Xsolla Pregled

Xsolla Website Builder Pregled


Xsolla – je svetovna spletna platforma, ustvarjena za zagotavljanje rešitev, specifičnih za igre. Če predstavljate dobro uveljavljeno podjetje ali želite začeti nov zagon, platforma omogoča povečanje prihodkov, rast ciljne publike ali pridobivanje sredstev za novo video igro. Sistem ima svojega brezplačnega graditelja spletnih strani po meri. Uporabniki dobijo priložnost ustvarite varna spletna mesta z ničelnimi stroški in začnite prodajati ključe za igre in naročnine v spletu.

Razvijalci in založniki se lahko povežejo Para ali Google Play, V tem pregledu bomo sami izdelali spletnega mesta kot ločeno orodje za ustvarjanje ciljne strani za vaš izdelek. Programska oprema ponuja izbiro najsodobnejše in elegantne platforme, s katero lahko izstopate z ekskluzivnim izdelkom ali video igro.

Uporabniki lahko izboljšajo splošno uspešnost spletnega mesta, zahvaljujoč tretji strani in dodatnim orodjem, ki so vam jih prinesli Xsolla razvijalci. Sistem ima brezplačne integrirane funkcije e-trgovine za nastavitev trgovine z več kliki. Pobliže si oglejmo graditelja spletnih strani in način ravnanja z gradbenim postopkom.

1. Enostavnost uporabe

Xsolla Builder spletnega mesta se bo lotil vsakič, ko boste potrebovali preprosto, a privlačno spletno stran z eno stranjo za prodajo kopij iger in spletnih ključev. Sam postopek gradnje je precej preprost. Sistem ponuja osnovno postavitev, ki jo lahko urejate ali prilagodite. Postavitev ima prednastavljeno strukturo, ki jo lahko preuredite in dodate nove bloke, izbrišete že obstoječe itd.

Za dostop do ustvarjalca spletnih strani morate biti registriran uporabnik Xsolla. Če se želite prijaviti, morate opraviti preprosto registracijo. Preprosto navedite svoj e-poštni naslov in geslo ali uporabite socialne in Googlove račune za neoviran vstop v platformo.

Po zaključeni registraciji se boste znašli v računu založnika. Tu boste našli nekaj osnovnih orodij in splošnih nastavitev. Vključujejo nastavitve trgovin, partnerske mreže, financiranje in drugo.

To, kar trenutno potrebujemo, je Builder strani. Najdete ga na seznamu možnosti na levi stranski vrstici nadzorne plošče. Kliknite nanjo in s pritiskom na gumb »Ustvari spletno mesto« začnite graditi postopek. Videlo se bo okno z več možnostmi:

 • Novo spletno mesto.
 • Google Play.
 • Para.

Izberite »Novo spletno mesto“In nadaljujte na naslednjo stopnjo.

Xsolla ustvarite spletno mesto

Urejanje predloge

Zdaj lahko vidite predlogo z bloki in instrumenti, da jo prilagodite. Programska oprema ponuja že pripravljeno postavitev s prilagojenimi ozadji, slikami in video posnetki. Poleg tega ima prednastavljeno strukturo z bloki, ki jih boste morda potrebovali, da uporabnike ohranite in ustvarite prihodke. Na primer, tukaj boste videli a že pripravljen blok Poziv k akciji, obrazci za pridobitev uporabnikov, gumbi za podružnice za pridružitev razpoložljivemu programu, naslovi video iger, opisi itd.

Xsolla wensite builder

Prost lahko uredite kateri koli od teh blokov s preprostim navigacijskim menijem na levi strani z vsemi tam naštetimi razdelki. Izberite eno in uredite besedila, naložite svoje slike ali videoposnetke v ozadju ali dodajte nove bloke.

