Najboljši primeri spletnega dnevnika Wix

Primeri spletnih dnevnikov Wix


Obstajata dva glavna razloga, kako ljudje uporabljajo internet: deliti stvari in biti obveščeni. Na srečo pri sodobnih ustvarjalcih spletnih mest, ki ne potrebujejo kode, ne potrebujete stopnje programiranja, da oblikujete svoje spletno mesto in začnete deliti z drugimi. Potrebujete le zanimanje in strast.

Danes želimo predstaviti nekaj čudovitih spletnih mest, ki jih lahko naredite sami Wix gradnik spletnih strani. Današnja sestava prikazuje spletna mesta z vgrajenimi spletnimi dnevniki Wix.

Upoštevajte, da lahko posnetki zaslonov ustvarijo napačen vtis o celotni zasnovi teh spletnih mest. Priporočamo, da si podrobneje ogledate vsako spletno mesto in si ogledate njihovo strukturo, glave, noge in druge elemente.

1. Inštitut za nove medije

Inštitut za nove medije

Ustvarite blog brezplačno

Inštitut za nove medije je spletna stran NMI (New Media Institute) – organizacije za raziskave in ugotavljanje dejstev, ki svoje poslanstvo vidi v izboljšanju javnega razumevanja vprašanj, ki se spopadajo z glavnimi sredstvi digitalne komunikacije. Inštitut intenzivno sodeluje z lokalnimi in mednarodnimi raziskavami, skupinami za novice, predstavniki vlade in strokovnjaki iz industrije.

Spletno mesto omogoča dostop do številnih statističnih podatkov, dejstev, analitičnih podatkov in drugih informacij s celega sveta. Te informacije so priročno razdeljene na več razdelkov – Raziskovanje, prenos nagrad, tisk, O itd., Ki se redno posodabljajo in zagotavljajo nepristranske, vendar dragocene podatke. Obstaja tudi možnost, da zahtevate intervju z enim od strokovnjakov NMI, tako da izpolnite polje Contact Us. Celoten dizajn spletnega mesta je temeljito premišljen, da bi zagotovil priročno izkušnjo brskanja po spletu. Funkcija spletnega mesta za iskanje pomaga zmanjšati čas, ki je potreben za iskanje potrebnih informacij, poleg tega pa je mogoče brskati po virih računov družbenih omrežij in odkrivati ​​nove novice in posodobitve. Samoumevno je, da je to spletno mesto, ki temelji na Wixu, vsekakor vredno pozornosti uporabnika.

2. Mind Heart Space

Mind Heart Space

Ustvarite blog brezplačno

Edini pogled Mindheart Space Domača stran ustvari pomirjujoč in miren vtis zaradi sproščujočega obmorskega video ozadja, ki ga vsebuje. Spletno mesto pripada Adrienne Lopez, ki svoje poslanstvo vidi v tem, da pomaga ljudem, da se počutijo sproščeno, in podpira njihovo individualnost.

Na blogu skupnosti so na voljo koristni članki, povezani s temo spletnega mesta. Uporabnike obvešča o dogodkih, ki se dogajajo v življenju Adrienne, njeni viziji okoliškega sveta, njenih idejah in posebnih ponudbah za trenutne in potencialne naročnike. Obstajajo najnovejši prispevki in predstavljeni razdelki objav z najzanimivejšimi članki. Kategorija Iskanje po oznakah omogoča iskanje tematskih člankov po oznakah, obširen Arhiv pa ponuja seznam objav, razvrščenih po datumu. Bralci lahko z vključevanjem v skupine spremljajo posodobitve spletnega dnevnika na družbenih omrežjih.

3. Ethel me ljubi

Ethel me ljubi

Ustvarite blog brezplačno

Ethel me ljubi predstavlja vrsto unikatnih umetniških del in redkosti, od katerih jih je veliko na voljo v omejenih izdajah. Spletno mesto vsebuje funkcijo e-trgovine, ki ponuja različne izvirne kose, ki jih je ustvaril Ethel. Dizajn bloga je privlačen, nežen in malce otročji, vendar to ustvarja preprosto in zaupanja vredno vzdušje.

Oddelek za blog vsebuje veliko člankov o Ethel, njenih najbolj priljubljenih delih in kreativnih idejah. Za tiste bralce, ki jih zanima avtorjeva ustvarjalnost, obstajajo razdelki Featured Posts, Nedavne objave in Arhivi, kjer lahko pregledajo že objavljene objave. Tu je na voljo tudi dostop do družabnih omrežij, s katerim lahko takoj spremljate novice spletnega dnevnika in posodobitve.

