uKit Pregled

uKit Pregled


uKit – je graditelj spletnih strani, ki je navajen zagon in upravljanje spletnih mest za mala podjetja in druge vrste projektov za osebno in komercialno uporabo. Sistem je zaradi nje pridobil svetovno priljubljenost neverjetna preprostost to ne ogroža kakovostnega in profesionalnega pristopa do spletnega oblikovanja. To je nepogrešljiva rešitev za novorojenčke in strokovnjake za spletni dizajn, ki želijo vzpostaviti profesionalno spletno prisotnost za svoja podjetja. Ta ustvarjalec spletnih strani bo odlično deloval za vse predstavnike malih in srednje velikih podjetij, ki nimajo izkušenj s spletnim oblikovanjem in ne želijo plačevati ogromnih denarnih zneskov v spletnih studiih.

Za delo z uKitom vam ni treba obvladati programov osnove – sistem je preprost in prilagodljiv ter sam zaključi približno 70% dela. Tukaj ni več načrta postavitve, grafikonov sloga, Photoshopa in drugih dnevnih vprašanj, s katerimi se srečuje večina razvijalcev spletnih strani. Pogoste posodobitve naredijo storitev bolj priročno in funkcionalno.

UKit, ki temelji na enem najboljših vzorcev vizualnih urejevalnikov, uporabniku ponuja oblikovanje privlačne spletne strani iz nič brez pripravljalne faze samo v 1-2 urah. To je glavna prednost graditelja spletnih strani: Vsaka oseba lahko pri delu z njo izkoristi spodoben rezultat. To je mogoče primerjati z delom profesionalnega spletnega oblikovalca.

Prednosti in slabosti

uKit deluje odlično za brez težav in udoben postopek razvoja spletnega mesta. Tako se lahko uporablja za zagon in učinkovito upravljanje spletnih mest, blogov, portfeljev, promocijskih spletnih strani, ciljnih strani in celo spletnih trgovin z majhnimi in srednjimi dimenzijami. Glede na cenovno ugodni stroški sistema, zdi se, da sploh nima nobenih pomanjkljivosti. Vendar pa boste med brskanjem po platformi morda naleteli na nekatere njene pomanjkljivosti. Prav zato je zdaj smiselno našteti vse prednosti in slabosti storitve, da vidimo, kaj lahko ponuja.

Prednosti:
Slabosti:
&# x2714; Rahla krivulja učenja za novorojenčke;
&# x2714; Bogata zbirka odzivnih modelov, specifičnih za niše;
&# x2714; Brezplačno SSL potrdilo;
&# x2714; Obsežne možnosti integracije;
&# x2714; Več funkcionalnih pripomočkov;
&# x2714; Brezplačno ustvarjanje varnostnih kopij;
&# x2714; Začasen dostop do upravljanja spletnega mesta.
✘ ne deluje dobro za velika polna spletna mesta in spletne trgovine;
✘ Spletna mesta, zagnana s sistemom, so podobna zaradi enotne oblike razdelkov;
✘ Brez prostega načrta.

Za kaj je dobro??

uKit je sodoben, priročen in preprost graditelj spletnih strani, ki na začetku cilja na lastnike malih in srednje velikih podjetij. Njegov nabor funkcij je dovolj močan, da ustreza potrebam vsakega uporabnika, ki ima namen začeti in učinkovito upravljati profesionalne projekte. Najpomembneje je, da graditelj spletnega mesta ne potrebuje nobenih veščin kodiranja in spletnega oblikovanja za vodenje kakovostnih projektov. Vsakdo lahko obvlada svoj intuitivni vizualni vmesnik, da lahko oblikuje projekte iz že pripravljenih pripomočkov in vsebinskih blokov.

Izdelovalec spletnega mesta ponuja obsežno zbirko odzivnih popolnoma prilagodljivih modelov, ki so prilagojeni posebnim komercialnim in nekomercialnim potrebam. Zaradi integriranega funkcijo povleci in spusti, možno je začeti projekte katere koli stopnje zahtevnosti, brez kakršnega koli poznavanja kodiranja. To je le nekaj najbolj očitnih razlogov, zakaj platforma uživa priljubljenost pri podjetnikih, ustvarjalcih, študentih, umetnikih, fotografih, modelih, stilistih in drugih uporabnikih.

Enostavnost uporabe

Ne glede na to, kaj nameravate dokončati – naj bo to integracija pripomočkov, ustvarjanje objav v spletnem dnevniku, povezava z domenskimi imeni itd., Bo enostavno in priročno. uKit je logično razdeljen na dve področji: armaturno ploščo in Builder. Slednja ima štiri delovna področja: Strani strani, graditelj, oblikovanje in prilagodljiv pogled na spletna mesta.

Graditelj ima možnost predogleda, kar vam omogoča, da takoj vidite vse svoje spremembe v akciji. Poleg tega si lahko svoje delo kadar koli ogledate s klikom na gumb Predogled. Pri predogledu svojega spletnega mesta lahko preklapljate med različnimi napravami: namizjem, tabličnim računalnikom in mobilnimi napravami. Tako boste imeli realističen vtis, kako bo izgledalo vaše spletno mesto v različnih napravah.

Nadzorna plošča vam omogoča upravljanje glavnih nastavitev spletnih mest: povežite analitiko, si oglejte statistiko obiskovalcev, poiščite nasvete o promociji, omogočite način »v izdelavi«, naložite favicon, si oglejte obvestila, poiščite pomoč in še več.

Uvod

Preden dejansko začnete postopek razvoja spletnega mesta, se morate prijaviti na platformo. Na srečo graditelj spletnega mesta omogoča enostaven, hiter in brezplačen postopek registracije. Tukaj je mogoče izbirati med dvema možnostma za prijavo. Prva pomeni uporabo vašega socialnega računa (to so lahko Facebook, Google+, uID ali LinkedIn), če ga že imate. Druga možnost registracije je izpolniti obrazec za prijavo in navesti podatke o e-pošti in geslu.

