WYSIWYG Web Builder Pregled

WYSIWYG Web Builder Pregled


WYSIWYG Web Builder (trenutna verzija 15.2) – izrađuje se web stranica za stolna računala koja pomaže u stvaranju HTML i jQuery web stranica bez dubokih tehničkih vještina. Kada kažemo radna verzija, mislimo da je softver zahtijeva preuzimanje i instalaciju. Dizajniran je za potrebe malih poduzeća. Platforma olakšava izgradnju malih i srednjih projekata, portfelja za freelancere, blogove, novinske portale itd..

Za razliku od većine SaaS platformi, WYSIWYG Web Builder nije sve-u-jedno rješenje za stvaranje, implementaciju i host buduće web stranice. To je samo alat za izradu web stranica za stvaranje različitih vrsta projekata. Dobra vijest je da korisnici imaju pristup preko 200 instrumenata koji olakšavaju stvaranje i prilagođavanje novih projekata bez tehničkih vještina. Moći ćete odabrati hoćete li koristiti intuitivnu značajku povlačenja i ispuštanja za potpuno novorođenče ili ćete malo kodirati.

U ovom ćemo pregledu pobliže pogledati softverski pokrov kako bismo utvrdili isplati li se taj novac platiti.

1. Jednostavnost upotrebe

Kao što je ranije rečeno, softver je dizajniran za ne-tehničare i programere koji trebaju pristup izvornom kodu predložaka. Program koristi posebne HTML module za svaki od njihovih izgleda. Promjena strukture teme vrlo je jednostavna zahvaljujući uređivaču s povlačenjem i ispuštanjem. Pomoću njega možete zamijeniti module, dodati nove ili preurediti stranicu. Softver dolazi sa svojim prilagođenim grafičkim korisničkim sučeljem (GUI) okoliš.

No, za pristup kontrolnom oknu i zapravo započinjanje izrade nove web stranice morate imati instaliranu aplikaciju. Sustav nudi besplatno probno razdoblje. Sve što trebate je preuzeti ZIP datoteke i dovršiti jednostavan postupak instalacije. Trenutno nema e-pošte, kreditnih kartica ili registracija, što je vrlo povoljno. Sustav nudi nekoliko verzija ovisno o verziji OS koju koristite. Loša vijest je da je alat kompatibilan samo s računalima sa sustavom Windows. Ako ste korisnik Mac računala, pregledajte specijalizirane Ocjena graditelja Mac web stranica.

Instalacija WYSIWYG prozora

Prvi se problemi mogu pojaviti kada prvi put pokrenete besplatnu verziju, kao što je potrebna svaka kopija softvera Direct2D. Obavezno ga instalirajte na računalo kako biste izbjegli moguće pogreške tijekom sesije izgradnje. Napokon, ovdje ste u uredniku. Prijeđimo na postupak izrade web mjesta.

WYSIWYG Izgled modula za web graditelj

Već smo spomenuli da softver dolazi s kolekcijom unaprijed instaliranih HTML modula. WYSIWYG Web Builder ne smije računati na gotove nacrte s već integriranim widgetima, blokovima ili odjeljcima. Ovdje ćete morati sagraditi svaku zemlju od temelja. Sustav ima izbor predložaka. No, treba ih zasebno učitati. O ovom pitanju ćemo malo više razgovarati.

WYSIWYG Layout moduli

Dobivanje novog modela za stranicu je vrlo jednostavno. Jednostavno odaberite onu s popisa s lijeve strane. Dvaput kliknite na nju ili povucite na radni prostor. Zbirka modula uključuje različite blokove i odjeljke. Da biste opisali svoju tvrtku i usluge, podijelite podatke o kontaktima i prilagodite stranicu s razdjelnikom, zaglavima i podnožjima, gumbima na društvenim mrežama, odbrojavanjem, značajkama, oznakama cijena i još mnogo toga. Svaki modul se također može uređivati. Korisnici mogu mijenjati tekst, promijeniti veličinu bloka, mijenjati dimenzije, tipografiju itd.

