Najbolji graditelji web stranica hotela

Najbolji graditelji web stranica hotela


Poslovanje hotela se posljednjih godina jako proširilo, što uglavnom objašnjava rastuća konkurencija u toj niši. Broj vlasnika hotela započinje razmišljati o potrebi uspostaviti internetsku prisutnost za svoju tvrtku kako bi osvojili pažnju ciljne publike.

Bilo da upravljate lancem luksuznih hotela s punom uslugom, vodite mali B&B pansion ili jednostavno razmislite o pokretanju vlastitog hotelskog posla, pokretanje impresivne, cjelovite i opuštene web stranice.

Kao vlasnik hotela, možda će vas osobno zanimati sama izrada web stranice. Uostalom, tko zna što bolje govori o vama? U isto vrijeme vam je očigledno previše zauzeto da upravljate svojim poslom 24/7 kako biste samostalno učili programske jezike za razvoj ovog projekta. Unajmljivanje agencije za web dizajn ili freelancer možda nije najbolje rješenje koliko je potrebno značajna financijska ulaganja. Srećom, pristojni graditelj hotelskih web stranica može postati jedino razumno rješenje u ovom slučaju.

Isprobali smo 6 najboljih graditelja web stranica hotela:

 1. Wix – Najbolji graditelj web mjesta hotela sa sustavom rezervacija
 2. uKit – Graditelj web stranica jednostavan za korištenje za odmor za odmor
 3. WordPress – br. 1 CMS za izradu web stranica hotela
 4. Kvadratni prostor – B&B Izrađivač web stranica s rezervacijskim sustavom
 5. SITE123 – BESPLATNI Builder web stranica za izradu hotelske web stranice
 6. Oznaka – AI Builder web stranica za odmor za odmor

Ako ste u pravu započeti samostalno raditi na izradi web stranica hotela, korištenje jednog od gore navedenih graditelja web stranica bit će razumno rješenje. Koja je od njih najpoželjnija opcija koja će najbolje odgovarati Vašim zahtjevima za web dizajn? Da biste pojednostavili izbor, ima smisla pregledati i analizirati svaki od sustava uključenih u popis kako bi vam pomogao da donesete nepristranu odluku. Odmah pogledajte usporedbu najpopularnijih graditelja web stranica hotela i njihove značajke!

Wix – Najbolji graditelj web mjesta hotela sa sustavom rezervacija

Wix - Najbolji graditelj web mjesta hotela sa sustavom rezervacija

Wix – najbolji je graditelj hotelskih web stranica koji pruža širok spektar značajki i ima integrirani sustav rezervacija kako bi se osiguralo nenadmašno iskustvo građenja hotelskih web stranica. Osim standardnih alata za web dizajn, platforma pruža i niz elemenata povezanih s ugostiteljstvom koji će vaše poslovanje prebaciti na novu razinu. Za razliku od prevladavajuće količine graditelja web lokacija za povlačenje i ispusta, Wix vam omogućuje otkrivanje 100% potencijala vaše sobe ciljanoj publici uz dodatak internog rezervacijskog sustava za cijeli ciklus.. Ono što je važno, ne trebaju vještine kodiranja kako bi se učinkovito nosili s procesom izrade web mjesta. Pogledajte glavne značajke alata za izradu web stranica:

 • Predlošci hotela. Wix omogućava izbor između desetaka visokokvalitetnih predložaka spremnih za mobilne uređaje i u potpunosti prilagodljive. Oni su posebno dizajnirani za nišu hotela u hotelu i podijeljeni su u dvije kategorije kako bi se pojednostavio izbor korisnika: predlošci za hotele i B&Oni i oni za apartmane i hostele. Tu je i prilika da odaberete praznu temu kako biste dizajnirali jedinstveno web mjesto na temelju vaših individualnih preferencija.
 • Hotelski widgeti. Sustav omogućuje pristup kolekciji besplatnih i plaćenih widgeta, čija integracija može značajno poboljšati izvedbu web stranice vašeg hotela i vizualnu privlačnost (Karta hotela i Airbnbs kako bi pružili najbolja mjesta za boravak na vašoj lokaciji, Wix hoteli kako bi gosti mogli rezervirati sobe izravno na web stranici, Rezervirajte najam smještaja i pronađite smještaj za odmor i hotele na mreži itd..).
 • Rezervacije za Wix. Ovo je integrirani sustav rezervacija, koji internetsko planiranje čini jednostavnim, omogućava snimanje rezervacija 24 sata na dan, prihvaćanje sigurnih plaćanja i prilagođavanje vaše marke kako bi se ona uspješno promovirala. Upotrebom ove značajke možete pojednostaviti proces upravljanja poslovanjem tako što ćete pratiti svoj raspored, dodavati zaposlenike, upravljati klijentima itd.
 • Aplikacija Wix Mobile. Prema statistikama Wix-a, korištenje mobilne aplikacije omogućuje povećanje postotka online rezervacija za 30%. Instaliranjem aplikacije moći ćete upravljati svojim poslovanjem (pratite svoje rezervacije, blokirajte vrijeme u kalendaru, zakažite poslovne sastanke i čak kreirajte planove za članstvo) kao i biti ažurirani 24/7 (saznajte statistiku rezervacija, prihvatite i šaljite poruke u načinu rada u stvarnom vremenu, dobijte na vrijeme podsjetnike, razgovarajte s kupcima itd.).
 • Alati za interakciju s klijentima. Na tržištu Wix App dostupan je bogat izbor alata za interakciju s klijentima. Ovo su besplatni i premium integrirani widgeti i dodaci, koji imaju pozitivan utjecaj na vašu komunikaciju s kupcima (Povratni pozivi, termini rezerviranja putem interneta, Wix obrasci, 123 Builder obrasca, izjave o prigušenju, chat uživo, Google kalendar događaja, kalendar događanja, najnovije vijesti, zakazivanje Pro, Wix chat, upravljanje kontaktima + CRM itd..).
 • Traka za sobu. Sustav dolazi s automatski ažuriranom značajkom koja pruža najtačnije informacije o raspoloživosti soba, uključujući datum, sadržaje, broj odraslih, djece itd..
 • Recenzije klijenata. Sa Wixom možete integrirati proširenja i widgete kako biste klijentima omogućili da ostave svoje komentare i podijele svoje iskustvo boravka u vašem hotelu (Recenzije kupaca, komentari +, društvene izjave, MyReviews, komentari, Yelp, Testimonial Builder, glasovni komentari + itd..)
 • Integracija s Tripadvisirom. Wix omogućava svojim korisnicima da rezerviraju sobu u hotelu izravno s web stranice ili mobilne aplikacije Trip Advisor.To na kraju štedi vaše vrijeme i trud.

Cijena: Za novorođenče, koji nisu upoznati sa sustavom i žele testirati njegove značajke, Wix nudi neograničen besplatni plan. No, ona imaju određena ograničenja koja pokreću potrebu nadogradnje na plaćene pretplate kada je u pitanju sam postupak izrade web stranica. Nadalje, samo premium planovi omogućuju povezivanje imena domene s web stranicom hotela. Trenutno Wix ima dvije vrste plaćenih pretplata, naime Standard i e-trgovina / Poslovanje. Svaka od ovih skupina planova zauzvrat također sadrži nekoliko vrsta planova koje odgovaraju specifičnim zahtjevima i vještinama web dizajna. Najjeftiniji standardni plan koštat će vas 13 dolara mjesečno, dok najpovoljnija pretplata za poslovanje započinje s 23 dolara mjesečno.

