Najbolji graditelji web stranica klana (Ceh)

Clanovi (ceh) Graditelji web stranica


Web stranica klana potrebna je za grupu ozbiljnih igrača. Ovo je jedna od onih stvari koja razlikuje dobre igrače od najboljih. Stvar je u tome što samo istinski interes pomaže postići globalne ciljeve i stvoriti pravu sliku na pozadini manje sretnih igrača. Kada razmišljate o izradi web stranica klana, možete birati između dvije popularne opcije – graditelji web stranica i open source CMS.

Zašto graditelji web stranica? To je jednostavno: praktičnije je platiti hosting, povezati naziv domene s web stranicom i njime upravljati nakon toga. Odabirom nišnog sustava, također ćete koristiti jedinstvenu funkcionalnost od samog početka. Nećete morati ništa učiti. Lako je stvoriti i upravljati web stranicama klana bez ikakvih specifičnih vještina.

Što se tiče aspekta troškova, također se nećete suočiti sa problemima. Graditelji web stranica su vrlo pristupačne. Možete čak početi graditi svoje igračko carstvo gotovo bez ikakvih troškova. Imajte na umu da neki sustavi imaju sve-u-jednom značajke, dok su drugi usmjereni na nišu i na taj način omogućuju pokretanje i upravljanje samo web lokacijama za igre.

Sustavi za upravljanje sadržajem (CMS), sa svoje strane, pružaju duboku fleksibilnost i nude naprednu funkcionalnost. Omogućuju pristup višestrukim mogućnostima integracije i alatima za prilagodbu dizajna koji mogu dovesti izvedbu web stranica za igre na potpuno novu razinu. Uz to, CMS su često složeniji, pa će možda trebati više vremena da se naviknemo na njih i savladati njihov set značajki.

Isprobali smo 5 najboljih graditelja web stranica klana i ceha:

 1. Enjin – najbolji graditelj web stranica za cehove i klanove
 2. WordPress – najbolji besplatni CMS za izradu web mjesta za igre
 3. uCoz – Besplatni graditelj web stranica za zajednicu igara
 4. Xsolla – poslovni motor za programere i izdavače igara
 5. Ning – Builder web stranica za igranje i za igrače i za programere

Koji od ovih sustava je najpouzdaniji, najpristupačniji i sa značajkama napunjenim? Koje platforme mogu osigurati sjajne rezultate bez ozbiljnijeg truda, novca i vremena? Krajnje je vrijeme da to saznamo sada. Dakle, započnimo.

Enjin – najbolji graditelj web stranica za cehove i klanove

Enjin - najbolji graditelj web stranica za cehove i klanove

Enjin – specijalizirani je graditelj web stranica, koji je posebno stvoren za igrače, profesionalce i obožavatelje. Lijep je izbor za sve koji trebaju kvalitetnu web stranicu za igre koja nudi sve potrebne atribute. Stopa ovladavanja sustavom je iznad prosjeka, a za njegovo korištenje trebat će vam vještina, strpljenje i pažnja. Platforma nudi vrhunsku funkcionalnost, što ga čini najboljim graditeljem web stranica u niši za stvaranje klana.

Enjin značajke:

 • Sustav modula – Možete sami odabrati značajke funkcionalnosti vaše web stranice. Moguće je izabrati različite module, uključujući vijesti, najnovije teme, mrežne korisnike, popis članova, forum, nedavne posjetitelje itd. Sve u svemu, ovdje je 37 modula. Svaki od njih možete prilagoditi svojim potrebama i željama.
 • Enjin predlošci web stranica

