Shopify proti BigCommerce

shopify vs bigcommerce


Shopify in BigCommerce sta priznana voditelja v niši za e-trgovino. Ti priljubljeni ustvarjalci spletnih strani so precej dragi, vendar strankam nudijo največ možnosti za učinkovit razvoj poslovanja in privlačnost kupcev. Ljudje, ki želijo ustvariti obsežna spletna mesta, morajo pogosto izbirati med temi storitvami, saj veljajo za najboljše na trgu (čeprav imata obe svoji odtenki).

Hiter posnetek:

ShopifyShopify – je najbolj znana programska oprema za e-trgovino na svetu. Njegov močan nabor funkcij, profesionalne predloge, specifične za industrijo, in obilje možnosti so ga postale priljubljene pri uporabnikih po vsem svetu. Storitev je bila predstavljena leta 2004 in je od takrat pridobila osupljivo prepoznavnost. Od danes je število trgovcev v sistemu preseglo 610.000 ljudi, medtem ko je število aktivnih uporabnikov doseglo 1.000.000. Shopify.com

BigCommerceBigCommerce je dostojen predstavnik niše za spletno gradnjo e-trgovine, ki je znana po obsežni zbirki predlogov in močnih zunanjih integracijskih možnosti za boljše delovanje spletne trgovine. Bigcommecre.com

Obe platformi sta neposredni tekmeci, zato je njihova primerjava tako zanimiva, uporabna in morda celo nepredvidljiva. V testu BigCommerce vs Shopify je nemogoče določiti vodjo že od samega začetka. Torej, poglejmo, kaj lahko ponudi vsaka od teh storitev in katera od njih se bo izkazala za zmagovalno.

1. Enostavnost uporabe

 • Shopify. Kljub neverjetni funkcionalnosti je programska oprema e-trgovina preprosta za uporabnike in uporabnike spletnih strani. Armaturna plošča sistema je tako razumljiva in priročna, da se tukaj ni mogoče kaj izgubiti ali pokvariti. Dobro izbrane pisave armaturne plošče, minimalistično oblikovanje in skoraj idealna hierarhija odsekov omogočajo temu graditelju spletnega mesta priklicati priročno in prijetno.

  Shopify nadzorna plošča

  Vsi elementi, razdelki in kategorije so na svojih mestih, podroben vodič pa uporabnikom pomaga raziskovati sistem z minimalnimi napori in časovnimi vložki. Vadnica bo v veliko pomoč uporabnikom, ki še nikoli niso imeli izkušenj s spletnim oblikovanjem, zato se soočajo s potrebo po dostojni spletni strani za e-trgovino. Vodila jih bo skozi glavne odseke procesa spletnega razvoja, s poudarkom na najpomembnejših točkah.

  Uporabniki bodo lahko tukaj nastavili vse potrebne parametre spletne trgovine, vključno s trženjem, nastavitvami spletne trgovine, značilnostmi SEO itd. Če želite poenostaviti postopek razvoja spletnega mesta, boste takoj po prijavi v sistem dobili dostop do Shopify Storefront Editor-a..

  Shopify urejevalnik izdelkov

  Podjetniki, ki so stalno zaposleni pri upravljanju svojih podjetij, bodo zagotovo cenili priložnost za nalaganje in uporabo aplikacij za iOS in Android, ki so popolnoma brezplačne. Kar je pomembno, se vse spremembe, ki jih opravite v mobilni različici svojega spletnega mesta, samodejno sinhronizirajo s spletno trgovino in Shopify POS.

 • BigCommerce. Ker je v glavnem osredotočen na oblikovanje spletnega mesta e-trgovina, sistem ponuja nadzorno ploščo, ki vsebuje veliko menijskih točk, razdelkov in kategorij za posamezne panoge. Brskanje po sistemu in raziskovanje njegovih glavnih odsekov ni težko, čeprav lahko traja nekaj časa, da ugotovimo vse nianse.

  Izdelki nadzorne plošče Bigcommerce

  Izdelovalec spletnega mesta ima možnost filtra za iskanje, ki je na voljo na nadzorni plošči in pomaga najti potrebna orodja in informacije, potrebne za zagon in upravljanje dostojnega spletnega mesta.

