Najboljši oblikovalci spletnih strani za oblikovalce

oblikovalci spletnih strani za oblikovalce


Obstaja nešteto možnosti za spletno gradnjo tako za kreativne oblikovalce, ki nameravajo razviti spletna mesta za osebno uporabo, kot tudi za profesionalne spletne oblikovalce, ki potrebujejo funkcionalna orodja za izdelavo portfeljev ali spletnih strani strank z največjo učinkovitostjo in minimalnimi naložbami truda in časa..

Izkušnje, znanje in spretnosti so tudi zelo pomembne – bolj ko ste spretni v spletnem oblikovanju in bolj zapleten je projekt, bolj napredni programi morate uporabljati.

Pomemben dejavnik je, da obe skupini uporabnikov običajno iščeta enostavnejša orodja za spletno gradnjo. Novorojenci potrebujejo samo znanje in prakso za uporabo bolj zapletenih programov, medtem ko imajo strokovnjaki pri spletnem oblikovanju številne naloge in se soočajo s potrebo po iskanju rešitve, ki bo povečala njihovo produktivnost, ne da bi pri tem ogrožali kakovost in profesionalni videz projektov, na katerih delajo. Izdelovalci spletnih mest se izkažejo kot edina smiselna rešitev za obe skupini spletnih razvijalcev.

Testirali smo 5 najboljših oblikovalcev spletnih strani za oblikovalce:

 1. Wix – najboljši oblikovalec spletnih strani za oblikovalce
 2. WordPress – Brezplačen CMS za profesionalno ustvarjanje spletnih strani
 3. Webflow – Profesionalni ustvarjalec spletnih strani za oglase
 4. Squarespace – Enostaven gradnik spletnih strani za spletne oblikovalce
 5. Weebly – Odlična rešitev za izdelavo spletnega mesta o portfelju

Ne glede na veščine spletnega oblikovanja in ozadja, boste zanimali brskanje po ocenah najboljših ustvarjalcev spletnih mest na seznamu. Zavedanje o njihovih prednostih, slabostih in posebnostih vam bo pomagalo ustvariti spletna mesta, ki bodo izstopala iz množice zaradi svoje kakovosti in visoke končne učinkovitosti. Zdaj si jih oglejte, ali se boste odločili za najustreznejšo spletno rešitev.

Wix – najboljši oblikovalec spletnih strani za oblikovalce

Wix - najboljši oblikovalec spletnih strani za oblikovalce

Wix – je najboljši vsestranski graditelj spletnih strani za oblikovalce, ki je idealna izbira za vsakega uporabnika, ne glede na razpoložljive izkušnje in znanje programiranja. Sistem uživa največjo priljubljenost pri izkušenih spletnih razvijalcih in prišlekih po vsem svetu (več kot 147 milijonov registracij in 3,5 milijona uporabnikov premium). Omogoča izdelavo različnih vrst spletnih strani iz nič in prinaša neprekosljivo izkušnjo spletnega oblikovanja, ki jo lahko dobimo pri uporabi tovrstnih storitev. Wix ponuja nabor funkcij in orodij za potrebe obeh kategorij uporabnikov. Oglejte si nekatere od njih zdaj.

Za novorojenčke:

 • Zbirka predlog. Wix je eden izmed vodilnih v nišah, kar zadeva število predlog in njihovo kakovost. Graditelj spletnih strani trenutno ponuja več kot 550 tem, ki so 100% prilagodljive in pripravljene za mobilne naprave. To je funkcija, ki privlači novorojenčke, ki lahko izberejo poljubno globino predloge in število orodij, potrebnih za svoje projekte.
 • Wix ADI. Novorojenci, ki izberejo Wix kot orodje za spletno gradnjo, večinoma dajejo prednost funkciji umetnega oblikovanja inteligence, ki omogoča ustvarjanje spletnih mest v samodejnem načinu, ne da bi bila potrebna vrstica kodiranja.
 • Vizualni učinki. Wix ponuja nabor vizualnih učinkov, katerih integracija bo vašemu projektu prinesla dodatno uspešnost in izboljšan dizajn. Nekateri vizualni učinki, s katerimi se Wix lahko pohvali, vključujejo drsenje po paralaksu, prehode med stranmi, animacije po meri, učinek miške, video ozadje, 3D gibajoče se elemente in animacije, uporabo videov v živo itd..
 • Aplikacije za pametne oblikovalce, ki niso tehnološki. Lahko obiščete Wix App Market, da izberete in uporabljate aplikacije in dodatke, ki bodo poenostavili postopek spletnega oblikovanja. Tako lahko izberete aplikacijo HTML iFrame / Embed, Custom Design Design in še veliko več.

