SITE123 Recenzie

SITE123 Recenzie


SITE123 – este un constructor de site-uri ușor de utilizat, care face posibilă crearea de site-uri promo, pagini de destinație, bloguri și magazine online. Toate site-urile web create pe baza acestei platforme răspund și pot fi răsfoite pe orice dispozitiv mobil, inclusiv tablete.

Constructorul de site-uri web este în prezent considerat unul dintre cei mai simpli și mai intuitivi construitori de site-uri de bricolaj vreodată. Vine cu un editor simplu, care este mai eficient în comparație cu cele ale construitori standard de site-uri drag-and-drop. SITE123 permite, de asemenea, partajarea conținutului site-ului dvs. și actualizări pe rețelele de socializare pentru a răspândi cuvântul despre afacerea dvs..

Serviciul este orientat în principal pentru utilizatorii și proprietarii de afaceri, care au nevoie de un site web rapid, ușor și fără a vă mulțumi cu mai puțin atunci când vine vorba de calitate și profesionalism.. Cert este că SITE123 este atât de simplu și ușor de utilizat încât chiar și newbies-urile pot proiecta site-uri web personalizate. Nu este necesară codificarea, abilitățile de proiectare web sau experiența de a lucra cu baze de date și setări de găzduire pentru a construi site-ul dvs. cu SITE123. Constructorul de site-uri SITE123 are, de asemenea, o interfață multilingvă ușor de utilizat și de înțeles, care este disponibilă în mai mult de 15 limbi. Deci, să-l testăm acum pentru a trage concluzii imparțiale.

1. Ușor de utilizat

Vă puteți înscrie la SITE123 utilizând contul de Facebook sau Google și puteți crea un site web în numai 60 de minute. O altă opțiune este să completați formularul de înscriere.
Pregătește-te mai întâi pentru a alege tipul de site web pe care urmează să îl lansezi. Imediat după aceasta, sistemul vă va solicita să furnizați un nume de site. De îndată ce faceți acest lucru, vi se va oferi un formular de înregistrare, unde va trebui să specificați numele, e-mailul și parola dvs..

După finalizarea acestor pași simpli, trebuie să fiți redirecționat către panoul de control al site-ului web pentru o personalizare suplimentară. În total, procesul de înscriere durează mai puțin de trei minute.

Editor SITE123

Tabloul de bord SITE123 este foarte ușor de utilizat, intuitiv și inteligibil chiar și pentru un începător. Nu conține decât opțiuni și funcții utile care afectează calitatea site-urilor web pe care le veți crea. Este atât de simplu, încât chiar și un începător îl poate învăța în mai puțin de 10 minute. Acesta este locul unde puteți începe să editați proiectul, să alegeți un nume de domeniu pentru acesta și să personalizați setările majore ale site-ului.

De îndată ce ați terminat cu acest lucru, puteți continua la dezvoltarea site-ului și personalizarea designului. Din fericire, constructorul de site-uri web are un panou de control simplu, intuitiv și inteligibil. Acordă acces la următoarele secțiuni: Pagina de pornire, Pagini, Proiectare, Setări, Domeniu. Opțiunea de previzualizare este disponibilă și aici pentru a vă permite să vedeți modul în care va arăta site-ul dvs. web nou creat pe diferite dispozitive mobile și desktop. Fiecare dintre secțiuni poate fi, de asemenea, gestionată și editată în detaliu. SITE123 este o alegere bună pentru cei care doresc să construiască un site web și nu au cunoștințe în zonă și pentru cei care nu știu încă multe despre procesul de creare a site-ului web.

2. Caracteristici & Flexibilitate

SITE123 face posibilă accesarea tabloului de bord în sine. Acesta este locul unde puteți vedea toate site-urile web create. Puteți să le editați, să le copiați și să le ștergeți, să le adăugați pe altele noi, să configurați domenii, să vă verificați soldul, etc. De asemenea, puteți consulta lista de mesaje, comenzi, comentarii și newslettere primite pentru fiecare site web.

SITE123 Panou de bord

SITE123 este dotat cu un editor vizual fără funcția „drag and drop”: toate modificările de pe site-ul web se fac prin setările barei laterale și sunt văzute în modul în timp real.

