Yahoo pregled graditelja web stranica

Yahoo Builder web stranica – je alat za izradu web stranica koji omogućava stvaranje web stranica koje imaju jak poslovni fokus i isporučuju se s više poslovnih vezanih značajki. Usluga je dostupna pod različitim imenima tijekom 20 godina i još uvijek je tražena kod malih poduzeća, poduzetnika i renomiranih marki.


Platforma se pruža kao dio Yahoo proizvoda, iako se sam sustav u početku izdvojio kao pouzdan i moćan pretraživač. Graditelj web mjesta dolazi s integriranim hostingom i moćnim setom ispod haube. Zbog ugrađenog uređivača povuci-i-pusti, sustav je prilično jednostavan za upotrebu kako za početnike, tako i za profesionalne web dizajn.

Jeste li u pravu da pokrenete web mjesto za male tvrtke i trebate uslugu koja će udovoljiti vašim potrebama web buildinga? Tada je krajnje vrijeme da saznate više o platformi i usporedite je s drugim konkurentnim alatima za izradu web stranica. To je upravo ono što ćemo sada učiniti. Dakle, prijeđimo na detaljni pregled Yahoo Small Business pregleda da vidimo koje su značajke i opcije spremne ponuditi.

1. Jednostavnost upotrebe

Yahoo Builder web stranica za male tvrtke je platforma jednostavna za korištenje koja obuhvaća jednostavnost, praktičnost i povoljnu cijenu. Budući da je u početku prilagođen za početnike, sustav uopće ne treba zahtijevati tehničku ili web dizajn. Ovdje je sve sasvim razumljivo, iako se sučelje sustava na prvi pogled može činiti nejasno. Graditelj web mjesta podržava uređivanje povuci i ispusti i nije teško započeti s tim.

Yahoo Editor

Jedna od prvih stvari koju korisnici primijete kod rada s graditeljem web stranice je jednostavnost postupka prijave. Registracija u sustav ne zahtijeva puno truda i vremena – brza je, jednostavna i traži samo nekoliko minuta. Samo ispunite obrazac za prijavu da biste unijeli svoje ime i prezime, e-poštu i zaporku za pristup nadzornoj ploči.

Registracija Yahooa

Odmah nakon toga ponudit će vam se da odaberete predložak i nastavite s njegovom prilagodbom. Imajte na umu da ćete nakon prijave automatski ostati na besplatnom planu i nećete morati davati nikakve podatke o kontaktnim ili kreditnim karticama da biste započeli. To je zgodna opcija koju većina novopridošlica cijeni zbog mogućnosti da istraže skup značajki sustava i poboljšaju svoje vještine bez žurbe i gubitka truda / vremena / proračuna.

2. Značajke & savitljivost

Skup značajki graditelja web lokacija Yahoo Small Business nije konkurentan – to je u redu kao samostalni proizvod, ali stvarno gubi paru u usporedbi s drugim web uslugama poput Wix ili uKit.

Značajke Yahooa

S puno prilagodljivih dizajna, alata za izradu web stranica, mobilnim temama prilagođenim mobilnim uređajima i mnoštvom opcija koje pridonose učinkovitosti i praktičnosti procesa izrade web stranica, graditelj web stranica svakako je vrijedan pažnje netehnika kao i profesionalaca web dizajna.

Bez obzira na vrstu web stranice koju ćete pokrenuti, Yahoo Small Business je najbolje odredište za početak. Web stranice, hosting, domene i moćan skup značajki – za izradu web stranica postoje sve što vaše poduzeće treba za postizanje uspjeha na mreži.

Ipak, treba napomenuti da Yahoo Small Business Builder web stranica i dalje nudi mnoštvo značajki, što je dovoljno za podmirenje glavnih potreba za web dizajnom početnika koji su spremni pokrenuti svoje poslovne projekte.