Isprobajte Wix besplatno

uKit – Jednostavan za uporabu graditelja web stranica za odmor za odmor

uKit - Jednostavan za uporabu graditelja web stranica za odmor za odmor

uKit – najjeftiniji je graditelj web stranica za vlasnike malih poduzeća i apartmane. Sustav impresionira svakoga svojom izuzetnom lakoćom uporabe i pristupačnom potrošnjom, što ne ugrožava izvrsne performanse. Može biti dobro za izradu web mjesta za krevet & hotel za doručak ili mala kućica za goste. Ovo su glavne značajke alata za izradu web stranica:

 • Odgovarajući predlošci niša. uKit nudi desetke besplatnih i plaćenih predložaka. Iako ovdje ne postoji kategorija “Hotel”, možete odabrati između izbora predložaka nekretnina da biste dodatno prilagodili odabrani dizajn. Sve predloške imaju odjeljke za kontakt, cijene i usluge. Samo unesite potrebne podatke i to je to! Imajte na umu da sve premium teme dolaze s efektom lebdenja kako bi vaše web stranice bile interaktivnije i privlačnije.
 • Kolekcija widgeta. Pomoću uKit-a možete integrirati više widgeta u svoju web stranicu hotela. Sadrže određeni sadržaj koji odgovara vašim poslovnim zahtjevima. To uključuje gumbe za društveno umrežavanje, mrežni chat, vremensku traku, tajmer, kalkulator usluge, komentare korisnika i ono što ne.
 • Pretvorba Facebook stranice. Ako već imate Facebook stranicu koja se odnosi na vaš B&Ako imate posao, lako ga možete pretvoriti u web mjesto pomoću uKit platforme.
 • FLive Chat. Značajka razgovora uživo omogućit će vam da ostanete povezani sa svojim kupcima u stvarnom vremenu. Na ovaj ćete način moći odgovoriti na njihova pitanja i pružiti im internetsku pomoć i podršku na vrijeme.
 • Besplatni SSL certifikat. Koliko god korisnici Vaših hotelskih web stranica izvršavali online rezervacije i rezervacije, neophodno ih je zaštititi i zaštititi od neovlaštenog pristupa. Pomoću značajke povezivanja s SSL certifikatom to ćete moći postići samo s nekoliko klikova i apsolutno besplatno.
 • CallBack značajka. Widget će biti od velike pomoći kupcima koji će imati želju saznati detalje napuštanjem zahtjeva za povratni poziv kako biste se mogli povezati s njima kad god vam odgovara..

Cijena: uKit se izdvaja iz gomile zbog svoje pristupačne cjenovne politike, bez obzira što ne nudi potpuno besplatan plan. Za testiranje sustava možete se prijaviti za 14-dnevno besplatno probno razdoblje. Na kraju ćete morati odabrati jedan od plaćenih planova za nastavak rada na razvoju i promociji web stranica. Najeftiniji uKit plan koštat će vas 4 USD / mjesečno, dok najskuplje rješenje vrijedi samo 12 USD / mjesečno.

Isprobajte uKit besplatno

WordPress – br. 1 CMS za izradu web stranica hotela

WordPress - br. 1 CMS za izradu web stranica hotela

WordPress – najpopularniji je sustav upravljanja sadržajem kod korisnika koji žele pokrenuti velike hotelske tvrtke. Zbog obilja alata za prilagodbu dizajna, opsežnog uređivanja i integracije koda, usluga zaslužuje da bude nazvana jednim od najboljih rješenja za web izgradnju ikada. Sada ćemo se prijaviti na glavne komentare:

 • Predlošci hotela. WordPress ima zadivljujuću zbirku predložaka (uključujući i one za vaš hotelski posao). Integrirani su i dostupni na internetu besplatno i uz određeni trošak.
 • Dodaci za interakciju s klijentima. Hotelsko poslovanje podrazumijeva nužnost suradnje i interakcije s klijentima. WordPress pojednostavnjuje ovaj zadatak, nudeći razne dodatke. Neki od njih uključuju dodatak za klijentskog portala, gumbe za jednostavno dijeljenje na društvenim mrežama, korisničko područje WP-a, traku obavijesti o WP-u, zahtjev za dodavanjem zahtjeva za povratni poziv i još mnogo toga.
 • Hotelski dodaci. Osim dodataka za interakciju s kupcima, CMS također nudi bogat izbor dodataka koji su posebno dizajnirani kako bi se dodatno integrirali u hotelske web stranice. Možete odabrati AweBooking, Booki, dodatak za Online Hotel Booking, WP sustav za rezervaciju, EasyReservations, Orioly Book Now i druge povezane nišne dodatke na temelju vašeg web dizajna i potreba industrije..

