Ecwid proti Shopify

ecwid-vs-shopify


Ecwid in Shopify sta dve orodji za spletno gradnjo e-trgovine, ki uporabljata različne pristope k procesu ustvarjanja spletnih trgovin. Ne glede na storitev, ki jo boste uporabljali, vam bo omogočil zagon in upravljanje spletnega mesta za e-trgovino.

Vprašanje je: kako želite, da izgleda vaša spletna trgovina in katere funkcije naj bi dosegla? Ko odgovorite na to vprašanje, se boste lahko odločili, katera storitev bo natančneje delovala za vaše potrebe e-trgovine v spletnem oblikovanju.

Hiter posnetek:

EcwidEcwid – je vtičnik za e-trgovino, ki je integriran v obstoječe spletno mesto in mu daje funkcijo e-trgovine. Možno je zgraditi tudi preprosto spletno trgovino na eni strani s vtičnikom, da prikažete razstavno okno svojih najboljših izdelkov. Ecwid trenutno uporablja več kot 1,5 milijona lastnikov podjetij iz 175 držav sveta. ecwid.com

ShopifyShopify je svetovno znana programska oprema za e-trgovino, ki vsebuje bogat nabor funkcij, širok izbor možnosti e-trgovine, obilico nišnih orodij, predloge spletnih strani in druge funkcije, ki prispevajo k učinkovitosti procesa spletnega razvoja. Podjetje ima preko 600.000 trgovcev v 175 državah po vsem svetu. Shopify.com

Da bi vam pomagali pri izbiri, je smiselno podrobno raziskati in analizirati obe orodji, da ugotovite njihove glavne značilnosti, prednosti in slabosti ter razlike. Naslednji pregled Shopify vs Ecwid naj vam namigne na to, na kateri platformi se dolgoročno borite.

1. Enostavnost uporabe

 • Ecwid. Sistem odlikuje izjemna enostavnost uporabe, kar je zelo pomembno za neizkušene uporabnike, ki že imajo lastna spletna mesta in jim želijo dodati majhne spletne trgovine, da ponudijo nekaj za prodajo. Tukaj ni treba ustvariti ločenega računa ali graditi spletnega mesta za e-trgovino iz nič. Samo pridite do nadzorne plošče sistema, določite domeno in posebne parametre svojega spletnega mesta in začnite prilagajati svojo spletno trgovino.

  Ecwid nadzorna plošča

  Vključevanje vtičnikov pomeni vstavljanje več kodnih vrstic v zahtevano telo spletne strani. To ne zahteva veliko truda, časa in znanja o programiranju. Ponujal vam bo niz nasvetov, ki jih ponuja čarovnik sistema, s pomočjo katerega boste opravili nalogo na najboljši možen način in brez težav..

  Vmesnik sistema je logičen in vizualno privlačen. Ponuja več nastavitev, zagotavlja enostavno navigacijo in sorazmerno preprost postopek ustvarjanja spletne trgovine. Vrstica napredka, ki je na voljo na nadzorni plošči, bo koristno orodje, s katerim boste seznanjeni s trenutno fazo pripravljenosti spletne trgovine.

  Dodajte izdelek

  Ko bo vaša spletna trgovina pripravljena, jo boste lahko upravljali tako, da izpolnite polja, ki so na voljo v meniju (Moja prodaja, katalog, trženje, poročila). Izvedba teh korakov tudi ne bo težava zaradi intuitivne narave platforme.

 • Shopify. Programska oprema za e-trgovino bo vsakogar navdušila s svojo preprostostjo in logično strukturo. Ali ste novinec, ki prvič raziskuje nianse sistema, ali strokovnjak za oblikovanje spletnih strani, ki je pripravljen ustvariti veliko spletno trgovino, to s Shopifyjem sploh ne bo izziv. Vmesnik armaturne plošče je temeljito premišljen. Ni samo vizualno privlačen in intuitiven, ampak sproži željo, da bi še naprej delali z njim. Nadzorna plošča je tako prijazna do uporabnika, da je tukaj nekaj nemogoče spregledati – samo sledite korakom v čarovniku za ustvarjanje in prilagajanje spletne trgovine.

