Revizuire WebStarts

WebStarts – este un constructor de site-uri complet, care este suficient de simplu și bine structurat pentru a răspunde nevoilor începătorilor și profesioniștilor de design web. Sistemul face posibilă crearea și gestionarea site-urilor web de diferite tipuri și stiluri, oferind un set frumos de caracteristici și instrumente necesare pentru a acoperi cantitatea existentă de nevoi de construire de web.


Fiind un constructor de site-uri drag-and-drop, WebStarts oferă o interfață curată și lină, care simplifică procesul de creare a site-ului web, făcându-l mai intuitiv și mai comod. Ceea ce este important, serviciul nu necesită abilități de codare incepe, dar cei care au cunoștințe HTML, îl pot folosi pentru o personalizare mai profundă a site-ului.

WebStarts vine cu platforma de comerț electronic integrat, instrumente SEO, integrare în social media și opțiuni de optimizare mobilă, precum și funcții de blog și de găzduire. Există, de asemenea, mai multe șabloane responsive în colecția de sistem, care au aspect modern și pot fi editate în funcție de nevoile dvs..

Totuși, când vine vorba de o analiză mai aprofundată a WebStarts, am dat peste o serie de funcții care pot pune probleme utilizatorilor care caută soluții avansate de construire a web. Astfel, are sens să revizuiți constructorul de site-uri în detalii pentru a afla dacă acesta vine într-adevăr la cerințele moderne de design web și nevoile utilizatorilor. Exact asta vom face chiar acum.

1. Ușor de utilizat

Ca un constructor de site-uri drag-and-drop, WebStarts este destul de ușor de utilizat pentru toată lumea. Dezvoltatorii sistemului au înțeles clar cât de obositor, de provocator și de timp este procesul de creare a site-urilor web tradiționale. Au avut grijă de comoditatea utilizatorilor, au încercat tot posibilul să facă sistemul intuitiv și convenabil să prevaleze concurenții săi. Aceasta este exact ceea ce utilizatorii apreciază cel mai mult despre WebStarts.

Nu este nevoie de nimic special pentru a vă înscrie la sistem. Trebuie doar să completați formularul de înregistrare, să furnizați datele de autentificare și parola și să continuați la procesul de dezvoltare web. Sistemul va solicita să vă trimiteți numele complet, e-mailul și parola pentru a configura contul. O altă opțiune este să vă înscrieți cu datele contului dvs. Facebook. În acest caz, procedura de înregistrare va dura aproximativ un minut – nu mai mult.

Editor Webstarts

Înțelegeți că pentru a începe să lucrați cu WebStarts, va trebui să vă confirmați contul prin intermediul SMS-ului trimis la numărul de telefon după ce completați formularul inițial. Alegeți țara de reședință și activați contul. Este destul de ușor, într-adevăr!

Nu este necesar să cunoaștem elementele de bază ale codificării. Fiind un constructor complet de site-uri drag-and-drop, WebStarts facilitează personalizarea aspectului site-ului dvs. pur și simplu prin glisarea, fixarea și mutarea elementelor pe pânză. Indiferent dacă aranjați blocuri de conținut, editați imagini, adăugați postări pe blog sau atașați o nume de domeniu personalizat – totul este realizat în modul Ce-Tu-Vezi-Este-Ce-Te-Obtine, fără a fi implicată o codificare.

Editorul site-ului web arată destul de minimalist și ușor de navigat. Ceea ce aveți nevoie este să alegeți elementul dorit și să îl plasați mai departe pe bara de instrumente. Următorul pas este să glisați și să fixați elementul ales în poziția dorită pe o pagină web și să o redimensionați pentru a se potrivi cu aspectul. Aveți de gând să schimbați în mod fundamental designul site-ului dvs. web? Apoi accesați funcția „Introduceți codul” sau „Editați codul HTML” pentru a injecta codul în fereastra site-ului specificat și bucurați-vă de rezultat. Un merit important este oportunitatea de a previzualiza modul în care va arăta site-ul dvs. după efectuarea modificărilor. Acest lucru vă oferă un control complet asupra procesului de dezvoltare web.

