Duda vs Wix

Duda vs Wix


Professzionális webhelyek létrehozása, amelyek vállalkozását online képviselik, már nem jelent kihívást. Az olyan weboldal-készítők, mint a Duda és a Wix, a fejlesztési folyamatot a lehető legegyszerűbbé teszik. Az kezdőknek nem kell több időt pazarolniuk a bonyolult kódolási nyelvek elsajátításához és a webes tervezési trükkökhöz.

Mindkét platform átfogó eszköznek bizonyult egy szilárd webprojekt elindításához, bármilyen típusú kezdve kis üzleti helyek és portfóliók nak nek kis és közepes méretű digitális üzletek.

Gyors pillanatkép:

DudaDuda egy szép weboldal-készítő, amelynek minden alapvető szolgáltatása megtalálható a csomagban. Noha a felhasználóknak nem szabad túl sokat várniuk a funkcionalitástól, a rendszernek átfogó drag-and-drop szerkesztője, válogatott mobilbarát sablonok és testreszabási eszközök állnak rendelkezésre, hogy nagyon jól néz ki oldalakat. A Duda sokoldalú megoldás, ami azt jelenti, hogy nem kell törődnie a domain tárolásával, a biztonsággal stb. DudaDuda egy szép weboldal-készítő, amelynek minden alapvető szolgáltatása megtalálható a csomagban. Noha a felhasználóknak nem szabad túl sokat várniuk a funkcionalitástól, a rendszernek átfogó drag-and-drop szerkesztője, válogatott mobilbarát sablonok és testreszabási eszközök állnak rendelkezésre, hogy nagyon jól néz ki oldalakat. A Duda sokoldalú megoldás, ami azt jelenti, hogy nem kell törődnie a domain tárolásával, a biztonsággal stb.

WixWix egy globálisan felismerhető webhely-készítő, amely könnyű létrehozni kiváló webhelyeket percek alatt. A rendszer a legújabb technológiákat és Ai-alapú koncepciókat alkalmazza vonzó és felhasználóbarát projektek elindításához. Széles körű választékot és funkciókat kínál a dobozból, lehetővé téve, hogy szó szerint bármilyen online projektet készítsen, függetlenül attól, hogy lenyűgöző professzionális portfólió vagy online üzlet, ahol több terméket értékesíthet online. Wix

Mindkét platform már egy ideje a piacon van. Míg a Duda állítása szerint több mint 12 millió webhely épült szoftverük segítségével, a Wix világszerte akár 148 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet. Ideje meghatározni a nyilvánvaló győztest!

1. Könnyű használat

 • Duda. A platformot a könnyű használat érdekében indították el. A továbbfejlesztett weboldalkészítő mellett egy drag and drop funkcióval is rendelkezik. Fő funkciója azonban a CSS és a HTML kódolás alatt található. Egyrészt az újszülöttek a tipikus, kész platformok közül választhatnak. Másrészt nem lesznek képesek teljes mértékben testreszabni az oldalakat, legalább az alapvető kódolási ismeretek nélkül.

  Ha elkötelezett profi vagy, nyilvánvalóan értékelni fogja a következőket:

  • Custom Widget Builder – mivel a Duda-nak nincs saját piaca, amely nyilvánvalóan hatalmas hiányosság, továbbra is lehetővé teszi saját alkalmazás létrehozását. A webhelyhez való hozzáférés lehetővé teszi elemző eszközök megvalósítását, visszaszámlálások, képhatások létrehozását stb.
  • Duda szerkesztő

  • Fejlesztői mód – nagyszerű esély a tapasztalt szakemberek számára, hogy belépjenek a webhely kódolási környezetébe, és elvégezzék az összes szükséges változtatást és fejlesztést.
  • Mobil weboldal készítő – jó kiterjesztés azok számára, akik mindig útközben vannak. Ez az opció lehetővé teszi az irányítópult elérését közvetlenül a mobil eszközről, valamint a webhely célzott eszközétől függően változtatásokat végezhet.

  Duda messze nem olyan nagyszerű weboldalépítő. Mivel ez még mindig bizonyos technikai ismereteket igényel. Ha úgy dönt, hogy egyedi sablonokat használ, előfordulhat, hogy néhány kérdés kissé frusztráló. Például, minden szakasz elfoglalja az előre meghatározott helyet az oldalon. Más szavakkal, nincs esélyük mozgatni vagy kicserélni őket. Mégis módosíthatja a kódot, módosíthatja a színeket vagy a betűkészleteket.