Po zaključku tega koraka vam bomo ponudili, da registracijo potrdite z aktiviranjem povezave, ki je na voljo v e-pošti. Takoj zatem boste preusmerjeni na stran za izbiro predloge, da izberete enega od tam naštetih modelov. Prav tako boste imeli tukaj možnost, da sami ustvarite začasno ime domene ali ga naključno ustvarite. Takoj, ko boste končali s tem korakom, boste lahko izvedli nekaj drugih preprostih in hitrih korakov, vključno z izdelavo imena spletnega mesta, vzpostavitvijo kontaktnih podatkov, dodajanjem povezav do računov družbenih omrežij itd..

Končno boste videli urejevalnik spletnega mesta, kjer lahko kliknete na bloke, eksperimentirate s slikami, barvnimi kombinacijami, integracijo novih elementov. Skupno je potrebnih približno nekaj minut za raziskovanje in obvladovanje urejevalnika, ki je sestavljen iz štirih zgoraj omenjenih razdelkov (mednje spadajo »Oblikovanje«, »Graditelj«, »Strani« in »Prilagodljiv pogled na mesto«). Poglejmo podrobnosti vsakega od njih podrobno:

Opomba: Prilagodljivi pogled spletnega mesta je pregledan v razdelku Oblikovanje.

 • Način “Design”. Omogoča vam spreminjanje zasnove spletnega mesta z izbiro barvne sheme in ozadja spletnega mesta. Kot ozadje lahko uporabite preprosto barvno paleto, naloženo sliko in celo Google Zemljevide.
  uKit način oblikovanja
  Poleg tega je smiselno omeniti priložnost za aktiviranje učinka paralakse za vsako sliko. Zlasti lahko poveča uporabnikov vtis o spletnih straneh in njihovi vsebini. Predlogo lahko spremenite tudi v katero koli drugo temo, ki je na voljo tukaj.
 • Način »Builder«. Tukaj so glavni načini urejanja spletnih strani urejevalnik WYSIWYG in ustvarjalec spletnih strani s povleci in spusti. Združljivost teh metod omogoča uporabnikom, da zaključijo večja dejanja z elementi in bloki spletnega mesta tako, da jih dodajo, odstranijo, spremenijo ali postavijo le v nekaj klikih. Rezultati vaših dejanj so takoj prikazani v spletnem načinu.
  uKit Builder Mode
  Morali boste delati s pripomočki – funkcionalnimi elementi, ki so na strani spletnega mesta dodani s preprostim vlečenjem. Tu jih je veliko, vključno s karticami izdelkov, zvočnim predvajalnikom, iskanjem v Googlu, klepetom v živo, socialno vrstico s priljubljenimi storitvami, povratnim klicem, drsnikom, cenikom, informatorjem za novice (kar je pravzaprav blog) in še več. Uporabite lahko tudi že pripravljene kombinacije blokov, ki so potrebne za dokončanje določene funkcije, na primer glavo / nogo, specifikacije, izdelke, stike, portfelj, ocene itd..
 • Način »Strani«. Zaradi tega načina lahko uporabnik s spletnimi stranmi izvede različna dejanja: doda nove strani, odstrani obstoječe, spremeni vrstni red strani v meniju, uredi vsebino spletnih strani, podvoji, podvoji, izpolni metaoznake.
  uKit Strani način
  Vse elemente, ki jih dodate na spletne strani, lahko dodatno nastavite: lahko spremenite sestavo notranjega bloka, izberete možnosti vizualnega oblikovanja, število in obliko prikazanih elementov, ozadje itd..

Če boste obvladali te razdelke in celoten postopek razvoja spletnega mesta, boste lažje začeli urejati svoj projekt.

Urejanje spletnega mesta

uKit uporablja enega najboljših vizualnih urejevalnikov v niši. Vse korake tukaj lahko zaključite le z nekaj kliki. Kar je impresivno, je pripravljeno spletno mesto mogoče zagnati samo v 1-2 urah, tako da elemente z nadzorne plošče povlečete na strani spletnega mesta in z ustvarjanjem / prilagoditvijo pozicij vsebinskega bloka. V večini primerov boste morali urediti privzeto prikazano demo vsebino, prilagoditi barve, pisave, postavitev, ozadje itd., Če želite doseči želeni rezultat.

Vsi elementi, ki jih lahko izberete in dodate na stran, imajo podrobne nastavitve. Za večino njih je mogoče izbrati ločene možnosti oblikovanja in urediti blokovno vsebino. Prav tako lahko za vsak blok nastavite strukturo in ozadje blokov. Če želite dodati slike za galerije in pisave, vam jih ni treba naložiti na strežnik. Namesto tega lahko preprosto navedete povezavo do zahtevane slike, da se lahko samodejno naloži.

Poleg pripravljenih blokov sistem omogoča integracijo in prilagajanje praznih blokov, kar jim daje edinstven dizajn. Obstaja tudi možnost kopiranja potrebnih blokov z ene strani na drugo. To omogoča dodajanje bloka / widgeta, ki ste ga že prilagodili na drugo stran, s klikom na puščico na ikoni bloka in izbiro strani, na katero želite, da bo kopirana. Končno lahko bloke dodate v »Priljubljene« oddelek za hiter dostop v primeru potrebe po pogosti objavi istih obrazcev.