SITE123 eCommerce

Pentru cei care vor folosi SITE123 pentru a lansa magazine eCommerce funcționale, structurate logic și atractive vizual, sistemul oferă un instrument avansat de comerț electronic care permite crearea unui magazin online impresionant pentru generarea eficientă a clienților.

Magazinul Site123

Cu SITE123, veți putea gestiona comenzile și produsele pentru a vă stimula vânzările online și pentru a oferi clienților flexibilitate la alegere. De asemenea, este posibil să vă ajustați designul magazinului web în funcție de nișa în care vă specializați. Acest lucru se referă la toate elementele magazinului dvs. online, începând cu design-ul vitrinelor și până la aspectul coșului de cumpărături. SITE123 oferă, de asemenea, mai multe opțiuni de alegere a monedei, oferind o gamă largă de tipuri de monede locale și internaționale, a căror listă este actualizată în mod regulat.

Constructorul de site-uri vine acum cu mai multe metode de plată, cum ar fi PayPal, Stripe și 2Checkout, Braintree, Square, Amazon Pay, autorizat.net și multe altele, ceea ce face posibilă acceptarea plăților online. În cazul în care un utilizator nu poate efectua plăți online dintr-un motiv oarecare, sistemul permite utilizarea opțiunii offline de telefon / transfer bancar.

Un alt punct culminant al setului de instrumente de comerț electronic SITE123 este capacitatea de a crea și gestiona cupoane pentru a oferi reduceri utilizatorilor care fac cumpărături în magazinul dvs. Majoritatea clienților apreciază această opțiune și vor avea mai multe șanse să revină. În afară de aceasta, constructorul de site-uri SITE123 vă permite să setați caracteristicile produsului (culoare, dimensiuni, material, preț, reduceri etc..) și subdivizați mărfurile în categorii pe baza acestor parametri. Aceasta contribuie la o mai bună percepție a produselor de către clienți, încurajându-i să cumpere de la dvs. într-un mod simplu și convenabil.

De asemenea, puteți beneficia de această opțiune, deoarece nu va trebui să dublați produsele disponibile pe site-ul web. În plus, veți putea adăuga cât mai multe fotografii de produs necesare, permițând clienților potențiali să vizualizeze mărfurile din diferite unghiuri, explorând caracteristicile lor speciale.

Un alt avantaj al motorului de comerț electronic SITE123 este oportunitatea de a adăuga produse noi în catalog și, de asemenea, pe pagina principală a magazinului dvs. web. Astfel veți anunța utilizatorii despre sosirile noi, încurajându-i să răsfoiască sortimentul de produse disponibile. Funcția ajută la atragerea mai multor clienți și arată că magazinul dvs. online este actualizat regulat.

SITE123 permite, de asemenea, adăugarea de evaluări (de la 1 la 5) la mărturiile utilizatorului. Acest lucru vă permite să vedeți dacă alți utilizatori sunt mulțumiți de produse / servicii și dacă sunt de acord cu recenziile altor clienți.

Printre celelalte avantaje ale instrumentului de comerț electronic SITE123, are sens să menționăm integrarea mai multor gateway, impozitele și setările de transport, vânzarea de produse digitale împreună cu cele fizice, afișarea coșului de cumpărături în meniul magazinului web, sistemul de inventar înființat, afișarea aferentă produse, opțiuni de clasificare a produselor și multe altele. Aceste caracteristici fac din SITE123 o alegere excelentă pentru utilizatori, dispuși să stabilească o prezență fiabilă a magazinelor web.

Blog

Lansarea unui blog este o modalitate eficientă de a oferi site-ului dvs. web o mai bună expunere online și de a atrage atenția utilizatorilor interesați de nișa dvs. Acesta este un instrument util pentru a posta conținut versatil, inclusiv articole, postări proprii, fotografii, videoclipuri, fișiere audio, etc. Subiectele pot diferi în ceea ce privește specializarea blogului și obiectivele pe care le urmărești. Crearea unui blog cu SITE123 nu necesită mult timp și efort, deoarece sistemul vă oferă toate instrumentele și opțiunile necesare pentru acest scop..