 • Wix. A weboldal készítője fő feladata, hogy gondtalan építési folyamatot biztosítson kezdőknek és azoknak az embereknek, akik még soha nem foglalkoztak ilyen típusú szoftverekkel, de továbbra is professzionális online képviseletüket akarják. Az azonnali bejelentkezéstől az intuitív műszerfalig és a csomagban található különféle weboldalépítő eszközökig – egy professzionális oldal néhány perc alatt elkészül! Itt van:

  • Wix ADI – egy ultrahangos automatizált rendszer, amely Mesterséges intelligenciát használ webhelyek készítéséhez az Ön számára. A folyamat több gyors és egyszerű szakaszból áll. Adja meg az információt a webhely típusáról, üzleti réséről, elrendezési preferenciáiról, és 100% -ban készen áll a projekt elindítására az összes szükséges alkalmazás, widget, elem és blokk tartalmával. Az algoritmus releváns tartalmat generál, amely feldolgozza az információkat a Facebook oldaláról. Még nem is kell gépelnie, bár továbbra is van esély a szükséges változtatások elvégzésére.
  • Wix ADI szerkesztő

  • Wix Editor – ez a lehetőség nagyszerűen működik azok számára, akik technikai háttér nélkül továbbra is szeretnének részt venni a weboldalépítésben. A felhasználók szabadon hozhatják létre a webhelyet üres szakaszok hozzáadásával, új szakaszok, elemek és kütyü hozzáadásával, vagy több tucat kategóriából kész sablont használhatnak, és az igényeknek megfelelően módosíthatnak.. A Szerkesztő jobb választás abban az esetben, ha a bővítmények rugalmasságra vágyik.

  Wix Editor

  Wix van az egyik legegyszerűbb weboldalépítő platform elérhető. Ez megkönnyíti a professzionális weboldal elindítását néhány perc alatt, anélkül, hogy túlbecsülnék. Ez az oka annak, hogy a műszaki ismeretekkel nem rendelkező felhasználók körében az első választás.

Duda vs Wix: Wix egyértelmű győztes ebben a fordulóban. Sokkal könnyebb használni, ha összehasonlítjuk a Duda-val, amely továbbra is bizonyos CSS vagy HTML ismereteket igényel nemcsak új elemek létrehozásához, hanem a már meglévő elemek testreszabásához is, amelyek kész sablonokkal érkeznek..

2. Jellemzők és rugalmasság

 • Duda. Lehet, hogy a platform funkciók szempontjából működik. Bár a felhasználóknak nem kellett elvárniuk egy csomó extrát, a Duda továbbra is készíthet maroknyi funkciót. Tartalmaznak egy szilárd blogolási funkciót, HTML / CSS kódrészlet-integrációt, SEO-beállításokat, stb. Másrészt, a szoftver néhány nyilvánvaló hiányossággal is jár. A főbb jellemzők a következők:

  • Duda kódszerkesztője – a szolgáltatás elsősorban HTML vagy CSS kódolási tapasztalattal rendelkezők számára készült. Egyébként miért használná? A Szerkesztő megkönnyíti az új modulok és részletek létrehozását és integrálását az oldalon bárhol. Erre azonban nem lenne szükség, ha a Duda-nak saját App Marketje lenne, sajnos nem.
  • Blog szolgáltatás – ezt a funkciót szakszerűen végezték el. Készíthet gyönyörű blogokat kész sablonok felhasználásával, valamint kezelhet hozzászólásokat, törölhet cikkeket, integrálhatja az RSS-hírcsatornákat, és megoszthatja legújabb hozzászólásait a közösségi hálózatokon keresztül. A felhasználók választhatnak egy kész blogkészítési témát, és saját magukat is létrehozhatják.
  • Duda Blog

  • SEO – Az ingyenes SSL-en kívül, amely minden Duda tervhez tartozik, a Kódszerkesztő hasznos lehet a professzionális SEO szakemberek számára is. A kezdők számára előnyös lehet az automatikus SEU varázsló, amely a főbb beállításokkal működik.
  • eCommerce – a platform különféle termékalap-elrendezéseket kínál, amelyek testreszabhatók. Töltsön fel képeket, írjon be leírásokat, jelölje meg az árakat stb. A rendszer akár 30 különféle fizetési lehetőséget támogat, ideértve az olyan neves neveket is, mint a PayPal, a Stripe és az Authorize.net. A rendszer rendelkezik néhány promóciós eszközzel, beleértve kuponokat, e-mail marketing stb.
   Duda eCommerce

  A teljes szolgáltatáskészlet nem rossz, bár az egyéni App Market hiánya elég nyilvánvaló.

