Najbolji graditelji web stranica za nastavnike

Najbolji graditelji web škola i nastavnika


Obrazovanje se mijenja, s tim da je Internet srž te srži te učitelji i učenici imaju puno koristi od te činjenice. Postoji toliko mnogo načina korištenja weba za obrazovanje, a jedan od njih je stvaranje školske web stranice.

Školska web stranica nije privid ni današnja moda. Škola je vrsta ekosustava s puno sastavnih dijelova. Informacije objavljene na web mjestu učinkovit su alat za organizaciju radnog procesa bilo koje obrazovne ustanove. Orijentirana je prema širokoj publici koja uključuje učitelje, učenike, roditelje i školsku upravu. Web stranica može učinkovito pridonijeti plodonosnoj suradnji ovih skupina ljudi.

Koja je svrha stvaranja web stranice nastavnika? Slika i aktivnost suvremenog učitelja u posljednje vrijeme su se dosta promijenili. U XXI stoljeću konkurencija nije ograničena samo na trgovanje. Osim proizvoda i usluga koji zahtijevaju aktivno promicanje, učiteljeva slika i vještine također su neizostavni dio suvremenog procesa obrazovanja. Učitelj koji ima osobna web stranica, ima više šansi za širenje područja aktivnosti, povećanje ugleda i prepoznatljivosti među učenicima, njihovim roditeljima i kolegama.

Kako je to moguće stvorite web lokaciju škole ili učitelja? Koje bi karakteristike graditelj web stranica trebao imati da bi se savršeno nosio sa zadatkom? Web stranice škola i nastavnika pokrenute s graditeljima web stranica imaju najbolju povezanost praktičnosti, jednostavnosti uporabe i funkcionalnosti.

Ispitali smo 5 najboljih graditelja web stranica za učitelje:

 1. Wix – najbolji graditelj web stranica za nastavnike
 2. Weebly – najbolji graditelj web stranica za obrazovanje
 3. WordPress – besplatna web platforma za bilo koju web stranicu
 4. Ucraft – Drag-and-drop Creator web stranica za škole
 5. IM Stvoritelj – potpuno besplatno za NEPOVOLJNICE

Budući da su u početku orijentirani na potrebe ne-tehničara, ove usluge pružaju širok raspon elemenata, značajki, alata i karakteristika usmjerenih na nišu koji vam mogu pomoći u stvaranju, prilagođavanju i upravljanju pristojnom web stranicom za nastavnike i studente.

Jeste li u pravu da pokrenete školu ili učiteljevu web stranicu sa graditeljem web mjesta? Tada će vam sigurno trebati vrijedne informacije o tome kako odabrati najbolju uslugu. Čitajte dalje kako biste istražili preglede najboljih platformi i njihovih glavnih parametara da biste konačno krenuli u izradu vaše web stranice!

Wix – najbolji graditelj web stranica za nastavnike

Wix graditelj web stranica

Wix – je najbolji stvaralac web stranica za stvaranje škole ili web stranice nastavnika. Kada je u pitanju izrada web stranica za nastavnike, čini se da Wix uopće nema konkurenciju – toliko je jednostavan, intuitivan i bogat značajkama. Pogledajte neke od najistaknutijih parametara alata za izradu web stranica:

 • Značajka članstva. Moguće je izravno upravljati vašim kontaktima iz Wix benda kako biste odobrili / odbili nove registracije korisnika, stvorili područja za članstvo, prodali Wix tečajeve i rezervacije, postavljali ponavljajuća plaćanja, korisnicima omogućili da se prijavljuju u sustav putem svojih Facebook / Google vjerodajnica i e-pošte. Značajka članstva dodatno omogućava proširenje mogućnosti vašeg web mjesta Wix članstva s dodatnim značajkama i alatima poput Wix koda itd. Postoje dvije mogućnosti za stvaranje područja za članstvo, naime stranice za samo članove i pojedinačno područje članova sa značajkom.
 • Predlošci za obrazovanje i kulturu. Wix vam omogućuje pregledavanje opsežne kategorije predložaka “Obrazovanje i kultura” da biste odabrali onu koja najviše odgovara vašoj specijalizaciji. Ovdje možete naići na predloške spremne za mobilne uređaje za privatnu osnovnu školu, fondacije za prikupljanje sredstava, društveni centar, vrtić, škole i razrede, maturalne zabave, glazbene škole, sveučilišne odredišne ​​stranice, jezične škole itd..
 • Forum. Pomoću alata za izradu web stranica možete dodajte forum na vašu web lokaciju kako bi povećali publiku i pružili im korisne informacije koje mogu tražiti. Forum je mjesto na kojem možete komunicirati s posjetiteljima, dijeliti svoje mišljenje o različitim temama, pridružiti se raspravama i biti svjesni nedavnih vijesti.
 • Blogovi. Wix omogućava stvaranje višenamjenskog bloga ili dodavanje na vašu web stranicu (ako je već imate) samo s nekoliko klikova. Ovo je potrebno za objavljivanje i upravljanje člancima koji se bave nišom, održavajući kontakt s ciljanom publikom.
 • Wix ADI. Alat Artificial Design Intelligence bit će snažna značajka za studente i nastavnike koji nemaju vještine kodiranja da sami dizajniraju web mjesto. Sustav će automatski stvoriti web mjesto za vas koristeći sadržaj koji ćete poslati na njegov zahtjev.

