Botsociety Review

Botsociety – este un instrument revoluționar care permite newbies-urilor și non-tehnicienilor să își proiecteze propriile bot-uri cu ușurință. Nu este necesar să scrieți sau să scrieți scripturi de conversație. Pur și simplu imaginați-vă cum interacționează botul dvs. cu utilizatorii și vă aduce ideea la viață folosind Botsociety.


Platformele de chatbot bazate pe AI nu mai reprezintă un truc tehnologic doar pentru a atrage atenția utilizatorilor. Botii s-au transformat într-un puternic instrument de marketing și promovare utilizat atât de comercianții individuali, cât și de companiile care operează în diferite domenii. Software-ul este conceput pentru a stabili o interacțiune nou-gen cu publicul țintă ori de câte ori vine vorba de vânzări directe prin platforme sociale sau site-uri web, asistență pentru clienți etc..

Botsocietatea face ușor să dezvolți ceea ce ai nevoie. Singura sarcină este să trimiteți un text creativ, precum și să folosiți câteva funcții de personalizare pentru a crea un dialog captivant și viu între utilizator și bot. Să aruncăm o privire la ceea ce este atât de special cu privire la instrument. Cum poate ajuta la proiectarea unui chatbot fără experiență de codare sau programare?

1. Ușor de utilizat

Botsociety vine cu un proces de editare in linie, care ghidează un utilizator pas cu pas de la cântare în procesul de proiectare a unei conversații. Platforma are un proces gratuit pentru a verifica cum funcționează de fapt. După ce v-ați autentificat, puteți începe procesul de construire a bot-urilor.

Noțiuni de bază

Procesul constă din mai mulți pași simpli. Nu necesită acțiuni speciale sau abilități tehnice. Uită-te:

 1. În prima etapă, vi se va cere să dați un nume bot-ului dvs. pentru ca acesta să pară mai plin de viață și mai interactiv. Exprimați-vă creativitatea și faceți-o ușor de recunoscut de către utilizatori.
 2. A doua etapă include alegerea platformei. Puteți proiecta un bot de mesagerie sau Twitter. Sistemul este compatibil cu mesageri majori precum WhatsApp sau Slack. Utilizatorii pot opta pentru Botsociety pentru a crea roboți pentru aplicațiile lor mobile, site-urile web, conturile de rețele sociale, Google Assistant, Alexa Skill și multe altele.
 3. Faceți clic pe butonul „Design” și începeți să creați botul.

Interfață și Setări

Interfața pare destul de simplă chiar și pentru cei care nu au încercat niciodată astfel de instrumente înainte. De fapt, veți vedea dispozitivul de pe ecranul de domiciliu plasat între butoanele „Bot spune” și „Utilizator spune”. Tot ce aveți nevoie este să apăsați orice buton și tastați textul dorit pentru bot și respectiv pentru utilizator. Cu alte cuvinte, creați un dialog folosind diferite cuvinte și expresii care sunt relevante pentru nișa dvs. particulară.

Editor Botsociety

Accesați setările și personalizați procesul de construire în concordanță cu publicul țintă, utilizatorii sunt liberi să stabilească tipul, modelul sau culoarea dispozitivului. Puteți alege, de asemenea, direcția limbii și categoria paginii. Aici puteți modifica și ecranul primitor prin adăugarea unei imagini de acoperire sau crearea de reclame Facebook.

Procesul de construcție

Sistemul vă permite să alegeți formatul. Accesați colțul din dreapta sus al ecranului și dați clic pe aspectul maxim, pe mobil sau pe desktop pentru a vedea cum va arăta botul dvs. pe diverse dispozitive. O veste bună este că sistemul funcționează folosind conceptul drag-and-drop pentru a crea diferite modele de mesaje. Pur și simplu accesați Clipboard și glisați și fixați elementul de care aveți nevoie pentru a crea o conversație personalizată.

După ce ați terminat, faceți clic pe butonul Redare pentru a vedea cum va arăta dialogul. Puteți să-l rulați în modul de testare, precum și să îl exportați sau să îl împărtășiți colegilor.