 • Integrirani govorni poslužitelj – Možete sami postaviti Mumble ili TeamSpeak 3 komunikaciju. To znači da se glasovna komunikacija za vrijeme bitke može odvijati putem vlastite web stranice.
 • Enjin API – Ovo je alat koji omogućuje stvaranje vlastitih modula. To će vam dobro doći iskusni korisnici.
 • Minecraft poslužitelj – Svi Enjini korisnici imaju sjajnu priliku za stvaranje igraćeg Minecraft servera. Ovo je savršena opcija za sve ljubitelje ove igre koji žele pokrenuti i upravljati vlastitim poslužiteljima.
 • Integracija servera Twitch Streaming – Možete omjeriti svoje omiljene kanale iz najpopularnije igre za streaming igre na vašoj web stranici.
 • Internetska podrška za igre – Usluga podržava većinu popularnih internetskih igara. Ono što trebate je odabrati igru ​​prilikom pokretanja web stranice, postizanja visoke stope kompatibilnosti i personalizacije projekata.
 • SEO alati – Enjin omogućava pristup bogatom setu SEO alata za bolju optimizaciju web stranice vašeg klana. Neke od ovih opcija uključuju metaoznake i postavljanje usluge Google Analytics, prijateljsko postavljanje URL-ova, sitemap.xml, robote. txt.

Graditelj web stranica omogućuje stvaranje web mjesta za igre bez ikakvog troška. Možete povezati do 20 modula, forum, priliku za prikupljanje donacija, potpunu integraciju sa socijalnim uslugama, pa čak i internetsku trgovinu. Jedino zapaženo ograničenje je da ne možete povezati vlastitu domenu.

Kada govorimo o plaćenim opcijama, Enjin ima dvije pretplate – Napredni plan (86,3 USD godišnje) i Krajnji plan (287,9 dolara godišnje). Razlika između njih je u tome što vam Ultimate Plan nudi sve premium predloške, naprednu verziju API-ja, DDoS zaštitu, obilje prostora za pohranu diska (50 GB) i više mjesta za TS3 ili Mumble Server (25 protiv 5). Dakle, drugi plan nudi vam gotovo sve značajke kao prvi, ali su ove značajke ovdje proširene i naprednije.

Isprobajte Enjin besplatno

WordPress – najbolji besplatni CMS za izradu web mjesta za igre

WordPress - najbolji besplatni CMS za izradu web mjesta za igre

WordPress – svjetski je popularan sustav za upravljanje sadržajem koji je stekao ogromnu reputaciju i prepoznatljivost zahvaljujući širokom skupu značajki, opcija integracije i alata za prilagodbu dizajna koji dolazi. Sustav je dostojno rješenje za razvoj svih vrsta projekata i web stranice za igre nisu iznimka. Imajte na umu da, ako nikada prije niste radili s WordPressom, možda će trebati neko vrijeme da se naviknete na sustav i savladate njegove značajke, kao i općeniti pristup web dizajnu.

Značajke programa WordPress:

 • Integracija dodataka – CMS je u početku poznat po velikom izboru dodataka, čija integracija može dodati funkcionalnost vašem projektu, dovodeći ga na potpuno novu razinu. Kada je riječ o izradi web lokacija za igre, ima smisla odabrati i koristiti sljedeća proširenja i dodatke: Ultimate Member, Live Chat, Guild, ARMember i WoW Guild da spomenemo nekoliko.
 • Predlošci za igre – Uz skup dodataka, WordPress se može pohvaliti zadivljujućom kolekcijom predložaka za igre. Na internetu možete naići na brojne sadržaje, birajući između besplatnih i plaćenih opcija. Jednostavno pregledajte odabir i odaberite temu koja dolazi na web stranicu klana / saveza na kojoj radite.
 • šifriranje – WordPress ne dopušta samo korištenje vještina i znanja kodiranja – to podrazumijeva i to. Ako posjedujete neke programske pozadine, moći ćete dati web mjestu klana personalizirani izgled, ekskluzivni dizajn i vrhunske performanse.

WordPress nije najlakša usluga izrade web stranica, ali je definitivno vrijedan profesionalni alat koji će vam pomoći u stvaranju fenomenalnog web mjesta klana / saveza s opterećenim značajkama. CMS je u početku besplatan za preuzimanje, instaliranje i testiranje. Kako biste objavili web mjesto, morat ćete uložiti u domenu, hosting (naš izbor je Bluehost sa svojim 2,95 USD mjesečno) kao i vanjski predložak, dodaci i dodaci. Konačni trošak ovisit će o broju integriranih elemenata, planu hostinga i kvaliteti predloška. Imajte to na umu pri odabiru sustava za upravljanje sadržajem.