Sustav nudi brojne fleksibilne značajke za mala i srednja poduzeća koja omogućuju pokretanje i upravljanje kvalitetnim web stranicama. Donosimo kratki pregled najkorisnijih značajki koje vrijede pažnje kod svih koji će upotrebljavati program za izradu web stranica:

 • WYSIWYG uređivač web stranica, što doprinosi jednostavnosti izrade web stranica i isključuje potrebu korištenja znanja kodiranja;
 • Impresivna galerija aplikacija, koji nudi desetine kvalitetnih aplikacija koje se mogu integrirati u vaše web mjesto;
 • Bogat izbor domena nude se po konkurentnim cijenama;
 • Pouzdan web hosting koji omogućuje hosting web stranica na sistemskim poslužiteljima. Sistem hostinga uključuje alate za izradu web stranica. To isključuje potrebu traženja vanjskih pružatelja usluga hostinga, štedeći novac, trud i vrijeme;
 • Prilika da se vaše poslovanje prijavi s preko 60 lokalnih imenika u jednoj kontrolnoj ploči. Ovako dobivate kontrolu nad unosima vaših tvrtki, ostavljajući potencijalnim kupcima na vašoj lokaciji da otkriju vašu tvrtku;
 • Korisnici Yahoo Small Business mogu dobiti korporativne e-poruke s nazivima njihovih domena, što pomaže povećati kredibilitet web stranice i povjerenje kupaca;
 • Platforma za bloganje, gdje možete pokrenuti pristojan blog i povezati ga s vašom web stranicom u nekoliko jednostavnih koraka. Jednostavno je potrebno dodati odgovarajući odjeljak web mjestu koje je u fazi razvoja, odabrati izgled bloga i prilagoditi ga po želji.

Sustav koristi Otopina bijele oznake koje nudi IM Stvoritelj, što omogućuje maksimalno iskorištavanje skupa značajki ovog moćnog graditelja web stranica.

Skup značajki omogućuje izgradnju i objavljivanje kvalitetne web stranice sa sustavom, ali i dalje joj nedostaje dublja prilagodba i fleksibilnost. Međutim, programeri usluga nastavljaju raditi na unapređenju njegove funkcionalnosti, zbog čega se skup značajki proširuje.

Yahoo Small Business builder web stranica nedavno je uveo rješenje Business Maker. Ovo je sve na jednom mjestu za vlasnike malih poduzeća koji traže izvanrednu priliku za pokretanje, upravljanje i rast svojih internetskih pothvata. Ova značajka omogućuje držanje svih vaših poslovnih alata na ruci na jednom mjestu.

Yahoo Business maker

Business Maker pomaže u iskorištavanju najboljeg iskustva iz vaše web izgradnje i na taj način nudi integrirani skup alata za upravljanje svim aspektima vezanim za poslovanje. Ono što trebate je da odgovorite na nekoliko pitanja o svojoj tvrtki koju sustav traži da vam preporuči personalizirani razvojni plan veb stranica kako biste udovoljili svojim potrebama. Odgovori će se nadalje koristiti kako biste razumjeli da li vam treba lokalni popis, prodajno mjesto, detaljan poslovni plan itd. I to nije to. Vodit ćete se kroz sve faze postupka dizajniranja web stranice kako biste s njom mogli lako rukovati.

Još jedan istaknuti vrhunac platforme je njegova napredna usluga dizajniranja web stranica, koja pruža priliku za pokretanje i upravljanje profesionalnim web mjestima za mala poduzeća. Tim od WordPress stručnjaci koji rade za uslugu stvorit će web mjesto temeljeno na CMS-u s obzirom na vaše potrebe kako bi prikazali identitet vaše marke i promovirali vaše poslovanje na najbolji mogući način.

Cijene stručnjaka za Yahoo Design

Sve što trebate učiniti kako biste naručili projekt od Yahoo Web Design Services je razgovarati o svojim preferencijama i zahtjevima sa stručnim web dizajnerom kako biste podijelili svoju viziju projekta, pružili sve poslovne podatke vezane uz vaše (logotip, sadržaj, medijske datoteke , kontakti itd.), razgovarajte o dizajnu i pričekajte dok servisni stručnjaci stvore web mjesto za vas. Ono što je važno, usluge tima nisu ograničene samo na razvoj projekata. Umjesto toga, oni pažljivo prate način rada vaše web stranice kako bi bio funkcionalan i ažuriran.

Usluga dizajniranja web stranica nudi dvije pretplate koje se razlikuju u pogledu termina, hostinga / pohrane, usluge, alata i značajki. Ovo su Standard i Premium planovi, čiji troškovi iznose 99 i 299 USD mjesečno, a podrazumijevaju se šestomjesečni plan.

Postupak promocije poslovanja nije ograničen samo na razvoj web stranica. Nakon toga morate biti u mogućnosti nadzirati izvedbu svog projekta kako biste postigli željeni rezultat i bili u stanju izdržati konkurenciju u niši. Ovdje će vam biti od velike pomoći sustav Localworks.