  Shopify stran izdelka

  Shopify lahko veliko ponudi tudi tistim lastnikom podjetij, ki so pogosto preveč zaposleni, da bi ostali v pisarni in imajo zato potrebo po upravljanju svojih spletnih trgovin. Omogoča prenos brezplačnih aplikacij Shopify za Android in iOS, s katerimi lahko posodobite spletno mesto e-trgovine s katerega koli mesta, kjer ste.

  Na splošno sistem ustvari vtis zmogljivega graditelja spletnih strani, ki ga je še vedno dokaj enostavno obvladati. Podobno deluje tudi za začetnike in bolj usposobljene spletne graditelje. Bogata funkcionalnost v kombinaciji z osupljivo ergonomijo armaturne plošče in čednim dizajnom vmesnika ne bo nikogar pustil ravnodušnega.

Ecwid proti Shopify. Ne glede na sistem, ki ga boste izdelali, ne boste imeli resnih težav. Ker je Ecwid vtičnik, je manj razumljiv, da ne omenjam dejstva, da bi ga morali vedeti, kako ga povezati s svojim pripravljenim spletnim mestom. Shopify pa je trajnostni sistem, v katerem se vsi dogodki odvijajo v enem samem ekosistemu. Sistem zagotavlja globoko prilagodljivost in ponuja logično nadzorno ploščo, ki obiluje nastavitve, ki jih tudi ni težko raziskati.

2. Nabor funkcij in prilagodljivost

 • Ecwid. Uporaba vtičnika se ne razlikuje veliko od dela z ustvarjalcem nišnih spletnih mest ali CMS-jem. Na voljo je s skoraj enakim naborom možnosti e-trgovine, ki je na voljo v paketu, vključno s katalogom izdelkov, odjemalcem, poročili, nakupovalnim vozičkom, dostavo, davki, plačili, nastavitvami obveščanja, integracijo družbenih omrežij, eBayom in priložnost za namestite doplačane pakete aplikacij za razširitev osnovne funkcionalnosti spletnega mesta in mobilnih aplikacij za iOS / Android.

  Vtičnik ima tudi funkcijo POS (prodajno mesto), s katero lahko izdelke prodajate ne samo v spletni trgovini, temveč tudi na lokalni prodajalni. Če ste spletno mesto za e-trgovino zgradili na drugi platformi in se nato odločili za prehod na spletno trgovino, ki poganja tehnologijo Ecwid, prenos seznama izdelkov sploh ne bo težaven. Sistem omogoča izvoz / uvoz artiklov, ponujenih v prodajo, v formatu CSV, ki je veljaven za večino sodobnih ustvarjalcev spletnih strani.

  Poglej spletno stran Ecwid

  Zaradi večjezične podpore imajo uporabniki možnost izbirati med 50 jeziki za prevajanje svojih trgovin. To omogoča privabljanje več prometa iz tujine.

  Poleg integracije vtičnikov omogoča Ecwid tudi zagon samostojnega spletnega mesta. Upoštevajte pa, da funkcionalnost sistema ne bo dovolj za ustvarjanje velike spletne trgovine. Tukaj lahko ustvarite majhno spletno trgovino na eni strani, s katero lahko predstavite svoje izdelke. Z Ecwidom bodo lahko lastniki podjetij uporabili več prodajnih kanalov za prodajo svojih izdelkov na različnih platformah in jih upravljali z ene same nadzorne plošče. Tudi to je precej priročno. Če želite nekaj prodati na družbenih omrežjih, vtičnik omogoča izbiro med več platformami družabnih medijev in tržnic.

  Integracija Ecwid

  Ecwid je znan tudi po obsežnih možnostih upravljanja spletne trgovine. Uporabniki ne morejo samo prodajati digitalnih in fizičnih izdelkov z navedbo njihovih značilnosti, temveč tudi ustvarjati sezname izdelkov in popuste, uporabljati različna orodja za upravljanje zalog in opuščene funkcije za vračilo blagajne, nastavljati SEO parametre itd. Da bi pritegnili pozornost uporabnikov, lahko podjetniki uporabljajo samodejne račune davkov, možnosti nakupa, omogočite izbiro jezika, ponudite cene pošiljanja v realnem času in podrobne preglede izdelkov itd.

