Recenzie 8B

8b – este un constructor de site-uri nou lansat, care vine ca o soluție complet gratuită pentru începătorii să lanseze un site web. Platforma ar putea funcționa excelent pentru cei care doresc să lanseze online o companie mică, fără costuri fără abilități de codificare minime sau minime. Este un software ușor de utilizat bazat pe browser, cu o bună selecție de șabloane pentru diverse categorii și nișe de afaceri.


Constructorul de site-uri web are câteva instrumente excelente pentru a vă edita viitorul site prin intermediul dispozitivelor mobile. Calea de la înscriere la publicarea unui proiect gata te va dura cu greu mai mult de câteva ore. 8b oferă chiar mai mult decât vă puteți aștepta la cost zero, deși pare încă un pic limitat în ceea ce privește flexibilitatea și extinderea afacerii. De această dată vom examina toate caracteristicile și avantajele furnizate de această nouă platformă drag-and-drop.

1. Ușor de utilizat

Proiectat inițial pentru a ajuta newbies și non-tehnicieni, constructorul de site-uri 8b oferă instrumente simple pentru a construi de la zero site-uri profesioniste și mobile. Sistemul are o interfață intuitivă care nu necesită prea multe codări. Crearea unui site web vă va face mai mulți pași simpli:

 1. Conectați-vă rapid utilizând contul Google sau social și apăsați butonul „Începeți”.
 2. Veți fi transferat instantaneu pe pagină cu șabloane împărțite pe categorii. Acestea variază de la călătorii, consultanță și jocuri până la portofoliile fotografilor, imobiliare și restaurante.
 3. După ce ați ales un șablon, îl puteți edita și personaliza cu ajutorul unui simplu editor de teme.
 4. După ce ați terminat de editat, apăsați butonul „publica” din meniu și mergeți online cu site-ul dvs. web.

În ceea ce privește editorul, 8b are o funcție tipică de drag and drop. Pe de o parte, ar putea arăta destul de banal, în special pentru designeri web cu experiență. Pe de altă parte, noii vor găsi un avantaj atât de simplu, deoarece nu sunt necesare abilități de codare sau de programare. Tot ce ai nevoie este să dai clic pe secțiunea sau elementul pe care vrei să îl schimbi.

Editor 8b

Tabloul de bord oferă instrumente simple pentru a schimba fiecare secțiune sau text. De exemplu, puteți marca antetul și puteți modifica fontul sau titlul. Sistemul va oferi o selecție de imagini personalizate sau vă puteți descărca singuri.

Dacă trebuie să adăugați un element nou, pur și simplu faceți clic pe o cruce din dreapta și selectați blocul de care aveți nevoie. Acestea variază de la funcții, mărturii și galerii până la linii de timp, formulare de contact, articole, etc. Cu alte cuvinte, personalizarea paginii tale va fi cu greu o provocare. Pe de altă parte, toate secțiunile arată tipic și la fel. Utilizatorii nu ar trebui să se aștepte la o mare exclusivitate, deși tabloul de bord are toate elementele de bază de care ar putea avea nevoie pentru a începe.

Setările din stânga includ câteva instrumente generale. Aici puteți schimba stilurile site-ului, precum și crea pagini și proiecte noi sau implementați proiectul apăsând butonul „publica”. Marea veste este că editorul 8b poate fi accesat și prin intermediul dispozitivelor mobile pentru a crea site-uri din mers. Cu toate acestea, nu veți putea edita pagini fără conexiunea la Internet, deoarece 8b este o platformă bazată pe browser.

2. Caracteristici & Flexibilitate

După cum am menționat anterior, utilizatorii nu ar trebui să se aștepte la o mare flexibilitate de la un constructor de site-uri care este complet gratuit. Pe de altă parte, unele platforme plătite nu reușesc să furnizeze cel puțin funcții de bază pe care 8b le are cu siguranță.

 • Constructor de site-uri fără costuri – sistemul este în prezent liber de utilizat atât pentru companii cât și pentru persoane fizice. Se referă la firme și organizații non-profitabile. Orice utilizator poate accesa platforma și poate publica un proiect fără costuri. Este, evident, unul dintre cele mai mari 8b avantaje.
 • Editorul temei simple – poate fi utilizat în modul desktop, precum și un constructor de site-uri mobile pentru a personaliza paginile și a face modificări din mers prin tablete și smartphone-uri.
 • Google AMP – această caracteristică este de a asigura performanța rapidă și experiența îmbunătățită a utilizatorului. Software-ul funcționează cu Google AMP pentru a asigura o viteză bună de încărcare și o prietenie mobilă.
 • Proiecte nelimitate – puteți utiliza software 8b pentru a crea câte site-uri doriți fără limitări.
 • Colecție de șabloane bune – deși platforma nu se laudă cu o selecție vastă de machete, veți găsi un șablon de care aveți nevoie. Acestea sunt împărțite în diverse categorii pentru companii de afaceri mici, pasionați, persoane fizice, organizații non-profit și magazine digitale.

Aici se termină caracteristicile beneficiarului. Platforma arată destul de limitată în ceea ce privește setările SEO. Puteți edita doar titlul, descrierea și adresa URL a paginii. Nu sunt disponibile moduri de revizuire sau indicații de cuvinte cheie. În același timp, aceste setări sunt disponibile numai pentru întreaga pagină, dar nu și pentru elemente sau elemente blocate. De exemplu, nu veți putea seta rubricile H1, H2 și H3 pentru pagina dvs. de pornire.

