Review TemplateToaster

TemplateToaster (versiunea curentă 7.0.0.18319) – este o platformă descărcabilă pentru crearea de șabloane puternice și totuși simple, fără a fi implicat în codificare sau programare. software bazat pe desktop vine ca un instrument util atât pentru începători, cât și pentru profesioniști dedicați, dornici să proiecteze o temă proprie. Generarea unui nou șablon pentru WordPress, Joomla, Magento, Drupal sau orice alt sistem de gestionare a conținutului va fi o plimbare în parc mulțumesc. Nu sunt necesare conexiuni la internet sau abilități de programare.


Dvs. trebuie să folosiți șabloane responsive pregătite și să le personalizați în conformitate cu preferințele dvs. sau să vă proiectați propria temă de la zero. Avantajul major al programului este faptul că oferă machete responsive adecvate împreună cu un editor vizual puternic. Cu alte cuvinte, puteți utiliza TemplateToaster în loc de Photoshop și Sublime Text, creând șabloane corecte din punct de vedere tehnic și atrăgătoare vizual. Cum se manifestă acest model în practică? Să aflăm asta acum.

1. Ușor de utilizat

TemplateToaster diferă de constructorii de site-uri tipic SaaS. Este o aplicație bazată pe desktop, ceea ce înseamnă că va trebui să descărcați editorul pentru a fi instalat pe dispozitivul dvs. Unii pot considera că este un pic învechit. Pe de altă parte, puteți accesa programul oricând, fără să fie necesară conexiunea la Internet.

Noțiuni de bază

Pentru a începe cu TemplateToaster, trebuie să accesați site-ul oficial și instalați aplicația. Procesul de instalare vă va dura între 3 și 5 minute. În timpul instalării, puteți alege limba de interfață preferată, precum și opta pentru o ediție Standard sau Professional.

Diferența va fi descrisă un pic mai departe în secțiunea Politică de prețuri. Tot ce trebuie să știți despre ediții este faptul că pachetul Standard este dotat cu mai puține caracteristici, în timp ce planul Pro oferă funcționalitate extinsă pentru a crea machete de site complet personalizate pentru un CMS ales. Ultima etapă este finalizarea instalării și rularea aplicației.

Configurarea șablonului

După instalarea TemplateToaster, va trebui să parcurgeți mai mulți pași simpli:

 1. Alege CMS-ul pe care îl vei folosi cu șablonul. Aici puteți alege dintre unele dintre cele mai populare alegeri precum WordPress, Drupal sau Joomla, precum și platforme pentru a lansa proiecte de comerț electronic construite pe OpenCart sau WooCommerce. Utilizatorii pot opta pentru platforme populare de blogging; creați site-uri bazate pe conținut sau mici afaceri în funcție de obiectivele lor.
 2. Alegeți un model de probă din lista de machete gata pregătite sau începeți să creați o nouă machetă de la zero. A doua opțiune este disponibilă doar pentru ediție profesională.
 3. Du-te la tabloul de bord și utilizați instrumentele disponibile pentru a vă personaliza aspectul.

După ce ați intrat în interfață, vă aflați în ecosistemul de gestionare a conținutului foarte aproape de ceea ce am văzut în editorul de conținut WordPress sau chiar în documentul Word.

Avem un panou pe partea de sus a layout-ului, inclusiv document doc, cu toate instrumentele necesare amplasate cu gândire unul lângă altul. Toate secțiunile și elementele șablonului sunt așezate în bara laterală din stânga pentru a avea acces ușor în as doriți să le modificați separat.

Procesul de editare

Procesul de editare se bazează în principal pe instrumentele furnizate pe tabloul de bord. Aici puteți introduce setări generale pentru a schimba aspectul, precum și pozițiile de pe pagina elementelor. Utilizatorii sunt liberi să schimbe poziționarea barei laterale, precum și CMS-ul în sine. Aici avem butonul Adăugare / Editare pagină pentru a crea secțiuni sau categorii noi. În plus, aveți libertatea de a opta pentru un alt șablon oricând în timpul procesului de editare.