UKit vam poleg blokovne integracije omogoča prehod v razdelek Widgets, kjer boste imeli dostop do več gradnikov. Njihova izbira je precej obsežna, postopek izbire potrebnih predmetov pa je enostaven in hiter. Tu je celo priročna možnost filtra za iskanje, ki vam omogoča, da razvrstite razpoložljive gradnike in izberete tiste, ki jih nameravate vključiti. Glavne kategorije pripomočkov so naslednje:

 • Osnovni (Naslov, besedilo, slika, galerija, drsnik, gumb, ikona);
 • Struktura (Separator, Vesolje);
 • Vsebina (Navedba, kartica, tabela, tabela PRO, ocene, koraki, časovnica, cenik, časovnik, HTML koda, Google Iskanje, novice gradnik, galerija);
 • Spletna trgovina (Izdelek);
 • Zunanji (Ecwid, AddThis Sidebar, Kalkulator stroškov);
 • Mediji (Datoteka, Video, SoundCloud, SlideShare);
 • Kontakt (Kontaktni podatki, kontaktni obrazec, povratni klic, zemljevid, MailChimp, LiveChat, JivoChat);
 • Družbeno (Delite gumbe, družbena omrežja, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, VK, Disqus).

uKit ima vse, kar bo morda potreboval uporabnik za vzpostavitev celovitega spletnega mesta – samo izberite zahtevane bloke / gradnike, da dobite tistega, ki ustreza vašim potrebam spletnega oblikovanja. Integrirana nabor orodij storitve bo dovolj za zagon tako sodobne promocijske strani kot majhne spletne trgovine.

Gremo v živo

Med delom na oblikovanju spletnega mesta lahko ustvarite varnostne kopije svojega projekta, da lahko obnovite prejšnje. Takoj, ko končate s prilagajanjem svojega spletnega mesta, si lahko rezultat ogledate pred objavo. Tako boste lahko videli podrobnosti spletnega mesta in obstoječe napake / napake, da jih boste lahko pravočasno odpravili. Na koncu kliknite na »Objavi« gumb za prenos v živo.

Lastnosti & Prilagodljivost

UKit gradnik spletnih strani ima intuitiven in sodoben vmesnik. To je brez nepotrebnih funkcij in faz, ki upočasnijo postopek spletnega oblikovanja. Zaradi tega je storitev zelo učinkovita.

uKit Widgets

Blogi in ciljne strani

UKit poleg poslovnih spletnih strani omogoča ustvarjanje blogi in ciljne strani z največjo učinkovitostjo. Prva možnost se tukaj uresniči z dodajanjem gumba »Novice InformerPripomoček za spletno mesto. Pravkar nastavite obliko prikaza novic v nekaj klikih (seveda lahko stran spletnega dnevnika tudi domačo stran). Takoj za tem so objavljene vse objave v rubriki »NoviceTukaj bo objavljen razdelek v nastavljeni obliki.

uKit News Widget

Vse predloge uKit odlično delujejo za ciljne strani: so širokozaslonski, razdeljeni na bloke in vizualno privlačni. Tu je možnost aktiviranja sidrnega menija (Povezave v meniju se nanašajo na izbrane sklope spletnih strani). Še več, med premikanjem po strani je mogoče določiti položaj menija, da bo statičen. Očitno je tudi gumb “Up” na voljo tudi tukaj, tako kot je pripomoček za merjenje časa, brez katerega je nepredstavljivo eno stran. Nastavitev časovnika ne potrebuje tudi veliko truda in časa.

Še ena zanimiva možnost je objavljanje načrtovanih novic. Lahko pripravite novice, načrtujete objave in greste na primer na počitnice. Gradiva bodo samodejno dodana na spletno mesto v skladu z urnikom, ko vas ni. Lastniki spletnih dnevnikov bodo zagotovo videli resnično vrednost te funkcije.

e-trgovina

Poleg ostalih funkcij ne pozabite na priložnost za ustvarjanje spletnih trgovin uKit z uporabo integrirane Trgovina Ecwid funkcionalnost. Če ga želite uporabiti, se boste morali registrirati na spletnem mestu modula. Razstavna okna so tukaj videti nazorno in lepo.

Kljub temu vam ne bo uspelo zagnati velikega supermarketa To ni ravno priročno, saj boste morali ustvariti novo spletno stran za vsako kategorijo, nastaviti njeno zasnovo itd. Če imate čas in željo, lahko seveda izkoristite spodoben rezultat.

uKit Ecwid Widget

Vendar pa se pri predstavitvi luštne mini internetne trgovine ne boste soočali s težavami. Obstaja možnost, da dodate gumb za naročilo klica, cenike, pasice oglasov, »Dodaj to« plošča, ki uporabnikom omogoča skupno rabo povezav do potrebnih spletnih strani prek več socialnih omrežij. Prav tako obstaja priložnost za to “USocial.pro” plošča, ki se uporablja kot konstruktor gumbov. Omogoča vam izdelavo postavitve plošče, ki bo vključevala vse potrebne storitve, da jo lahko dodate na spletno mesto prav tam, kjer boste morali zbirati statistiko, povezano s kliki spletnega mesta. To je eno najmočnejših orodij, ki vam bo pomagalo povečati uvrstitev vašega projekta skupaj z uporabo orodij za SEO orodja.

UKit ima poleg vtičnika Ecwid tudi integrirano orodje za ustvarjanje spletnih trgovin. Na voljo je zunaj okvira in zagotovo bo všeč mnogim uporabnikom. To je “Izdelek” gradnik. Neomejeno število izdelkov za prodajo ali storitev lahko dodate z opisi in kakovostnimi fotografijami. Spletna trgovina je sestavljena iz treh delov, in sicer nakupovalne košarice in izdelkov, pojavnih oken, ki se uporabljajo za registracijo naročila in nastavitev oblikovanja kartice izdelkov na nadzorni plošči. Takole je videti: zavihek s fotografijo izdelka, opisom in gumbom za naročilo.

uKit Spletna trgovina

Prav tako lahko dodate 3 možnosti z neomejenim številom vrednosti za vsak izdelek. Za vsako možnost je mogoče določiti lastno maloprodajno stopnjo v odstotkih ali določeno vsoto. Če pred vrednostjo marže na drobno postavite znak «-», se stroški zmanjšajo za odstotek ali določeno vsoto v primerjavi z osnovno stopnjo. To funkcijo lahko najdemo v nastavitvah posameznega izdelka, in sicer v »Dodaj možnost« odsek.

