Zaznamek proti WordPressu

Bookmark in WordPress sta dve precej različni platformi za spletno gradnjo, ki omogočata ustvarjanje kakovostnih projektov z dostojno zmogljivostjo. Storitve uporabljajo raznolike pristope k procesu ustvarjanja spletnega mesta, čeprav imajo en skupen cilj – pomagati uporabnikom z raznolikim ozadjem spletnega oblikovanja in ustvarjati profesionalna spletna mesta. Platforme ponujajo obsežen nabor funkcij in napredna orodja za zagotovitev neprekosljive izkušnje pri gradnji spletnih strani.


ZaznamekZaznamek – je ustvarjalec spletnega mesta v oblaku, ki se lahko pohvali z naprednim orodjem AI. Storitev je intuitivna in uporabniku prijazna. Ima sodoben inovativni videz in logično strukturiran vmesnik, ki je razumljiv za novorojenčke. bookmark.com

WordPressWordPress – je svetovno znana platforma, ki ne zahteva nobene predstavitve. To je sistem za upravljanje vsebine, ki je bil sprva predstavljen kot platforma za bloganje, zdaj pa se uporablja za različne potrebe spletnega oblikovanja. WordPress.org

Na prvi pogled se zdi nekoliko čudno primerjati WordPress in Bookmark. To je zato, ker so sistemi precej različni, ko gre za enostavnost uporabe, funkcionalnost, pristope k spletnemu oblikovanju, uporabljene tehnike in orodja.

Obenem bo ta primerjava lahko zanimiva za začetnike in strokovnjake za spletno oblikovanje, ki iščejo dostojno in celovito storitev za začetek svojih projektov. Skrajni čas je, da podrobno preučimo oba sistema, da primerjamo njihove nabore funkcij, enostavnost uporabe, praktičnost in učinkovitost. Začnimo!

1. Enostavnost uporabe

 • Zaznamek. Izdelovalec spletnih strani je dokaj enostaven za uporabo, saj vam sistem ponuja razumljiva in podrobna navodila. Registracija traja le nekaj minut – Zaznamek omogoča prijavo na storitev prek računov Facebook in Google+. Takoj, ko končate s tem, lahko nadaljujete z delom na razvoju spletnega mesta, tako da uporabite napredno orodje AIDA, kar je vsekakor vrhunec sistema.

  Urejevalnik zaznamkov

  AIDA je pomočnik pri oblikovanju umetne inteligence, ki vas enostavno vodi skozi postopek izdelave spletnih strani in samodejno oblikuje spletno mesto za vas na podlagi podatkov, ki jih pošljete.

  Tudi nadzorna plošča graditelja spletnih strani je preprosta in elegantna. Celo novinec z lahkoto razume posledice večine nastavitev. Kot rezultat, to skrajša čas spletnega razvoja in zagotavlja potreben rezultat.

  Nadzorna plošča zaznamkov

 • WordPress. To je odprtokodna programska oprema, ki je na prvi pogled videti razmeroma preprosta, vendar lahko povzroči težave, ko gre za postopek izdelave spletnega mesta. CMS zahteva posebno pripravo na postopek spletnega oblikovanja in skorajda ni mogoče brez znanja o programiranju. Kot rezultat, potrebuje več časa, da se spopademo s postopkom spletnega oblikovanja in dokončamo dostojen projekt z WordPressom.

  WordPress urejevalnik strani

  Sistem je znan po svojih možnostih integracije vtičnikov, ki omogočajo ustvarjanje skoraj vseh vrst projektov, kar mu daje napredne funkcionalnosti. Prevladujoča količina vtičnikov je na voljo na spletu, čeprav ima sistem lastno integrirano zbirko vtičnikov. Enako je glede predlog. Na spletu lahko naletite na več tem, ki jih večinoma razvijajo tretji uporabniki in zlasti lahko prispevajo k oblikovanju in uspešnosti vašega spletnega mesta.

Zaznamek proti WordPressu. Preprosto in bolj priročno je uporabljati Bookmark v primerjavi z WordPressom. Izdelovalec spletnih strani je intuitiven, uporabniku prijazen in prilagodljiv. Če želite ustvarjati privlačne projekte z njim, vam ni treba biti strokovnjak – orodje za umetno inteligenco zmanjša težave pri spletnem oblikovanju.

V WordPressu gre za sistem za upravljanje vsebin in to dejstvo govori samo zase. Platformo je težje obvladati, saj zahteva ozadje spletnega oblikovanja in včasih celo veščine kodiranja. Za boljšo učinkovitost spletnega mesta potrebuje tudi dodatno integracijo vtičnikov. Tako je to bolj zapleteno orodje za neizkušene spletne oblikovalce.