Izbira blokov ni zelo bogata, čeprav vsebuje vse, kar boste morda potrebovali za prilagoditev spletnega mesta od dodatnih galerij in oddelkov s pogostimi vprašanji glede na sistemske zahteve, gumbe za deljenje družbenih medijev, novice itd. Če jih želite odpreti na svoji strani, preprosto kliknite »dodaj nov blok“In izberite na seznamu.

Xsolla dodaj blok

Ko ustvarite jasno strukturo spletnega mesta, lahko uredite globalne nastavitve tem. Izdelovalec spletnih mest olajša spreminjanje barv, slogov tem, upravljanje zaokroženosti blokov, spreminjanje ikon in barv gumbov itd. Uporabniki lahko prosto ustvarijo lastne medijske knjižnice. Pojdite na nastavitve sredstev in naložite fotografije, slike ali videoposnetke, da jih dodate s klikom, kadar koli je to potrebno.

Založništvo spletnih strani

Če želite iti v živo, morate narediti tudi nekaj zaključnih dotikov. Najprej način predogleda omogoča jasno vizijo, kako bo stran videti na namizju, pametnih telefonih ali tabličnih računalnikih. Preprosto kliknite ustrezno ikono in opazujte, kako delujejo odzivne predloge. Ne pozabite obiskati splošnih nastavitev, kjer morate povezati domeno ali uporabiti Xsolla domeno po meri, ki je privzeto zagotovljena.

Zdaj ste pripravljeni iti v živo. Vrnite se do ustvarjalca spletnega mesta, pritisnite gumb »objavi« in pozdravite svoje prve obiskovalce. Upoštevajte, da morate pred objavo podpisati pogodbo z Xsollo.

Xsolla predogled mesta

2. Značilnosti & Prilagodljivost

Xsolla je platforma za razvijalce iger in založnike. To pomeni, da je večina njegovih značilnosti usmerjena v povečanje prihodkov in rast skupnosti. Sistem omogoča zagon posebnih programov zvestobe in bonus akcij ter wok s podružnicami, nastavitev vaše osebne virtualne trgovine in še več.

Nastavitev digitalne trgovine

Nastavitev trgovine Xsolla

Xsolla uporabnikom omogoča ustvarjanje spletne trgovine s klikom. Tehnična znanja niso potrebna. Preprosto kliknite »TrgovinaV svojih nastavitvah in povežite spletno mesto z razpoložljivimi storitvami in prodajte:

 • Igralni ključi – zagotoviti dostop do vseh svojih iger ali prodati ključe iger na že objavljene izdelke. Funkcijo lahko uporabite za povečanje prometa na igrah, ki se bodo kmalu izdale. Izkoristite strategijo prednaročila za povečanje prodaje in ozaveščenosti uporabnikov.
 • Naročnine (alfa različica) – naj uporabniki izkoristijo ekskluzivne perke ali ustvarijo premium račune s plačanimi naročninami. Ustvarite elitni klub igralcev.
 • Navidezne valute (v načrtih) – uporablja se predvsem za nakupe v aplikacijah. Uporabniki vedno potrebujejo zlato ali kredite za nakup vrhunskega oklepa ali dodatnih virov.
 • Navidezni predmeti (v načrtih) – ustvarite več prihodkov pri prodaji predmetov v igri, novih mečev, motorjev super moči, streliva itd.

Če želite prodati blago prek spleta, morate opraviti samo preprosto nastavitev. Najprej morate navesti platformo, s katero je vaša igra združljiva (PS, Nintendo, Linux itd.). Izberite s seznama in omogočite možnost. Nato morate vstaviti samo ime izdelka, navesti povezavo, ki bo uporabnike prenesla na igralni ključ ali naročnino in na koncu urediti »Kupi zdaj“Gumb tukaj v urejevalniku spletnega mesta. Vse, kar potrebujete, je nekaj preprostih dotikov, da dokončate končno nastavitev digitalne trgovine, da začnete prodajati po spletu.

