Najbolji graditelji web stranica za građevinsku tvrtku

Web stranica donosi prihod. Nije važno da li neka tvrtka djeluje kao mali izvođač ili se bavi ogromnim vladinim ugovorima s desetak posada koje rade širom zemlje, građevinskoj tvrtki sigurno treba web zastupanje. Web resurs je prilika da svoju tvrtku predstavite široj ciljnoj publici, istaknete njene najuspješnije projekte, a kupci omoguće da budu u kontaktu s vama bilo kada.


Napokon spreman za početak? Znate da su graditelji web stranica bitni pomagači kada je u pitanju stvaranje dobrog resursa ispočetka. Pokazalo se da su isplativi i dugotrajni jer ne zahtijevaju tehničke vještine.

Graditelji web stranica za izgradnju – Pregledni grafikon:

Graditelj web stranicaWixuKit.com
Najbolje za:Građevinska tvrtka, poslovna stranica programeraSlužba za popravke, Mala građevinska tvrtka
Lakoća1-2 dana za rješavanje3-4 sata za učenje
Predlošci za izgradnju:Unaprijed izgrađene teme za građevinsku tvrtkuProfesionalni predloški za izgradnju
Tehnička podrška:Podrška putem e-pošte, zajednicaInternetska podrška za skype, podrška za ulaznice
Dodatne mogućnosti:Deseci korisnih aplikacijaOnline widgeti za kalkulator
SEO mogućnosti:Čarobnjak za SEOOpće postavke SEO, savjetnik za promociju
Opcije cijene:Besplatno za 24,50 dolara mjesečno4 do 12 dolara mjesečno
Službena stranica:www.wix.comukit.com

Oni su jeftiniji u usporedbi s razvojem po mjeri. Kao graditelj, cijenit ćete priliku uređivanja stranica prema vašim potrebama i izrade dopadljivih web resursa koji će dovesti do prihoda. I dalje imate dvojbe? Nastavite s korisničkim prednostima korištenja platformi za web izgradnju poput Wix i uKit.

Wix – najbolji graditelj web stranica za građevinsko poduzeće

Početna stranica Wix-a

Wix pokazao se kao konstruktor br. 1 koji je svjetski priznat. 130+ milijuna korisnika iskorištava prednosti njegovih značajki koje jednostavno stvaraju različite vrste web stranica bez napora.

Od malih korporativnih stranica za vođenje građevinskih tvrtki do ogromnih portala za građevinsko poduzeće širom svijeta – Wix olakšava izgradnju web stranice koja premašuje vaša očekivanja.

Gradilište Wix Editor<?>

Izradite web mjesto za izgradnju

Iskoristite svoju funkciju povlačenja i ispuštanja kako biste stvorili 100% jedinstvenu prilagođenu platformu koja pokreće vaše poslovanje. Osim jednostavnih alata i jednostavnosti korisnici cijene i sljedeće prednosti:

 • Ogromna kolekcija predložaka – Wix nudi izbor premium obrazaca za male građevinske tvrtke i za dobro utemeljena poduzeća. Sve predloške dolaze ravnodušnog dizajna koji udovoljavaju najnovijim trendovima web dizajna. Mogu se lako prilagoditi i urediti. Dodajte kontakt i promijenite blokove sa samo nekoliko klikova;
 • Navigacijski alati – graditelji web stranica pružaju jednostavan navigacijski sustav. Svaki predložak sadrži traku za pretraživanje koja omogućuje kupcima da sortiraju dostupne projekte prema vrsti, cijeni ili drugim vitalnim parametrima. Stvorite opsežan popis koji odgovara relevantnim projektima;
 • Tržište aplikacija za Wix – Wix ima svoje tržište aplikacija na kojima korisnici mogu odabrati bilo koji widget prema svojim potrebama. Od Wix Pro galerija za isticanje fotografija vašeg projekta u njihovoj najboljoj kvaliteti do Wix foruma i gumba za dijeljenje na društvenim mrežama kako biste poboljšali povratne informacije korisnika;
 • Mobilno optimizirane teme – svaki predloženi predložak je prilagođen mobilnim uređajima. Izgrađene na Wixu, web stranice građevinskih tvrtki podjednako će se izvoditi na Android i iOS uređajima.

Prošireni popis izrade i uređivanja web alata dostupan je za svega 8,5 dolara mjesečno! Cijena izgleda više nego povoljna kada je u pitanju izrada potpuno prilagođene i funkcionalne web stranice za građevinsku tvrtku.

Kompletan pregled Wix-a – pročitajte ovaj pregled da biste vidjeli sve prednosti upotrebe Wixa.

Isprobajte Wix (dostupan besplatni plan)

uKit – Najlakša platforma za stvaranje web stranice za izgradnju

uKit početna stranica

Iako je uKit relativno novi graditelj web stranica, pokreću ga napredne inovativne tehnologije koje omogućuju korisnicima da izgrade web stranicu građevinske tvrtke ispočetka..