Isprobajte WordPress odmah

uCoz – Besplatni graditelj web stranica za zajednicu igara

uCoz - Besplatni graditelj web stranica za zajednicu igara

uCoz – besplatni je izrađivač web stranica, čija značajka i funkcionalnosti omogućuju stvaranje punopravnih web stranica klana ili ceha. Potrebno je oko tjedan dana da istražite i savladate sve mogućnosti usluge da biste pokrenuli profesionalnu web stranicu. Usluga cilja i na početnike i na profesionalne web dizajn, nudeći razne mogućnosti za sve kategorije korisnika. Ovdje ćete dobiti razne visokokvalitetne predloške, bogate alate za prilagodbu dizajna, mogućnosti uređivanja web stranica (za one korisnike koji posjeduju HTML vještine), individualnu domansku vezu i ostale značajke.

uCoz Značajke:

 • Struktura modula – Alat za izradu web stranica omogućuje izradu web stranica iz više modula koji se mogu mijenjati i prilagođavati tako da formiraju strukturu web stranice. Module objedinjuje jedinstveno sučelje, puno postavki i opcija. Neki od njih uključuju Korisnici, uređivač stranica, vijesti o web stranicama, forum, blog, katalog web stranica, oglasni odbor, katalog datoteka, foto albumi, knjiga gostiju, online igre, često postavljana pitanja, pretraživanje web mjesta, testovi, mini chat, statistika web mjesta, internetska trgovina, video, SEO modul i više.
 • uCoz upravljačka ploča

 • Uređivanje koda – Sustav pruža puni pristup opcijama za uređivanje koda. Ako imate kontrolu nad HTML-om, CSS-om, PHP-om, JS-om, bit ćete u mogućnosti da web stranicu klana bude prilagođena svim kategorijama korisnika. Ovdje postoji i FTP pristup.
 • uCoz uređivač stranica

 • Službena trgovina uTemplate – Pored više predložaka web stranica koje pripadaju različitim kategorijama, uCoz nudi i prilično bogat izbor premium tema koje su dostupne u službenim prodavaonicama robne marke uTemplate. Ovdje postoje besplatne i besplatne varijante, što doprinosi učinkovitosti procesa prilagodbe dizajna.
 • Besplatan pristup API-ju – Usluga pruža besplatan pristup API-ju, što omogućava stručnjacima web dizajna da maksimalno iskoriste mogućnosti prilagodbe modula, stvarajući nove aplikacije ili nadzorne ploče web stranica za klijente..
 • Snažni SEO modul – Izrađivač web stranica dolazi sa snažnim SEO modulom koji omogućava postavljanje, upravljanje i automatizaciju oglasnih kampanja čime se poboljšavaju pozicije web mjesta u tražilicama.
 • uCoz SEO modul

Za sve one korisnike uCoz-a, koji planiraju pokrenuti klanske ili guild web stranice za nekomercijalnu upotrebu, graditelj web stranica nudi besplatan plan koji nikad ne ističe. Iako plan ima oglasnu ploču prikazanu na već pripremljenoj web stranici, to neće predstavljati prepreku ljubiteljima igara i stoga će izvrsno raditi na razvoju tih web stranica.

U pogledu plaćenih pretplata, uCoz ima 4 plana. Ovo su minimalni plan (2,99 $ / mj), osnovni plan (5,99 $ / mj), optimalni plan (7,99 $ / mj) i maksimalni plan (15,99 $ / mj). Razlika između planova je u količini prostora na disku i značajki postavljenoj u planovima. Dobra vijest je da svi uCoz planovi nude značajne popuste, ako se odlučite platiti za 3 mjeseca / 6 mjeseci / godinu unaprijed.

Pročitajte i: uCoz pregled.