Puteți alege o mare varietate de șabloane de blog de înaltă calitate, în funcție de stilul, tema și funcțiile de care aveți nevoie. După ce ai scris o nouă postare, nu trebuie să o adaugi imediat pe blogul tău. Opțiunea de programare vă permite să setați data și ora când doriți să fie publicate postările dvs. Puteți merge într-o vacanță sau vă puteți planifica viața de zi cu zi după cum aveți nevoie, de exemplu, iar sistemul vă va actualiza automat blogul cu postări noi programate.

Site123 Blog

SITE123 are, de asemenea, un sistem minunat de comentarii pe blog, care permite utilizatorilor să își lase comentariile sub fiecare post, să își împărtășească ideile și să inițieze discuții pe temele abordate. Funcția este un instrument frumos pentru a crește traficul site-ului și pentru a vă păstra blogul interesant și viu. Dacă nu doriți să aprobați fiecare comentariu pe blog, puteți configura funcția de confirmare automată, care va accepta automat toate comentariile blogului fără nicio moderație preliminară, economisind astfel timpul și efortul dvs. În același timp, sistemul vă permite să răspundeți la fiecare comentariu individual. Dacă doriți, puteți utiliza sistemele de comentarii Disqus sau Facebook atunci când gestionați comentariile blogului.

Dacă doriți să permiteți utilizatorilor să urmărească actualizările blogului dvs. la timp, SITE123 face posibilă generarea fluxurilor RSS pe care clienții le pot utiliza pentru a urmări actualizările blogului. Opțiunea este ușor accesibilă în secțiunea de setări. De asemenea, puteți activa funcția care arată data publicării postului dvs. de blog. Aceasta este una dintre cele mai bune metode de a arăta cât de actualizați regulat blogul și cât de modern este acesta.

Afișarea datei publicării unei pagini de blog este o modalitate excelentă de a arăta cititorilor dvs. când ați publicat postarea. Acest lucru arată cât de contemporan este blogul dvs. și este excelent pentru a anunța spectatorii dvs. că site-ul dvs. web este actualizat constant.

SITE123 face, de asemenea, posibil să eliminați butoanele de partajare socială de pe blogul dvs. Aceasta este o opțiune la îndemână care vă permite să vă asigurați că utilizatorii nu vor putea să vă partajeze postările de pe blog prin intermediul conturilor lor de socializare. Aceasta este, de asemenea, o măsură eficientă care ajută la păstrarea vizitatorilor site-ului web, în ​​loc să le redirecționeze către conturi de socializare externe.

Acces Web

Creatorul de site-uri permite setarea drepturilor de acces la site-uri web în ceea ce privește nevoile și cerințele dvs. Există o oportunitate de a seta site-ul dvs. ca membri numai pentru a-l face accesibil numai de către acei utilizatori cărora le veți atribui drepturi de acces la site-uri web. Pentru a face acest lucru, accesați contul dvs., accesați tabloul de bord, faceți clic pe Setări, apoi pe butonul Acces site. Vi se va oferi să alegeți funcția Numai membri. Pentru a acorda acces site-ului către un alt utilizator, va trebui să specificați adresa de e-mail a acestei persoane, care va primi codul de acces prin e-mail. Acest lucru este rapid și ușor pentru toată lumea.

Instrumente de interacțiune cu clienții

SITE123 vine cu mai multe instrumente utile de interacțiune cu clienții. Puteți utiliza funcția de rezervare a programării pentru a permite clienților să își rezerveze programările direct pe site-ul web în ceea ce privește nevoile de programare. Aceeași caracteristică există și în funcția Rezervări restaurant. Sistemul permite acceptarea, confirmarea și anularea rezervărilor din tabel pe site-ul web, ceea ce contribuie, de asemenea, la ușurința utilizării și la comoditatea clienților. În cele din urmă, puteți vinde bilete pentru evenimentele viitoare și le puteți personaliza online.

