GoDaddy pregled graditelja web stranica

GoDaddy pregled graditelja web stranica


GoDaddy – usluga je koja je stekla svjetsku popularnost ne samo kao poznati proizvođač web stranica u oblaku, već i kao tvrtka koja nudi web hosting i nazive domena. Trenutno omogućuje oko 77 milijuna web stranica, dok je broj njegove publike premašio 18 milijuna korisnika. Ovo je sjajno mjesto za pokretanje poslovne web stranice i dobro funkcionira za ljude koji imaju ideju što očekuju od projekta i žele dobiti profesionalnu web stranicu za poslovnu upotrebu.

Iskreno govoreći, GoDaddy nikada nije bio među našim omiljeni graditelji web stranica. Previše nespretno i bahato prodajno, nije nadahnulo samopouzdanje. Ali stvari su se malo promijenile od naše posljednje recenzije. Od danas, graditelj web stranica znatno se poboljšao, u potpunosti je obnovio svoju platformu. U rujnu 2019. GoDaddy je pokrenuo Website + Marketing, novi alat za izradu web stranica koji je jednostavan za korištenje s poboljšanim marketinškim značajkama. Izrađivač web stranica sada praktikuje potpuno novi pristup procesu izrade web stranica. Jeste li zaintrigirani vidjeti što usluga sada može ponuditi? Pogledajmo njegov ažurirani skup značajki.

1. Jednostavnost upotrebe

GoDaddy graditelj web stranica sada omogućuje izradu web stranica s malo ili nimalo programerskih vještina. Ako ste ikada sarađivali platforme povuci i ispusti, tada znate koliko su praktični i razumljivi. GoDaddy također dolazi s drag-and-drop editorom i stvara okruženje pogodno za mobilne uređaje kako bi se korisnici usredotočili na svoje ambicije web dizajna umjesto da se bave izazovima veb razvoja..

GoDaddy ima jednostavno i intuitivno sučelje, iako je početna stranica sustava pomalo zasićena odjeljcima, vezama i blokovima. Nije lako pronaći izrađivača web mjesta, odjeljka za hosting, pristup marketinškim alatima i odjeljak za korisničku podršku itd. Međutim, kada pristupite programeru web mjesta, sve postaje razumljivije. Nadzorna ploča usluge sadrži jednostavnu navigaciju jer su svi koraci postupka web dizajna prikazani na desnoj ploči. WYSIWYG uređivač odmah odražava vaše promjene. To je vrlo zgodno za korisnike koji prvi put rade sa sustavom. Dobivate potpunu kontrolu nad cjelokupnim procesom izrade web stranica. To je jedan od razloga što većina korisnika cijeni uslugu.

2. Značajke & savitljivost

GoDaddy je višenamjenski graditelj web stranica koji dobro funkcionira za stvaranje različitih vrsta web stranica. Usluga je lijepo rješenje za poduzetnike koji žele pokrenuti poslovne web stranice. Ono što trebate je pružiti podatke o vašoj tvrtki, odabrati logotip, upravljati postavkama web mjesta i gledati način na koji se promjene prikazuju na zaslonu.

GoDaddy Editor

Možete koristiti takve značajke kao što su rezervacije, unosi, obrasci za povratne informacije na mreži i drugi elementi koje želite vidjeti na web mjestu svoje tvrtke. Ovdje je također moguće pregledati analitiku da biste vidjeli statistiku svoje web lokacije.

Odjeljak za dodavanje GoDaddyja

Kada je u pitanju stvaranje osobnih web stranica poput portfelja, na primjer, GoDaddy pomalo zaostaje za svojim renomiranim nišnim konkurentima. Graditelj web stranice ima lijepu galeriju fotografija sa dionicama i možete ih prenijeti vlastite.

Međutim, mogućnosti prilagodbe slike nisu toliko opsežne i ne možete puno učiniti na tome. Web stranice za portfelj zahtijevaju više mogućnosti prilagodbe kako bi se pokazao vaš kreativni talent. Istovremeno je moguće umetnuti audio i video datoteke sa SoundClouda, YouTubea ili Vimea. To će vašoj web stranici pružiti bolje performanse.