Cijena: WordPress je apsolutno besplatan sustav. To znači da bez problema možete preuzimati, instalirati i koristiti njegove glavne i integrirane značajke. Imajte na umu da se kvalitetni dodaci i predlošci koje pružaju treći programeri plaćaju, kao i hosting i naziv domene. Troškovi hostinga obično ovise o planu i davatelju kojeg ćete tražiti. Tako, Bluehost, što je službeni WordPress hosting koji sustav preporučuje, nudi nekoliko planova, od kojih će najpovoljniji koštati samo 2,95 USD / mjesečno.

Isprobajte WordPress besplatno

Kvadratni prostor – B&B Izrađivač web stranica s rezervacijskim sustavom

Squarespace - B&B Builder web stranica s rezervacijskim sustavom

Squarespace – popularna je web lokacija za izradu web stranica koja radi sama, a koja se može učinkovito koristiti za razvoj B&Web stranice hotela s integriranom funkcionalnošću rezervacija. Sustav pokriva širok spektar značajki i alata koji izvrsno djeluju na stvaranje hotela. Također je vrijedno napomenuti da Squarespace nije najlakša platforma za početnike, no sasvim je moguće svladati ga, bez obzira na pozadinu vašeg web dizajna i vještine. Pogledajte glavni set značajki alata za izradu web stranica sada:

 • Odgovarajući dizajni hotela. Izrađivač web stranica dolazi s odazivom prilagodljivih dizajna koji možete koristiti za pokretanje i upravljanje web lokacijama hotela. Prikladni uređivač povuci i ispusti omogućuje vam odabir i uređivanje potrebnih elemenata web stranice kako bi najviše odgovarali vašem hotelskom projektu. Svi predlozi Squarespace profesionalni su, što omogućava početak kvalitetnog web mjesta hotela ispočetka.
 • Platforma e-trgovine. Squarespace ima prilično moćan integrirani motor e-trgovine, koji omogućava stvaranje funkcionalnih hotelskih web stranica sa sustavima rezervacija i odjava. Graditelj web stranica osigurava sigurnu mogućnost povezivanja SSL certifikata, integriranu funkcionalnost košarice, značajke proizvoda i mogućnosti otvaranja prozora, mogućnost ugradnje videozapisa, detaljne opise proizvoda, rješenja cijena i otpreme, kao i svestrane programe vjernosti za redovne korisnike. Te značajke omogućuju usredotočenje na eCommerce web lokacije hotela.
 • Snažan marketing. Kako bi vaši posjetitelji hotela otkrili najnovije vijesti, ažuriranja i događaje u vezi s poslovanjem, Squarespace omogućava razmjenu potrebnih informacija na društvenim mrežama, naime Facebook, Instagram, Twitter itd. Integrirani SEO, zauzvrat, doprinosi učinkovitoj web stranici hotela promocija u tražilicama, omogućavajući vam da izdržite nišnu konkurenciju. Uz to možete provjeriti redovno ažurirane analitičke web stranice u stvarnom vremenu (poput aplikacije Squarespace Metrics, Google Analytics itd.) kako biste saznali više o vašem hotelu, rezervacijama i klijentima. Nadalje, možete koristiti marketinške kampanje putem e-pošte, uvoz / izvoz sadržaja i druge pogodne funkcije.
 • Značajke integracije. S Squarespace možete birati između više dodataka i widgeta koji mogu dodati dodatnu izvedbu na vašoj web lokaciji hotela. To uključuje posebne alate za e-trgovinu za hotelske projekte, gumbe na društvenim mrežama, widgete za slikovne / video galerije, kontaktne obrasce i mnoge druge.
 • Rezervacijski sustav. Izrađivač web stranica dolazi s integriranim sustavom rezervacija koji omogućava rezervaciju online soba i rezervaciju hotela unaprijed. To se postiže u nekoliko klikova izravno s nadzorne ploče vaše web lokacije – sve unutar istog sučelja zbog vaše posebne udobnosti.
 • Proizvođač logotipa. Squarespace se ponosi svojim integriranim Logo Maker-om koji vam omogućuje stvaranje ili prilagođavanje logotipa vaše web-lokacije hotela ako ga još nemate ili želite malo urediti dizajn logotipa vaše web stranice. Moguće je dodati nekoliko suradnika u razvojni tim vaše web stranice ako razmišljate o zajedničkom dizajnu projekta i njegovom daljnjem upravljanju.