2. Caracteristici & Flexibilitate

Când vine vorba de caracteristicile de bază, WebStarts este ca cea mai mare parte a concurenței sale – alegeți un șablon pre-proiectat și îl personalizați folosind instrumente de editare incorporate și widget-uri. Vorbind despre capabilități avansate, constructorul oferă o selecție destul de drăguță de funcții, sistemul de blogging, comerțul electronic și opțiunile de membru sunt printre lideri. Să trecem în revistă acum cele mai importante elemente ale constructorului de site-uri web, pentru a ști la ce să vă așteptați de la acesta.

Blogging

WebStarts vine cu Blog Manager integrat care vă permite să adăugați, să editați, să formatați și să publicați postări. Funcția de planificare este de asemenea activată aici, ceea ce reprezintă un avantaj incontestabil al sistemului. Trebuie menționat, totuși, că editorul de blog pare oarecum dezordonat din cauza cantității limitate de opțiuni de layout.

Funcțiile de formatare a textului sunt de asemenea mediocre – permit doar reglarea tipurilor de fonturi, crearea de titluri și adăugarea de legături. Vorbind despre integrarea fișierelor media, acesta este un pic complicat, ceea ce poate fi un obstacol în publicarea de articole bogate în media.

Sistemul de membru

Puteți crea zone numai pentru membri pe site-ul dvs. web și puteți solicita vizitatorilor să se înscrie / să se autentifice pentru a putea vedea aceste zone. Ca administrator, puteți aproba noi membri și gestiona profilurile acestora (schimbați datele de conectare, e-mail și parolă).

Pentru a activa funcția, ar trebui să obțineți acces la pagina Numai membrii, unde puteți acorda acces la anumite zone ale site-ului anumitor membri, fie în modul automat sau manual..

Editorul mobil

Cu WebStarts, puteți crea un site web mobil, deși, această caracteristică este disponibilă pentru utilizatorii de cont Pro Plus și Business. Pentru a avea acces la editorul mobil, trebuie să accesați editorul site-ului principal pentru a găsi și activa mai departe o pictogramă pentru telefonul mobil.

Webstarts Mobile Editor

Editorul convertește automat conținutul trimis la versiunea desktop și îl ajustează pentru a se potrivi perfect cu setările dispozitivului dvs. mobil. Înțelegeți că va trebui să ajustați unele dintre elementele pe cont propriu, dar acest lucru nu este chiar dificil chiar și pentru primii cronometri.

Integrare socială și widget

Aceasta este o altă caracteristică importantă, care este indispensabilă pentru orice site web modern. WebStarts vă permite să furnizați link-uri către conturile dvs. de socializare pentru a fi la curent cu toate actualizările site-ului / afacerile, evenimentele, știri și alte informații disponibile. Prin adăugarea de butoane de socializare pe site-ul dvs. web, îi permiteți vizitatorilor să verifice aceste profiluri în orice moment al zilei.

De asemenea, este posibil să integrați feedul Instagram în proiect, astfel încât fotografiile pe care le veți publica acolo să poată fi afișate pe site-ul web. Mai mult, puteți integra numeroase widget-uri în site-ul dvs. web pentru a spori performanțele acestuia.

Google Analytics

Instrumentele WebStarts Analytics vă ajută să urmăriți informațiile referitoare la trafic. Folosind Google Analytics integrat, precum și alte funcții de colectare a statisticilor disponibile, puteți afla numărul de utilizatori care vă vizitează site-ul dvs. Web pe un anumit interval de timp, numărul de persoane care vă răsfoiesc în prezent resursa, activitatea lor, sursele de trafic, căutare întrebări și alți parametri importanți care au impact asupra performanței site-ului dvs. web. Constructorul de site-uri web are în plus o aplicație de contorizare care afișează numărul de utilizatori care vizitează pagina dvs. la o anumită perioadă de timp.