4. Riboudin se umika

Riboudin se umika

Ustvarite blog brezplačno

Riboudin se umika je stanovanje za umirišča s sedežem v Franciji, kjer se lahko sprostite in pozabite na svoje vsakdanje težave, vadite jogo, sprostite, meditirate in počutite.

Blog in spletno mesto na splošno izgledata osvežujoče in svetlo, s pisanimi fotografijami dobrodošlice in storitvami, ki jih lahko tam izkoristite. Obstaja tudi veliko informativnih objav o zdravem življenju, recepti, meditacija in druga priporočila za sprostitev. Razdelek Arhivi, Prikazane objave in funkcije Iskanje po oznakah omogočajo iskanje objav, ki vas zanimajo, brez posebnega truda. Ali želite prejemati posodobitve spletnega dnevnika? Nato se naročite na glasilo spletnega mesta, da boste o njih obveščeni. Stiki kraja so na voljo v nogi za hiter in udoben dostop.

5. MikoDesign

Primeri spletnih dnevnikov Wix - MikoDesign

Ustvarite blog brezplačno

MikoDesign je spletno mesto oblikovalskega studia s sedežem v Rotterdamu, ki ga ima v lasti in upravlja Erika Harberts. Erika resnično želi širiti ustvarjalnost med svojimi bralci. Njen blog je čistega videza, omogoča iskanje po oznakah, poleg tega pa ima bloke Nedavne objave in Prikazane objave.

Spletno mesto vsebuje čist, čist in prijeten dizajn. Tukaj nič ne odvrača pozornosti uporabnikov. Nasprotno, vsi elementi so na svojih mestih, kar dodaja enostavnost iskanja in udobje. Zaradi tega je spletno mesto uporabniku prijazno in preprosto za brskanje.

Domača stran ne vsebuje veliko informacij o spletnem dnevniku, njegovem lastniku ali sporočilih, ki bi jih želela posredovati. Namesto tega so te informacije na voljo v 9 razdelkih glavnega menija, ki ne vključujejo podrobnih informacij samo o spletnem dnevniku, temveč tudi video in foto vaje, članke in kontaktne podatke. V spletnem dnevniku je priložena spletna trgovina, kjer so na prodaj najboljša izvirna avtorska dela. Vsak od njih je na voljo s fotografijo z visoko ločljivostjo in opisom, ki še dodatno olajša izbiro. Preprost, vendar učinkovit vzorec spletnega dnevnika, ustvarjen na podlagi platforme Wix!

6. Linija Scran

Primeri spletnih dnevnikov Wix - linija Scran

Ustvarite blog brezplačno

Kdorkoli je na dieti, pazite Linija Scran Spletna stran; vsebuje posnetke, zaradi katerih boste resnično lačni! Blog za vodenja ust je last Nick Makrides, avstralski kuhar slaščičarne in ljubiteljski fotograf s hrano. Linija Scran odraža Nickovo strast do hrane in dizajna ter njegove izjemne sposobnosti fotografa.

Nickovo spletno mesto navdušuje s podrobnostmi in kreativnim pristopom. Njegov blog uporablja skoraj ‘klasično’, dobro znano obliko spletnega dnevnika Wixa, vendar je še vedno neverjetno lep. Kaj je skrivnost? Nick uporablja belo ozadje, ki zmagovalno poudarja okusne posnetke. Rezultat je impresiven – blog je videti svež, čist in profesionalen; položaj elementov spletnega mesta je dobro premišljen.

Nick zagotovo ve, kako najbolje izkoristiti Wix. Poleg Wixovih možnosti za blogiranje uporablja funkcijo galerije, da prikaže svoja dela, povezana z oblikovanjem, obrazec za prijavo na glasilo, kontaktni obrazec in integracijo družbenih medijev. Spletno mesto je blagovno znamko od favicon-a do podnožja. Čestitamo na lepi spletni strani, Nick!

7. NoraMinno

Primeri spletnih dnevnikov Wix - NoraMinno

Ustvarite blog brezplačno

NoraMinno je spletno mesto registriranega dietetika in certificiranega osebnega trenerja s sedežem v New Yorku, NY. Njen minimalistični blog ima čisto tipografijo in svežo barvno paleto. Pomaga ji deliti strast do kondicije in zdravega načina življenja.