2. Caracteristici & Flexibilitate

Deși unii s-ar putea să nu se aștepte prea mult de la constructorii de chatbot, Botsociety vă poate impresiona cu o serie de funcții utile. Acestea facilitează personalizarea fiecărei conversații, precum și crearea unei interacțiuni unice pentru utilizatorii dvs..

 • Funcționalizare personalizare – cu Botsociety nu creezi doar o conversație. Realizați un dialog personalizat. Tabloul de bord are instrumente care vă permit să adăugați imagine, să inserați link-uri, să creeze mesaje vocale, să creeze meniuri minuscule cu diferite elemente, să adauge butoane, emoji și multe altele.
 • Personalizarea Botsociety

 • Căi de conversație structurală – puteți alege mai multe direcții pentru conversațiile dvs., precum și crearea unor căi de structură complicate pentru designul botului. Puteți revizui, edita sau chiar trece între structurile fiecărei căi create de la punctul de plecare la răspunsul final.
 • Schema de fluxuri Botsociety

 • Modul de testare – modul de testare nu se referă doar la previzualizarea conversației gata pe diverse dimensiuni de ecran. Instrumentul face posibilă obținerea de feedback de la utilizatori reali înainte de a-l implementa. Vei obține înregistrarea cu toate testele utilizatorilor pentru a edita dialogul oferind clienților experiență reală.
 • Funcții de partajare și export – puteți împărtăși sau exporta rezultatul muncii dvs. creative. Botsociety vă permite să exportați conversația atât în ​​PDF cât și în Excel. Utilizatorii sunt liberi să descarce fișierul completat și să-l trimită direct colegilor sau clienților.
 • Capabilități de integrare – o caracteristică excelentă pentru cei care preferă externalizarea sarcinii către echipele de dezvoltare. Platforma Botsoicety poate fi integrată perfect cu instrumentele dezvoltatorilor, cum ar fi rasa sau Dialogflow. Dacă nu doriți să predați procesul, este posibil să aveți încă nevoie de funcție pentru a lucra în echipă.
 • Integrare botsocietate

 • Membrii echipei nelimitate – Botsociety oferă oportunități premiate de a colabora cu o echipă. Toți participanții pot edita conversația în timp real pentru a vedea schimbările. Membrii grupului pot lucra de la distanță datorită unei secțiuni de mesagerie separate care le permite să comunice cu privire la proiect.
 • Membrii botsocietății

3. Proiecte

Bots-ul bine proiectat asigură mai mult de jumătate de succes pentru proiectul dvs. web. În timp ce designul web este greu pentru toată lumea, având în vedere cunoștințele tehnice profunde necesare, Botsociety aduce instrumente simple novicilor care doresc să creeze un chatbot inovator și antrenant.

După cum am menționat anterior, software-ul vă permite să alegeți de la început o varietate de platforme. Fiecare platformă vine ca un șablon gata de utilizare cu fundalul, stilurile și fonturile. De exemplu, dacă proiectați un bot WhatsApp, șablonul va fi disponibil inițial ca o interfață tipică WhatsApp. Cu toate acestea, aveți libertatea de a-l personaliza și de a schimba tipul platformei ori de câte ori aveți nevoie.

Setări pentru designul botsociety

Să spunem, trebuie să creați un anunț Facebook. Botsociety oferă setări avansate unde puteți adăuga imagini și videoclipuri scurte. Utilizatorii pot indica durata videoclipului, precum și introducerea titlurilor, a descrierilor și a link-urilor de știri pentru a achiziționa cât mai mulți clienți potențiali. Proiectarea ecranului primitor este, de asemenea, foarte ușoară datorită funcției drag-and-drop. Puteți să introduceți mesajul primitor, precum și să descărcați o imagine sau alte elemente.

Am discutat deja despre structurile cu mai multe căi pe care le puteți edita sau schimba oricând. Utilizatorii pot crea, de asemenea, noi căi de fiecare dată când trec de la modul înălțime maximă, mobil sau desktop. Mesajele pot fi personalizate cu ajutorul imaginilor și a emojis-urilor, în funcție de platforma de care aveți nevoie pentru bot.

