Recenzie Zyro

Zyro – este un producător de site-uri de bricolaj, care a fost pe piață de ceva vreme, fiind inițial prezentat ca produs al Profis Group & Hostinger cooperare. Cu timpul, însă, Zyro a evoluat într-un constructor de site-uri complet independent. Acum vine cu un set de caracteristici distincte și utile (deși, oarecum limitat), care merită să fie utilizate.


Ca o nouă platformă, Zyro este disponibil în prezent în versiunea Beta, ceea ce înseamnă că sistemul este în stadiul incipient al dezvoltării sale. Echipa de constructor de site-uri muncește din greu pentru a-și îmbunătăți setul de caracteristici care, în cele din urmă, afectează performanța întregului sistem. Cu toate acestea, serviciul este încă disponibil pentru testare și utilizare ulterioară, oferind multiple avantaje utilizatorilor. Nu este necesar să fiți un codificator care să-l exploreze și să-l stăpânească – constructorul de site-uri este suficient de intuitiv pentru a fi folosit atât de cei care lucrează în timp, cât și de profesioniștii de design web.

Deci, cum s-a îmbunătățit sistemul după actualizare? A achiziționat noi funcții și instrumente care o fac să iasă în evidență de mulțime sau nimic nu s-a schimbat foarte mult de la ultima noastră recenzie? Să vedem ce anume are Zyro să ofere utilizatorilor contemporani.

1. Ușor de utilizat

Constructorul de site-uri web este foarte ușor de utilizat pentru toată lumea, deoarece nu este nimic complicat în ceea ce privește interfața, editorul și aspectul său. Însăși procesul de înregistrare este rapid și simplu – trebuie doar să furnizați numele, e-mailul și parola pentru a fi redirecționate în continuare la galeria de șabloane. Este foarte ușor, rapid și fără probleme.

Dispunerea constructorului de site-uri este intuitivă și ușor de navigat, ceea ce creează o impresie pozitivă chiar din prima vedere. Tabloul de bord poate părea oarecum prea simplu, dar aceasta nu este o problemă pentru majoritatea utilizatorilor.

Redactor Zyro

Nu veți găsi aici nicio informație inutilă – toate instrumentele și funcțiile sunt disponibile aici și sarcina dvs. este de a alege cele de care aveți nevoie pentru a personaliza, gestiona și publica un site web. Acesta este un merit pentru fiecare începător din industrie, care face doar primii pași în procesul de creare a site-urilor web.

Creatorul de site-uri Zyro oferă un editor vizual care acceptă funcționalitate drag-and-drop iar acesta este unul dintre punctele culminante ale sistemului. De fapt, funcționează la fel ca orice alt constructor de site-uri de bricolaj: există o bară de instrumente care conține diverse elemente de design și widget-uri pe care le puteți selecta și glisa în orice loc al paginii. Utilizatorii pot vedea, de asemenea, rezultatul activității lor, care contribuie la rezultate bune și nu necesită deloc cunoștințe de programare. Aceștia sunt principalii parametri care fac din Zyro un constructor de site-uri ușor de utilizat și convenabil utilizat pentru dezvoltarea tuturor tipurilor de proiecte.

2. Caracteristici & Flexibilitate

În măsura în care constructorul de site-uri web este încă disponibil în versiunea Beta, cu siguranță nu are funcționalitate. Sperăm că pe termen lung sistemul va fi mai bogat în caracteristici. În prezent, nu puteți face multe pentru a personaliza un site web și a-i oferi performanțe avansate.

Caracteristici Zyor

Zyro funcționează bine pentru dezvoltarea site-uri de portofoliu, site-uri de afaceri mici și promoții, site-uri de restaurante / cafenele și site-uri simple cu o singură pagină. Începând de astăzi, sistemul nu are prea multe de oferit bloggerilor și proprietarilor de magazine web, deoarece nu are încă motoare de bloguri sau comerț electronic integrat. Sperăm că dezvoltatorii își dau seama de importanța integrării acestor funcții și le vor adăuga pe lista de funcții a constructorului de site-uri web în următoarea actualizare a sistemului.