Prva stvar, ki pritegne to pozornost uporabnikov, ki obiščejo ta blog, ki temelji na Wixu, je velik drsnik, ki vsebuje jasne fotografije z visoko ločljivostjo in besedila, ki obiskovalce spodbujajo, da brskajo po spletnem dnevniku. Zdi se, da so vse informacije, ki bi vas lahko zanimale, tukaj. Drsnik vas lahko na podlagi naslovov, ki jih boste videli na fotografijah, preusmeri na kateri koli odsek, ki ga potrebujete.

Poleg tega spletna stran vključuje pripomočke družabnih omrežij, ki jih lahko obiščete, če želite deliti svoje ideje in misli, povezane z zdravo prehrano in načinom življenja, s podobno mislečimi uporabniki. To je zelo priročno in vam pomaga prihraniti čas!

8. BezlDesign

Primeri spletnih dnevnikov Wix - BezlDesign

Ustvarite blog brezplačno

Kaj je pritegnilo našo pozornost BezlDesign je bila velikodušna uporaba belega prostora. Zavedajo se, da ne samo dajejo informacije, ampak želijo bralce spremeniti v kupce. Blog BezlDesign ima trdno vizualno strukturo, ki zagotavlja veliko informacij, ne da bi bralca preplavila.

Spletni dnevnik je ustvarjen s pomočjo ugodnosti, ki jih ponuja graditelj spletnih mest Wix. To se ustrezno odraža v zasnovi spletnega mesta. Belo ozadje, o katerem smo že govorili, učinkovito poudarja prednosti izdelkov Bezl. Barvna paleta spletnega mesta pomaga poudariti učinek in tako pritegne nove kupce.

Med drugimi priročnimi funkcijami je smiselno omeniti razpoložljivost podrobnih informacij o izdelku, ki mu je blog namenjen. Ni vam treba brskati po spletnem mestu in iskati informacij, ki jih potrebujete v drugih razdelkih. Samo se pomaknite navzdol po domači strani in si oglejte lastnosti izdelkov in prednosti, ki vam jih ponujajo. Če imate še vedno kakršne koli dvome o nakupu, vam bo v spodnjem delu strani lahko pomagal razdelek o pregledu strank, ki vam bo pomagal pravilno izbrati.

9. Podjetje za oblikovanje Black Hound

Podjetje za oblikovanje Black Hound

Ustvarite blog brezplačno

Podjetje za oblikovanje Black Hound je spletno mesto ameriškega podjetja, ki izdeluje različne vrste pohištva, vključno s pohištvom za restavracije po meri, pivovarniškim pohištvom, pogodbeno hotelsko opremo, pa tudi z maloprodajnimi napeljavami in razstavnimi izdelki. Celotna zasnova spletnega mesta je preprosta, a elegantna in izpopolnjena. Vsak uporabnik dobi dostop do najpomembnejših in najbolj dragocenih informacij, povezanih s podjetjem, vključno z zgodbo o svojem razvoju, portfelju komercialnih in stanovanjskih projektov, katalogu izdelkov, garancijskih vprašanjih in drugih nujnih vidikih.

Blog spletnega mesta, ki je na voljo na ločeni strani, ponuja vsestranske in dragocene informacije o vseh nihanjih, ki se spopadajo s pohištveno industrijo. Objave so tukaj priročno razdeljene na kategorije na podlagi nekaterih pomembnih meril. Sem spadajo pohištvo za restavracije, oblikovanje restavracij, stanovanjsko pohištvo, izpolnjujejo izdelovalca itd. Polje iskalnega filtra omogoča izbiro objav, ki bi vas lahko zanimale, na podlagi določenih parametrov ali iskalnih besed. Tu je omogočena tudi možnost komentiranja uporabnikov, ki omogoča, da bralci zapustijo svoje komentarje, mnenja, ideje in predloge na podlagi tem, ki jih berejo v člankih. To prispeva k komunikaciji uporabnikov in pomaga povečati promet na spletnem mestu.

10. Soup Studios

Primeri spletnih dnevnikov Wix - Soup Studios

Ustvarite blog brezplačno

Soup Studios je profesionalno spletno mesto z omrežjem Wix, ki pripada Dereku Edwardu Pfohlu, izkušenemu fotografu iz restavracij, ki se je odločil, da bo spletno mesto ustvaril tako, da bo na enem mestu združil svojo ustvarjalnost, logiko in dušo.

