1 i 1 IONOS pregled

1&1 IONOS – jedan je od najvećih pružatelja usluga hostinga u Europi sa sjedištem u Njemačkoj i izvrsno djeluje za mala i srednja poduzeća. Tvrtka trenutno upravlja s preko 8 milijuna korisničkih ugovora i ovlašćuje više od 12 milijuna domena u svojim lokalnim podatkovnim centrima pronađenim širom svijeta, koji pružaju vrhunske performanse i sigurnost.


Osnovana 1988. godine, tvrtka se brzo razvila u najpoznatijeg europskog pružatelja usluga hostinga. Svoju misiju vide u pružanju vrhunske tehnologije, nepropusnoj zaštiti podataka i pouzdanim politikama privatnosti. Nakon spajanja s ProfitBricksom u 2018., 1&1 IONOS je značajno povećao svoje performanse kako bi došao do najnovijih digitalnih tehnologija, pokazujući tako svoju snažnu usredotočenost na kupce i posvećenost inovativnom pristupu.

Usluga je moćna, brza i sigurna – upravo ono što većini vlasnika tvrtki treba da uspostave pouzdanu web prisutnost za svoje web stranice. Tvrtka nudi skalabilne performanse uz jednostavnu administraciju i svakodnevnu korisničku podršku.

1. Za i protiv

1&1 IONOS svoju misiju vidi u pružanju usluga visoke kvalitete. Kao i svaki drugi pružatelj usluga hostinga, tvrtka ima svoje prednosti i nedostatke koji mogu imati ozbiljan utjecaj na odluku korisnika da odabere jedan od planova koje sustav nudi. Otkrijmo ih odmah.

1&1 IONOS prednosti:

 • Ubrzati. 1&1 IONOS dolazi s dvostrukom platformskom tehnologijom, zbog koje web poslužitelji i pohrana ostaju na istoj platformi. Kao rezultat toga, posjetitelji web stranice uživat će u bržim performansama i brzini učitavanja.
 • skalabilnost. Sustav će se prilagoditi rastućim potrebama vaše web stranice. Iako će promet na vašoj web stranici rasti, takvi će se parametri poput memorije, mogućnosti paralelne obrade i RAM-a povećavati.
 • HTTP / 2 protokol. Tvrtki poslužitelji pokreću mrežni protokol HTTP / 2 s kompresijom zaglavlja za promet zaštićen SSL-om. To povećava vrijeme učitavanja web stranica, doprinoseći boljem učinku web stranice.
 • sigurnosti. Sustav nudi DDoS zaštitu koja vašu web stranicu štiti od lažnih radnji i hakiranja.
 • Automatska izrada sigurnosnih kopija. Sa 1&1 IONOS, sigurnosna kopija verzije vaše web stranice automatski će se pohraniti na poslužitelj oko 6 dana. Zbog ove opcije moći ćete oporaviti datoteke u slučaju njihovog slučajnog gubitka.
 • SSL šifriranje i zaštita web mjesta. Što god 1&1 IONOS-ov plan za koji ćete se boriti, dobit će besplatni Wildcard SSL certifikat i zaštitu od zlonamjernog softvera SiteLock.
  Dostupnost pristupačnih hosting planova.

Gore navedene prednosti definitivno čine 1&1 IONOS je dostojan pružatelj usluga hostinga. Ipak, trebali biste shvatiti da tvrtka ima i niz nedostataka koje biste trebali znati kako biste se osjećali na sigurnoj strani. Dolje su spomenute glavne nedostatke sustava.

1&1 IONOS kontra:

 • Nepostojanje distributerskih web hosting usluga.
 • Rast cijena domena nakon 6/12 mjeseci korištenja.
 • Ograničene mogućnosti obrade za zajednički hosting.

Pogrebe nisu sasvim ozbiljne, ali svejedno trebate znati s kojim se nijansama možda susrećete pri korištenju sustava.

