Wix Review & Rating 2018

Wix este un bun constructor de site-uri web? Citiți recenzia noastră completă Wix cu profesioniști & contra, reclamații, utilizare recomandată, întrebări frecvente, & mai mult pentru a afla!


Wix Website Builder Review

Wix

www.wix.com

Compatibilitatea comerțului electronic:da
Mobil-friendly:da
Încercare gratuită:da
Trage & cădere brusca:da
# de șabloane:500
SEO prietenos:da
Banii inapoi garantat:14 zile

O privire de ansamblu rapidă:

Wix este o platformă de dezvoltare a site-urilor web care se concentrează în principal pe simplificarea procesului de construire a unui site web & ușor posibil. Wix este cunoscut datorită campaniilor lor de publicitate extrem de eficiente, deoarece este o platformă prietenoasă cu utilizatorul, în special pentru dezvoltatorii non-web. Oricine poate folosi interfața drag-and-drop pentru a crea orice, de pe un site web de o pagină până la un magazin de comerț electronic din mai multe categorii. De asemenea, platforma se integrează bine cu alte aplicații și servicii de pe Wix App Market, pentru a permite diferite adăugări la site-ul dvs., cum ar fi fluxurile de social media, formularele de contact și HTML încorporate. În timp ce Wix are multe caracteristici impresionante, are și câteva deficiențe. Unul dintre aceste neplăceri este funcția sa de blog, care se încarcă încet uneori și nu se compară bine cu concurenții săi, precum Squarespace și BoldGrid. O altă cădere este că nu puteți exporta date de pe site-ul dvs. web, dacă alegeți să decideți să treceți la o altă platformă. În general, Wix este un constructor de site-uri excelent pentru construirea de site-uri web uimitoare, dacă sunteți dispus să treceți cu vederea puținele probleme pe care le are.

De ce să alegi Wix:

 • Unul dintre cei mai buni producători de site-uri de pe piață
 • Nu este necesară cunoașterea codificării
 • Posibilitatea de a codifica aplicații web avansate & site-uri web robuste
 • Ușor pentru a face site-ul dvs. receptiv / mobil-prietenos
 • Îmbunătățirile recente includ adresele URL curate
 • Interfața drag and drop o face foarte ușor de utilizat și ușor de învățat
 • Există peste 500 de șabloane personalizabile din care să alegeți
 • Asistență online excelentă pentru clienți
 • Wix App Market face posibilă personalizarea extensivă a site-ului dvs. web
 • Prețuri accesibile și foarte competitive în comparație cu alți constructori de site-uri
 • O alegere excelentă pentru începătorii care doresc să construiască un site web pentru afaceri mici

Care sunt dezavantajele:

 • Funcția blogului nu este suficient de robustă pentru a gestiona o cantitate mare de conținut
 • Planul gratuit are anunțuri Wix afișate pe site-ul web și nu vă permite să conectați propriul dvs. domeniu, ceea ce îi obligă pe utilizatori să treacă la un plan premium
 • Imposibil de exportat date dacă decideți să comutați pe o altă platformă
 • Un număr limitat de suplimente de site (2 domenii permise) pentru planul „Lansare” (planul lor de găzduire cel mai de bază)
 • Oferă un plan de comerț electronic, dar Shopify oferă mai multe funcții la aproximativ același preț

Linia de jos:

Wix este o alegere excelentă pentru proprietarii de afaceri mici care doresc să-și construiască propriul site web sau pentru persoanele care doresc pur și simplu să construiască un site personal la un preț accesibil sau chiar gratuit. Este o platformă binecunoscută în lumea constructorilor de site-uri web. Concentrarea lor este pusă pe comoditate și o interfață do-it-yourself (DIY) ușor de învățat, face ușor crearea propriului site web destul de rapid. Ca în orice, în timp ce există avantaje, există și câteva contrare cu acest constructor de site-uri. Este important să rețineți că instrumentele SEO și funcția de blog Wix sunt departe de a fi perfecte. Platforma de blog tinde să fie lentă mai ales odată ce acele postări de blog încep să se adauge. Se pare că pur și simplu nu poate gestiona mult conținut, așa că, în timp ce este plăcut vizual, este lipsit de funcționalitate. Un alt aspect pentru Wix este că planul lor gratuit are afișate anunțuri Wix și nu vor permite conectarea unui domeniu personalizat, ceea ce pare neprofesional pentru companii atât de tehnic, va trebui să plătiți dacă doriți un site web decent folosind Wix. Dacă aceste două neplăceri principale sunt cele pe care le puteți privi în trecut, atunci Wix poate fi un excelent constructor de site-uri pentru dvs. De asemenea, este o opțiune accesibilă pentru cei care doresc să construiască un magazin de comerț electronic. Cu 90 de milioane de utilizatori și în creștere, Wix rămâne în continuare un lider în spațiul constructorilor de site-uri web.