Cijena: Wix cjenovna politika doći će do potreba i financijskih mogućnosti svih kategorija korisnika. Za one koji tek planiraju testirati sustav ili vježbati vještine web dizajna, graditelj web stranica nudi besplatni plan koji nikad ne ističe. Čim ste spremni za nastavak postupka web dizajna, moći ćete birati između nekoliko plaćenih opcija.

Trenutno Wix nudi dvije vrste planova koji odgovaraju svestranim potrebama web dizajna. Oni uključuju pretplatu za Standard i Business / eCommerce. Svaka skupina planova sa svoje strane sadrži još nekoliko planova, koji uključuju konkretnije značajke, alate i parametre. Cijena standardne pretplate počinje s 13 USD mjesečno. Cijene nisu samo svestrane, već su i prilično pristupačne čak i za nastavnike i studente, koji mogu odabrati najprikladniji plan kako bi zadovoljili svoje potrebe za web dizajnom..

Isprobajte Wix besplatno

Weebly – najbolji graditelj web stranica za obrazovanje

Weebly

Weebly – specijalizirani je graditelj web stranica za škole i sveučilišta. Pruža korisne alate i mogućnosti za pokretanje i učinkovito upravljanje projektima za studente i nastavnike. Među značajkama koje bi vas mogle zanimati, sljedeće bi trebale spomenuti sljedeće:

 • Weebly za obrazovanje. Ovo je izvrstan alat koji možete koristiti za pokretanje obrazovnih web stranica, portfelja učenika i web stranica za projekte. Bez obzira jeste li student ili učitelj, ovaj će vam alat omogućiti otkrivanje kreativnih sposobnosti pomoću multimedijskih funkcija. Vi ćete biti zaduženi za postupak, dok će svi vaši podaci ostati sigurni i povjerljivi.
 • Weebly Campus Edition. Alat je primjenjiv za škole i okruge, što omogućuje izradu web stranica profesionalnih kampusa. Administratori projekata moći će upravljati računima učenika i nastavnika sa jedino integrirane nadzorne ploče.
 • Sigurnost studentskih računa. Graditelj web stranica omogućuje postavljanje lozinki za sve učeničke račune, a na učitelju je da odluči koje će informacije biti prezentirane javnosti i koje će ostati povjerljive. Svaki studentski račun sigurno je zaštićen od neovlaštenog pristupa.
 • Fleksibilne mogućnosti bloganja. Budući da je jedan od najboljih sustava za blogiranje, Weebly omogućava dodavanje bloga na web mjesto učitelja. Ovdje ćete moći objavljivati ​​vijesti o razredu, informacije o nadolazećim događajima, zadaće u kući i druge informacije namijenjene roditeljima. Štoviše, vaši će učenici također moći iznositi svoje mišljenje o različitim temama bloga, dijeliti svoje ideje i dobivati ​​komentare drugih korisnika. Weebly podržava neograničen broj blogova koji se mogu povezati s vašom web stranicom, omogućujući upravljanje komentarima i stvaranje otvorenih / zatvorenih dijaloga.

Cijena: Weebly ima besplatan plan koji vam omogućuje da otkrijete glavne detalje sustava i testirate ih na praksi. Plaćeni planovi za pokretanje običnih web lokacija počinju od 4 USD / mj do 38 USD mjesečno. Ono što je važno, Weebly for Education apsolutno je besplatan što vam omogućuje stvaranje web stranice s do 5 stranica. Ako vam je potreban složeniji obrazovni projekt, nadogradite na Pro plan koji vam omogućuje objavljivanje do 10 web stranica s neograničenim brojem stranica za 12 USD / mjesečno.

Weebly Campus Edition će vas zauzvrat koštati 499 dolara godišnje, nudeći 30-dnevno besplatno probno razdoblje za istraživanje moćnih opcija.