Za profesionalce:

 • Standardni urejevalnik spletnih strani. Strokovne spletne oblikovalce zanima predvsem uporaba standardnega urejevalnika Wix, ki omogoča višjo stopnjo ročne prilagoditve spletnega mesta in prilagodljivost izbire.
 • Trg Wix. To je kraj, kjer lahko poiščite in najemite partnerje Wix-a – tako samostojni predstavniki kot agencije za spletni dizajn – da dokončate katero koli nalogo za vas. Samo brskajte po skupnosti in poiščite strokovnjake, ki bodo ustrezali vašim zahtevam (ali oddajte svojo zahtevo) in počakajte na povratne informacije. Tu je tudi priložnost, da tukaj najamete grafičnega oblikovalca ali spletnega tržnika, ki bo na spletu promoviral vaš že pripravljen projekt.
 • Corvid Wix. To je sodobna odprta razvojna platforma, katere cilj je pomagati uporabnikom pri zagonu profesionalnih spletnih aplikacij, da ustrezajo različnim nišam in vrstam spletnih strani. Ne glede na poslanstvo platforme ne potrebuje nikakršnega poznavanja kodiranja in predhodnega ozadja spletnega oblikovanja. Namesto tega lahko uporabniki izberejo in uporabijo katero koli orodje, ki ga platforma ponuja za ustvarjanje impresivnih aplikacij. Hkrati Corvid ponuja več možnosti za profesionalne oblikovalce, ki jim omogoča, da v procesu razvoja aplikacij uporabljajo svoje spretnostne razvojne spretnosti za uporabo in spreminjanje elementov uporabniškega vmesnika..
 • Vzpon po Wixu. Brezplačna funkcija omogoča strokovnjakom dostop do več kot 20 orodij, ki so na voljo na enem mestu. Koristni so pri zagonu, vodenju in promociji vašega podjetja.

Cena: Cenovna politika Wix je cenovno dostopna in vsestranska, saj ima graditelj spletnih strani več načrtov, ki ustrezajo vsem potrebam in proračunu za spletni dizajn. Obstaja popolnoma brezplačen načrt, ki se uporablja za preizkušanje funkcionalnosti sistema in začnite vaditi svoje spretnosti, graditi preprosta spletna mesta za osebno uporabo. Ko se odločite za bolj zapletene naloge spletnega oblikovanja, Wix omogoča izbiro med več natančnimi naročninami, ki so na voljo v dveh paketih – Standard in Business. Stroški naročnin Standard se začnejo z 13 USD na mesec, medtem ko se načrti za Business / eCommerce začnejo s 23 USD / mesečno.

Preizkusite Wix brezplačno

WordPress – Brezplačni CMS za profesionalno izdelavo spletnih strani

WordPress - Brezplačni CMS za profesionalno izdelavo spletnih strani

WordPress – je brezplačno CMS za profesionalno izdelavo spletnih strani, ki jo poznajo oblikovalci, ki jih je kdaj zanimala izdelava spletnih strani. Platforma je pridobila svetovno priljubljenost zaradi številnih orodij za prilagajanje oblikovanja, obsežnih možnosti vključevanja, bogatega vtičnika in izbirnika predloge. Oglejmo si, kaj lahko sistem ponudi uporabnikom in strokovnjakom za spletno oblikovanje.

