustreza značilnostim, ki jih zagotavljajo njegovi načrti. Programska oprema nima popolnoma brezplačnega načrta, vendar obstaja možnost preizkusa integrirane funkcionalnosti med 14-dnevnim brezplačnim preskusom. Glede plačljivih naročnin ima sistem tri cenovne rešitve. Sem spadajo Basic Shopify, Shopify in Advanced Shopify. Njihovi stroški torej znašajo 29, 79 in 299 dolarjev na mesec. Upoštevajte, da programska oprema ne zaračunava dodatnih provizij za transakcije v storitvi, temveč zaračuna provizije za plačila s kreditnimi karticami.

Preizkusite brezplačno Shopify

Wix – najboljši gradnik spletnih strani, pripravljen na e-trgovino

Wix - najboljši gradnik spletnih strani, pripravljen na e-trgovino

Wix – je eden izmed najbolj priljubljenih gradnikov spletnih strani, pripravljenih na e-trgovino, ki je tudi najlažja alternativa trgu Etsy. Z njim lahko preprosto zaženete katero koli vrsto spletnega mesta, vključno s spletno trgovino.

Sistem je preprost, priročen in razumljiv za vse, ne glede na razpoložljive veščine spletnega oblikovanja, znanje in strokovno znanje. Na voljo je z vizualnim urejevalnikom in funkcijo povleci in spusti, kar poenostavi postopek izdelave spletnih strani in omogoča prilagoditev oblikovanja spletnega mesta brez resnih težav ali izgube časa. Tu so glavne prednosti ustvarjalca spletnih strani:

 • Wix e-trgovina. Sistem ima lastno platformo za e-trgovino, zasnovano za majhne do srednje spletne trgovine, ki ima več prilagodljivih možnosti in funkcij (dodajanje in prilagajanje galerij izdelkov, profesionalno upravljanje spletnih trgovin, nastavitev možnosti plačila, davčnih in paketnih parametrov, kuponov in popustov, podpora strankam 24/7, uvoz / izvoz izdelkov CSV, pošiljanje poštnih sporočil, stanja sledenja in seznami zalog itd..).
 • Predloge za e-trgovino. Izdelovalec spletnih strani izstopa iz množice zaradi bogate zbirke predlog niš, ki so optimizirane za brskanje po mobilnih napravah in jih lahko prilagodite po želji (poglejte primere e-trgovine Wix).
 • Rešitve za urejanje dizajna. Izdelovalec spletnih strani omogoča izbiro med dvema priročnima rešitvama za urejanje dizajna, ki ustrezata potrebam in veščinam uporabnikov sistema. Napredni Wix ADI Orodje je odlična izbira za začetnike, ki delajo prve korake v razvoju spletnega mesta in zato nimajo dovolj znanj, da bi lahko z lahkoto začeli. Funkcija jim bo pomagala samodejno oblikovati spletno trgovino na podlagi vsebine, ki je bila poslana na njeno zahtevo. Druga možnost je, da uporabite standardni Wix urejevalnik, ki omogoča globlje prilagajanje dizajna.
 • App Market. Aplikacija Wix App Market ponuja široko izbiro brezplačnih in plačljivih aplikacij in pripomočkov, ki jih je mogoče vključiti v vaše spletno mesto za e-trgovino in jim tako zagotoviti dodatno funkcionalnost (Prodaja prenosov, pripomoček Amazon, Locirano – Trgovina Mapper, Oglasi v spletni trgovini, Metrike trgovine, Spletna plačila, Trgovine Wix, Google Ads & Nakupovanje, Simpl-e-Commerce, dobite Google Ads, kočljivo pošiljanje, ShipStation in še več).
 • Večjezična podpora. Graditelj spletnega mesta ima integrirano večjezično podporo, ki to omogoča ustvarjanje spletnih trgovin v različnih jezikih. To bi sčasoma moralo pomagati pri vzpostavljanju močnih partnerskih odnosov z mednarodnimi strankami, kar bo povečalo obseg prodaje in količino prometa.
 • Vzpon po Wixu. Wix izstopa iz množice tudi zaradi svoje vrhunske lastnosti Ascend by Wix. To je vse v enem CRM rešitev ki omogoča dostop do približno 20 poslovnih orodij in izdelkov, ki so na voljo na enem mestu. Njihova uporaba prispeva k učinkoviti promociji in trženju spletnih trgovin. Z uporabo Ascend-a boste lahko optimizirali možnosti interakcije s strankami in uporabili več integriranih poslovnih funkcij, kot so delovni tokovi, cenovne ponudbe, računi, avtomatizacije in opravila & Opomniki.