Shopify proti BigCommerce. Graditelji spletnih strani imajo podobne naloge funkcij za nastavitve spletne trgovine, vendar Shopify tukaj izgleda bolj primerno. Razvijalci sistema so poskrbeli za udobje uporabnikov, zato so njegov vmesnik in nadzorna plošča logični, intuitivni in razumljivi.

2. Nabor funkcij in prilagodljivost

 • Shopify. Shopify odlikuje funkcionalnost in prilagodljivost. Programska oprema za e-trgovino je bogata s funkcijami in možnostmi, ki omogočajo zagon in nato upravljanje spletnih trgovin raznolike specializacije, velikosti in vrste. Enako lahko oblikujete majhno ali srednje veliko spletno trgovino s Shopifyjem, pa tudi hipermarket, ki ponuja na tisoče izdelkov za prodajo.

  Z uporabo naprednega orodja Point-of-Sale ali POS boste lahko izdelke prodajali ne samo prek spleta, temveč tudi brez povezave, sprejemanje naročil v obeh načinih, deljenje pravic upravljanja spletne trgovine, uporaba notranjih in zunanjih terminalov kartice in integracija z drugimi aplikacijami Shopify. To zlasti povečuje uspešnost vaše spletne trgovine, prispeva k izgradnji baze strank in povečanju prihodka.

  Shopify si zasluži tudi pozornost uporabnikov zaradi obsežnih možnosti sinhronizacije in integracije. Obstaja več zunanjih storitev za sinhronizacijo vašega računa Shopify. Amazon Marketplace, Xero in Quickbooks so nekateri najboljši vzorci. Integracija s temi platformami bo sčasoma povečala vašo ciljno publiko, povečala količino prodaje in uspešnost spletnih trgovin na splošno.

  Shopify Xero Integration

  Shopify omogoča oblikovanje in upravljanje privlačnih razstavnih oken, ustvarjanje neomejenih seznamov izdelkov s kakovostnimi slikami in podrobnimi pregledi, dodajanje mnenj strank itd..

  Napredni Povečana resničnost orodje pomaga predstaviti podrobno vizualizacijo izdelkov. Ne glede na izdelek, ki vas zanima, si boste lahko ogledali njegove značilnosti in parametre z različnih strani, da boste dobili razumevanje vseh posebnih lastnosti.

  Shopify tržne možnosti omogočajo sledenje statistik spletnih trgovin, primerjanje rezultatov in sprejetje posebnih ukrepov za povečanje učinkovitosti spletne trgovine. Pred kratkim implementirana funkcija načina Live View vam omogoča nadzor nad uspešnostjo in donosnostjo spletnega mesta e-trgovina v realnem časovnem režimu.

  Sistem omogoča tudi dostop do profilov strank, s katerimi lahko upravljate in jih razvrščate po različnih parametrih (lokacija, statusi naročil, nakupovalna dejavnost, podatki o računu itd.). Podrobna analiza teh podatkov pomaga izbrati pravo strategijo promocije in postaviti uspešne marketinške kampanje.

  Shopify stran izdelka

  Shopify razvijalci so sprejeli posebne varnostne ukrepe za zaščito varnosti svojih strank in zaupnosti osebnih in plačilnih podatkov. Če želite preprečiti napade prevarantov, lahko uporabite nedavno implementirano orodje zaščite pred goljufijami, funkcijo potrjevanja SSL, bralnik oznak in čipov, ki se lahko sinhronizira s sistemom Shopify POS in drugimi varnostnimi ukrepi, ki jih sistem ponuja.

 • BigCommerce. Izdelovalec spletnih strani ponuja obširen izbor funkcij in orodij za e-trgovino, ki so potrebna za zagon in upravljanje polno opremljenih majhnih do velikih spletnih trgovin.

  Sistem posveča veliko pozornosti podrobnostim: upravljanje vračanja izdelkov, embalaža daril, nastavitve sistema popustov, možnosti filtra iskanja izdelkov in odjemalcev, obvestila ter posebne funkcije, povezane s podrobnimi nastavitvami strežnika (SSL, DNS, dnevniki itd.).

  Znan je tudi po močnih možnostih trženja in integracije. Z BigCommerce lahko izdelke prodajate prek sistemov družbenih medijev in številnih platform, kot so PriceGrabber, Beso, eBay, Shopzilla, Twitter, Facebook, Instagram, Amazon, Pinterest itd..