Blogovi

GoDaddy ima standardni motor za bloganje. Pokretanje bloga sa sustavom ne treba puno vremena, truda i znanja. To je prilično jednostavno i brzo. Na vama je da odlučite kako i kada dodati i ažurirati postove, integrirati medijske datoteke i druge elemente za jačanje korisničkog angažmana. Korisnici imaju dvije mogućnosti prijave, uključujući standardni postupak registracije i alat za prijavu na RSS feed.

GoDaddy Editor bloga

Među značajkama koje vam omogućuju stvaranje i prilagođavanje novog bloga ima smisla spomenuti osnovni uređivač slika, prilagoditi izgled, prilagoditi dizajn bloga i učinkovito organizirati sadržaj. Sustav također nudi opciju komentiranja koja korisnicima omogućuje komentare pod određenim postovima na blogu kako bi podijelili svoje ideje. Još jedna značajka bloganja koja GoDaddy nudi je opcija BYOB (Bring Your Own Blog) koja omogućuje povezivanje postojećih blogova objavljenih na drugim platformama u sustav bez potrebe za pokretanjem novog bloga ispočetka..

Iako GoDaddy pruža mogućnosti bloganja, njegova integrirana funkcionalnost i mogućnosti dizajna i dalje su prilično ograničene u usporedbi s renomiranim nišnim liderima. Sustav omogućuje izgradnju standardnog bloga, ali od njega ne treba očekivati ​​moćne perspektive bloganja.

eCommerce

Osim motora za bloganje, GoDaddy nudi i komplet integriranih alata i opcija e-trgovine. Međutim, vrijedno je spomenuti da ove značajke nisu dovoljno dovoljne za pokretanje profesionalne internetske trgovine sa značajkama. Graditelj web stranica nudi samostalni plan internetske trgovine koji vam omogućuje pokretanje i upravljanje standardnim projektom eCommerce. Ovo je lijep izbor za mala poduzeća i samostalne poduzetnike koji žele ići na mrežu.

GoDaddy uređivač internetske trgovine

Međutim, fokus e-trgovine GoDaddy je prilično ograničen. Skup značajki koje sustav nudi nije toliko opsežan da bi pokrenuo potpuno opremljenu profesionalnu internetsku trgovinu. Međutim, dovoljno je pokrenuti malu ili srednju web trgovinu. Među alatima za e-trgovinu s kojima dolazi GoDaddy, u početku ima smisla spomenuti priliku za stvaranje galerija proizvoda, dodavanje opisa i slika predmeta dodanih u kolekciju, kao i recenzije i izjave kupaca.

Uz to, dobivate priliku za kontrolu i prilagođavanje opcija upravljanja web trgovinama, postavljanje napuštene značajke oporavka košarica zajedno s parametrima plaćanja, poreza i otpreme. GoDaddy također nudi mogućnost povezivanja vaše internetske trgovine s računima društvenih medija. Neiskusni korisnici mogu dobiti SEO smjernice iz sustava koji im pomaže u rastu prometa, ostvarivanju profita i izgradnji široke baze klijenata.

Sve u svemu, motor eCommercea izrađivača web stranica je sasvim standardan i ne može se pohvaliti snažnim high end značajkama potrebnim za pokretanje i upravljanje profesionalnom internetskom trgovinom. Međutim, njegova je funkcionalnost dovoljna za izgradnju malog ili srednjeg projekta e-trgovine koji će pokretati promet, povećati volumen prodaje i povećati korisničku bazu.

Napredne mogućnosti upravljanja web stranicama

S GoDaddy-om ste upravo vi nadzirali značajke web lokacije, dizajn i izvedbu. Sustav dolazi s prikladnim uređivačem za povlačenje i ispuštanje, koji ne dopušta samo dodavanje novih odjeljaka i elemenata web stranice, već vam omogućuje i povlačenje i premještanje odjeljaka kako biste promijenili način izgleda i funkcioniranje vašeg projekta. Također možete integrirati zgodne padajuće izbornike kako biste pojednostavili navigaciju i učinili dizajn vaše web stranice preciznim i privlačnim.