Instrumente de marketing

Pentru a atrage atenția utilizatorilor și pentru a stimula rata de implicare a clienților, abonații Pro Plus și Business Plan pot utiliza instrumentele de marketing oferite de WebStarts. Acestea includ anunțuri gratuite acordate de Amazon, Bing Ads, Adwords, LinkedIn etc.

Aplicarea acestor instrumente contribuie la promovarea mai eficientă a site-ului web prin publicitatea afacerii dvs. pe web și prin generarea de trafic. În plus, sistemul oferă o suită de marketing prin email, disponibilă numai pentru utilizatorii Business Plan.

Optimizare motor de căutare

WebStarts vine cu un expert SEO util, care face posibilă optimizarea site-ului dvs. web pentru motoarele de căutare prin completarea meta tag-urilor, încărcarea de preferințe pentru site-uri web, setarea de alte etichete pentru imagini, crearea de sit-uri etc..

Editor foto integrat

Aplicarea instrumentelor integrate de editare foto face posibilă încadrarea imaginilor în paginile dvs. web. Pentru a maximiza rezultatul, puteți decupa, redimensiona și aplica diverse efecte pe imaginile la alegere. WebStarts oferă o selecție plăcută de fotografii stoc disponibile în Biblioteca de imagini a serviciului pe care îl puteți alege și integra în site-ul dvs. Web.

Printre alte funcții care fac ca sistemul să iasă în evidență de mulțime, are sens să menționeze formulare personalizate, constructor de meniuri, playere audio, carte de oaspeți, forum, cameră selfie, găzduire video gratuită și multe altele.

3. Revizuirea comerțului electronic

Indiferent dacă intenționați să vindeți produse fizice sau digitale online, nu veți merge fără a crea un magazin web. WebStarts oferă această caracteristică numai utilizatorilor Planului de afaceri. Sistemul de comerț electronic vă oferă o mare diversitate de funcții de comerț electronic pe care le puteți utiliza cu succes la lansarea și gestionarea magazinului dvs. web. Când v-ați înscris pentru prima dată în sistem, veți fi redirecționat la modul de creare a magazinului web, ajungând la tabloul de bord al sistemului. Aici veți vedea butonul „Editare site” care vă va permite să începeți cu ușurință.

Pagina magazinului de Webstarts

Fiind sistemul drag-and-drop, WebStarts vă va permite să alegeți și să aranjați elementele necesare pentru a forma structura și aspectul tabloului de bord. Ce poți face și aici este adăugarea și editarea paginilor, alegerea celor solicitate din meniul derulant. Din tabloul de bord, veți avea acces la diversitatea etapelor și funcțiilor de creare a magazinelor web. Aici puteți modifica produse, categorii și comenzi, crea cupoane, vizualizați informațiile clienților și reglați setările necesare (creați numele magazinului, adăugați e-mail și telefon al magazinului, încărcați logo-ul). Să prezentăm acum o imagine de ansamblu asupra celor mai cruciale nuanțe de e-commerce online.

Management de produs

Cu WebStarts, puteți adăuga produse și crea categorii de produse. Sistemul acceptă funcția de import / export de fișiere de produse CSV, care este foarte convenabil pentru utilizatori, care vor trece la WebStarts de la un alt serviciu. Funcția economisește efortul și timpul pe termen lung. Pentru a vă prezenta mărfurile în avantaj, sistemul nu oferă doar o oportunitate de a alcătui o listă de produse, ci face posibilă și clasificarea produselor după diferiți parametri, organizarea de e-mailuri etc..