Cupon pentru oferta speciala Wix

Să începem să construim!

Wix vă permite să vă înscrieți gratuit, astfel încât să puteți începe să construiți propriul site web rapid.

Recenzie expertă pentru constructor de site-uri web Wix

Wix Recenzii pentru utilizatorii constructorului de site-uri web

Ne pare rău, în prezent nu există recenzii ale clienților Wix disponibile.

[wppr_reviews host_url = ”/ wix”]

Opinia experților – Revizuirea noastră aprofundată a Wix

Constructor de site-uri Wix a fost fondată în 2006 de Avishai Abrahami, Nadav Abrahami și Giora Kaplan. În timp ce creau un site web pentru ultima lor idee de pornire, cei trei și-au dat seama cât de dificil și agonizant era să creezi de la zero un simplu site. Atunci au apărut conceptul pentru Wix.com. Viziunea a fost crearea unei platforme care să facă posibilă creării unui site web frumos, fără a fi nevoie de abilități de proiectare sau codare. Prin campaniile de comunicare orală și de înaltă eficiență, Wix a trecut de la doar 1 milion de utilizatori în 2009, având în prezent peste 90 de milioane de utilizatori în 190 de țări de pe glob. Site-ul are aproximativ 45.000 de înregistrări noi zilnic. Wix are sediul central în Tel Aviv, Israel, dar are și birouri în New York, San Francisco și Miami și în orașe din Lituania, Germania, Brazilia și Ucraina. Wix continuă să implementeze o cantitate semnificativă din resursele sale pentru cercetare și dezvoltare, precum și pentru marketing, iar compania este de așteptat să continue să crească constant în anii următori..

Planuri & Caracteristici – Care este potrivit pentru mine?

Wix comercializează în mare măsură planul său gratuit, care este gratuit pentru viață. Deși Wix nu își obligă utilizatorii să treacă la un plan premium, oricum cei mai mulți utilizatori vor trebui să actualizeze pentru a elimina anunțurile Wix și a conecta propriul lor domeniu la site-ul lor web, împreună cu accesul la multe alte funcții și beneficii plătite. În afară de planul gratuit al Wix, acestea oferă în prezent 5 planuri premium diferite – și anume, Conectare Domeniu, Combo, Nelimitat, comerț electronic și VIP. Cel mai ieftin plan, Connect Domain este de 5 dolari pe lună, în timp ce cel mai scump plan, VIP este de 25 $ pe lună. Aceste planuri pot fi facturate lunar sau anual. Fiecare plan are beneficii și caracteristici diferite, care par a fi mai bune cu fiecare actualizare. De asemenea, este important să rețineți că, deși Wix oferă conturi de e-mail, nume de domeniu și aplicații terțe, costurile acestor servicii nu sunt incluse în costul planului dvs., ci mai degrabă, acestea vor fi percepute ca un cost suplimentar.

Planuri premium:
Abonament anual:
Abonare lunara:
Comparaţie:
Conectați Domeniul$ 5.00 / mo$ 7,00 / lună
combo$ Ora 10.00 / mo$ Ora 14.00 / mo
Nelimitat$ Ora 14.00 / mo$ Ora 16.00 / mo
eCommerce$ La ora 17.00 / mo$ Ora 20.00 / mo
VIP$ 25.00 / mo$ 30.00 / mo

