Pregled Pinegrowa

Pregled Pinegrowa


Pinegrow (trenutna verzija 5.9) – desktop je softver namijenjen kreiranju novih web stranica od početka, kao i uređivanju već postojećih stranica. Snažna platforma funkcionirat će za početnike bez kodiranja koji trebaju stvoriti responzivne stranice pomoću jednostavne WYSIWYG platforme. Namjenski koderi i programeri također će imati koristi od softvera koji omogućuje jednostavno korištenje CSS, HTML i PHP okruženja za brzo i brzo stvaranje novih stranica. pretvoriti ih u WordPress web mjesta.

Sustav pruža niz korisnih značajki. Podržava WP, Bootstrap i Foundation. Korisnici mogu prilagoditi svoje projekte u stvarnom vremenu ili rukovati uređivanjem više stranica. Bez obzira jeste li posvećeni web dizajner ili početnik bez tehničkih vještina, Pinegrow ima što ponuditi izvan okvira. Pogledajmo pobliže ovaj softver i značajke koje on pruža.

1. Jednostavnost upotrebe

Pinegrow je dobra opcija za korisnike bez iskustva s kodiranjem, kao i za profesionalne programere. Omogućuje potpuni pristup izvornom kodu s mogućnošću uređivanja ili izmjene. U isto vrijeme, softver dolazi s intuitivnim WYSIWYG alatom koji omogućuje kreiranje ispočetka a da zapravo ne napišete kod.

Softver dolazi kao desktop instrument. To znači da prvo morate imati instaliran na računalu. Sve što trebate je otići na službenu web stranicu Pinegrow i odabrati verziju ovisno o OS-u koji koristite. Ovdje imamo opcije za Windows, MAC ili Linux. Odaberite verziju koja vam je potrebna i preuzmite datoteke da biste dovršili postupak instalacije. Sve što trebate je slijediti jednostavne savjete na isti način na koji instalirate bilo koji drugi softver.

Preuzimanje Pinegrow-a

Sada ste spremni za pristup platformi. Sustav ima besplatnu probnu inačicu kako bi korisnici provjerili kako to funkcionira. Da biste aktivirali besplatno razdoblje, morate pokrenuti program, naznačiti svoju e-poštu, unijeti lozinku i potvrditi je iz pristigle pošte s tim automatskim pismom poslanim odmah. Konačno ćete se naći u uređivaču sa svim dostupnim alatima.

Postupak uređivanja

Iskreno, novorođenče bi moglo biti preplavljeno setom instrumenata koji su dostupni na nadzornoj ploči. Ali ako kodiranje ne planirate raditi, teško da će vam trebati većina. Proces gradnje obično će se odvijati unutar okruženja WYSIWYG s izborom blokova i elemenata za dodavanje. Da biste započeli, morate dovršiti sljedeće korake:

 1. Kliknite na ikonu “novi projekt ili stranicu”.
 2. Odaberite vrstu stranice koju želite stvoriti (WP, Bootstrap, Foundation ili obični HTML).
 3. Započnite postupak izgradnje pomoću alata u gornjem lijevom kutu.
 4. Pinegrow create project

Dobra ideja je započeti s knjižnicom. Sadrži izbor različitih elemenata koje možete dodati svojoj stranici. Izbor blokova je širok. Ovdje imamo promo elemente i zaglavlja s tipkama “buy”, tablice cijena, izjave, kontakt obrasce, blokove za sadržaje, galerije itd. Sve što trebate je odabrati element i staviti ga na područje zgrade.

Za svaku stranicu koju stvorite, Pinegrow nudi niz opcija. Korisnici ga mogu duplicirati i uređivati ​​u načinu na više stranica bez potrebe za prebacivanjem između različitih zaslona. Također možete pogledati kôd, kao i napraviti neke male promjene. Štoviše, imate priliku pregledati stranicu u pregledniku, provjeriti je da li ima HTML pogrešaka, upravljati knjižnicama za svaku odvojenu stranicu itd..

Prilagodba stranice Pinegrow

Osim poboljšane prilagodbe stranica, korisnici će moći i sami uređivati ​​blokove. Na primjer, možete kopirati i lijepiti tekstove na predviđene prostore, mijenjati tipografiju i najbolje iskoristiti napredni vizualni uređivač (malo ćemo detaljnije opisati njegovu funkcionalnost).

Uvođenje web mjesta

Pinegrow je samo uređivač web mjesta. To nije sve u jednom rješenje s domenom i hostingom koji su uključeni u paket. Dakle, morat ćete se prethodno pobrinuti za njih. Istovremeno, on nudi jednostavan način pretvaranja stranica u WordPress. Sustav ima niz opcija koje su optimizirane za WP, s mogućnošću izvoza teme i neka je instaliran na hosting. Štoviše, korisnici će imati priliku uvesti sadržaj s postojeće web stranice ili neprimjetno dodati preko 200 WordPress akcija.