Izberete lahko valuto (vse potrebne valute so na voljo tukaj), spletni graditelj naročilnic (nabor polj in njihove količine), možnosti pošiljanja in plačila v nastavitvah nakupovalne košarice. Prilagodite lahko tudi zasnovo nakupovalnega vozička (barve, privzeti napisi, odtenki). Obvestila o novih naročilih bodo dostavljena na navedeni e-poštni naslov. Od zdaj naprej ni treba vlagati veliko denarja v ustvarjanje spletne trgovine, da bi začeli prodajati po spletu.

Spletni kalkulator

Sistem ponuja zelo uporabno “Spletni kalkulator” gradnik, ki temelji na uCalc funkcionalnost. Ko dodate spletni kalkulator za določitev stroškov storitve na vašem spletnem mestu, boste dobili učinkovito orodje za zbiranje naročil. Uporabnikom so na splošno všeč takšne stvari: oseba lahko naročilo prilagodi in naenkrat ugotovi morebitne stroške. To uporabnike spodbudi k nakupu.

uKit Free Online kalkulator

Preglednice

uKit ponuja napredni pripomoček PRO Tables, ki je veliko bolj funkcionalen kot njegova standardna alternativa in omogoča ustvarjanje in natančno nastavitev tabel s prikazovanjem / skrivanjem obrob / glav, združitvijo / kopiranjem celic, izbiro barv za elemente mize, prilagajanjem velikosti polja itd. Poleg tega lahko izberete tudi želeno vrsto celice – običajno ali besedilno tipko stilov. Odvisno od vas je, da nastavite glavne parametre gumba in nastavite njegov pogled s prilagoditvijo zasnove, velikosti in drugih razpoložljivih konfiguracij.

Ne glede na to, ali morate dodati in spreminjati tabele, nastaviti predogled slik za družbena omrežja ali priljubljene sporočilce, vam bo napredni pripomoček za tabelo pomagal z lahkoto. Prav tako bo pospešil celotno zmogljivost uKita. Delo s pripomočkom je tako enostavno in hitro kot uporaba navadnih preglednic Google ali Excel. Če ste to storili že prej, boste postopek obvladali v nekaj minutah.

Pisave

uKit urejevalnik omogoča nastavitev parov pisav za spletno mesto in obrezovanje naloženih slik. Uporabnik lahko ročno izbere 2 pisavi (za naslov in ostalo besedilo) in podrobno nastavite svoje možnosti prikaza (medvrstni razmik, velikost, vrsta pisave, razmik med črkami). Te nastavitve so na voljo v razdelku »Oblikovanje«.

Zakaj je dovoljeno uporabljati samo 2 pisavi? Ni skrivnost, da mešanica različno oblikovanih črk pokvari celoten vtis spletnega mesta. Torej bo ta omejitev prispevala k dostojnemu rezultatu – karkoli boste izbrali, bo videti lepo. Preprosto ne uporabljajte drsnika za nastavitve, ki ga povlečete do končnih položajev. S takšnim orodjem boste lahko v nekaj klikih izboljšali oblikovanje spletnega mesta – pisave pomembno vplivajo na vtis, ki ga ustvarijo strani.

Slike in video

Priložnost za obrezovanje slik, ko jih na primer dodate v galerijo ali drsnik, omogoča prikaz potrebnega elementa, izogibanje vodnim žigom in drugim nepotrebnim podrobnostim. To je manjša, vendar precej uporabna funkcija. Grafika vašega spletnega mesta bo z njim postala bolj impresivna.

Vgrajeni pripomoček »Video« privlači tudi številne uporabnike. Z njegovo uporabo boste lahko dodali video povezavo, nastavili samodejni način prikaza, na koncu prikazali podobne videoposnetke, predstavili naslov videoposnetka in nadzorno ploščo predvajalnika. Te funkcije je mogoče aktivirati / izključiti v nekaj klikih le z uporabo drsnikov v nastavitvah pripomočka.

S programom uKit lahko nastavite video ozadje za kateri koli od razpoložljivih blokov. Za to ni potrebna namestitev zunanjih skriptov ali zapletena integracija kode – vsi se lahko z nalogo spopadejo v nekaj minutah. Nekaj ​​klikov bo dovolj, da bo vaša spletna stran bolj zabavna, interaktivna in dinamična. Ozadje videoposnetka bo živo prikazano za informacijskimi bloki in tako pritegnilo pozornost uporabnikov do želene vsebine.

Če želite nastaviti video ozadje, morate samo odpreti zavihek Ozadje, ki je na voljo v nastavitvah bloka, dodati povezavo iz vira videa, ki ga uporabljate (bodisi YouTube bodisi Vimeo) in konfigurirate glavne prikazne parametre (prekrivanje, intenzivnost, poravnava, povečanje, hitrost predvajanja videoposnetkov, učinki itd.).

Pripeti bloki

Funkcija omogoča izbiro in pripenjanje vsebinskih blokov na določenem mestu spletnega mesta na vrhu strani ali na dnu strani. Funkcijo lahko uporabite na katerem koli bloku, ki je na voljo na vaši spletni strani, razen podnožja in glave. Postopek pripenjanja blokov je preprost in enostaven, da ga uporabniki lahko dokončajo, tako bo raznoliko znanje o spletnem oblikovanju. Vendar ne pozabite, da bloka ne prilepite, če njegove dimenzije presegajo skupno višino zaslona ali če na vašem spletnem mestu obstaja fiksni meni, ki se premika navzdol, ko se pomikate po strani navzdol. V nasprotnem primeru lahko to negativno vpliva na izkušnjo brskanja uporabnikov.