2. Nabor funkcij in prilagodljivost

 • Zaznamek. Izdelovalec spletnih strani ponuja impresiven nabor funkcij, potreben za zagon in upravljanje dostojnega spletnega mesta. Takoj ko pridete na delovno območje sistema, boste videli, da je sestavljen iz dveh delov – nadzorne plošče in urejevalca spletnega mesta. Na nadzorni plošči lahko dobite dostop do svojih spletnih mest, njihovih statističnih podatkov, sistemskih novic, posodobitev, obvestil, vadnic in povezave s sistemskimi strokovnjaki. Tukaj je možno brezplačno zagnati poljubno število spletnih mest in preklapljati med njimi, če boste to potrebovali.

  Urejevalnik spletnega mesta WYSIWYG vključuje nastavitve, ki se lahko razlikujejo glede na predlogo, za katero boste šli. Na tem mestu si lahko ogledate spletno mesto v različnih načinih, izberete že pripravljene bloke vsebine in module (standardne ali e-trgovine), shranite prenesene datoteke, prilagodite oblikovanje in nastavitve spletnega mesta itd..

  Zaznamek Fokus

  Zaznamek ponuja tudi napredno funkcijo Focus, ki vključuje nabor unikatno oblikovanih in funkcionalnih odsekov spletnih strani, ki jih lahko integrirate v kateri koli del vašega spletnega mesta le z nekaj kliki. Vsaka predloga zaznamkov vključuje 20 odsekov ostrenja, ki se ujemajo s slogom in temo.

  Modul e-trgovine z zaznamki omogoča ustvarjanje in upravljanje spletne trgovine poljubne velikosti, ki jo potrebujete za nadaljnjo prodajo izdelkov na spletu ali prek družbenih medijev.

  Zaznamek e-trgovina

  Vrhunec graditelja spletnih strani pa je njegov pomočnik AIDA. Ta funkcija omogoča, da se Bookmark izstopa iz množice, saj izključuje potrebo po lastnem znanju spletnega oblikovanja, da bi ustvarili spletno mesto. Namesto tega sistem samodejno naredi vse za vas – od izbire predloge do objave že pripravljenega projekta.

  Potrebujete svojo vsebino in sistem bo ustvaril spletno mesto za vas. Celoten postopek ne traja dlje kot nekaj minut, rezultat pa je res osupljiv – v neverjetno kratkem času dobite polno predstavljeno spletno mesto. Ali ni tako impresivno?

 • WordPress. Sistem je na voljo s širokim naborom orodij in funkcij za prilagajanje oblikovanja, ki omogočajo zagon funkcionalnih spletnih mest, ki pritegnejo pozornost. CMS je bil sprva ustvarjen kot sistem za bloganje, zato ga je zdaj mogoče uporabljati za gradnjo različnih vrst projektov. Tukaj je enostavno naložiti in upravljati vsebino, vendar morate biti pripravljeni uporabiti veščine kodiranja, če nameravate ustvariti polno predstavljeno spletno mesto. Če vam to znanje primanjkuje, boste potrebovali čas in trud, da ga pridobite.

  Funkcionalnost platforme je večinoma odvisna od možnosti integracije. Sistem ima številne vgrajene vtičnike in teme, ki pa niso dovolj, če imate namen pridobiti obsežen projekt. Če želite izboljšati uspešnost svojega spletnega mesta, ne boste šli brez prenosa in vključevanja zunanjih vtičnikov in predlog.

  WordPress Vtičniki

  V spletu jih je na tisoče, številne druge pa razvijajo tretji uporabniki. Vključevanje vtičnikov je zanesljiv način za izgradnjo zaupanja strank in izboljšanje učinkovitosti spletnega mesta. Pri izbiri pa bodite res previdni. To je zato, ker ne morete biti stoodstotno prepričani v verodostojnost spletnih oblikovalcev, ki so jih ustvarili. Tako se je smiselno odločiti za plačljive in varne vtičnike.

  Ne pozabite tudi, da integracija vtičnikov vpliva na pogostost posodobitev spletnih strani, ki jih boste morali opraviti. Več vtičnikov boste uporabljali, pogosteje boste morali posodabljati in upravljati svoje spletno mesto. To bo izziv, če nimate potrebnih veščin spletnega oblikovanja.

  Drugo pomembno vprašanje o prilagodljivosti WordPress je potreba po nakupu gostovanja. Za razliko od zaznamkov s svojim integriranim gostovanjem WordPress pomeni, da morate sami izbrati gostovanje.