Uvođenje web stranice Pinegrow

Iskusni koderi će cijeniti gomilu značajki za rad s izvornim kodom, pregledati već postojeća CSS pravila, dodavati nove klase, postavljati različita svojstva za određeni blok ili odjeljak, uređivati ​​tekstove, sadržaj i još mnogo toga. Novopečenima će možda trebati malo vremena da shvate kako raditi sa uređivačem. Međutim, sam proces izgradnje izgleda prilično jednostavno s Pinegrowom.

2. Značajke & savitljivost

Pinegrow izgleda vrlo moćno u pogledu značajki. Većina ih se uglavnom odnosi na postupak uređivanja. Za to je zapravo dizajnirana platforma. Pogledajte neke osnovne mogućnosti koje pruža sustav.

Poboljšani postupak uređivanja

Pinegrow ima gomilu pametnih alata za rješavanje procesa izrade web stranica na različite načine. Bilo da ste početnik ili posvećeni profesionalac, cijenit ćete sljedeće:

 • Smart WYSIWYG alat – olakšava dodavanje novih blokova, dupliciranje istih, preuređivanje strukture stranica, brisanje elemenata koda kao i dodavanje novih.
 • Zbirka elemenata – knjižnica stranica ima bogat izbor elemenata za dodavanje i uređivanje. Jednostavno pronađite potreban blok i povucite ga i ispustite u područje za uređivanje. Možete ga premjestiti ili zamijeniti kad god je to potrebno jednim klikom.
 • Uređivanje blokova – svaki blok dolazi s zasebnim postavkama za uređivanje. Korisnici mogu uređivati ​​sadržaj ili tekstove unutar bloka, dodavati nova svojstva, modificirati HTML kôd, dodavati veze, brisati itd.
 • Oblikovanje sadržaja – klikom upravljajte oblikovanjem sadržaja i dodajte naslove H1… H6 kako biste ga učinili SEO-prilagođenijim i strukturnijim.
 • Pregled Pinegrowa

Potpuno funkcionalne teme WordPress

Pinegrow najbolje funkcionira kad god trebate stvoriti WordPress teme za vaše buduće projekte. Sustav olakšava pretvaranje gotovih HTML stranica u WP temu. Jednostavno dodijelite potrebnu radnju s popisa preko 200 WordPress akcija dostupnih na nadzornoj ploči. Oni se razlikuju od dijelova predložaka i petlje do WP alata za prilagođavanje, navigacije i paginacije, kao i prilagođenih WordPress upita.

Fleksibilan način pregleda

Nakon što dovršite postupak izrade, možda biste trebali pogledati kako vaša web stranica funkcionira na različitim uređajima, uključujući radnu površinu i mobilne uređaje. Pa, Pinegrow vam omogućuje pregled web mjesta u više verzija istovremeno. Platforma omogućuje otvaranje dva prikaza stranica koji predstavljaju dvije odvojene stranice. Ne samo da ih možete istovremeno pregledati, nego i uređivati ​​bez prebacivanja između nekoliko zaslona.

Pinegrow fleksibilan način pregleda

Način pregleda dostupan je s tri glavne opcije. Uključuju zaslon računala, prijenosno računalo i pametni telefon. Nadalje, korisnici mogu imati koristi od naprednih postavki pregleda i odaberu određenu veličinu zaslona, ​​točke prijeloma i druge postavke kako bi imali široku viziju kako će web stranica izgledati na raznim gadgetima.

Alati za rad sa sustavom Bootstrap i Foundation

Osim stvaranja WP tema, Pinegrow dolazi s poboljšanom podrškom za Bootstrap i Foundation. Korisnici dobivaju skup instrumenata koji osiguravaju vizualnu kontrolu nad izgledom. Ovdje također imamo knjižnicu s komponentama i blokovima za dodavanje. Primjenjuju se i na Foundation i Bootstrap. Slobodni ste prilagoditi elemente, promijeniti veličinu stupaca i blokova, raditi s mrežama, dodati modalitete na stranicu i gumbe za njihovo otvaranje.

bootstrap – je besplatni alat otvorenog koda za napredne programere koji traže okvir za izradu Javascript i CSS predložaka gumba, obrazaca, navigacije i ostalih komponenti web sučelja.
Temelj – prilagodljiv je okvir za upravljanje naprednim razvojem. Dolazi s izborom responzivnih mreža kao i ostalih elemenata korisničkog sučelja, tipografije i gotovih predložaka..

3. Dizajn & Predlošci

Pinegrow nema gotove predloške. Zašto bi to trebao? Sustav dolazi s dovoljno alata za stvaranje stranica od početka, osim moćnog vizualnog uređivača. Možete promijeniti doslovno svaki detalj u bloku, ali i sami dodati onaj kodirani. Platforma omogućava potpunu kontrolu nad CSS-om.