  Nastavitev prodajalne nadzorne plošče Bigcommerce

  Lastniki spletnih trgovin lahko ustvarijo in posodabljajo sezname izdelkov tako pogosto, kot jih potrebujejo, upravljajo orodja za zaloge, uvajajo popuste in prodajo darilnih bonov, dodeljujejo posebne parametre izdelkom, ki so na voljo za prodajo, nastavljajo in prilagajajo funkcije trženja in SEO optimizacije..

  Izpolnite lahko glavna SEO polja, kot so ključne besede, opisi, meta oznake itd. Če želite izvedeti statistiko spletnih strani, lahko uporabite Google Analytics, da lahko določite težave in jih odpravite pravočasno. Če želite izboljšati delovanje spletne trgovine, lahko spremljate tudi stanja svojih izdelkov, si oglejte bazo podatkov sistema, če želite izvedeti naročila, stranke ali izdelke, ki vas zanimajo, si oglejte aktivna in opuščena naročila, ustvarite nove kategorije izdelkov in nastavite povečati njihove parametre.

  Kolikor BigCommerce omogoča ustvarjanje in prodajo neomejenega števila izdelkov, se s pomočjo funkcije za uvoz / izvoz datoteke CSV izkaže za koristno možnost. Pomagal vam bo prihraniti vaš trud in čas. Sistem ima tudi priročno politiko vračanja / menjave, ki jo večina uporabnikov ceni.

  Upoštevajte, da storitev ne dovoljuje urejanja kode spletnega mesta, dodajanja skriptov itd. Dodatne aplikacije bodo nadomestile pomanjkanje tudi najbolj eksotične funkcije. Tu jih je veliko. Vse skupaj je funkcionalnost skoraj brezhibna. Tu je vse, kar bi lahko videli v drugih storitvah in še več.

Shopify proti BigCommerce. Poglobljena analiza pa kaže, da Shopify ponuja več storitev na prostem, zaradi česar je v tem pogledu zagotovo vodilni primerjalec. Programska oprema je polna funkcij trženja in promocije spletnih trgovin, možnosti prilagajanja oblikovanja, varnostnih ukrepov in rešitev za sodelovanje strank.

3. Dizajni

ShopifyBigCommerce
Število tem:5994
Brezplačne teme&# x2714; DA&# x2714; DA
Cena plačanih tem:140 do 180 USD145 do 235 dolarjev
Odziven dizajn&# x2714; DA&# x2714; DA
Razvrsti po panogi:&# x2714; DA&# x2714; DA
Urejanje kode CSS:&# x2714; DA&# x2714; DA
 • Shopify. Zbirka sistemskih šablon pritegne pozornost uporabnikov že od prvega pogleda – tako profesionalna, kakovostna in vsestranska.

  Od danes lahko izbirate med 10 brezplačnimi in 51 plačanimi dizajni, od katerih ima vsak odlične kakovosti in bogate možnosti prilagajanja. Plačane teme so bolj vsestranske in vizualno privlačne.

  Vsako predlogo lahko podrobno prilagodite tako, da spremenite bloke, pisave, barvne sheme, urejanje podnožja, glavo, oblikovanje diaprojekcije itd. Prav tako je mogoče urediti kodo predloge neposredno na nadzorni plošči ali uporabiti napredno Tekoče orodje za ustvarjanje izjemnih in edinstvenih modelov.

  Ko uporabljate orodje, lahko dobite dostop do več tehničnih nasvetov, navodil za uporabo, tekočih jezikovnih virov in drugih koristnih sredstev za izboljšanje kakovosti predloge.

 • BigCommerce. Izdelovalec spletnih strani ponuja 94 plačljivih odzivnih predlog (njihovi stroški segajo od 145 do 235 dolarjev) in 7 brezplačnih tem. Kakovost obeh vrst predloge je visoka. Delo s kodo predloge lahko prenesete v računalnik (možnost urejanja kode nadzorne plošče ni na voljo tukaj).