Pored toga, možete integrirati promo banere, kontaktne obrasce i CTA tipke kako biste povećali promet, povećali stope prodaje, promovirali poslovanje i ostali povezani sa svojim kupcima. Biblioteka sa jednim slikama omogućuje vam da sve fotografije vaše web stranice držite na jednom mjestu. To se posebno odnosi na one korisnike koji namjeravaju pokrenuti (ili već imaju) više projekata pokrenutih sa graditeljem web mjesta. Napokon, programeri platforme će u doglednoj budućnosti predstaviti stranice samo za članove. To bi trebalo pomoći u očuvanju povjerljivosti vaše web stranice zaštićenim posebnim lozinkama.

Online sastanke

GoDaddy je izvrstan izbor za pružatelje usluga, bilo da su instruktori joge, vlasnici restorana, kreativci, ručno rađeni stručnjaci, fitnes instruktori ili ne. Izrađivač web stranica ne omogućuje im da izrade kvalitetne projekte za uvođenje svojih posebnih usluga / proizvoda, već također omogućava njihovim potencijalnim klijentima da rezerviraju termine i plaćaju ih izravno na web mjestu.

Među značajkama koje doprinose jednostavnosti online rezervacije prvo treba spomenuti sljedeće: internetska obrada kreditnih kartica (putem PayPala i Trga), e-poštom i tekstualnim obavijestima o svim poslanim i primljenim knjigama, dvosmjerna sinkronizacija kalendara koja omogućuje održavanje vaše web stranice i poslovnih kalendara međusobno usklađene.

GoDaddy također daje pristup naprednim alatima za upravljanje klijentima koji vam omogućuju prikupljanje korisničkih podataka, poslovnih podataka, prikaz sastanaka i povijest plaćanja. Na vama je samo da postavite depozite za naplatu, naplaćujete plaćanja i dodjeljujete naknade za otkazivanje, kada je potrebno. Pored toga, možete kreirati vlastiti raspored događanja i predavanja za svoje klijente, a ostalim članovima osoblja možete upravljati vašim planovima i postavljati njihove mogućnosti prikaza. Konačno, značajka GoDaddy Online imenovanja omogućuje ponuditi do 12 usluga iz jednog prikaza i čak preuzeti popis korisnika koji su se prijavili za događaje / * klase u koje ste se prijavili..

Integracija društvenih medija

Opcije integracije društvenih medija GoDaddy pomalo su ograničene. Ono što ovdje možete učiniti je povezivanje vaše web stranice s Facebookom, feedovima na Twitteru itd. Također je moguće povezati svoj Instagram račun s GoDaddy kako biste mogli upravljati postovima i pratiti rad web stranice izravno s nadzorne ploče sustava. Ako želite, možete povezati svoju Facebook trgovinu sa svojim računom i integrirati obrazac za prijavu web stranica na vašoj Facebook stranici tvrtke.

SEO, analitika web stranica i statistika

GoDaddy ima SEO čarobnjaka koji omogućuje prilagođavanje najvažnijih postavki za dobru SEO optimizaciju. Dakle, možete ispuniti metaoznake za sve stranice web mjesta, postaviti preusmjeravanja i izvršiti druge SEO korisne radnje.

Za razliku od mnogih graditelja web stranica, GoDaddy nema integrirane alate za prikupljanje statistika. Ovde je moguće dodati samo Google Analytics kako biste pratili sve posjete, broj korisnika, lokacije iz kojih dolaze i ostale važne parametre. U tom pogledu usluga nije visoko rangirana. Međutim, moguće je koristiti HTML vještine za dodavanje alata za praćenje statistika web mjesta.

GoDaddy omogućuje postavljanje podsjetnika za automatsku naplatu kako bi se primjerice uočio broj kupaca koji se odluče vratiti u web trgovinu kako bi dobili proizvode koje su ostavili u košarici tijekom posljednjeg posjeta. Također je moguće prilagoditi uvid u Facebook kako bi se vidio broj pregleda i lajkova koje su dodali drugi posjetitelji. Ako postoji potreba za nadziranjem ili upravljanjem mrežnih komentara koji su preostali na Facebooku ili Googleu, sustav to omogućuje izravno na nadzornoj ploči. To je također tempo u kojem možete pratiti kampanje e-pošte i njihovu učinkovitost.