Zaznamek proti WordPressu. Če govorimo o fleksibilnosti in naboru funkcij, bi morali ugotoviti, da Bookmark zagotavlja vso funkcionalnost, potrebno za zagon spletnega mesta “na ključ” že od samega začetka. Ni vam treba iskati dodatnih integracij tam – AIDA ima na voljo zunanjo funkcionalnost.

Kar zadeva WordPress, je potreben čas in trud, da obvladamo vse njegove možnosti in orodja za integracijo. Niso vsi uporabniki na to pripravljeni zaradi nezadostnega znanja o spletnem oblikovanju. Če se še vedno odločite za poskus uporabe WordPressa, ne pozabite na povečana tveganja prevare, ki lahko sčasoma predstavljajo nevarnost za vaš projekt. Če ne želite tvegati, pojdite za zaznamek, saj gre za veliko enostavnejšo rešitev.

3. Dizajni

ZaznamekWordPress
Število tem:Neomejeno10 000
Brezplačne teme&# x2714; DA&# x2714; DA
Cena plačanih tem:prostBrezplačno – 299 dolarjev
Odziven dizajn&# x2714; DA&# x2714; DA / NE
Razvrsti po panogi:&# x2714; DA&# x2714; DA
Urejanje kode CSS:✘ NE&# x2714; DA
 • Zaznamek. Za razliko od večine priljubljenih ustvarjalcev spletnih mest Bookmark ne ponuja zbirke standardnega oblikovanja. To pa ne zmanjšuje njegovih prednosti. To je AIDA, ki za vas opravi celoten postopek oblikovanja spletnih strani. Ne potrebujete nobenih predlog ali orodij za prilagajanje oblikovanja, da bi svojemu spletnemu mestu želeni videz. Takoj, ko oddate informacije o podjetju in vsebino, bo AIDA samodejno izbrala najprimernejšo predlogo za vas, da jo boste nadalje napolnili s povezano vsebino.

  Predloge AIDA ustvarjajo vsestransko in zanimivo – tu ni dveh podobnih tem, saj vsaka predloga vsebuje svojo strukturo in postavitev. Teme so odzivne, kar je nujno tako za sodobno spletno stran kot za sodobne uporabnike.

  Če vam ni všeč predloga, ki jo platforma privzeto ponuja, boste lahko od AIDA zahtevali, da izbere drugo, dokler ne ponudi teme, ki v najboljšem primeru ustreza vašim potrebam. Celoten postopek izdelave spletnega mesta z Bookmark traja le nekaj minut, sistem pa zagotavlja varno in privlačno izkušnjo spletnega oblikovanja.

  Čeprav AIDA ustvarja oblikovanje spletnega mesta v samodejnem načinu, je mogoče opraviti tudi potrebne spremembe, če imate takšno potrebo. Preprosto odprite razdelek Nastavitve na nadzorni plošči in nadaljujte z urejanjem ozadja, sloga in drugih elementov vašega projekta!

 • WordPress. CMS ponuja zbirko brezplačnih in vrhunskih predlog, ki ustrezajo vašim slogom in tematskim nastavitvam. Te teme pa so si med seboj precej podobne. Na srečo WordPress odobri dostop do datotek CSS, ki vam omogoča urejanje zasnove spletnega mesta glede na vaše potrebe.

  Če imate dovolj znanja in spretnosti za programiranje, lahko spremenite naslove spletnih strani, tipografijo, slog, barvno paleto, ozadje in druge nastavitve. Mogoče je tudi brskati po spletu in izbrati teme po meri WordPress-a po meri, da jih še naprej vključite v svoje spletno mesto. Tako kot pri integraciji vtičnikov, morate biti zelo pozorni, da izberete varne in kakovostne predloge, ki ne bodo predstavljale nevarnosti za vaše spletno mesto.

Zaznamek proti WordPressu. Ko gre za oblikovanje po meri, je Bookmark zagotovo vodja. Tukaj vam sploh ne bo treba skrbeti za prilagajanje predloge kot orodje za umetno inteligenco, ki vam ustreza. To je opazna prednost za začetnike. WordPress je dober tudi pri oblikovanju, vendar le za tiste uporabnike, ki imajo veščine kodiranja in lahko te prednosti pravilno uporabijo. Zaznamek pa je dober tudi pri oblikovanju.

4. Podpora strankam

 • Zaznamek. Skupina za podporo strankam storitve je na voljo 24/7. Če želite vzpostaviti stik z njimi, morate izpolniti pisni obrazec ali uporabiti okno za klepet v živo. Slednje lahko najdemo na vseh straneh sistema. Drugi način za stik s službo za podporo strankam je uporaba obrazca za povratne informacije, ki ga najdete v meniju »Pomoč«.