Ukupni dojam nije tako loš, iako je postupak prilagodbe vrlo ograničen. Možete promijeniti samo neke osnovne specifikacije, kao i omogućiti male izmjene. S druge strane, korisnici mogu imati koristi od odabira prilagođenih modula, dok iskusni programeri i web dizajneri mogu besplatno preuzeti vlastite datoteke iz lokalnih mapa. Ova činjenica dodaje određenu fleksibilnost, kao i mogućnost dodavanja animacija i drugih vizualnih efekata u slučaju da posjedujete potrebne CSS tehnike. Napredni programeri također će cijeniti sposobnost izrade obrazaca koji sadrže uvjetne mogućnosti.

Idemo uživo

Softver omogućava pregled web mjesta prije objavljivanja. Sve će stranice biti dostupne odmah ovdje u vašem pregledniku. Softver dolazi s ugrađenim uređivanjem, što znači da se sve promjene automatski spremaju na isti način kao u SaaS platformama Wix. Korisnici će imati i nekoliko opcija objavljivanja. Prije svega, možete preuzeti izgled i spremiti ga u lokalnu mapu. Druga je mogućnost da se preuzme na FTP sa dodijeljenim URL-om.

Bez obzira na to što odaberete, i dalje ćete se morati posebno brinuti za hosting i domenu. Nisu im osigurani čak ni plaćeni planovi.

2. Značajke & savitljivost

WYSIWYG Web Builder je alat koji je u početku dizajniran za stvaranje izgleda web stranica. Zbog toga je većina njegovih značajki usmjerena na funkcije uređivanja i prilagođavanja. Ključna prednost ovdje je što platforma dolazi s dovoljno fleksibilnosti za novajlije bez tehničkih vještina i iskusnije programere i web dizajnere..

Gotovi moduli

WYSIWYG gotovi moduli

Jezgra značajke za izradu web stranica koja definira jednostavnost postupka izrade. Nudi izbor gotovih blokova koji uključuju preko 150 različitih odjeljaka koji će istaknuti značajke, usluge, cijene, kontaktne podatke tvrtke itd. Svaki modul je lako prilagoditi, promijeniti ili promijeniti u skladu s cjelokupnim konceptom web mjesta..

Animacija i efekti

Softver dolazi s CSS tehnikama koje omogućuju dodavanje animacija i vizualnih efekata u neke blokove. Korisnici mogu birati s popisa 150 unaprijed dizajniranih efekata kao i dizajniranu animaciju samostalno i prenijeti ih na graditelja web mjesta.

Upravljanje medijskim datotekama

Platforma olakšava stvaranje različitih stilova galerije i vrtilja. Štoviše, korisnici mogu dodavati YouTube ili Vimeo videozapise, kao i implementirati animaciju prevrtanjem i stvarati biblioteke medijskih datoteka koje sadrže slike, ikone, video i audio datoteke itd..

Proširenja

Ako se odlučite za plaćenu licencu, dodatno ćete dobiti preko 200 proširenja koja alat čine malo fleksibilnijim. Korisnici će dobiti dodatne instrumente za prilagodbu, uključujući prezentacije, izbornike, osnovnu funkcionalnost e-trgovine, itd.

3. Dizajn & Predlošci

WYSIWYG Web Builder pomaže u izradi internetskih stranica koje reagiraju. Podržava CSS i izgled rešetki, FlexBox kao i fiksne teme s prijelomnim točkama. Pored toga, nudi izbor svojih prilagođenih predložaka koji su i mobilni. Korisnici mogu birati između stotina izgleda koji se odnose na web mjesta malih poduzeća, portfelj B&B usluge, male web trgovine, portali vijesti, forumi i još mnogo toga.