Isprobajte Weebly besplatno

WordPress – besplatna web platforma za bilo koju web stranicu

Graditelj web stranica WordPress

WordPress – nevjerojatno je popularan i potpuno opremljen sustav upravljanja sadržajem koji se koristi širom svijeta. Platforma omogućava stvaranje bilo koje vrste web stranica apsolutno besplatno – sve ovisi o razini stručnosti i šifriranju sposobnosti web dizajnera. To se također odnosi na web stranice škola i nastavnika. Uz to, CMS omogućuje pristup više dodataka i dodataka koji omogućuju pokretanje projekata opterećenih značajkama u vizualnom načinu bez ikakvog znanja o programiranju uopće. Krajnje je vrijeme da se nabroje glavne prednosti sustava sada:

 • Dodaci i dodaci za web dizajn – CMS omogućava odabir i integriranje dodataka koji pojednostavljuju proces razvoja web mjesta i čine ih jednostavnim i bez ikakvih problema. Neki od tih dodataka uključuju Elementor, DragDropr – Visual Editor, Jetpack, Gallery by Envira, Yoast, dodatak klizača, Everest forme, Ultimate Sharing, WP Mush i mnoge druge;
 • WordPress dodaci za obrazovanje – Postoji više dodataka i dodataka koje možete odabrati i integrirati dok izrađujete web stranicu vaše škole ili učitelja. Neki od najpopularnijih dodataka su sljedeći: WP obrazovanje, WP tečajevi, Sensei, LearnDash, BuddyPress, Flashcard za WordPress, Google Drive Embedder, Campus Directory itd .;
 • Obrazovni WordPress predlošci – Kolekcija WordPress predložaka obuhvaća visokokvalitetne prilagodljive teme obrazovanja, koje se koriste za izradu profesionalnih web stranica WP-a. Popis predložaka redovito se ažurira novim dizajnom kako bi se osigurala sloboda izbora. Neke od najatraktivnijih WP tema obuhvaćaju Academica Pro, Education WP, Edumodo, Kingster, School, eSmarts, Lincoln, Capital, Ivy School, Academist, Builder tečaja, Educon, Edukare, Education Pack, Masterstudy, Ed School, Invent i Education Pro spomenimo nekoliko.

Kao CMS, WordPress je u početku besplatan za preuzimanje i instalaciju. Kako je vaše web mjesto spremno, morat ćete odabrati pouzdan hosting da biste ga objavili na webu. WordPress službeno preporučuje Bluehost kao pouzdan hosting za web stranice pokrenute s platformom. Hosting već dolazi s unaprijed instaliranim WordPressom dostupnim čak i na najjeftinijem planu.

To eliminira potrebu da se brinete oko instalacije CMS-a, što također štedi vaš trud i vrijeme. Osim toga, Bluehost nudi profesionalnu internetsku podršku i pristupačne planove kako bi odgovarao svim potrebama proračuna i web razvoju..

Isprobajte WordPress odmah

Ucraft – Drag-and-drop Creator web stranica za škole

Ucraft web builder

Ucraft – oblak kvalitete program za sastavljanje i povlačenje web mjesta, što osigurava jednostavnu upotrebu i praktičnost u svim fazama procesa razvoja web mjesta. Sustav odlično funkcionira za potrebe i vještine novorođenih, ali mogu ga koristiti i iskusni web dizajneri. Dolazi s bogatim asortimanom vrhunskih dizajnerskih alata, kvalitetnim predlošcima web stranica, tvorcem odredišnih stranica, izradom logotipa i drugim alatima koji će vašem obrazovnom projektu pružiti suvremeni izgled i izvrsne performanse. Sada ćemo nabrojati glavne prednosti alata za izradu web stranica:

 • Predloženi predlozi. Iako sustav nema zasebni odjeljak s obrazovnim predlošcima, omogućava odabir između drugih kvalitetnih dizajna koji će ih prilagoditi vašim potrebama.
 • Kreator odredišne ​​stranice. Ako je vaša namjera stvoriti projekt koji će na jednom mjestu obuhvatiti tražene podatke i bez potrebe za dodavanjem brojnih stranica, Ucraft vam omogućuje potpuno besplatno pokretanje besplatne odredišne ​​stranice.
 • Članci App. Ova značajka omogućuje vam stvaranje i dodavanje bloga ili odjeljka s vijestima koji se mogu redovito ažurirati. Tu možete dodavati i zakazivati ​​postove ili prenositi medijske datoteke koje posjetitelji možda traže.
 • Besplatni proizvođač logotipa. Dodavanje logotipa vaše obrazovne ustanove pružit će pouzdan i izvanredan izgled web mjestu. Ako ga nemate, možete ga besplatno koristiti pomoću integriranog Ucraft Maker-a.
 • Višejezična podrška. Nastavnici i obrazovne ustanove mogu se suočiti s potrebom da svoje web stranice učine dostupnim na više jezika. Ucraft nudi višejezičnu značajku podrške koja vam omogućuje pokretanje nekoliko verzija vašeg projekta na jezicima po vašem izboru.

