Revizuire Microsoft.com

Creatorul de site-uri Microsoft a fost unul dintre liderii de nișă renumiți, aplicați pentru proiectarea diferitelor tipuri de site-uri. Odată cu trecerea timpului, concurența de nișă a devenit mult mai puternică, dând loc unor construitori de site-uri web mai avansate și funcționale – cele care se bucură în prezent de popularitate la nivel mondial.


Cu toate acestea, atunci când vine vorba de dezvoltarea modernă a site-urilor web, mulți utilizatori continuă să lucreze cu constructorii de site-uri bazate pe Microsoft pentru a crea proiecte versatile pentru a răspunde cerințelor și nevoilor lor de design web. Deci, ce face aceste produse atât de populare? De ce rămân la cerere cu utilizatorii și există alternative mai bune la aceștia? Să încercăm să aflăm asta acum.

Microsoft Website Builder în 2018

Începând de astăzi, Microsoft nu are propriul serviciu de construire web pentru a crea site-uri web complexe. Dacă ați lucrat vreodată cu produsele sistemului anterior sau ați auzit atât de multe despre el pentru a obține dorința de a încerca, puteți utiliza soluțiile disponibile pe piața de aplicații a platformei..

Pentru a începe construirea unui site web cu un constructor de site-uri bazat pe Microsoft, ar trebui să obțineți inițial un cont Microsoft. Dacă nu îl aveți, puteți să vă înscrieți sau să folosiți contul Skype. Acest lucru va acorda acces la toate aplicațiile disponibile în magazinul de brand Microsoft.

Există diferite instrumente de construcție web pe care le puteți utiliza în scopuri universale și specializate, dar cel mai popular dintre ele este Wix. Acest constructor de site-uri web merită cu siguranță atenția utilizatorilor, care intenționează să lanseze site-uri decente chiar și fără a avea abilități specifice de construire web și cunoștințe de nișă. Vom afla ce sistem are de oferit utilizatorilor contemporani și ce îl face să iasă în evidență de mulțime.

Wix – Cea mai bună alegere pentru utilizatorii Microsoft

Constructor de site-uri Wix

Wix este constructor de site-uri de renume mondial, care a câștigat popularitate datorită abundenței de instrumente de personalizare a designului, set de caracteristici extinse, editor comod de drag-and-drop, colecție bogată de șabloane de site-uri responsive de înaltă calitate, opțiuni bune de promovare și marketing de site, accesibile Politica de prețuri.

Constructorul de site-uri web face posibilă crearea de tipuri de site-uri web, de la mici portofolii personale și până la magazine online care reflectă identitatea mărcii dvs. în lumina cea mai favorabilă. Baza de clienți a serviciului constituie în prezent peste 130 de milioane de utilizatori, care locuiesc în 190 de țări. Aceasta este cea mai bună dovadă a recunoașterii companiei, care merită cu siguranță atenția.

 • Ușurință în utilizare. Wix asigură o experiență uimitor de simplă și comodă de construire a web tuturor, care are intenția de a proiecta site-uri web de calitate și funcționale. Indiferent dacă sunteți un începător care face primii pași în nișa de construire web sau un dezvoltator web profesionist implicat în afacerea de web design orientată către client, utilizarea Wix nu va fi o problemă pentru dvs..

  Constructorul de site-uri web este livrat cu o interfață intuitivă WYSIWYG și cu editorul drag-and-drop. Avansat Wix ADI instrumentul va proiecta automat un site web pentru dvs. pe baza conținutului pe care îl veți trimite.

  Wix ADI Editor

  Wix funcționează în conformitate cu Modelul SaaS, care simplifică procesul de creare a site-urilor pentru utilizatori, care creează site-uri web pe dispozitivele mobile și desktop, după ce s-au înscris pentru platformă. Este un utilizator, care are control complet asupra procesului de construire web și poate vedea rezultatul pentru a face modificările la timp.