Editorul TemplateToster

Pentru a personaliza șablonul, trebuie doar să alegeți o zonă pe care doriți să o editați. De exemplu, faceți clic pe antet pentru a edita zona de text, descărcați o altă imagine, modificați culoarea de fundal sau setați dimensiunile necesare pentru înălțimea și lățimea blocului. Utilizatorii pot, de asemenea, să personalizeze marje, precum textură, efecte, umbre etc..

Meniul TemplateToster

TemplateToaster oferă funcționalitate drag-and-drop, pe lângă editorul de conținut. Înseamnă că puteți muta pur și simplu secțiunea în jos sau puteți modifica locația secțiunilor specifice. Șabloanele de pagină vin cu structură pre-proiectată, precum și titluri H1-H6, paragrafe integrate, tipuri de butoane, paginări, linkuri, comentarii și alte blocuri pe care le puteți lăsa sau șterge.

Sistemul vă permite să editați fiecare secțiune separat. Alegeți zona de șablon care formează lista din partea de sus (bara laterală, subsol, antet, elemente, conținut etc.) și editați-le cu câteva clicuri. Aceleași opțiuni se aplică pentru fiecare pagină. Pur și simplu selectați pagina pe care doriți să o personalizați din bara laterală din stânga și folosiți aceleași instrumente pentru a le edita. Puteți adăuga, de asemenea, atâtea șabloane de pagini noi, cât aveți nevoie.

Procesul de creare a unei noi pagini de la zero este aproape același. Singura diferență este că proiectați de fapt aspectul site-ului pe cont propriu, fără a fi nevoie să vă lipiți de machete gata făcute. În plus, cu ediția Professional, veți avea acces complet la CSS, HTML sau JavaScript pentru a edita codul sursă șablon și pentru a crea design web exclusiv, elemente, blocuri și secțiuni.

Du-te si traieste

După ce ați terminat de editat aspectul, va trebui doar să exportați șablonul și să îl încărcați în găzduire. Deci, asigurați-vă că ați selectat deja un furnizor de hosting de încredere și ați înregistrat un nume de domeniu.

TemplateToaster face o primă impresie bună în ceea ce privește ușurința de utilizare. Newbies ar putea totuși să necesite ceva timp pentru a-ți da seama cum funcționează totul. Pe de altă parte, nu este necesară o curbă de învățare. În plus, site-ul web oferă tone de videoclipuri educaționale și tutoriale pentru începători. Vestea proastă este că aplicația funcționează doar cu sistemul de operare Windows. Nu există încă o versiune pentru MAC.

2. Caracteristici & Flexibilitate

TemplateToaster nu este doar un constructor de șabloane. Vine ca un instrument web cu ciclu complet care asigură o funcționare mai bună a site-ului. Utilizatorii vor beneficia de flexibilitatea platformei, precum și de opțiuni suplimentare pentru a crea diferite tipuri de site-uri web, de la bloguri simple la proiecte de comerț electronic în creștere.

Compatibil cu orice CMS

Platforma vă permite să creați diferite șabloane și machete pentru literalmente fiecare CMS. Tot ce ai nevoie este să îl alegi pe cel în timpul procesului de instalare sau să îl schimbi în timpul editării site-ului web cu un clic pe Setările generale. Indiferent dacă doriți să lansați un blog sau un site de afaceri mici pe WordPress, creați un magazin digital pe WooCommerce, OpenCart sau Magento, TemplateToaster va fi un meci 100%.

Templatetoaster software splash ecran

Glisați și fixați UI

Am menționat deja despre funcționalitatea drag-and-drop implementată în TemplateToaster. Crearea unui design UI actualizat nu mai necesită abilități sau tehnici speciale. Tot ce îți trebuie este să alegi zona de care ai nevoie, să arunci blocul în poziția necesară și să editezi conținutul cu câteva clicuri datorită procesului de editare in linie. Înseamnă că toate modificările sunt salvate automat.