SITE123 face posibilă proiectarea și integrarea unui logo de afaceri în site-ul dvs. web. Sistemul oferă acces la instrumente încorporate care vă ajută să faceți logo-ul dvs. să pară impresionant și atractiv. Puteți utiliza instrumentul de decupare, glisorul de mărime a logo-ului site-ului web, opțiunile de ajustare a mărimii antetului, stilul logo-ului selectat și dimensiunea fontului, etc. Este posibil, de asemenea, să utilizați orice pictogramă ca logo-ul site-ului dvs., dacă nu aveți pregătit a făcut logo-ul sau timpul pentru a-l proiecta.

Generator de formulare personalizat

Cu SITE123, puteți crea și integra formulare personalizate impresionante în site-ul dvs. web utilizând instrumentul de creare a formularelor de înaltă calitate. Sistemul oferă o selecție largă de machete de formulare personalizate și funcții pe care le puteți introduce, elimina și personaliza în funcție de nevoile dvs..

SSL / HTTPS gratuit

Asigurarea că un site este protejat de accesul neautorizat este o necesitate pentru orice proprietar de site-uri. Realizând această necesitate, SITE123 permite conectarea protocolului securizat de criptare SSL la proiectul dvs., făcându-vă astfel să vă simțiți sigur cu privire la siguranța acestuia.

Site-urile certificate SSL au un grad mai mare de confidențialitate, în timp ce datele pe care le conțin sunt protejate de setările avansate de securitate 24/7. SITE123 oferă această opțiune gratuită.

Conturi de e-mail

Dacă aveți un e-mail care va arăta ca [email protected] va contribui la promovarea site-ului dvs. și la creșterea traficului. Acest lucru oferă oricărui site web un aspect profesionist, fără a menționa creșterea reputației afacerii și creșterea încrederii clienților. Cu SITE123, puteți crea și activa adresa de e-mail referitoare la domeniu fără costuri deloc!

Website multilingv

SITE123 a lansat un instrument lingvistic foarte util pentru întreprinderile internaționale. Nu este necesar să creați un site web separat în alte limbi, puteți adăuga pur și simplu o altă versiune de limbă pe site-ul dvs. web.

Site web multilingv SITE123

Acest constructor de site-uri web are un set de funcții pe care nu le-am mai văzut niciodată în niciun constructor de site-uri web. Sistemul traduce automat toate anteturile, sub-titlurile și conținutul site-ului dvs. Folosind Managerul de limbă, puteți edita traducerea site-ului web implicit într-o fereastră de dialog împărțită, unde în partea stângă există conținutul original și în partea dreaptă aveți conținutul dintr-o altă versiune lingvistică. Numărul de versiuni lingvistice poate fi de până la 5 limbi (în funcție de planul dvs. de prețuri).

SITE123 Recenzie

De asemenea, puteți conecta un nume de domeniu separat la fiecare versiune de limbă într-un singur clic – visul multor webmasteri care lucrează cu site-uri web multilingve.

Piața aplicațiilor

Constructorul de site-uri oferă o piață impresionantă de aplicații, cu o mulțime de extensii și suplimente pentru a fi integrate într-un proiect. Selecția de aplicații este impresionantă și sunt împărțite în categorii pentru a simplifica alegerea. Puteți parcurge următoarele secțiuni pentru a găsi aplicația care funcționează cel mai bine pentru tipul dvs. de proiect: Instrumente Analytics, Chat de asistență în direct, Instrumente de marketing, Instrumente pentru webmaster, Formulare, rezervare, galerii, prețuri, magazin online, social, gateway de plată și popular . Dacă nu reușiți să găsiți aplicația dorită, opțiunea de filtrare de căutare disponibilă aici vă va ajuta să simplificați sarcina.

Adăugați o imagine a pieței de aplicații

În total, SITE123 este o alegere excelentă pentru a dezvolta site-uri web și bloguri de afaceri. Puteți crea, de asemenea, un magazin de comerț electronic mic sau mijlociu, dar pregătiți-vă să adăugați toate produsele manual. Există un coș de cumpărături și o oportunitate de a integra PayPal și Stripe și alte metode de plată online.