8b caracteristici

Nu există widget-uri personalizate sau suplimente. Utilizatorii nu vor putea să-și integreze site-urile web cu servicii de corespondență. Platforma conectează automat formularele de contact la e-mailul pe care l-ați indicat la conectare. Acest lucru ar putea fi o provocare în ceea ce privește achiziția utilizatorului. Lipsa de cel puțin funcționalități de comerț electronic de bază pare de asemenea frustrantă având în vedere disponibilitatea șabloanelor magazinelor online. Nu există coș de cumpărături pentru adăugare. Tot ce puteți face este să plasați linkul sub butonul „cumpărați” direcționând clienții către un site web separat sau o pagină de destinație.

Rezumând această secțiune, 8b este bun doar pentru site-urile mici, fără planuri de extindere viitoare. Pe de altă parte, sistemul vă permite să creați cât mai multe site-uri web. Puteți începe întotdeauna un nou proiect gratuit.

3. Proiecte

8b oferă în prezent șabloane și teme din 18 categorii diferite. Toate sunt gratuite. Arată destul de elegant și la modă. În același timp, se pot potrivi cu orice dimensiune și dimensiune a ecranului, în ciuda tipului de dispozitiv mobil. Șabloanele funcționează excelent pe tablete și smartphone-uri.

Utilizatorii nu trebuie să implementeze o mare parte din designul web. Lucrul cu fonturi, stiluri și culori este foarte simplu datorită interfeței intuitive și tabloul de bord cu toate instrumentele necesare în pachet. Pur și simplu marcați secțiunea de care aveți nevoie și modificați tipografia și stilurile. Puteți descărca propriile imagini sau puteți alege din galeriile clienților care se referă la o anumită categorie de șabloane.

Șabloane 8b

Am menționat constructorul de site-uri web 8b care vă permite să editați proiectul în timp. Funcția ar putea funcționa bine, luând în considerare ușurința de utilizare. Este de fapt același lucru cu modul desktop. Nu trebuie decât să atingeți o secțiune pentru a edita în loc să utilizați un mouse pe computer.

Șabloanele sunt tipice, fără caracteristici exclusive sau widget-uri încorporate. Cu toate acestea, arată foarte profesionist și inteligent. O soluție bună pentru site-urile mici, fără costuri.

4. Asistență pentru clienți

Având în vedere faptul că 8b este o platformă relativ nouă, este greu de evaluat nivelul echipei sale de asistență. Cu toate acestea, companiei îi lipsește câteva modalități evidente de a contacta clienții. De exemplu, nu veți putea contacta specialiștii 8b prin Live Chat sau telefon pentru o rezoluție instantanee.

Pe de altă parte, le puteți scrie prin e-mail. Platforma și-a lansat canalul YouTube cu câteva dintre tutorialele sale video despre cum să construiți site-uri web de diferite tipuri. În plus, puteți intra în comunitatea 8b pe Facebook. Deși are în prezent aproximativ 450 de abonați, s-ar putea să fie încă o modalitate bună de a pune întrebări sau de a căuta o soluție.

5. Politica prețurilor

În prezent, platforma este liberă de utilizare. Înseamnă că toată lumea se poate conecta și poate începe construirea unui nou site web de la zero, în ciuda locației. Nu se știe nimic dacă compania intenționează să introducă planuri plătite în viitorul apropiat. Rămâneți în legătură cu blogul nostru și vă vom ține la curent.

6. Pro și contra

8b este o opțiune bună pentru site-uri web mici și bugete limitate. Puteți merge doar cu proiectul dvs. de afaceri mici, fără costuri. Platforma are anumite rezultate evidente precum performanțe rapide, editare simplă, șabloane bune, acces prin dispozitive mobile, etc. Cu toate acestea, nu va funcționa pentru proiecte în creștere și mai complicate din cauza unor contra.

Pro:
Contra:
&# X2714; Puteți începe construirea unui site web chiar și fără a vă înregistra la sistem.
&# X2714; Constructor de site-uri drag-and-drop ușor de utilizat.
&# X2714; Total gratuit, fără taxe ascunse sau taxe de reînnoire.
&# X2714; Bun pentru afaceri mici, portofolii, organizații non-profit sau pasionați.
&# X2714; Performanță bună a site-ului web datorită Google AMP.
&# X2714; Site-uri web nelimitate pentru a crea gratuit.
✘ Lipsa funcțiilor SEO pentru a obține ranguri mai mari.
✘ Fără App Store personalizat sau widget-uri și suplimente încorporate.

Mai mult, ar trebui să știți că nu există servicii terțe care să se integreze în acest moment.

Concluzie

8b face primii pași în domeniul instrumente de construcție web. Cu toate acestea, cu siguranță are un mare potențial în referințele către utilizatorii care au nevoie de un instrument rapid și gratuit pentru a crea site-uri de afaceri mici, fără abilități de codare. Platforma are un set solid de caracteristici de bază. Este ușor de utilizat și de editat în timp ce selecția de șabloane acoperă diferite afaceri și alte nișe.

Deși s-ar putea să funcționeze bine pentru site-urile mici, proiectele mai complexe vor necesita cu siguranță un set de funcții mai bogat în ceea ce privește setările SEO, comerț electronic, marketing sau promovare. Aici ar putea fi necesar să căutați mai multe platforme îmbunătățite pentru construirea de site-uri web.

Încercați acum 8b

Howard Profilul meu de Twitter Profilul meu de Facebook e-mail Profilul meu Linkedin

Despre autor

Sunt Howard Steele, fondatorul și redactorul șef al acestui site web. Cu peste 10 ani de web building știu cât de complicată și de obositoare poate fi această sarcină pentru o persoană care nu este IT. Nu puteți decide ce serviciu să alegeți? Simte-te liber să-mi ceri sfaturi. Descrieți nevoile site-ului dvs. web și vă voi ajuta cu plăcere.

Acasă »Recenzii» Recenzie 8B

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map