Promocije

Promocije Xsolla

Platforma je opremljena z nagrajenim orodjem, ki lastnikom spletnih strani omogoča ustvarjanje, prilagajanje in upravljanje različnih promocij. Pojdite v nastavitve trgovine, da ustvarite novo promocijo. Prilagodite oglaševalsko akcijo v 4 preprostih korakih:

 1. Določite podrobnosti oglaševalske akcije (ime, znesek popusta itd.).
 2. Navedite posebne pogoje za trenutno promocijo.
 3. Nastavite urnik kampanje.
 4. Dodajte informacije o pasicah in objavite zagon promocije.

Poleg tega lahko uporabite promocijske kode in kupone, da izboljšate svojo tržno kampanjo.

Statistika in Analytics

Promocije Xsolla

Dobro vodenje promocijskih kampanj je dobro. Vendar morate spremljati statistiko, da kar najbolje izkoristite svoje marketinške napore. Xsolla ima ločen računovodski odsek, s katerim lahko uporabniki spremljajo svojo prodajo, večino plačljivih strank, povprečno vrednost časa plačila in drugo. Statistiko lahko razvrstite po dnevu, tednu ali mesecu.

Poleg tega lahko uporabniki obravnavajo druge vidike svoje spletne dejavnosti. V računovodskih razdelkih so informacije, povezane z davki in pristojbinami, stroški repatriacije, uveljavljenimi pristojbinami za pridobitev uporabnikov itd. Tu lahko tudi spremljate vse transakcije po statusu in razvrstite zaključene ali preklicane operacije.

Affiliate Marketing

Xsolla ima lastno partnersko mrežo, kjer lahko ustvarjate in upravljate programe vpliv na podlagi uspešnosti in partnerske kampanje. Sistem ponuja brezhibno integracijo z enim klikom. Razvijalci iger in založniki iger lahko ustvarijo svoje partnerski tržni programi na podlagi delitve prihodkov ali drugih konceptov za ustvarjanje interesov med potencialnimi partnerji.

Trženje Xsolla

Ključna prednost pri tem je, da lahko svoj ekskluzivni program dejansko oblikujete z določitvijo posebnih pogojev za podružnice. Funkcija je na voljo v treh poslovnih modelih:

 • Influencerji – ideja je omogočiti dostop do svoje igre in dohodkovnega deleža vplivnežem z YouTuba, Twitcha in drugih platform, da bi lahko zaslužili s tem, kar že radi počnejo – prikazovanjem privlačne, ustvarjalne igralne vsebine in promocijo zanimivih iger.
 • Affiliate Marketing – promocijo in prodajo svojih izdelkov s pomočjo tradicionalnih partnerskih mrež.
 • Kanalski portali – tržite igre, ki temeljijo na brskalniku, prek posebnih in aktualnih portalov.

SEO in varnost

Razen orodij za trženje in promocijo ima Xsolla graditelj spletnih strani tudi nekaj osnovnih nastavitev SEO. Uporabniki lahko urejajo naslove in opise skupne rabe, nalagajo slike za skupno rabo in si ogledajo delčke v Googlu. Poleg tega je na voljo tudi možnost predogleda za skupno rabo s Facebookom.

Trženje Xsolla

Ko gre za igre, je varnost vedno pomembna. Xsolla je integrirala svoje ekskluzivno orodje za boj proti goljufijam, ki se samodejno omogoči, ko namestite prednostni prehod za plačilo.

Integracija tretjih oseb

Za povečanje učinkovitosti spletnega mesta boste morda imeli koristi od dodatnih aplikacij, ki so na voljo za integracijo. Vključujejo Google Analytics za boljši nadzor in spremljanje prometa, Facebook in Twitter Pixel za sledenje statistik, ustvarjenih prek družbenih platform, Google Optimize, da kar najbolje izkoristijo preizkušanje AB na spletnem mestu, revije za igre, da vaš izdelek objavijo v večjih aktualnih ustanovah itd..