WYSIWYG predložak

Svaki predložak ima način pregleda da biste ga pregledali prije preuzimanja. O da. Sve teme trebaju biti preuzete prije upotrebe uređivača. Možete imati koristi od uređivača tema jQuery Mobile kako biste osigurali da će vaša buduća web lokacija izgledati dobro na različitim mobilnim uređajima. Dobra vijest je da su svi besplatni čak i ako koristite besplatnu probnu verziju softvera.

4. Podrška kupcima

Graditelj web stranice pruža nekoliko načina za pronalaženje odgovora na sva pitanja. Prije svega, korisnici se mogu odlučiti za proširenu bazu znanja kojoj se može pristupiti izravno s upravljačke ploče. Obuhvaća sva opća pitanja od pokretanja postupka provjere valjanosti itd. Ovdje imamo i podatke o prečacu na tipkovnici informacije o graditelju web mjesta kao i najnovije recenzije ažuriranja.

Korisnička podrška WYSIWYG

Tutoriali na mreži i često postavljana pitanja možete pronaći na web stranici službeno web mjesto WYSIWYG Web Builder. Sadrži detaljne vodiče i objašnjenja o korištenju raznih blokova kao i upravitelje web stranica i tema. Izrađivač web stranica ima svoju zajednicu sljedbenika predstavljenih u lokalni forum. Novi ljudi mogu stvoriti novu nit, kao i razgovarati o nekim problemima s iskusnijim korisnicima.

5. Planovi & cijena

Kao softver koji možete preuzeti, WYSIWYG Web Builder dostupan je kao doživotna licencirana kopija. Ne morate plaćati mjesečnu pretplatu. Oznaka cijena počinje od 49,95 USD za potpuno opremljenu platformu bez ograničenja u pogledu proširenja, ažuriranja itd.

Trošak WYSIWYG Web Builder-a

Postoji besplatno 30-dnevno besplatno probno razdoblje za one koji žele provjeriti kako sustav funkcionira. Besplatna verzija također dolazi sa svim instrumentima koji su dostupni u plaćenoj licenci. Jedina je mana što korisnici mogu kupiti licencu WYSIWYG Web Builder samo od preprodavača. Prije svega, morat ćete poslati zahtjev i pričekati dok vas neki prodavači kontaktiraju kako biste dovršili kupnju. Prilično čudan postupak odjave, zar ne??

6. Za i protiv

WYSIWYG Web Builder je dobar alat za stvaranje HTML i jQuery predložaka s malo tehničkih vještina. Vrlo je jednostavno za korištenje sa stotinama predložaka i beskonačnim modulima za izradu potpuno funkcionalne web stranice različitih vrsta. S druge strane, sigurno ima nekih očitih propusta.

Pros:
Cons:
&# X2714; Dobro za novopečene i iskusne kodire.
&# X2714; Otporne web stranice za potrebe malih poduzeća.
&# X2714; 30-dnevno besplatno probno razdoblje s neograničenim mogućnostima.
&# X2714; Sjajne tehnike CCS-a za naprednu prilagodbu.
&# X2714; Jednostavan uređivač povuci i ispusti.
Nije dobro za komplicirane projekte.
✘ Zbunjujuća procedura odjave.
✘ Ograničeni alati za web dizajn.

Zaključak

WYSIWYG Web Builder može biti dobra opcija za programere i web dizajnere željne stjecanja potrebnog iskustva uz minimalne troškove. Platforma nudi bogu dovoljno funkcionalnosti za rad s modulima i uređivanje HTML i jQuery predložaka s nekoliko klikova. Softver će osigurati pristojnu tehničku pozadinu.

S druge strane, novopridošle bi možda smatrale da su opće postavke platforme pomalo zbunjujuće. Nadalje, možda bi bilo bolje odlučiti se za potpuno opremljene alate za izradu web stranica preglednika jeftinije i nude više mogućnosti u pakiranju bez potrebe za preuzimanjem bilo kojeg softvera ili potražite pružatelja usluga hostinga.

Isprobajte BESPLATNO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map