Conectați Domeniul: Principala diferență între acest plan și planul gratuit este capacitatea de a conecta propriul dvs. domeniu la site-ul dvs. Wix. Acest plan vă oferă, de asemenea, 1 GB lățime de bandă și 500 GB stocare. Dezavantaj, veți avea în continuare afișate anunțuri Wix pe site-ul dvs. web, care vor arăta destul de neprofesionale dacă site-ul dvs. web are scopuri comerciale. Din acest motiv, persoanele tind să sară peste acest plan premium și să treacă la planul Combo. Planul Connect Domain poate fi potrivit pentru dvs. dacă nu intenționați să faceți afaceri serioase cu site-ul dvs. web. Dacă doriți doar undeva să direcționați numele dvs. de domeniu personal, atunci este posibil să găsiți acest plan potrivit pentru dvs..

combo: Acest plan vă va oferi lățimea de bandă de 2 GB, stocare de 3 GB, posibilitatea de a conecta numele de domeniu, eliminarea anunțurilor Wix și un Favicon personalizat. De asemenea, puteți obține gratuit domeniul dvs. dacă alegeți abonamentul anual al planului dvs. Este important să rețineți că domeniul va fi gratuit doar pentru primul an, după care costul obișnuit este de aproximativ 10 dolari pe an. Acest plan ar fi potrivit pentru dvs. dacă doriți să creați un site web cu aspect profesional, cu o cantitate minimă de conținut. Mare lucru despre acest plan este că veți avea propriul dvs. domeniu și nu mai multe anunțuri Wix, dar dacă aveți o cantitate mare de conținut pe site-ul web, acesta se poate mișca foarte lent, deoarece aveți doar 3 GB de stocare.

Nelimitat: Sugestia numelui acestui plan, un beneficiu major pe care îl oferă este lățimea de bandă nelimitată. Unele alte funcții includ stocare de 10 GB, posibilitatea de a vă conecta domeniul, un domeniu gratuit pentru un an dacă alegeți abonamentul anual, eliminarea anunțurilor Wix, un favicon personalizat, o aplicație gratuită Premium Form Builder și o aplicație gratuită pentru site-ul Booster Premium. Potrivit Wix, acesta este cel mai popular plan al acestora și indică faptul că este excelent pentru antreprenori și freelanceri. Acest plan ar fi potrivit pentru dvs. dacă aflați că aveți nevoie de mai multă lățime de bandă și spațiu de stocare decât ceea ce oferă planul Combo, deoarece aceasta este în esență diferența principală dintre Combo și planul Unlimited.

eCommerce: Acest plan oferă tot ceea ce oferă planul Unlimited, cu excepția a 3 diferențe notabile. Pentru planul de comerț electronic, lățimea de bandă este până la 20 GB, spațiul de stocare este de asemenea de 20 GB și, desigur, acum aveți posibilitatea de a adăuga un magazin online pe site-ul dvs. web. Acest plan este potrivit dacă doriți să afișați și să vindeți produse pe site-ul dvs. web. Nu este cea mai robustă opțiune pentru construirea unui magazin online, dar dacă magazinul dvs. este relativ mic, acesta va duce la bun sfârșit treaba. De asemenea, merită să spunem că designul, care tinde să fie cea mai puternică zonă a lui Wix, este destul de impresionant.

VIP: Acest plan este destul de similar cu planul de comerț electronic, cu toate acestea, există 3 actualizări notabile. Pentru acest plan, lățimea de bandă este din nou nelimitată, veți primi 10 campanii de e-mail pe lună și puteți solicita, de asemenea, o revizuire profesională a site-ului. Acest plan poate fi potrivit pentru dvs. dacă aveți mult trafic pe site-ul dvs. / magazinul online. Celelalte caracteristici care fac acest plan mai scump decât planurile de comerț electronic nu sunt atât de importante pentru utilizatorul mediu, așa că singurul factor decisiv aici este dacă aveți nevoie de lățimea de bandă nelimitată.

Managementul contului – Instrumente, caracteristici, & Editor

Captura de ecran a Wix AMP (Panoul de gestionare a contului)

Prima pagină pe care o aterizați când vă conectați la contul dvs. Wix este pagina de gestionare a contului. De aici veți vedea toate aplicațiile Wix pe care le aveți pe site-ul dvs. web și câteva aplicații sugerate pe care Wix crede că le puteți dori. Dacă aveți un blog pe site-ul dvs., puteți accesa Blog Manager de aici în loc să accesați Editorul. Acest lucru poate fi destul de util dacă actualizați conținutul frecvent.