Cijena: Ucraft nudi besplatni plan svima koji imaju namjeru testirati značajke i alate izrade web stranica. Ako ste zadovoljni probnim rezultatom, možete nadograditi na jednu od plaćenih pretplata koje sustav nudi. Cijena plaćenih planova kreće se od 10 USD po mjesecu za najpovoljniju pretplatu i kreće se do 39 USD po mjesecu za najskuplju opciju.

Isprobajte Ucraft besplatno

IM Stvoritelj – potpuno besplatno za NEPOVOLJNICE

Izrađivač web stranica IM Creator

IM Creator – moderni je graditelj web stranica sa sjedištem u SaaS-u, koji pruža veliku slobodu u prilagođavanju dizajna i uopće ne zahtijeva znanje web dizajna ili kodiranje. Sustav je dovoljno jednostavan i intuitivan da ga podjednako koriste početnici i stručnjaci za web dizajn koji su spremni pokrenuti sve vrste projekata. To uključuje blogove, portfelje, odredišne ​​stranice, osobne i poslovne web stranice kao i obrazovne projekte. Evo popisa značajki na koje se IM Creator ponosi:

 • Predloženi predlozi – Graditelj web stranica daje besplatan pristup svojoj kolekciji prilagodljivih predložaka koji se mogu prilagoditi, od kojih se neki mogu odabrati za izradu web stranica škole / učitelja. Osim opcije za uređivanje web stranica WYSIWYG, graditelj web stranica omogućuje i opsežne mogućnosti integracije HTML-a koje omogućuju maksimalan učinak na vašem projektu;
 • Blogging Engine – IM Creator ima napredni motor za bloganje koji vam omogućava da povežete blog na svoju obrazovnu web stranicu, a zatim ga upravljate / ažurirate s obzirom na vaše potrebe;
 • Besplatne slike – Sustav nudi zbirku besplatnih resursa i slika web dizajna koje možete odabrati i integrirati u svoj projekt. Sve su slike pametno podijeljene u tematske kolekcije kojima pripadaju i tu je opcija filtra za pretraživanje koja vam pomaže da donesete pravi izbor od samog početka.

IM Creator je apsolutno besplatan za neprofitne umjetnike, umjetnike i studente. To znači da uslugu možete koristiti za pokretanje i upravljanje web mjestom vaše škole / učitelja, a da uopće ne ulažete u njega. Vlasnici malih tvrtki, međutim, morat će platiti 8 USD / mjesečno za korištenje sustava s vlastitim potrebama za web razvojem.

Isprobajte IM Creator besplatno

Poanta

Stvaranje školske web stranice podrazumijeva jačanje njezine slike u očima učenika, roditelja i potencijalnih investitora. Web stranica učitelja može pomoći u rješavanju mnogih zadataka. To može značajno doprinijeti profesionalnoj aktivnosti svog vlasnika, čineći je produktivnijom, zanimljivijom, pa čak i profitabilnom.

Dobivanjem web stranice vi ili vaša škola moći ćete privući pažnju kolega, učenika i njihovih roditelja. Ovdje se ne spominje priznavanje ostalih obrazovnih ustanova. Web-mjesto ove vrste ne treba dodatnu promociju. Čim se ciljna publika upozna s njom, počet će je redovito posjećivati.

To osigurava organski promet i brz napredak bez ikakvog promociranja. Ako shvatite sve prednosti obrazovne web stranice i spremni ste pokrenuti onu svoju, korištenje graditelja web stranica će biti najbolje rješenje. Ovi sustavi odgovaraju svim zahtjevima korisnika koji nisu tehnološki pametni i ne trebaju poznavati osnove kodiranja. Obično dolaze s predlošcima optimiziranim za gledanje putem mobilnih uređaja, bogatim izborom alata za prilagodbu dizajna, značajkama i Parametri SEO optimizacije.

Izgradnja obrazovne web stranice ne bi trebala biti teška, a to je jedan od glavnih zahtjeva za ovu vrstu web mjesta. Wix i Weebly su dva graditelja web stranica koja dolaze do izvršavanja bilo kojih zadataka. WordPress je pouzdan CMS sa potpunim značajkama koji dolazi s opsežnim mogućnostima integracije koje omogućuju učinkovit razvoj web stranica. Ucraft i IM Creator bolje rade na razvoju osobnih i privatnih obrazovnih projekata. Da biste se odlučili za najbolje rješenje, uzmite vremena da testirate svaki sustav i napravite pravi izbor.

Izradite web stranicu besplatno

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map