Divi Tema i pregled graditelja

Divizija teme i graditelj Divi


Divi – je WordPressov graditelj tema koji već više od desetljeća nudi WP premium podršku korisnicima. Platforma se pruža kao dio proizvoda koje je razvio Elegant Themes. Pokrenut je s misijom zamjene tradicionalnih WordPress tema modernim i naprednijim izgledima. Sustav ima ugrađeni vizualni uređivač za stvaranje zapanjujućih efekata kako za iskusne web dizajnere, tako i za ne-tehničare koji nemaju vještine programiranja.

Alat je sebi dao ime zbog fleksibilnosti. Divi omogućava stvaranje bilo koje vrste predloška za različite vrste web stranica. Bez obzira želite li pokrenuti blog, web mjesto za male tvrtke ili digitalnu trgovinu, softver ih ima sve u paketu. Trenutno ima preko 1.000 predložaka za gotov rad koji je lako urediti i prilagoditi.

Zašto bi zaista trebalo koristiti Divi umjesto tradicionalnih WordPress tema? Sljedeći pregled je da to shvatimo.

Pročitajte i: Najbolji pregled softvera za izgradnju web-mjesta povuci i ispusti.

1. Jednostavnost upotrebe

Divi je graditelj tema u pregledniku s postupkom unutarnjeg uređivanja. To znači da korisnici ne moraju preuzeti ili instalirati softver kao kod većine WP dizajnerskih instrumenata. Omogućuje vam promatranje svih promjena i modifikacija u stvarnom vremenu. Nadalje, automatski se spremaju bez potrebe za klikom na tipku “save” cijelo vrijeme kao u prilagođenom WP postu ili uređivaču stranica.

Ključna strana je da platforma nema besplatno probno razdoblje. Za početak korištenja alata morat ćete odabrati jedan od dostupnih planova, umetnuti osobne podatke kao i podatke o naplati da biste nastavili s plaćanjem. Dobra vijest je da nudi jamstvo povrata od 30 dana u slučaju da niste zadovoljni načinom na koji obavljaju različite zadatke.

Divi Pay

Verzija Divi Demo je dobro rješenje gore navedenog problema. Funkciju testirate u stvarnom vremenu bez dovršetka postupka registracije. Jednostavno kliknite na “Divi Demo” i započnite uređivanje izgleda bez prijave. Naravno, demo način rada nema sve značajke. S druge strane, više je nego dovoljno da razjasnite odgovara li alat vašim potrebama. Sada, isprobajmo urednik s njegovom funkcionalnošću.

Izrada predložaka & uređivanje

Platforma dolazi kao spoj različitih tehnologija i metoda gradnje. Ovdje imamo jednostavan alat za povlačenje i ispuštanje, osim značajke za skupno uređivanje, vizualnog uređivača i širokog izbora različitih modula i blokova koji će se postaviti na stranicu.

Korisnici mogu birati iz različitih odjeljaka. Uključuju gumbe. CTA blokovi, kontaktni obrasci, galerije slika, odbrojavanje vremena i još mnogo toga. Možete dodati književno bilo što što želite bez traženja zasebnog dodatka.

Divi modul

Napredni uređivač omogućuje prilagođavanje svakog bloka. Dvaput kliknite za uređivanje sadržaja ili otvaranje naprednih postavki za promjenu stilova bloka, sadržaja, poravnanja itd. Ova će se opcija možda dobro snaći za novorođenče, dok će iskusniji dizajneri i koderi cijeniti napredne opcije sa mogućnošću dodavanja prilagođenog CSS-a, naznačiti potrebne atribute , Kao rezultat toga, imate priliku kombinirati vlastite CSS stilove s Divi funkcionalnošću kroz intuitivno sučelje.

Divi Button

Ako vam se sviđa izgled, ali i dalje imate dvojbe oko toga da li ga koristiti, sustav vam omogućuje da ga spremite i pohranite u prilagođenu knjižnicu kako biste mu kasnije pristupili. Korisnici mogu istovremeno stvoriti nekoliko izgleda, imenovati ih i podijeliti ih u različite kategorije. Štoviše, slobodni ste duplicirati svaki modul, kao i kopirati njegov CSS stil. Kao redni uređivač, Divi nudi jednostavne načine ponavljanja ili poništavanja nekih koraka izgradnje. Nadalje, pomaže u reviziji cjelokupnog postupka razvoja omogućavajući vam pristup povijesti svih promjena izvršenih od samog početka.

Idemo uživo

Treba napomenuti da Divi nije platforma sve u jednom sa svim značajkama u paketu. To je uglavnom programer tema, što znači da ćete morati pronaći hosting i registrirati domenu odvojeno. Štoviše, već instaliran WordPress CMS također će biti potrebno za live pregled s vaše web stranice.

Ovo je gdje Bluehost će biti najbolja oklada. Zašto bismo ikada trebali potražiti drugog pružatelja usluga hostinga kada platforma službeno preporučena od WP-a isporučuje sve što vam je potrebno u svakom planu? Za relativno nisku cijenu, vi nabavite 1-godišnju besplatnu domenu, svi potrebni hosting uređaji i sredstva, bešavne instalacije i integracije WP-a, napredne sigurnosne značajke itd. Malo ćemo razgovarati o cijenama hostinga, zajedno s troškovima Divi plana.

2. Značajke & savitljivost

Osim tipičnih značajki, WYSIWYG platforma se može isporučiti izvan okvira, Divi nudi neke posebne mogućnosti. Unatoč činjenici da nije sve u jednom graditelj web stranica, ima izvrsne alate u pogledu dizajna i vizualizacije predložaka. To je ono što ga razlikuje od tipičnih WordPress graditelja tema i prilagođenih izgleda.