Fiecare model de bot poate fi prezentat publicului sau colegilor dumneavoastră. Este o caracteristică bună pentru a crea prezentări uimitoare pentru partenerii de afaceri sau clienții potențiali. Sistemul face ușor să partajați previzualizări interactive și să îmbunătățească capacitatea de utilizare a conversațiilor în echipă. Veți găsi destul de simplu să lucrați cu testeri sau designeri în timp real pentru a face botul cât mai atrăgător. Accesul API permite utilizatorilor mai experimentați și pregătiți tehnic să recupereze prototipurile de bot.

4. Asistență pentru clienți

Deși Botsociety este destul de ușor de utilizat, platforma are o echipă extinsă de suport. În primul rând, utilizatorii sunt liberi să țină legătura folosind modalități tipice precum e-mail, telefon și chat live. De asemenea, învingătorii pot găsi adresa fizică oficială în secțiunea de contact.

Localul bază de cunoștințe arata foarte impresionant. În afară de tutoriale și ghiduri video, aici veți găsi diferite cărți care acoperă subiecte esențiale, cum ar fi manuale, ghiduri de proiectare, viitorul UX-ului vocal, etc. Toate cărțile sunt disponibile pentru previzualizare și descărcare. Botsociety are, de asemenea, comunitatea sa în creștere, unde puteți afla despre evenimentele viitoare, întâlniri și conferințe. De asemenea, blogul poate veni la îndemână cu câteva ghiduri și articole demne de demn.

5. Politica prețurilor

Principalul avantaj al software-ului este faptul că este disponibil gratuit. Deși vă permite să proiectați o singură conversație care conține până la 30 de mesaje, 1 test de utilizare și 1 export, s-ar putea să fie încă bun pentru început. Cu toate acestea, la un moment dat, veți avea nevoie de un plan plătit pentru a lua cât mai mult din platformă.

Stabilirea prețurilor de biococietate

Planul profesional vă va costa 79 de dolari pe lună. Include proiecte, mesaje și exporturi nelimitate. Cu toate acestea, planul vine cu doar 2 teste de utilizare, ceea ce este un pic frustrant. Platforma are, de asemenea, o ofertă specială pentru întreprinderi și echipe cu un set de caracteristici de colaborare. Cu toate acestea, prețul este negociat individual.

6. Pro și contra

Botsocietatea merită cu siguranță să fie atentă. Este un mod gratuit și ușor de a-ți proiecta propriul bot pentru diverse platforme. În mod evident, vă va permite să stimulați vânzările pe Facebook, precum și să stabiliți o abordare profesională a clienților dvs. atunci când vine vorba de suport și loialitate. Cu toate acestea, există unele mici contra, care cu greu vor strica impresia:

Pro:
Contra:
&# X2714; Un instrument de chatbot gratuit.
&# X2714; Bun pentru mai multe platforme.
&# X2714; Capacități interminabile de proiectare și personalizare.
&# X2714; Proces simplu de proiectare.
&# X2714; Perfect pentru munca colaborativă și individuală.
✘ Un plan Pro pare destul de scump.
✘ Nicio funcție de previzualizare desktop într-o versiune gratuită.
✘ Nu există informații clare cu privire la prețurile pachetului de întreprindere.

Concluzie

Chat-urile facilitează viața comercianților. Acestea vin ca un instrument puternic pentru a stimula vânzările și fidelizarea clienților. Proiectarea propriului bot a fost o provocare destul de mare până la indicarea platformelor de construire a chatbot-urilor. Pe baza tehnologiilor AI, un astfel de software nu necesită abilități tehnice speciale sau costuri suplimentare.

Botsociety este un instrument minunat pentru a crea o conversație personalizată și antrenantă cu doar câteva clicuri. Va funcționa grozav pentru diverse proiecte, indiferent dacă sunt deduse serviciilor clienților sau comerțului electronic.

Încercați Botsociety acum

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map