 • WordPress. Ta odprtokodni CMS se sploh ne more pohvaliti s podporo strankam. Namesto tega ima obsežno skupnost uporabnikov, ki je precej močna in vam lahko zagotovi vse odgovore na vaša vprašanja. Forumi za WordPress so na voljo na spletu in vse vaše poizvedbe lahko dobite tam v najkrajšem možnem času.

WordPress vs zaznamek. Niti zaznamek niti WordPress ne ponujata široke možnosti za podporo strankam. Vendar pa so podatki, ki jih ponuja Bookmark, podrobnejši, saj ima sistem skupina za podporo strankam, ki jih uporabniki lahko kontaktirajo na več načinov kadarkoli v dnevu.

5. Cene

 • Zaznamek. Izdelovalec spletnega mesta ima neskončen brezplačni načrt Če potrebujete popolno spletno mesto, lahko izbirate med več naročnin. To so osebni, profesionalni in poslovni načrti. Njihovi stroški se gibljejo med 4,99 do 24,99 USD na mesec glede na naročnino in pogoje, ki jih zagotavlja. Kadar gre za dolgoročne cilje spletnega oblikovanja, je cenovna politika zmerna in razumna.

  ZaznamekWordPress
  Načrti cen:&# x2714; Prost;
  &# x2714; Poklicno (11,99 USD / mesečno);
  &# x2714; Posel (24,99 USD / mesečno).
  &# x2714; Gostovanje (10-15 USD / mesečno);
  &# x2714; Vtičniki (20 do 50 USD / mesečno).
  Lastnosti:&# x2714; Neomejena pasovna širina in shranjevanje;
  &# x2714; Brezplačna domena;
  &# x2714; Izdelki za neomejeno trgovino;
  &# x2714; Brezplačni SSL.
  &# x2714; Številni vtičniki;
  &# x2714; Brezplačno za prenos;
  &# x2714; Popolna prilagoditev.
 • WordPress. Sam sistem je brezplačen za prenos za vsakega uporabnika. To se na splošno nanaša na stroške izdelave spletnega mesta. Če želite dobiti popoln projekt, boste morali vložiti v vrhunske teme, vtičnike in razširitve. Takoj, ko končate z oblikovanjem spletnega mesta, boste morali kupiti gostovanje in ime domene. V nasprotnem primeru brez teh finančnih izdatkov ne boste dosegli dostojnega rezultata.

Zaznamek proti WordPressu. Kar zadeva primerjavo cenovnega vidika, Bookmark vse naredi jasno že od samega začetka. Če potrebujete preprosto spletno stran, pojdite na brezplačen načrt. Potrebujete bolj zapleten projekt? Nadaljujte z nadgradnjo na eno od premium naročnin. To je preprosto. S širokim naborom funkcij so spletna mesta WordPress ponavadi dražja. Upoštevajte to pri končni izbiri.

Spodnja črta

Zaznamek in WordPress sta dostojna orodja za gradnjo spletnih strani za uporabnike, ki nameravajo ustvariti celovito, informativno in razširljivo spletno mesto z odličnim dizajnom in vrhunsko zmogljivostjo. Storitve pa uporabljajo različne pristope do procesa izdelave spletnih strani, kar se sčasoma odraža v njihovih značilnostih, aplikativni sferi, parametrih in stopnji osveščenosti o spletnem oblikovanju.

ZaznamekZaznamek je intuitiven graditelj spletnih strani, kar omogoča ustvarjanje spodobnih spletnih strani zaradi integriranega orodja za umetno inteligenco, imenovanega AIDA. Gradnja projektov s sistemom je osupljivo preprosta, saj to dobesedno počne za vas. bookmark.com

WordPressWordPress je priznan sistem za upravljanje z vsebinami, ki odlično deluje tako za obsežne projekte kot za profesionalce. Novorojenci bodo težko obvladali sistem in z njim ustvarili spletna mesta. Za učinkovitejšo promocijo SEO, nastavitev analitike in druge podobne odtenke se boste morali truditi tudi pri izbiri gostovanja in izbire domen, integrirati vtičnike in predloge.. WordPress.org

Če povzamem, sta oba sistema vredna pozornosti. So dostojni tekmeci, ki odlično delujejo v svojih nišah. Če potrebujete hiter, a kvaliteten rezultat in se ne morete pohvaliti s programskim znanjem, je Bookmark najboljša rešitev za vas.

Pregled Primerjalna tabela

ZaznamekWordPress
Enostavnost uporabe:Zaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressu
Lastnosti:Zaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressu
Oblike:Zaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressu
Pomoč strankam:Zaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressu
Cenitev:Zaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressu
Skupna ocena:Zaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressuZaznamek proti WordPressu

Ustvarite spletno mesto z zaznamkom

 Brezplačno je

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map