 • Wix. A weboldal készítője szó szerint tele van szolgáltatásokkal. Az AI-alapú technológián és a Szerkesztőn kívül a Wix büszkélkedhet óriási szabad piacával, több mint 300 különféle kütyü és kiegészítő segítségével. Ezen felül nagyszerű blogolási funkcióval, e-kereskedelem képességeivel és még sok másnal rendelkezik. A főbb jellemzők a következők:

  • Wix App Market – valószínűleg a lehető legszélesebb körű alkalmazásokat és kiegészítőket érheti el. Készítsen lenyűgöző képes galériákat a blogjaihoz, vegyen fel kapcsolattartási űrlapokat további felhasználók megszerzése és a levelezőlista bővítése céljából, hozzon létre naptárakat a korábbi események bemutatására, integrálja az analitikát a forgalom nyomon követésére és a legsikeresebb csatornák meghatározására. Minden kütyü teljesen ingyenes. Egy kattintással felveheti őket az oldalra.
  • Wix ingyenes alkalmazáspiac

  • SEO – A Wix megkönnyíti a SEO-barát webhelyek létrehozását. A speciális beállításokhoz hozzáférhet az egyéni URL-ek szerkesztéséhez, SEO-optimalizált címekhez és leírásokhoz az oldalakhoz vagy blogbejegyzésekhez, beléphet az előnézeti módba, vagy élvezheti az automatizált SEO varázsló előnyeit az átfogó SEO taktika csomagjával.
  • eCommerce – a szolgáltatás elérhető prémium csomagokban. Kifejezetten e-kereskedelemmel kapcsolatos projektekhez tervezték, ideértve a kis vagy közepes méretű digitális üzleteket is. A funkciónak van egy egyszerű termékmenedzserje, ahol új termékeket, magekat adhat hozzá, szerkeszthet leírásokat, finomíthatja a termékoldal SEO beállításait stb. A felhasználók megkapják a szükséges eszközöket az adó- és szállítási szakaszok beállításához, a hűség- és promóciós programok végrehajtásához is..
   Wix eCommerce
  • Mobil hozzáférés – a webhely-készítési folyamatot folyamatosan ellenőrizheti a nap 24 órájában. A Wix mobil eszközön keresztül is hozzáférést biztosít az irányítópulthoz. A platform kompatibilis mind az Android, mind az iOS.

Duda vs Wix: A Wix sokoldalúbbnak tűnik a szolgáltatások szempontjából. Noha a Duda elegendő funkcionalitással rendelkezik különféle webhelytípusok felépítéséhez, nincs saját App Market. Ez azt jelenti, hogy mindegyik widgetet a semmiből el kell készítenie. Tényleg megéri? Valószínűleg nem.

3. Tervezés

Tervezési összehasonlító táblázat

DudaWix
Témák száma:90550
Téma importálása:✘ NEM✘ NEM
Visual Editor:&# X2714; IGEN&# X2714; IGEN
Témaváltás:&# X2714; IGEN✘ NEM
Mobilra optimalizált:&# X2714; IGEN&# X2714; IGEN
 • Duda. A platform jelenleg több mint 90 különféle sablont kínál. A kategóriák szerint szűrjük, így a felhasználók választhatnak üzleti, életmód, portfólió, szolgáltatások, egyoldalas elrendezések és egyebek közül. Az összes sablon gyorsan reagál és elegánsnak tűnik. Minden témának van egy meghatározott elrendezése, amely egy adott kategóriához kapcsolódik. Bár egyes szakaszok dummy tartalmat tartalmaznak, szabadon szerkesztheti, és beillesztheti a saját szövegeit.

  Minden elrendezésnek van előnézeti funkciója. Tehát ne siess az első kiválasztásához. Használja ki a lehetőséget és vizsgálja meg őket szerkesztés előtt, bár a sablon megváltoztatható a testreszabási folyamat során. A rendszer menti az összes változatot, lehetővé téve a visszatérést az előző webhely verziójához, vagy az üresről kezdve.

  A szoftvernek külön eszköze van a mobil webhelyek létrehozására és a mobil közönség maximális kihasználására. A szerkesztő az okostelefonról vagy a táblagépről érhető el a szükséges frissítések vagy módosítások elvégzéséhez útközben.