3. Proiectare & Template-uri

Teme gratuite:&# X2714; DA
Import temă:✘ NU
Personalizarea temei:&# X2714; DA
Design responsabil:&# X2714; DA
Sortează după industrie:&# X2714; DA
Editarea codului CSS:✘ NU

Imediat după procedura de înregistrare, vi se va oferi să alegeți una dintre categoriile pentru un viitor site web (restaurante și alimente, afaceri, fotografie, artă, CV și portofoliu, marketing, medicamente, tehnologii, sport, modă și frumusețe, magazin online, etc..). Fiecare categorie are de la 5 până la 10 teme. Calitatea șabloanelor este ridicată, deși versatilitatea lor este puțin îndoielnică. Din fericire, instrumentele de personalizare de la SITE123 sunt flexibile și ușor de utilizat. Puteți aplica oricare dintre cele 13 instrumente pentru fiecare șablon. În acest caz, poziționarea blocurilor se va schimba în special.

Stilurile de culoare sunt reglabile și în platformă. Puteți alege orice schemă de culori oferită sau să o reglați manual.

De asemenea, este posibil să schimbați stilurile butoanelor de meniu, fonturile și să activați / dezactivați butoanele de social media. Modificarea șabloanelor din mers nu este permisă aici. Fiecare dintre ele vine cu conținut demo tematic. Dacă șablonul pe care l-ați selectat nu s-a ridicat la nevoile dvs. din orice motiv, îl puteți ajusta rapid eliminând sau adăugând pagini direct din editor.

Un alt punct pe care vreau să-l împărtășesc este imaginea gratuită și biblioteca de icoane. Un astfel de instrument este excelent pentru începătorii care trebuie să personalizeze un site web fără a naviga pe Web căutând icoanele sau magiile de care au nevoie..

Șabloane Site123

Pentru a rezuma, SITE123 oferă șabloane similare, de înaltă calitate. Singurul lucru care le diferențiază sunt imaginile din conținutul demo. Puteți schimba structura și designul paginii de pornire, puteți activa efectul paralax și transparența, încărcați propriile imagini și puteți schimba fonturile și schemele de culori. Constructorul de site-uri oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea un site în două variante, în special o pagină și mai multe pagini. În mod corespunzător, veți primi fie o pagină de destinație, fie un site web obișnuit cu același conținut. În orice caz, acest site web va răspunde pentru a se potrivi cu orice dimensiune de afișare.

4. Asistență pentru clienți

Unul dintre marile avantaje ale SITE123 este chat-ul live 24/7 cu agenți reali. Suportul pentru chat este oferit în engleză și în alte 12 limbi majore, cum ar fi franceza, spaniola, portugheza, italiana, etc. Testul meu de chat live a dovedit că acei tipi chiar funcționează online. Mi-au răspuns întrebărilor în 1-2 minute.

Descrierea funcțiilor și tutoriale video despre modul de colaborare cu constructorul site-ului web sunt disponibile pe site.

5. Planuri & Prețuri

Opțiunea prețurilorCostCaracteristici
Liber:$ 0 / mo✓ 500 MB de spațiu pe disc;
✓ 1 GB lățime de bandă;
✓ 10 comenzi de produs / lună.
De bază:$ 10.80 / mo✓ 10 GB spațiu de stocare pe disc;
✓ 5 GB lățime de bandă;
✓ Domeniu gratuit.
Avansat:$ 16.80 / mo✓ 30 GB spațiu pe disc;
✓ 15 GB lățime de bandă;
✓ Vinde până la 50 de produse / lună.
Profesionist:$ 22.80 / mo✓ 90 GB spațiu de stocare pe disc;
✓ 45 GB lățime de bandă;
✓ 500 produse de vânzare / lună.
Aur:$ 28.80 / mo✓ 270 GB spațiu de stocare pe disc;
✓ 135 GB lățime de bandă;
✓ Produse nelimitate de vânzare.

Sistemul oferă cinci planuri, care diferă în ceea ce privește volumul spațiului de stocare a discului și lățimea de bandă a site-ului. De asemenea, diferă în funcții, cum ar fi vânzarea online, folosirea instrumentului de mai multe limbi, a căsuțelor poștale, a instrumentului pentru listă de corespondență etc.