Za novorojenčke:

 • Preprost za uporabo vmesnik. Vmesnik sistema je precej preprost in razumljiv. Novorojenci olajšajo dodajanje novih strani, obrezovanje in vstavljanje slik, dodajanje objav itd.
 • Vgrajene predloge in vtičniki. Za tiste uporabnike, ki prej niso delali s sistemom, WordPress ponuja nabor vgrajenih predlog in vtičnikov. Za njihovo izbiro in integracijo ni potrebno znanje kodiranja.
 • Blogging. WordPress je bil sprva ustvarjen kot blogging sistem. Zato je nabor funkcij usmerjen v razvoj te vrste spletnih strani. Dodajanje in upravljanje objav v blogih je enostavno in hitro – točno tisto, kar potrebujejo začetniki!

Za profesionalce:

 • Obsežne možnosti integracije. Če se lahko pohvalite s spretnostmi spletnega oblikovanja, vas bodo zagotovo zanimale integrativne predloge in vtičniki. Zlasti bodo izboljšali oblikovanje vašega spletnega mesta, vendar bo njihova namestitev morda zahtevala določeno stopnjo osveščenosti o spletnem oblikovanju. Med spodobnimi vzorci vtičnikov WP za oblikovalce je smiselno omeniti TablePress, Visual Composer, Beaver Builder, WP Touch Mobile, WP Retina2x, Elementor Page Builder, Meta Slider, Diaprojekcija, kontaktni widgets, Custom Facebook Feed, Instagram Feed, Easy Google Fonts, YouTube Plugin, odziven Lightbox by dFactory in več.
 • Svoboda prilagajanja oblikovanja. Uporaba veščin programiranja zagotavlja svobodo prilagajanja oblikovanja. WordPress omogoča možnosti urejanja kode, kar vam daje priložnost za razvoj, upravljanje in posodobitev edinstvenih in impresivnih projektov.

Cena: WordPress je brezplačen za vse. Lahko ga prenesete in namestite brezplačno. To je celo mogoče z njim zaženite preprosta spletna mesta zastonj. Če želite prilagoditi svoje projekte, boste morali vključiti zunanje predloge in vtičnike, ki so na voljo v brezplačni in plačljivi različici. Poleg tega ne boste šli, ne da bi za svoje spletno mesto dobili gostovanje in ime domene. To je tudi plačljiva storitev. Na srečo je uporaba zaupanja vrednih ponudnikov gostovanja, kot je uradni WordPress Bluehost omogoča znižanje teh stroškov. Tako vas bo najcenejši načrt Bluehost kot darilo stal 2,95 USD / mo + domensko ime – to je vsekakor primerna ponudba!

Prenesite WordPress brezplačno

Webflow – Profesionalni ustvarjalec spletnih strani za oglase

Webflow - Profesionalni ustvarjalec spletnih strani za oglase

Webflow – je profesionalni ustvarjalec spletnih strani za oglase, ki omogoča zagon in upravljanje skoraj vseh vrst projektov, vključno s tistimi, ki odlikujejo visoko stopnjo zahtevnosti. Platforma je opremljena z urejevalnikom za povleci in spusti, prilagodljivimi odzivnimi predlogami in naprednimi orodji za razvoj spletnih mest, ki so podobni standardnim sistemom za upravljanje vsebine ali profesionalni programski opremi za spletno ustvarjanje, kot je Adobe Dreamweaver. V tem pogledu Webflow večinoma deluje pri izkušenih spletnih oblikovalcih, ki delajo na razvoju projektov strank, vendar ga lahko uporabljajo tudi tisti spletni oblikovalci, ki nameravajo izboljšati svoje znanje.