Pinegrow predloške i dizajn

Uđite u uređivač i izmijenite margine i podloge, promijenite pozicioniranje blokova, uredite fontove i tekstove, dodajte sjene, zamijenite pozadinu, dodijelite nova pravila i klase svojim elementima, uredite CSS mreže i još mnogo toga. Pinegrow osigurava uređivanje putem interneta. To znači da ćete vidjeti sve promjene u stvarnom vremenu s mogućnošću pregleda stranice u pregledniku, kao i koristi od sveobuhvatnih postavki pregleda mobilnog uređaja. To znači da će vaša web stranica biti 100-postotna reakcija unatoč dimenzijama uređaja, OS-a, nosača ili zaslona.

4. Podrška kupcima

Platforma nudi veliku podršku na različite načine. Prije svega, Pinegrow ima ogromnu bazu znanja s mnoštvom članaka, video vodiča i vodiča. Centar za pomoć uključuje i odjeljak “Kako započeti”, kao i dokumentaciju.

Korisnička podrška Pinegrow-a

Drugo, pomoću trake za pretraživanje možete brzo pronaći odgovor na pitanje Jednostavno upišite problem koji trebate riješiti. Ulazak u zajednicu Pinegrow također bi mogao biti dobra ideja. Forum će biti dobra prilika za savjetovanje korisnika s iskustvom kako bi podijelili svoje vlastito iskustvo.

I posljednje, ali ne najmanje bitno, možete kontaktirati tim za podršku putem:

 • Slaba zajednica;
 • Email;
 • Cvrkut.

Svakoj od opcija može se pristupiti s nadzorne ploče i na službenom web mjestu.

5. Planovi & cijena

Sustav prodaje jednokratne licence. Drugim riječima, plaćate samo jednom i imate doživotni pristup svim značajkama uređivača. Istovremeno se možete odlučiti za mjesečnu pretplatu. Pinegrow je dostupan u tri glavne verzije. Uključuju Standard, Pro i Pro s WordPressom.

Pinegrow planovi i cijene

Cijene variraju ovisno o tome jeste li pojedinac, tvrtka, student ili postojeći korisnik koji želite ažurirati postojeću licencu. Za pojedince jednokratne cijene su sljedeće:

 • Standardna licenca košta 49 dolara.
 • Pro Licenca košta 99 USD s dodatnim uređivanjem više stranica, glavnim stranicama i CSS komponentama.
 • Pro s WordPress licencom košta 149 dolara s alatima za stvaranje WP tema spremnih za proizvodnju.

Što se tiče mjesečnih cijena, one su 10 i 15 USD po Pro i Pro s WP-om. Standardna licenca nije dostupna za pretplatu. Mjesečne isplate bi mogle biti isplativija opcija u slučaju da platformu ne planirate koristiti duže vrijeme. Plaćate samo 10 USD mjesečno i nakon toga otkažete pretplatu s mogućnošću da se kasnije obnovi.

6. Pros & kontra

Kao rezultat toga, čini se da je Pinegrow fleksibilan instrument kad god trebate stvoriti odgovarajuće CSS, HTML i PHP teme sa ili bez kodiranja. Skup značajki izgleda neodoljivo, posebno za iskusne programere. Istodobno, mogu se javiti i neki mali nedostaci.

Pros:
Cons:
&# X2714; Potpuna kontrola nad izvornim kodom stranice.
&# X2714; Snažni vizualni urednik.
&# X2714; Izvrsno za rad s Bootstrapom i Foundation.
&# X2714; Pomaže u stvaranju gotovih tema za WordPress.
&# X2714; Bogata knjižnica blokova.
&# X2714; Intuitivni alati za uređivanje.
&# X2714; Odvojeni planovi za tvrtke, pojedince i neprofitne organizacije.
Možda je previše komplicirano od samog početka.
Nema mjesečne pretplate za standardnu ​​licencu.
✘ Samo jednokratna plaćanja za studente.

Zaključak

Pinegrow – je moćan alat za radnu površinu za stvaranje web stranica i web stranica od nule. Odlično djeluje za ljude sa i bez tehničkog znanja. Gurui kodiranja imati će koristi od potpune kontrole nad elementima stranice. Oni će dobiti priliku raditi s Bootstrapom i Foundation kao i iskoristiti maksimum iz moćnog vizualnog uređivača.

Novorođencima će od početka biti malo teško koristiti softver. S druge strane, dolazi s jednostavnim WYSIWYG uređivačem, bogatom bibliotekom blokova, jednostavnim alatima za uređivanje sadržaja itd. Jedini nedostatak ovdje je što Pinegrow nije rješenje sve u jednom. Trebat ćete obraditi izvoz web mjesta i instalirati ga na svoj hosting. U ovom slučaju, tradicionalni graditelj SaaS web stranica može biti jednostavnije rješenje sa svim značajkama uključenim u plan.

Preuzmite Pinegrow odmah

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map