Animacije ikon

uKit zdaj omogoča uporabo pripomočka Icon, ki je priložen nabor animacijskih učinkov za bolj privlačno predstavitev spletnega mesta. Skupno so razvijalci sistema dodali štiri nove učinke animacije, ki jih lahko izberete in uporabite za ikone svojih spletnih strani. Vsak učinek pa vsebuje seznam nastavitev, s katerimi lahko eksperimentirate s pogledom svojega spletnega mesta. Če obstaja takšna potreba, lahko na isti ikoni hkrati izberete in uporabite več učinkov, da izrazite svojo kreativnost in povečate stopnjo angažiranosti strank. Hitrost animacije in možnosti prikaza se lahko ločeno prilagodijo glede na potrebe vašega spletnega oblikovanja.

Uporabni pripomočki

“Časovna premica” in “Koraki” so najboljši vzorci zanimivih specifičnih pripomočkov uKit. Pomagajo prikazati informacije o katerem koli zaporedju dejanj v najugodnejši luči, naj bo to razpored dogodkov, koraki, potrebni za dosego določenega rezultata, plakat dogodkov itd..

uKit Steps Widget

Razlika med gradniki je v orientaciji vsebine, ki je lahko vertikalna ali vodoravna. Nastavitve omogočajo izbiro zasnove ikon, da označite korake, delilnike, podpise itd. Takšni elementi so na poslovnih spletnih mestih videti povsem naravno, kar je zelo pomembno, saj večina ljudi ceni kakovostne infografike.

Posodobil je tudi graditelj spletnega mesta Gradnik socialnih omrežij tako da ga razširite z naborom novih trendovskih storitev, vključno s WhatsApp, Telegram, Viber in še več. Te aplikacije bodo koristne večini uporabnikov, ki se bodo soočili s potrebo po določitvi povezav do teh znanih sporočil in sistemov socialnih medijev, medtem ko bodo ustvarili svoja spletna mesta.

Integracija pošiljanja impulzov

uKit je napovedal integracijo s SendPulseom. Priljubljeni gradnik je zdaj dostopen vsem, ki želijo samo z nekaj kliki dodati in prilagoditi priročna spletna obvestila za obiskovalce spletnega mesta. Povezovanje pripomočka SendPulse je enostavno in hitro. Samo pridite do armaturne plošče, izberite ustrezen element in omogočite svoja push obvestila. Celoten postopek traja manj kot minuto.

Gostovanje

Neomejen prostor za shranjevanje datotek in samodejna optimizacija fotografij uporabnikov sta pomembni prednosti storitve. Ni veliko novincev, ki razumejo pomembnost stiskanja slik, ki jih bomo uporabili na spletni strani. Vse 6 MB fotografije z zrcalnega strežnika bodo samo uničile delovanje spletnih strani, na katerih bodo objavljene.

Hitrost nalaganja spletnih strani je pomemben dejavnik razvrstitve za iskalnike. To pomeni, da imajo spletna mesta, ki se nalagajo počasi, slabše rezultate iskalnikov v primerjavi s tistimi, ki se nalagajo hitreje, tudi če ostale značilnosti ostanejo enake. Slike pa so najobsežnejši elementi spletne strani in vsebujejo največjo količino megabitev spletnih strani.

Ko gre za uKit, sistem naredi več kopij fotografij takoj, ko jih naložimo z uporabo algoritmov Progressive JPEG in Progressive PNG. Kopije so različnih velikosti, da ustrezajo stolpcem Bootstrap, ki jih je mogoče prenesti v različnih dimenzijah in na različnih napravah. To pomeni, da sistem samodejno optimizira slike, kar lahko znatno poveča nalaganje spletnih strani. Tako se rešuje eden najbolj razširjenih problemov, s katerimi se danes srečujejo novorojenci. Spletno mesto bo delovalo hitro, ne glede na moč kamere.

Promocija

Možnosti promocije spletnih strani uKit se uresničujejo na zanimiv način. Z zagonom nadzorne plošče si lahko ogledate sistemska priporočila o učinkoviti optimizaciji iskalnikov projektov. Novorojenci bodo cenili takšno pomoč.

uKit SEO - uKit Builder spletnih strani

SEO je super tukaj: lahko izpolnite metaoznake za vsako spletno stran. Sinhronizacija Google Analytics bo pomagala spremljati statistiko in učinkovito upravljati strategijo promocije. Možnost, ki omogoča dodajanje organizacije na Googlove zemljevide, bo prispevala tudi k promociji iskalnikov in uporabnikovemu odnosu.

uKit omogoča tudi prilagoditev strani 404 glede na vaše potrebe. Tu lahko dodate edinstveno besedilno sporočilo ali sliko, ki bo na primer predstavila identiteto vaše blagovne znamke. Za poenostavitev postopka prilagajanja lahko uporabite eno od treh razpoložljivih predlog oblikovalca. Ta možnost je na voljo v razdelku Strani / storitve.

Service Orodja

Priložnost za aktiviranje različice spletne strani za slabovidne osebe je v enem kliku še en vrhunec storitve. To možnost najdete v razdelku »Oblikovanje«. Dobro bo delovalo za tiste uporabnike, ki jih bodo morali ustvarite izobraževalno spletno stran (šola, univerza itd.) ali projekt katere koli druge vladne institucije. Za te vrste spletnih mest obstajajo posebne zakonske zahteve: za uporabnike z slabovidnostjo morajo ponujati posebne različice. uKit to omogoča z lahkoto: obiskovalci vašega spletnega mesta bodo na plošči, ki jo najdete pod glavo spletnega mesta, lahko izbrali pisavo, barvno shemo in možnosti prikaza slike..