Za novorojenčke:

 • Odzivne predloge. Kot oblikovalec spletnega mesta, ki je osredotočen na oblikovanje, Webflow omogoča dostop do ogromne zbirke odzivnih tem, ki se preklapljajo, ki so na voljo v brezplačnih in plačljivih različicah. Skupno je tukaj več kot 200 predlog za visoko ceno, ki so popolnoma prilagodljive in obstaja tudi priložnost za oblikovanje popolnoma prilagojeno spletno mesto od začetka, s črnim platnom brez demo vsebine.
 • Urejevalnik predloge. Urejevalnik predlogov spletnega toka je bolj zapleten in nenavaden v primerjavi s standardnimi urejevalci, vendar ga lahko obvladajo tudi običajni uporabniki. Urejevalnik vsebuje funkcije običajnih urejevalnikov vizualnih datotek, skupaj s pripomočki, več moduli, mapami in razdelkom o splošnih nastavitvah. Ti elementi tvorijo tako imenovane “zbirke CMS” ustvarjalca spletnih strani. Uporabniki lahko izbirajo med načini oblikovalca in urejevalnika.
 • Ustvarjanje dinamične vsebine. Platforma vsem uporabnikom omogoča ustvarjanje resnično edinstvene dinamične vsebine iz razpoložljivih struktur. Med vrstami vsebin, ki jih lahko ustvarite s spletnim tokom, je smiselno omeniti galerije, bloge, forume, vire novic, spletne obrazce, plakate za dogodke, predstavitve fotografij / video itd. Integracija Lightbox Gallery, Lottie in AfterEffects prispeva k ustvarjanju prilagojenih in impresivna vsebina.

Za profesionalce:

 • Napredna prilagoditev dizajna. S programom Webflow lahko spletni razvijalci prevzamejo popoln nadzor nad kodami JavaScript, CSS3 in HTML5 in tako ustvarijo edinstvena spletna platna. Sistem ponuja tudi vrhunske slogovne možnosti in možnosti upravljanja razredov, s katerimi zažene kakovostne in impresivne predloge ID in vsebinske elemente.
 • e-trgovina. Izdelovalec spletnih strani omogoča ustvarjanje celovitih spletnih trgovin, ki se razlikujejo po zahtevnosti in funkcionalnosti. Sistem postavlja uporabnika, ki skrbi za postopek razvoja spletne trgovine, in ponuja izčrpno zbirko orodij za prilagajanje strani in funkcij e-trgovine. Sem spadajo integrirano upravljanje nastavitev nakupovalne košarice, izdelava seznama izdelkov, izbira orodij in oblikovalskih orodij, nastavitev parametrov za pošiljanje / plačilo / davke, možnosti upravljanja naročil itd..
 • Zmogljiva orodja za animacije in interakcije. Sistem omogoča spletnim oblikovalcem, da zgradijo zapletene in vizualno privlačne animacije, ne da bi napisale vrstico kodiranja. Tako lahko ustvarite in vključite večstopenjski paralakse in animacije, ki povezujejo gibanje z napredkom drsenja, da bi dosegli resnično osupljiv učinek.

Cena: Webflow izstopa iz množice zaradi svoje vsestranske in obsežne cenovne politike. Izdelovalec spletnih strani ima neskončen brezplačni načrt, ki je dovolj za preizkus celotnega niza funkcij platforme. Če se odločite za začetek gradnje profesionalnih projektov s sistemom, vam bomo ponudili, da izberete naročnino, ki bo na voljo v eni od dveh skupin načrtov. Stroški najcenejšega spletnega paketa za spletna mesta se začnejo z 12 dolarji na mesec, najcenejši paketi računa pa 16 USD na mesec.

Preizkusite Webflow brezplačno

Squarespace – Enostaven gradnik spletnih strani za spletne oblikovalce

Squarespace - Enostaven gradnik spletnih strani za spletne oblikovalce

Squarespace – je preprost ustvarjalec spletnih strani za spletne oblikovalce in ena najbolj prepoznavnih platform za podjetnike in ustvarjalce z vsega sveta. Sistem je mogoče uporabiti za začetek različnih vrst projektov, vendar je odličen pri razvoju spletnih trgovin, profesionalnih portfeljev, blogov in spletnih strani za mala podjetja. Izdelovalec spletnih strani ima precej značilen nabor funkcij, s katerimi lahko zadovolji potrebe novorojenčkov in prednosti spletnega oblikovanja. Oglejmo si nekatere od njih zdaj.