2. Značajke hostinga

Kao jedan od najcjenjenijih pružatelja usluga hostinga u Europi, 1&1 IONOS pokriva širok raspon potreba korisnika. Sustav nudi veliku funkcionalnost, alate i aplikacije koje ga izdvajaju iz gomile. Pogledajte jezgru 1&1 IONOS sad sadrži:

 • RailGun CDN. Sustav ima naprednu RailGun mrežu za dostavu sadržaja, koja automatski distribuira vaše web mjesto na desetine poslužitelja podataka širom svijeta. Kao rezultat toga, vaša se web stranica učitava brzo i glatko iz bilo koje točke svijeta.
 • Aplikacija Hosting Manager. Za upravljanje i ažuriranje vaše web stranice u pokretu možete instalirati 1&1 IONOS Mobile Admin App na vašem pametnom telefonu ili tabletu. Ovo je brzo, jednostavno i učinkovito.
 • Korištenje naprednih tehnologija. Platforma je razvijena na temelju najnovijih tehnoloških dostignuća. Nudi najnoviju verziju PHP-a sa ograničenjem memorije od 768 MB, što osigurava visoku stopu performansi i doprinosi bržem učitavanju vaše web stranice.
 • Kvalitetni dodaci i dodaci. Bez obzira za plan hostinga za koji se odlučite krenuti, isporučivat će se s velikim izborom dodataka i dodataka za poboljšanje funkcionalnosti vaše web stranice. Na vama je da odaberete između najpopularnijih aplikacija za web hosting koje će vaša web stranica možda trebati. Tu se ubrajaju Joomla, Drupal, TYPO3, Magento, KOKEN, PrestaShop itd. Dodaci se pružaju bez ikakvih troškova i toliko ih je lako integrirati da se čak i novorođenče može savladati s tim u bilo kojem trenutku..
 • Osobni pomoćnik. Davatelj hostinga nudi lokalnu podršku koja je dostupna 24/7/365 kako bi pomogla početnicima u istraživanju sustava i odabiru pravog plana. U isto vrijeme možete koristiti pomoć osobnog savjetnika koji je spreman pružiti vam prilagođene preporuke, savjete, internetski uspjeh, tehničku podršku i ostale smjernice. Osobni asistent dostupan je putem chata, izravnog telefonskog broja i e-pošte. Na vama je samo da odaberete najprikladniju opciju.

3. Performanse

Spajajući se s ProfitBricks, 1&1 IONOS nastavlja raditi na razvoju sustava i unapređenju hostinga svojih klijenata. Tvrtka nudi opsežan skup značajki koje sustav izdvajaju iz mnoštva i doprinose poboljšanim performansama sustava.

Upotreba mrežnih protokola HTTP / 2, skalabilnost, tehnologija dualnih platformi, RailGun CDN i kvalitetni integrirani dodaci pomažu povećanju vremena učitavanja web mjesta iz bilo kojeg dijela svijeta i osiguravaju napredne performanse web stranica.

1and1 Centri podataka

Programeri sustava stalno rade na njegovim redovitim ažuriranjima, dok se tim za korisničku podršku 24 sata trudi maksimalno truditi da ispravi probleme s kojima se korisnici povremeno susreću. Sustav nudi raznolikost hosting planova i izrade web stranica izvan okvira.

Tvrtka također nudi integrirane alate za povećanje vašeg uspjeha na mreži. Oni uključuju SEO i marketinške alate, lokalne i internetske postavke vidljivosti, profesionalne mogućnosti komunikacije itd.

Pročitajte i: Kako provjeriti hosting hostinga.

4. Sigurnost

Sigurnost je jedna od značajki 1&1 IONOS je izvanredan u. Svaka web stranica hostirana sa sustavom nesumnjivo dobiva zaštitu od neželjene pošte i niz posebnih mjera za povećanje sigurnosti podataka koje sadrži. Tvrtka pruža DDoS zaštitu koja sprečava neovlašteni pristup trećih korisnika.

Svi planovi uključuju jednu besplatnu Wildcard SSL potvrdu i zaštitu od zlonamjernog softvera SiteLock za dodatnu sigurnost. Trenutno je dostupan za Pro i Expert planove. Alat SiteLock redovito pregledava stranice vaše web stranice kako bi se zaštitio od potencijalnih grešaka, prijetnji i ranjivosti.