 • Set de caracteristici. Când vine vorba de setul de funcții, Wix îți va depăși așteptările. Constructorul de site-uri web are multe de oferit fiecărui utilizator, indiferent de experiența de design web pe care a obținut-o. Vine cu motoare de comerț electronic și bloguri puternice, care vă permit să creați magazinele online mici-mijlocii sau bloguri fără probleme.

  Wix ADI eCommerce

  Aici veți putea să vindeți și să faceți publicitate pentru produse, să-i actualizați sortimentul, să oferi reduceri, funcții speciale, să adăugați, să programați și să actualizați postările blogului și să efectuați alte acțiuni pentru a rula un blog de succes sau un magazin web.

  Cod Wix este un alt element important al constructorului de site-uri, care vă va permite să creați aplicații web într-un mod simplu și eficient. Nu trebuie să dețineți abilități de codare pentru a utiliza instrumentul – Codul Wix este intuitiv și inteligibil pentru toată lumea. Acest constructor de aplicații web face posibilă crearea de conținut și adăugarea acestuia la pagina web necesară.

  Editor Wix Code

  Un alt punct culminant al constructorului de site-uri web este Piața aplicațiilor cu o mulțime de extensii, aplicații și suplimente pentru a oferi site-ului dvs. performanță avansată. Aplicațiile sunt dezvoltate de designeri terți și pot fi gratuite și plătite în funcție de sfera și caracteristicile aplicației lor.

 • Șabloane și design. Wix oferă o mulțime de șabloane și modele de înaltă calitate, care fac posibilă crearea de tipuri diferite de site-uri, cum ar fi site-uri de afaceri, bloguri, forumuri, magazine online, portofolii, pagini de destinație și ce nu.

  În total, Wix are o colecție care cuprinde peste 550 de teme de înaltă calitate pentru a se potrivi cu diverse nișe. Dezvoltatorii serviciului actualizează în mod regulat galeria de șabloane cu teme proaspete și actualizate. Pentru acei utilizatori, care nu pot găsi un șablon adecvat, există posibilitatea de a selecta și personaliza o temă goală pentru a proiecta un site web de la zero..

 • Cost. Puteți utiliza Wix fără costuri, atât timp cât aveți nevoie. Sistemul are un plan gratuit care nu expiră, care permite testarea caracteristicilor pe care le oferă și poate fi o soluție bună pentru toate tipurile de site-uri web. Dacă mai aveți nevoie de un site web cu un domeniu personal, sunteți bineveniți să alegeți unul dintre planurile premium Wix, al căror cost începe de la 4,5 USD / lună.

  Gândiți-vă că Wix oferă o garanție de returnare a banilor utilizatorilor, care nu sunt mulțumiți de unele dintre caracteristicile sale. Puteți obține rambursarea banilor în decurs de 2 săptămâni după efectuarea plății. Politica de preț a sistemului este destul de clar și accesibil.

Creați un site web gratuit

WebMatrix 3

Webmatrix3

WebMatrix 3 este un constructor de site-uri gratuit, ușor, conectat la cloud, care funcționează ca o aplicație de dezvoltare web pentru Windows. Constructorul permite dezvoltatorilor să creeze site-uri folosind șabloane gata, încorporate sau aplicații populare open-source. Este esențial să reținem că sistemul se adresează în special profesioniștilor, care creează site-uri web pentru clienții lor (spre deosebire de constructorii de site-uri web care vizează utilizatorul final).

Scopul Webmatrix 3 este de a oferi dezvoltatorilor web capacități de codare, personalizare și publicare toate într-un singur loc. Platforma a fost lansată în 2011, dar Microsoft a încetat să mai sprijine WebMatrix. Cu toate acestea, este logic să obțineți o privire de ansamblu rapidă a produsului pentru a vedea cum Microsoft și-a schimbat abordarea în procesul de construire web.