Obstajajo tudi druge funkcije uKit, nad katerimi boste navdušeni. Na primer, ustvarili boste lahko svojo zanimivo in privlačno obliko 404 spletnih strani (»Strani« / »Storitve«), med pomikanjem aktivirajte blok animacijo (med pomikanjem se prikaže glavni prikaz vsebine) ali namestite številne oznake zemljevida (do 10), če ima vaše podjetje podružnice na drugih lokacijah. Tako boste lažje pospešili oblikovanje podobnih blokov na različnih straneh spletnega mesta, tako da jih boste kopirali in dodali v razdelek »Priljubljene«, da boste hitro dostopali do njih. Tako deluje: samo izberete blok, kliknete puščico na ikono njegovih parametrov in nato izberete spletno stran, kamor jo je treba postaviti. To je to!

Pojavna okna

Obstaja še ena uporabna funkcija uKit ponuja: to je priložnost za nastavitev načina, kako se bodo pojavljala pojavna okna. Odprite meni »Strani« in izberite točko »Pojavno okno«. Pojavna okna se lahko prikažejo takoj, ko kliknete gumb, po urniku časovnika, ko se pomaknete (takoj po zaključku 75% drsenja) ali pri zapiranju strani. V vsebino pojavnih oken lahko dodate posebne ponudbe, oglase ali druge elemente.

Integracija CRM

uKit se ponaša tudi z integracijo AmoCRM, ki jih najdemo v osnovni ravni možnosti nadzorne plošče. AmoCRM je preprost in intuitiven sistem računovodstva potencialnih strank in poslov, ki vam bo pomagal nadzorovati in povečati prodajo. Če želite začeti sinhronizacijo podatkov, boste potrebovali račun, ki bo registriran na uradni spletni strani storitve. Vzpostavitev CRM bo pomagala pri izvedbi učinkovitejših promocijskih kampanj.

uKit SSL CRM Integracija

Sistem bo zbiral podatke o vsaki odjemalcu (ime, naslov, elektronska pošta, telefon), pošiljanje obvestil o novih dogodkih na vaš e-poštni naslov. To je sinhronizirano z obrazci v pojavnih oknih, obrazcih za povratne klice in pripomočkom spletne trgovine. Statistiko lahko pregledate po e-pošti ali desno na nadzorni plošči AmoCRM. Možnost bo še posebej uporabna za lastnike spletnih trgovin, zgrajenih z uKit.

Korporativne stranke bodo cenile priložnost, da poslovno e-pošto priložijo prav na armaturno ploščo. Potrebno je le povezati domeno s spletnim mestom. Takoj za tem boste lahko registrirali e-poštno sporočilo, ki je videti kot “ime @ vaša domena”. To je precej lepo in preprosto.

Domene

Pogovorimo se o domenah. Brezplačna poddomena, kot je youwebsite.ukit [dot] me bo prvotno dodeljen vašemu novo registriranemu spletnemu mestu. Pri raziskovanju / testiranju sistema deluje dobro za poskusno obdobje. Samoumevno je, da ga boste morali naknadno spremeniti, če se boste še naprej uporabljali uKit in z njim oblikovali spletno mesto.

Takoj, ko se naročite na načrt Premium, boste lahko povezali poljubno domeno ali kupili novo prek vmesnika graditelja spletnega mesta (na katerem koli območju, ki ga želite). Za to bo potrebnih nekaj klikov na nadzorni plošči. Domena se bo spremenila v približno 15 minutah po oddaji naročila.

Varnost SSL

Prav tako lahko brezplačno povežete SSL potrdilo s svojo domeno. Če želite povezati HTTPS, morate samo odpreti nadzorno ploščo, na seznamu izberite ustrezen pripomoček in ime domene. Približno pol ure boste prejeli obvestilo o uspešnem zaključku postopka. Na splošno kliknete 2 gumba in vaše spletno mesto deluje po zavarovanem protokolu HTTPS brez dodatnih denarnih naložb!

SSL je sprva obvezen za spletna mesta, ki sprejemajo spletno plačilo. Google, na primer, spletna mesta brez tega potrdila že označuje za nezanesljiva. Razpoložljivost zavarovanega protokola HTTPS vpliva tudi na uvrstitev spletnih strani iskalnika in na stopnjo zaupanja strank. Kakor koli že, uporaba certifikata je boljša od delovanja spletnega mesta brez njega. Še več, brezplačen je – tukaj ni treba razmišljati. Samo uporabite!

Začasen dostop do upravljanja spletnega mesta

uKit omogoča začasen dostop do vašega spletnega mesta vsem, ki so morda vključeni v njegovo upravljanje. Imetnik pravic bo s pomočjo te funkcije lahko urejal / posodabljal oblikovanje spletnega mesta, dodajal / odstranjeval strani in pripomočke, dostopal do Google Analytics, brskal po statističnih podatkih spletnega mesta, konfiguriral njegove SEO parametre. Takšne pravice, kot je ogled zgodovine obračunavanja in upravljanje plačil, ne bodo dostopne osebi, s katero si deli začasni dostop do spletnega mesta.

Pomembno je, da sistem samodejno ustvari varnostno kopijo spletnega mesta takoj, ko odobrite začasen dostop. Tretji uporabnik ga ne bo mogel izbrisati. Če se med postopkom upravljanja spletnega mesta nekaj zgodi, bo lastnik lahko obnovil začetno različico spletnega mesta. Prav tako je mogoče kadar koli preklicati pravice dostopa. Najdaljše začasno trajanje dostopa traja 999 dni.

UKit nabor funkcij bo neizkušenim uporabnikom resnično omogočil zagon učinkovitih spletnih mest (in to ni promocijski slogan). Tu sploh ni treba dvomiti.

