Hostinger proti Bluehostu

hostinger vs bluehost


Oba ponudnika gostovanja imata isti cilj, čeprav podjetja izvajajo drugačen način, kako jih doseči. Glavna naloga je ponuditi zaupanja vredne rešitve spletnega gostovanja za lastnike spletnih strani.

Vendar se zdi, da Bluehost izvaja instrumente, ki so bolj metodični, medtem ko se Hostinger v glavnem opira na svoje posodobljeno omrežje.

Hiter posnetek:

GostovanjeGostovanje – je zanesljivo gostovanje, ki je z lastniki spletnih strani postalo priljubljeno v preteklih letih predvsem zaradi svojih poceni načrtov z dovolj funkcijami, ki jih lahko izkoristijo od začetka. Platforma prikazuje dovolj dobre zmogljivosti in ponuja vrsto storitev in orodij, da kar najbolje izkoristi svoje rešitve za skupno gostovanje. Hostinger.com

BluehostBluehost – je platforma, ki jo priporočajo WP, ki komajda zahteva uvedbo. Podjetje že več kot 23 let ponuja široko izbiro strežniških rešitev za vse potrebe. Odlikuje jo nadzorna plošča, združljiva z WordPressom, strokovna podporna ekipa, razširljive storitve gostovanja in še več. Bluehost.com

Pripravite se na novo rundo z Hostingerjem v modrem in Bluehostom v rdečem kotu našega digitalnega gostovalnega obroča. Današnji pregled je določitev jasnega zmagovalca. Dajmo, lotimo se.

1. Lastnosti gostovanja

 • Gostovanje. Hostinger se je poimenoval za enega najcenejših skupno gostovanje paketov na spletu. Načrti so precej učinkoviti, čeprav vstopni paketi zagotovo nimajo nekaterih glavnih značilnosti. Če hrepenite po več orodjih, bi morali biti pripravljeni plačati dodatno gotovino. Kar zadeva prilagodljivost, ima Hostinger na voljo nekaj velikih prednosti.

  Hostinger plošča

  • Dobro za novorojenčke – uporaba platforme ne zahteva nobenega tehničnega znanja. Sistemska krmilna plošča po meri sistema bo uporabniku prijazna, tudi če prej niste uporabljali storitev gostovanja. Armaturna plošča se razlikuje od tistega, kar vidimo v značilnih cPanelih od opeke do malte, ki so včasih videti že zmedeni, še posebej od začetka. Z Hostingerjem ne boste nikoli imeli težav pri uporabi njegovih orodij.
  • Stroškovno učinkovita storitev – Poleg tega, da je ena najcenejših ponudb gostovanja na spletu, Hostinger prinaša tudi nekaj brezplačnih funkcij. Čeprav z vstopnim načrtom niso na voljo, vključujejo brezplačen SSL, tržne ponudbe, brezplačne tedenske ali mesečne varnostne kopije, varnostna sredstva in druge ugodnosti, odvisno od načrta.
  • Povlecite in spusti graditelja spletnih mest – odlična lastnost za začetnike, ki to še vedno želijo gradijo svoje spletne strani od nič ne da bi se odločili za zastrašujoče CMS platforme ali imeli posebne veščine kodiranja ali spletnega oblikovanja. Preprosto orodje vam omogoča, da ustvarite trdno mesto z vsemi potrebnimi elementi ali razdelki. Postavitev preprosto uredite tako, da dodate besedilo, predstavnostne datoteke ali gradnike. Ustvarite prilagojene strani z lahkoto.
  • Dobro WordPress gostovanje – če raje uporabljate WordPress tipičnim graditeljem spletnih mest boste morda cenili rešitev za gostovanje, optimizirano za WP, z vgrajenimi vtičniki in dodatki, optimiziranimi strežniki, predpomnilnimi vtičniki za izboljšanje uspešnosti spletnega mesta itd..
 • Bluehost. Bluehost je glede na funkcije videti nekoliko bolj vsestransko uporaben. Ponaša se s prilagodljivejšo rešitvijo gostovanja WP poleg brezhibne prilagoditve, izboljšane funkcionalnosti in drugih velikih ugodnosti, ki jih prinašajo naslednje funkcije:

  Hostinger proti Bluehostu

  • Gostovanje, ki ga priporoča WP – Bluehost je videti boljši v smislu integracije WordPress-a. Kot nalašč za oboževalce WP, ki iščejo uporabniško prijazno armaturno ploščo, na katero so vajeni. Imate možnost, ali uporabite tradicionalni cPanel ali preklopite na prvotno nadzorno ploščo WordPress. Omeniti moramo tudi različne teme, integrirane vtičnike, pripomočke in dodatke, ki jih lahko izberete.
  • Več aplikacij in dodatkov – platforma ponuja številne pripomočke in dodatke, s katerimi bo vaše spletno mesto edinstveno in uporabniku prijazno. Sistem ima lastno tržnico z različnimi storitvami in instrumenti tretjih strank, ki jih je mogoče uporabiti. Lahko dodate nove skripte, naložite vtičnike ali integrirate aplikacije.
  • SEO in e-trgovina – Bluehost ni samo za gostovanje vaše spletne strani. Platforma je izboljšano orodje za izboljšanje obsega vašega projekta. Nekateri načrti so poleg vnaprej nameščenih funkcij e-trgovine in z Agora podobnimi integracijskimi zmožnostmi WooCommerce vključiti. Poleg tega ima podjetje skupino strokovnjakov za SEO, ki bodo izvajali prilagojeno strategijo za povečanje uvrstitve vašega spletnega mesta. Hkrati lahko uporabite nekatere taktike, ki so že pripravljene na uporabo.
  • Gostovanje za kakršne koli potrebe – Bluehost je na področju gostovanja rešitev bolj vsestranski. Ne glede na to, ali želite predstaviti majhen spletni dnevnik ali portfelj, ki temelji na WP-ju, ali si želite, da bi kot preprodajalec zagnali ogromno digitalno trgovino, Bluehost ponuja različne rešitve za gostovanje od skupne rabe do oblaka in VPS.

Hostinger proti Bluehostu. Bluehost je videti bolj prilagodljiva in vsestranska platforma z več funkcijami v vsakem od svojih načrtov. V primerjavi s Hostingerjem ponuja več možnosti prilagajanja s svojim Marketplaceom in izgleda nekoliko bolj izboljšan v smislu integracije z WordPressom.

2. Izvedba

 • Gostovanje. Hostinger ima več podatkovnih centrov, ki se nahajajo v različnih delih sveta. Zagotavlja boljšo fizično povezljivost in dostavo podatkov obiskovalcem spletnega mesta. Podatkovna središča lahko najdemo v Aziji, ZDA in Evropi. To dejstvo zagotavlja hitro hitrost nalaganja strani. Po drugi strani se je stopnja nekoliko znižala.

  Gostovanje Perfomance

  Trenutni čas nalaganja strani je 400 ms, kar bi lahko bilo boljše. Uporabniki so kljub temu boljši v primerjavi s povprečnimi statističnimi podatki. Kar se tiče podaljška, tudi ni popoln, čeprav še vedno dovolj dober s skupno stopnjo 99,98%. Kot rezultat, imamo precej spodobno platformo glede zmogljivosti za precej nizko vrednost.

 • Bluehost. Bluehost je preizkušen vodja z jasno do popolno uptime stopnjo, ki je dosegla 99,99%. Lastniki spletnih strani ne bodo imeli težav, ne glede na to, kako močni so trni ali preskoki prometa. Kar zadeva ostale značilnosti zmogljivosti, je hitrost nalaganja strani skoraj enaka kot pri Hostingerju. Posebej je 424 ms in kljub vsemu dobro deluje za katero koli spletno mesto, zahvaljujoč se številnim podatkovnim centrom v Evropi, ZDA in Aziji.