Značajka Localworks omogućava registraciju vaše tvrtke s više od 70 unosa i daljnji pregled i analiza uspješnosti poslovanja putem skeniranja lokalne tvrtke. Ova se usluga trenutno primjenjuje na tvrtke sa sjedištem u SAD-u. Ono što trebate je unijeti naziv svoje tvrtke i pričekati dok sustav ne generira potrebne podatke.

U slučaju da želite ažurirati ili urediti podatke svoje web stranice, to možete samostalno učiniti u sustavu, a podaci će se automatski ažurirati u svim poslanim popisima. Pored toga, moći ćete vidjeti izvješća o aktivnosti korisnika i fluktuaciji prometa, pregledavati izvještaje koje su kupci napisali izravno na nadzornoj ploči sustava i izvršiti druge važne radnje. Trošak korištenja ove značajke ovisi o odabranom planu. Dakle, morat ćete platiti 23,25 USD mjesečno za Standardni plan ili 33,25 USD mjesečno za dodijeljeni Premium plan da izvršite jednokratnu godišnju uplatu.

3. Dizajni

Od danas, Yahoo Small Business graditelj web stranica nudi malo ograničenu kolekciju predložaka, koja uključuje 36 unaprijed dizajniranih čistih tema koje mogu učiniti posao za vas. Radi jednostavnije uporabe i ekonomičnosti vremena pretraživanja, predloške su podijeljene u nekoliko kategorija na temelju niše na koju se usredotočuju.

Predlošci Yahooa

Oni uključuju Posao, usluge, dizajn, zdravlje i fitness, fotografija, restorani i hrana, katalog i maloprodaja, portfelj i životopis, moda i ljepota, vjenčanja, glazba i video, smještaj i sve. Jednostavno pregledajte kategoriju koja vas zanima, odaberite temu za početak i personalizirajte je bez ikakvog kodiranja. Teme su optimizirane za mobilne uređaje i izgledaju sjajno na bilo kojem uređaju. Oni su stvoreni za izradu zapanjujućih web stranica s visokim performansama.

Ako je potrebno, njihov dizajn možete poboljšati raznim multimedijskim značajkama koje sustav nudi. Sve u svemu, Yahoo Small Business predlošci su moderni, moderni i uredni – to je upravo ono što trebate pokušati za promociju svog poslovanja..

Namjeravate li pokrenuti jedinstveni projekt s personaliziranim dizajnom? Tada sustav pruža mogućnost odabira i prilagođavanja prazne teme od početka. Nakon što se prijavite za sustav, dobit ćete pristup nadzornoj ploči, a potom i na upravljačkoj ploči, gdje će vam se ponuditi da prilagodite stil web stranice uređivanjem boja i fontova, dodavanjem / uređivanjem / brisanjem sadržajnih blokova i odjeljaka. Zapravo je izbor mogućnosti prilagodbe dizajna ovdje prilično ograničen, što donekle ograničava slobodu stvaranja dizajna.

4. Podrška kupcima

Yahoo Small Business ima snažan učinak centar za pomoć u zajednici, gdje neiskusni korisnici mogu pronaći odgovore na svoja pitanja i riješiti probleme s kojima se susreću prilikom korištenja sustava. Ovo je glavno internetsko odredište za kontakt s drugim korisnicima, raspravljanje o gorućim problemima, pregled više članaka, tutorijala i kontaktiranje tima za podršku, ako je potrebno.

Da bi pojednostavili pregledavanje, programeri usluga izdvojili su glavne kategorije koje sadrže sva povezana pitanja. Bilo da imate problema sa svojim računom, uslugama, trgovačkim rješenjima, web hostingom, domenama, graditeljem web stranica, lokalnim marketingom itd., Pronalaženje rješenja za njih neće biti teško. Samo navedite uslugu ili problem koji vas zanima kako biste dobili relevantne opcije podrške.

Centar za pomoć Yahoo Builderu za pomoć

Prikladan filtar za pretraživanje omogućava pregledavanje odjeljka radi pronalaženja članaka i rasprava koji bi se mogli pokazati vrijednim izvorom informacija.

Tu je i prilika da potražite potrebne informacije na blogu zajednice, gdje možete dobiti trikove i savjete o tome kako učinkovito voditi posao. Isto je i sa forumom zajednice. Ovo je mjesto na kojem možete pronaći puno grana i tema, pridružiti se razgovorima u njima kako biste razgovarali o poslovnim izazovima, podijelili svoje iskustvo i pomogli drugim korisnicima da riješe svoje probleme..