  Upoštevajte, da niso vse funkcije na voljo v brezplačnem načrtu. Veliko jih je na voljo samo na plačljivih načrtih.

  Vedeti morate tudi, da spletne trgovine, ustvarjene z Ecwidom, iskalniki ne vidijo kot vsebino, temveč kot skript JS, brez kakršne koli vsebine. To pomeni, da je zaradi uporabe AJAX vmesnik razstavnih oken videti precej spodoben in deluje hitro, vendar takšne platforme skorajda ne veljajo za standardno SEO promocijo.

  Sistem ima razdelek »Promocija«, vendar vključuje samo zavezniške možnosti, kot so kuponi za popust, Facebook aplikacije, zunanje trgovalne platforme, mobilne aplikacije itd. To pomeni, da Ecwid nima standardnih in običajnih nastavitev SEO, saj so pravkar zmagali. ne delate na tej platformi zaradi tehničnih lastnosti.

 • Shopify. Pri čemer Shopify dejansko izstopa, je funkcionalnost. Programska oprema, ki je vodja niše za e-trgovino, ponuja impresiven nabor funkcij, ki ponuja priložnost za zagon in učinkovito upravljanje popolne spletne trgovine, pa naj gre za majhen projekt ali hipermarket s tisočimi izdelki.

  Podjetje Shopify je znano po obsežnih možnostih integracije in sinhronizacije, ki omogočajo, da vaša spletna trgovina nudi obsežne zmogljivosti. Če že imate račun za Amazon, ga lahko povežete s tistim v storitvi Shopify, da povečate bazo kupcev in obseg prodaje. Sinhronizacija vašega računa z na primer računovodskimi aplikacijami, kot sta Quickbooks ali Xero, bo prav tako prispevala k uspešnosti vaše spletne trgovine.

  Shopify prodajno mesto

  Razvijalci programske opreme so pred kratkim predstavili napredno orodje Augmented Reality. Strankam pomaga raziskovati izdelke, ki jih zanimajo z različnih strani, da dobijo predstavo o svojih posebnih parametrih, ki niso vidni na prvi pogled.

  Še več, platforma je privzeto opremljena z večjezičnimi in večkanalnimi podporami. Sistem ima dolgotrajne partnerske odnose z eBay, Instagramom, Facebookom in drugimi platformami.

  Shopify razvijalci posvečajo posebno pozornost varnosti informacij in plačilnih transakcij svojih uporabnikov. Če želite zaščititi svojo spletno trgovino pred vsemi prevarami, lahko povežete SSL potrdilo ali uporabite funkcijo Fraud Protect, ki jo je sistem uvedel pred kratkim..

  Poleg spletnega oblikovanja in prilagajanja ponuja Shopify obsežne marketinške funkcije. Med najbolj priljubljenimi, smiselnimi in uporabnimi lastnostmi je sprva smiselno omeniti programsko opremo POS (prodajno mesto). Sistem omogoča zagon in upravljanje majhnih, srednjih in velikih spletnih trgovin ter lokalnih prodajaln. To lahko znatno poveča obseg prodaje in poveča prihodke.

  S storitvijo Shopify lahko najdete podrobne statistike spletnih trgovin, uporabite možnosti trženja e-pošte, prilagodite in spremenite parametre SEO, sodelujete z več distribucijskimi kanali (Amazon, BuzzFeed, eBay, Houzz itd.), Namestite različne aplikacije (sistem ima trenutno več kot 1000 brezplačne aplikacije), uporabite mobilno aplikacijo za učinkovito upravljanje spletne trgovine in dokončajte druge korake.

Ecwid proti Shopify. Ko gre za prilagodljivost in nabor funkcij, Shopify ne pride v poštev. Kot vtičnik za e-trgovino se Ecwid sploh ne more primerjati s to napredno programsko opremo za e-trgovino. Shopify je na voljo z zmogljivimi zunanjimi funkcionalnostmi, orodji za prilagajanje oblikovanja, trženjskimi možnostmi in možnostmi sodelovanja po meri, funkcijami za promocijo SEO itd. Ko boste zgradili spletno trgovino s sistemom, boste imeli popoln nadzor nad njim.