5. Graditelj web stranica

1&1 Izgrađivač web stranica IONOS pozicioniran je kao poslovna usluga. Temelji se na WYSIWYG uređivaču. Nije tajna da tržište obiluje sličnim rješenjima. Napredne marke kao što su Wix, uKit, Squarespace itd. Su najpopularniji konkurenti u nišama. Može li usluga stvorena kao dodatak većem 1&1 Trendovi za izgradnju web stranica IONOS-a, nešto im suprotstaviti? Otkrijmo!

Jednostavnost korištenja

Za one korisnike koji su upoznati sa specifičnostima upotrebe graditelja web stranica s vizualnim uređivačima, 1&1 IONOS će se činiti jednostavnim i razumljivim. Sučelje WYSIWYG-uređivača standardno je za usluge ove vrste.

Zbog njegove ergonomije ne želite je hvaliti ili kritizirati jer nalikuje desecima sličnih usluga. Dolazi s uobičajenom klasičnom strukturom. Usluga odlično funkcionira za novorođenče.

1 i 1 uređivač web stranica

Ergonomija nadzorne ploče je osrednja, iako je struktura odjeljka s opcijama sasvim logična. Opisat ćemo to na sljedeći način: kada upotrebljavate nadzornu ploču, imate osjećaj da se elementi ne nalaze na svojim mjestima. To ne utječe na lakoću percepcije, ali bilo bi lijepo to promijeniti.

Općenito, nadzorna ploča dolazi s više blokova i informacija, što je početniku neupotrebno. Štoviše, neki su odjeljci prazni, a drugi su preopterećeni.

Na to se možete naviknuti na nekoliko sati, to nije problem. Vizualni uređivač ne razlikuje se u svom stilu ili primamljivosti, ali stvara ugodan dojam zbog svoje funkcionalnosti i lakoće uporabe.

1&1 IONOS doprinosi lijepoj radnoj kondiciji – ovdje nećete naći nikakve trikove za uljepšavanje, sve je strogo i praktično.

Skup značajki i fleksibilnost

1&1 IONOS set značajki raspoređen je na nadzornoj ploči sa svojim općim organizacijskim postavkama i radnim područjem koje se koristi za izradu stranica web stranice, to jest vizualnog uređivača.

Zanimljivo je da će vam i prije nego što pristupite nadzornoj ploči za registraciju u sustavu ponuditi format, ispuniti podatke i objaviti posjetnicu klijentima. Ovo će biti privremeni prozor koji će se koristiti sve dok ne objavite potpunu verziju svoje web stranice.

Opcije uređivača na visokoj su razini zbog bogatog skupa widgeta i korisnih odgovarajućih alata.

Struktura šablona zaliha može se u potpunosti promijeniti – u svaki odjeljak možete dodati redove i stupce, prilagođavajući njihove položaje i veličine po potrebi. Tada možete dodati bilo koje widgete u svaki blok okvir. Ovako je 1&1 Korisnik IONOS-a dobiva gotovo potpunu kontrolu nad strukturom web stranica. I to je prilično lako – samo trebate imati ukus i razumijevanje cilja koji želite postići.

1 i 1 uređivač web stranica - globalni dizajn

Sada, razgovarajmo o widgetima. Ovo su elementi koji dolaze s malim dijelovima funkcionalnosti web stranice. Stranicama se dodaju povlačenjem u tražene odjeljke ili okvire.

Svi su widgeti grupirani u 7 kategorija, uključujući skup najrasprostranjenijih elemenata:

  • Popularan”, Gdje su po zadanome prikazane sljedeće stavke: tekst, slika, ikona, kliknite za poziv, karta, klizač slika, fotogalerija, gumb, HTML, obrazac za kontakt, veliki naslov (H1). Skup widgeta može se mijenjati tijekom postupka web dizajna.

Popularni 1 i 1 widgeti

  • Osnove“, Koji nudi elemente kao što su tekst, gumb, razdjelnik, razmaknik, veliki i mali naslovi (H1, H3), datoteka, popis, stupci (od 1 do 4), tekst i slika.

1 i 1 osnove widgeta

  • mediaS elementima kao što su slika, klizač slika, fotogalerija, ikona, video, SoundCloud, prevoditelj web stranica.