Graditelj web mjesta također ima svoj YouTube kanal na koji oni prenose zanimljiv i informativan video sadržaj, što vam također može pomoći u pokretanju i upravljanju web stranicom. Uz to, graditelj web stranica nudi korisničku podršku 24 sata dnevno, chat uživo i profesionalnu internetsku pomoć dostupnu svim korisnicima premium plana.

5. Politika cijena

Graditelj web mjesta Yahoo Small Business trenutno ima 3 opcije cijene i besplatnu probnu verziju, koja traje mjesec dana. Nakon završetka probnog postupka, morat ćete nadograditi na jedan od sljedećih planova:

Yahoo cjenovna politika

 • Početni plan (besplatno), koja nudi besplatnu domenu yahoosites.com, 3 GB prostora za pohranu diska, predloške za pojedine industrije, neograničenu propusnost i web stranice, 24/7 chat, telefonsku i internetsku podršku, ugrađenu SEO, besplatnu vezu SSL certifikata;
 • Osnovni plan (4,99 USD / mjesečno naplaćuje se), koji uključuje značajke koje podrazumijeva Starter plan plus besplatnu domenu koja je uključena u godišnji plan, 5 GB prostora za pohranu diska, jedan poštanski sandučić i više pseudonimea e-pošte, mobilnu aplikaciju YSB Insights, jamstvo zadovoljstva od 30 dana;
 • Profesionalni plan (9,49 USD / mjesečno naplaćuje se) koji pruža sve značajke gore spomenutih planova plus napredne opcije kao što su registracija privatne domene, 10 GB prostora za pohranu diska, 5 poštanskih sandučića i više pseudonima e-pošte.

Bez obzira za svoj plan, sustav nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Za mnoge korisnike ovo je značajan faktor, koji povećava povjerenje i lojalnost kupaca.

6. Za i protiv

Yahoo Small Business nudi značajne značajke za male i srednje tvrtke potrebne za pokretanje i upravljanje pristojnom web stranicom. Među prednostima i nedostatcima sustava ima smisla spomenuti sljedeće:

Pros:
Cons:
&# X2714; Usredotočiti se na mala i srednja poduzeća;
&# X2714; Uključeni su domena, prilagođena web stranica, hosting i poslovna e-pošta;
&# X2714; Bijela oznaka;
&# X2714; Business Maker;
&# X2714; Usluga dizajniranja web stranica;
&# X2714; Lokalni sustav;
&# X2714; Popisi malih tvrtki itd.
Nepostojanje motora e-trgovine, što isključuje mogućnost pokretanja i upravljanja mrežnim trgovinama;
✘ Ograničeni skup značajki i fleksibilnost u usporedbi s uglednim graditeljima web stranica
✘ Nepostojanje poslovnih widgeta (poput povratnih poziva i proširenja livechat-a), što je ključno za graditelja poslovnih web stranica;
Nedostatak predložaka (sustav trenutno nudi 36 tema, što nije dovoljno za suvremenog graditelja web stranica);
✘ Zbunjujuća nadzorna ploča za ne-tehnike.

Zaključak

Yahoo Small Business je graditelj web stranica koje pruža opsežnu funkcionalnost izvan okvira. To je visoko mjesto u pogledu upotrebljivosti, pružajući potpun popis značajki za male i srednje tvrtke. Usluga omogućuje izradu web stranica koje se lako upravljaju i prilagođavaju, mada to može učiniti nestručno zbunjujuće..

Graditelj web stranica pruža ime domene, hosting i poslovnu e-poštu kako bi pokrili sve poslovne potrebe klijenata. Tu je i prilika za promociju popisa vaše tvrtke u desecima lokalnih direktorija kako bi se osigurala maksimalna internetska izloženost i stvaranje prometa. Sve web stranice stvorene u sustavu dolaze s SSL certifikatom koji osigurava njihovu nesmetanu i sigurnu izvedbu.

Predlošci web stranica su optimiziran za mobilne uređaje prema zadanim postavkama i može se lako prilagoditi zbog širokog asortimana integriranih alata za izradu web stranica. Yahoo Small Business ima platformu za bloganje, ali nedostaje motor e-trgovine, što je šteta mnogim vlasnicima tvrtki. Za ostale korisnike graditelj web stranica je funkcionalan i pristupačan. Ako to još niste probali, krajnje je vrijeme da to učinite.

Isprobajte Yahoo besplatno

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map