  Za poenostavitev izbire predloge so vse teme razvrščene v tematske kategorije. Obstaja tudi priročna možnost filtra za iskanje, s pomočjo katerega lahko poiščete zahtevano predlogo na podlagi njenih glavnih parametrov. Tu je omogočena tudi možnost prenosa predloge. Vsaka tema ima možnost predogleda, da si jo lahko ogledate v podrobnostih, preden se dokončno odločite.

  Poleg modelov, ki so na voljo v spletni trgovini, lahko temo kupite pri enem od več partnerjev. Izbira je res impresivna. Če z določenim razlogom niste zadovoljni z izbiro predloge, BigCommerce omogoča uporabo integriranega urejevalnika teme Stencil – naprednega vmesnika “klikni in klikni”, ki vam omogoča, da spremenite oblikovanje trgovin brez vsake vrstice kodiranja.

Shopify proti BigCommerce. Okupi odličnosti glede kakovosti predloge in vsestranskosti. Ponuja več brezplačnih modelov, medtem ko so plačani nekoliko cenovno dostopnejši od tistih, ki jih ponuja BigCommerce. Programska oprema izstopa iz množice tudi zaradi naprednega orodja Tekočina, ki zagotavlja globoko, fleksibilno in edinstveno prilagoditev spletne trgovine.

4. Podpora strankam

 • Shopify. Možnosti za podporo strankam, ki jih ponuja Shopify, so na najvišji ravni. Naročniki lahko izbirajo med več načini, kako vzpostaviti stik s skupino za podporo, odvisno od zapletenosti težave.

  Sistem omogoča dostop do obsežnega foruma skupnosti z več sto kategorijami in podružnicami za razprave z uporabniki.

  Pomembna prednost je YouTube kanal za center za pomoč, kjer si lahko uporabniki Shopify ogledajo video vadnice z vizualno predstavitvijo sistemskih materialov. Na splošno tehnična podpora storitve deluje precej dobro. Hitro reagira na vprašanja uporabnikov in nanje ustrezno odgovori.

 • BigCommerce. Izdelovalec spletnih strani uporablja tudi klepet v živo, podporo e-pošti, forum in ima impresivno količino besedilnih in video materialov. Tu sta na voljo tudi telefonska in elektronska podpora.

  Brezplačni spletni seminarji se redno izvajajo v smislu sistema, na voljo pa je tudi Univerza BigCommerce, ki ponuja zbirko video vaje o vseh vidikih dela s storitvijo. Te funkcije so na voljo v razdelku »Pomoč«, kjer lahko uporabite možnost filtra za zožitev iskanja.

BigCommerce proti Shopify. Storitve imajo vire za podporo uporabnikom, ki so po moči skoraj enaki. Na splošno smo opazili, da tehnična podpora Shopify hitreje reagira na poizvedbe uporabnikov. Sistem ponuja tudi zmogljivo zbirko znanja z veliko vodnikov, navodil, pogostih vprašanj in nasvetov za uporabnike. YouTube kanal, Live Chat in podpora po e-pošti prispevajo k ozaveščenosti uporabnikov in zajemajo širok spekter poizvedb o spletnem oblikovanju.

5. Cenovna politika

 • Shopify. Programska oprema ima 14-dnevno brezplačno preskusno različico, kar je dovolj za raziskovanje glavnih značilnosti sistema in parametrov. Takoj, ko ste pripravljeni na nadgradnjo na plačljivi načrt, si oglejte naročnine, ki jih sistem ponuja.

  Stroški načrta se začnejo z 9 USD na mesec in dosežejo 299 USD na mesec. Dražji in vsestranski je nabor funkcij, višji bodo stroški načrta. Sistem dodatno prevzame 0,5% – 2% pristojbine za splošne stroške prodaje vaše spletne trgovine. Višji kot je načrt, nižji odstotek se izkaže. Programska oprema ponuja 14-dnevno garancijo vračila denarja.