Platforma dolazi sa svestranim alatima za stvaranje i uređivanje blokova i stranica web stranice, stvaranje personaliziranog stila i dodavanje veće fleksibilnosti vašem web resursu uz pomoć ugrađenih widgeta poput kalendara ili internetskog kalkulatora.

uKit Editor Gradilište

Niske cijene, bez kodiranja i dizajniranja samo su neke od glavnih prednosti uKit-a. Provjerite ima li više prednosti poput:

 • Svijetli i privlačni portfelj – uKit ima jednostavan alat za dodavanje projektnih fotografija u boji u bilo kojoj veličini. Korisnici također mogu priložiti video i audio datoteke. Jednostavno povucite i ispustite željenu stavku ili aplikaciju kako biste stvorili neodoljiv portfelj;
 • Ažurirane informacije o projektu – održavati kontakte sa svojim kupcima s najnovijim i najuspješnijim projektima. Sve što trebate je stalno ažurirati sadržaj. uKit graditelj web stranica nudi jednostavne alate koji vam omogućuju lako uređivanje tekstova i drugih informacija. Samo odaberite blok koji trebate ažurirati i umetnuti nove podatke;
 • Potpuno responzivna web stranica – bilo da ciljate desktop korisnike ili mobilne korisnike, uKit nudi potpuno odgovarajuće predloške za tablete, pametne telefone i prijenosna računala. Izvrsno se pokreću usprkos rezoluciji OS-a, nosača ili zaslona uređaja;
 • Osnovni widgeti u paketu – za razliku od Wix web builder-a, uKit nema vlastito tržište aplikacija. No pruža ugrađene prilagođene widgete koji su vrlo jednostavni za implementaciju. Instalirajte mrežni kalkulator jednim klikom i tako kupcima omogućite da unaprijed procjene cijenu svog projekta.

Kompletan uKit pregled – pročitajte našu svježu recenziju alata za izradu web stranica uKit za više detalja.

Isprobajte uKit (besplatno 14 dana probno razdoblje)

Sumirati

Čini se da su Wix i uKit bolja i jeftinija opcija, čak i u usporedbi s WordPressom. Iako nudi i niz profesionalnih predložaka, većina tema obično kreće od 70 do 80 dolara po predlošku. Prilagodba im može biti izazov ako ne znate barem neke HTML osnove.

U suprotnom, trebate angažirati web dizajnere koji će obraditi potrebne izmjene. To će vas dovesti do 300 do 400 dolara više. Iz tog razloga, uKit i Wix graditelji web stranica su najbolji klad:

 1. Bez preplata.
 2. Nema kodera ili dizajnera za najam
 3. Nema problema s upravljanjem vašim web resursima.

Izbor je 100% jasan, zar ne?

Dodatne značajke za traženje u programu za izgradnju web mjesta

Osim osnovnih značajki potrebnih za web mjesto bilo koje građevinske tvrtke, Wix i uKit dolaze s proširenim popisom opcija koje vam omogućuju stvaranje više funkcionalnih i korisničkih web-resursa. Vlasnici web stranica cijenit će integrirani gumb za internetsku podršku osim portala kupaca, gumba za dijeljenje na društvenim mrežama, integrirane analize i još mnogo toga:

 • Internetska podrška – i Wix i uKit pružaju integrirane internetske alate za chat koji omogućuju kupcima da ostanu u kontaktu s vašim predstavnicima sa samo jednim klikom;
 • Integrirane mogućnosti plaćanja – implementirati sigurne i sigurne opcije plaćanja, primati internetske push obavijesti i upravljati svojim narudžbama;
 • Optimizacija mobilnih uređaja – i mobilni uređaji podržavaju i Wix i uKit predloške. Bez obzira jesu li vaši kupci željeni uređaji koji se temelje na iOS-u ili Androidu. Vaša će web stranica funkcionirati podjednako dobro;
 • Integrirana analitika – pratite tijek i promet vaših kupaca u stvarnom vremenu. Web stranice Wix i uKit mogu se lako integrirati s analitičkim alatima. Detaljna statistika omogućit će vam da napravite potrebne promjene kako biste ispunili očekivanja svojih kupaca i doveli vašu tvrtku do većih prihoda.

Korisnici mogu dodatno dodati korisničke portale ili odjeljke sa svjedočanstvima kako bi generirali što više povratnih informacija od stvarnih kupaca. Sve značajke mogu se lako implementirati pomoću graditelja web stranica poput Wixa ili uKita.

5 Značajke web mjesta osnovne građevinske tvrtke

Glavna ideja je prilagoditi vaš web resurs kako bi kupci lakše pronašli informacije za kojima žude. Slijedi top 5 bitnih značajki web mjesta građevinskih tvrtki:

 1. Bogat portfelj – građevinarstvo se bavi vizualima i prvim dojmom. Fotografije, videozapisi i dodatni medijski sadržaji možda govore mnogo. Neka vaša web stranica izgleda profesionalno;
 2. Galerija projekata – samo postavljanje velikih visokokvalitetnih fotografija nije dovoljno. Web stranica treba imati poseban odjeljak za sve slike projekta koji korisnicima pruža brzi pristup;
 3. Svjedočanstva – izgradnja snažnog ugleda na webu od vitalnog je značaja. Za razliku od desetaka drugih web lokacija, obratite pažnju na stvarne recenzije i povratne informacije kupaca. Nikada se ne bavite lažnim svjedočanstvima. Najnovija statistika pokazuje da 88% klijenata vjeruje mrežnim recenzijama;
 4. usluge – kao profesionalni izvođač. od vas se očekuje da pružite detaljne informacije o uslugama koje pružate. Dodavanje widgeta Kalkulator ili gumba Besplatne procjene bila bi sjajna ideja;
 5. Jasno CTA – bilo koji uvjerljivi kontakt treba završiti značajkom Poziva na akciju. Eksperimentirajte s bojama, tipkama, fontovima i sl. Provjerite koja je varijanta najviše prometna.

Kao što možete vidjeti, platforme za izgradnju web lokacija poput Wix-a ili uKit-a omogućuju vam jednostavno dodavanje bilo kojih bitnih značajki potrebnih za sjajnu web lokaciju tvrtke graditelja. Štoviše, oni nude prošireni popis opcija kako bi vaš web resurs bio funkcionalniji i privlačniji ciljnoj publici. Povećajte prodaju i uvedite svoje usluge na najupečatljiviji i najučinkovitiji način koristeći graditelje web stranica za građevinske tvrtke!

Izradite web mjesto za izgradnju

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map