Cena za Wix: Wix ima brezplačen načrt, ki nikoli ne poteče in bo ustrezal potrebam tistih uporabnikov, ki nameravajo raziskati glavne značilnosti sistema. Glede razvoja profesionalne spletne strani za e-trgovino sistem omogoča izbiro med dvema plačnima načrtoma, in sicer Standard in Business / eCommerce. Očitno bo druga skupina načrtov najbolje delovala pri ustvarjanju spletnih trgovin. V to paket so vključene naročnine: Business Basic, Business Unlimited, Business VIP in Enterprise. Njihovi stroški predstavljajo 23, 27, 49 in 500 USD na mesec.

Preizkusite Wix brezplačno

Ecwid – platforma za e-trgovino, podobna Etsy

Ecwid - platforma za e-trgovino, podobna Etsy

Ecwid – je vtičnik za nakupovalno košarico, ki ga lahko vključite v svoje spletno mesto, zgrajeno kateri koli CMS ali skoraj katerega koli graditelja spletnih mest, ki mu nudi napredne funkcije e-trgovine. To je precej lepa alternativa za uporabnike Etsy-ja, ki že imajo svoje spletne strani in nameravajo prek njih nekaj prodati.

Oglejte si značilnosti e-trgovine z e-trgovino:

 • Univerzalno okno. Ecwid ne ponuja predloge, vendar ima univerzalno razstavno okno za vsa spletna mesta e-trgovine. Izberete lahko tudi barvno shemo predloge zalog, ustvarite svoj lastni dizajn iz nič s pomočjo CSS spretnosti ali se odločite za edinstveno individualno plačano temo.
 • Sinhronizacija eBaya. Svoj račun Ecwid lahko sinhronizirate z računom na eBayu, da povečate obseg prodaje in povečate bazo strank.
 • Posebne možnosti e-trgovine. Vtičnik Ecwid ponuja nabor spodobnih možnosti e-trgovine, vključno s poročili, katalogom izdelkov, bazo strank, davčnimi nastavitvami in nastavitvami dostave, nakupovalno košarico, možnosti plačila, integracijo družbenih omrežij, nastavitve obveščanja in možnost namestitve plačljivih paketov aplikacij, potrebnih za izboljšanje uspešnost spletne trgovine.
 • Uvoz / izvoz izdelka. Podobno kot pri standardnih sistemih e-trgovine, tudi Ecwid omogoča uvoz / izvoz izdelkov v formatu CSV. To bo morda potrebno za prenos naročil, informacij o izdelku, podatkov o strankah in drugih povezanih informacij pri prehodu z ene platforme e-trgovine na drugo.
 • Večjezična podpora. Vtičnik ponuja večjezično podporo, ki omogoča prevajanje vaše pripravljene spletne trgovine v več kot 50 jezikov po vaši izbiri. Z drugimi besedami, lahko kupci in potencialni partnerji brskate po vaši spletni trgovini v jeziku, ki ga bodo izbrali glede na lokacijski vidik ali njihove osebne želje.
 • Možnosti integracije. Ecwid se ne more pohvaliti z obsežnimi možnostmi integracije, vendar obstaja lep izbor pripomočkov / aplikacij, ki jih lahko izberete in vključite v svoje spletno mesto za e-trgovino. Trenutno najbolj priljubljeni med njimi so: Printful, AfterShip, Lucky Orange, Xero, Mailchimp, ShipStation, Freshbooks, Zapier, 71 lbs, LiveChat, ShippingEasy in nekateri drugi.
 • Možnosti več prodajnih kanalov. Vtičnik omogoča dostop do različnih možnosti prodajnih kanalov. To vam omogoča prodajo izdelkov na različnih platformah, upravljanje in nadzor postopka z ene same skrbniške plošče. Poleg tega lahko izbirate med več integracijami družbenih medijev, vključno z Instagram, Facebook, Amazon, Shopzilla, Nextag, Google Shopping in številnimi drugimi.