Oblikovanje & Predloge

Tudi možnosti prilagajanja dizajna uKit so precej obsežne. Izdelovalec spletnih strani omogoča izbiro med več dizajni, ki imajo sodoben in eleganten videz. Na vas je, da izberete temo, ki vam je najbolj všeč in ji daste edinstveno privlačnost. Kar morate vedeti, je, da se predloge uKit razlikujejo ne le po barvnih shemah in slikah glave, temveč tudi po njihovi strukturi in oblikovalskih pristopih.

Predloge strani

Kakovost in vsestranskost predloge je tisto, kar uporabniki najprej opazijo pri raziskovanju uKita. Vse predloge so razdeljene na 40 tem in niš, ki vsebujejo več kot 500 odzivnih tem, ki ustrezajo vsem okusom. Zasnova vsake teme ni dokončna. Pripravljene bloke lahko preuredite, ustvarite in izbrišete, spremenite drsne slike, barve poljubnih elementov, pisav, zaporedja menijev itd. Če boste morali izbrano predlogo spremenite v katero koli drugo.

uKit uporabnikom nudi fleksibilen in kvaliteten material. S sodelovanjem z njim lahko na koncu dobite osupljivo spletno mesto z vsemi potrebnimi funkcijami (glejte resnično Primeri spletnega mesta uKit). Za poenostavitev postopka spletnega oblikovanja je zaželeno izbrati nišno predlogo. To je lahko fotografija, gradbeništvo, pravo, prevoz blaga, turizem, finance, izobraževanje (to je nedavno dodana predloga kategorije) in več. To je zanesljiv način za pridobivanje primerne strukture spletnega mesta in demo vsebine. Z urejanjem vsebine boste lahko polovico spletnega mesta oblikovali v manj kot 20 minutah in prilagodili ozadje, barvo in morda privzeti položaj blokov in pripomočkov.

uKit Brezplačne predloge

Če želite, lahko predlogo med postopkom spletnega oblikovanja spremenite. Ni važno, na katero kategorijo se bo nanašala nova predloga, prišla bo z demo vsebino prvotno izbranega vzorca. To je priročno, saj v temi teme svojega spletnega mesta ne boste mogli ničesar pokvariti, tudi če za spletno mesto za fotografije uporabite gradbeno predlogo. To je tudi dodaten razlog, da izberete dizajn iz svoje kategorije.

Odzivnost predloge je še en vrhunec sistema – teme so prilagodljive in se lahko samodejno prilagodijo vsakemu zaslonu pametnega telefona, tabličnega računalnika ali prenosnika. Meniji “Sendviča” izgledajo odlično na vseh zaslonih, bloki pa prilagodljivo spreminjajo svoje velikosti.

Globoko prilagajanje dizajna

Ni nobenih ključnih načinov za prilagajanje predloge uKit, saj so po strukturi in postavitvi vse podobne. To je posledica dejstva, da je sistem večinoma usmerjen v potrebe novorojenčkov, ki pogosto nimajo niti osnovnega znanja o spletnem oblikovanju in veščin kodiranja. Vsestranskost in prilagodljivost bloka je tisto, kar daje vsaki predlogi personaliziran videz.

Ko pa gre za globoko prilagoditev dizajna, lahko začnete z nastavitvami ozadja, ki so na voljo za vsak blok. Kar je impresivno, lahko kot ozadje izberete in vključite celo Google / Bing zemljevid. Nastavitve prekrivanja in motnosti omogočajo nastavitev zemljevida glede na celotno zasnovo spletnega mesta, tako da je lahko berljiv in jasen.

Očitno lahko uporabite tudi standardne slike, da ustvarite želeno ozadje bloka. UKit omogoča aktiviranje učinka paralakse v ozadju in tako vašemu spletnemu mestu daje izjemen videz. Upoštevajte, da je tukaj dostop privzeto dodeljen. Poleg tega lahko za vsak blok nastavite strukturo s klikom na ustrezni gumb v zgornjem kotu spletnega mesta. Tukaj lahko izberete širino zaslona glede na poslano vsebino, prilagodite parametre poravnave za posamezne elemente in izberete najprimernejšo vrsto bloka.

Prilagodljiv pogled na spletno mesto

UKit za izboljšanje izkušenj z brskanjem uporabnikov omogoča natančno prilagoditev videza spletnega mesta za mobilne naprave in tablične računalnike. Bloke, ki jih ne boste želeli prikazati v mobilnem načinu, lahko skrijete, spremenite število stolpcev gradnikov in blokirajte ozadja. Prav tako je mogoče konfigurirati položaje pripomočkov, tako da jih delimo v 2 stolpca, če jih gledamo na tablicah.

Upoštevajte, da se različica spletnega mesta za mobilne naprave samodejno sinhronizira z začetnim videzom spletnega mesta. Vendar bodo nastavitve za namizje blokovne ozadja izgubile sinhronizacijo z mobilno različico, takoj ko omogočite funkcije, značilne samo za brskanje po mobilnih napravah.

Pomoč strankam

Možnosti uKit za podporo strankam so dovolj vsestranske, da ustrezajo potrebam večine uporabnikov sistema. Ne glede na težave, s katerimi se srečujete med raziskovanjem in obvladovanjem sistema, boste lahko izbirali med naslednjimi podpornimi rešitvami:

 • Zmogljiva baza znanja – to je najboljša destinacija za vse uporabnike, ki se pri delu s sistemom srečujejo s težavami s spletnim oblikovanjem ali upravljanjem spletnega mesta. uKit ponuja na desetine najbolj razširjenih vprašanj in odgovorov, ki so razdeljeni na teme za poenostavitev iskanja uporabnikov. To je tudi mesto, kjer lahko preberete informativne članke, ki pokrivajo najpogostejša vprašanja, ki jih uporabniki zanimajo;
 • Skype in e-pošta – če v bazi znanja ne najdete odgovorov na vprašanja, povezana s sistemom, si vzemite čas za stik s strokovnjaki uKit prek Skypea ali e-pošte z obrazcem za povratne informacije na uradni spletni strani;
 • Blog – lahko tudi preverite uradni blog uKit brskanje po člankih o razvoju spletnih strani, s pomočjo katerih boste seznanjeni s sodobnimi trendi v industriji;
 • Klepet v živo – Podpora za uKit live chat je na voljo 24 ur na dan, da sistemskim naročnikom zagotovi pravočasno pomoč vsakič, ko naletijo na težave, ko delajo na razvoju svojih projektov, upravljanju ali nadaljnji promociji.