Isprobajte uCoz besplatno

Xsolla – poslovni motor za programere i izdavače igara

Xsolla - poslovni motor za programere i izdavače igara

Xsolla – profesionalni je poslovni motor za programere i izdavače igara. Platforma je u početku stvorena za isporuku rješenja specifičnih za igre, uključujući nove startupe i nadograđene verzije popularnih igara. Sustav omogućava rastuću ciljanu publiku, povećanje prihoda, primanje dodatnih sredstava za nove / postojeće videoigre i druge privilegije. Uz to, usluga nudi besplatni integrirani program za izradu web stranica koji doprinosi jednostavnosti razvoja igara.

Značajke Xsolla:

 • Postavljanje digitalne trgovine – Platforma omogućava spajanje web trgovine na vašu web stranicu samo s nekoliko klikova. Ovo je potrebno kako biste putem web lokacije prodavali predmete povezane sa igrama, virtualnu valutu, pretplate, pa čak i tipke za igre. Za dovršavanje zadatka nisu potrebne tehničke vještine, ali daljnje upravljanje web trgovinama i dalje podrazumijeva upoznavanje s osnovama web dizajna.
 • Integracija treće strane – Xsolla omogućava povećanje performansi vaše web stranice putem integracija trećih strana. Među uslugama koje možete odabrati i dodati na svoje web mjesto za igre, ima smisla spomenuti Google Analytics za praćenje kolebanja prometa, Twitter i Facebook račune za generiranje više korisnika, časopisi igara koji će proizvod objavljivati ​​u glavnim tematskim objektima, Google Optimizirajte da biste dobili najviše od AB testiranja web stranica i ostalih popularnih usluga.
 • Igre dizajna – Platforma ne posjeduje bogatu kolekciju gotovih dizajna. Umjesto toga, sustav nudi osnovni izgled za daljnju prilagodbu i uređivanje. Uz to, dobivate dodatne značajke dizajna i postavki koje vašem projektu mogu dati vrhunski izgled (prilika za promjenu stila web stranice, fontova i boja, pozadinskih integracija video / fotografija itd.).
 • promocije – Sustav nudi priliku za stvaranje, preciziranje i upravljanje raznim promotivnim kampanjama. Sve u svemu, novu promotivnu kampanju moguće je prilagoditi u četiri jednostavna koraka koji su zadani prema zadanim postavkama. Korisnici također mogu uvesti promotivne kodove i kupone kako bi povećali učinkovitost svojih marketinških kampanja.
 • Statistika i Analytics – Ova značajka omogućuje vam praćenje statistika vaše web stranice i praćenje uspjeha novootvorenih promotivnih kampanja. Postoji i poseban računovodstveni odjeljak za one korisnike koji žele pratiti količinu prodaje, vjerne kupce, prosječnu vrijednost vremena plaćanja i ostale nijanse.
 • Affiliate Marketing – Xsolla omogućuje pristup svojoj integriranoj partnerskoj mreži gdje možete pokrenuti i upravljati povezanim kampanjama vezanim za igre. Pokretanje ovih kampanja završava se samo jednim klikom, dok je daljnje upravljanje programima podružnice marketinga sasvim razumljivo.

Xsolla graditelj web stranica u početku je besplatan za sve. Omogućuje besplatan pristup svim integriranim značajkama, uključujući i hosting. Daljnja upotreba sustava koji podrazumijeva stvaranje profita se, pak, isplaćuje. Sustav naplaćuje 5% naknade za svaku kupnju / transakciju izvršenu putem web stranice, što je prilično razumno rješenje za programere platforme.

Pročitajte i: Xsolla pregled.

Isprobajte Xsolla besplatno

Ning – Builder web stranica za igranje i za igrače i za programere

Ning - Builder web stranica za igranje i za igrače i za programere

Ning – izrađivač web stranica za igranje i za igrače i za programere, koji trenutačno omogućuje preko 2 milijuna projekata od godine osnutka 2004. godine. Graditelj web stranica izvrsno funkcionira za stvaranje društvenih mreža, mrežnih zajednica i web stranica za igranje. Njegov integrirani intuitivni program za povlačenje i ispuštanje omogućuje pokretanje cjelovitih web stranica samo u nekoliko koraka. Uz to, ovdje postoji prilika za uređivanje koda, što je velika prednost za korisnike koji štede u kodu koji su spremni pokrenuti igračke web-lokacije u opterećenim značajkama.