  Hostinger proti Bluehostu

Hostinger proti Bluehostu. Obe službi imata podatkovne centre v različnih delih sveta, kar je dobro. Oba imata skoraj enako hitrost nalaganja strani. Vendar je Bluehost boljši, če gre za čas uptime. Platforma se ponaša s skoraj popolnimi rezultati. To dejstvo ga postavlja pred Hostingerja.

3. Varnost

 • Gostovanje. Hostinger je v glavnem proračunska rešitev, ki prihaja z naborom osnovnih varnostnih sredstev. Če potrebujete nekaj naprednejših varnostnih sredstev, se pripravite plačati. Dobra novica je, da ima platforma še vedno tiste razširjene možnosti. Osnovne značilnosti vključujejo integracijo s SpamAssassin in CloudFare.

  Ostalo so predvsem plačana orodja. To so: tedenske ali dnevne posodobitve in SSL potrdilo (na voljo samo za Premium in Business),
  integracija z paketom BitNinja vse v enem, vključno z preprečevanjem napadov DDoS, zaščito pred goljufijami XXS, orodja za preprečevanje prevare itd..

 • Bluehost. Bluehost veliko pozornosti posveča svojim varnostnim sredstvom. Na voljo je z več varnostnimi paketi. Paket za preprečevanje neželene pošte je sestavljen iz Spam Expert, Spam Hammer in Apache SpamAssassin. Inštrumenti so nekoliko osnovni, čeprav še vedno opravljajo veliko delo pri zaščiti vaše spletne strani pred neželeno pošto.

  Varnost Bluehost

  Nekatera bolj napredna digitalna varnostna sredstva so osredotočena na preprečevanje groženj DDoS in drugih hekerjev:

  • IP črni seznam.
  • Integracija z CloudFare.
  • SSH dostop in blokada dostopa do spletnega mesta.

Hostinger proti Bluehostu. Vsaka platforma ima dobra varnostna sredstva, čeprav Bluehost več pozornosti posveča varnosti DDoS. Še en izpad Hostingerja je dejstvo, da je večina njegovih varnostnih orodij na voljo v načrtu Business in Premium, kar pomeni dodatne stroške.

4. Podpora strankam

 • Gostovanje. Govori se, da Gostinger nima funkcije klepeta v živo ali telefona, s katerim bi lahko ostal v stiku. To je napačno. Storitev ima takojšen način, da se obrnete na podporo strankam. Edina težava je, da je na voljo samo za prijavljene uporabnike. Zaradi tega dejstva je postopek komuniciranja s strankami nekoliko čuden. Nimate možnosti, da bi zastavili vprašanja ali pojasnili nekatere podrobnosti, razen če ste že zapeli.

  Obenem ima podjetje še vedno tipičen sistem za pošiljanje pošiljk in vozovnic poleg globoke baze znanja s tipičnimi vadnicami, video vodniki in splošnimi informacijami, povezanimi z različnimi vprašanji.

 • Bluehost. Bluehost uveljavlja bolj profesionalen pristop, ko gre za pomoč svojim strankam. Uporabniki lahko izbirajo med več razpoložljivimi kanali, ne da bi se morali vključiti. Vključujejo možnosti Live Chat. Stranke lahko stopijo v stik tudi po telefonu in e-pošti. Podrobne vadnice, vodniki, videoposnetki in članki so na voljo v razširjeni bazi znanja Bluehost.

Bluehost proti Hostingerju. pomanjkanje funkcije Live Chat za potencialne stranke Hostingerja uvršča BlueHost, ki ponuja bolj izboljšano in profesionalno podporo strankam za pokrivanje vseh možnih vidikov, ne glede na to, ali nameravate uporabljati samo storitev ali izkušenega lastnika spletnega mesta.