3. Dizajni

EcwidShopify
Število tem:050+
Brezplačne temen / a&# x2714; DA
Cena plačanih tem:n / a140 do 180 USD
Odziven dizajn✘ NE&# x2714; DA
Razvrsti po panogi:✘ NE&# x2714; DA
Urejanje kode CSS:✘ NE&# x2714; DA
 • Ecwid. Kot vtičnik za e-trgovino Ecwid ne ponuja nobene možnosti izbire predloge. Preprosto ga vključite v svoje vnaprej oblikovano spletno mesto in prilagodite razpoložljive parametre.

  Število značilnosti, ki jih lahko spremenite tudi tukaj, ni veliko, vendar kljub temu omogočajo ustvarjanje privlačnega razstavnega okna, ki bo vaše izdelke predstavil v najbolj ugodni luči. S tem namenom lahko tukaj izbirate med tremi barvnimi shemami enega samega dizajna, in sicer standardno, bež in belo, pa tudi spremenite glavne nastavitve prilagoditve oblikovanja.

  Obstajajo tudi aplikacije, ki omogočajo ustvarjanje posameznih modelov za razstavna okna Ecwid. Kupiti jih je mogoče v trgovini z blagovnimi znamkami (zato so “Teme po meri” na voljo za 435 dolarjev). Na splošno bo na oblikovanje spletne trgovine na začetku vplival dizajn spletnega mesta, na katerega bo povezana. Nastavitve vmesnika prikazovalnega okna so minimalne, čeprav je komu to morda lepa rešitev.

 • Shopify. Programska oprema za e-trgovino ima trenutno lepo zbirko nišnih predlog. Izbirate lahko med brezplačnimi in plačanimi modeli. Število brezplačnih tem predstavlja 10 postavk, medtem ko plačanih predlog 51.

  Končni stroški so odvisni od glavnih parametrov predloge in globine prilagajanja. Ne glede na predlogo, ki jo boste sčasoma šli, ste lahko 100% prepričani v njeno kakovost in prilagodljivost. Upoštevajte, da so plačane teme bolj bogate in vsestranske. Imajo tudi izvrstnejši videz in možnosti prilagajanja. Izberete lahko predlogo za vsak okus, vključno s tistimi z različnimi pozicijami menija, količino in vrsto, celozaslonskimi glavami, z / brez drsnikov, z / brez razstavnega okna na domači strani itd. Vse možne komponente oblikovanja spletne trgovine so na voljo tudi tukaj.

  Izdelovalec spletnih strani ponuja ekskluzivno priložnost za popolno prilagoditev izbrane predloge z uporabo Shopify tekočina orodje. V veliko pomoč bo novincem in izkušenim spletnim razvijalcem, ki nameravajo podpreti svoje partnerje za e-trgovino, saj bodo ponudili povsem novo in edinstveno izkušnjo prilagajanja oblikovanja. V orodju je vse, kar potrebujete za zagon enolične predloge. Vključuje tehnične nasvete, navodila za uporabo, tekoče jezikovne vire in druge funkcije, ki bi bile lahko v pomoč uporabnikom, ki želijo ustvariti zanimive in privlačne teme e-trgovine..

Ecwid proti Shopify. Samoumevno je, da ima Ecwid minimalni niz nastavitev zaslona za prikaz. Problematično je dati individualnost temu ali prilagoditi razpoložljivemu oblikovanju spletnega mesta. To je ali drago ali neprijetno. Shopify pa ponuja skoraj neomejeno svobodo priročnega oblikovanja šablon in urejanja struktur. Programska oprema za e-trgovino je nedvomno vodilna v primerjavi oblikovalskega vidika.

4. Podpora strankam

 • Ecwid. Glede na načrte, ki jih uporabljajo uporabniki, so možnosti za podporo strankam Ecwid še vedno precej omejene. Naročniki brezplačnega načrta lahko dobijo dostop do komunikacije po e-pošti samo s podporno skupino sistema. Lahko obiščejo tudi brezplačni spletni dnevnik, ki ponuja koristne članke, priporočila, navodila in nasvete za e-trgovino v zvezi s storitvami. Ecwid omogoča dostop do foruma skupnosti in informativne baze znanja, kjer lahko vsak uporabnik najde odgovore na razpoložljiva vprašanja. Platforma ima tudi brezplačen YouTube kanal z video vajami, ki so na voljo kadarkoli v dnevu.