Sigurnost i sigurnosne kopije

Ako koristite besplatnu probnu inačicu ili osobni plan za istraživanje sustava, trebali biste znati da vaša web lokacija neće biti povezana s SSL certifikatom. Osigurava maksimalnu zaštitu web stranica i sadržaja od neovlaštenog pristupa. Da biste povezali potvrdu, morat ćete kupiti jedan od viših planova koje usluga nudi.

Što se tiče sigurnosne kopije, GoDaddy nudi značajku automatskog spremanja, koja će po zadanome stvoriti sigurnosne kopije verzije web mjesta. Ovo je vrlo povoljno, posebno za korisnike koji se ne mogu pohvaliti bogatim iskustvom izrade web stranica i mogu jednostavno zaboraviti spremiti web mjesto tijekom postupka izrade web stranica. To je također korisna značajka za nepredvidive situacije poput hakerskih napada ili rušenja web mjesta.

3. GoDaddy Marketing

Osnivanje web stranice s GoDaddyjem samo je pola posla. Daljnji razvoj i promocija projekata također je bitna za sve pretplatnike u sustavu, jer to pomaže da njihovu internetsku prisutnost podignu na potpuno novu razinu. To je očita korist i to je ono što također brine GoDaddy. Da biste osigurali najbolju internetsku izloženost vašem poslovanju, sustav dolazi s nizom marketinških značajki vrhunskog tržišta kao i naprednim alatom InSight. Krajnje je vrijeme da pregledate obje mogućnosti i utvrdite sve prednosti koje možete koristiti prilikom upotrebe platforme.

Web stranica GoDaddy + Marketing

GoDaddy dolazi s naprednim marketinškim značajkama, koje pridonose učinkovitoj i praktičnoj promociji web stranica. Sustav omogućuje upravljanje mogućnostima vašeg web mjesta na jednom mjestu, naime s jedne nadzorne ploče Web + Marketing kojoj možete pristupiti nakon što ste se prijavili za graditelja web mjesta.

specijalizirati i naziv vašeg projekta

Prvo ćete biti preusmjereni na odjeljak za izradu web stranica, gdje ćete morati navesti industriju za koju ste specijalizirani i naziv vašeg projekta. Odmah će vam se ponuditi predložak koji možete prilagoditi i urediti po želji u narednim koracima. Čim završite sa prilagodbom vaše web stranice, nastavite s objavljivanjem i nastavite s setom integriranih alata za marketing i promociju s kojima sustav dolazi. Evo što možete učiniti za razvoj vašeg projekta.

Marketing putem e-pošte

GoDaddy omogućuje korištenje e-mail marketinga da posjetitelje informira o svemu što se događa u vašem poslu i pretvori ih u klijente koji se vraćaju slanjem biltena.

I upravljajte svojim poslovnim profilima na Googleu, Instagramu i mnogim drugim. A sve to možete učiniti s bilo kojeg uređaja, bilo da se radi o telefonu, radnoj površini ili tabletu. Gotovo je kao da imate previše moći.

Marketing putem e-pošte

Da biste započeli novu kampanju, prvo biste trebali odabrati predložak s obzirom na vrstu biltena koji namjeravate stvoriti. To može biti tradicionalni bilten, prodajna kampanja, pozivnica za događaje, vaš vlastiti predložak itd.

izbor liste popisa

Ovisno o vrsti predloška, ​​tada ćete je morati prilagoditi davanjem vlastitih detalja, poput naslova, logotipa, postavki teksta i drugih srodnih podataka. Sustav također omogućuje odabir između desetaka slika i stilova koji dolaze do vas marketinške kampanje putem e-pošte.

prilagodba predloška

Odmah nakon toga ponudit će vam se imena primatelja koji će primati bilten, kao i njegove detalje i vrijeme kada želite da e-poruke budu poslane..

postavljanje popisa poštanskih adresa

Usput, sve promjene i način na koji izgleda vaša marketinška kampanja putem e-pošte prikazuju se u prozoru za pregled koji se nalazi desno od zaslona. To je vrlo zgodno jer možete poništiti izmjene koje ste napravili i unijeti druge potrebne izmjene prije nego što ih spremite i pošaljete.