Stroški Ecwid: Ecwid ima brezplačen načrt, ki omogoča dodajanje razstavnega okna z 10 izdelki, ki so na voljo za prodajo. Stroški plačanih načrtov so odvisni od njihovih pogojev. Vtičnik trenutno ponuja tri plačane naročnine, in sicer Venture načrt, Poslovni načrti in Neomejen načrt. Njihovi stroški predstavljajo 15, 35 in 99 dolarjev na mesec. Če želite prihraniti proračun, lahko opravite enkratna letna plačila. V tem primeru vas bodo načrti stali 12,50, 29,17 dolarja in 82,50 dolarja na mesec.

Preizkusite Ecwid brezplačno

Squarespace – Builder spletnih strani z nakupovalno košarico

Squarespace - Builder spletnih strani z nakupovalno košarico

Squarespace – je zaupanja vreden ameriški graditelj spletnih strani z nakupovalno košarico, ki se sprva predstavlja kot programska oprema za zagon in upravljanje blogov, majhnih spletnih trgovin in portfeljev. Storitev deluje kot odlična alternativa Etsy za ustvarjalce, ki želijo svoje izdelke predstaviti na najboljši način. Spletna mesta, ustvarjena z njim, imajo privlačen videz in so dobro strukturirana, da omogočajo dostojno delovanje (glej živi dokazi).

Med glavne prednosti graditelja spletnih strani so:

 • Orodja za e-trgovino. Squarespace ima nabor posebnih orodij za e-trgovino, ki so posebej namenjena za dvig delovanja vaše spletne trgovine na povsem novo raven (gumbi socialnih medijev, galerije slik in fotografij, urejevalnik povleci in spusti, obnovitev zapuščenih nakupovalnih košar itd.). Sistem omogoča tudi brezplačno povezavo SSL certifikata, nakupovalni voziček v katero koli spletno stran, ustvarjanje predstavitvenih oken izdelkov, vdelanje Google Zemljevidov, omogočanje komentiranja in trženja funkcij e-pošte. Poleg tega je v vašo spletno trgovino mogoče vključiti račune družbenih medijev, in sicer Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Behance, Twitch, Yelp, Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Pinterest, SoundCloud in še več. Med drugimi elementi, ki jih lahko dodate na svoje spletno mesto, je smiselno omeniti logotip spletne trgovine, spletni koledar in številne druge. Pomagajo vam povečati stopnjo sodelovanja kupcev in količino prodaje.
 • Možnosti upravljanja izdelkov. Squarespace vam omogoča nalaganje in upravljanje neomejenega kataloga izdelkov z več različicami in različnimi številkami izdelkov, urejanje predmetov z oznakami in kategorijami, prilagajanje nastavitev vidnosti in razporeda itd..
 • Integrirano orodje za zbiranje statistike. Obstaja priložnost za integracijo orodij Google Analytics ali izbiro specializirane aplikacije Squarespace Metrics za spremljanje uspešnosti vaše spletne trgovine.
 • Odzivne predloge za niše. Squarespace ima omejeno zbirko predlog e-trgovine, vendar kakovost tem (ki so privzeto odzivni) je na najvišji ravni zareze. Pri delu s prilagoditvijo oblikovanja spletne trgovine lahko izberete Builder Cover Page in ga uporabite za ustvarjanje ovitkov spletne trgovine. Poleg tega lahko dobite dostop do urejevalnika strani blagajne digitalnih trgovin, ki vam omogoča prilagajanje zasnove spletne trgovine.
 • Kontaktni obrazec za oblikovanje. Lahko uporabite vgrajeni obrazec za stike, da prilagodite svojo spletno trgovino ali pa izberete Builder obrazcev za stike, da ustvarite lastna orodja za obtoževanje izjemnih uporabnikov..
 • Orodja za sodelovanje strank. S Squarespace lahko povečate stopnjo svoje stranke z vdelavo videoposnetkov, slik in izdelkov na strani svoje spletne trgovine, objave v blogih, dogodke itd..
 • Več avtorjev. Squarespace spodbuja k timskemu delu pri razvoju spletnih trgovin. Na vas je, da nadzirate postopek spletnega oblikovanja in dodelite posebne pravice dostopa članom skupine. Med vlogami, ki jih lahko razdelite med člane svoje ekipe, je smiselno omeniti skrbnika, obračunavanje, poročanje, urejevalnik vsebine, zaupanja vreden komentator, moderator komentarjev, upravitelj trgovine itd..
 • Načrtovanje akutnosti. Izdelovalec spletnih strani omogoča tudi povezovanje s svojim visokim koncem Acuity Scheduling platforma. To je profesionalni sistem za načrtovanje terminskih sestankov, ki ga bodo znali ceniti lastniki spletnih trgovin, ki želijo vzpostaviti zanesljivo spletno prisotnost za svoje lokalno podjetje. Storitev omogoča sklepanje / upravljanje spletnih sestankov, uporabo več integriranih orodij za mala podjetja in druge funkcije za načrtovanje nalog e-trgovine..