5. Cenovna politika

 • Gostovanje. Hostinger je omenjen kot ena najbolj dostopnih ponudb gostovanja na spletu. Nizke cene so tiste, ki jih obiskovalci vidijo kadarkoli obiščejo uradna spletna stran. Vstopne cene pa se lahko izkažejo za malo težavne. Trije glavni paketi so naslednji:

  • Enotni načrt – Za samo 0,80 USD / mesec bodo uporabniki dobili 100 GB pasovne širine, vendar brez zaščitnih funkcij.
  • Premium načrt – Cena se začne od 1,25 USD na mesec z neomejenimi spletnimi mesti in pasovno širino. Paket vključuje varnostne možnosti in tedenske posodobitve.
  • Poslovni načrt – Cena je 2,45 USD na mesec, vključno z vsemi razpoložljivimi varnostnimi funkcijami in neomejenimi možnostmi iz drugih načrtov.
 • Bluehost. Bluehost ima jasno cenovno politiko. Z drugimi besedami, vedno veste, za kaj pravzaprav plačate. Preprosto izberi načrt in se držite tega, vendar pazite na cene obnovitve:

  • Osnovni načrt – Stane 2,63 dolarja na mesec in ima neomejeno pasovno širino, brezplačen SSL in 50 GB prostora za shranjevanje.
  • Plus načrt – Zagotavlja neomejeno shranjevanje SSD in domene, oglaševalske kredite, orodja za preprečevanje neželene pošte za samo 4,86 ​​USD na mesec.
  • Izbirni načrt – Cena je enaka kot v Plus Plan, medtem ko dodatno pridobite varnostne kopije spletnega mesta in zasebnost domene.
  • Pro načrt – 12,43 USD / mesec, ki vsebuje vse neomejene in brezplačne razpoložljive funkcije.

Hostinger proti Bluehostu. Hostinger izgleda ceneje. Vendar boste očitno potrebovali dodatne funkcije, ki stanejo več, medtem ko ima Bluehost vse, kar potrebujete v enem samem načrtu, brez dodatnih plačil.

Spodnja črta

Izbira gostovalne rešitve se v glavnem opira na cilje in potrebe vašega spletnega mesta. Hostinger je lahko dobra rešitev za majhna spletna mesta, ki ne potrebujejo razširjenih funkcij, medtem ko je Bluehost vrhunska rešitev za gostovanje za vse vrste spletnih mest, ne glede na to, ali gre za portfelj ali a digitalna trgovina.

GostovanjeGostovanje je dostopna rešitev, čeprav v načrtu za vstop nima na voljo funkcij in varnostnih sredstev. To bi se lahko izkazalo za bloge ali spletna mesta za mala podjetja, čeprav je pomanjkanje funkcije Live Chat za neregistrirane uporabnike precej napaka. Hostinger.com

BluehostBluehost ponuja več hosting rešitev, odvisno od vaših potreb. Vsak načrt ima dovolj funkcionalnosti in funkcij. Dobra uspešnost v kombinaciji s strokovno podporno ekipo naredi to podjetje kot nalašč za kateri koli spletni projekt. Bluehost.com

Določili smo očitnega zmagovalca, čeprav je izbira vedno vaša. Ne pozabite le, da se prepričate, da neka platforma izpolnjuje zahteve vašega spletnega mesta, da zagotovite nemoteno delovanje blizu skoraj nobenega padca.

Pregled Primerjalna tabela

GostovanjeBluehost
Lastnosti gostovanja:Hostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti Bluehostu
Izvedba:Hostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti Bluehostu
Varnost:Hostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti Bluehostu
Pomoč strankam:Hostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti Bluehostu
Politika cen:Hostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti Bluehostu
Skupna ocena:Hostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti BluehostuHostinger proti Bluehostu

Preizkusite Bluehost zdaj

 30 dni garancije za vračilo denarja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map