Kot vidite, imajo uporabniki uKit več možnosti za podporo. Vse je odvisno od zapletenosti težave, s katero se soočajo, in njihove stopnje ozaveščenosti o spletnem oblikovanju.

Načrti & Cene: Koliko stane uKit?

Kar zadeva cenovno politiko, ima sistem veliko ponuditi – plačani načrti so tukaj zelo dostopni. Ob plačilu 3, 6 mesecev ali 1-2 let hkrati vam bo na voljo še ugoden popust – -5%, -10%, -20% in -30%. Tako je daljše trajanje naročnine, večji bo popust. Mimogrede, sistem dodatno ponuja popuste tudi tistim uporabnikom, ki vodijo več spletnih strani hkrati z enim od svojih načrtov.

Trenutno ima uKit 4 plačane naročnine:

uKit Cene

 • „Minimalno“ (5 USD / mesečno) – ponuja vsa potrebna orodja in funkcije, ki jih lahko uporabite za zagon odlične spletne strani. Načrt je na voljo z možnostjo povezave z domenskim imenom, neomejenim številom strani, obiskovalci in diskovnim prostorom, neomejenimi SMS-obvestili, 24-urno podporo, brezplačnim gostovanjem, varnostno kopijo in več kot 200 profesionalnimi dizajni.
 • “Osnovni” (10 $ / mesečno) – podeljuje napredno statistiko in neomejen dostop do predlog za premijo. Poleg funkcij, ki jih ponuja minimalni načrt, osnovna naročnina vsebuje podporo za klepet v živo, odsotnost sistemskih avtorskih pravic, zmogljiva orodja za sledenje statistik, cilje Google Analytics in dostop do vrhunskih modelov. To je najboljša izbira za vaše podjetje!
 • “E-trgovina” (12 $) – omogoča ustvarjanje spletne trgovine z integrirano nakupovalno košarico in več možnostmi nakupa. Načrt ponuja brezplačno 14-dnevno preizkusno različico in več edinstvenih značilnosti niš. Sem spadajo vsestranske možnosti pošiljanja in plačila, nastavitve nakupovalnih košaric, izbira valute, sprejemanje spletnih plačil (PayPal, Wallet One itd.).
 • “Pro” (15 $) – odkriva veliko dodatnih kodiranja in ustvarjalnih prednosti za strokovnjake, kot sta integracija kode po meri ali uporaba barvne sheme po meri. Tu je na voljo tudi funkcija e-trgovine

Izdelovalec spletnih strani nima popolnoma brezplačne možnosti, vendar ima 14-dnevno brezplačno preskusno različico, ki omogoča neomejen dostop do nabora funkcij, ki je vključen v Minimalni načrt. Takoj, ko se preizkus izteče, bo vaše spletno mesto shranjeno na sistemskih strežnikih eno leto. V tem času boste lahko nadgradili načrt, ki najbolj ustreza vašim potrebam in nato kadar koli objavili spletno mesto.

Poleg tega ima uKit ponudbo, ki pokriva trenutno potrebo vsakega podjetja, da ima spletno stran. Če potrebujete bolj profesionalno poslovno spletno mesto, vendar nimate časa ali želje, da bi sami razvili njegov razvoj, lahko pri sistemskih razvijalcih naročite projekt pripravljen na ključ v višini 100 dolarjev. To je zelo poskusna ponudba za ljudi, ki so zaposleni pri opravljanju svojih poslovnih nalog in ustvarjanju dobička.

UKit Pregled zaključka

uKit je nedvomno vrhunski graditelj spletnih mest za mala podjetja. Sistem ima nabor funkcij, potrebnih za ustvarjanje poslovnih spletnih mest, osebnih promocijskih spletnih mest, portfeljev, majhnih spletnih trgovin ali privlačnih ciljnih strani. Storitev je pridobila zaupanje številnih oboževalcev, med katerimi so večinoma mladi podjetniki in izkušeni lastniki podjetij, ki želijo razširiti svojo poslovno spletno prisotnost. Zdaj pogosteje naletimo na spletna mesta uKit in tam je veliko spodobnih vzorcev.

Glede na glavno poslovno osredotočenost graditelja spletnega mesta in njegov prikladno organiziran nabor funkcij je uKit vsekakor vreden denarja. Sistem pogosto zagotavlja ugodne popuste do 50%. Razvijalci jih ponujajo na skoraj vse počitnice. Kot rezultat, lahko platformo uporabite z minimalnimi stroški.

Neprekinjeni razvoj, uvajanje novih tehnologij, povezovanje s koristnimi storitvami so močne točke projekta. Od danes aktivno širi nov nabor funkcij. Samo poglejte si možnost pretvorbe Facebook strani na spletna mesta uKit. Če začnete sodelovati s storitvijo, boste v približno enem letu izkoristili še bolj impresivne možnosti. Takšna pozornost sistemskih razvijalcev projektu zelo koristi za stranke. Vaša spletna stran se bo še naprej razvijala. In tako bo tudi vaše podjetje.

Ustvarite spletno mesto BREZPLAČNO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map