Google My Business

Pomoću značajke GoDaddy Website + Marketing postalo je moguće dodati svoju tvrtku na Google Maps i Google Search. Google My Business omogućava bolju izloženost i omogućuje lakši pristup web mjestu i njegovu bolju indeksaciju u tražilicama.

Google My Business

Usluga popisa Google My Business omogućuje povećanje vaše vidljivosti poslovanja pružanjem radnog vremena, adrese i telefonskog broja, e-pošte, lokacije u Google pretraživanju i na Google kartama. Imajte na umu da je usluga dostupna samo pretplatnicima Website + Marketing Business plus i e-commerce koji žive u Velikoj Britaniji, SAD-u, Kanadi i Australiji. Da biste na Googleu prikazali svoju tvrtku, najprije se morate prijaviti na svoj GoDaddy račun i otvoriti uslugu.

izbor vrste poslovanja

Morat ćete navesti i vrstu poslovanja koju vodite (bilo na mreži, lokalno ili oboje) i imate li već popis tvrtki. Imajte na umu da ako imate samo internetsku tvrtku, nećete moći stvoriti Google unos jer je ova opcija dostupna samo onim korisnicima koji imaju lokalnu prisutnost. Ako ga imate, ponudit će vam se da nastavite s izradom popisa. Sustav će tražiti da odgovorite na nekoliko poslovnih pitanja vezana uz vašu fizičku poslovnu adresu, ime, telefonski broj, područje specijalizacije itd..

autorizacija i ovjera

Sustav će također zahtijevati pristup vašem Google računu kako biste uspješno dovršili izradu unosa. Dakle, ako ga još nemate, prvo se registrirajte na Googleu. Osim toga od vas će se možda tražiti da telefonom potvrdite svoje poslovanje (to je češća opcija). U slučaju da tim koji vrši pregled odluči da vaš posao ispunjava uvjete za uvrštenje na Google, dobit ćete e-poštu u vezi s njegovom objavom. Tim za pregled možda će trebati saznati dodatne pojedinosti o tvrtki ili provjeriti neke podatke koje ste već poslali. Ako je sve u redu, vaše će poslovanje biti odobreno i navedeno na Googleu.

Popis tvrtki Yelp

Osim Google My Businessa, GoDaddy omogućuje uvrštavanje vašeg poslovanja na Yelp uslugu. Da biste to učinili, u početku biste trebali stvoriti novu stranicu u zasebnom odjeljku nadzorne ploče sustava.

Popis tvrtki Yelp

Postupak dodavanja vaše tvrtke nalikuje onome koji nudi Google My Business. Prvo morate navesti vrstu poslovanja koju vodite, fizičku lokaciju i podatke za kontakt, ime, sferu specijalizacije tvrtke i telefon.

navesti vrstu posla

Sljedeći (i finale) korak podrazumijeva podnošenje osobnih podataka osobe koja će biti odgovorna za upravljanje unosom Yelp-a (ime i prezime, email). Ovi podaci potrebni su za pravilno postavljanje računa.

osobni podaci

Facebook Promocija

Facebook Promocija

Korištenje integriranog widgeta za pregled omogućava prikazivanje recenzija u vezi s poslovanjem koje su objavljene u Facebooku i Googleu na vašoj web stranici. Moguće je i povezivanje s poslovnim računom na Instagramu putem Facebooka. To doprinosi postizanju stope angažmana i zadržavanja korisnika. Ako namjeravate ostati povezani s posjetiteljima web mjesta, sustav vam omogućuje stvaranje i slanje prilagođenih poruka onim kupcima s kojima želite komunicirati. To možete učiniti izravno na nadzornoj ploči sustava.

GoDaddy InSight

Još jedan naglasak graditelja web stranica je njegov integrirani Alat InSight. Otkriva se kao tehnološki sustav stvoren za učinkovitu optimizaciju internetskog poslovanja. U tu svrhu sustav nudi niz mjera koje doprinose uspješnom izvršavanju ovog zadatka. Oni uključuju dostupnost preporuka i savjeta na temelju podataka prikupljenih od preko 1 milijuna korisnika sustava, smjernice za stručnu struku iz najboljih niša pro i sl..