Za novorojenčke:

 • WYSIWYG urejevalnik. Biti graditelj spletnega mesta WYSIWYG, Squarespace je intuitivna in enostavna platforma za prvošolce. Omogoča vam nadzor nad postopkom spletnega oblikovanja od samega začetka do objave in nadaljnje faze upravljanja spletnega mesta. Upoštevajte, da se vse spremembe, narejene v postopku izdelave spletnega mesta, shranijo samodejno, zato možnost predogleda ni na voljo. Posledično ni mogoče videti končne različice projekta do njene objave, kar ni ravno priročno, zlasti za začetnike.
 • Odzivni modeli. Squarespace ponuja visoko kakovostne in popolnoma prilagodljive predloge, katerih število pa je v primerjavi z drugimi ustvarjalci spletnih mest nekoliko manjše. Priročen urejevalnik sistema povleci in spusti omogoča preprosto prilagajanje projektov, s pomočjo katerega lahko učinkovito ustvarite bloge, portfelje, spletna mesta za restavracije in poroke, spletne trgovine in druge vrste projektov.
 • Koristne integracije. Sistem omogoča dostop do več dodatkov in pripomočkov, ki jih lahko izberete in vključite v svoj projekt. Uporabite lahko funkcionalna analitična orodja (Aplikacija Google Analytics ali Squarespace Metrics) za nadzor uspešnosti svojega spletnega mesta, gumbe za družbene medije, kontaktne obrazce, foto / video galerije in druge elemente, ki bodo prispevali k funkcionalnosti vašega spletnega mesta.
 • Izdelovalec logotipov. Kar zadeva razvoj spletnih strani, je zagotovo prednost kakovostnega logotipa, ki predstavlja vaše podjetje. Platforma ponuja priročno orodje za izdelavo logotipov, ki vam omogoča nalaganje, prilagajanje ali oblikovanje lastnega logotipa projekta iz nič. Sistem ponuja več orodij in elementov spletnega oblikovanja, s pomočjo katerih lahko kar najbolje izkoristite svoj postopek razvoja logotipa.
 • Platforma za bloganje. S Squarespace lahko vsakdo vzpostavi in ​​upravlja blog, da spodbudi pozornost uporabnikov in poveča stopnjo zadovoljstva strank. Integrirani motor omogoča objavljanje in posodabljanje objav, vključevanje RSS virov, dodajanje oznak geolokacij, omogočanje komentarjev uporabnikov itd.

Za profesionalce:

 • Fokus oblikovanja portfelja. Squarespace odlikuje izrazit fokus portfelja, ki omogoča ustvarjanje in upravljanje profesionalnih portfeljev. Izdelovalec spletnih strani omogoči dostop do nabora integriranih elementov in možnosti, vključno z ustvarjalcem naslovnic, urejevalnikom strani blagajne za digitalne trgovine, možnostmi urejanja HTML / CSS, logotipom & Orodje za urejanje naslovov itd. Tu je tudi urejevalnik stilov višjega cenovnega razreda, ki vam omogoča, da izberete potrebne sloge spletnih strani, da ustrezajo trenutnim zahtevam in ciljem projekta (strani bloga, indeksne strani, strani bloga in dogodkov, naslovnice, galerije itd.).
 • Orodja za trženje. Izdelovalec spletnih strani je bogat z marketinškimi orodji, ki prispevajo k učinkoviti promociji spletnega mesta po objavi in ​​kakovostni interakciji s ciljno publiko. Možno je zagnati in upravljati oglaševalske akcije po e-pošti, uporabiti obsežno možnost uvoza / izvoza vsebine, vključiti povezave do e-poštnih sporočil in slik v svoje spletno mesto, izbrati med več e-poštnimi postavitvami, ki jih lahko prilagodite po svojih željah itd..
 • e-trgovina. Platforma omogoča zagon in upravljanje kakovostnih spletnih trgovin majhnih do srednjih velikosti. Med funkcijami eeCommerce, ki jih lahko uporabljate, je smiselno omeniti integrirano nastavitev nakupovalne košarice, možnosti vdelave slike / videa, nastavljene parametre zaslona izdelka, povezavo s certifikatom SSL in še več. Obstaja tudi možnost prilagajanja parametrov za pošiljanje / plačilo, dodajanje različic izdelkov, izvajanje programov zvestobe itd.
 • Odvijte priročnik za pripovedovanje zgodb. Napredno orodje za pripovedovanje zgodb – Unfold – omogoča oblikovanje profesionalno videti družabne vsebine, da jo še naprej širi v ustreznih virih. Uporabniki dobijo dostop do več kot sto oblikovalskih predlog in elementov za prilagajanje, ki omogočajo ustvarjanje edinstvenih in privlačnih vsebin za skupno rabo v družabnih omrežjih.
 • Platforma za profesionalne razvijalce. Squarespace Developer Platform vam omogoča ustvarjanje spletnih strani po meri za profesionalno uporabo. To je lepa izbira za vse, ki šele nameravajo začeti (ali že upravlja) neodvisni poslovni projekti spletnega oblikovanja. Obstaja priložnost, da se integrirate s storitvami tretjih oseb, prilagodite že pripravljene predloge ali oblikujete svoje iz nič..