1 i 1 medij widgeta

  • Poslovanje“Koji obuhvaća opciju” klikni za poziv “, kartu, OpenTable, e-poštu, obrazac za kontakt, PayPal, izbornik restorana, Yelp recenzije, radno vrijeme, više lokacija, kupon, internetsko zakazivanje, vrste plaćanja, testimonials, alat za bilten, Google kalendar, LiveChat, TripAdvisor, kalendar.

1 i 1 posao s widgeti

  • socijalni“, Na kojoj možete pronaći Share, Twitter feed, Facebook like, Facebook komentare, društvene ikone, RSS feed, Disqus komentare, Scribd, Polldaddy, Blogger.

1 i 1 widgeti društveni

  • Napredna”Nudeći HTML, navigacijske veze, pojmovnik, često postavljana pitanja.

Napredni su 1 i 1 widgeti

  • Blog“Sa svim postovima, nedavnim postovima, postovima za pretraživanje.

Blog s 1 i 1 widgeta

Uzimajući u obzir imena widgeta, možete dobiti jasno razumijevanje dizajniranja stranica web stranice s 1&1 IONOS. Na primjer, izvrsno pokreće web stranice restorana ili kafića (dolazi s izbornikom jela), web stranice turističkih agencija ili one bilo koje druge tvrtke, što podrazumijeva potrebu za rezervacijom smještaja, zakazivanjem sastanka itd..

Jednostavno rečeno, usluga omogućava stvaranje svestranih tipova poslovnih web stranica, koje zahtijevaju opcije, a koje nisu dostupne kod svakog graditelja nišnih web stranica.

Zaglavlje radnog područja dolazi s popisom stranica web stranice korisnik može prelaziti između procesa uređivanja web mjesta, ikona za promjenu formata (prikaz na radnoj površini ili mobilnom uređaju), pristupa odjeljku za podršku, objavljivanju web mjesta, kodu web stranice (cjelovita struktura svih blokova web stranica, način dizajniranja), pregledu web stranice i korisni gumbi za poništavanje / ponavljanje.

Odjeljak «Stranice» omogućuje dodavanje novih stranica i iskakanje prozora na web stranicu. Uključivanje izbornika podržano je do 3. razine. Bilo koja stranica može se duplicirati ili sakriti.

Iz ovog odjeljka također možete aktivirati višejezičnu funkcionalnost vaše web stranice. Jednostavno dodajte novi jezik i odmah dobivate prevedenu verziju svoje web stranice. Zastava na vrhu uređivača web stranica pokazuje koja verzija jezika trenutno uređujete. Vrlo udobno.

1 i 1 višejezična podrška

Podržana je i lozinka za pristup web mjestu. SEO postavke su standardne i uključuju naslov / opis / ključne riječi.

1 i 1 uređivač web stranica - odjeljak stranica

Moguće je dodati i svoj HTML / CSS kôd u zaglavlje web stranice. Možete stvoriti skočne prozore s različitim sadržajem, uključujući dobrodošlicu, kontaktirajte nas, promociju ili prodaju, posjetite nas, poput nas na društvenoj mreži, više informacija, novi artikal u trgovini itd..

Moguće je postaviti predložak za svaki skočni prozor (veličina, animacija, boja, font itd.) I sadržaj unutar njega.

Odjeljak «Sadržaj» dolazi s pohranom datoteka (slike i druge vrste datoteka pohranjuju se odvojeno), opće poslovne informacije koje se mogu uređivati ​​na web mjestu (profili društvenih mreža, adresa, telefon itd.), poslovni profil (opis uspješnosti tvrtke, usluga itd.). Ovdje je također moguće uvesti sadržaj iz vanjskih izvora.

Odjeljak «Personaliziraj» impresionirao me rijetkom mogućnošću stvaranja pravila koja odgovaraju različitim scenarijima. Također možete koristiti gotove predloške pravila, kao što su prvi ili ponovljeni posjet korisnika, posebne ponude, događaji i praznici, najave, obavijesti itd..

Na primjer, u novogodišnjoj noći možete aktivirati snijeg koji pada na vašoj web stranici, automatski pozdraviti novorođenče ili ih preusmjeriti na posebnu stranicu u određenoj prigodi..

Svaki predložak pravila dolazi s opcijom pregleda.