 • Ușurință în utilizare. WebMatrix are o interfață foarte ușor de utilizat, ghiduri inteligente și multe alte lucruri interesante ca pentru o aplicație de dezvoltare web. Dar, desigur, nu este la fel de simplu și intuitiv ca constructorii de site-uri online fără coduri DIY, fără cod. Funcționează excelent doar pentru un anumit grup de clienți. Este similar unui constructor de site-uri standard, dar este orientat în principal către nevoile și abilitățile profesioniștilor.

  WebMatrix 3 site-uri mobile

  Aplicația oferă un mediu sofisticat de dezvoltare pentru proiectele dvs. care sunt dezvoltate în diferite limbaje de programare, astfel încât nu trebuie să obțineți programe separate. În timp ce majoritatea constructorilor de site-uri DIY sunt programe de navigare la care se poate accesa de pe orice dispozitiv prin formularul de înscriere, Webmatrix este o aplicație descărcabilă care necesită instalare preliminară.

 • Set de caracteristici. Constructorul oferă mai multe facilități pentru a ajuta dezvoltatorii să creeze site-uri web într-un mod mai rapid și mai ușor. Permite crearea de site-uri folosind șabloane gata ASP.NET, PHP, Node.js sau HTML5 și profită de cele mai recente standarde web (CSS3, HTML5) și de bibliotecile JavaScript populare, cum ar fi jQuery.

  CSS3 WebMatrix

  WebMatrix oferă suport pentru cadre PHP, inclusiv WordPress și Drupal, printre altele. Alegând cadrul WordPress, de exemplu, WebMatrix va instala și configura un site web WordPress cu funcții complete care rulează local. Odată configurat, puteți pune site-ul împreună pe computer și apoi îl puteți încărca într-o gazdă compatibilă folosind tehnologia Microsoft Deploy Web. Puteți utiliza această posibilitate pentru a crea site-uri WordPress pentru a dezvolta pluginuri și teme sau pentru a testa cod nou înainte de a le implementa pe site-ul dvs. live.

  Instalarea, personalizarea și publicarea aplicațiilor web este ușor cu WebMatrix. Acesta face posibilă crearea de site-uri web optimizate pentru vizualizarea mobilă și oferă mai multe caracteristici integrate care fac sarcina mai convenabilă pentru designerii web. Produsul este dotat cu șabloane prietenoase pentru mobil, emulatoare de dispozitive, completare de cod pentru jQuery mobil și multe altele. De asemenea, este posibil să editați de la distanță site-uri web.

  Site-urile construite cu WebMatrix nu sunt legate de niciun furnizor de hosting special – nu sunteți liber să le publicați oriunde doriți. Pentru o mai bună performanță, WebMatrix oferă o listă a partenerilor lor în care vă puteți înscrie pentru un cont de găzduire gratuit. De asemenea, puteți alege dintre multe alte soluții de găzduire convingătoare la Galeria de găzduire Microsoft.

 • Șabloane și design. WebMatrix te-a acoperit cu mai multe șabloane integrate care servesc ca o bază bună pentru dezvoltarea site-ului tău. Șabloanele de pornire sunt oferite în mai multe limbi și funcționează excelent pentru site-urile personale personale standard. Cu toate acestea, înțelegeți că, după întreruperea produsului, este posibil ca unele șabloane să nu fie compatibile cu versiunea browserului dvs..

  Un alt mod de a obține un șablon WebMatrix este să îl proiectați singur. Pentru a crea o temă nouă, codificatorii pot alege unul dintre eșantioanele existente în folderul de șabloane WebMatrix corespunzător și să îl editeze în funcție de nevoile lor. Totuși, aceasta necesită o înțelegere profundă a subiectului.

Prima pagina

Pagina frontală Microsoft

Prima pagina a fost unul dintre acele instrumente care au pus bazele designului contemporan al site-urilor web. A fost foarte greu să găsești un site web care nu era alimentat de sistem la începutul epocii Internetului. FrontPage este un constructor de site-uri web WYSIWYG și editor HTML care a fost inclus în pachetul Microsoft Office din 1997. Cu toate acestea, produsul a fost întrerupt în 2003, dar se bucură în continuare de popularitate cu designeri web pricepuți, care doresc să obțină la maxim capacitățile de programare.