  Naročniki s plačanim sistemom imajo dostop do posamezne tehnične podpore prek e-pošte ali klepeta v živo. Tu je na voljo tudi prednostna telefonska podpora. Če želite uporabiti to možnost, lahko pustite zahtevo za povratni klic, da se člani skupine lahko obrnejo na vas, kadar koli želijo. Naročnikom na letni načrt je na voljo 12 ur razvoja spletne trgovine po meri. Storitev je izvedljiva za vse uporabnike plačanih načrtov, njeni stroški pa se začnejo s 100 USD.

 • Shopify. Storitev za podporo strankam je na vrhunskem nivoju, kar zagotovo prihaja do svojih stroškov. Obstaja močan forum z veliko temami in podružnicami, ki ustrezajo poizvedbam uporabnikov. Stranke Shopify lahko dobijo tudi dostop do več člankov, navodil, nasvetov, pogostih vprašanj in priporočil, ki jih sistem ponuja vsem, ki potrebujejo to podporo.

  Še več, programska oprema izstopa iz množice zaradi naprednega klepeta v živo s Shopify Gurujem in možnosti komunikacije po e-pošti. Kakovost podpore strankam je ugodna, vodje se na vprašanja odzovejo hitro in, kar je res pomembno, profesionalno. Sistem ima svoj YouTube kanal z bogato izbiro poučnih videov.

Shopify proti Ecwidu. Kar zadeva kakovost podpore strankam, ima Shopify vodilno mesto. Vendar je treba omeniti, da je kakovost tehnične podpore v obeh storitvah spodobna. Shopify ponuja boljšo izbiro besedilnih in video učnih gradiv, močan skupnostni forum, klepet v živo z osebnim asistentom in YouTube kanalom, ki pokriva potrebe vseh uporabnikov.

5. Cenovna politika

 • Ecwid. Sistem ponuja brezplačen načrt, ki ga lahko uporabljate neomejeno časovno obdobje. Načrt omogoča prodajo do 10 izdelkov in uporabo nabora uporabnih funkcij, vključno z neomejeno pasovno širino, mobilnim nakupovalnim vozičkom, brezplačnim zagonom spletnega mesta, ničelnimi pristojbinami za transakcije, možnost dodajanja spletne trgovine na katero koli spletno mesto in istočasne prodaje na več spletne strani. Če pa nameravate z Ecwidom ustanoviti popolno spletno trgovino, brezplačni načrt ne bo ustrezal vašim potrebam.

  Kar zadeva plačljive možnosti, so tukaj tri, in sicer Venture, Business in Neomejeni načrti. Stroški plačanih naročnin se začnejo s 15 USD / mesečno (ali 12,50 USD / mesec z letno naročnino) in dosežejo 99 USD / mesečno (82,50 USD / mesečno z letnim plačilom). Razlika med načrti je v številu izdelkov, ki jih omogočajo prodati, in vključenih funkcijah (samodejni izračun davka, izvoz / uvoz izdelkov CSV, ustvarjanje diskontnih kuponov, računi po meri, integracija trgov in POS, prilagojena aplikacija za mobilne trgovine, prednostna tehnologija podpora in še več).

 • Shopify in primerjalna tabela cen ecwid

  ShopifyEcwid
  Načrti cen:&# x2714; Lite (9 USD / mesečno);
  &# x2714; Osnovni Shopify (29 USD / mesečno);
  &# x2714; Shopify (79 USD / mesečno);
  &# x2714; Napredno Shopify (299 USD / mesečno).
  &# x2714; Podjetje (15 USD / mesečno);
  &# x2714; Posel (35 USD / mesečno);
  &# x2714; Neomejeno (99 USD / mesečno).
  Lastnosti:&# x2714; Kotacije za pošiljanje v realnem času;
  &# x2714; Brezplačno SSL-potrdilo;
  &# x2714; Analiza goljufij;
  Zapuščeno predelava vozička;
  &# x2714; Kode za popust & Darilne kartice;
  &# x2714; Podpora v živo.
  &# x2714; Digitalni izdelki;
  &# x2714; Neomejen promet;
  &# x2714; Brezplačno spletno mesto za zagon;
  &# x2714; Spletna trgovina s socialnimi računi;
  &# x2714; Aplikacija za mobilne naprave;
  &# x2714; Podpora v živo.
 • Shopify. Programska oprema ima 14-dnevno preskusno različico, ki je brezplačna. Preizkus omogoča preizkus glavnih značilnosti sistema, da ugotovite, ali ste pripravljeni plačati za enega od njegovih višjih načrtov. Ko že govorimo o plačljivih naročninah, jih je tukaj kar 4. Sem spadajo Light, Basic Shopify, Shopify in Advanced Shopify. Stroški načrtov se gibljejo med 9 USD na mesec za najcenejšo možnost in 299 dolarjev na mesec za najdražjo rešitev.