De pe această pagină, veți vedea și o casetă etichetată ca Domenii și căsuțe poștale. Dacă faceți clic pe aceasta, vă va conduce la o pagină Wix Premium, unde puteți cumpăra propriul dvs. domeniu și cumpărați propria căsuță poștală (adresă de e-mail personalizată). Wix are caracteristica căsuței poștale prin intermediul aplicațiilor Google, dar este destul de convenabil să ofere toate aceste servicii într-un singur loc. De asemenea, puteți gestiona roluri și permisiuni, SEO, magazinul dvs. Wix (funcția de comerț electronic) și multe altele din pagina de gestionare a contului..

În colțul din dreapta sus al paginii, există câteva pictograme. Dacă treceți peste pictograma „cap”, veți vedea un meniu derulant din care puteți selecta pentru a gestiona Setări de cont, facturare și plăți, planuri premium, domenii, căsuțe poștale și multe altele. Pictograma „semnul în plus” este ceea ce vei face clic dacă vrei să creezi un nou site web.

În colțul din stânga sus al paginii, veți vedea o secțiune care scrie „Site-urile mele”. Dacă ați creat mai multe site-uri în contul dvs. Wix, acesta este locul în care veți găsi celelalte site-uri web. După ce ați selectat site-ul web pe care doriți să lucrați, faceți clic pe „Gestionați site-ul” care se află pe imaginea site-ului dvs. din partea stângă a ecranului. Vei fi direcționat către această pagină:

Screenshot din fila Prezentare generală Wix

Această pagină este locul în care vă veți gestiona site-ul. Puteți vizualiza, redenumi, dubla, transfera sau șterge site-ul dvs. web. Din meniul din partea stângă a acestei pagini, puteți, de asemenea, să editați / să gestionați domeniul dvs., SEO, versiunea mobilă a site-ului, limba, informațiile despre afaceri, configurarea rețelelor de socializare, analitice și permisiuni. Făcând clic pe butonul albastru care scrie „Editați site-ul”, veți fi condus la WIX Editor, unde puteți începe să personalizați site-ul dvs. web.

Wix Editor Vs. Wix ADI

Când începeți să vă creați site-ul pentru prima dată, va trebui să selectați ce tip de site Web creați, atunci vi se va solicita să selectați între utilizarea Wix Artificial Design Intelligence (ADI) și utilizarea Wix Editor.

Wix Editor Vs. Wix ADI

Dacă alegeți Wix ADI, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să răspundeți la mai multe întrebări despre dvs. și afacerea dvs. Interfața va folosi apoi aceste informații pentru a căuta și compila informații suplimentare pentru crearea profilului tău. Puteți alege acest profil sau să-l săriți și să treceți la selectarea temei culorii dvs. care este ultimul pas. WIX ADI va crea apoi un site web complet cu o pagină cu exemple de imagini pe care le puteți înlocui cu ușurință.

Dacă alegeți să vă creați site-ul cu Wix Editor, tot ce trebuie să faceți este să selectați un șablon. Wix are peste 500 de șabloane, așa că poate dura ceva timp. După ce ai ales un șablon, vei fi direcționat către ecranul Wix Editor standard, unde poți începe să personalizezi site-ul web folosind interfața drag and drop.

WIX ADI a fost introdus în toamna anului 2016 și este excelent pentru utilizatorii care au foarte multe informații pe internet despre ei înșiși sau despre afacerea lor și au o prezență puternică pe social media pe care interfața o poate folosi pentru a compila informații pentru profilul tău. În caz contrar, vă recomandăm să selectați Wix Editor standard pentru a vă personaliza site-ul.

Întrebări frecvente despre Wix

Iată câteva întrebări frecvente pe care le puteți avea despre Wix:

Wix este cu adevărat gratuit?

Tehnic nu. Wix vă oferă posibilitatea de a publica un site gratuit, cu toate acestea, anunțurile Wix vor fi afișate pe site-ul dvs. web și nu veți putea conecta un domeniu personalizat la site. Din acest motiv, nu este practic să folosești planul lor gratuit dacă vrei un site web profesionist și vei face mai mult decât probabil un upgrade la unul dintre primele.