GoDaddy pregled graditelja web stranica

Sustav dodjeljuje besplatno probno razdoblje svima koji mogu testirati i istražiti čitav niz značajki alata InSight. Da biste pokrenuli probno razdoblje, morate se prijaviti na svoj GoDaddy račun i odabrati ciljeve za vaše mrežno poslovanje označavanjem okvira koje sustav nudi.

stvoriti plan

Na temelju predanih ciljeva, sustav će analizirati vaše poslovanje i njegove specifikacije kako bi postigao najbolji plan. Ako vam se neki uvjeti ne sviđaju, možete pogledati i druge planove za odabir izbora koji najviše odgovara vašem poslovanju.

Da budemo precizni, GoDaddy dolazi s InSight akcijskim planovima koji omogućuju dobivanje neprekidnih prijedloga u vezi s radnjama koje možete poduzeti za poboljšanje vašeg mrežnog poslovanja. Postoji i InSight Score pristup, koji vam omogućuje da vidite kako se vaša web stranica i mrežno marketinško poslovanje općenito mjere i poboljšaju u odnosu na njihove nišne rivale. Sustav dodatno nudi profesionalne mjerne podatke, pomoću kojih možete kontrolirati statistiku web mjesta, rezervacije, prodaju i društvene akcije. Ako nešto ne znate, što ne razumijete ili samo želite saznati više o značajci, vodiči GoDaddy-ja su vam uvijek pri ruci koji će vam pomoći da dobijete detaljne uvide o podacima..

4. Dizajn & Predlošci

Broj tema:305
Profesionalni predlošci:&# X2714; DA
Besplatne teme:&# X2714; DA
Odgovarajući dizajn:&# X2714; DA
Poredaj po djelatnostima:&# X2714; DA
Uređivanje CSS koda:✘ NE

GoDaddy se može pohvaliti bogatom kolekcijom predložaka. Ovdje se nalazi 305 responzivnih tema i njihova kvaliteta je na pristojnoj razini. Predloške su dizajnirali programeri sustava. Oni udovoljavaju suvremenim nišnim zahtjevima i trendovima i spadaju u 22 kategorije na temelju niša u koje pripadaju.

Koji god predložak odabrali, postojat će opcija pregleda koja će vam omogućiti da ga vidite u radnim i mobilnim načinima. Opcija filtera za pretraživanje pomoći će vam da razvrstate predloške, pojednostavljujući izbor najprikladnije teme. Imajte na umu da nećete moći prebaciti temu odabravši je jednom. U suprotnom, sav poslani sadržaj će biti izgubljen.

Što se tiče mogućnosti prilagodbe dizajna, one također nisu prilično opsežne. Svi dijelovi web stranica imaju unaprijed dizajniran izgled. Jedino što ovdje možete učiniti za izmjenu projekta je dodavanje i prilagođavanje novih odjeljaka, mijenjanje fontova, zamjena folija sa vlastitim fotografijama, integriranje medijskih datoteka itd. Predlošci ne sadrže oglase. Postoji samo mala fusnota koju po potrebi možete ukloniti. Alat za izradu web lokacija nema podršku na više jezika.

5. Podrška kupcima

Podrška za GoDaddy dostupna je na mreži i na telefonu. Ovdje su i odjeljak FAQ i chat uživo koji korisnicima može pružiti sve odgovore koje mogu dobiti tijekom postupka web dizajna. Razgovor uživo brzo reagira na korisničke upite, ali dostupan je samo radnim danom.

Ako vam je potrebna 24/7 korisnička podrška, možete kontaktirati tim timom. Podrška putem e-pošte nije dostupna u usluzi. Osim ovoga, možete pregledavati popis Zajednica ili Baza znanja usluge za pregled više uvodnih videozapisa koji vas vode kroz faze postupka web dizajna.