1 i 1 uređivač web stranica - personalizirajte odjeljak

Također možete dodati neograničeni broj vlastitih pravila, formirajući ih iz kombinacije nekoliko okidača, poput uređaja, lokacije, vremena, posjeta, URL kampanje.

Dizajn događaja možete postaviti kombinirajući sljedeće elemente: novi red, traka obavijesti, skočni prozor, JavaScript, posebni efekt. Stvaranje pravila u 1&1 IONOS je zanimljiva i korisna stvar za marketing i interakciju s korisnicima.

U odjeljku «Blog» možete postaviti prikaz feeda vijesti na web mjestu. Dodajte nove postove, uvezite ih putem RSS-a, postavite SEO i format prikaza za svaki materijal.

Blog ima pristojan izgled, iako je njegova funkcionalnost pomalo ograničena i ne dolazi do razine specijaliziranih platformi: ovdje nema predviđene značajke objavljivanja članaka ili opcije filtra pretraživanja (svi su prikazani u Blog Manageru u red slanja na web mjesto).

Međutim, detaljan dizajn feeda bloga možete postaviti tako da odaberete jednu od 3 predloške, boje, pozadine itd.

Općenito, 1&1 IONOS blog dobro funkcionira za upravljanje vlastitim dnevnikom ili kao dodatak vašoj poslovnoj web stranici – vijesti, lifehacks, opis nijansi proizvoda erc.Bit će neugodno upravljati velikim nišnim blogom.

Odjeljak «Postavke» krije mnoštvo različitih parametara koji imaju osnovno značenje, poput općih stavki poput ikona (društvene mreže, favicons), jezika web stranice, informacija o nazivu domene i puno aspekata povezanih sa SEO, uključujući preusmjeravanja, HTML kôd dostupan u zaglavlju i metaoznake za cijelu web stranicu.

Ovo je mjesto na kojem možete pronaći rezervnu pohranu filtriranu prema datumu, postavke privatnosti (upozorenje o korištenju kolačića i stranicu o privatnosti) i prilagođavanje stranice 404. Značajka izrade sigurnosnih kopija i vraćanja bit će vam od velike pomoći tijekom tematskih promo kampanja (na primjer, Badnjak ili prodaja na crni petak), kada trebate napraviti tematske promjene dizajna. Samo izradite sigurnosnu kopiju web stranice prije kampanje i vratite je nakon datuma. To stvarno štedi vaše vrijeme.

Rad s uređivačem web stranica

Opišimo opća načela sada korištenja radnog područja WYSIWYG uređivača. Za početak, to zaista zaslužuje pažnju zbog svojih obilnih mogućnosti.

Bilo koja web stranica sadrži odjeljke ispunjene widgetima – tako se ovdje oblikuju dizajn i struktura web stranica.

1. Klikom na gumb «+» između susjednih odjeljaka možete dodati blok s dovršenim dizajnom različitih profila, uključujući uvod, značajke, logotipe, blokove teksta, tim, restoran, izjave, kontaktirajte nas, promociju, planovi, društveni, puna stranica, podnožje.

1 i 1 uređivač web stranica dodaju widget

2. Svaka kategorija novih odjeljaka sadrži 5-10 varijanti prezentacije sadržaja. Njihova kvaliteta dizajna na najvišoj je razini i nema potrebe ništa prilagođavati.

3. Morate samo ispuniti stranice web mjesta s ovim odjeljcima traženim redoslijedom, zamijenivši demo sadržaj sa vlastitim kako biste dobili dobro dizajniranu modernu web stranicu.

4. Isto se odnosi na gotove predloške. Po potrebi možete promijeniti bilo koji element u njima, ali također je moguće u jednoj večeri objaviti privlačnu web stranicu s dizajnom predloška, ​​čime ćete uštedjeti puno vremena.

5. Kada kliknete bilo koji element ili blok, vidjet ćete izgled i dostupne postavke. U lijevom kutu je uvijek simbol «RED»Ikona koja omogućuje pristup postavkama odjeljka:

 • dodajte nove retke / stupce,
 • promjena dizajna web stranice (boja, pozadina, video, dimenzije, sjenila i razmak),
 • prikažite animacije (8 varijante),
 • sakrij na uređaju (mobilni, tabletni i radni stol),
 • Uređivanje HTML koda,
 • postavljen kao sidro,
 • kopirajte ili čak izbrišite blok.