Managementul produsului pentru Webstarts

Puteți alege, de asemenea, să vă creați propriile produse aici – sistemul nu impune nicio limitare cu privire la numărul de articole adăugate pe lista de produse. Când creați un produs, va trebui să adăugați titlul, descrierea, încărcarea fotografiilor sau recenziile video, să atribuiți prețurile și să decideți dacă doriți să percepeți taxe pe produsul selectat. Mai mult, puteți alege o categorie pentru produsul dvs. sau puteți crea una nouă, dacă nu este listată în catalog. Depinde de dvs. să configurați sau nu detaliile de expediere.

În cele din urmă, puteți atribui variante versatile de produs, instrumente de gestionare a stocurilor și configurați parametrii de afișare a produsului. Dacă vindeți produse digitale, puteți activa opțiunea „Livrare digitală”, unde va trebui să specificați Link-ul de descărcare, titlul, descrierea și instrucțiunile..

De îndată ce creați și încărcați toate produsele, puteți reveni la tabloul de bord al site-ului web pentru a verifica modul în care sunt afișate articolele acolo. Trebuie doar să alegeți secțiunea Magazin din meniul derulant și să reglați opțiunile de afișare. Ce poți face aici este schimbarea numărului de coloane, rânduri și produse prezentate pe o pagină web, alegerea opțiunilor de scalare a imaginii și raportul de aspect. De asemenea, depinde de dvs. pentru a activa căutarea produselor, categoriile și opțiunile de sortare.

După finalizarea procesului de gestionare a produsului, nu trebuie decât să salvați modificările sub forma unui schiță sau să publicați produsele încărcate pe site-ul live. Cu toate acestea, pentru a fi sigur că ai făcut totul bine, pune-ți din nou magazinul web în modul test și verifică cât de bine este organizat procesul de vânzare și dacă toți parametrii de checkout sunt configurați corect. Este chiar posibil să finalizați o tranzacție de test aici pentru a afla, indiferent dacă veți primi un e-mail de notificare a comenzii pentru a vă putea urmări la timp toate stările comenzii.

Metode de plata

Pentru a alege și configura metodele de plată, trebuie să reveniți la secțiunea „Setări”. În mod implicit, sistemul folosește serviciul WePay, dar este posibil să efectuați plăți PayPal și Stripe aici. Coșul de cumpărături vă permite să acceptați și plăți online și carduri de credit. Imediat ce creați și publicați un magazin web, veți fi gata să începeți să acceptați plățile.

Opțiuni de plată pentru Webstarts

WePay vă va trimite detaliile cooperării, solicitându-vă să furnizați informațiile dvs. de e-mail și cont bancar, astfel încât să puteți începe să acceptați plățile. Acesta este și locul, unde puteți activa comentarii, precum și permiteți clienților să se conecteze la casă, păstrându-și setările de transport și de plată. Pe lângă metodele de plată, puteți configura și modifica parametrii fiscali aici, alegând între opțiunile de stat și de țară aici.

Detalii de restituire a tranzacției

Dacă decideți să alegeți PayPal sau Stripe ca metodă de tranzacție de plată, ar trebui să fiți conștienți de modul de rambursare a tranzacțiilor efectuate cu fiecare din aceste sisteme. Să începem acum cu PayPal.

Pentru a transfera bani din contul dvs. PayPal, trebuie doar să vă autentificați și faceți clic pe fila „Activitate” găsită în meniul din partea de sus a paginii. Toate tranzacțiile recente efectuate cu contul dvs. PayPal vor fi enumerate aici. Alegeți tranzacția pe care doriți să o restituiți, vizualizați detaliile, derulați în jos pagina, găsiți butonul „Emite rambursarea” și faceți clic pe aceasta pentru a decide suma pe care doriți să o restituiți (sistemul permite rambursarea atât parțială cât și completă) sume). Finalizați procedura de rambursare. De asemenea, clienții dvs. vor primi notificarea prin e-mail cu privire la rambursarea finalizată. Este rapid și destul de ușor și asta durează doar câteva minute.