Cijena: Što se tiče aspekta cijena, Squarespace ne nudi besplatne pretplate, ali omogućuje testiranje funkcionalnosti sustava tijekom 14-dnevnog probnog razdoblja, što je za sve apsolutno besplatno. Najjeftinija plaćena pretplata započinje s 12 USD mjesečno, nudeći opsežan skup značajki potreban za uspješno pokretanje i ažuriranje vaše web stranice hotela.

Isprobajte Squarespace besplatno

SITE123 – BESPLATNI Builder web stranica za izradu hotelske web stranice

SITE123 - BESPLATNI Builder web stranica za izradu hotelske web stranice

SITE123 – besplatan je izrađivač web stranica za izradu hotelske web stranice i to je ujedno i jedan od najjednostavnijih sustava koji se koriste u tu svrhu. Usluga omogućuje stvaranje projekata opterećenih značajkama koje je lako pregledavati i sadrže intuitivnu navigaciju razumljivu svakom posjetitelju. Integrirani editor za povlačenje i ispuštanje omogućava brzu i jednostavnu prilagodbu web stranica, što na kraju rezultira razvojem vizualno privlačnih i funkcionalnih web stranica hotela. Popis istaknutih stranica SITE123 dostupan je u nastavku:

 • Proizvođač logotipa. Graditelj web stranica daje pristup integriranom alatu za izradu logotipa koji omogućava povećanje popularnosti vaše web lokacije i prepoznatljivosti robne marke. Platforma nudi skup integriranih elemenata dizajna koji možete koristiti za izradu logotipa vašeg hotela. Postoji i prilika za prijenos i prilagođavanje postojećeg logotipa kako bi bio jedinstven i personaliziran.
 • Višejezična podrška. Platforma nudi višejezičnu podršku zahvaljujući kojoj možete stvoriti potreban broj verzija jezika jezika, ovisno o poslovnim potrebama. Ovo će učiniti vašu web stranicu hotela dostupnom ciljnoj publici koja dolazi iz inozemstva, kao i međunarodnim partnerima / posjetiteljima.
 • App Market. Sustav omogućuje pristup raznim funkcionalnim aplikacijama, dodacima i widgetima koji će značajno poboljšati izvedbu web stranice vašeg hotela. Neke od najpopularnijih aplikacija ove vrste uključuju widgete za rezervaciju koji izvrsno funkcioniraju za hotelske projekte, obrasce, galerije, podršku u live chatu, analitičke alate, društvene widgete i mnoge druge.
 • Online Obrađivač obrasca. Postoji mogućnost stvaranja i integriranja različitih vrsta internetskih obrazaca u vašu web stranicu hotela, bilo u obliku komunikacije, bilo u funkcionalne svrhe. To uključuje obrasce za povratni poziv, obrasce za registraciju, internetske obrasce upita, upitnike, ankete i druge vrste obrasca. SITE123 Builder obrasca je potpuno besplatan, nudi pristup širokom rasponu prilagođenih izgleda obrazaca koje možete koristiti i prilagoditi s obzirom na potrebe razvoja web mjesta vašeg hotela.
 • Opcije društvenih medija. SITE123 omogućuje svojim pretplatnicima da integriraju datoteke društvenih medija u svoje web stranice hotela. Sustav omogućuje povećanje popularnosti i performansi vašeg projekta dijeljenjem vijesti o poslu, ažuriranja, planova, zakazanih događaja i drugih informacija vezanih uz hotel na društvenim mrežama.