6. Kad označite slike ili tekst, vidjet ćete izbornik za odabir slike ili prilično prikladan uređivač teksta.

1 i 1 uređivač web stranica - red

7. Tu su i detaljne statistike, poveznice na korisne usluge i resurse. Štoviše, možete preuzeti aplikaciju koja omogućuje upravljanje vašom web stranicom s bilo kojeg mobilnog uređaja (iOS / Android).

Općenito 1&1 IONOS set značajki je moćan i nadmašuje onu većine srednjih graditelja web stranica koje se koriste za izradu poslovnih web stranica.

Usput, uređivač dopušta dodavanje proizvoda i prihvaćanje plaćanja, ali nema smisla analizirati platformu kao uslugu za izgradnju internetske trgovine – mogućnosti e-trgovine ovdje su osrednje i čak su ispod prosječne razine. Sustav ima pristojan motor za bloganje.

Kada je u pitanju rad s odredišnim stranicama, servisu pomalo nedostaje nekoliko glavnih widgeta i prilika za upravljanje detaljnim statistikama konverzija s nadzorne ploče. 1&1 IONOS se ističe u svojoj glavnoj specijalizaciji – poslovnim web stranicama. U ovom scenariju nema očitih nedostataka.

Dizajni

Dobivate oko 350 predložaka podijeljenih u 9 kategorija izvan okvira. Također je moguće odabrati prazan predložak za kreiranje teme ispočetka.

Koliko se svi dizajni sastoje od gotovih odjeljaka i uređivačkih widgeta s demo sadržajem, ima smisla sami stvoriti predložak da imate jasno razumijevanje vašeg konačnog cilja. Ovo je siguran način dobivanja individualnog dizajna.

1 i 1 predlošci

Kvaliteta predloška definirana je dizajnom elemenata uređivača i skupom boja / slika / fontova. To je na pristojnoj razini – graditelj web mjesta fokusiran je na postizanje privlačnog rezultata.

Svaki se predložak može pregledati u načinu pregleda. Bez obzira na web lokaciju koju ćete pokrenuti s 1&1 IONOS, bit će reaktivan. Prilagodba dizajna je i ovdje moćna – osim gore opisanih načina rada sa strukturom web stranica, postoji zaseban odjeljak za globalne postavke dizajna web stranica.

1&1 IONOS-ovi programeri slijedili su pristup ujedinjenju dizajna. Time se omogućuje izbjegavanje nesuglasica između dizajna identičnih elemenata web stranice.

Možete postaviti parametre teksta, gumba, redaka i pozadina za cijelu web stranicu postavljanjem općih pravila upravljanja za svaki novi element.

6. Korisnička podrška

1&1 IONOS nudi korisničku podršku 24/7/365 koja je korisnička i spremna reagirati na sve upite u najkraćem mogućem roku. Ako imate problema s odabirom plana, također možete kontaktirati stručnjake tvrtke kako biste dobili stručni savjet. Pored toga, postoji informativni centar za pomoć koji obiluje člancima, uputama i preporukama u vezi s proizvodima i uslugama domaćina.

Jedna od najistaknutijih karakteristika tvrtke je prilika da stupite u kontakt s osobnim asistentom, koji će vam pružiti profesionalne preporuke, savjete i drugu pomoć apsolutno besplatno. Možete kontaktirati savjetnika putem chata, e-pošte ili telefona. Tu je i usluga povratnog poziva koja klijentima nudi da ostave svoje telefonske brojeve kako bi ih mogli kontaktirati po potrebi.