Značajke Ning:

 • Napredne značajke upravljanja sadržajem – Alat za izradu web stranica omogućuje jednostavno i besprijekorno upravljanje sadržajem koji je dodan na vaše web mjesto za igre. Sustav dolazi s mehanizmom za blogging, opcijom stvaranja foruma, mogućnosti dodavanja anketa, događaja, više audio, video i foto datoteka.
 • Platforma e-trgovine – Ning ima vlastiti integrirani motor e-trgovine, koji omogućava unovčavanje vaše web stranice za igre i započeti s njom stvarati profit. Osim toga, sustav vam omogućuje korištenje posebnih poslovnih alata, uključujući MailChimp automatizaciju e-pošte, točne alate za prikupljanje statistika, mogućnost slanja privatnih poruka / organiziranje emisija za registrirane članove.
 • Društvene mreže – Izrađivač web stranica pruža obilje funkcionalnih značajki društvenih mreža, naime mogućnosti društvenog dijeljenja dovršene putem popularnih društvenih mreža poput Twittera ili Facebooka.

Ning nema besplatni plan, ali još je prilika da tijekom 14-dnevnog suđenja besplatno testirate impresivno obilje njegovih integriranih značajki. Graditelj web stranica ima tri plaćene pretplate, čija cijena počinje od 25 USD mjesečno. Kupnjom godišnje pretplate možete uštedjeti i do 20% troškova plana.

Isprobajte Ning besplatno

Poanta

Web stranica klana zastava je bilo koje skupine igara. Trebao bi imati posebnu simboliku, kreativnost, dostignuća, galerije, videozapise, komunikaciju itd. Ovo je prepoznatljiv trend u vezi s vašom igračkom zajednicom. Stvorena je za zadovoljstvo i superiornost nad vašim igračima u igri.

Zahvaljujući web mjestu, možete zaposliti napredne novorođenče, organizirati klanske događaje, komunikaciju, upravljati edukativnim odjelom s nijansama i taktikama igre. Ovdje možete pronaći puno toga! U svakom slučaju, ovo nije ništa drugo nego samo promocija ceha.

Naravno, WordPress je najbolji besplatni CMS koji možete koristiti za pokretanje kvalitetnih i vizualno privlačnih web stranica klana ili saveza. s visokim krajnjim performansama. Samo kupujte oko sebe kako biste odabrali kvalitetne dodatke i privlačnu temu za svoju web stranicu WordPress i uživali u rezultatu.

Funkcionalnost web mjesta za igre kreirana uz WordPress također će biti na najvišoj razini. Bit će više nego dovoljan za objavljivanje vijesti, taktika, plakata, anketa, chatova, planiranje događaja, organizacija foruma, bloga itd. Zbog više dodataka, opsežnih opcija za uređivanje koda i drugih značajki, sustav se izdvaja iz gomile. najbolji izbor za fanove igara koji su voljni izgraditi kvalitetne besplatne web stranice.

Enjin i uCoz također su vrijedni pozornosti kada je riječ o pokretanju web stranice klana / ceha. Sustavi nude prilično svestran pristup procesu izrade web stranica za igre. Međutim, u oba slučaja ćete koristiti pozitivno iskustvo. Iako je Enjin specijalizirana platforma koja je usmjerena na stvaranje i upravljanje web lokacijama za igranje, uCoz je popularni besplatni graditelj internetskih stranica klana.

Xsolla i Ning su dvije platforme za web izgradnju koje uglavnom koriste profesionalne tvrtke i usluge koje su uključene u izradu web stranica za igre. To je razlog zašto sustavi nude snažne funkcionalnosti i svestrane mogućnosti prilagođavanja dizajna. Korisnik može koristiti opsežnu opciju integracije socijalnih usluga i usluga treće strane, promociju web stranica, marketinške i analitičke alate kao i bogate sadržaje i mogućnosti e-trgovine..

Izradite web stranicu besplatno

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map