Spletna stran izgleda profesionalno že od prve strani, kar prepoveduje ponatis, ponovno distribucijo ali razmnoževanje razpoložljivih materialov. Ko obiščete domačo stran, ste presenečeni nad njeno zasnovo, ki pritegne pozornost in ima sočno barvno paleto. Prevladujoči del domače strani predstavlja veliko fotografijo, ki usmerja pozornost uporabnikov na temo bloga in razkrije profesionalnost avtorja že od samega začetka.

Navigacija po spletnem mestu je enostavna in razumljiva z le 6 oddelki v glavnem meniju. To pa je dovolj, da dobimo največ informacij o avtorju in njegovih delih. Galerija je predstavljena z dvema kategorijama, odvisno od vrste projekta, ki ga uporabnik zanima. V celoti pa blog ustreza potrebam obiskovalcev, ki iščejo kvalificiranega fotografa! Dobro opravljeno!

11. Angelina Darrisaw

Primeri Wixovih blogov - Angelina Darrisaw

Ustvarite blog brezplačno

AngelinaDarrisaw je osebno spletno mesto, ki pripada Angelini Darrisaw, mednarodni poslovni in karierni trenerki, ambasadorki blagovnih znamk in strategiji digitalnih medijev. Je ustanoviteljica C-Suite Coach, kariernega izobraževanja in vsebinske platforme, ki ljudem, ki potrebujejo te informacije, ponuja kariero in treniranje vsebin..

Spletno mesto je zasnovano na podlagi platforme Wix in je eden najboljših vzorcev spletnih dnevnikov, ki so na voljo na spletu. Oblika domače strani ustreza temi spletnega mesta. Elementi, ki jih vključuje, se združujejo v en sam projekt, ki predstavlja avtorico spletnega mesta in njeno profesionalno dejavnost na najbolj ugoden način. Svetlo sivo ozadje domače strani pomaga, da se uporabniki osredotočijo na avtorjevo fotografijo in informacije o njej.

Domača stran vključuje 7 točk glavnega menija, ki so navedene v zgornjem delu strani. To so “Domov”, “O”, “C-Suite Coach”, “Press”, “Blog”, “Videti” in “Contact”. Vsaka kategorija bogati s kakovostnimi fotografijami, videoposnetki, članki in drugimi informacijami, ki jih lahko obiskovalca zanimajo. To je zelo uspešen vzorec osebnega bloga, ki bo zagotovo uspel!

12. Jan Avellana

Primeri spletnih dnevnikov Wix - Jan Avellana

Ustvarite blog brezplačno

JanAvellana pripada nadarjenemu umetniku in pisatelju. Stran je poimenovana po avtorici in predstavlja njeno ustvarjalnost v najbolj ugodni luči.

Blog ima izrazito, jasno in lepo obliko, z veliko privlačnih elementov, ki poudarjajo avtorjeva sporočila, razkrita v vsaki objavi. Belo ozadje domače strani prispeva k boljši prepoznavnosti vsebine. Blog obiluje zanimive članke, ki jih je napisal Jan Avellana, da bi opisal svoje življenje in dogodke, ki jih je preživel. Eden od vrhuncev bloga so slike in citati, ki prihajajo z vsako objavo in natančno in razumljivo odražajo misli avtorja.

Avtor bloga posveča posebno pozornost pravočasnim posodobitvam vsebin. Edina pomanjkljivost bloga so majhne pisave, ki so komaj vidne tudi na svetlem ozadju domače strani. To otežuje postopek branja in lahko resno ovira za nekatere uporabnike.

13. Vodite kulturo

Vodite kulturo

Ustvarite blog brezplačno

Vodite kulturo je spletno mesto, ki ga ima v lasti in vodi Dane Verwey, ki je že več kot 20 let samozavesten in samozavestni ljubitelj teka. Dane verjame, da tek pomaga ljudem živeti polno in zdravo življenje in s tem spodbuja druge, da se pridružijo njegovemu hobiju. To je razlog, zaradi katerega je odprl spletno mesto, ki se osredotoča na težave in teče oboževalce, da ostanejo povezani, podpirajo in se učijo drug od drugega..