Pročitajte i: Prilagođeni web dizajn vs WordPress tema: koji način odabrati?.

Napredne vizualne kontrole

Upotrijebite alat za stvaranje novih izgleda ili uređivanje gotovih predložaka u stvarnom vremenu. Odmah ćete vidjeti sve promjene, bez potrebe da ih stalno spremate. Jednostavan uređivač povlačenja i ispuštanja omogućuje ili ponovno uređivanje strukture stranica i premještanje elemenata ili predmeta sve što vam treba.

Kontrola nad CSS-om

Postavke Divi

Divi je dobar ne samo za novorođenče bez tehničkih vještina. To će raditi za iskusne programere i web dizajnere. Imate sjajnu priliku za dodavanje vlastitih CSS stilova, stvaranje novih, navođenje atributa i rad s CSS stilovima na različite načine.

Veliki izbor mogućnosti dizajna

Platforma nudi zaista ogroman izbor unaprijed dizajniranih blokova i modula. Svaki je od njih prilagodljiv s općim i naprednim postavkama za redizajn bloka. Korisnici mogu dodati različite efekte, raditi sa slikama i pozadinskim filtrima, dodati svjetlinu, smanjiti kapacitet ili kontrast itd. Razdjelnici oblika omogućuju izmjenu dimenzija uređivanjem visina, vodoravnih ponavljanja i drugih presudnih parametara.

Upravljanje rasporedom

Divi urednik

Možete stvoriti onoliko prilagođenih dizajna koliko vam treba. Spremite svaki izgled i dodijelite mu određenu kategoriju kako biste osigurali brži pristup kad god je to potrebno. Divi olakšava ponovnu upotrebu tema koje ste već izgradili. Ova značajka osigurava kontrolu izgleda i učinkovito upravljanje tijekom rada.

3. Predlošci & Oblikovati

Tvoritelj tema trenutno ima više od 1000 responzivnih tema spremnih za upotrebu. Oni se odnose na 14 različitih poslovnih niša koje uključuju i e-trgovinu. Tako je. Platforma se može koristiti i za stvaranje digitalnih trgovina. Sve su predloške 100% responzivne i dobro se pokreću na različitim vrstama mobilnih uređaja.

Divi izgled

Sam Divi je stvoren kao okvir dizajna koji omogućava promjenu i prilagođavanje svakog elementa web stranice ispočetka. Korisnik preuzima kontrolu nad svime, od vizualnih efekata do dijeljenja sjene, vizualnih efekata, stanja lebdenja i položaja modula na stranici. Napredni korisnici s dovoljno tehničkih vještina moći će kreirati i dodavati vlastite CSS elemente. Ova činjenica zasigurno dodaje fleksibilnost u pogledu dizajna.

4. Podrška kupcima

Platforma ima dobro uspostavljenu internetsku zajednicu koja uključuje korisnike i stručnjake spremne pomoći. Prije svega, možete iskoristiti značajku Live Chat. Isti prozor nudi jednostavnu navigacijsku traku za traženje odgovora, kao i za održavanje najnovijih ažuriranja sustava koje treba uvesti..

Pored toga, korisnici imaju pristup dokumentaciji proizvođača. Lokalna Facebook grupa ima više od 35.000 aktivnih korisnika. Uvijek možete računati na pomoć koju pružaju pretplatnici ili se obratite tamošnjem timu za podršku. Divi tim redovito održava sastanke i konferencije kojima slobodno prisustvujete.

5. Planovi & cijena

Divi Price

Ako vam se alat sviđa, a želite maksimalno iskoristiti njegovu funkcionalnost, možete birati između dvije dostupne opcije. Oni uključuju:

  • Godišnji pristup, počevši od 89 USD godišnje. Uz Premium podršku dobivate pristup svim izgledima kao i alatima za uređivanje i dizajn.
  • Životni pristup košta 249 USD sa istim značajkama. Jedina razlika ovdje je što platite samo jednom i dobijete sve neograničene mogućnosti za dobro.

Kao što smo već naveli, Divi nije spreman za izgradnju web mjesta. Morat ćete se pobrinuti i za hosting i domenu. Bluehost dobro je rješenje sa svim značajkama uključenim u njegove planove optimizirane za WP. Oznaka ulazne cijene počinje od 2,95 USD mjesečno.

6. Pros & kontra

Divi se razlikuje od ostalih graditelja WordPress tema. Pruža potpunu kontrolu nad procesom uređivanja i dizajniranja. Ne zahtijeva preuzimanje ili instaliranje softvera. Odlično djeluje za početnike i tehničare iako se još uvijek mogu pronaći mali nedostaci:

Pros:
Cons:
&# X2714; Jednostavni alati za uređivanje.
&# X2714; Bogata kolekcija modula.
&# X2714; Pristupačne cijene.
&# X2714; Napredne mogućnosti dizajna.
&# X2714; Preko tisuću gotovih izgleda.
&# X2714; Divi demo način rada.
Nema besplatnog suđenja.
✘ U cijenu nije uključen hosting i domena.

Zaključak

Ukratko, Divi bi moglo biti dobro rješenje ne samo za iskusne web programere koji traže poboljšane instrumente, već i za novorođenče koji žude za nečim drugačijim oblicima prilagođenih WordPress tema. Zapravo dobivate cjeloživotnu platformu za prilagodbu za cijenu jednog Premium WP-a.

Omogućit će vam izradu fantastičnih predložaka web stranica kad god želite bez potrebe za plaćanjem svaki put kad se želite istaknuti. Štoviše, dobro će raditi onima koji stvaraju web lokacije za svoje kupce i uvijek im treba neke nove izvore za inspiraciju. Divi omogućava stvaranje nacrta za bilo koju poslovnu nišu.

Isprobajte Divi besplatno

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map