 • ShopifyBigCommerce
  Načrti cen:&# 10004; Lite (9 USD / mesečno);
  &# 10004; Osnovni Shopify (29 USD / mesečno);
  &# 10004; Shopify (79 USD / mesečno);
  &# 10004; Napredno Shopify (299 USD / mesečno).
  &# 10004; Standard (29,95 USD / mesečno);
  &# 10004; Plus (79,95 USD / mesec);
  &# 10004; Pro (249,95 USD / mesečno).
  Lastnosti:&# 10004; Popust na nalepke;
  &# 10004; Brezplačno SSL-potrdilo;
  &# 10004; Analiza goljufij;
  &# 10004; Zapuščeno predelava vozička;
  &# 10004; Kode za popust & Darilne kartice;
  &# 10004; Prevoz pošiljateljev v realnem času.
  &# 10004; Samodejne davčne stopnje;
  &# 10004; Obrazno iskanje;
  &# 10004; Kotacije za pošiljanje v realnem času;
  &# 10004; Prodajni kanali;
  &# 10004; Brez dodatnih transakcijskih stroškov;
  &# 10004; Funkcionalnost spletnega dnevnika.
 • BigCommerce. Tako kot Shopify tudi BigCommerce uporabnikom omogoča, da med 14-dnevnim preizkusom brezplačno preizkušajo njegove funkcije. Na koncu boste morali izbrati načrt, ki najbolj ustreza vašemu spletnemu oblikovanju e-trgovine..

  Sistem trenutno ponuja tri načrte, katerih stroški se gibljejo med 29,95 dolarja na mesec in 249,95 dolarja na mesec. Z letno naročnino lahko prihranite do 10% splošnih stroškov načrta.

  Upoštevajte, da ima BigCommerce umetno letno omejitev dobička, ki znaša 50.000, 150.000 in 400.000 dolarjev glede na starost načrtov. Najvišja letna omejitev dobička, ki jo sistem pomeni, je milijon dolarjev. Vsakih 200.000 dolarjev dobička vas bo dodatno stalo 250 dolarjev na mesec. To je na voljo samo v smislu načrta “Pro”. Še več, BigCommerce ima ekskluziven podjetniški načrt, katerega stroški so različni, o čemer bi se morali individualno pogovoriti z upravitelji sistemov..

Shopify proti BigCommerce. Shopify deluje bolje za tiste uporabnike, ki jim je mar za največji dobiček. Če ste prepričani, da bo vaš dobiček presegel milijon dolarjev, potem BigCommerce skoraj ni dobra izbira za vas. Še več, povprečni stroški plačljivih aplikacij so v Shopifyju precej nižji, kar omogoča bolj stroškovno učinkovito rešitev za običajne uporabnike.

Spodnja črta

Shopify in BigCommerce sta si po lastnostih in predstavitvi zelo blizu. Imajo skoraj enako raven kakovosti, vendar je še vedno veliko vidikov, ki se en sistem razlikujejo od drugega.

Medtem ko je BigCommerce večinoma usmerjen na izkušene uporabnike, ki poznajo nianse spletnega oblikovanja, Shopify deluje odlično za vse kategorije uporabnikov, saj ponuja ogromen nabor funkcij e-trgovine. To je tisto, zaradi česar je platforma boljša rešitev za redne uporabnike.

BigCommerceBigCommerce je graditelj spletnega mesta z močnim poudarkom na e-trgovini. Sistem vam omogoča gradnjo vseh vrst spletnih trgovin, ki se razlikujejo po zahtevnosti, velikosti, lastnostih in storitvah, ki jih ponujate. Vendar pa je zaželeno, da se zavedamo osnov kodiranja, da se naučimo tankosti uporabe sistema. Bigcommecre.com

ShopifyShopify je svetovno priljubljena programska oprema za e-trgovino, ki pokriva širok spekter potreb po gradnji spletnih trgovin. Platforma je bila ustvarjena z upoštevanjem potreb in veščin neizkušenih uporabnikov, odlično pa deluje tudi za izkušene spletne oblikovalce, saj razkriva obsežne priložnosti za spletno gradnjo e-trgovine.. Shopify.com

Bistvo izbire med tema dvema platformama se spušča na vaše dejanske potrebe. Najprej se morate odločiti, ali želite doseči neomejen promet ali se izogniti provizijam. Prvi dejavnik se nam zdi bolj odločilen, zaradi česar je Shopify bolj zaželen sistem z vseh vidikov.

Pregled Primerjalna tabela

ShopifyBigCommerce
Enostavnost uporabe:Shopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerce
Lastnosti:Shopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerce
Oblike:Shopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerce
Pomoč strankam:Shopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerce
Cenitev:Shopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerce
Skupna ocena:Shopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerceShopify proti BigCommerce

Poskusite Shopify Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map