În cazul în care decideți să acceptați plățile prin sistemul Stripe, conectați-vă la contul dvs. și faceți clic pe fila „Plăți” găsită în bara laterală din stânga a tabloului de bord. Aici veți vedea toate plățile efectuate recent cu sistemul. Faceți clic pe rambursarea pe care doriți să o efectuați și alegeți motivul pentru aceasta din meniul derulant. Apoi faceți clic pe butonul „Ramburs” – asta este! Toate detaliile tranzacției, precum și restituirea în sine vor fi trimise pe cardul clientului dvs. în câteva zile.

Optiuni pentru livrare

Când configurați magazinul dvs. web, puteți selecta și modifica Detaliile de expediere. Alegând opțiunea de transport UPS care este activată implicit, sistemul va calcula automat greutatea estimată a produsului care necesită expediere, precum și destinația acestuia (trebuie să specificați codul poștal în acest scop).

Opțiuni de expediere pentru webstarts

În afară de UPS, puteți alege, de asemenea, o varietate de opțiuni de transport, inclusiv Expediere după greutate, preț, cantitate. Este posibil să configurați aici tariful forfetar sau chiar transportul gratuit. Acest lucru depinde de nevoile tale. Indiferent de opțiunea de expediere la care veți merge, sistemul vă va oferi să specificați regulile de transport și să completați anumite categorii. Pentru a verifica setările pe care le-ați făcut, puteți publica magazinul web în modul de testare pentru a verifica dacă ați făcut totul bine. Cu toate acestea, nu uitați să vă întoarceți la modul live ulterior.

4. Proiecte

Număr de teme:120
Teme gratuite:&# X2714; DA
Design responsabil:&# X2714; DA
Sortează după industrie:&# X2714; DA
Editarea codului CSS:✘ NU

WebStarts oferă o bibliotecă de șabloane moderne care răspund din start. Modelele sunt complet personalizabile și pot fi schimbate chiar și la jumătatea procesului de editare web în caz de necesitate. Comutatorul de șabloane nu va declanșa pierderea conținutului trimis și a modificărilor făcute.

Constructorul de site-uri web oferă în prezent peste 120 de șabloane de calitate, care sunt clasificate în mai multe secțiuni care sunt specifice nișei și aparțin unui anumit subiect. Există, de asemenea, o opțiune de filtru de căutare, care vă permite să sortați desenele după parametrii majori pentru a simplifica alegerea. Disponibilitatea opțiunii de previzualizare vă permite să vedeți detaliile temei care vă interesează și crește șansele de a alege modelul potrivit pe care nu va trebui să îl modificați ulterior..

Webstarts Designs

Nu pot găsi o temă potrivită? Apoi, există posibilitatea de a alege un șablon gol și de a crea un site web de la zero. Din fericire, opțiunile de personalizare a designului sunt destul de versatile aici. Ce puteți face pentru a modifica aspectul proiectului dvs. este să încărcați propriile imagini, să selectați schema de culori, fundal, stilul și dimensiunea fontului și alți alți parametri.

De asemenea, puteți adăuga, ajusta și șterge blocuri de conținut, secțiuni de site-uri web, galerii, casete, butoane, formulare, prezentări de diapozitive și alte elemente disponibile pe o pagină web. Abonații Business and Pro Plan pot utiliza opțiunea de integrare a codurilor pentru a insera codurile care vor oferi proiectelor lor un design unic și performanțe superioare.

5. Asistență pentru clienți

Există o bază de cunoștințe extinsă care oferă informații detaliate despre constructorul site-ului și nuanțe generale ale utilizării acestuia. Pagina de ajutor cuprinde o serie de subiecte cu postări care abordează problemele majore de care sunt interesați cei mai mulți utilizatori atunci când lucrează cu serviciul. O secțiune de întrebări frecvente include cele mai răspândite întrebări și răspunsuri despre sistem.