7. Politika cijena

Pružatelj usluga hostinga nudi tri plana cijena, od kojih svi dolaze mogućnost besplatne veze s domenom, Wildcard SSL certifikat i podrška 24 sata dnevno. Svaki dodatni plan uključuje i druge značajke, i to:

 • Poslovanje – za jednu web stranicu ili projekt (1 USD mjesečno tijekom 12 mjeseci, zatim 8 USD mjesečno) – pohranu od 100 GB, 25 baza podataka, 25 računa e-pošte itd .;
 • profesionalac – za veće web projekte (1 USD mjesečno tijekom 6 mjeseci, zatim 10 USD mjesečno) – 250 GB skladištenja, 100 baza podataka, 100 računa e-pošte, zaštita od zlonamjernog softvera SiteLock itd .;
 • Stručnjak – za više velikih web projekata (1 USD mjesečno tijekom 6 mjeseci, zatim 14 USD mjesečno) – 500 GB prostora za pohranu, 500 baza podataka, 500 računa e-pošte, zaštita od zlonamjernog softvera SiteLock, mreža za dostavu sadržaja RailGun itd..

Kada je u pitanju odabir najprikladnijih vrsta hostinga, 1&1 IONOS pruža sljedeće mogućnosti:

 • Dijeljeni hosting, koji dolazi s tri skalabilna plana s višestrukim značajkama, dodatnim mjerama zaštite, 24/7 korisničkom podrškom, besplatnim nazivom domene datim 12 mjeseci i SSL enkripcijom.
 • VPS hosting koja nudi mogućnost izbora između četiri plana i pruža neograničen promet, SSL certifikaciju, dovoljno prostora za pohranu, RAM-a, CPU-a koji rastu kako nadogradite na više planove.
 • WordPress hosting, koji pruža tri dostupna plana, osigurava jednostavan razvoj web stranice i specijaliziranu korisničku podršku.
 • Cloud hosting što omogućuje izbor između sedam planova, može se nadograditi / nadograditi ovisno o količini prostora za pohranu koja vam je potrebna i nudi mjere otkrivanja provale, kao i sigurnosni sustav i sustav upravljanja događajima.
 • Namjenski hosting dostupno na 12 poslužitelja, koji dolazi sa SSL certifikatom, podrškom 24/7 i raznim RAM veličinama u rasponu između 16 i 192 GB.

Trošak 1&1 IONOS-ovi planovi za izradu web stranica su sljedeći (uključujući 6/12-mjesečnu pretplatu i odvojeno produženje odabranog plana):

 • osnovni (1 USD mjesečno tijekom 6 mjeseci, zatim 7 USD mjesečno) – profesionalni predlošci s unaprijed dizajniranim sadržajem, 1 besplatnom domenom i računom e-pošte, widgeti na društvenim mrežama;
 • Poslovanje (1 USD mjesečno tijekom 12 mjeseci, zatim 10 USD mjesečno) – profesionalni predlošci s unaprijed dizajniranim sadržajem, 1 besplatnom domenom i 5 računa e-pošte, društvenim medijima i poslovnim widgetima, višejezičnim alatom;
 • profesionalac (1 USD mjesečno tijekom 6 mjeseci, a zatim 20 USD mjesečno) – profesionalne predloške s unaprijed dizajniranim sadržajem, 1 besplatnom domenom i 10 računa e-pošte, društvenim medijima i poslovnim widgetima, višejezičnim alatom, prilagođenim sadržajem, SEO tutorijali, alat za marketing e-pošte.

Donja linija

1&1 IONOS je najveći europski pružatelj usluga hostinga koji s pravom zaslužuje nazvati jedan od najboljih u svojoj niši. Otkriva mnoštvo značajki, alata i opcija koje su od velike važnosti za korisnike koji traže pouzdanu i sigurnu uslugu s kojom će ugostiti svoje web stranice.

Osim pružanja usluga hostinga, platforma nudi i opsežne mogućnosti za izgradnju web stranica. To omogućava izgradnju različitih vrsta web stranica, u rasponu od malih do velikih projekata.

Dobavljač hosting usluga dolazi do širokog raspona proračuna, nudeći nekoliko opcija za cijenama koje možete odabrati. Prebacivanje s jednog plana na drugi nije problem ako vam se web hosting treba promijeniti dok radite na razvoju vašeg poslovanja.

Vrhunske tehnologije koje domaćin nudi osiguravaju naprednu sigurnost, nesmetane i izvanredne performanse web stranica. Ove značajke čine 1&1 IONOS je najbolji izbor za korisnike koji traže sigurnog, skalabilnog i moćnog pružatelja usluga hostinga.

Počnite s 1&1 IONOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map