Spletno mesto ponuja izčrpne informacije o teku, ki bi lahko bile koristne in zanimive za navdušence. S tem namenom je avtor spletnega mesta ustvaril več razdelkov spletnih strani, od katerih se vsak osredotoča na določeno vprašanje. Tako lahko brskate po naslednjih straneh: O nas, Blog, The Owls, Run Therapy, Člani in celo Shop. Oblikovanje spletnih strani je privlačno, intuitivno, a precej preprosto. To prispeva k enostavnosti brskanja in zagotavlja največje udobje uporabnika. Prevladujoča barva ozadja je bela, kar ustvarja pomirjujoč vtis, poudarjen z barvnimi fotografijami z visoko ločljivostjo, ki so nekoliko povezane s tekom. Člani spletnega mesta se lahko tudi naročijo na posodobitve spletnega dnevnika po e-pošti, da pravočasno prejmejo obvestila o novih člankih.

14. Pogovori in uspevaj

Pogovori in uspevaj

Ustvarite blog brezplačno

Pogovori in uspevaj je spletna stran, zavezana pomagati staršem pri pravilnem, zdravem in pametnem ozaveščanju otrok o spolnosti. Lastnica, avtor in glavni sodelavec bloga je Emi Canahuati – profesionalni seksualni vzgojitelj s certifikatom AASECT, ki je tudi trener že več kot 17 let. Poleg zagotavljanja splošnih informacij o otrokovi spolni vzgoji, spletno mesto vsebuje tudi storitve, ki jih lahko vsak član uporabi / naroči na spletnem mestu. Obstaja tudi možnost, da se prijavite na glasilo, da pravočasno pridobite vse povezane informacije in si ogledate izobraževalne videoposnetke, ki so posebej ustvarjeni za otroke in njihove starše.

Blog Talk in Thrive je namenjen tudi podpori staršev pri njihovih poskusih, da bi svojim otrokom zagotovili ustrezne podatke o seksu in spolnosti. Razdelek bloga redno posodabljamo z novimi objavami, ki ne zagotavljajo le visoke informativne vrednosti, ampak so zanimive tudi za otroke in odrasle. Obstaja možnost, da postanete registrirani član spletnega mesta, da lahko pustite svoje komentarje, ko preberete članke, ki vas zanimajo. Druga stvar, ki pritegne pozornost uporabnikov, je dejstvo, da vsak članek vsebuje barvne in zabavne fotografije, ki dodajo vrednost za objave, s katerimi prihajajo.

15. Ustvarjalni kanal

Ustvarjalni kanal

Ustvarite blog brezplačno

Ustvarjalni kanal je spletna stran Strateške agencije za trženje na drobno, ki ima več kot 20 let strokovnega znanja v podpiranju strasti pri nakupih, ki sčasoma pomaga izboljšati življenje ljudi. Uporabljajo svoj pristop, ki je osredotočen na kupce, in zagotavljajo neprimerljive vpoglede in podatke, potrebne za vodenje oglaševalskih akcij in strategij nakupovanja. Spletno mesto ne pokriva samo glavnih vidikov, povezanih z nakupovanjem, temveč omogoča dostop do številnih pomembnih kategorij, in sicer Retail Xpert Toolbox, Careers, Client Page ter poglavje Contact Us.

Poleg izkoriščanja splošnih informacij uporabniki dobijo priložnost, da brskajo po razdelku spletnega mesta Insights, kjer lahko berejo zadnje novice, povezane z industrijo, zbirke zgodb, podatkov in poročila o tržnicah na drobno, kar omogoča ustvarjanje fleksibilnega in poglobljenega razumevanja nakupovalnega vedenja uporabnikov, kot tudi splošne uporabniške izkušnje na drobno. Tu je dostop do več objav, ki se redno posodabljajo, da zagotavljajo le novejše, najnovejše in resnično nepristranske informacije. Creative Channel je odličen vzorec spletnega mesta, ki temelji na Wixu, in je opremljen s kakovostnim spletnim blogom.

Spodnja črta

Čeprav je težko ustvariti resnično edinstven blog, ki se bo razlikoval od številnih, ki jih najdemo na spletu, je neverjetno enostavno začeti čist, dobro strukturiran blog, kjer se vsa vsebina predstavi pametno, tako da branje postane enostavno za vaše občinstvo. Barvite glave in ozadja po meri ne naredijo dobrega bloga. Blog potrebuje pametno vizualno strukturo in globoko hierarhijo elementov spletnega mesta.

Če želite ustvariti odličen blog, potrebujete sveže ideje in kreativen pristop, vendar vam ni treba poskušati daleč eksperimentirati z oblikovanjem. Nikoli ne prekomplicirajte svojega spletnega mesta samo zato, da bi bilo „edinstveno“. Ne pretiravajte, bodite preprosti.

Ustvarite brezplačen blog z Wixom!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map