3. Oblikovanje & Predloge

Xsolla graditelj spletnih mest ne ponuja številnih predlog in tem za namestitev. Uporabnik dejansko dobi osnovno postavitev za urejanje in prilagajanje. Dobra novica je, da dobite dovolj oblikovnih funkcij, da bo spletno mesto videti edinstveno. Razpoložljive nastavitve omogočajo enostavno spreminjanje sloga teme, spreminjanje okroglosti, spreminjanje glavnih barv in pisav, nalaganje novih videoposnetkov v ozadju in slik za vsak posamezen blok.

Xsolla zasnova

Po drugi strani pa lahko nekateri uporabniki zahtevajo nekoliko več zasnove in prilagoditve. Vendar so postavitve Xsolla odzivne na mobilne naprave in delujejo odlično na vseh vrstah naprav. Na armaturni plošči je predogled mobilnega predogleda, predloge pa glede oblikovanja in sloga dober prvi vtis.

4. Podpora strankam

Xsolla nudi celovito podporo svojim uporabnikom. Lastniki spletnih strani imajo različne načine za reševanje različnih težav. Vključujejo:

 • Funkcija Live Chat – s klikom ustvarite novo razpravo z upraviteljem podpore.
 • Orodje »Poišči svoj odgovor« – preprosto vtipkajte težavo, ki jo imate, in takoj dobite odgovor iz ogromne baze znanja.
 • Vadnice in vodniki – razdelek za aplikacije vsebuje podrobne informacije o povezovanju različnih storitev in instrumentov. Ugotovite, kako delovati s partnerskim programom, načine, kako pridobiti in povezati Google upravitelja oznak ipd.

5. Načrti & Cenitev

Xsolla graditelj spletnih mest je brezplačen za uporabo. Projekt lahko začnete graditi in promovirati z ničelnimi stroški z dostopom do vseh funkcij, vključno z gostovanjem. Brezplačno je, dokler ne začnete z denarjem. Sistem zaračuna 5% od vsake transakcije ali nakupa, ki jo uporabniki opravijo na vašem spletnem mestu. To je videti kot dobra ponudba, namesto da bi plačevali mesečne pristojbine tudi z minimalnim dohodkom.

Cene Xsolla

6. slabosti in slabosti

Xsolla je zagotovo eden najboljših graditeljev spletnih mest v svoji niši. Priložen je bogat nabor funkcij v smislu trženja in promocije iger. Ponuja več načinov prodaje izdelka poleg izboljšane funkcije e-trgovine. Tako razvijalci kot založniki bodo to cenili, čeprav še vedno obstajajo majhne pomanjkljivosti.

Prednosti:
Slabosti:
&# x2714; Enostaven za uporabo graditelja spletnih mest.
&# x2714; Spletna mesta, ki so pripravljena za uporabo v nekaj minutah.
&# x2714; Več možnosti promocije in trženja.
&# x2714; Enostavna nastavitev trgovine.
&# x2714; Prost za uporabo.
✘ Predloga ni mogoče izbirati.
✘ Omejene funkcije prilagajanja

Zaključek

Xsolla je specializirana platforma, ustvarjena za razvijalce iger in založnike. Njegov ustvarjalec spletnih strani je le dodatno orodje, ki uporabnikom pomaga ustvariti ciljne strani in izkoristiti širšo možnost prodaje in promocijskih kanalov. Ni vam treba plačati za ločeno platformo za gradnjo spletnih strani ali najeti razvijalce.

Ustvarite svoje spletno mesto z ničelnimi stroški in brez tehničnih znanj. Izberite različne poslovne modele in prodajajte igralne ključe, naročnine ali navidezne predmete prek več prodajnih kanalov. Dodatni razlog za preizkus programske opreme je več načinov za povečanje prodaje in rast vaše igralniške skupnosti.

Preizkusite Xsolla brezplačno

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map