Alternative Muse Adobe

alternativa Adobe Adobe


Adobe Muse je softver za izradu web stranica koji je u početku usmjeren na potrebe korisnika koji imaju određenu pozadinu web dizajna, stupanj svjesnosti kodiranja i iskustvo u razvoju složenih projekata. Ali što je s onim korisnicima koji su novorođenčadi u ovoj niši?

Što je s onima koji su tek odlučili stvoriti potpuno opremljenu web stranicu i potražiti pristojnu alternativu Adobe Muse kako bi započeli uspješno i s lakoćom? U tom pogledu nećete pronaći bolje rješenje od izrađivača web stranica. Najuvjerljivija i najznačajnija prednost ovih sustava je ta što su posebno stvoreni s potrebama, vještinama i nastojanjima početnika na umu.

Najbolje alternative Adobe Muse

Graditelji web stranica pružaju izuzetnu jednostavnost upotrebe, praktičnost, funkcionalnost, intuitivnu prirodu i pristupačnost. To su oni čimbenici koji u početku utječu na odluku korisnika koji traže dostojan zamjenu za Adobe Muse. Bez obzira jeste li profesionalni dizajner ili pridošlica zainteresirana za nišu i spremni testirati i poboljšati svoje sposobnosti web dizajna, graditelji web stranica će najbolje raditi za dovršavanje vaših zadataka.

Ako ste se predomislili, pregled najboljih usluga koje dobro funkcioniraju za većinu korisnika bit će od velike važnosti. U ovom ćemo članku govoriti o Wix-u, uKit-u i WordPressu – sustavima koji se trenutno smatraju najboljim alternativama Adobe Muse. Evo zašto.

1. Wix

Wix graditelj web stranica

Wix – je graditelj web mjesta koji s pravom zaslužuje titulu “najbolje Adobe Muse” alternative. Sustav je nevjerojatno jednostavan, razumljiv i prikladan posebno za one korisnike koji se ranije nisu bavili razvojem web stranica. Nema potrebe posjedovati programsko znanje za stvaranje Wi-Fi projekta s punim značajkama – jednostavni i jednostavni skočni prozori i integrirani savjeti ili upute omogućit će vam pokretanje jedinstvene web stranice ispočetka bez ikakvih vještina kodiranja. Pogledajmo što nam upravo Wix trenutno može ponuditi:

 • Profesionalni predlošci. Galerija dizajna za izradu web stranica trenutno obuhvaća preko 550 profesionalnih predložaka visoke kvalitete koji su zbog korisničke udobnosti podijeljeni u tematske skupine. Predlošci web stranica koji su zadani prema zadanom su spremni za mobilne uređaje, prilagođavaju se bilo kojim radnim površinama i mobilnim uređajima bez potrebe za unaprijed izmjenama..
 • Alati za prilagodbu. Bez obzira za koji predložak idete, bit će 100% prilagodljiv, s puno besplatnih i plaćenih značajki (poput grafičkih elemenata, postavki dizajna, integracije prezentacija, kinografija, multimedijskih datoteka i integracije gumba na društvenoj mreži itd.).
 • Opcije uređivanja dizajna. Za korisnike koji nemaju iskustva s web dizajnom, Wix nudi dva glavna načina za započinjanje svojih projekata – Wix ADI i standardni Wix uređivač. Iako će vam inovativni alat za umjetnu dizajnersku inteligenciju Wix pomoći da automatski dizajnirate web stranicu koristeći prethodno poslani sadržaj, standardni uređivač omogućit će vam da kreirate svoj vlastiti projekt ispočetka ručnim uređivanjem. Ovo je način na koji ne samo da web mjesto možete učiniti jedinstvenim, već i poboljšati vlastite vještine kodiranja.
 • Mobilni urednik. Predlošci Wix-a ne reagiraju, ali mobilni uređivač usluge omogućuje samostalno stvaranje mobilnih verzija. To znači da vaš mobilni prikaz web lokacije možete u potpunosti izmijeniti čak i u pokretu, a da te promjene ne učinite vidljivim u verziji web lokacije za stolna računala. Međutim, sve promjene koje napravite u načinu radne površine neizbježno su prikazane u mobilnoj verziji kako bi korisnici bili svjesni najnovijih vijesti i ažuriranja.
 • Blogging Engine. Wix omogućuje pokretanje i upravljanje blogovima 24/7. Zahvaljujući integriranom mehanizmu za blogging, moći ćete dodavati i uređivati ​​postove, dodijeliti nove značajke i funkcije postojećim postovima, planirati zakazane publikacije, mijenjati opće postavke bog, izdvojiti odjeljak Istaknuti postovi, dodati oznake, odabrati i prilagoditi predloške blogova ili feedove itd.
 • Opcije e-trgovine. S Wixom možeš stvarati i upravljati malu ili srednju internetsku trgovinu. Sustav omogućuje dizajniranje privlačnih i funkcionalnih izložbenih prozora kako bi učinkovito prikazali proizvode koje nudite na prodaju, upravljali i ažurirali web trgovinu u bilo koje doba dana, prilagodili detalje plaćanja i otpreme, porezne postavke, odabrali i prilagodili predloške e-trgovine, osigurali sigurno i jednostavno postupak kupnje, uvoz / izvoz proizvoda iz CSV datoteka, osigurajte 24/7 korisničku podršku i druge višestruke pogodnosti koje će kupci cijeniti.
 • Wix kod. Graditelj web stranica nije fokusiran na profesionalnom razvoju web stranica, ali ima sjajan alat za ponuditi svojim korisnicima. Ovo je Alat Wix koda, što omogućava pokretanje i postavljanje složenih web aplikacija koje profesionalno izgledaju i funkcioniraju. Ovdje se nema potrebe boriti s kodovima i složenim alatima za web dizajn – ono što vam je potrebno jest slijediti savjete dane u sučelju za stvaranje vlastitih aplikacija i efekata za napredne performanse web mjesta.

Cijena: Wix je više nego pristupačan graditelj web stranica. Za testiranje sustava možete koristiti besplatni plan koji nikad ne ističe onoliko dugo koliko vam treba. Korisnicima koji se odluče za nadogradnju na više planove sustav pruža mogućnost izbora između pet plaćenih pretplata, koje se razlikuju u ponuđenim uslugama, alatima i uvjetima kao i u cjenovnom aspektu.. Cijena plaćenih planova kreće se od 4,50 USD za najisplativijim rješenjem do 24,50 USD za najskuplju ponudu. Wix također često nudi popuste i posebne ponude za prve i vjerne korisnike.

Isprobajte Wix besplatno

2. uKit

uKit graditelj web stranica

uKit – graditelj web stranica, koja je najbolja alternativa Adobe Muse za one koji trebaju web mjesto za male tvrtke. Unatoč poslovnom fokusu usluge, moguće je stvoriti druge vrste cjelovitih projekata s njom – toliko je intuitivan, jednostavan i funkcionalan graditelj web stranica. Čak i neiskusni web majstori moći će svladati uKit i pokrenuti web stranicu s njim samo za nekoliko sati – od trenutka kada se registrirate na uslugu pa do trenutka kada objavite gotov projekt. Zvuči fantastično? Pogledajte skup značajki sustava da biste bili sigurni da nije šala:

 • WYSIWYG uređivač web stranica. Graditelj web mjesta u početku je vrijedan pažnje zbog svoje nevjerojatne jednostavnosti i praktičnosti. Dolazi s praktičnim uređivačem web stranica WYSIWYG koji prikazuje sva uređivanja koja napravite na stranici i omogućava vam da ih popravite na vrijeme. Značajka povuci i ispusti pridonosi jednostavnosti uporabe i praktičnosti.
 • Zbirka predloženih predložaka. Izbor predloška uKit-a malo je manje opsežan od onog koji nudi Wix, ali to se ne odnosi na aspekt kvalitete. Od danas, graditelj web stranica nudi preko 400 predložaka specifičnih za pojedine kategorije, koji svi prema zadanom odgovaraju. Bez obzira na to koji predložak idete, morat ćete pregledati njegove mobilne i radne verzije da biste shvatili kako će izgledati na bilo kojem uređaju. Predlošci se mogu mijenjati u bilo kojoj fazi procesa web dizajna bez gubitka sadržaja.
 • Integrirani widgeti. Graditelj web stranica ima kolekciju integriranih widgeta koji vam mogu pomoći da najbolje iskoristite svoje performanse projekta. Kolekcija widgeta prilično je bogata i uključuje više elemenata koji se mogu izvrsno podudarati s vašim projektom (tipke za društveno umrežavanje, komentari korisnika, internetski chat, vremenska traka, tajmer, kalkulator internetskih usluga – uCalc, widget za povratni poziv samo su neki od najboljih uzoraka).
 • eCommerce Engine. uKit zaslužuje pažnju zahvaljujući snažnim mogućnostima e-trgovine. Kada koristite sustav, možete birati između dva načina rada koji vam omogućuju povezivanje web trgovine s vašom web stranicom. Možete ili povezati postojeći widget za e-trgovinu dostupan na skladištu ili integrirati an Ecwid dodatak da biste dobili cjelovitu web lokaciju e-trgovine.
 • Opsežne mogućnosti integracije. Pomoću uKit-a moguće je integrirati s drugim trećim uslugama (poput video i audio playera, Analytics, streaming aplikacija itd.) Za poboljšanu razinu generacije korisnika, rast klijentske baze, prikupljanje statistika i analize. Tako, na primjer, integracija CRM-a omogućava vam da povećate količinu prodaje, kontrolirate tok olova, statistiku stope pretvorbe i aspekte koji utječu na njih.
 • Prava zajedničkog web upravljanja. uKit je lijep izbor za timski rad. Voditelj projekta može dijeliti prava pristupa web mjestu sa suradnicima, koji međusobno dizajniraju projekt. Oni će biti odgovorni isključivo za razvoj i promociju web stranica, dok će vlasnik web mjesta imati pristup podacima o plaćanju i naplati.

Cijena: uKit je najjeftiniji graditelj web stranica koje sada možete pronaći u niši modernog dizajna. Graditelj web stranica nudi četiri plaćena plana. Njihovi se troškovi kreću između 4 USD mjesečno i do 12 USD mjesečno na temelju uključenih uvjeta i značajki. Dakle, čak je i najnapredniji i najskuplji plan više nego dostupan svima koji pruža širok spektar mogućnosti. Bez obzira na plaćeni plan ići ćete, zasigurno ćete biti zadovoljni aspektom troškova.

Isprobajte uKit besplatno

3. WordPress

Graditelj web stranica WordPress

WordPress – najbolja je besplatna alternativa Adobe Muse, ako se odlučite pokrenuti web mjesto s CMS-om. Sustav je najviše vrijedan pozornosti iskusnih web dizajnera, čije vještine i znanje programiranja pomažu im da koriste cjelokupni skup značajki platforme. WordPress također uživa popularnost kod onih korisnika koji tek započinju s istraživanjem niše web dizajna i iz nekih razloga ne žele koristiti program za izradu web stranica. Pogledajmo značajke koje sustav čine tako popularnim na suvremenom tržištu web dizajna:

 • Blogging Engine. CMS je u početku osvojio svjetsko priznanje kao blogerska platforma, ali brzo se razvio u rješenje sve u jednom. Međutim, kada je u pitanju razvoj bloga, sustav je jedan od lidera niše web dizajna.
 • Integracija dodataka. Ovo je, vjerojatno, najznačajnija, WordPress prednost – ona na koju se stvarno ponosimo. Skoro je nemoguće izračunati točan broj besplatnih i plaćenih dodataka u sustavu i na webu. Količina integrabilnih dodataka i dodataka znatno premašuje količinu dostupnu na zalihama. Ovdje treba imati na umu jednu jedinu nijansu: pri odabiru dodatka vodite računa da imate pouzdanog web programera. Inače, sigurnost vaše cijele web stranice i povjerljivi podaci mogu biti u opasnosti.
 • Izbor predloška. Izbor predložaka dostupnih na zalihama nije baš opsežan u WordPressu. Međutim, možete pretražiti još mnogo njih na webu kako biste ih dodatno prilagodili po želji. Predlošci WordPressa mogu biti besplatni i plaćeni. Uvjeti odabira i preporuke za upotrebu također su gotovo isti, jer su vanjske WordPress teme također razvijene od strane web dizajnera koje uopće ne poznajete..
 • Uređivanje koda. Sustav podrazumijeva svjesnost kodijskih vještina i osnova. Ako nemate naredbu programskog jezika, za vas će možda biti izazov stvoriti jedinstveno web mjesto. Međutim, ako su vaše web dizajnerske vještine na pristojnoj razini, imat ćete prednost njihovim korištenjem.
 • Opsežna korisnička zajednica. Iako se CMS ne može pohvaliti s moćnom korisničkom podrškom, potrebe korisnika za kvalitetnom pomoći u potpunosti se nadoknađuju informacijama široke korisničke zajednice, koje su znatno porasle od datuma osnutka sustava.
 • Besplatan izbor hostinga. WordPress nema vlastiti integrirani hosting, ali svaki korisnik ima priliku odabrati bilo koji hosting po svom izboru.

Cijena: WordPress je besplatni sustav za upravljanje sadržajem otvorenog koda. Korisnici ovdje mogu besplatno stvarati i upravljati web stranicama. Međutim, ako imate potrebu za stvaranjem potpuno opremljenih projekata s puno funkcija, dodataka, widgeta i predložaka visoke kvalitete, nećete ići bez da ih kupujete na webu. Uz to, morat ćete se pobrinuti za hosting jer WordPress nema integrirano rješenje za hosting. Zapravo je najbolji pružatelj usluga hostinga, što je i službena preporuka samog sustava Bluehost. Osim širokog spektra usluga, nudi tri plana, čija cijena počinje s 2,95 USD / mjesečno i doseže do 5,45 USD / mjesečno.

Isprobajte WordPress besplatno

Poanta

Adobe Muse je kvalitetan desktop program koji ima vizualni uređivač koji pojednostavljuje postupak izrade web stranica. Međutim, sustav nije baš jednostavan za uporabu za ljude koji nemaju vještine za web dizajn, a također podrazumijeva nužnost izvršavanja dodatnih radnji kako bi web stranica postala dostupna na webu. Izbor najbolje Adobe Muse alternative često je izazov, osim ako ne znate na što vam treba obratiti pažnju kada nastavite s razvojem web mjesta.

TOP alternative Adobe Muse alternative:

WixWix je najbolji sve-u-jedan graditelj web mjesta, što omogućuje pokretanje različitih vrsta web stranica. Njegova nevjerojatna kombinacija značajki, opsežan web dizajn i mogućnosti prilagodbe, jednostavnost i pristupačnost učinili su sustav neospornim zamjenom Adobe Museu.
Wix.com

uKituKit je visokokvalitetni graditelj web stranica koji izvrsno funkcionira za pokretanje web stranica za male tvrtke, ali sustav možete koristiti i za stvaranje drugih web stranica. Nema potrebe za razumijevanjem aspekata web dizajna ili kodiranja, odaberite hosting i prenesite svoju web stranicu na njega. Sve se obavlja izravno u sustavu, što osigurava pristojne rezultate i iskustvo gradnje web stranica. uKit.com

WordPressWordPress je besplatni CMS s otvorenim kodom koji uživa svjetsku popularnost zbog svoje jednostavnosti, skupa značajki, bez posebnih zahtjeva za znanjem kodiranja i izvrsnim rezultatima koje ćete na kraju iskoristiti. Sustav je također poznat po snažnim integracijskim opcijama koje također doprinose odličnim rezultatima. WordPress.org

Ovi su sustavi posebno stvoreni za potrebe korisnika. Dobar su izbor za ne-tehnike, ali izvrsno djeluju i za iskusne web programere. Sve su platforme jednostavne za upotrebu, praktične i super učinkovite. Osiguravaju glatko i uspješno iskustvo web dizajna, što dovodi do pristojnih rezultata.

Izradite web stranicu besplatno

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map