Printre funcțiile pe care Zyro le poate oferi în prezent, are sens să evidențiem următoarele:

 • Integrare video. Constructorul de site-uri web face posibilă încărcarea și integrarea unui fișier video de pe canalul YouTube pentru a ajusta în continuare setările sale majore. Jus furnizează link-ul către videoclipul dvs. YouTube în secțiunea corespunzătoare pentru a-l adăuga pe site-ul dvs. pentru personalizare ulterioară. Acest lucru va face proiectul dvs. mai mult interacțiune și mai atrăgător pentru publicul țintă;
 • Opțiuni pentru nume de domeniu. Zyro oferă două opțiuni de conectare la nume de domeniu. Dacă aveți deja un domeniu personalizat și doriți să-l conectați la site-ul web, veți avea posibilitatea de a-l transfera în contul dvs. Zyro, fiind câțiva pași simpli. În cazul în care nu îl aveți încă, sistemul vă va permite să alegeți și să integrați orice nume de domeniu ales la un cost rezonabil. Pentru a înlocui un subdomeniu gratuit pe care îl veți obține în mod implicit, atunci când vă înscrieți la constructorul de site-uri, vi se va oferi să achiziționați un domeniu într-una dintre zonele disponibile (.com, .online etc.). Costul domeniilor începe cu 0,99 USD și se ridică la 8,99 USD pe an.
 • Integrare Google Maps. Sistemul permite integrarea Google Maps într-un site web. Acest lucru se poate face doar cu câteva clicuri. Modificați doar meniul Setări Hărți și oferiți locația fizică a afacerii dvs., care va fi indicat în continuare pe harta integrată pentru o mai bună conștientizare a clienților.
 • Caracteristici SEO și Marketing. Aceasta este una dintre cele mai impresionante caracteristici ale constructorului de site-uri web. Permite completarea automată a etichetelor necesare pentru optimizarea corectă a motorului de căutare a unei anumite pagini. În plus, sistemul oferă opțiuni simple de integrare în social media.
 • Încărcare de imagini. Cu Zyro, puteți selecta și încărca imagini în orice secțiune a site-ului dvs. web. Este posibil să alegeți atât imagini din colecția de stocuri a sistemului, cât și să le încărcați pe cele proprii.
 • Integrarea butoanelor CTA. Dacă doriți să adăugați un buton de apelare la acțiune pe site-ul dvs. web, veți putea face asta fără probleme. Este suficient să editați textul butonului și să specificați linkul resursei la care doriți să redirecționați utilizatorii.

3. Proiecte

Număr de teme:25
Teme gratuite&# X2714; DA
Sortează după industrie:✘ NU
Design responsiv&# X2714; DA
Editarea codului CSS:✘ NU

În prezent, colecția de șabloane Zyro cuprinde doar 25 de șabloane, dar doar unul dintre ele este disponibil pentru previzualizare și personalizare. Alte teme sunt încă în construcție și vor fi disponibile în curând.

Șabloanele Zyro funcționează bine pentru dezvoltarea diferitelor tipuri de proiecte, în timp ce implicarea lor și focalizarea nișei sunt de înțeles din numele lor. Astfel, puteți găsi aici o temă care va funcționa excelent pentru portofolii, magazine de modă, restaurante și site-uri de cafenea, pagini de aterizare, site-uri de evenimente și călătorii, site-uri de sport și nunți, precum și alte proiecte personale și de afaceri..

Indiferent de nișa pe care vă concentrați, veți găsi cu siguranță o temă care să răspundă nevoilor dvs. aici. Toate șabloanele Zyro arată în mod proaspăt, curat și receptiv. Cu toate acestea, nu vă așteptați de la ei un grad ridicat de personalizare, cel puțin în etapa actuală de dezvoltare. Când începeți să personalizați designul selectat, opțiunile dvs. se vor limita numai la setările de bază. Acestea includ încărcarea de imagini și video, selecția de fundaluri, fonturi și paletă de culori, opțiuni de editare a textului, integrare Google Maps și unele alte funcții. Asta e.

Șablon Zyro

Setul de instrumente și opțiuni de personalizare a designului lasă cu siguranță mult de dorit. În plus, Zyro nu deschide coduri sursă și nu există nicio modalitate de a folosi abilitățile de editare CSS / HTML. Totul este prea simplu, dacă nu chiar primitiv aici.

4. Asistență pentru clienți

Asistența pentru clienți Zyro nu este cea mai importantă. Chiar dacă, utilizatorii planului premium beneficiază de asistență pentru clienți 24/7, e-mail și asistență de chat live, sistemul încă nu poate oferi asistență extinsă pentru bazele de cunoștințe. De asemenea, nu există asistență telefonică directă, tutoriale video și text și alte opțiuni populare de asistență. Secțiunea Întrebări frecvente este destul de limitată, dar există doar câteva întrebări până acum.