După întreruperea produsului, acesta a fost înlocuit de SharePoint Designer și Microsoft Expression Web, dar aceste două aplicații nu mai sunt acceptate încă din 2006. Începând de astăzi, utilizatorii pot instala și lucra cu versiunea bazată pe Web a SharePoint Designer.

 • Ușurință în utilizare. SharePoint nu poate fi numit o aplicație ușoară de construire a web, deoarece necesită o competență profundă de design web. Totuși, acest lucru nu diminuează meritele editorului WYSIWYG al sistemului, care urmărește să ajute utilizatorii să depășească complicațiile procesului de codare HTML cu eficiență maximă.

  Pentru a utiliza eficient FrontPage, este necesar să instalați pluginuri suplimentare, care au fost inițial cunoscute sub numele de Extensii IIS și ulterior s-au îmbogățit cu un set de Extensii de server FrontPage specializate. Indiferent de setul de extensii de care aveți nevoie, trebuie să le instalați pentru a beneficia la maxim de funcționalitatea lor.

 • Set de caracteristici. FrontPage este încărcat cu caracteristici, care dezvăluie mai multe beneficii pentru designeri web pricepuți. Cea mai recentă versiune a aplicației oferă o opțiune Split View, ceea ce face posibilă codarea unui proiect în modul View View pentru a previzualiza în continuare rezultatul în modul Design View, fără a fi nevoie să comutați între ele. Aplicația are acces și la butoane interactive, care fac posibilă lansarea graficelor web pentru beneficii de navigare, eliminând necesitatea de a utiliza instrumente de editare a imaginilor mai complicate.

  Mai mult, software-ul are un verificator de accesibilitate care oferă posibilitatea de a afla dacă codul site-ului dvs. web respectă standardele actuale și poate fi folosit de persoane cu abilități limitate.

  FrontPage include un optimizator HTML, ceea ce face ca optimizarea codului să fie mult mai rapidă și mai lizibilă în comparație cu versiunile anterioare ale aplicației. Unul dintre punctele culminante ale produsului este caracteristica sa Intellisense (completare automată), care ajută utilizatorii să simplifice procesul de editare a codului, atunci când lucrează în modul Vizualizare cod. Funcția sugerează cele mai potrivite proprietăți de cod și etichete generate în timp ce un utilizator îl scrie. În cele din urmă, ajută la economisirea de timp și efort. În sfârșit, FrontPage vine cu Cod fragmente, ceea ce face posibilă utilizatorilor să creeze și să stocheze piese de cod pe care le creează și ar putea avea nevoie în viitor.

 • Șabloane și design. FrontPage oferă șabloane integrate pe care le puteți alege și personaliza după cum doriți. Există, de asemenea, oportunitatea de a naviga pe web și de a selecta teme FrontPage, care au fost create special de dezvoltatorii terți pentru a oferi un design web unic și creativ. Aceste șabloane nu răspund întotdeauna, așadar, dacă aveți nevoie de cel care va face site-ul dvs. accesibil online, asigurați-vă că verificați asta în avans. Ce este interesant, FrontPage oferă șabloane web dinamice, care permit utilizatorilor să creeze singura temă pe care o vor folosi în mai multe pagini de site sau în întregul site web.

Microsoft Expression Web 4

Microsoft Expression Web 4

Microsoft Expression Web 4 este un instrument profesional complet de construcție web pe care îl puteți utiliza pentru proiectarea și publicarea site-urilor web de calitate, convingătoare și funcționale, care se conformează standardelor de design web general acceptate. Lansarea Expression Web 4 datează din 2010, în timp ce Microsoft și-a anunțat întreruperea completă în 2012.