Editorul de conținut TemplateToaster

Flexibilitate și SEO

Sistemul folosește tehnologii web avansate pentru a permite utilizatorilor să creeze șabloane care să funcționeze la fel de bine pe orice găzduire web. În același timp, TemplateToaster vine cu cadrul Bootstrap pentru dezvoltatorii care doresc să proiecteze funcții exclusive utilizând HTML / CSS fără a comuta între două platforme. Șabloanele de pagină vin cu titluri H1-H6 și structură clară cu paragrafe, care ar putea funcționa bine în termeni de prietenie SEO.

Securitate

Platforma asigură buna funcționare a editorului și actualizări automate pe care utilizatorii le primesc gratuit pentru o perioadă de 1 an. Mai mult, abonații au șansa de a solicita o funcție pe care doresc să o vadă în aplicație. Funcția este disponibilă în centrul de ajutor. Descrieți funcția pe care doriți să lăsați un comentariu în secțiunea relevantă.

3. Proiectare

TemplateToaster se mândrește cu o selecție uriașă de teme. În prezent, platforma oferă 10 pachete de șabloane gratuite care se referă la diferite nișe. Aici avem un aspect de blogging, o temă pentru site-urile de afaceri mici, șabloane de comerț electronic etc. Toate au un mod de previzualizare. Mai mult, toate aspectele sunt sensibile și sunt compatibile cu diferite dispozitive mobile, în ciuda dimensiunilor ecranului.

Proiecte TemplateToaster

Dacă nu doriți să optați pentru machete gata, există șansa de a vă proiecta pe pagina de la zero. Opțiunea este disponibilă doar cu ediție profesională. Mai mult, cu greu va lucra cu non-tehnicieni, deoarece vor fi necesare anumite cunoștințe de codare. Principalul avantaj aici este accesul la CSS / HTML / JavaScript al șablonului. Ești liber să proiectezi orice element al tău și să-l ai pe pagină. Alegeți limbajul de programare preferat în setările generale din tabloul de bord din partea de sus a paginii și mergeți mai departe.

Newbies va avea, de asemenea, câteva opțiuni suplimentare pentru a personaliza design-ul site-ului. De exemplu, acestea pot accesa o colecție de imagini personalizate pentru a adăuga favicon, precum și pentru a adăuga un logo personalizat cu hyperlink-ul. Funcția de editare a imaginilor facilitează personalizarea imaginilor sau pictogramelor antetului.

Puteți adăuga texturi, implementa diferite efecte, edita dimensiunile imaginii etc. Setările logo-ului vă facilitează alegerea celui din colecția de logo personalizate, precum și răsfoiți și descărcați logo-ul dvs. În plus, există un buton pentru încărcarea videoclipurilor, precum și editorul video personalizat.

Pentru a verifica cum arată site-ul dvs. înainte de a fi live, puteți utiliza opțiunea Previzualizare RTL disponibilă în secțiunea „Fișier”. Funcția va genera automat previzualizarea site-ului în browser cu toate modificările pe care le-ați făcut.

4. Asistență pentru clienți

Există o filă „Ajutor” în secțiunea „Fișier”, unde veți avea acces la suportul tehnic al unui program și link-uri către tutoriale pe un CMS gratuit. În colțul superior dreapta al interfeței aplicației, există un semn de întrebare într-un cerc albastru. După ce ați făcut clic pe acesta, veți avea acces la manualul complet și complet al sistemului. Fiecare punct de meniu și desemnarea acestuia sunt descrise acolo, precum și un ghid privind lucrul cu software-ul din momentul instalării acestuia.

În afară de asta, puteți accesa forumul comunității, documente și suport tehnic direct din secțiunea „Ajutor” TemplateToaster. Există, de asemenea, un blog care conține știri, recomandări, ghiduri și alte lucruri utile. Tutoriale video, link-uri către grupurile din rețelele sociale populare sunt de asemenea disponibile acolo. În general, aplicația oferă utilizatorilor asistență informațională și tehnică de calitate.