Cijena: SITE123 je jednostavan i pristupačan graditelj web stranica hotela. Postoji besplatni plan koji možete koristiti neograničeno vrijeme, ali postoji i prilika da se nadogradite na jednu od plaćenih pretplata koje sustav može ponuditi. Cijena najjeftinijeg plana SITE123 iznosi 10,80 USD mjesečno, a pokriva širok raspon potreba za razvojem web stranica.

Isprobajte SITE123 besplatno

Oznaka – AI Builder web stranica za odmor za odmor

Oznaka - AI Builder web stranica za odmor za odmor

Oznaka – graditelj je web stranica nove generacije zakupa za odmor, a pokreće ga napredna AI tehnologija. Sustav ne zahtijeva nikakve vještine kodiranja ili iskustvo izrade web dizajna za razvoj web lokacija vrhunske kvalitete. Postupak je znatno pojednostavljen zahvaljujući AI alatu koji koristi dostavljene informacije za automatsko generiranje gotovih web stranica ispunjenih sadržajem. Ovdje je popis značajki oznaka koje doprinose njegovoj učinkovitosti i popularnosti:

 • AIDA pomoćnik. Ovo je najsnažniji trenutak graditelja web stranica, koji može stvoriti hotelsku web stranicu za vas na temelju informacija koje pružite o tome. Značajka je jednostavna za upotrebu za sve, uključujući ljude koji ranije nisu bili uključeni u razvoj web stranica.
 • Značajka događaja. Ovo je odjeljak koji kupcima pruža vijesti, ažuriranja, događaje, planove i druge važne podatke o vašem hotelu koje bi trebali biti svjesni da budu obaviješteni o promjenama primijećenim u vašoj tvrtki..
 • Alat za fokusiranje. Graditelj web stranica nudi kolekciju unaprijed dizajniranih modula čija integracija omogućava jednostavnu i učinkovitu prilagodbu web mjesta. Među modulima koje možete odabrati i dodati na svoju web stranicu, ima smisla spomenuti tekstove, obrasce za povratne informacije i kontakte, citate, karte, veze, gumbe na društvenim mrežama i još mnogo toga.

Cijena: Oznaka nudi besplatni plan za korisnike koji žele saznati njegovu glavnu značajku prije nadogradnje na jedan od plaćenih planova. Čim odlučite koristiti sustav za dodatne potrebe web dizajna, bit će vam ponuđeno da nadogradite na pretplaćenu pretplatu. Od danas, sustav ima dva plaćena plana, čiji troškovi iznose 11,99 USD i 24,99 USD mjesečno pod uvjetom da dobijete godišnju pretplatu. U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica ili drugih razloga za mjesečno plaćanje, troškovi planova biti će veći – 15 USD i 30 USD mjesečno.

Poanta

Web stranica je potrebna za bilo koji hotel koji je fokusiran na klijenta. Nije lako odoljeti konkurenciji niša u modernom svijetu, gdje se širom svijeta redovito osnivaju novi hoteli, gostionice i pansioni. Međutim, neiskusni vlasnici hotela često se suočavaju s istim problemom: nedostatkom vještina i znanja za izradu web stranice za samostalni hotel. Ovdje su od velike pomoći graditelji web stranica.

Te se platforme idealno slažu sa potrebama, vještinama, očekivanjima, iskustvom i proračunima hotelskih vlasnika. Odlikuju ih sjajna kombinacija funkcionalnosti, orijentacija prema niši, specijalizirani pristup procesu izrade web stranica i učinkovit rezultat. Graditelji web stranica uglavnom dolaze s prilagodljivim ili mobilnim predlošcima, obiljem alata za prilagodbu dizajna, značajkama i karakteristikama SEO optimizacije..

Iz toga se može zaključiti da je izbor pravog graditelja web stranica to će biti idealno podudaranje za izradu vaše web stranice hotela. Sustavi recenzirani u postu razlikuju se u pristupu web dizajnu, aspektima cijene i ponuđenim skupovima značajki. No, postoji jedna značajka tipična za sve njih – jednostavnost upotrebe i praktičnost za sve korisnike. Zbog toga ima smisla testirati sve one kako bi odlučili koji graditelj web stranica najbolje odgovara vašem web mjestu hotela.

Izradite web stranicu hotela besplatno

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map