 • Wix. A felhasználók akár 550 különféle, mobilbarát sablont is elérhetnek, amelyek tucatnyi kategóriához kapcsolódnak. Függetlenül attól, hogy blogra, kisvállalati weboldalra, online üzletre vagy portfólióra van szüksége, a Wix mindegyike egy helyen található. Gyakorlatilag minden témában beépített alkalmazások és egyéni kütyü vannak, amelyek az Ön niche-jéhez kapcsolódnak. A testreszabásnak nem sokat kell tennie.

  A felhasználók szabadon választhatnak több elrendezési stílus közül, míg a Wix Editor megkönnyíti a blokkok mozgatását, a szakaszok átméretezését, az új elemek hozzáadását a kész sablonokhoz, a tartalom szerkesztését, a képek és videók feltöltését stb. A drop funkcionalitás elegendő tervezési szabadságot biztosít bármilyen stílus létrehozásához.

Duda vs Wix: A Wix szélesebb választékkal büszkélkedhet. Rendkívül könnyen szerkeszthetők vagy módosíthatók, miközben a Duda elrendezéssel történő munkavégzés bizonyos technikai ismereteket is igényelhet.

4. Ügyfélszolgálat

 • Duda. Az ügyfélszolgálat itt kissé zavaró. Egyrészt a felhasználók számíthatnak a Súgó részben található óriási tudásbázissal. Itt talál útmutatót és útmutatót, amelyek leírják a weboldal készítőjével való együttműködés lépéseit. Ugyanakkor a műszaki kérdésekkel kapcsolatos cikkeket, marketing anyagokat, híreket a legújabb rendszerfrissítésekről stb.

  Ezenkívül a Duda fejlesztői rendszeresen tartanak szemináriumokat és találkozókat, megosztják a sikertörténeteket stb. A fejlesztői portál maroknyi cikket és leírásokat is tarthat. A felhasználók választhatnak egy hagyományos levelezőrendszert a kapcsolatfelvételhez. A támogatási menedzserek általában több órát vesznek igénybe a válaszadásra. Van egy élő csevegés funkció. Ez azonban csak a csapat és az ügynökség terveivel érhető el.

 • Wix. A Wix egy átfogó Súgóval büszkélkedhet, amely kiterjedt választási tippeket és útmutatásokat tartalmaz az induláshoz, a sablonok szerkesztéséhez, a SEO-hoz optimalizált tartalom létrehozásához stb. a weboldal marketingjével, tervezésével és más kritikus kérdésekkel kapcsolatos. A rendszer a Wix fórumon kívül hagyományos jegykezelő rendszerrel is rendelkezik.

Wix vs Duda: mindkét platformon szilárd ügyfélszolgálat van. A felhasználóknak soha nem lesz nehéz bármilyen kérdésre választ találni. Néhány Duda opció azonban csak drágább vállalati tervekkel érhető el.

5. Árképzési politika

 • Duda. A felhasználók 30 napon belül ingyenesen kipróbálhatják a szoftvert. Ezután a rendelkezésre álló 3 csomag közül választania kell. Tartalmazzák:

  • Alapterv havonta 14 dollárba kerül egy weboldal + tárhely és e-mail támogatás. A terv lehetővé teszi akár 10 termék eladását
  • Csapatterv Havonta 22 dollárba kerül az összes alapvető szolgáltatás, plusz prémium támogatás és csapatmunka-funkcionalitás.
  • Ügynökség terv havonta 74 dollárba kerül, akár 8 webhely, prioritási támogatás és így tovább.
 • DudaWix webhelyWix eCommerce
  Árazási lehetőségek:&# X2714; Alap ($ 14 / mo);
  &# X2714; Csapat ($ 22 / mo);
  &# X2714; Ügynökség ($ 74 / mo).
  &# X2714; Combo ($ 13 / mo);
  &# X2714; Korlátlan ($ 17 / mo);
  &# X2714; Pro ($ 22 / mo);
  &# X2714; VIP ($ 39 / mo).
  &# X2714; Business Basic ($ 23 / mo);
  &# X2714; Business Unlimited ($ 27 / mo);
  &# X2714; Üzleti VIP ($ 49 / mo);
  &# X2714; Vállalkozás (500 $ / hó);
  .
  Jellemzők:&# X2714; eCommerce;
  &# X2714; Csapatmunka;
  &# X2714; Több webhely;
  &# X2714; Prémium támogatás.
  &# X2714; Online foglalási szolgáltatások;
  &# X2714; Tagsági opció;
  &# X2714; Ingyenes blog;
  &# X2714; Ingyenes fórum.
  &# 10004; Erőteljes e-kereskedelem;
  &# X2714; E-mailben történő marketing;
  &# X2714; Termékek behozatala;
  &# X2714; VIP támogatás.
 • Wix. Úgy tűnik, hogy a rendszer megfizethetőbb megoldás, különös tekintettel az ingyenes verzióra, bár alig felel meg a régóta működő és növekvő online projektek elvárásainak. De még mindig elérhető. A Wix prémium tervei a következők:

  • Combo Havi Wix-hirdetések nélkül, 2 GB tárhely és 3 GB sávszélesség mellett 13 dollárba kerül. Kiváló lehetőség kis üzleti vállalkozások és portfóliók számára.
  • Korlátlan 17 dollárba kerül. Az I6t kiválóan használható szabadúszók és vállalkozók számára. A csomag korlátlan tárolási és promóciós eszközöket tartalmaz.
  • Pro Havonta 22 dollárba kerül egy felismerhető márkanév online létrehozása. Hozzon létre egy teljesen márkás webhelyet a vállalati logóval, hogy kitűnjön.
  • VIP havi 39 dollárba kerül az összes korábbi szolgáltatás mellett, a VIP támogatás, elemzés, prioritási válasz stb. mellett.

  A Wix külön csomagokat kínál üzleti és e-kereskedelmi projektekhez. Ezek a következők:

  • Business Basic – havonta 23 dollárért az összes weboldal-csomag funkciót megkapja az e-kereskedelem integrációja mellett.
  • Business Unlimited – Havonta 27 dollárért az e-kereskedelem minden funkcióját 10 videóórán, professzionális logón és szociális média logófájlokon kívül kaphatja meg.
  • Üzleti VIP Havi 49 dollárba kerül az összes korábbi szolgáltatás, plusz VIP támogatás és prioritási válasz.
  • Vállalkozás Havonta 500 dollárba kerül az a vállalkozás, amelynek vállalkozása növekszik és profitálhat az egyéni szervizelésből.

  Mindegyik díjcsomaghoz 14 napos visszatérítési politika vonatkozik.

Duda vs Wix: A Wix szélesebb választékot kínál, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy kiválasszák a kívántat. Noha az e-kereskedelem tervei kissé bonyolultak, az éves előfizetés esetén akár 45% -ot is megtakaríthat. Ugyanakkor a platform rendszeresen akár 50% -os engedményt nyújt az ingyenes domain kapcsolat és még sok más mellett.

Következtetés

Mind a Duda, mind a Wix ugyanazt a célt szolgálja, melynek célja a mobilbarát és SEO-optimalizált webhelyek létrehozása. Míg a Duda jobban orientált a tapasztalt profikra, bizonyos technikai és kódolási háttérrel, a Wix problémamentes webhely-készítő kezdőknek, szabadúszóknak és vállalkozóknak, HTML és CSS ismeret nélkül. Mindkét platform jól szolgálja a felhasználókat, bár áttekintésünk meghatározta a győztest.

DudaA Duda egy bonyolult weboldalépítő szoftver, amely kódolási ismereteket igényel. Ellenkező esetben a weboldal testreszabása kihívássá válik. A platform alkalmas különféle webhelytípusok létrehozására, beleértve az online üzleteket is. Ennek azonban természetesen nincs rugalmassága a kész kütyü vagy kiegészítők szempontjából. DudaA Duda egy bonyolult weboldalépítő szoftver, amely kódolási ismereteket igényel. Ellenkező esetben a weboldal testreszabása kihívássá válik. A platform alkalmas különféle webhelytípusok létrehozására, beleértve az online üzleteket is. Ennek azonban természetesen nincs rugalmassága a kész kütyü vagy kiegészítők szempontjából.

WixWix valószínűleg az egyik legegyszerűbb eszköz a webhelyek létrehozásához a semmiből. Az AI-alapú algoritmuson és a kreatív gondolkodású Wix Editoron kívül a szoftvernek hatalmas App Marketje van az összes szükséges kiegészítővel. A sablonok széles választéka több mint 500 lehetőséget kínál különböző kategóriákhoz. Wix

A Wix jobb választás lenne, ha Ön nem vesz részt a kódolásban. Ez gyorsabb és egyszerűbb megoldás, ha gyorsan elérhetővé vált egy kész webhelyen.

Áttekintő összehasonlító táblázat

DudaWix
Egyszerű használat:Duda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs Wix
Jellemzők:Duda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs Wix
Designs:Duda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs Wix
Vevőszolgálat:Duda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs Wix
Árazás:Duda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs Wix
Összes pont:Duda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs WixDuda vs Wix

Próbálja ki a Wix alkalmazást most

 Ez ingyenes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map