6. Planovi & cijena

GoDaddy ima umjerenu cjenovnu politiku. Ima besplatnu jednomjesečnu probu koja nudi dovoljno vremena za testiranje čitavog skupa značajki u sustavu. Na kraju suđenja morat ćete odlučiti o planu za koji ćete ići dalje. Planovi se razlikuju s obzirom na uvjete, mogućnosti i alate koji se nude (prostora na disku, predložaka, širine pojasa, prilagođavanja dizajna itd.).

Opcija cijenecijenaZnačajke
Osnovni, temeljni:12,95 $ / mj✓ osjetljiv dizajn;
✓ Podrška 24 sata dnevno;
✓ SSL certifikat.
Standard:16,95 $ / mjOsim prethodnog:
✓ 20 društvenih postova / odgovora po mjesecu;
✓ 3 platforme za popis društvenih medija;
✓ SEO.
Premija:24,95 $ / mjOsim prethodnog:
✓ Neograničeni društveni postovi / odgovori i platforme za popis medija / mo;
✓ Besplatni kreditni oglasi za Google, Bing i Yelp;
✓ Podsjetnici na primanje e-pošte i tekstualne poruke.
Trgovina:$ 29.95 / mjOsim prethodnog:
✓ Internetska trgovina;
✓ Kuponi i popusti;
✓ Konfiguriranje isporuke.

Ovdje su četiri, i to Basic, Standard, Premium i eCommerce. Cijena pretplate navedena u grafikonu ne uključuje cijenu naziva domene. Usput, preporučuje se dobivanje godišnje pretplate. Inače će mjesečni troškovi biti nešto veći.

7. Za i protiv

Kao i svaki drugi web dizajner, GoDaddy dolazi s popisom prednosti i nedostataka koje bi svaki korisnik trebao imati na umu pri odabiru sustava.

Pros:
Cons:
&# X2714; Više odzivnih predložaka;
&# X2714; Online rezervacije;
&# X2714; GoDaddy InSight značajka;
&# X2714; Besplatno jednomjesečno probno razdoblje;
&# X2714; Nadograđene marketinške značajke.
✘ Ne postoji tržište aplikacija i ograničene funkcije e-trgovine;
Loš motor za bloganje;
Osrednja korisnička podrška itd.

8. Natjecatelji

Web stranica GoDaddy + Marketing ne zauzima vodeće pozicije u niši za web izgradnju. Korištenje GoDaddy bit će pogodnije za one korisnike koji su to već odabrali za hosting pružatelja usluga, a ne više. Kako bismo bili nepristrani, pripremili smo usporedbe s vrhunskim serijama kojima smo dokazali da GoDaddy nije bolja alternativa. Evo ih:

GoDaddy vs WordPressKvadratni prostor vs GoDaddyWix vs GoDaddyShopify vs GoDaddy

Zaključak

GoDaddy je uradi sam za izradu web stranica koji pokriva standardni spektar potreba za web dizajnom i omogućava ispunjavanje više zadataka. Usluga dobro funkcionira za razvoj poslovnih web stranica, malih i srednjih mrežnih trgovina i odredišnih stranica. To je prilično intuitivno i razumljivo čak i korisnicima koji nemaju iskustva s web dizajnom. Graditelj web stranica ima dobru kolekciju responzivnih predložaka koji spadaju u brojne kategorije koje korisnici mogu birati.

Platforma dolazi s e-trgovinom i motorima za bloganje. Također se ističe među mnoštvom zbog integriranih alata za marketing na web mjestu. To uključuje značajku marketinga putem e-pošte, promociju poslovanja na Facebooku i Instagramu, Google My Business i Yelp liste. Graditelj web stranica također nudi napredni alat GoDaddy InSight koji omogućava analizu i promociju vaše tvrtke na najbolji mogući način.

Prema tome, ako namjeravate pokrenuti jednostavno web mjesto s značajnom funkcionalnošću, tada je GoDaddy možda jedan od sustava kojem treba ići. Međutim, ako su vaše ambicije web dizajna ozbiljnije i planirate razviti projekt opterećen značajkama, onda definitivno ima smisla odabrati profesionalnijeg i funkcionalnijeg web stručnjaka.

Isprobajte GoDaddy odmah

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map