Cena: Squarespace je spletna stran z zmernimi cenami, ki načrtuje izpolnjevanje kakršnih koli potreb in ciljev spletnega oblikovanja. Sistem nima brezplačnega načrta, vendar je na voljo brezplačna 14-dnevna preizkusna različica, ki vam omogoča, da preizkusite vse funkcije plačljivih naročnin, preden izberete tisto, na katero boste nadgradili. Stroški plačanih načrtov se začnejo z 12 USD na mesec.

Poskusite brezplačno Squarespace

Weebly – Odlična rešitev za izdelavo spletnega mesta o portfelju

Weebly - Odlična rešitev za izdelavo spletnega mesta o portfelju

Weebly – odlična rešitev za izdelavo portfeljskega spletnega mesta in enega najlažjih graditeljev spletnih strani za začetek katerega koli drugega spletnega projekta. Platforma ponuja širok spekter orodij za prilagajanje oblikovanja, bogat nabor odzivnih predlog, večkratno integracijo, e-trgovino in tržne možnosti. Sistem je enako razumljiv za novorojenčke in izkušene spletne razvijalce, saj lahko veliko ponudi obema kategorijama uporabnikov. Oglejte si najbolj značilne lastnosti graditelja spletnih mest, da ugotovite, kaj točno ima na zalogi.

Za novorojenčke:

 • Platforma za bloganje. Weebly ponuja zanesljivo in s funkcijo obdano blogersko platformo, ki omogoča povezavo bloga s svojim spletnim mestom v nekaj minutah. To vam omogoča, da pritegnete pozornost uporabnikov z objavljanjem in posodabljanjem člankov, povezanih z nišo, vključevanjem medijskih datotek in druge povezane vsebine, razporejanjem novih publikacij, omogočanjem možnosti komentiranja, deljenjem objav v družbenih omrežjih itd. Za blog lahko izbirate več predlog edinstven in popolnoma personaliziran.
 • Blok integracija. Za poenostavitev postopka razvoja spletnega mesta za začetnike graditelj spletnih strani ponuja različne bloke, ki so na voljo na nadzorni plošči. Poleg standardnih elementov spletnega mesta, kot so diaprojekcije, galerije itd., Platforma omogoča vdelavo kode, ki pomaga vašemu projektu zagotoviti vrhunski videz.
 • Obsežne možnosti urejanja vsebine. Kompleksnost postopka prilagajanja spletnega mesta je odvisna od stopnje znanja uporabnikov in njihovih pričakovanj. Na splošno Weebly uporablja omrežja z vsebinami, obstaja pa tudi možnost urejanja spletnega mesta. Tako lahko celo novinec tukaj ureja besedilne bloke, spreminja nastavitve obstoječih elementov, spreminja velikost in obrezuje okvirje itd. Odsotnost vdelanih urejalnih in vhodnih mask naredi platformo odličen izbor za netehnologije.
 • Urejanje mobilnih naprav. Uporabniki lahko tudi urejajo svoja spletna mesta prek svojih mobilnih naprav, saj obstaja ločena spletna aplikacija, ki omogoča ta postopek. Vsi koraki prilagoditve spletnega mesta za mobilne naprave so zaključeni z nekaj kliki, sam postopek pa je dokaj intuitiven in priročen.