Sistemul a fost plătit inițial, dar acum este disponibil pentru descărcare gratuită. Cu toate acestea, acei utilizatori, care au achiziționat Expression Web anterior, pot beneficia în continuare de asistență tehnică pentru site-urile lor web. Același serviciu nu mai este disponibil pentru cei care descarcă sistemul gratuit.

 • Ușurință în utilizare. Microsoft Expression Web 4 este o alegere plăcută pentru profesioniștii profesioniști de design web, care au o idee de a crea și gestiona un proiect pentru uz profesional sau de afaceri. Produsul nu funcționează bine pentru newbies, care nu au idee despre ce implică procesul de creare a site-ului web.

 • Set de caracteristici. Aplicația vine cu imagini Microsoft Silverlight, Deep Zoom Composer, ASP.NET, PHP, AJAX și suport video Silverlight. De asemenea, este posibil să importați fișiere Adobe Photoshop aici pentru a publica site-uri web complexe cu numeroase fluxuri de transfer de fișiere și FTP sigur într-un mod rapid și simplu.

  Produsul are mai multe moduri de previzualizare pentru a beneficia la maxim de procesul de dezvoltare web. Cele mai răspândite sunt Previzualizarea instantanee pentru a vedea modul în care va arăta site-ul dvs. într-un browser și modul SuperPreview pentru a face comparații de pagini web în mai multe browsere simultan..

  Microsoft Expression Web 4 are o caracteristică SEO Checker care vă permite să faceți analiza eficienței promovării site-ului dvs. web, utilizând standardele existente. Acest lucru va ajuta la creșterea clasamentului motorului de căutare al site-ului dvs. web, la ajustarea opțiunilor SEO, la crearea rapoartelor SEO etc. Această versiune a aplicației are o casetă de dialog re-proiectată, cu caractere și simboluri speciale care pot fi introduse într-o pagină web ca unități de caractere HTML. De asemenea, este livrat cu asistență jQuery IntelliSense, panoul de gestionare a fragmentelor, funcționalitatea Codului de comentarii / dezacordare, Panoul instantaneu interactiv, precum și mai multe opțiuni de personalizare a barei de instrumente și a spațiului de lucru..

 • Șabloane și design. Șabloanele Microsoft Expression Web 4 sunt disponibile în folderul special al sistemului după instalarea sa. Acei utilizatori, care doresc să profite la maximum de experiența lor de proiectare web, pot naviga pe web pentru a descărca șabloane care au fost proiectate de către utilizatorii terți. Temele se potrivesc cu diverse nișe și pot fi personalizate prin editarea codului, după cum este necesar.

Linia de jos

Există diverse opțiuni pentru a construi un site web de calitate, iar unele dintre ele sunt furnizate de Microsoft. Alegerea celui mai potrivit sistem depinde de rata de expertiză pe care o aveți și de complexitatea unui proiect pe care intenționați să îl lansați.

Dacă sunteți un expert în design web, care știe ce rezultat aveți exact nevoie și ce puteți face pentru a ajunge la acesta, atunci utilizarea WebMatrix 3 sau Microsoft Expression Web 4 ar putea fi o soluție rezonabilă. Aceste produse nu mai sunt suportate de Microsoft, dar mulți utilizatori încă le preferă, atunci când vine vorba de dezvoltarea de proiecte complicate.

Dacă abilitățile de proiectare web, însă, lasă mult de dorit sau pur și simplu nu doriți să vă ocupați de nuanțe complexe de codare, atunci Wix va funcționa cel mai bine pentru proiectul dvs.. Acest constructor de site-uri web este în prezent cel mai bun din nișă, oferind acces la mai multe caracteristici, instrumente și opțiuni de web design.

Wix alimentează milioane de site-uri web din întreaga lume, fiind destinația de top pentru utilizatorii cu diverse fonduri de design web. Utilizând sistemul, puteți lansa diferite tipuri de proiecte aproape în cel mai scurt timp. Acest lucru face ca platforma să fie o soluție decentă de construcție web contemporană.

Creați un site gratuit

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map