Politica de preț a SITE123 diferă în funcție de regiunea utilizatorului. Aici am analizat prețurile pentru utilizatorii din America de Nord.

Planul gratuit nu merită atenție din cauza incapacității de configurare a propriului dvs. domeniu și a bannerului publicitar al constructorului de site-uri web vizibil pe site. Poate fi folosit pentru a explora opțiunile pe care le oferă platforma.

Rețineți că orice plan face posibilă crearea unui număr nelimitat de site-uri web pe un cont, totuși fiecare site web trebuie plătit separat. Problema este volumul spațiului de stocare a discului și lățimea de bandă. Cu cât este mai mare site-ul web pe care doriți să îl creați, cu atât va trebui să cumpărați un plan mai scump. Limitele comenzii produselor (cu excepția Planului de aur) face imposibilă crearea unei rețele de mici magazine online. Nimic nu vă împiedică să creați site-uri și bloguri de afaceri aici.

În total, SITE123 este destul de accesibil, puteți crea aici cât mai multe magazine online și site-uri web de afaceri pe care doriți. Politica de prețuri flexibilă pentru utilizatori din diferite regiuni face ca acest constructor de site-uri să fie mai accesibil în comparație cu alți constructori de site-uri.

O oportunitate de a crea chiar și un singur site cu 129,6 USD pe an pare o investiție destul de utilă. Astfel, acest constructor de site-uri web este o opțiune bună pentru acei utilizatori care vor lucra cu proiecte client.

6. Pro și contra

SITE123 este un constructor de site-uri drăguț pentru începători. Are o listă de beneficii notabile de care toată lumea ar trebui să fie conștientă. Să aruncăm o privire asupra avantajelor și contra contra constructorului de site-uri acum.

Pro:
Contra:
&# X2714; Simplitate, ușurința de utilizare, nu sunt necesare abilități de codare și design web;
&# X2714; A alegere bogată de șabloane și instrumente de personalizare frumoase;
&# X2714; O oportunitate de a creați multe site-uri web folosind un singur cont;
&# X2714; Șabloane responsive;
&# X2714; Disponibilitatea pluginurilor și numeroase opțiuni care fac posibilă colaborarea cu diferiți parametri SEO;
Gama inadecvată de setări pentru utilizatorii profesioniști;
Prea simple magazine online și pagini de destinație (dar sunt suficient de bune pentru cei mai mulți utilizatori);
Parametrii planului gratuit și unele planuri plătite limitează în special oportunitățile de a crea un site web funcțional mare.

Pentru a rezuma, platforma este o alegere excelentă pentru noii doritori să creeze unul sau două site-uri web pentru uz personal, cum ar fi site-uri de afaceri, portofolii, bloguri sau magazine online.

Concluzie

SITE123 este un excelent constructor de site-uri pentru majoritatea utilizatorilor. Poate fi folosit pentru a crea site-uri web de afaceri și magazine online, precum și galerii, portofolii și multe altele. Există, de asemenea, o opțiune de a construi bloguri și pagini de destinație de înaltă calitate, care vor satisface cu siguranță nevoile profesioniștilor. Configurarea pluginurilor poate extinde în mod deosebit funcționalitatea sistemului, iar acest lucru face ca constructorul site-ului să fie un instrument versatil pentru crearea diferitelor tipuri de proiecte..

SITE123 este o platformă rentabilă pentru utilizatorii care doresc să creeze un site. Site-urile create cu SITE123 sunt moderne, elegante și atrăgătoare. Instrumentele de bord îndeplinesc eficient cerințele și nevoile clienților.

În timp ce testam platforma, am ajuns la concluzia că impresia mea inițială pe SITE123 corespunde caracteristicilor sale reale. Constructorul de site-uri web este excelent atât pentru utilizarea personală de către newbies, cât și pentru designeri web profesioniști. Pare fiabil și frumos atractiv, iar funcționalitatea sa este suficientă pentru a lucra cu site-urile web ale clienților.

Încercați SITE123 GRATUIT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map