5. Politica prețurilor

Puteți descărca TemplateToaster din site oficial gratuit. Programul are o versiune de încercare nelimitată, ceea ce va face posibilă explorarea acesteia în detalii înainte de cumpărare. Puteți crea câte șabloane aveți nevoie, dar nu veți putea să le instalați pe CMS acceptă programul. Există două versiuni de licență plătite aici:

 • Editie Standard ($ 49) oferă suport pentru toate CMS-urile disponibile, actualizări gratuite pentru un an, suport tehnic, Bootstrap Framework, un set de șabloane gata făcute.
 • Ediție profesională ($ 149 din) oferă o oportunitate de a crea un site web de la zero, de a elimina _ttr CSS prefixul, opțiunea FTP, utiliza imagini personalizate în șablon, marcaj la nivel de element, modul personalizat-Poziții / Widget-Zonele / Regiuni Design și alte opțiuni.
 • Prețuri TemplateToaster

Pentru a activa toate funcțiile din cele două planuri plătite, va trebui să cumpărați cheia de activare și să o introduceți în tabloul de bord TemplateToaster. Planul Standard arată foarte limitat din punct de vedere al caracteristicilor. Obțineți de fapt funcționalitatea unei platforme de bază, care ar putea funcționa numai pentru un site web foarte mic, cu finanțare strânsă care nu necesită o mare parte din funcționalitate.

Mai mult, pentru 49 de dolari obțineți de fapt doar un instrument pentru a crea un șablon în timp ce constructorii de site-uri avansate vin cu hosting, domeniu, beneficii gratuite, o selecție mai largă de teme la un preț mai mic. Ediția profesională vă permite să profitați la maxim de platformă, inclusiv setul complet de instrumente de personalizare, optimizare și design. Pe de altă parte, există unele instrumente profesionale puțin mai bune pentru designeri web și codificatori care oferă mai multe funcții de personalizare.

6. Pro și contra

TemplateToaster pare un pic inutil, având în vedere soluțiile SaaS all-in-one disponibile, precum și platformele de hosting optimizate WP, cu toate caracteristicile din plan și nu este necesară crearea unui șablon separat. Pe de altă parte, s-ar putea să fie o alternativă bună la instrumente de design web mai complicate, deoarece încă mai are câteva caracteristici grozave în pachet.

Pro:
Contra:
&# X2714; Ușor de folosit. Interfață de utilizare glisată și plasată.
&# X2714; Încercare gratuită nelimitată.
&# X2714; Accesibil fără conexiune la Internet.
&# X2714; Bun pentru newbies și profesioniști dedicați.
&# X2714; Selecția largă de instrumente de editare.
&# X2714; Compatibil cu toate CMS-uri majore și orice găzduire web.
✘ Disponibil numai pentru Windows.
✘ Planuri exagerate.
Plic Complicat pentru utilizatori de la început.
✘ Descărcarea și instalarea sunt necesare.

Linia de jos

TemplateToaster ar putea să nu fie cea mai bună idee cu atât de multe soluții gata la un preț mai mic. Este necesar să plătiți 149 de dolari pentru o platformă care nu are nici măcar gazduire și domeniu? Probabil ca nu. Pe de altă parte, aplicația ar putea fi o bună alternativă la instrumentele de programare web și de programare mai complicate. Poate fi utilizat pentru a-ți testa abilitățile de codare într-un proces gratuit sau pentru a încerca unele dintre tehnicile de construire a site-ului web.

Pentru newbies, optează pentru Constructori de site-uri SaaS sau Soluții de hosting optimizate WP cu toate caracteristicile din pachet ar putea fi o idee mai bună și mai rentabilă. Cel puțin, veți avea opțiuni mai largi în ceea ce privește selecția șabloanelor, precum și gestionarea și asistența site-ului web.

Descărcați acum TemplateToaster

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map