Site-urile web Wix sunt mobile?

Da, dacă selectați această opțiune. În mod implicit, site-urile web Wix vor apărea pe un dispozitiv mobil în același mod în care se afișează pe un desktop, dar există opțiunea în WIX Editor pentru a face site-ul dvs. mobil prietenos și pentru a edita aspectul site-ului dvs. mobil.

Pot edita site-ul meu Wix la nivel de cod?

Nu există nicăieri pe un site Wix sau pe Wix Editor care arată codul sursă al site-ului, astfel încât acesta nu poate fi editat. Utilizatorii pot trage și arunca doar elementele și adăuga HTML încorporat.

Dezavantaje explicate – Lucrurile Wix s-ar putea îmbunătăți

La fel ca în cazul oricărei platforme, există unele probleme sau zone de îmbunătățire. Iată o explicație suplimentară a acestor probleme:

Blog-ul: Wix oferă capacitatea de a adăuga un blog pe site-ul dvs., dar nu este zona lor cea mai puternică. Aspectul este frumos, dar blogul se încarcă destul de lent uneori, în comparație cu cel al altor construitori de site-uri, cum ar fi Squarespace.

Planul gratuit nu este practic: Wix subliniază foarte mult faptul că este gratuit, dar este important să rețineți că, cu acest plan, anunțurile Wix vor fi afișate pe site-ul dvs. web și nu veți putea conecta domeniul dvs., prin urmare, este nepractic să utilizați acest plan dacă doriți un site web cu aspect profesionist . Pentru a elimina reclamele și a conecta domeniul dvs. personalizat (în esență, necesar pentru orice site web profesionist), va trebui să faceți upgrade la planul Combo.

Incapacitatea de a exporta date: Dacă vreodată decideți să doriți să vă mutați pe o altă platformă, veți avea dificultăți în acest sens, deoarece Wix nu are la dispoziție o opțiune disponibilă pentru a vă exporta datele. Aceasta înseamnă că, dacă decideți să vă mutați pe o altă platformă, trebuie să copiați și să lipiți manual informațiile și să vă reconstruiți site-ul de la zero.

Funcții suplimentare de menționat

Wix este cunoscut pentru a fi o companie inovatoare și continuă să își îmbunătățească platforma în fiecare an. Alături de WIX Artificial Design Intelligence (ADI), iată câteva îmbunătățiri notabile pe care WIX a adus-o:

Aplicația mobilă WIX: În octombrie 2016, WIX a lansat aplicația sa mobilă, care este acum disponibilă atât în ​​iTunes Store cât și în Google Play Store. Unele dintre caracteristicile aplicației includ primirea actualizărilor în timp real a momentului în care site-ul dvs. are vizitatori, posibilitatea de a începe un chat live cu vizitatorii de pe site, de a gestiona magazinul dvs. online, de a gestiona blogul dvs. și multe altele.

Wix App Market: Wix are tone de aplicații Wix și aplicații terțe disponibile pe Wix App Market pe care le puteți utiliza pentru a vă personaliza complet site-ul. Aceasta înseamnă că nu veți fi legat de funcțiile care vin cu orice șablon alegeți. Unele aplicații sunt gratuite, iar altele vin la un nivel premium, dar doar având opțiunea, face Wix mai atractiv pentru oricine dorește să construiască un site personalizat.

Concluzie – A construi sau a nu construi?

Pe măsură ce ajungem la concluzia recenziei noastre Wix, este important să rețineți că fiecare constructor de site-uri are forțe și puncte slabe diferite. Dacă aveți în vedere Wix, va trebui să determinați dacă acest constructor de site-uri oferă funcțiile, prețurile și serviciile potrivite pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. Pentru informații suplimentare despre Wix, vizitați site-ul lor la www.wix.com. Dacă ați considerat această recenzie utilă, vă rugăm să vă place și să o împărtășiți!

Să ne cunoaștem gândurile

Ai mai folosit Wix înainte? Aveți vreo experiență pozitivă sau negativă pe care doriți să o împărtășiți cu noi? Trimiteți-ne un e-mail la adresa dvs. Mulțumesc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map