Za profesionalce:

 • Prilagoditev globoke predloge. Predloge po Weeblyju so privzeto odzivne, medtem ko njegov urejevalnik WYSIWYG uporabnikom omogoča prilagajanje projektov v vizualnem načinu. Poklicni spletni razvijalci pa imajo poleg tega dostop do naprednega urejevalnika HTML / CSS, ki jim omogoča, da svoje projekte prilagodijo v prid in tako dobijo visok končni rezultat.
 • Napredne integracije. Izdelovalec spletnega mesta ponuja široko izbiro pripomočkov, aplikacij in dodatkov, ki jih lahko izberete in vključite v svoj projekt. Seznam teh elementov vključuje diaprojekcije, zbirke slik, predstavnostne datoteke, zemljevide, polja za iskanje in kaj ne. Razpoložljivost funkcije »Vdelaj kodo« omogoča dodajanje potrebnega števila elementov na vašo spletno stran, da dobite vrhunski videz.
 • e-trgovina. Weebly je po združitvi s Squareom dobil močno osredotočenost na e-trgovino. Tako zdaj sistem omogoča začetek vseh vrst projektov e-trgovine, ne glede na njihovo zahtevnost in funkcionalnost. Motor ima integrirano nakupovalno košarico in možnosti prilagajanja dizajna globoke spletne trgovine, vsestranskost funkcij e-trgovine, možnosti plačila / pošiljanja, območje iskanja filtrov, uvoz / izvoz izdelkov CSV, ekskluzivne ponudbe za zvestobo in številne druge.
 • Weebly Promoce Tool. Če se nameravate vključiti v profesionalno izdelavo spletnih strani, vam bo zagotovo dobro prišlo orodje Weebly Promote. Obsega obsežne funkcije trženja e-pošte, vključno z možnostjo izbire med različnimi vrstami in postavitvami e-pošte (bilteni, predstavitve dogodkov in izdelkov, promocijska glasila itd.). Te funkcije povečujejo učinkovitost marketinških kampanj po elektronski pošti, ki so jih začeli z Weeblyom.

Cena: Weebly ponuja zmerno cenovno politiko, ki svojim naročnikom omogoča izbiro med več načrti. Izdelovalec spletnega mesta ima brezplačen načrt, ki traja neomejeno časovno obdobje, kar vam omogoča, da preizkusite funkcionalnost sistema in več plačljivih načrtov, vključenih v dva paketa – za spletna mesta Standard in eCommerce. Stroški naročnin Weebly se začnejo s 4 $ / mesečno, kar je resnično dostopna ponudba za vse.

Preizkusite Weebly brezplačno

Spodnja črta

Potreba po kakovostnih spletnih straneh nenehno raste in povpraševanje po visokokakovostnih orodjih za spletno gradnjo. Tu se izdelovalci spletnih mest izkažejo kot koristni za začetnike in profesionalce.

Prav tako morate zavedati, da teh sistemov ni mogoče obravnavati kot alternativo najemu izkušenih spletnih oblikovalcev, še posebej, če potrebujete individualni pristop k ustvarjanju vašega projekta. Nasprotno, mnogi profesionalni spletni razvijalci uporabljajo graditelje spletnih mest kot priročna, obremenjena in zmogljiva orodja, ki jim pomagajo pospešiti svoje delo na projektih strank, ne da bi pri tem ogrozili rezultat..

Za začetnike ustvarjalci spletnih strani služijo zelo lepo osnovo, da pridobijo ali izboljšajo svoje znanje spletnega oblikovanja, pridobijo potrebno prakso in samo eksperimentirajo z različnimi vrstami sistemov za zagon preprostih spletnih mest za osebno uporabo.

Brezplačno ustvarite spletno mesto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map