  Načrti se med seboj razlikujejo po lastnostih in orodjih, ki jih dobijo. To še posebej zadeva možnosti trženja, transakcijske provizije, izdelavo prodajnih poročil itd. Obstaja 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Poleg tega platforma zaračuna provizije za transakcije, opravljene znotraj sistema. Pristojbine znašajo med 0,5% in% 2 glede na načrt, na katerega ste naročeni. Upoštevajte, da višji načrt, ki ga uporabljate, nižje bodo provizije (v nekaterih primerih se transakcijske provizije sploh ne zaračunajo).

Ecwid proti Shopify. Ob pregledu cenovnega vidika smo ugotovili, da je Shopify bolj koristna rešitev. Sistem ima program Lite, ki zagotavlja skoraj enako funkcionalnost kot Ecwid. Za podoben nabor funkcij ni smiselno plačati več. Če potrebujete funkcionalno spletno mesto, boste morali vanj vložiti več. Vendar pa boste na dolgi rok izkoristili dodatne koristi, zato bo načrt zagotovo vreden naložbe. Ne glede na cilje in načrte spletnega oblikovanja imate Shopify še vedno bolj ugodno in stroškovno učinkovito rešitev.

Spodnja črta

Ecwid in Shopify sta dostojni orodji za gradnjo e-trgovine, ki uporabljata različne pristope k postopku ustvarjanja spletnih trgovin in ponujata vsestranske funkcije za uspešno izvedbo naloge. Izbira storitve mora temeljiti na publiki, ki jo nameravate ciljati, na veščinah spletnega oblikovanja, pričakovanjih in proračunu, ki ste ga pripravljeni vložiti v projekt.

Medtem ko Ecwid omogoča ustvarjanje spletne trgovine s pomočjo integracije vtičnikov, Shopify razkriva obsežnejše in zmogljive možnosti. Po pregledu in primerjavi obeh platform smo pripravljeni priporočiti Shopify kot najboljšo programsko opremo za e-trgovino v sodobni niši.

EcwidEcwid je polno opremljen vtičnik za e-trgovino, katerega integracija omogoča zagon spletne trgovine na podlagi na že pripravljenem spletnem mestu. Vtičnik ima omejeno funkcionalnost, zaradi česar je dobra izbira samo za novorojenčke in mala podjetja. Če potrebujete spodobno spletno trgovino srednje velikosti, bo Shopify zagotovo pametnejša rešitev.ecwid.com

ShopifyShopify je trajnostna programska oprema za e-trgovino, ki omogoča dokončanje širokega spektra nalog za razvoj spletnih trgovin. Platforma omogoča dostop do naprednega nabora funkcij, številnih možnosti prilagajanja oblikovanja in dostopne cenovne politike. Shopify.com

Če imate resne težnje po spletnem oblikovanju in dolgoročne cilje, potem zagotovo ustvarite spletno trgovino na ločeni domeni. Shopify je točno vrsta platforme za to. Sistem bo najbolje deloval za uporabnike, ki nameravajo vzpostaviti verodostojno spletno prisotnost za svoja podjetja, s ciljem rasti prodaje, privlačnosti prometa in ustvarjanja dobička.

Pregled Primerjalna tabela

EcwidShopify
Enostavnost uporabe:Ecwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti Shopify
Lastnosti:Ecwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti Shopify
Oblike:Ecwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti Shopify
Pomoč strankam:Ecwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti Shopify
Cenitev:Ecwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti Shopify
Skupna ocena:Ecwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti ShopifyEcwid proti Shopify

Poskusite Shopify Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map