Atunci când lucrați la aspectul site-ului și personalizarea designului site-ului dvs., veți putea avea acces la fila PopUp de feedback, unde vi se va solicita să evaluați experiența de design web. Astfel, dezvoltatorii serviciului vor afla rata de satisfacție și nevoia de a îmbunătăți unele dintre caracteristicile sau elementele site-ului.

5. Politica prețurilor

Politica de prețuri Zyro este mai mult decât accesibilă. Sistemul are un plan complet gratuit, care nu expiră niciodată și include un set de caracteristici de bază. Utilizatorii care doresc să aibă acces la funcții avansate, pot alege să treacă la abonamentul plătit. Costul său constituie 2,99 USD / lună (35,88 USD / an) dacă este facturat anual sau 3,99 USD / lună (47,88 USD / an), dacă este facturat lunar.

Prețul Zyro

Principalele caracteristici ale planului premium includ conexiunea de domeniu personalizată, lățimea de bandă de 100 GB, eliminarea anunțurilor Zyro, copii de rezervă săptămânale, număr nelimitat de site-uri web, conexiune certificat SSL, favoricon personalizat, spațiu de stocare crescut, asistență 24/7 pentru clienți. Ambele planuri gratuite și plătite vin cu găzduire integrată gratuită, care asigură disponibilitatea non-stop a site-urilor web lansate cu constructorul de site-uri.

Constructorul site-ului web oferă o garanție de 30 de zile fără riscuri și rambursare a sumelor pentru acei utilizatori, care vor decide anularea abonamentului în acest timp. Cu toate acestea, este posibil să refuzați utilizarea planului premium oricând.

Platforma acceptă toate cardurile majore de credit și debit. Acestea includ Visa, Mastercard, American Express, Discover. Toate plățile efectuate în cadrul sistemului sunt protejate în siguranță de certificatele SSL de 256 biți care garantează confidențialitatea totală.

6. Pro și contra

La fel ca orice alt constructor de site-uri, Zyro are merite și demersuri asociate cu performanța, designul și alți parametri de indicii. Înainte de a utiliza sistemul, cu siguranță, are sens să aflați mai multe despre ei pentru a ști la ce să vă așteptați de la platformă. De aceea, am decis să compilăm lista de argumente pro și contra pe care le are constructorul de site-uri. Aici merg.

Pro:
Contra:
&# X2714; Ușor de utilizat și intuitiv;
&# X2714; Proiecte responsive;
&# X2714; Editor drag and drop;
&# X2714; Integrări video, imagine și Google Maps;
&# X2714; Criptare SSL.
Collection Colecție de șabloane limitate;
Options Opțiuni de personalizare slabe pentru design;
✘ Lipsa motoarelor de blog și comerț electronic;
✘ Fără asistență pentru clienți în direct pentru utilizatorii de plan gratuit;
✘ Fără acces de editare a codurilor.

Linia de jos

Zyro este un constructor de site-uri controversat, care este disponibil în prezent în versiunea sa beta. Acesta este, probabil, cel mai important fapt care trebuie avut în vedere la revizuirea sistemului în stadiul actual al dezvoltării sale.

Creatorul de site-uri în sine este ușor de utilizat și funcționează bine pentru îndeplinirea diferitelor sarcini. Sistemul are un potențial destul de frumos pentru a deveni un constructor de site-uri competitive, totuși necesită îmbunătățiri notabile, mai ales în ceea ce privește funcționalitatea și designul. În prezent, Zyro nu se poate lăuda cu opțiuni de integrare extinse sau funcții de personalizare a proiectării – întregul său set de funcții se reduce doar la disponibilitatea parametrilor de bază.

Absența blogurilor și a motoarelor de comerț electronic este, de asemenea, un demerit notabil. Același lucru este despre alegerea limitată a șabloanelor și calitatea acestora. Cu toate acestea, există mult loc pentru îmbunătățiri și se pare că dezvoltatorii sistemului își vor realiza întregul potențial în viitorul apropiat. Sincer, ne-a plăcut să folosim Zyro și sperăm că echipa sa va continua să dezvolte sistemul. În acest moment, este potrivit numai pentru testare și creare de site-uri web simple.

Încercați Zyro acum

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map