Stroški kvadrata: Izdelovalec spletnega mesta nima brezplačnega načrta, vendar ponuja 14-dnevno preskusno obdobje. Če želite predstaviti spletno trgovino s polno ponudbo, se lahko naročite na enega od plačljivih načrtov, ki ga ponuja graditelj spletnega mesta. Sem spadajo osebna, poslovna, osnovna in napredna. Stroški teh naročnin so 12, 18, 26 in 40 dolarjev na mesec.

Poskusite brezplačno Squarespace

Weebly – najlažja alternativa Etsyju

Weebly - najlažja alternativa Etsyju

Weebly – je najlažja alternativa Etsyju in enemu najbolj priljubljenih graditeljev spletnih strani, ki trenutno daje velik poudarek razvoju spletnih strani e-trgovine. Sistem ima a priročen urejevalnik povleci in spusti in struktura modela škatle, ki poenostavlja postopek spletnega oblikovanja. Sistem je uporabniku prijazen vsem, ki želijo predstaviti kakovostno spletno mesto, poleg tega pa ponuja priložnost za uporabo veščin CSS / HTML, s katerimi lahko vaše spletno mesto napredni videz in zmogljivost.

Spodaj so navedene glavne prednosti Weebly over Etsy:

 • eCommerce Engine. Weebly ima e-trgovino z vsemi funkcijami, s katero lahko ustvarite in upravljate funkcionalno spletno trgovino (integrirana nakupovalna košarica, varne možnosti plačila, sledenje izdelkov in naročil, nalaganje in upravljanje izdelkov, nastavitev pošiljanja, posebne nastavitve za ročno izdelane predmete itd.).
 • Predloge za e-trgovino. Weebly ima zbirko kakovostnih in odzivnih predlog za e-trgovino, ki jih lahko prilagodite v namiznih in mobilnih različicah (glej resnične primere).
 • Možnost iskanja filtra.Ta funkcija uporabnikom Weeblyja ponuja možnost brskanja po izdelku in ga razvršča po več parametrih, vključno s ceno, barvo, vrsto, dimenzijami in drugimi značilnostmi.
 • Trženje po e-pošti. Sistem bo kupce obveščal o novostih in dogodkih v trgovini (popusti in posebne ponudbe, posodobitve izdelkov, nove ponudbe, ki so na voljo za prodajo itd.).
 • Mobilne aplikacije. Svojo spletno trgovino lahko upravljate na poti z nameščanjem aplikacij za Android in iPhone Weebly.
 • Uvoz / izvoz datoteke CSV. Če že imate spletno trgovino Shopify ali Etsy, jo lahko prenesete v Weebly z uvozom / izvozom izdelkov iz datoteke CSV.
 • Weebly Promoce Tool. Pomaga vam predstaviti svoje izdelke v najugodnejši luči in tako spodbuditi promocijo vaše spletne trgovine.

Weebly Stroški: Weebly ima ločene načrte za cene spletnih strani o e-trgovini. Njihovi stroški se gibljejo med 8 dolarjev na mesec in 25 dolarjev na mesec. Pri izdelavi spletnega mesta za e-trgovino lahko uporabite tudi napredni načrt uspešnosti, ki deluje dobro za izkušene prodajalce. Njeni stroški znašajo 38 USD / mesečno odobreno, če opravite enkratno letno plačilo.

Preizkusite Weebly brezplačno

Spodnja črta

Obstajajo številne vredne alternative Etsy za vse tiste uporabnike, ki s trgom iz nekega razloga niso zadovoljni. Razlikujejo se po lastnostih, naboru funkcij in cenah, vendar vsi omogočajo ustvarjanje prijetnih in polno predstavljenih spletnih trgovin.

Izbira storitve, ki bo najboljša alternativa Etsyju, je res izziv. Potreben je čas in trud, da določite najprimernejšo storitev, ki bo prav tako ustrezala vašim potrebam, veščinam in zahtevam. Prav zato priporočamo, da preizkusite vse platforme, ki jih pregledujete v članku, in tako izberete, da boste popolnoma zadovoljni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map