În plus, WebStarts oferă asistență prin e-mail și asistență telefonică, precum și tutoriale video care oferă ghiduri vizuale despre cum să obțineți cât mai mult timp lucrul cu constructorul de site-uri web. În colțul din dreapta jos al site-ului, veți vedea butonul „Obțineți consultanță pentru experți” care vă oferă acces la fereastra de chat, unde puteți introduce întrebarea dvs. pentru a lua legătura cu echipa de asistență pentru clienți. În acest scop, ar trebui să completați câmpurile formularului și să le trimiteți echipei de asistență. De obicei, răspund la întrebări în timpul mai multor ore. Opțiunea de chat în direct este momentan indisponibilă.

6. Politica prețurilor

WebStarts are o versiune gratuită acceptată de anunțuri care nu expiră niciodată și trei planuri plătite: abonamente Pro, Pro Plus și Business, al căror cost constituie 9,78 USD, 14,32 USD și 39,98 USD / lună corespunzător..

 • Plan gratuit vine cu anumite restricții și funcționează bine numai pentru testarea setului de funcții al serviciului.
 • Planul Pro cuprinde opțiuni de integrare în rețelele de socializare, absența anunțurilor site-ului web, formularele de contacte și până la 5 galerii și prezentări.
 • Planul Plus Plus oferă în plus instrumente SEO, galerii și prezentări nelimitate, asistență de e-mail și telefon, optimizare a site-ului mobil, funcție de membru și acces HTML personalizat.
 • Plan de afaceri, la rândul său, include numărul nelimitat de formulare de contact, platforma de comerț electronic, managementul de plumb, suita de marketing prin email și alte privilegii. Gândiți-vă că funcția de comerț electronic WebStart este inclusă doar în Planul de afaceri.

WebStarts oferă ocazional reduceri și programe speciale pentru utilizatori, care doresc să se înscrie la sistem sau să facă upgrade la unul dintre abonamentele sale plătite. Aceste reduceri permit reducerea costurilor planurilor cu până la 50%, ceea ce este mai mult decât o ofertă benefică. Dacă aveți nevoie de mai multe opțiuni și funcții de personalizare avansate de proiectare, puteți contacta dezvoltatorii de sistem cu privire la soluțiile de dezvoltare pentru întreprinderi și afaceri.

7. Pro și contra

WebStarts este un constructor de site-uri controversat, care vine cu o listă de caracteristici pozitive și negative. Conștientizarea acestor nuanțe este o necesitate pentru toată lumea, care a decis să aleagă sistemul pentru nevoile personale sau de business web. Aici merg.

Pro:
Contra:
&# X2714; Biblioteca de imagini stoc.
&# X2714; Opțiuni de integrare.
&# X2714; Sistemul de membru.
&# X2714; comerț electronic și blogging.
&# X2714; Șabloane personalizabile responsabile, sortate după nișă.
✘ Fără chat live.
✘ Plan gratuit de susținere a anunțurilor.
✘ Lipsa funcțiilor de comerț electronic pe toate planurile plătite.

Concluzie

WebStarts vine cu un editor de site-uri intuitiv destul de frumos, care se adresează utilizatorilor datorită simplității și comodității sale. Indiferent dacă sunteți începători sau profesioniști, veți putea crea cu ușurință un magazin web, un blog, un portofoliu sau orice alt site web cu sistemul.

Șabloanele sale sunt destul de moderne și responsive, dar le lipsește oarecum profunzimea și flexibilitatea personalizării. Procesul de editare a site-urilor este destul de inteligibil și ușor, ceea ce permite lansarea unui proiect doar în câteva ore. Serviciul de asistență pentru clienți este standard, dar îi lipsește cu siguranță instrumentul de chat live.

Astfel, WebStarts este o soluție plăcută pentru dezvoltarea site-urilor de bricolaj, dar setul său de caracteristici lasă încă de dorit pentru designeri web profesioniști. Pentru a obține propria opinie despre constructorul de site-uri web, mergeți mai departe pentru a o testa. Acesta este modul sigur de a decide, dacă platforma vine la încercările dvs. de design web sau nu.

Încercați WebStarts Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map